PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Στρατώνι - Πιερικός Αρχέλαος





Την Κυριακή στην Αρναία, στις 5 μ.μ.
 

  Με την ομάδα του Στρατωνίου στην Αρναία Χαλκιδικής αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος
Είναι παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Λαζαρίδης και Μοσχοτόγλου.

Η γηπεδούχος ομάδα έχει έναν αγώνα λιγότερο, μία νίκη και μία ήττα. Είναι ισόβαθμη με τον Πιερικό Αρχέλαο και θα διεκδικήσει κι΄ αυτή τη νίκη, όπως και η ομάδα της Κατερίνης που την έχει μεγάλη ανάγκη.
Η νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο είναι όχι μονόδρομος, αλλά κάτι παραπάνω. Έτσι, οι καλαθοσφαιριστές της κατερινιώτικης ομάδας θα πρέπει να .. επιστρατεύσουν όλο τους το ταλέντο και τη δύναμη και να επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας είναι πολύ ικανοποιητική, αλλά μια νίκη θα έδινε ιδιαίτερη χαρά στους πολυπληθείς φίλους της.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

EΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ



ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Συμμετέχουν: Νίκος Βαρμάζης, Γιώργος Κεραμιδιώτης, Σπύρος Τσιλιγκιρίδης, Πάρις Πετρίδης. Συντονιστής: Αντώνης Κάλφας
ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΦΑ
Στο πολυαναμενόμενο και οργανωμένο από την Εστία συνέδριο—όπως πάντα με επιστημονική ακρίβεια και αγάπη για την ιστορία της Πιερίας—θα συζητηθούν πολλά ζητήματα (στρατιωτική ιστορία, θρησκευτική και εκκλησιαστική ζωή, απεικονίσεις της πόλης και αναπαραστάσεις του πολιτισμού). Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους άοκνους φίλους Κώστα Κωνσταντινίδη (πρόεδρο της Εστίας) και Νίκο Γραίκο (τον επιστήμονα χαμάλη της όλης διοργάνωσης).

Θέλω ωστόσο να επιμείνω στο σημείωμα αυτό στην λίαν ενδιαφέρουσα συνεδρία/στρογγύλη τράπεζα της Κυριακής (ώρα 11.00) και με την ευκαιρία να καλέσω όσους και όσες ενδιαφέρονται για το μέλλον της πόλης να την παρακολουθήσουν.
Η ιστορική αποτίμηση μιας περιόδου είναι μια διαρκής ερευνητική πρακτική, μια πρακτική που εξετάζει τεκμήρια και συμπεριφορές, ιδέες και νοοτροπίες, κοινωνικές και πολιτικές παραμέτρους με τελικό σκοπό την ανάδειξη μιας ιστορικής περιόδου. Στο τέλος αυτής της ιστορικής εργασίας, όπως για παράδειγμα οι εικοσιδύο εισηγήσεις του παρόντος συνεδρίου για την Πιερία λίγο πριν και λίγο μετά την απελευθέρωση, ο συνειδητός πολίτης αποκτά μια εικόνα της πορείας αυτού του τόπου μέσα στο χρόνο.
Η στρογγυλή τράπεζα φιλοδοξεί ωστόσο να μιλήσει για το χρονικό διάστημα των 100 χρόνων (1912-2012) συνδέοντας την έναρξη του παρελθόντος με το τώρα, γυρεύοντας να αναδείξει πτυχές και προβληματισμούς της σύγχρονης ματιάς γύρω από την Πιερία χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τους ευαίσθητους παραγωγούς του πολιτισμού. Πώς απεικονίζεται λοιπόν η Πιερία στη λογοτεχνία, στη μαρτυρία, στον κινηματογράφο και τη φωτογραφία; Πώς αναπαρίσταται η Κατερίνη του μεσοπολέμου ή των πρώτων μεταπολεμικών δεκαετιών; Ποια είναι η σχέση τής πιερικής γης με τους ανθρώπους της, πώς είδαν την πόλη κινηματογραφιστές και φωτογράφοι; Ποιες είναι οι σταθερές αυτού του τόπου (γη, οικονομία, κοινωνική οργάνωση) αλλά και ποιες αλλαγές αναζητούν τον καταγραφέα τους (πόλη, τοπίο, παραδοσιακές μετατοπίσεις, καθημερινή ζωή);
Τη δική τους συμβολή καταθέτουν στη συζήτηση ο φιλόλογος, δάσκαλος της διδακτικής των αρχαίων στο ΑΠΘ και ευαίσθητος απομνημονευματογράφος Νίκος Βαρμάζης, ο κινηματογραφιστής με σπουδές φιλοσοφίας, κοινωνιολογίας και κινηματογράφου σε Παρίσι και Βερολίνο Γιώργος Κεραμιδιώτης, ο φωτογράφος, γραφίστας και υπεύθυνος της συλλογής ΣΑΤΣΙ Σπύρος Τσιλιγκιρίδης και ο δεινός θεσσαλονικέας φωτογράφος Πάρις Πετρίδης (M.Ain Political EconomyNew York University και PhD inPhotographyUniversity of Sunderland).



Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πήραμε επιστολή υποψήφιου για της εκλογές των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ σ όλη τη χώρα. Θα γίνουν τη Δευτέρα κι εμείς εδώ δίνουμε ΒΗΜΑ σε όλους όσοι είναι εκ πιεριας ή ζουν στην Πιέρια. 
Παρακάτω είναι το μήνυμα - επιστολή του Γιώργου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.... 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Στις εκλογές της 5 Νοεμβρίου σας ζητώ, άλλη μια φορά, να με στηρίξετε με την ψήφο σας στην προσπάθειά μου να επανεκλεγώ αιρετός εκπρόσωπός σας στο ΠΥΣ∆Ε Πιερίας.
Η πείρα μου στο συνδικαλιστικό όργανο παλαιότερα ως Γενικός Γραμματέας της ΕΛΜΕ και ως αιρετός του κλάδου στο ΠΥΣ∆Ε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, μου δίνουν τη δυνατότητα για μια σωστή και δυναμική εκπροσώπησή σας.
Πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένας αιρετός στις αυξημένες ευθύνες και στην ποικιλία των θεμάτων που χειρίζεται πρέπει να διαθέτει γνώση του αντικειμένου, εμπειρία, ευαισθησία, διαφανή λειτουργία, αντικειμενικότητα και ανιδιοτέλεια. Να έχει στενή συνεργασία με τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου, συνεχή επικοινωνία με τους συναδέλφους, να λογοδοτεί σ’ αυτούς, να βρίσκεται πάντα δίπλα τους και να προασπίζεται τα δίκαια αιτήματά τους.
Η επιβολή της νομιμότητας και η διαφάνεια σε όλες τις αποφάσεις του ΠΥΣ∆Ε, ήταν πρωταρχικό μέλημά μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσπάθησα, με όλες μου τις δυνάμεις, να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια των συναδέλφων και να βοηθήσω να βρεθεί η καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημά τους.
Με οδηγό τα πιστεύω μου, ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να μπορέσω υπεύθυνα, δυναμικά και αξιόπιστα να σας εκπροσωπήσω στο ΠΥΣ∆Ε Πιερίας.
Με Εκτίμηση

Γιώργος Αραμπατζής 

ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΖΑΜΑΝΤΖΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ...ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!

Βαγγέλης Ζαμαντζάς.... Διευθυντής της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΠΤΑ... Εκ νέου ΠΑΤΕΡΑΣ!!!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ....ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ....ΖΑΜΑΝΤΖΟΥΛΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ....ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥΛΗ!!!!
ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ...ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΖΑΜΑΝΤΖΑ;;;;
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ....
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ!!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!! 

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΜΗΛΙΑ





Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ...ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ....
ΝΕΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ....ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ!
ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΚΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΦΕΙ....
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.... ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!
Ο Mr ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΕΥΡΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Σ ΟΤΙ ΑΛΛΟ....
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΡΑ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ 


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι της Πιερίας συμμετέχουμε στην Γενική 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την ΤΡΙΤΗ και την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 και 7 Νοέμβρη 2012.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 6 Νοέμβρη στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα με χώρο συγκέντρωσης την πλατεία Ελευθερίας για να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε ενάντια στα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή.

Κεντρικό αίτημα και απαίτηση των εργαζόμενων και των συνδικάτων είναι η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση.
Μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους της χώρας, «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του δημοσίου.
Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.
ΩΣ ΕΔΩ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε:
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Όλοι στην Απεργία και στη Απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την ΤΡΙΤΗ 6.11.2012 στις 10 το πρωί και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2012 στις 5.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ...ΝΙ - ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΝΤΕΧΝΗ-ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30ΜΜ


Live




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ; ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΛΕΩ.....

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ;;;;
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΣ;;;;
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ "ΛΕΦΤΑΣ" ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ...ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;;
ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Β΄  ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ; ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΛΕΩ.....

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΝΙΔΗΣ ΤΟΥ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106,7" ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Κ17ΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ!!!

Ξέρεις τι είναι ρε λεβέντες εκεί στο μέρος της καρδιάς να φοράτε το σύμβολο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ;;;; Γι αυτό το Π ξέρετε πόσοι έκλαψαν, χάρηκαν, δάκρυσαν ή αγάπησαν; Πόσοι έζησαν μ αυτό το ΠΙ και γι αυτό το ΠΙ;;;;;
Αυτοί οι νεαροί είναι το αύριο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μου.... Τα παιδιά αυτά είναι μέλη της ομάδας των "μικρών" του Πιερικου Κ17 που παρά τις δυσκολίες του συλλόγου και την κρίση στον αθλητισμό όπως και σ όλους τους τομείς της ζωής μας είναι κι εκεί και τα ...ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ!!! 
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΝΙΔΗΣ ΤΟΥ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106,7" ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Κ17ΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ!!! 
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ 
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ...ΚΡΙΣΗ!

Καλό και το κρύο, όμως προϋποθέτει ...θερμοσύντροφο, όπως λέμε ...θερμοφόρα!!! Έτσι;;;;
Ποιός είναι εκείνος που το έχει;;;
Ποιός είναι εκείνος που το έχει;;;
ΑΝΤΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ....ΘΕΡΜΟΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ...ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ!!!
Η ζεστασιά της αγάπης κόντρα στο ακριβό πετρέλαιο ή την κωλοκρίση τους.....

Tελετή απονομής πτυχίων


ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 


  
 
  
  
  Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα πραγματοποιήσει την τελετή απονομής πτυχίων στου Εθελοντές του Τμήματος του, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».

Επίσης ανακοινώνει, ότι τα μαθήματα της Σχολής 2012-13 Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο εντευκτήριο του Ε.Ε.Σ., στην οδό Αγ. Παρασκευής 33 στην Κατερίνη.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους το αργότερο έως τέλος Οκτωβρίου, στην ιστοσελίδαwww.samarites.gr



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ ΡΕ ΣΥ ....ΒΑΤΑΝΙΩΤΗ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ....

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..... 
ΕΚΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. 
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ.... 
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΟΥΡΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.... 
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ;;;; ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΒΑΤΑΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ; 
35 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ;;;; 
ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ....

Το θεατρικό έργο με τίτλο «Η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, μέσα από τα μάτια του Ίωνος Δραγούμη» θα παρουσιάσει ο Σύνδεσμος Χριστιανών Νέων «Λύχνος» της Ο.Χ.Α. «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2012».






Το Σάββατο 03 Νοεμβρίου και ώρα: 20:00
Θεατρική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Άγιος Φώτιος

«Η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, μέσα από τα μάτια του Ίωνος Δραγούμη»



   Το θεατρικό έργο με τίτλο «Η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, μέσα από τα μάτια του Ίωνος Δραγούμη» θα παρουσιάσει ο Σύνδεσμος Χριστιανών Νέων «Λύχνος» της Ο.Χ.Α. «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2012».

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Νοεμβρίου και ώρα: 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος».

Συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης είναι ο Ιεραποστολικός Σύνδεσμος «ΚΥΡΙΑΚΗ» και το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και Κατερίνης «Άγιος Φώτιος».
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



Aναρτήθηκε από:ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΚΕΙΝΟΣ ,,,ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ Ή ....ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ;;; ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ... ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ

Και να που κάτι που σας έχουμε υποσχεθεί....
Το πλήρες φωτορεπορτάζ από την άτυχη στιγμή που ο άνθρωπος εκεί στην Μεγάλου Αλεξάνδρου, που μετά που κοιμήθηκε εκεί στο κλαδί επάνω, έπεσε.... εκεί όπου ήρθε πρώτα η πυροσβεστική και μετά το 166 ΕΚΑΒ.... 
Εκεί που δεκάδες κόσμου περίεργοι ή μη, ήταν εκεί γύρω για πάνω από μία ώρα....
Μόλις ήρθε το ΕΚΑΒ....
Εκεί όπου στην αρχή όλοι νόμιζαν πως ...ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ο άνθρωπος κι ύστερα κατάλαβαν όλοι πως ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! 
Τα παιδιά της Αστυνομίας ενώ απομακρύνουν τον κόσμο......

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, ενώ τον βάζουν στο ασθενοφόρο

Εκεί στα πλακάκια ο άτυχος αναίσθητος ενώ δέχεται τις πρώτες βοήθειες

Περίεργοι και περαστικοί γύρω στον πεσμένο στο έδαφος άντρα

Όπως βλέπετε χαμός από κόσμο εκεί γύρω

Τι νέοι, τι γέροι, τι γυναίκες ή άνδρες.... όλοι κοιτούν σαστισμένοι

Έγινε αγώνας από τους αστυνομικούς για να φτάσει εκεί το ασθενοφόρο.....

Πρώτες βοήθειες στον αναίσθητο άνδρα

Επί ώρα εκεί στο έδαφος και αγώνας να φτάσουν κοντά του οι του ΕΚΑΒ


ΜΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ BOGA ΚΑΙ KARTEL

ΌΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΤΟ KARTEL  ΚΑΙ ΤΟ BOGA ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ!
ΚΡΙΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ;
ΟΛΟΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΜΠΑΤΣΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟ!!!!
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΩΣ!!!!

Γιατί η Μενεγάκη σπάραξε στο κλάμα On air! (VIDEO)...




Η εξομολόγηση της μάνας που δώρισε τα όργανα του 13χρονου παιδιού της μετά από δυστύχημα με ποδήλατο.
Συγκλονιστική ήταν η αφήγηση της Μαρίνας Καλασούντα - Σπάη, μιας μητέρας που...
έχασε τον 13χρονο γιο της, όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας του με ποδήλατο τράκαρε με διερχόμενο όχημα. Μετά τον εγκεφαλικό θάνατο του παιδιού, οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Τα λόγια της μάνας πάγωσαν τους παρευρισκόμενους στο πλατό και προκάλεσαν ασταμάτητα κλάματα στην Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο με την τραγική ιστορία του μικρού Γιάννη



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Άγριο γιουχάρισμα στον Πύρρο Δήμα!..




 ο Πύρρος Δήμας, βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, επιχείρησε να περάσει από το σημείο όπου έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων! Ο ...
πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης, αξιωματικός του στρατού και βουλευτής, έδωσε την ψήφο του πριν από λίγη ώρα για την - έξω από κάθε λογική - ....

ένταξη του ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΠΥ. Αυτό φυσικά το έμαθαν αμέσως οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ και όταν είδαν να περνά από μπροστά τους ο άνθρωπος που με την υπογραφή του καταργεί την υγειονομική τους περίθαλψη ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες! Οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν δεν είναι εύκολο να μεταφερθούν για ευνόητους λόγους. Εμείς μόνο να πούμε ότι ένας άνθρωπος που αποθεώθηκε όσο κανείς και ευνοήθηκε επίσης όσο κανείς, δεν νοείται να βάζει τόσο απλά το χέρι να ψηφίσει ενάντια σε έναν κατασπαραγμένο κλάδο που προσπαθεί με αγωνία να περισώσει τα ελάχιστα... Εκτός πια αν η αχαριστία και ο κυνισμός, αν η αδιαφορία και ο "ωχαδερφισμός" αποτελούν προϋπόθεση για να περάσει κανείς το κατώφλι της ρημάδας της Βουλής...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Δελτίο ειδήσεων σε... επανάληψη.





O ΣΚΑΙ βρήκε τρόπο για να...εμπεδώσουμε τις ειδήσεις της χθεσινής ημέρας. Έτσι, λόγω της...

απεργίας της ΕΣΗΕΑ, αυτή την ώρα προβάλλεται σε επανάληψη η  εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Γόβα νυφιάτικη..





Εσείς δηλαδή το αποκλείετε; Εγώ λέω ότι αυτή η σουπιά η Λαγκάρντ διόλου απίθανο να μας δουλεύει. Να μας έβαλε, φέρ' ειπείν, να αισθανθούμε πλούσιοι για μια μέρα ώστε να βρει πάτημα το ΔΝΤ και να...

μας κόψει μαχαίρι τα εμβάσματα. Με τον μεγεθυντικό μου φακό έχω χυθεί πάνω από τις λίστες με τους χρυσικούς, τις femmes au foyer και τους import-export, αλλά ακόμη να εντοπίσω όνομα κατάλληλο να του φορτώσουμε τα έξοδα παραστάσεως, από μπάτσελορ πάρτι και honey moon μέχρι επίδομα γάμου, να χαρεί λιγάκι και η ΔΗΜΑΡ.
Προς το παρόν και μέχρι να βρούμε την τύχη μας, θα γράφουμε τα ονόματά μας στο παπούτσι της νύφης να δούμε ποιος - ποιος θα φαγωθεί. Γόβα νυφιάτικη και άβολη σαν κι αυτή που πέταξε η ταλαίπωρη η σημαιοφόρος επειδή της πλήγωσε το ποδαράκι με αποτέλεσμα να γίνει στο Σύνταγμα της Μοντέρνας Σταχτοπούτας. Κάποιοι, άσχετοι προφανώς από γυναικεία κοκεταρία, έσπευσαν να δώσουν σε ένα απλό στραβοπάτημα διαστάσεις λαϊκού ξεσηκωμού, έρωτος και αναρχίας.
Μέχρι να διευκρινιστεί ότι επρόκειτο περί ατυχήματος, γέμισαν τα μπλογκ και τα τουίτερ από φωτογραφίες της ξυπόλητης με συμβολισμούς διαμαρτυρίας και πάλης ξεκίνημα - νέοι αγώνες. Τρέχει και δεν φτάνει τώρα ο πρίγκιπας-μπάκουρος. Δοκιμάζει το παρατημένο γοβάκι σε φτέρνες και κουντεπιέ, αλλά ποια σοβαρή ενζενί το διακινδυνεύει να χτίσει την ευτυχία της σε κάποιο παραστράτημα, σε μια παλιοαιτία; Ξέρω, πονάει πολύ όταν κλωτσάς ξεπαπούτσωτος. Ξέρω επίσης πως φταίνε τα τραγούδια του, φταίει κι ο λυράρης, μα φταίει κι ο ίδιος ο λαός γιατί είναι μαραζιάρης. 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο "ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ON AIR" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ Ή ΠΟΤΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Ο ΡΑΔΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ...ΕΚΠΟΜΠΙΖΕΙ!

Κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου. Πιές τον καφέ σου κι εκεί πίσω τα παιδιά του ραδιοφώνου κάνουν εκπομπή... κι εσύ; ΣΥΝΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ;;; ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ON AIR και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7 εκεί στην ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 41 λίγα μέτρα πίσω από την πλατεία Ευκαρπίδη, πάνε χέρι χέρι.....
Είναι αδέσμευτα μαζί και βαδίζουν για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ της ΠΙΕΡΙΑΣ μου....
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" 106,7 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΙ ΗΡΘΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ "ΕΝΘΕΤΟ ...ΠΑΚΕΤΟ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ON AIR..!
Εκεί υπάρχουμε κι εμείς, του PIERIA-GR, εκεί είναι κι η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, που φιλοξενεί σήμερα το έργο "ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ" του ζωγράφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΛΛΑ....
Εκεί κι ο καλύτερος καφές της Πιερίας.... Illy!!! Σας λέει κάτι το πρώτο όνομα στον καφέ;
Ο "ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ON AIR" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ Ή ΠΟΤΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Ο ΡΑΔΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ...ΕΚΠΟΜΠΙΖΕΙ! ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ....
"ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ON AIR" TO ....ΚΑΦΕΡΑΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!

Αποχωρούν 126.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το 2016...





Οι δαπάνες για νέες προσλήψεις εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν σε 20 εκατ. ευρώ για το 2012 και σε 30 εκατ. ευρώ για τα έτη 2013 έως 2016
Μια πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις στο δημόσιο έως το 2016 προβλέπει το...
Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, προωθείται η αποχώρηση 125.761 υπαλλήλων της Γενικής Κυβέρνησης έως το 2016 και η πρόσληψη μόλις 15.234. Σήμερα οι υπάλληλοι της Γενικής Κυβέρνησης φτάνουν τους 692.240. Συγκεκριμένα, βάσει του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, θα αποχωρήσουν:

το 2012 29.622 υπάλληλοι της Γενικής Κυβέρνησης,
το 2013 25.372,
το 2014 24.654 ,
το 2015 24.057 και
το 2016 22.056.

Οι δαπάνες για νέες προσλήψεις εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν σε 20 εκατ. ευρώ για το 2012 και σε 30 εκατ. ευρώ για τα έτη 2013 έως 2016. Η μισθολογική δαπάνη στο Δημόσιο θα μειωθεί από τα 10,4 δισ. ευρώ φέτος, στα 8,35 δισ. ευρώ το 2016. Οι δαπάνες για καταβολή συντάξεων εκτιμάται ότι θα ανέλθουν από τα 6,52 δισ. ευρώ ή 3,36% του ΑΕΠ το 2012, σε 7,51 δισ. ευρώ ή 4,02% του ΑΕΠ το 2016.

Δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις το 2013 και 2014 στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ στο υπουργείο Άμυνας για τα ίδια έτη προβλέφθηκε μείωση των προσλήψεων κατά 30% σε σχέση με αυτές του έτους 2012.

Στο υπουργείο Παιδείας για τα έτη 2013 και 2014 και για το διδακτικό προσωπικό οι αποχωρήσεις – προσλήψεις θα διαμορφωθούν στο 1 προς 10. Στο υπουργείο Οικονομικών προβλέπεται η πρόσληψη 200 εφοριακών εντός του 2013.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ....ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ...ΔΙΠΛΟ; ΜΑΚΑΡΙ....


Από την ομάρα του facebook του Τ.Α.Π ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ  
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.....Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ.....Η ΒΑΤΑΝΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...........ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ.....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...........ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ......ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...........!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ...ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ;;;;

Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ.....
Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ......
Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ;;;;
ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ!!!! 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ...ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ....
Υπάρχουν κι ....υπάρχουν! Υπάρχουν και θα υπάρχουν.....
Θέλεις ή δεν θέλεις, δεν έχει σημασία, τ αστέρια εκεί πάνω υπάρχουν και ζουν.... Υπάρχουν κι ...αγαπούν!
Τ αστέρι σου υπάρχει κάπου εκεί....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ Τ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ....ΓΗΣ ΣΟΥ!
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ!
Εσύ δεν το βλέπεις, εκείνο όμως υπάρχει και θα υπάρχει όσο εσύ υπάρχεις!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.....

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ. ΑΘ.ΤΣΑΥΤΑΡΗ



κ. Υπουργέ
Σε πρόσφατη συνέντευξή σας μιλήσατε για ενεργοποίηση του θεσμού των «farmers  markets», το θεσμό των «ανοιχτών αγορών. Οι  αγορές των αγροτών (farmers’ markets) είναι υπαίθριες ή στεγασμένες αγορές όπου συμμετέχουν αμιγώς γεωργοί, διαθέτοντας απευθείας στους
καταναλωτές τα προϊόντα που οι ίδιοι παράγουν - φυτικά ή ζωικά, νωπά και μεταποιημένα.
Έτσι επιτυγχάνεται η άμεση διάθεση των προϊόντων, βελτιώνοντας τις αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών και τις επιλογές διάθεσης των  παραγωγών. Τα παραπάνω εξυγιαίνουν την αγορά και μεγιστοποιούν το όφελος και για τις δύο ομάδες, με πληθώρα από οφέλη να συνυπάρχουν, όπως:
οι καλύτερες τιμές για παραγωγούς και καταναλωτές χωρίς ενδιάμεσα κόστη,
 η άμεση επαφή παραγωγού-καταναλωτή,
 η φρεσκάδα και ταυτότητα των προϊόντων,
 η ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών, των καταναλωτών και των τοπικών κοινωνιών της υπαίθρου και της πόλης,
 η δυνατότητα υγιεινής διατροφής με τοπικά προϊόντα
 η συμβολή στη διατροφική αυτάρκεια των κατοίκων μίας περιοχής ή χώρας
 η μειωμένη επιβάρυνση του περιβάλλοντος λόγω της μικρής απόστασης που διανύουν τα τρόφιμα,
 η σύνδεση με τον αγροτουρισμό 
Είναι πράγματι ένας πολύ καλός θεσμός που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό όπως Γαλλία, Ολλανδία και ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία αλλά και σε όλο τον κόσμο αποτελώντας βασικό μοχλό ανάπτυξης των αγροτών και κεντρικό άξονα αγροδιατροφικής πολιτικής.Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε επίπεδο Νομού και μεγάλων πρωτευουσών – τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μόνο με τοπικά προϊόντα. Πραγματικοί αγρότες (μεμονωμένοι παραγωγοί, ομάδες παραγωγών ή και Συνεταιρισμοί) και μόνο στις ποσότητες που παράγουν, να τις διαθέτουν στους καταναλωτές.
Το μοντέλο των Farmers’ Markets μπορεί να περιλαμβάνει από μερικούς μόνο πάγκους μέχρι ολόκληρα οικοδομικά μπλοκ. Δεν μιλάμε για Λαϊκές Αγορές.
Επίσης, στόχος είναι οι αγορές αυτές να έχουν τέτοια οργάνωση και υποδομή ώστε το όποιο κόστος λειτουργίας να είναι ελάχιστο.
Αυτό μπορεί να γίνει  με τη συνεισφορά των δήμων ενώ εξετάζεται να ξεκινήσει πιλοτικά από τέσσερις νομούς, Ημαθία, Πέλλα, Ηλεία και Ηράκλειο.
Τονίσατε κ. Υπουργέ ότι
Τα κριτήρια επιλογής των τεσσάρων αυτών νομών για το σχέδιο που προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ότι βρίσκονται κοντά σε αστικά κέντρα (επομένως τα μεταφορικά είναι μικρά), διαθέτουν δυναμικές ομάδες παραγωγών με ποιοτικά προϊόντα, και υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα χώρων για να φιλοξενήσουν τις πρώτες εγκαταστάσεις (π.χ. εκτάσεις όπου θα τοποθετηθούν πάγκοι κ.λπ.).
κ. Υπουργέ 
Στις 7 Σεπτεμβρίου επισκεφτήκατε την Πιερία  για το Συνέδριο των  νέων αγροτών και διαπιστώσατε ότι τα παραπάνω κριτήρια ικανοποιεί πλήρως και ο Νομός Πιερίας δηλαδή:
1)Βρίσκεται κοντά σε μεγάλο αστικό κέντρο, τη Θεσσαλονίκη, (επομένως τα μεταφορικά είναι μικρά) και συνδέεται μ’ αυτήν με άριστο οδικό δίκτυο.
2)Διαθέτει δυναμικές ομάδες παραγωγών (βραβεύονται  μάλιστα και στο εξωτερικό) και μεμονωμένους παραγωγούς οι οποίοι παράγουν εξαιρετικά προϊόντα.
3)Υπάρχει διαθεσιμότητα χώρων και ενδεικτικά αναφέρω τον χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης (ένας χώρος περίπου 23,5 στρεμμάτων δίπλα στον οικιστικό ιστό της πόλης που ανήκει στον Δήμο Κατερίνης κατάλληλος για την έκθεση όλων των παραγόμενων προϊόντων της  Πιερίας).
Με βάση τα παραπάνω ερωτάσθε κ. Υπουργέ
1)Γιατί δεν συμπεριλάβατε και το νομό Πιερίας στους πιλοτικούς Νομούς για τις ανοιχτές αγορές;
2)Θα δημιουργήσετε έως το τέλος του έτους το νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία  των «ανοιχτών αγορών», «farmers markets» προς όφελος των παραγωγών και των καταναλωτών;


                                                                                Με εκτίμηση 
Μαρία Μίχου                            τ.Βουλευτής  Πιερίας



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ" ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ! ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!!!!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ...ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ!!!
ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!!!!
ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΕΝ ΚΑΙΡΟ!!!
ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.... ΠΡΟΧΩΡΑ!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ" ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ! ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!!!!

πωλείται ...!!!




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΟΝΟΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;; ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΔΑΣ Ο ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΑΡΧΕΛΑΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ...
ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ....
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΕΙ..... ΤΩΡΑ;;;;
ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΠΟΔΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ¨ΘΗΡΙΟ" ΜΟΝΟΣ!!!!
ΜΟΝΟΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;; ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΔΑΣ Ο ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΑΡΧΕΛΑΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ήρθε η ώρα απο τα λόγια να περάσουν στην πράξη...!!!




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥΛΑ ΜΑΣ....

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΗ.... ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ....ΥΓΕΙΑ!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΠΩ  ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!
ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ..... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥ ΑΝΝΑ!!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥΛΑ ΜΑΣ.... ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΝΑ ...ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!

Γυναικεία σήματα !!!




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ΕΛΙΝΑ ΚΙ Η ...ΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΙ ...ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ!

ΤΣΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΖΙ.... ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ!
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ ΤΗΣ "ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ" ΚΙ Η ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ"
ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ...ΖΑΜΑΝΤΖΑΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΠΟΥΘΕΝΑ.............

ΕΟΠΥΥ πιο υπεύθυνα δεν γίνετε !!!




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.... ΡΕ ΚΑΡΙΤΣΙΩΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ;;;; ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΚΑΚΟΣ;;; 
ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Ή ΜΗ;;;; 
ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ή ΟΧΙ;;;
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ο ΕΚ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 450 ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ. 
ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.... 
ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.... 
ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.... ΡΕ ΚΑΡΙΤΣΙΩΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ! 

Ασφαλέστερες για επενδύσεις Συρία και Λιβύη από την Ελλάδα!...




 
  Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Ο Πρωθυπουργός της «Συγκυβέρνησης των τριών» κ Σαμαράς διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις εντός και εκτός ελληνικών συνόρων ότι και επιθυμεί νέες επενδύσεις και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να δημιουργηθεί θετικό επενδυτικό κλίμα…

Προφανώς, όμως, όπως πιστοποιεί πρόσφατη μεγάλης έκτασης έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1,050 Οικονομικοί Διευθυντές επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 14 χώρες όχι μόνο ΔΕΝ πείθονται από τις διαβεβαιώσεις του κ Σαμαρά αλλά σοκάρουν με τις απαντήσεις τους!..
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της μεγάλης κλίμακας έρευνα τα ερωτηθέντα οικονομικά στελέχη θεωρούν ότι αυτή την εποχή επενδύσεις στην Ισπανία περιέχουν περισσότερο ρίσκο από επενδύσεις στην Αίγυπτο…
Όσο για επενδύσεις στην Πατρίδα μας Ελλάδα, αυτές εκτιμούν οι ερωτηθέντες Οικονομικοί διευθυντές των 1050 επιχειρήσεων που λειτουργούν σε 14 διαφορετικές χώρες ότι περιέχουν περισσότερο ΡΙΣΚΟ από επενδύσεις στη Λιβύη και τη Συρία!!!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ, http://www.cnbc.com/id/49568612/



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ