PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ME THN YΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ - CAPITAL 77,7

Για τις μουσικές σας ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ρυθμίστε τα ραδιόφωνά σας στους 97,7 και θα δείτε... Εκεί με την υπογραφή του Λάζαρου Βρεττού θα ακούσετε μουσικές... ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ. Οτι ακούγεται τώρα και πάντα στην μουσική Ελληνική Πραγματικότητα... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...

Ολιμερίς το χτίζανε το βράδι γκρεμιζόταν... τι είναι;;;;

Όχι βέβαια την ταβέρνα "ΟΛΙΜΕΡΙΣ" του φίλου μου του Χρήστου απ τον Σταθμό, αλλά για το έργο των ανθρώπων που κάνουν αντιπολίτευση στον Σάββα Χιονίδη...
Ά ρε Γιώτη...
Ά ρε Νίκο...
Ά ρε Άρη...
Ά ρε Στέργιο...
Ά ρε Γιωρίκα τεμέτερον παιδά...

ΓΑΜ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΑ
ΠΟΥ ΕΣ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ...


Βλέπετε πως ο Αντώνης Σαμαράς αντιμετωπίζει τους δικούς του ανθρώπους του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ; Με σεβασμό, ανθρώπινα και ΧΑΛΑΡΑ! ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΚΕ (Ομάδα Κοινοβουλευτικού Ελέγχουυ) ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘ ΟΤΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ...ΑΝΑΨΑΝ! Άρα αφού ένας δικός μας πάει αψόγως ...άψογα, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;;
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ PIERIA-GR KI ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ...ΣΥΝΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΝΑ ΜΑΣ ...ΚΛΕΨΟΥΝ!!!

OMIΛΙA ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ

Ζήσαμε μαζί ατελείωτες και αξέχαστες στιγμές. Αρκεί να γυρίσει κανείς τη θύμησή του 12 χρόνια πίσω, τότε που για 4 ψήφους χάσαμε τις εκλογές και πριν 8 που αναλάβαμε την τύχη του δήμου μας. Παραλάβαμε τότε ένα δήμο, χωρίς στέγη και σήμερα στεγαζόμαστε σ’ ένα δημαρχείο,σύγχρονο, πραγματικό στολίδι.
Παραλάβαμε ένα δήμο, χωρίς υπηρεσίες και προσωπικό και σήμερα τον στελεχώσαμε με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες.
Παραλάβαμε ένα δήμο, με φτωχές υποδομές στα σχολεία, στα ιατρεία, στα πολιτιστικά κέντρα, στα γήπεδα, στα ΚΑΠΗ και σήμερα έχουμε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Πιερία.
Παραλάβαμε ένα δήμο με ελλιπείς υποδομές στην άρδευση, την ύδρευση, την οδοποιΐα και σήμερα διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα δίκτυα σ’ ολόκληρη τη χώρα.
Παραλάβαμε ένα δήμο σκοτεινό, με μίζερες πλατείες, χωρίς παιδικές χαρές, παιδικούς σταθμούς και χώρους πρασίνου και σήμερα ο δήμος μας λάμπει από φως και διαθέτει τις ομορφότερες πλατείες.
Παραλάβαμε ένα δήμο με ανεξέλεγκτους σκουπιδότοπους, με εστίες λυμμάτων και σκουπιδιών ενώ σήμερα μιλάμε για ΧΥΤΑ, ανακύκλωση, βιολογικό καθαρισμό..
Παραλάβαμε ένα δήμο φτωχό σε θέματα πολιτισμού και σήμερα τον κάναμε πρώτο με διαφορά μεταξύ των δήμων της Ελλάδας.
Παραλάβαμε ένα δήμο άσημο και σήμερα τον μετατρέψαμε σε πρωταγωνιστή και δημιουργό μεγάλων γεγονότων.
Παραλάβαμε ένα δήμο χωρίς συνοχή και ταυτότητα για να τον μετατρέψουμε σε δήμο με ενιαία έκφραση, πρωτοφανή συνοχή και επώνυμη ταυτότητα.
Εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, όραμα, μεράκι και σχέδιο. Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες και απαιτήσεις των δημοτών μας.
Γίναμε απαιτητικοί και πάντα αναζητούσαμε το μεγαλύτερο και το καλύτερο.
Δεν επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να έχουν δικαίωμα ακόμα και της φυσιολογικής ανθρώπινης χαλάρωσης.
Στον απολογισμό και την αυτοκριτική μας εντοπίσαμε λάθη και ολιγωρίες και αυτό σε σύγκριση πάντα με το άριστο και το τέλειο.
Δουλέψαμε σαν ομάδα, σαν σύνολο για το κοινό καλό γι’ αυτό και πετύχαμε.
Και όσοι απέβλεπαν αλλού και κύρια στο προσωπικό συμφέρον, δεν είχαν θέση μεταξύ μας και γρήγορα ή αργά βρέθηκαν εκτός της συντροφιάς μας, μερικοί και απέναντί μας.
Μπορεί να μας στεναχώρησε αυτό, αλλά ο καθένας έκανε την επιλογή που του άξιζε και ο κόσμος έκρινε.
Σε λίγο καιρό κλείνει ένας ωραίος κύκλος που ανοίξαμε μαζί και για 12 χρόνια σχεδιάσαμε με τα ομορφότερα χρώματα.
Αφήνουμε παρακαταθήκη στους επόμενους, όποιοι και αν είναι αυτοί, πλούσια περιουσία, αλλά και ανοιχτό πεδίο για τη συνέχιση σημαντικών και σπουδαίων πραγμάτων.
Αυτό δεν σημαίνει πως εμείς θα είμαστε απόντες. Θα είμαστε πάντα εδώ, στον τόπο που γεννηθήκαμε και αγαπάμε. Σίγουρα αρκετοί από εμάς, μαζί με άλλους νέους συντοπίτες και γειτόνους θα συνεχίσουν να δημιουργούν για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.
Δεν ήμαστε περαστικοί, πολίτες της ευκαιρίας και του προσωπικού συμφέροντος.Είμαστε της προσφοράς και δεν επιδιώξαμε ποτέ τον πλούτο, πόσο μάλιστα όταν αυτός είναι ο κόπος των συνανθρώπων και των συνδημοτών μας.
Προσωπικά θέλω να σας πω, ότι σήμερα, κλείνει για μένα ο κύκλος μιας προσπάθειας από μια συγκεκριμένη θέση που με τόση εμπιστοσύνη μου παρείχατε.
Με τιμήσατε και εσείς και οι συνδημότες μας, ίσως περισσότερο απ’ ότι άξιζα.
Είναι σπάνιο προνόμιο να εκλέγεται κανείς δήμαρχος, ανεξάρτητα από χρώμα, ιδεολογία και καταγωγή. Εγώ αυτό το προνόμιο το είχα με το παραπάνω.
Δεν αισθάνομαι παρά και μόνο ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτό.
Πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Αν είχα κάτι περισσότερο να είστε βέβαιοι, θα το έδινα.
Έκανα λάθη. Ήταν αδύνατο, στα τόσα ζητήματα και προβλήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα χρόνια, να αποφύγω τα προσωπικά μου λάθη, που ίσως μερικές φορές παρέσυρα και εσάς.
Αν σήμερα ξεκινούσα την ίδια προσπάθεια, ίσως πολλά από αυτά λόγω εμπειρίας, να τα απέφευγα, σίγουρα θα έκανα κάποια άλλα.
Δεν κάνει λάθη αυτός που φοβάται να τολμά και να προσπαθεί για το δυσκολότερο.
Δεν μετανιώνω για τα λάθη, γιατί από αυτά πολλές φορές γίνεσαι καλύτερος και σοφότερος.
Εκείνο που με στεναχωρεί είναι αν κάποιους από εσάς αλλά και τους συνδημότες μας, αδίκησα και έβλαψα.
Σ’ αυτούς που δεν τους συμπεριφέρθηκα σωστά και δίκαια, πέρα από τη συγνώμη που σίγουρα δεν αρκεί, θέλω να τους διαβεβαιώσω, πως στην πορεία του χρόνου και εν ηρεμία, θα προσπαθήσω να επανορθώσω.
Τίποτε δεν αξίζει περισσότερο στη ζωή από το να αγαπάς, να σε αγαπούν και να είσαι καλά με τους συνανθρώπους σου.
Για μένα αυτό αξίζει όσο αξίζουν πολλά αξιώματα μαζί.
Για τους άσπονδους φίλους μου, που δυστυχώς απέκτησα αρκετούς, και τι σύμπτωση, οι περισσότεροι μόνο όφελος εισέπραξαν από τη φιλία μας, έχω να πω ότι η αχαριστία κατά την αρχαιότητα τιμωρούνταν ως μέγα αδίκημα.
Δεν συγχωρώ την συμπεριφορά τους, δεν τους κρατώ όμως κακία, πόσο μάλιστα να θέλω να τους εκδικηθώ όπως αυτοί.
Ανεξάρτητα απ’ ‘όλα αυτά θέλω απόψε να σας κάνω γνωστό ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο δήμο Δίου – Ολύμπου.
Και τούτο μη φανταστεί κανείς γιατί με τρομάζει ή με φοβίζει το ενδεχόμενο αποτυχίας στις εκλογές. Ποτέ δεν δείλιασα στα δύσκολα και το ξέρετε πολύ καλά. Δεν υποτιμώ κανένα αντίπαλο, αλλά θεωρώ ότι και σ’ αυτές τις εκλογές θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Το διαπιστώνω καθημερινά από τις αντιδράσεις του κόσμου. Λόγοι όμως άλλοι, πολιτικής και ηθικής τάξης, με υποχρεώνουν να κλείσω εδώ τον κύκλο μου ως δήμαρχος. Άλλωστε δώδεκα χρόνια, τέσσερα στην αντιπολίτευση και οκτώ στη θέση του δημάρχου, πιστεύω πως είναι αρκετά να δώσω ότι περισσότερο μπορούσα. Δεν εγκαταλείπω την Αυτοδιοίκηση που την αγάπησα και την έμαθα καλά.
Επιθυμώ τώρα να ασχοληθώ με ένα νέο θεσμό. Την αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Και ως νέος θεσμός έχει τα δικά του ενδιαφέροντα.
Εκεί προτίθεμαι να καταθέσω αίτηση ενδιαφέροντος στις διαδικασίες που άνοιξε πριν λίγες μέρες το ΠΑΣΟΚ, ευελπιστώντας βέβαια να γίνει αποδεκτό το αίτημά μου.
Εύλογα θα ρωτήσει κανείς τι μέλλει γενέσθαι με όλη αυτή τη δημοτική ομάδα που τόσα χρόνια δώσαμε μαζί αυτόν τον ωραίο αγώνα για το δήμο μας. Μήπως ο δήμαρχος εγκαταλείπει τους συντρόφους του για να ικανοποιήσει μια άλλη του φιλοδοξία;
Απαντώ με απόλυτο τρόπο, πως ΟΧΙ. Τα δώδεκα χρόνια είναι πολλά και δεύτερο αυτή η ομάδα μπορεί να συνεχίσει και με άλλο αρχηγό.
Πάντα υπήρχε από την πλευρά μου η μέριμνα για τη διαδοχή και τη συνέχεια. Αστάθμητοι βέβαια παράγοντες διαφοροποίησαν τα πράγματα. Η βαριά ασθένεια του Βασίλη Δαλαμήτρα, η άρνηση την τελευταία στιγμή του Ζήση Σαμαρά και οι εξελίξεις του Καλλικράτη μας έφεραν προ νέων και τετελεσμένων γεγονότων.
Όμως ακόμα και τώρα υπάρχει η δυνατότητα να αναδειχθεί, αφού βέβαια το επιθυμεί, κάποιο πρόσωπο από τη δημοτική μας ομάδα ώστε να προταθεί για τη θέση υποψηφίου δημάρχου. Και αν αυτό δεν είναι εφικτό, σίγουρα όλοι μαζί θα συναποφασίσουμε για τη θέση μας στις δημοτικές εκλογές και σίγουρα μπορούμε να αποτελέσουμε το βαρόμετρο στις εκλογές.
Γι’ αυτό λοιπόν η κουβέντα μας δεν τελειώνει σήμερα εδώ, αντίθετα τώρα ανοίγει. Και βέβαια δεν ξεχνάμε σε καμιά στιγμή ότι είμαστε στη δημοτική αρχή άλλους έξι μήνες και έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε.
Είναι γεγονός όμως και όσο και αν θέλουμε να το αποφύγουμε, ότι μπήκαμε σε προεκλογικό κλίμα και πρέπει να σχεδιάσουμε και να λειτουργήσουμε αναλόγως.
Θα δεχτούμε πυρά και κριτική από αρκετές πλευρές, από φίλους και αντιπάλους που θα θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και θα βγάλουν τις γνωστές προεκλογικές κορώνες και υπερβολές.
Θα σας παρακαλέσω να με ανεχθείτε για μερικούς ακόμη μήνες, χωρίς να διαταραχθεί η αρμονική και γόνιμη σχέση μας για να ολοκληρώσουμε όμορφα, έτσι όπως ακριβώς αρχίσαμε.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ

ΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;
Και να που έκατσε το τρίτο...
ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ;
ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ...
Η ΛΟΥ; Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ; Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ; Η ΝΑΝΣΥ;;;
Τουλίκας - Χριστογιάννης - Παπαστεργίου - Μπασδάρας κλπ κλπ θα είναι άραγε ένας από αυτούς ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας;;; Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ...

Με
την συμμετοχή 195 μελών της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ με τον πρώην πλέον Γραμματέα μας Παύλο Παυλίδη να εκλέγεται Πρόεδρος κοινώς αποδεκτός αφού ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή και δημιουργική θητεία.


Με τιμή εκ του Δ.Σ. ο Πρόεδρος


Σπύρος Κουλκουδίνας

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ;;;

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ;;;
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ  ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ...ΔΟΥΜΕ!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΜΗΛΙΩΤΗΣ - ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ - ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ... ΟΜΩΣ!!!

ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ...ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Γρηγόρης Παπαχρήστος του Δήμου Δίου και φώτισε τις πτυχές, σ ότι αφορά τις προθέσεις του για τις προσεχείς τοπικές εκλογές.
Αντιπεριφερειάρχης, είπε ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο Γρηγόρης και μάλιστα με αίτηση...
"Αιτούμαι την πρόθεσή μου για να είμαι ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ καθώς είναι ο ρόλος που που ταιριάζει ...απόλυτα!"
Και καλά κάνεις Δήμαρχε, στο ΔΙΟΝ πρόσφερες και αυτό σου το πιστώνει ο κάθε πολίτης του Νομού Πιερίας!
Πάμε απ την αρχή...
Ο Γρηγόρης Παπαχρήστου ανακοίνωσε την αίτηση που υπέβαλλε στο κόμμα του με την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για τον νομό Πιερίας!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΝΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ..!!!

Ν. ΚΟΡΕΑ -ΕΛΛΑΔΑ 2-0....

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΚΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΗ-ΝΗΤΑ...!!!

O ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 247NΕWS

Είδηση από το Παπαγαλάκι της Πιερίας


Σεμινάριο :3ήμερη Tαχύρρυθμη εκπαίδευση για μελισσοκόμους "
14-16/6/2010 πραγματοποιείται από τν Ο.Γ.Ε.Κ.Α "Δήμητρα" σε αίθουσα του Κέντρου Δήμητρα από 8.30 -14.00. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους.
Περισσότερες πληρ. κα Αντωνιάδου Άννα 2351-0-29845
-όλες οι εκδηλώσεις βρίσκονται στον τοίχο της ομάδας για να μπορείτε να ανατρέξετε ανά πάσα στιγμή.

-ενημερώστε κι εσείς τον τοίχο της ομάδας για εκδηλώσεις που γνωρίζετε

-προσκαλέστε τους φίλους σας στην ομάδα για να έχουμε εκδηλώσεις και ενημέρωση από όλη την Πιερία .

ο Ιούλιος και ο Άυγουστος θα είναι είναι πλούσιος μήνας σε εκδηλώσεις
ετοιμαστείτε...

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΟΧΙ.... Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν ο Κρίτωνας κι η ...μαμά του

ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΑΡΣΕΝΗ Η ...ΜΑΜΑ ΤΟΥ;;;
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;;;
ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;;;
ΤΟ ..ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ...ΠΟΛΕΟΤΡΟΠΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ;;;
ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ!!!


Και που λες Μαρία μου μιά φορά κι έναν καιρό ήταν ο ΤΟΤΟΣ!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Κι ήταν κι οι Πιεριείς...
Που μεταμφιέστηκαν σε ...Πρόβατα! Δυστυχώς δι εσέ για πολύ λίγο!
Όσοι αποφασίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, από εκεί παν κι οι άλλοι...
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΟΧΙ
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ