Αρχείο:Olympus Litochoro.JPGΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ "ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ .

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ : ΤΟ Δ.Σ. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Τέλος, η δημοτική αρχή δηλώνει ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποδεχθεί ότι κάποιοι πολίτες, που δεν ζουν στην περιοχή, είναι πιο ευαίσθητοι σε περιβαλλοντικά θέματα και σε ζητήματα υγείας από τη διοίκηση του δήμου και από εκείνους που ζουν σ' αυτόν τον τόπο.
Ο "ΟΛΥΜΠΟΣ" ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΦΑΤΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ .
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΗΣΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ .
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ..
ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ πολίτης από την ΠΙΕΡΙΑ μας...