PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΑΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ SILVER DOLLAR ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνέντευξη του Κρίτωνα Αρσένη στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

«Τα παιδιά μας ίσως δουν το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού»

ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ
Πρέπει να δράσουμε μέσα σε 4 με 5 χρόνια με παγκόσμια αλλά και τοπικά μέτρα, για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών, προειδοποιεί με δραματικό τρόπο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Συνέντευξη στον Γιώργο Αποστολίδη
Δεν θα επιβιώσει ο ανθρώπινος πολιτισμός και τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά το 2000 ίσως ζήσουν το τέλος του, αν δεν δράσουμε μέσα σε 4-5 χρόνια. Τη διαπίστωση αυτή κάνει στο «Εθνος της Κυριακής» ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως χωροτάκτης-οικονομολόγος έλαβε το ευρωπαϊκό βραβείο για την «Αειφόρο Ανάπτυξη».
Η Ρωσία βιώνει το θερμότερο έτος της Ιστορίας της. Στο Πακιστάν μετά τις πλημμύρες εκτυλίσσεται μια απερίγραπτη καταστροφή για 15 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ ένα τεράστιο παγόβουνο, 4 φορές σαν το Μανχάταν, αποκολλήθηκε στη Γροιλανδία. Οι επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.
«Αυτό που βιώνουμε είναι η αρχή των πλέον έντονων επιπτώσεων απο τις κλιματικές αλλαγές. Και προκαλεί σοκ ότι την ίδια στιγμή που τα φαινόμενα αυτά απειλούν όλο και περισσότερους ανθρώπους, οι συνομιλίες για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών, όπως πρόσφατα στη Βόννη, βρίσκονται σε αδιέξοδο. Οι συζητήσεις αφορούν περιφερειακά θέματα και όχι το κεντρικό ζήτημα που είναι η μείωση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων», τονίζει ο Κρίτων Αρσένης. «Στις ΗΠΑ είδαμε το νομοσχέδιο για την κλιματική αλλαγή να αποσύρεται και να μην τηρείται η δέσμευση για ουσιαστικές μειώσεις στις εκπομπές αερίων. Oμως αν δεν δεσμευθούν οι ΗΠΑ, δύσκολα θα το πράξει η Κίνα και οι αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ θα είναι επίσης δύσκολο για την ΕΕ να μειώσει έως το 2020 τους ρύπους κατά 30% σε σχέση με το 1990. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, ενώ οι επιπτώσεις γίνονται όλο και πιο προφανείς. Οι οικονομικές επιπτώσεις από τις καταστροφές είναι εμφανείς."
Τι εκτιμήσεις υπάρχουν όμως για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπου;
Η οικονομική επίπτωση είναι τεράστια, αλλά κυρίως απειλείται ο ανθρώπινος πολιτισμός και η ζωή στη Γη. Οι επιπτώσεις αφορούν το διάστημα μέσα στο προσδόκιμο ζωής των παιδιών που γεννήθηκαν το 2000. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο ανθρώπινος πολιτισμός αν δεν δράσουμε μέσα σε 4-5 χρόνια, με παγκόσμια αλλά και τοπικά μέτρα. Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί κατά έναν βαθμό σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα. Αν ξεπεράσει τον 1,5 βαθμό υπάρχει φόβος να καταρρεύσουν τα οικοσυστήματα, όπως τα παγωμένα εδάφη της Σιβηρίας, όπου υπάρχουν εγκλωβισμένες τεράστιες ποσότητες μεθανίου, που θα οδηγήσουν σε τρομακτική αύξηση του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.
Με αύξηση 3 βαθμούς θα καταρρεύσουν τα τροπικά δάση και θα εκλύονται επίσης τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα. Το ντόμινο κατάρρευσης των οικοσυστημάτων θα αποκτήσει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία όπου δεν θα μπορεί πλέον να παρέμβει ο άνθρωπος. Τα κρίσιμα χρόνια είναι έως το 2016 ώστε να μπορέσουμε να σταματήσουμε την πορεία αυτή.
Ποιες παρεμβάσεις προωθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;
Στο Κοινοβούλιο για πρώτη φορά επικρατούν οι συντηρητικοί και αυτό έχει επιπτώσεις στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών θεμάτων. Ειναι πλέον δύσκολο να υπερασπιστεί κανείς πράγματα που ήταν αυτονόητα παλαιότερα. Στην πράξη υπάρχει μια πολύ σκληρή μάχη για ποικίλα θέματα και το Κοινοβούλιο πιέζει για χρηματοδότηση αναπτυσσόμενων χωρών σε θέματα βιοποικιλότητας που είναι συνδεδεμένα με τις κλιματικές αλλαγές επειδή τα οικοσυστήματα δεσμεύουν το 50% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Υπάρχει η στόχευση για ουσιαστική μείωση των εκπομπών και την προώθηση πόρων για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Ποιοι κίνδυνοι διαγράφονται για την Ελλάδα;
Το δικό μας κύριο πρόβλημα είναι η ερημοποίηση, καθώς η Ελλάδα απειλείται να χάσει τα δάση της, με παρατεταμένες ξηρασίες, να γίνει μια ξηρική χώρα και να μειωθεί η παραγωγικότητα αγροτικών προϊόντων έως το 2050. Η απώλεια παραγωγικής γης είναι ένα κρίσιμο πρόβλημα. Πρέπει να δούμε τι φυτεύουμε, πότε και προφανώς τη διαχείριση των υδάτων, αφού στην Αθήνα αυξάνεται 6% ετησίως η ζήτηση.
Πού οδηγεί ο φαύλος κύκλος καθώς η προσπάθεια για οικονομική ανάπτυξη αντιπαρατίθεται στη βιώσιμη ανάπτυξη;
Η κατακόρυφη άνοδος των τιμών των σιτηρών έχει επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Μένει να δούμε εάν η Ρωσία θα καταλάβει ότι πρέπει να συμβάλουμε όλοι για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών. Ολόκληρη η αφρικανική ήπειρος καταναλώνει μόλις διπλάσια από το Μανχάταν.
Ο μέσος Αμερικανός παράγει 22 τόνους άνθρακα ετησίως και κάθε Αφρικανός 0,2 τόνους, ενώ κάθε Eλληνας 8-9 τόνους τον χρόνο. Υπάρχουν χώρες όπως το Πακιστάν, που βιώνουν τις επιπτώσεις χωρίς να έχουν συμβάλει στο πρόβλημα. Αντίθετα η Κίνα με την τεράστια ανάπτυξη, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Σήμερα έχουμε 10-20 εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες. Ομως εάν λιώσουν οι πάγοι στα Ιμαλάια, το 20% του πληθυσμού θα μείνει χωρίς πρόσβαση σε νερό. Οταν εκτοξευθεί ο αριθμός των προσφύγων θα έχουμε αναταραχές και πολέμους. Ολα αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε τώρα.

Για τις περιφερειακές εκλογές
«Εχουμε δουλειά στις Βρυξέλλες»
«Προφανώς αυτό που θα ήθελε η κυβέρνηση είναι να κάνει περικοπές στις δαπάνες χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Οι συνθήκες όμως άλλαξαν πέρα από τις επιθυμίες μας», τονίζει για τις οικονομικές εξελίξεις ο Κρίτων Αρσένης. «Αποφύγαμε τη χρεοκοπία, πρέπει να ξαναβγούμε στις αγορές και να επανέλθει η προοπτική, ιδίως της πράσινης ανάπτυξης. Δεν είναι ευχάριστο ότι έχουμε το ΔΝΤ, αλλά είναι μοιραίο. Πληρώνουμε τους λογαριασμούς όλων των τελευταίων χρόνων».
Οδεύουμε προς τις εκλογές με αναβαθμισμένο τον ρόλο της Περιφέρειας...
Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει αποκέντρωση και να επιλέγει ο καθένας ποιοι θα σχεδιάσουν τις λύσεις στα τοπικά προβλήματα. Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται αποκεντρωμένα και κοντά στον πολίτη. Στον «Καλλικράτη» υπάρχει μέριμνα ώστε η αποκέντρωση να μην οδηγήσει σε αύξηση της διαφθοράς, αλλά στον εκδημοκρατισμό λήψης αποφάσεων.
Ειναι κάτι που θα σας κινούσε προσωπικό ενδιαφέρον;
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπάρχει σημαντική εργασία τα προσεχή χρόνια, όπως είπαμε, καθώς είναι η περίοδος που θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο ΒΑΝΙΑΣ ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ...

ΔΙΟΝ ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝ CHANNEL  "ΔΙΟΝ ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ" 3-5μμ
ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΙΑ "ΖΩΝΤΑΝΗ" ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ...

«Η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων»

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
«η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων»
(ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥΕκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ)

Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων», του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου (εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ), συμπεριελήφθη στην έκδοση - κατάλογο βιβλίων, της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, στην έκθεση βιβλίου (21-31 Μαρτίου 2006 στη ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ) με τίτλο «αναγνώστες βουλευτές σε «δυσανάγνωστη» εποχή, μια σημαντική πρωτοβουλία που συνεχίζεται».
Τα βιβλία του καταλόγου εκτέθηκαν σε ειδικές προθήκες για το κοινό.
Στον πρόλογο του καθηγητή και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργου Μπαμπινιώτη, στη σχετική έκδοση της έκθεσης, αναφέρεται: «Εντύπωση προκαλεί φέτος, η αξιόλογη αύξηση στα απαιτητικότερα βιβλία» .

«Το βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για νέους, αλλά και εν ενεργεία δημοσιογράφους και πολιτικούς. Διαβάζοντας το βιβλίο είδα πάμπολλες στιγμές και σκέψεις που έκανα κατά την πολιτική μου σταδιοδρομία, να περνούν από μπροστά μου...Μέσα από το βιβλίο του καταθέτει μια πρόταση για «ηθική επικοινωνίας.»
Γιάννης Αμοιρίδης τ.Δήμαρχος Κατερίνης

«Η εμπειρία του και η μεθοδικότητα που χρησιμοποιεί, είναι καταγεγραμμένη ως απόφθεγμα ζωή στις σελίδες του βιβλίου. Το βιβλίο είναι ένα μικρό ευαγγέλιο για όσους ασχολούνται με την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης. Θεωρώ τιμή μου που υπήρξε συνεργάτης μου, ένας πραγματικά άοκνος άνθρωπος...»
Γιώργος Παπαστεργίου, Νομάρχης Πιερίας
«Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό για όσους εργάζονται σε Γραφείο Τύπου, με χρήσιμες πληροφορίες που δίνει ο συγγραφέας καθώς ασκεί ο ίδιος καθήκοντα Γραφείου Τύπου στον Υφυπουργό Υγείας, Γιώργο Κωνσταντόπουλο...»
ΑΥΡΙΑΝΗ, 26-11-2005
«Κυκλοφορεί «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου...»
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, μέσα & media, 4-12-2005
«Ένα βιβλίο που δίνει χρήσιμες συμβουλές για την ουσία της επικοινωνίας, ένα απόσταγμα εμπειριών που έγιναν χρήσιμο εργαλείο για πάρα πολλούς, για όσους εργάζονται σε Γραφεία Τύπου και για όλα τα δημόσια πρόσωπα που πολιτεύονται...»
Φώτης Ιγνατίου,
Δημοσιογράφος Αδέσμευτου Τύπου,
Πολιτευτής, 13-12-2005
«Απαραίτητο εγχειρίδιο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού επαγγελματία στο χώρο της επικοινωνίας, αναμφισβήτητα ένας θησαυρός γνώσης του αντικειμένου της πολιτικής επικοινωνίας ...»
Βούλα Μάλλα, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, 31-1-2006
«Μια πραγματεία, ένα από τα λίγα βιβλία στις λίστες της Ελληνικής βιβλιογραφίας για την επικοινωνία, που εξειδικεύεται ακόμη περισσότερο από τον υπότιτλο του «Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων....»
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 29-1-2006
«Ιδιαίτερα χρήσιμο σε δημάρχους, νομάρχες, πολιτευτές και βουλευτές, για μια άμεση, ουσιαστική και επιτυχημένη επικοινωνία...»
Περιοδικό ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ, Τεύχος 33 Ιαν. 2006
«Διαβάζοντας το βιβλίο είχα την ευκαιρία να αντιστοιχώ τα γραφόμενα με πραγματικά συμβάντα από την πολιτική μου εμπειρία...Είναι ένας καλός οδηγός για όποιον ασκεί διοίκηση. Χωρίς μιντιακά αντανακλαστικά, ένας σύγχρονος πολιτικός, ένας σύγχρονος επιχειρηματίας και εν γένει ένα κόμμα, υστερεί σημαντικά...»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ 14-12-2005
«Το πρωτότυπο αυτό πόνημα του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, με τη δομή και το περιεχόμενό του, παρέχει όλες τις πληροφορίες για την οργάνωση, τη λειτουργία ενός επιτυχημένου Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και την κατανόηση της ουσίας της επικοινωνίας».
ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής
(από το προλογικό του σημείωμα στο βιβλίο)
«Στο βιβλίο του Χάρη Μπικηρόπουλου οι ενδιαφερόμενοι θα βρούνε απαντήσεις σε ερωτήματα οργανωτικά, διοικητικά, επικοινωνιακά, στο τομέα φυσικά που αναλύει. Ξεφυλλίζοντάς το θα ανακαλύψουν ένα σύντροφο στις ώρες που ο νους σταματάει από το φόρτο της καθημερινότητας και το άγχος να παράγει, το μυαλό στερεύει, η πένα δεν τρέχει πάνω στο χαρτί, ο λόγος της επόμενης μέρας δεν βγαίνει. Ξεφυλλίζοντάς το θα βρούνε ένα «μυστικοσύμβουλο» να τους βοηθάει στις επιλογές τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας αλλά και μετά, όταν τα λόγια υποψηφίου θα πρέπει να γίνουν πράξη, κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας, του νομάρχη, του δημάρχου, του βουλευτή».
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων, 8-12-2005
«Τα κείμενά του –όπως και τα Δελτία Τύπου που γράφει- διακρίνονται από την ευστοχία τους και πάντα κατάφερνε να προβάλλει με σωστό και λεπτό τρόπο, το έργο του πολιτικού για τον οποίο εργαζότανε....Ένα βιβλίο, κατάθεση ψυχής, από την πολύχρονη δουλειά του σε Γραφεία Τύπου»
Γιάννης Χατζηιωάννου,
Εκδότης εφημερίδων ΗΜΕΡΗΣΙΑ& ΤΟΠΙΚΗ

«Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία της διαδικασίας της επικοινωνίας, παίζει ο τρόπος της επικοινωνίας….Αυτός αναφέρεται στο βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου….»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 13-12-2005
«Επικοινωνία, το παν, στο βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου…»
Νατάσσα Σπαγαδόρου, ΚΕΡΔΟΣ, 15-12-2005
«Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων» είναι ένας πρωτότυπος χρηστικός οδηγός (μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα), ένα εγχειρίδιο, απαραίτητο για όσους εργάζονται ή συνεργάζονται σε Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων σε Δήμους, Νομαρχίες και Βουλευτικά Γραφεία, ιδιαίτερα στην Ελληνική επαρχία, απ’ όπου «απουσιάζουν» οι εταιρείες επικοινωνίας ή επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι».
ΧΩΡΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 25-26/3/2006
«Το βιβλίο του συνεργάτη μου, Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, αποτελεί σημαντική συμβολή στην τεκμηρίωση εργαλείων διαχείρισης της γνώσης, στο πλαίσιο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. Ενσωματώνει τις αναγκαίες διαστάσεις εκσυγχρονισμού των γραφείων τύπου σε επίπεδο ρόλων, υποδομής και ανθρώπινων πόρων. Περιέχει μάλιστα ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες πρακτικού χαρακτήρα για τη λειτουργία ενός σύγχρονου γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών, προτείνοντας υποδείγματα δράσεων που απορρέουν από την μακρόχρονη ενασχόλησή του, στο σχετικό πεδίο. Ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και πάντα επίκαιρο έργο…»
Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Υφυπουργός Υγείας, 8-12-2005
«Συγχαίρω τον Θεοχάρη Μπικηρόπουλο γι' αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία σαφώς αποτελεί έναν κωδικοποιημένο πρακτικό οδηγό, εξαιρετικά χρήσιμο για όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά…»
ΆΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, 8-12-2006
«Στην εποχή της «μιντιοκρατίας» που ζούμε, ο ρόλος του Γραφείου Τύπου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Αυτός ο ρόλος αναδεικνύεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, στο οποίο φαίνεται η εμπειρία του Θ. Μπικηρόπουλου, στη λειτουργία του Γραφείου Τύπου και στους προσηλωμένους αγώνες του. Μέσα από όσα περιγράφει το βιβλίο φαίνεται ότι ο συγγραφέας διαθέτει περίσσευμα δύναμης και ενέργειας, αφού η προσδοκία του είναι να ωφελήσει αυτούς που θα το διαβάσουν. Ένα Γραφείο Τύπου είναι γραφείο σύνθετων ρόλων που διεκπεραιώνει πολλές καταστάσεις, προεκλογικές ή καθημερινής στρατηγικής. Χρειάζεσαι εφόδια για να λειτουργεί επιτυχώς. Το βιβλίο λύνει απορίες, δίνει απαντήσεις. Είναι ένα χρήσιμο βιβλίο...»
Δ. Τσάμης, Πρόεδρος ΕΡΤ-3 6-5-2006
«Ο συγγραφέας, με το βιβλίο του, μας βάζει σε έναν άλλον χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας,στα «αποδυτήρια» κι έχει ενδιαφέρον για κάθε αναγνώστη.
Όπως σε έναν αγώνα που όλοι θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στα αποδυτήρια, τι λέγεται και τι προετοιμασία γίνεται στους παίκτες πριν βγουν στο γήπεδο ή τι συμβαίνει στο ημίχρονο. Το βιβλίο έχει έναν χαρακτήρα σαν αυτό που έχουν οι Πανεπιστημιακές σχολές και ιδιαίτερα των ΜΜΕ. Βελτιώνει τα προσόντα που ήδη έχεις. Είναι ένα υποστύλωμα που βελτιώνει τις επιδόσεις».
Β. Κεχαγιάς Δημοσιογράφος 6-5-2006
«Η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας» αποτελεί ένα μοναδικό εγχειρίδιο που μπορεί να εξοπλίσει τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς, τους υποψήφιους με πολύτιμες δεξιότητες που θα βοηθήσουν στην προσπάθειά τους για την καλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες.
Νικόλαος Γρυπάρης, Οικονομολόγος,
περιοδικό ΕΜΦΑΣΗ τεύχος 26, Μάρτιος 2006
Το βιβλίο είναι διαχρονικό για όσους εργάζονται σε Γραφεία Τύπου και για όλους τους πολιτικούς. Χρήσιμο επίσης σε κάθε προεκλογική περίοδο. Είναι …επίκαιρο σαν το τραγούδι “Last Christmas” που το ακούμε κάθε Δεκέμβριο … τα Χριστούγεννα !
Σταύρος Παρχαρίδης, 1-8-2006
Δημοσιογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης

Η επικοινωνία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό το γνωρίζουν όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ασχολούνται μ’ αυτήν. «Η εξ-ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας» είναι ένας μοναδικός στο είδος του, πρωτότυπος και, κυρίως χρηστικός οδηγός για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει τις θέσεις του γνωστές στον κόσμο με τον καλύτερο (αποτελεσματικότερο) δυνατό τρόπο. Επομένως, το βιβλίο είναι απαραίτητο όχι μόνο για όσους έχουν σχέση με Γραφεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και όσους σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να κατέβουν στην πολιτική σκηνή. Την «Εξ-ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας» προλογίζει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Περιοδικό FANTOMAS -MEDIA(Book σελ. 50) τεύχος Ιουλίου 2006

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2011

     1. ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ
2.     ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γ.
3.     ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
4.     ΔΗΜΟΥ
5.     ΧΑΤΖΗΣ
6.     ΠΑΥΛΙΔΗΣ
7.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
8.     ΤΟΣΚΑΣ
9.     ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ
10.                        ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ
11.                        ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ
13. ΚΟΝΤΕΩΝ
14. ΚΟΪΤΣ
15.ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
16. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ
17. ΠΟΥΛΑΚΟΣ
18. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Κ.
19. ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ
20. ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ
21. ΓΟΥΣΟΥΛΗΣ
22. ΝΙΚΟΥ
23. ΤΑΣΙΔΗΣ
24. ΜΗΤΡΟΥ
27. ΜΗΤΣΕΑΣ
28. ΠΕΝΤΑ
30. ΓΚΟΝΙ

MOYSIKH ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Στις 27 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.ΟΟμμ θα επαναληφθεί η πετυχημενη συναυλία ''μουσική και ποίηση'' στο μουσείο των ψηφιδωτών του Δίον.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ

Ο λαϊκός αυθεντικός θεσμός της πόλης μας συμπληρώνει 26 χρόνια ζωής
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ

Με την τελετή των εγκαινίων ανοίγει την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης, η αυλαία της 26ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.
Ας επισημανθεί ότι 200 και πλέον εκθέτες θα λάβουν μέρος με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στην 26η εμποροπανήγυρη, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, που πλαισιώνουν την εμποροπανήγυρη, φέτος θα δοθεί έμφαση σε μουσικοχορευτικά δρώμενα πολιτιστικών συλλόγων, ενώ λαϊκά ηχοχρώματα θα παρουσιάσουν μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σε χαιρετισμό του, με αφορμή την έναρξη της εμποροπανήγυρης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο θεσμός της εμποροπανήγυρης, θεσμός που αντέχει στο χρόνο δεκαετίες ολόκληρες, είναι ένας σταθμός στην εμπορική δραστηριότητα της τοπικής αγοράς, μια διέξοδος από την καθημερινότητα των κατοίκων, μια ευκαιρία ανάδειξης της τοπικής παράδοσης και φυσικά, ένα μεγάλο λαϊκό πανηγύρι με ευρύτερη απήχηση.

Η λαϊκή αυθεντική αυτή γιορτή, συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη και τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου μας. Άλλωστε, παραδοσιακά στην εμποροπανήγυρη η έμπνευση, η δημιουργικότητα, η φαντασία, η ζωντάνια, το μεράκι και η αισιοδοξία των συμμετεχόντων πλημμυρίζει την τοπική κοινωνία και συνθέτει ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και ποικίλων ενεργειών ανάδειξης και ευρύτερης προβολής των παραγωγικών δυνατοτήτων της περιοχής.

Ανάλογες εικόνες σχεδόν αναλλοίωτες στο χρόνο, ζωντανεύουν και φέτος στο «πανηγύρι» δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να περιηγηθούν, να διασκεδάσουν, να απολαύσουν τις χαρές του πανηγυριού και να ζήσουν ευχάριστες στιγμές ξεγνοιασιάς….».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:
- Κυριακή 29/08
Ώρα 20:00: Τελετή Εγκαινίων
Ώρα 20:30 Συναυλία Λαϊκής Μουσικής από τους Μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης
- Τετάρτη 01/09
Ώρα 20:30 Χοροί και τραγούδια από τους πολιτιστικούς συλλόγους:
1. Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγίου Ιωάννη “TO ΑΡΓΟΣ”
2. Σύλλογος Θρακών Κατερίνης και Ν. Πιερίας
3. Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης “ΟΛΥΜΠΟΣ”

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ "ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ"


Ως δήμαρχος Λιτοχώρου αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω τους συνδημότες μου του νεοσύστατου δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και τον λαό της Πιερίας.

Πάντοτε έλεγα την αλήθεια στον κόσμο. Αυτό θα κάνω και τώρα. Πιστεύω βαθειά ότι η πολιτική πρέπει να γίνεται στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης να κοινοποιηθούν, είχα πάρει την απόφαση να μην πολιτευτώ στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Όπως σας είναι γνωστό την απόφαση μου αυτή την αναθεώρησα έπειτα από έντονες πιέσεις που δέχτηκα τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, από τα αρμόδια όργανα της Νέας Δημοκρατίας.

Τα επιχειρήματα τους ήταν πιεστικά και πειστικά κι έτσι δέχτηκα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη του κόμματος και όχι μόνο.

Η Νέα Δημοκρατία για λόγους που οι άνθρωποι της γνωρίζουν, αναθεώρησε την αρχική της απόφαση και έχρισε άλλον υποψήφιο.

Κατόπιν αυτού δηλώνω ότι θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος και καλώ όλους τους συνδημότες μου, ανεξαρτήτως παραταξιακής τοποθέτησης να δώσουμε μαζί τον όμορφο αγώνα ώστε να είμαστε οι πρώτοι που θα βάλουμε την σφραγίδα μας στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του νεοσύστατου δήμου μας.

Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο γιατί έχουμε το πλεονέκτημα να κατοικούμε σε έναν προνομιούχο τόπο και στο χέρι μας είναι να τον κάνουμε καλύτερο.

Θανάσης Τσιφοδήμος
Δήμαρχος Λιτοχώρου

POWER..!!!!

ΟΛΟΙ Η -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ-ΠΙΕΡΙΑ , ΜΙΑ ΦΩΝΗ..! (?)

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ? ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ?

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Τιμή στην Ευανθία Ρεμπούτσικα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης για την σημαντική της προσφορά στον Ελληνικό πολιτισμό και στη μουσική!


***ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ?

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ -ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ- ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΙΛΟΙ"..!!!!

Την επόμενη εβδομάδα δίνεται στην κυκλοφορία η οδός Θεσσαλονίκης

Θα είναι διπλής κατεύθυνσης

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Θεσσαλονίκης, η οποία θα είναι διπλής κατεύθυνσης. Αυτές τις ημέρες τα συνεργεία του δήμου, μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, τοποθετούν τα κολωνάκια και θα ακολουθήσει η διαγράμμιση της οδού. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη οδό έγινε η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και η τοποθέτηση κυβόλιθων, όπως άλλωστε είναι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής Κατερίνης για όλο το κέντρο της πόλης.
Δρόμος διπλής κατεύθυνσης
Η οδός Θεσσαλονίκης πλέον θα είναι διπλής κατεύθυνσης και έτσι όσοι οδηγοί εισέρχονται στην πόλη από την παλαιά εθνική οδό θα μπορούν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δρόμο για να κατευθυνθούν προς το δήμο Δίου και θα αποφορτιστεί το κέντρο από την υπερβολική κίνηση των οχημάτων και οι οδηγοί θα αποφεύγουν την ταλαιπωρία.

πηγη: ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

http://www.citizen.gr/portal/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ...ΧΑΡΗ!

ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

«Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης
στη θέση Σβορώνος»


Το έργο διαχείρισης και διανομής πόσιμου νερού ««Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος», εντάχθηκε στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ), έπειτα από την υπογραφή των σχετικής απόφασης από τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή.

Το έργο
Η πρόταση της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος» με προϋπολογισμό 2.583.000 ευρώ περιλαμβάνει την κατασκευή δεύτερης δεξαμενής ύδρευσης δύο θαλάμων από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 συνολικού όγκου 6.000 κ.μ. στη θέση Σβορώνο, απέναντι από την υπάρχουσα δεξαμενή ύδρευσης.

........................................................................................................

PIERIA-GR : "ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ, Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΣΤΟ ΕΣΠΑ.
ΠΕΝΤΕ -ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ-  ή αν θέλετε, 5 ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ, ΠΕΣΣΙΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ....
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ...ΚΟΜΒΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ -ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ- ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...!!!!


ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΑΙ αντιδεοντολογικο. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ" ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΌΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ....
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ...!!!!

*** ΕΞΑΛΛΟΥ , ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ...ΣΣΣ...
...ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ...!

Η ΠΙΟ ΗΟΤ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Το περιοδικό Status διοργάνωσε ψηφοφορία  προκειμένου να αναδείξει την πιο sexy Ελληνίδα της χρονιάς. Το πού κατέληξε είναι προφανές, αρκεί μια ματιά στο εξώφυλλο του αυγουστιάτικου τεύχους του περιοδικού...

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει ημίγυμνη και... αποδέχεται το στέμμα της!
Η 32χρονη Ζέτα είναι λοιπόν, σύμφωνα με το Status, η πιο sexy Ελληνίδα για το 2010...

Γιουρόπα Λιγκ: Νταντί Γ.-ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 την Νταντί Γιουνάιτεντ χάρη στο γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στο 11' και κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα, πήραν αυτό που ήθελαν στο «Ταναντάις Παρκ» και με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που δέχτηκαν πίεση από τους γηπεδούχους, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την άπειρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σκοτσέζικη ομάδα.

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε 1-0

Στην Τούμπα.
 Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Φενέμπαχτσε στον πρώτο αγώνα για την φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα πάει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης με προβάδισμα πρόκρισης. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ελληνική ομάδα ο σκόρερ του γκολ στο 19΄ Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και ο τερματοφύλακας Ντάριο Κρέσιτς.
 Στην κατάμεστη Τούμπα οι δύο ομάδες απέδωσαν πλούσιο θέαμα και το τελικό σκορ θεωρείται άδικο αφού αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλα τέρματα με τον ΠΑΟΚ να είναι συνολικά καλύτερος. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Βιτόλο στο 57΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

FACEBOOK "PLACES"

Τη δυνατότητα να γνωστοποιούν το μέρος στο οποίο βρίσκονται ανά πάσα στιγμή θα μπορούν οι χρήστες του Facebook, μέσω της νέας υπηρεσίας "Places", που προσφέρει η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ....ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ..!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ...!!!!


Μήνυμα αισιοδοξίας επιχείρησαν να στείλουν Παπανδρέου και Προβόπουλος, κατά τη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι "κατακτήσαμε τους πρώτους μεγάλους στόχους- υπάρχουν ακόμα στόχοι που θα δώσουν ασφάλεια και σιγουριά στους πολίτες. Κάναμε τα πρώτα βήματα για να δώσουμε στην Ελλάδα προοπτική". "Οι επόμενοι στόχοι είναι η δημιουργία κλίματος ασφάλειας, σιγουριάς, κοινωνικής δικαιοσύνης και η ανάπτυξη της οικονομίας", είπε.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας σημείωσε ότι "τα δημοσιονομικά έχουν τεθεί υπό έλεγχο παρά τις δυσκολίες", μίλησε για "τολμηρές πρωτοβουλίες στον τομέα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που θα αποδώσουν καρπούς", ενώ έκανε και λόγο για "συνθήκες ενάρετου κύκλου", καθώς -όπως είπε- η χώρα αφήνει πίσω "ένα φαύλο κύκλο". "Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι", υπογράμμισε.

ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΗ....ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.!!!!!


Ήθελαν Τσιφοδήμο…αλλά στηρίζουν Δημόπουλο!
Αν και πήρε το πράσινο φως για να δηλώσει εκ νέου υποψήφιος,
ο εν ενεργεία δήμαρχος Λιτοχώρου δεν πήρε τη στήριξη του κόμματος
H επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ τους πολίτες της Πιερίας ότι ΤΕΛΙΚΑ στηρίζει Κ.Δημόπουλο.

......................................................................................

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διαγραφή, αποδεχόμενη την σχετική πρόταση του Α. Σαμαρά, κρίνοντας ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης "με την εν γένει συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος".
Απο τη ΝΔ επίσης,  ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης τίθεται εκτός της Κ.Ο. του κόμματος με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και ότι παραπέμπεται επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

............................................................................................................................


Ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε  για "πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες", ασκώντας σφοδρή κριτική στην ηγεσία του κόμματος.

"Οι μεθοδεύσεις της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι πρωτοφανείς. Σε δύσκολες περιφέρειες για την παράταξη όπως είναι η Κρήτη, απαιτείται συνεννόηση, διάλογος, σύνθεση για να πετύχει κανείς τη μέγιστη συσπείρωση. Όλα αυτά η ηγεσία της ΝΔ τα αρνείται εδώ και πολύ καιρό" δήλωσε ο βουλευτής.