PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Όταν ο Μιχαλολιάκος πετούσε μια καρύδα στον Κολλάτο...

Πήγε να δείρει ζωντανά στον αέρα τον Δημήτρη Κολλάτο, εναντίον του οποίου εκσφενδόνισε μια καρύδα.
Το βίντεο που θα δείτε είναι...

από εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, πριν από 14 χρόνια...


Ο Θεμιστοκλής σερβίρει ένα "γλυκούλη" στις οθόνες σας...

Το δρόμο για μια ψυχαγωγική εκπομπή υψηλής τηλεθέασης βρήκε ο περιβόητος Καιάδας, ο Χρυσαυγίτης που διέταξε τους δημοσιογράφους να σηκωθούν για να...

υποδεχθούν το μεγαλειώδη αρχηγό του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης θεώρησε σκόπιμο να συστήσει τον συγκεκριμένο κύριο στους τηλεθεατές του και μάλιστα να τον βοηθήσει να βελτιώσει την εικόνα του.

Απολαύστε χαρούλες και γελάκια...





...και μερικά κοπλιμέντα:




Ωραία εκπομπή. Ψυχαγωγική.


Μπουμπούκος και Μανώλης (αλλά και το άλλο δίδυμο, Στρατούλη-Μπίστη, δεν υστερούσε) έκαναν την...

πολιτική εκπομπή του Μπάμπη Παπαναγιώτου στον ALPHA ( "Διέξοδος" ) , "Δελφινάριο" .
"Ψεύτης" , ο Μανώλης (κι ο αρχηγός του, ο Καμμένος) , κατά τον Μπουμπούκο.
"Προβοκάτορας" , ο Μπουμπούκος, κατά το Μανώλη.
Ο Γεωργιάδης απειλούσε πως θα τινάξει στον αέρα την εκπομπή με μια βόμβα, που ήταν τελικά κάποιες φωτογραφίες και δημοσιεύματα που αφορούσαν τη συνεργασία του Καμμένου με το Χουντικό, Γεωργαλά.
Αλλά και οι σοβαροί εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ, Μπίστης και Στρατούλης, φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων. Ξεκατινιάστηκαν κανονικά. Με τέτοιο δε, πάθος και ένταση, που έκαναν τον Μπουμπούκο να ζηλέψει.
Και μέσα στη ζήλεια του, να πει πως ο μεγάλος ηττημένος των εκλογών, ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ! Και γέλασε-πέραν του άμεσα ενδιαφερομένου Στρατούλη-και ο κάθε πικραμένος...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος



Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μαζί με τρεις πρώην αντιδημάρχους του, τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου και στενό συνεργάτη του, καθώς και άλλα...
13 άτομα, για το σκάνδαλο της μεγάλης υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου, που άφησε πίσω μία «μαύρη τρύπα» ύψους 51,4 εκατ. ευρώ.
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μαζί με τρεις πρώην αντιδημάρχους του, τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου και στενό συνεργάτη του, καθώς και άλλα 13 άτομα, για το σκάνδαλο της μεγάλης υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου, που άφησε πίσω μία «μαύρη τρύπα» ύψους 51,4 εκατ. ευρώ.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών οι συνολικά 18 κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν για υπεξαίρεση και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και ανάμεσά τους οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Μιχάλης Ζορπίδης, Αναστάσιος Γερογιάνης και Θεόδωρος Αθανάσαρος και ο πρώην γενικός γραμματέας Μιχάλης Λεμούσιας.

Για την υπόθεση αυτή είναι ήδη προφυλακισμένοι ο πρώην ταμίας του δήμου Παναγιώτης Σαξώνης και ο πρώην γενικός γραμματέας Μιχάλης Λεμούσιας.

Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε για τον Β. Παπαγεωργόπουλο να μην προφυλακιστεί αλλά να του επιβληθεί χρηματική εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ, καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Το ίδιο αποφάσισε και για τον Μ. Ζορπίδη.

Μειοψήφησε ο πρόεδρος του Δικαστικού Συμβουλίου, που τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης και των δύο. Για τους δύο άλλους αντιδημάρχους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 50.000 και 30.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και για άλλες δύο υποθέσεις -διακίνηση μαύρου χρήματος καθώς και για το λεγόμενο σκάνδαλο της «Παγίας»- έκανε λόγο χθες για «σκευωρία που κατασκευάστηκε από γνωστά κέντρα».

Για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά του Β. Παπαγεωργόπουλου για συνολικό ποσό 1 εκατ. ευρώ.

Για τον Μ. Ζορπίδη για ποσό 6 εκατ. ευρώ, τον Μ. Λεμούσια για ποσό 800.000 ευρώ και τον πρώην προϊστάμενο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου για 160.000 ευρώ.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα αναμένεται να κληθούν να απολογηθούν. Ηδη έχει παραπεμφθεί να δικαστεί ο Π. Σαξώνης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για ποσό 1.065.554 ευρώ.

Για την τρίτη υπόθεση του σκανδάλου της «Παγίας Προκαταβολής», που αφορά ένα έλλειμμα συνολικού ποσού 534.000 ευρώ, έχουν ασκηθεί διώξεις για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τον Β. Παπαγεωργόπουλο και άλλα 20 άτομα.

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουϊκ λέγοντας χαρακτηριστικά.



«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς θέλει να γίνει έστω και...
μια μέρα Πρωθυπουργός, για να ικανοποιήσει ενδεχομένως την συγχωρεμένη την γιαγιά του, την Πηνελόπη την Δέλτα»....

Αυτή την δήλωση ο Τέρενς Κουϊκ έκανε στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου λίγη ώρα μετά την λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Το επεισόδιο κράτησε κάπου ένα 5άλεπτο, μέχρι που μπήκε στο στούντιο το άλλο κεσέμι, ο Μιχελάκας...


Ο Οικονομέας ζήτησε από τον Παπαδημούλη -τον οποίο και χαρακτήρισε αλαζόνα- να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό.

Εκείνος αρνήθηκε, κι ακολούθησε τρικούβερτος καυγάς...

Κεσέμια, κριάρια που μπαίνουν μπροστά και οδηγούν τα πρόβατα (πρόβατα εν προκειμένω οι τηλεθεατές), χαρακτήρισε ο Παπαδημούλης τους δημοσιογράφους του MEGA.
Βγήκε από τα ρούχα του ο Οικονομέας.
"Να σταματήσει το παραμύθι αυτό. Να...
ανακαλέσεις.
Ο Παπαδημούλης αρνήθηκε και ο Οικονομέας συνέχισε.
"Έχετε ποσοστό 16% και αλαζονεία 100%". Να ανακαλέσεις".
Ο Παπαδημούλης όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά ζήτησε κι από τον Οικονομέα να μην απευθύνεται σ΄αυτόν, στον ενικό.
Το επεισόδιο κράτησε κάπου ένα 5άλεπτο, μέχρι που μπήκε στο στούντιο το άλλο κεσέμι, ο Μιχελάκας...

Δεν θα μετέχουμε σε κυβέρνηση μνημονιακή


ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ..

Δυστυχως εδω και λιγες ωρες,ολοι οι φοβοι μας επιβεβαιωθηκαν στο 100%.


Απο σημερα,ολα τα Ελληνικα blogs της Google που φιλοξενουνται στη πλατφορμα του Blogspot εχουν πλεον και καταληξη .gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια.

Επιμένει μνημονιακά! Τιμώρησέ τον!

ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ..

Με μικρή καθυστέρηση έφτασε στη Βουλή ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και παραλίγο να μην βρει θέση για να καθίσει.

Έσπευσε όμως να... φροντίσει γι’ αυτό ο κουμπάρος του κ. Ευάγγελος Μπασιάκος που του βρήκε μια θέση δίπλα του.

Σαν μπράβοι νυχτερινών κέντρων...

Αφού συναντήθηκαν στην είσοδο της Βουλής, οι 21 βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μπήκαν όλοι μαζί μέσα στο Κοινοβούλιο. Επικεφαλής ο γ.γ Νίκος Μιχαλολιάκος και η βουλευτής σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια. Με ομοιόμορφα κοστούμια, ασορτί γραβάτες και... γυαλιά ηλίου, οι βουλευτές πλέον της «Χρυσής Αυγής» δεν μίλησαν σε κάνεναν.

Πρόταση για συνεργασία...




Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε μεταξύ Μάνου και Βενιζέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες (ΑΝΤ-1), ο πρόεδρος της "Δράσης" πήρε στο τηλέφωνο, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του έθεσε ξανά το θέμα της... συνεργασίας των δύο κομμάτων.
Επιπλέον του ζήτησε και τη συμμετοχή της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" και της ΝΔ, πράγμα το οποίο, δεν βλέπει με καλό μάτι ο Βενιζέλος...

"Τις μεγάλες ικανότητες του κ. Σαμαρά,τις έχει γνωρίσει ο λαός όταν ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στο σπίτι του κρεμ


Επέστρεψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τα πυρά που δέχθηκε νωρίτερα από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε ότι «φιλοδοξεί να συμπήξει το μέτωπο της εγγύησης των δανειστών και της διαπλοκής».

«Εφιάλτη ζει τώρα ο ελληνικός λαός, εξαιτίας και των ... δικών σας διαρκών επιλογών να στηρίξετε τις πολιτικές του Μνημονίου», απάντησε ο κ. Τσίπρας στα περί «εφιάλτη αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ», τα οποία υποστήριξε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας σχολίασε και την αναφορά του κ. Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέτοιμος και ανίκανος να κυβερνήσει.

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη υπευθυνότητα και στις μεγάλες ικανότητες του κ. Σαμαρά. Τις έχει γνωρίσει ο λαός όταν ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», σημείωσε.

Εκανε επίσης λόγο για «μάχες οπισθοφυλακής των πολιτικών δυνάμεων του χθες στις οποίες πρωτοστατεί ο Αντώνης Σαμαράς» και τόνισε ότι «τα κόμματα του μνημονίου διαλαλούν ότι η αδιαλλαξία του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στις κάλπες αλλά εκεί μας οδηγεί η επιμονή στο μνημόνιο».

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ κινδυνεύει από τις χρεοκοπημένες πολιτικές του μνημονίου και τις εθελόδουλες πολιτικές δυνάμεις του χθες», υποστήριξε.

Αίσθηση έκανε η αποχώρηση του Βύρων Πολύδωρα, στη μέση της ομιλίας του Σαμαρά.


Ο Βύρων, βιαζόταν να φύγει, λόγω του... φόρτου εργασίας που είχε στο προεδρείο της Βουλής , όπου ως αντιπρόεδρος και με δεδομένο ότι ο Πετσάλνικος δεν επανεξελέγη καν βουλευτής, είχε πάρει πάνω του όλα τα διαδικαστικά....

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ



ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..

Ο κ. Οινονομέας δεν είναι «γκεσέμι»

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..


Αυτή είναι η διάταξη των βουλευτών των κομμάτων όπως προέκυψαν στις τελευταίες εκλογές. Η συγκεκριμένη Βουλή θα είναι η πλέον βραχύβια. Αν όμως σχηματιζόταν κυβέρνηση, με αυτό τον τρόπο θα κάθονταν οι βουλευτές στα έδρανα.

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ

ΑΠΟ ΤΑ Εγκαίνια για τα «Ελληνικά – market Κύρκος (πρώην ΑΡΙΣΤΑ)» στον Κολινδρό













ΑΠΟ ΤΗΝ Ανθοκομική Έκθεση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κατερίνης στο κέντρο της πόλης






Η Ανθοκομική Έκθεση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. που πραγματοποιείται σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 20:00 μ.μ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19 & 20 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19 & 20 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ





Το χορωδιακό φεστιβάλ Δήμου Δίου Ολύμπου, που διοργανώνει η Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου “Ι. Σακελλαρίδης”, αποτελεί την αποκορύφωση των ετήσιων χορωδιακών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Δήμο μας.
Για 16η συνεχή χρονιά αποδεικνύει ότι είναι ένας καταξιωμένος πολιτιστικός θεσμός, σταθμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας, ο οποίος τιμά τη πολιτιστική της παράδοση και ταυτόχρονα προβάλλει την περιοχή μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το φεστιβάλ συγκεντρώνει πληθώρα θεατών καθώς κάθε φορά παρουσιάζει χορωδίες υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, είναι δε αποτέλεσμα της συνεχούς προσφοράς της χορωδίας μας στην πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική ζωή του τόπου.
Φέτος προσπαθήσαμε, με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας, να αναδείξουμε το πολυπολιτισμικό πρόσωπο της περιοχής μας και να φέρουμε, μέσω της μουσικής έκφρασης, κοντά ανθρώπους που μιλούν, πιστεύουν, εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου στην αίθουσα του 2ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, στις 7.30 το βράδυ.

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ που προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν την 13-05-2012, συνεδρίασε για πρώτη φορά την 15-05-2012 και προχώρησε στην κατανομή αξιωμάτων η οποία έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΣΤΑΥΡΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ: ΚΑΤΣΚΟΥΚΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ: ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ: ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ: ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ: ΒΟΥΛΚΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΕΦΟΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΚΑΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ: ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ευελπιστούμε σε μια καλή και αρμονική συνεργασία συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των νέων της περιοχής μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Αυλίδης Παραλυκίδου Ισιδώρα

Ο ΓΑΠ Ο ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ

Έρχεται το καλοκαίρι και αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα χιονίσει για να δούμε άσπρη μέρα.

Τελικά ο ΓΑΠ αποδεικνύεται στην ιδέα με το δημοψήφισμα ότι ήταν πολύ μπροστά.
Μήπως μέσα στο χειμώνα αν είχε πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα θα βλέπαμε άσπρες μέρες;

Γιατί ο λαός τότε δεν ήταν έτοιμος για ένα δημοψήφισμα ξεκάθαρο και δημοκρατικό;
Όλοι εκείνοι (πολιτικά κόμματα, ΜΜΕ, διαπλοκή) που σήμερα λένε ότι ο λαός δεν ψήφισε σωστά, έλεγαν τότε ότι ο λαός δεν ήταν έτοιμος για ένα ξεκάθαρο και δημοκρατικό δημοψήφισμα.
Όλα τα πολιτικά κόμματα αντέδρασαν και μας έκαναν φροντιστήρια, απειλούσαν και εκβίαζαν. Πολλοί βουλευτές προσπαθούσαν να κάνουν τότε τους ήρωες, έκαναν αποστασίες σε μια στιγμή που το δημοψήφισμα τότε είχε πολλές δικλείδες ασφάλειας.
Είχε για παράδειγμα εξασφαλίσει 220 δις, είχε πετύχει το κούρεμα και αιφνιδίαζε χωρίς περιθώρια εκβιασμού τους Ευρωπαίους και τους δανειστές.

Τότε λοιπόν αν θυμόμαστε όλοι, που κουνήθηκε η υδρόγειος, ήταν όλοι μαζί με τους δανειστές και τους Ευρωπαίους.
Όλα τα πολιτικά κόμματα, η διαπλοκή στην χώρα, ακόμα και οι σύμβουλοι του Παπανδρέου.
Όλοι εναντία στο δημοψήφισμα.
Ο γάτος και τα ποντικάκια

Άρα λοιπόν εκείνοι που έλεγαν ότι ο λαός δεν ήταν έτοιμος για το δημοψήφισμα, αποφάσισαν μετέπειτα αφού έφαγαν τον ΓΑΠ να κάνουν εκλογές, πιστεύοντας ότι ο λαός ήταν έτοιμος να εκφραστεί μέσα από τα πολιτικά κόμματα και όχι μέσα από ένα δημοψήφισμα.
Αυτοί δεν σεβάστηκαν την απόφαση του Ελληνικού λάου για να κάνουν μια κυβέρνηση.
Αδιαφόρησαν λοιπόν για τα προβλήματα του Ελληνικού λάου, ενώ ο ΓΑΠ τους έλεγε για δημοψήφισμα, αυτοί θέλουν τώρα να ξανά κάνουν εκλογές.

Και εγώ κάνω την εξής επισήμανση ότι ο λαός τώρα έχει προβλήματα οικονομικά και τον εκβιάζουν για το μέλλον του.

Τότε λοιπόν ο ΓΑΠ είχε στα χέρια του το δημοψήφισμα, κρατούσε την δημοκρατία στα χέρια του, γιατί δεν μας έδωσε την ευκαιρία που ήταν όλοι εναντίον του;
Ο Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να απαντήσει στον ιστορικό και στον Ελληνικό λαό γιατί δεν έκανε τότε το δημοψήφισμα ενώ το είχε πει και προτίμησε τον εκβιασμό κάνοντας πίσω, παραδίδοντας την πρωθυπουργία.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και τα ποντίκια έγιναν αρουραίοι και δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Τώρα τον λαό τον πηγαίνουν πάλι σε εκλογές, τώρα ξέχασαν τις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν σέβονται τις ψηφοφορίες του Ελληνικού λάου γιατί οι Ευρωπαίοι δεν αντέχουν την δημοκρατία, φοβούνται τα δημοψηφίσματα, που αυτά τα επέβαλαν οι Έλληνες σε όλες τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες.
Γι΄ αυτό ζητούν να εκφραστούν τα κόμματα και όχι οι πολίτες.


Άραγε ΓΑΠ εσύ που ονειρεύεσαι την δημοκρατία στην Ευρώπη πιο είναι το επόμενο βήμα;

Αριστείδης Β.Τ. Πολιτικός Αναλυτής

Ο ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ;

Σε πολύ λίγο καιρό από τώρα, η Ελλάδα θα κληθεί σε μια πολύ δύσκολη εθνική αποστολή, που συνιστά η σύνοδος για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, καθώς το γειτονικό κρατίδιο θα διεκδικήσει, η είσοδός του αυτή να γίνει με το όνομα ''Δημοκρατία της Μακεδονίας'' και στην καθομιλουμένη, ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''.

Το ερώτημα που αυτόκλητα και αυτόματα αναφύεται, είναι ποιος θα προβάλλει τη δέουσα διπλωματική αντίσταση από Ελληνικής πλευράς.
Άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει σπεύσει εδώ και καιρό να υιοθετήσει το όνομα ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' για τη FYROM;
Μάλλον, για ανέλπιστος σύμμαχος των γειτόνων μας φαντάζει ο κ. Τσίπρας!



Παλεύει για τις συμβάσεις των εργαζομένων...

ΑΜΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ..


ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

Εντάξει, οι γυναίκες βγάζουν μακράν τις πιο σούπερ φωτογραφίες! Λίγο η φαντασία, λίγο το πονηρό μυαλουδάκι τους…

Ο χορός αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για το σώμα, έτσι δε λένε;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Dancing with the stars λειτούργησε ανάλογα για την Maria Menounos, η οποία έδειξε για ακόμη μια φορά πώς...
αγαθά κόποις κτώνται.

Είναι ωραία, επιτυχημένη, ταλαντούχα, διάσημη και... Ελληνίδα. Η αγαπημένη μας Maria Menounos χάρηκε τον ελεύθερο χρόνο της μετά τις αδιάκοπες πρόβες του Dancing with the stars φορώντας το μικροσκοπικό πράσινο μπικίνι της, μερικά αξεσουάρ και το τεράστιο χαμόγελό της.


Παρέα με τον τον παρτενέρ της στο show, Derek Hough, η Maria δεν απόλαυσε μόνο τα συνεχή πειράγματά του, αλλά και τις βουτιές στην πισίνα σε ξενοδοχείο του Las Vegas. Επίσης ήπιε και μερικά κοκτέιλς.


Η Menounos έχει καταφέρει να κατακτήσει όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και τους Αμερικανούς και έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη φήμη και την επιρροή της στην κοινή γνώμη για να πρωτοστατήσει στην εκστρατεία υπέρ της χώρας μας. Keep going girl!


Όσο για το "Dancing with the stars";







Η 34χρονη tv-star δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε live, Κερδίζοντας τους κριτές και, γιατί όχι, έδαφος προς την πρωτιά...






ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..

Δ ε ν μ π ο ρ ο ύ ν τ α π α λ λ η κ ά ρ ι α.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως το πρόβλημά μας δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε η δραχμή. Το ζήτημα είναι πολύ πιο απλό και συμπυκνώνεται σε τέσσερις μόλις λέξεις.

Δ ε ν μ π ο ρ ο ύ ν
τ α π α λ λ η κ ά ρ ι α.

του Στρατή Μαζίδη
Κυβέρνησαν 40 χρόνια, κρατικοποίησαν εταιρείες-πρότυπα για να τις μπουκώσουν κόσμο και να κάνουν έπειτα πειράματα στέλνοντάς μας το λογαριασμό όπως η Ολυμπιακή (λέτε να το έκαναν κι επίτηδες για να τις ξεπουλήσουν;), διόρισαν, μίζαραν, μιζαρίστηκαν, αποσάθρωσαν, διέλυσαν την... παιδεία, κατέστρεψαν την υγεία, διοργάνωσαν αχρείαστους αγώνες και μας έφεραν ως εδώ. Αυτοί θα μας σώσουν;

Κι έπειτα συμφώνησαν ένα Μνημόνιο γιατί είχαν ανάγκη ενός εξωτερικού μπαμπούλα προς εσωτερική κατανάλωση. Δε φταίμε εμείς, οι κακοί ξένοι τα κάνουν όλα! Το συμφώνησαν, το ψήφισαν αλλά ουδέποτε το διάβασαν και φυσικά δεν το εφήρμοσαν στην ουσία του, δηλαδή στον περιορισμό των δαπανών και του κράτους. Αντί το κράτος να κλείσει και να φροντίζει τη δική του ανοικτή πληγή, βολεύτηκε να κόβει και να ρουφάει το αίμα των αθώων για να συνεχίζει να σε ζει σε βάρος τους. Και γιατί όχι άλλωστε; Οι κουτόφραγκοι θα συνεχίσουν να πληρώνουν, δε τους συμφέρει να πράξουν διαφορετικά…σκέφτηκαν. Με λίγες οριζόντιες περικοπές εντός συνόρων θα τα καταφέρουμε.
Αμ δε! Και έτσι πήγαμε από το κακό στο χειρότερο. Οι περικοπές εξελίχθηκαν σε συνέχειες και οι Έλληνες πήραν το γεμάτο όπλο του Γιώργου το έστρεψαν στο κεφάλι τους και άρχισαν να σωριάζονται στα πάρκα και τις πλατείες. Κι όπως ήταν λογικό, ο κόσμος όρθωσε ανάστημα, φώναξε ΣΤΟΠ αλλά το σύστημα πελαγοδρομεί κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι ευρωπαίοι μας απειλούν. Βλέπουν την αναξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος.
Όταν παρατηρείς έναν πρωθυπουργό να διασύρει τη χώρα του, τον εμπιστεύεσαι;
Όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης πηδάει από τη μια πλευρά στην άλλη τον εμπιστεύεσαι;
Όταν συμφωνείς κάτι και ο συνομιλητής σου το θέτει αμέσως μετά σε δημοψήφισμα, τον εμπιστεύεσαι;
Όταν συμφωνείς κάτι και ο συμβαλλόμενος ούτε καν το διαβάζει, τον εμπιστεύεσαι; Γιατί δεν είναι μόνο ο Χρυσοχοΐδης που δεν το διάβασε.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται να μακρύνει ο κατάλογος των ερωτημάτων για να αντιληφθεί κάποιος γιατί δε μας λαμβάνει κανείς στα σοβαρά σε αντίθεση με την Ιρλανδία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία που επέβαλλαν κάποιους όρους. Εμείς δώσαμε δείγματα αναξιοπιστίας.
Ποια σοβαρή διαρθρωτική αλλαγή έλαβε χώρα στα δύο χρόνια του μνημονίου; Έκλεισαν οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ; Όχι. Ο ΟΣΕ συνεχίζει να μας βάζει 1 δις ευρώ το χρόνο μέσα. Ταξί να πληρώναμε στους επιβάτες, λιγότερο θα μας στοίχιζε. Περιορίσαμε όμως τους συμβασιούχους σε θέσεις κλειδιά (π.χ. παιδικοί σταθμοί) και το κοινωνικό κράτος που σε πολλές εκδοχές του ήταν αποτελεσματικό, παρέλυσε. Αντί για απολύσεις στο δημόσιο όταν έπρεπε και όταν θα μπορούσαμε να τους στηρίξουμε, προτιμήσαμε 1.500.000 ανέργους στον ιδιωτικό τομέα ενώ παράλληλα με το αποτυχημένο πείραμα της εφεδρείας πολλά άξια και ικανά στελέχη αποχώρησαν άρον άρον ενώ πλέον θα εκδιωχθούν πολύ περισσότεροι.
Άνοιξαν τα κλειστά επαγγέλματα; Ούτε. Βιώσαμε όμως τις συνέπειες των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων ωσάν να είναι ορθάνοιχτα.
Ακόμη κι αν το Μνημόνιο είναι η λύση, θα το εφαρμόσουν αυτοί; Αυτοί που μας οδήγησαν ως εδώ; Και θα το εφαρμόσουν τώρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια;
Το πρόβλημά μας δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε η δραχμή. Το πρόβλημά μας είναι ότι πρέπει να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας. Να το καθαρίσουμε, να αξιοποιήσουμε ότι τυχόν έχει παραπέσει, να τοποθετήσουμε κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν αντί για το σωστό σε λάθος σημείο, και ναι, να πετάξουμε ότι δε μας χρειάζεται όπως θα έκανε μια καλή νοικοκυρά. Και φυσικά χρειάζεται παράλληλα να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε ελεύθερα με τη στήριξη και όχι το φόβο του κράτους.
Διαφορετικά, και τα χρέη να μας χαρίσουν πάλι θα τα δημιουργήσουμε από την αρχή.
Το ζήτημα όμως είναι, ποιος θα νοικοκυρέψει; Ποιος θα δουλέψει; Ποιος θα τολμήσει; Οι ανίκανοι; Οι απόγονοι; Οι άεργοι; Οι άπειροι; Τα φυτεμένα φυντάνια που πατρονάρονται από το σύστημα και τους μηχανισμούς; Τα κομματικά στρατιωτάκια ανεξαρτήτως χρώματος που δεν μπορούν να δουν τίποτε πέρα από ότι τους έμαθαν να λένε; Οι δειλοί; Οι φοβισμένοι; Αυτοί που ο αρχηγός θα βάλει πρώτους στη λίστα; Ποιοι;

ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ..