PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Προεδρία της Δημοκρατίας: Ο Καμμένος, μας έδωσε το plan B...

Ωραίο καλαμπούρι. Ο Καμμένος γύρναγε από κανάλι σε κανάλι, μιλώντας για σκευωρίες και πλαστογραφίες .
Το ίδιο ακριβώς έκανε και η προεδρία της Δημοκρατίας, διαψεύδοντας τις διαψεύσεις.
Η... τελευταία ήταν στην εκπομπή του Ντερμπεντέρη. Ο Αντώνης Φουρλής μετέδωσε πως η προεδρία ρητά και κατηγορηματικά , ανακοινώνει ότι το κείμενο για το σχέδιο Β' , το παρέδωσε ο ίδιος ο Καμμένος.
Η κωμωδία συνεχίζεται...

"Από τη Γούβα και κακός?"

Ο Μιχαλολιάκος είπε στον Παπούλια, πως είναι από τη Γούβα και τον ευχαρίστησε που δέχτηκε έναν κακό άνθρωπο, σαν κι αυτόν. "Από τη Γούβα και κακός?", είπε χαμογελώντας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας , που...
μετά την συνομιλία καληνύχτισε τον Μιχαλολιάκο με τη φράση "στο καλό κύριε πρόεδρε".
Ιδού ένα μικρό απόσπασμα για να πάρετε μια γεύση από τη συνάντηση :


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Κύριε Πρόεδρε, αν με θέλετε κάτι άλλο…

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Όχι. Ήσασταν σαφής.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Για όνομα του Θεού, μην το λέτε αυτό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Έναν τόσο κακό άνθρωπο.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δεν νομίζω.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Όχι, όπως τέλος πάντων εικάζουν και λένε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Από τη Γούβα και κακός;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Από τη Γούβα, ακριβώς. Στα σύνορα Γούβας- Παγκρατίου μάλλον, Δικαιάρχου και Φιλολάου.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δικαιάρχου και Φιλολάου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Στη Γούβα στην Πλατεία Πλυτά έπαιζα μικρός. Να μην σας κουράζω άλλο γιατί ξέρω ότι είχατε…

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Σας ευχαριστώ. Έχω αναλάβει την υποχρέωση να σας εγχειρίσω από τον κ. Καμμένο τις θέσεις του κόμματός του.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Να είστε καλά.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Και εσείς το ίδιο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Να είστε καλά. Την καλησπέρα μου. Χαίρετε, κύριε Πρόεδρε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Στο καλό, κύριε Πρόεδρε.

Μόλις τ' άκουσε ο Παπαδάκης , είπε στο Κυριάκο.


"Δηλαδή είναι λάθος η πρόταση του Αρχηγού σας για ψήφο ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ?".
Ο Μητσοτάκης δυσκολεύτηκε λίγο στην απάντηση, και...το προσπέρασε λέγοντας "δεν θα πω για σωστή η λάθος πρόταση, αλλά ας πούμε μη κατάλληλη".
"Καλά δεν φοβάστε μη σας διαγράψουν κύριε Μητσοτάκη?" επέμεινε ο Παπαδάκης.
"Αφήστε τις διαγραφές. Τις αφήσαμε πίσω μας", πρόσθεσε ο Κυριάκος επαναλαμβάνοντας πως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση θα κατέστρεφε την χώρα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ..

ΔΕΙΤΕ..

Παπαδήμος έδωσε 1.450.000€ δημόσιο χρήμα χορηγία στο Άγιο Όρος...


Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!

Δικαστές με παντελόνια δεν υπάρχουν; Ρε Λοβέρδο δεν ντρέπεσαι; (Έκοψαν από τους ασθενείς το γιαούρτι !)

Λόγω έλλειψης χρημάτων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, διέκοψαν από τους ασθενείς, την πιο υγιεινή διατροφή που χρησιμοποιούν οι γιατροί… το γιαούρτι !!!

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας προσπάθειας τρομοκράτησης του λαού και στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.


Η εμμονή της συμμαχίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, φανερώνει την αγωνία τους για να διασωθεί το σύστημα, το Μνημόνιο και ο δικομματισμός ως εχέγγυο της προάσπισης των συμφερόντων που επέλεξαν να υπηρετούν, που δεν έχουν σχέση με τα λαϊκά βεβαίως.

ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ...

Ο κάθε ένας έχει τους δικούς του λόγους για τους οποίους δεν θέλει τις εκλογές.


Δεν το ομολογούν δημόσια και προσπαθούν να φανούν στον κόσμο ατρόμητοι, αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Φοβούνται ότι η επόμενη ημέρα μπορεί να τους ξεπεράσει. Κι αυτό διότι το πολιτικό σύστημα είναι χρεοκοπημένο στο σύνολό του. Δεν υπάρχουν βασιλόπουλα, παρά μόνο στα παραμύθια...

Το έγγραφο που βγήκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως το έγγραφο που κυκλοφόρησε με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την πιθανότητα συμμετοχής τους σε κυβέρνηση σωτηρίας, είναι πλαστό. Μάλιστα τόνισε πως δεν θα...
πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Καρολο Παπούλια μόνο και μόνο για να κάνει κουβεντούλα και αλισβερίσι. «Δεν πάω να συζητήσω για non paprer, αλλά μόνο για να ενημερωθώ επίσημα για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας».

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή στον Ant1 υποστήριξε πως θα μεταβεί στο προεδρικό Μέγαρο μόνο αν ισχύσουν οι επτά προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις του. Ο κ. Καμμένος είπε πως δε παραστεί στη μία το μεσημέρι στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια σε περίπτωση που το αντικείμενο συζήτησης θα είναι το επίμαχο έγγραφο.

Από την πλευρά της η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι ο κ. Καμμένος παρέδωσε το σχετικό έγγραφο, το οποίο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε πως το κείμενο που αναπαράχθηκε σε διαδίκτυο και τηλεόραση και διέρρευσε από την προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό. Σύμφωνα με αυτό ο Πάνος Καμμένος θα δεχόταν την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας -προσωπικοτήτων σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης για την πατρίδα. Μάλιστα σε περίπτωση που θα συμφωνούσε στη δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας», θα γινόταν ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από στελεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ.Καμμένος πάντως ξεκαθάρισε πως στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέθεσε μόνο τις θέσεις του κόμματος του προφορικά και εξέθεσε τους 7 όρους που θέτει και στους οποίους δεν περιλαμβάνεται κανένα σενάριο για κυβέρνηση υπό συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.

Μάλιστα στους λογαριασμούς του σε twitter και facebook χαρακτήρισε ως κατασκευασμένο το δημοσίευμα με το έγγραφο - ντοκουμέντο και μάλιστα παρέθεσε και τα πρακτικά από την προεδρεία της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα Ο κ.Καμμένος έγραψε:

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ.

ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣΗ επιστολή Καμμένου

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ....

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ..

ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΕ..ΠΑΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ PIERIA -RG.

ΔΕΙΤΕ..

ΤΟ PIERIA -GR ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ PIERIA -GR...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΦΕΡΕ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.


Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ,,,,
ΒΡΟΧΗ ΒΑΤΡΑΧΙΩΝ...
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 16ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7.30, ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

* ΤΙΣ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ».
Τον δήμαρχο Γερμασόγειας Κύπρου, κ. Ανδρέα Γαβριηλίδη, θα τιμήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου στο πλαίσιο διήμερης εκδήλωσης του διεθνούς φεστιβάλ χορωδιών που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λιτόχωρο.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, όπου η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» θα διοργανώσει το 16ο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών, στην αίθουσα του 2ου δημοτικού συμβουλίου Λιτοχώρου, στις 7.30 το βράδυ.
Εκεί, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος Δίου-Ολύμπου, θα τιμήσει στο πρόσωπο του δημάρχου Γερμασόγειας το δημοτικό συμβούλιο του αδελφοποιημένου δήμου καθώς και όσους κατοίκους της Γερμασόγειας συνέβαλαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, ενδυμάτων και χρημάτων.
Όπως είναι γνωστό, τα τρόφιμα και τα ενδύματα δόθηκαν σε 476 οικογένειες του Δήμου Δίου-Ολύμπου οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ενώ τα χρήματα δόθηκαν για ανάγκες σχολείων της περιοχής.

φωτογραφικό άλμπουμ αφιερωμένο στην ποδηλατική κοινότητα της Κατερίνης


Image
5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΊΑ - Κατερίνη 2012
Κάντε κλικ στην εικόνα και αμέσως μετά πατήστε το πλήκτρο F11 για να δείτε το
φωτογραφικό άλμπουμ της χθεσινής εκδήλωσης
στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 ποδηλάτες.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ : ΓΙΑΤΙ;;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...;;;;...

Αντιλαμβάνεστε γιατί η δική μας κρατικοδίαιτη αντιπαραγωγική πολιτικοοικονομική ολιγαρχία δεν μιλάει ( ούτε και τώρα που πιάσαμε πάτο ) καθόλου για αλλαγή του πολιτικού συστήματος, ούτε φυσικά γίνεται καμία σχετική δημοσκόπηση...!!!!!!!!!!!
Απλά γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε αυτόματα σε κατάρρευσή της.
Οι υπανάπτυκτες χώρες, όπως είναι η δική μας η Τουρκία, η Ινδία κ.λ.π , Με Προεδρευόμενες Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες. Είναι οι Δημοκρατίες της εξάρτησης, είναι φοβικό το πολιτικό σύστημα, που βασίζεται στις πολιτικές ισορροπίες, υπολογίζει πολύ το πολιτικό κόστος, και ο πρωθυπουργός είναι δέσμιος των βουλευτών και των ισορροπιών που πρέπει να κρατά.
Για να μπορέσει να υπάρξει μονοκομματική κυβέρνηση στην Προεδρευόμενη δική μας δημοκρατία, χρησιμοποιείται αναγκαστικά η ενισχυμένη αναλογική. Έτσι κυβερνούν τη χώρα πάντοτε λαϊκές μειοψηφίες,και το ραγιάδικο παρελθόν μας.
Στην Προεδρευόμενη δική μας Δημοκρατία δεν υπάρχει στην ουσία διάκριση των εξουσιών αφού οι υπουργοί είναι ταυτόχρονα και βουλευτές και ο πρωθυπουργός, αναγκαστικά διορίζει υπουργούς με εντελώς αναξιοκρατικά κριτήρια, κυρίως με βάση επηρεασμούς από ισχυρούς παράγοντες, την γεωγραφική κατανομή, τους σταυρούς προτίμησης κ.λ.π.
Στην Προεδρευόμενη δική μας Δημοκρατία δεν υπάρχει βεβαιότητα για τον χρόνο των εκλογών. Έτσι υπάρχει πάντα πολιτική αστάθεια και η κυβέρνηση διατρέχει πάντα τον κίνδυνο της πτώσης.
Αποτέλεσμα είναι ο πρωθυπουργός να φοβάται πάντα το πολιτικό κόστος και να αναζητεί στηρίγματα σε εξωθεσμικά κέντρα εξουσία, όπως π.χ. τα ΜΜΕ κ.λ.π.
Στην Προεδρευόμενη δική μας Δημοκρατία δεν υπάρχει περιορισμός θητειών του πρωθυπουργού. Η έπαρση λοιπόν της ισοβιότητας κάνει τον κάθε πρωθυπουργό ευάλωτο σε κολακείες και στηρίξεις εξωθεσμικές, αλλά και στο φόβο του πολιτικού κόστους.
Στην δική μας : Προεδρευόμενη Δημοκρατία είναι παντελώς αδύνατο να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των κομμάτων και νόμος που να ρυθμίζει την ενιαία δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία των κομμάτων (π.χ. εκλογή αρχηγού, υποψηφίων βουλευτών, υποψηφίων τοπικών αρχόντων κ.λ.π. από τη βάση των κομμάτων), τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων κ.λ.π
Στην δική μας : Προεδρευόμενη Δημοκρατία, για να μπορεί να διατηρηθεί αλώβητη η κατεστημένη ολιγαρχία που καλύπτεται πίσω από αυτό το πολιτικό σύστημα και να προστατεύσει αποτελεσματικά τα μέλη της, είναι αναγκαίο να ελέγχει και τη Δικαιοσύνη...!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ...!!!!!

Τι γίνεται όταν μερικές γυναίκες αποφασίζουν να... εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα;

Προκαλούν πολλά... χαμόγελα στον αντρικό πληθυσμό!
Οι κυρίες στα videos που ακολουθούν αποφάσισαν να δώσουν άλλο... τόνο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, καθώς είτε εμφανίστηκαν στις κερκίδες με τα απολύτως απαραίτητα, είτε αποφάσισαν να κλέψουν μερική από την δόξα των ποδοσφαιριστών, ενώ σε μερικές περιπτώσεις... σκόραραν, εκτός από τα γκολ που σημείωσαν στις καρδιές των απανταχού ανδρών...

Δείτε τα videos...ΤO ΕΘΙΜΟ "ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ" ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ

Τα πρακτικά της σύσκεψης ...
«Είναι μέγα δυστύχημα ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάτι. Η ευθύνη όλων μας είναι πάρα πολύ σημαντική και θα έλεγα ότι είναι ιστορική ευθύνη. Εύχομαι να... βγει το καλύτερο για τη χώρα» με αυτά τα λόγια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε χθες η δίωρη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που κατέληξε σε ναυάγιο.

Διαβάστε τα πρακτικά της σύσκεψη.

Ο ΣΆΒΒΑΣ ΕΊΝΑΙ ...ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ. Ά ΡΕ ΧΙΟΝΊΔΗ.

ΟΠΟΊΟΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ Ο ΔΉΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΆΒΒΑ ΧΙΟΝΊΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΎΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΊΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. Ο ΣΆΒΒΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡ ΣΆΒΒΑΣ ΚΙ ΑΦΈΝΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ...ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΎΝ ΕΚΕΊΝΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ. Ά ΞΈΧΑΣΑ. ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟΙ ΑΦΉΣΤΕΤΟ. ΕΧΕΙ ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ. Ο ΣΆΒΒΑΣ ΑΚΌΜΑ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ...ΓΟΣΤΑΡΕΙ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ 1,30 ΜΜ ΣΤΟΝ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ..

Οι εξελίξεις επιβάλλουν πολιτικό πρόσωπο για την πρωθυπουργία της χώρας κι όχι τεχνοκράτη ή δικαστικό. Οι εκκρεμότητες που έχει η χώρα και η ανάγκη να εκπροσωπηθεί στη Σύνοδο Κορυφής και στο ΝΑΤΟ όπου θα ... τεθούν και θέματα εθνικά, όπως η ονομασία των Σκοπίων, θα χρειαστεί την εμπειρία ενός πολιτικού προσώπου κι όχι ενός δικαστικού ή τεχνοκράτη.

Οδηγεί τη χώρα σε εκλογές. Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες με τους πολιτικούς αρχηγούς...


"Η Ελλάδα «επί ξυρού ακμής» . Ο διάλογος, «κωφών» συνεχίζεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας", μετέδωσε από το Προεδρικό Μέγαρο η Ρίτσα Μπιζόγλη.
"Άκαμπτος ο Τσίπρας. Δηλώνει...

απών από κάθε κυβερνητική συνεργασία" .
Απ' ότι έγινε γνωστό, στο μόνο που συμφώνησαν Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά τις δεύτερες εκλογές ή να μείνει στην αντιπολίτευση...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, με τον άγριο καυγά Παπαδημούλη – Οικονομέα, στην ... πρωινή εκπομπή του MEGA...

Τράτζικ...


Αντί της Σπυράκη, στο κάδρο μπήκε, με κίτρινο καπέλο, η Λουκά, για να μεταδώσει τα δικά της.
Τι...

να κάνει και η Τρέμη-με τον από μηχανής Θεό-ψιλοπάγωσε, ψιλογέλασε και ο Κίτσος από το κοντρόλ έδωσε εντολή να πάνε στην επόμενη σύνδεση...