PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το Σαββατοκύριακο το camp του Πιερικού Αρχελάου


Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου και με ώρα έναρξησ 9 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης θα διεξαχθεί το ετήσιο camp του Πιερικού Αρχελάου.

Συμμετέχουν δωρεάν αγόρια και κορίτσια από 7 έως 16 ετών.

Πληροφορίες στα τηλ. 23510 32153 και 6945 670723.

ΕΛΑ ΠΑΡΤΟ...

Την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία για το κλείσιμο της ΕΤ1



όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Επίσης, εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσουν δύο Ινστιτούτα. Πρόκειται για... το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο. Όπως είπε ο κ.Μόσιαλος στον ΣΚΑΪ, από τις περικοπές στην ΕΡΤ «θα έχουμε πλεόνασμα του χρόνου τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ, που θα μετακυληθεί στους καταναλωτές».

Θυμάστε τι γινόταν πριν από 3 μόλις μήνες;



Σαφώς και δεν θυμάστε, αφού το κύριο χαρακτηριστικό της φυλής μας, είναι η ...κακή μνήμη.
Να σας θυμήσουμε λοιπόν, ότι κανάλια, εφημερίδες και λοιπά ΜΜΕ, μας είχαν ζαλίσει με τη "στήριξη Ομπάμα σε Παπανδρέου", με τα "30 δις που θα επένδυαν άμεσα οι Αμερικάνοι" (και μάλιστα από τον Ιούλιο) κι άλλες μπαρούφες.
Όσο είδατε εσείς, Αμερικανικές επενδύσεις, άλλο τόσο είδαμε κι εμείς....

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ....

Πέστα ρε Πάρη !

Share

Αγιασμός για την έναρξης σχολικής χρονιάς σε Γυμνάσιου – Λύκειο Αιγινίου και Κολινδρού



Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, παρέστη τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού σχολείων της Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στο Λύκειο Κολινδρού, στο Λύκειο Αιγινίου, στο 4ο Λύκειο Κατερίνης, στο 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης και στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου και απηύθυνε τις ευχές της τόσο στη μαθητιώσα νεολαία όσο και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για μια νέα σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο ελπίζοντας ότι το νέο αυτό διδακτικό έτος να αποτελέσει-όπως είπε- αφετηρία γόνιμης εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
« Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και στόχους. Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές όλων των βαθμίδων να έχουν υγεία, δύναμη, επιμονή και λιγότερο άγχος προκειμένου να κατακτήσουν το στόχο τους, στους εκπαιδευτικούς κάθε επιτυχία στο λειτούργημα που επιτελούν και στους γονείς δύναμη και υπομονή προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών τους», δήλωσε η κ. Μαυρίδου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ανέφερε ότι η ευημερία μιας κοινωνίας βρίσκεται σε στενή συνάρτηση με την ανάπτυξη της παιδείας και γι΄αυτό το λόγο επεσήμανε την αναγκαιότητα εξασφάλισης συνθηκών που να προάγουν την παιδεία και να επιτρέπουν τους εκπαιδευτικούς να εκτελούν σωστά το δύσκολο έργο που επιτελούν αλλά και τους μαθητές να μπορούν να αποκομίζουν γνώσεις και εφόδια για τη ζωή αλλά και να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες τους.
΄΄ Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας και θα σταθεί αρωγός σε κάθε ενέργεια που στόχο έχει μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ποιοτική παιδεία΄΄ τόνισε η κ. Μαυρίδου και πρόσθεσε ότι η παιδεία είναι ένα από τα σημαντικότερα όπλα του ανθρώπου στη ζωή, είναι η ελπίδα, το κεφάλαιο που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει ξανά σε μονοπάτια ανάπτυξης και δημιουργίας.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ....

ΝΤΑΛΙ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Από την 1η Ιανουαρίου 2011 το ΕΚΑΣ είναι:
230 ευρώ το μήνα για ποσά εισοδήματος από συντάξεις που πάρθηκαν μέσα στο 2009 (εξοφλητικό εφορίας οικονομικού έτους 2010) μέχρι 7.715,65 Ευρώ.
172,50 Ευρώ το μήνα για εισοδήματα από συντάξεις 7.715,66 έως 8.018,26 ευρώ
115 ευρώ το μήνα για εισόδημα από συντάξεις από 8.018,27 έως 8.219,93 ευρώ

57,50 ευρώ το μήνα για εισόδημα από συντάξεις από 8.219,94 έως 8.472,09 ευρώ.
Για να πάρουν ή για να συνεχίσουν να παίρνουν οι συνταξιούχοι το ΕΚΑΣ για το 2011 πρέπει να πληρούν και τις έξη (6) παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Να έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους οι συνταξιούχοι γήρατος ή θανάτου (για συνταξιούχους αναπηρίας και παιδιά που παίρνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, ανεξάρτητα από ηλικία).
2. Το συνολικό καθαρό ετήσιο εισόδημά τους από μισθωτές υπηρεσίες που αποκτήθηκε μέσα στο 2009- εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2010- να μην ξεπερνά τα 8.472,09 Ευρώ.
3.Το συνολικό ετήσιο ατομικό φορολογητέο και απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 9.884,11 ευρώ.
4. Το συνολικό ετήσιο οικογενειακό τους φορολογητέο εισόδημα να μην ξεπερνά τα 15.380,90Ευρώ
5. Το συνολικό ακαθάριστο ποσό κύριας και επικουρικής σύνταξης που καταβάλλεται κατά το μήνα τον μήνα Αύγουστο 2011, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα πάσης φύσεως επιδόματα, να μην υπερβαίνει τα οκτακόσια πενήντα (850,00) ευρώ. Το ποσό αυτό της σύνταξης, δεν πρέπει να υπερβαίνουν κατά τον πρώτο πλήρη μήνα συνταξιοδότησης και όσοι καταστούν συνταξιούχοι μετά την έναρξη ισχύος του νόμου και έως την 31.12.2011 και
6. Διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΟΣΟΥ Ε.Κ.Α.Σ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Για τους δικαιούχους σύνταξης γήρατος, αναπηρίας και θανάτου των Οργανισμών Κύριας Ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην ΟΓΑ, καθώς και του NAT καθιερώνεται και καταβάλλεται από τον μήνα Σεπτέμβριο 2011 ΝΕΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΚΑΣ 30 ευρώ μηνιαίως, εφόσον πληρούνται αθροιστικά οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις:
1. Να έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους οι συνταξιούχοι γήρατος ή θανάτου (για συνταξιούχους αναπηρίας και παιδιά που παίρνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, ανεξάρτητα από ηλικία).
2.Το συνολικό καθαρό ετήσιο εισόδημά τους από συντάξεις (κύριες, επικουρικές και βοηθήματα), μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα, κυμαίνεται από 8.472,10 ευρώ μέχρι 9.200,00 ευρώ.
3.Το συνολικό ετήσιο ατομικό φορολογητέο και απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 9.884,11 ευρώ.
4. Το συνολικό ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 13.500,00 ευρώ.
Τα παραπάνω ποσά αφορούν το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα 2009).
5. Το συνολικό ακαθάριστο ποσό κύριας και επικουρικής σύνταξης που καταβάλλεται κατά το μήνα Αύγουστο 2011, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα πάσης φύσεως επιδόματα, να μην υπερβαίνει τα οκτακόσια πενήντα (850,00) ευρώ. Το ποσό αυτό της σύνταξης, δεν πρέπει να υπερβαίνουν κατά τον πρώτο πλήρη μήνα συνταξιοδότησης και όσοι καταστούν συνταξιούχοι μετά την έναρξη ισχύος του νόμου και έως την 31.12.2011 και
6. Διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Το ανωτέρω ποσό του ΕΚΑΣ(30 Ευρώ) χορηγείται και στους νέους συνταξιούχους , εφόσον έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Όσοι λαμβάνουν σύνταξη μειωμένη (πρόωρη ή αναπηρική), το δικαιούμενο ΕΚΑΣ ισούται με 2/3 των ανωτέρω πλήρων ποσών ΕΚΑΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο ταμείο από το οποίο παίρνουν την κύρια σύνταξή τους (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΠΟΤΕ κλπ). Ειδικότερα για το ΙΚΑ, στα τηλέφωνα 45169, 45170 και 45171 ή στο Εργατικό μας Κέντρο στο τηλέφωνο 23888.
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΛΑΣΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με γοργούς ρυθμούς και μεγάλη αποτελεσματικότητα συνεχίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΚ στον τομέα των δικτύων


ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδομών ικανοποιώντας τις ανάγκες των Δημοτών. Άλλωστε η έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και δυνατοτήτων που παρέχουν τα διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα είναι για την ΔΕΥΑΚ βασική προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2012, η κατασκευή του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμού Άνω Αγίου Ιωάννη», ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000 περίπου ευρώ, που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ.

Σάββας Χιονίδης: «Φροντίζουμε για την ισόρροπη ανάπτυξη στον διευρυμένο Δήμο Κατερίνης»

«Έργο πνοής για την περιοχή» το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στη διάρκεια της τελετής αγιασμού, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Άνω Αγίου Ιωάννη, το πρωί της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2011.

Και ο κος Χιονίδης συνέχισε επισημαίνοντας: «Στον Αγιάννη πέρα από αισθητικές παρεμβάσεις προχωρήσαμε σε έργα αγροτικής ανάπτυξης και εντάξαμε 7.000 στρέμματα για την άρδευση. Πρώτο μας μέλημα ήταν το θέμα της αποχέτευσης λόγω των εδαφών και του κόστους με το οποίο επιβαρύνονταν τα νοικοκυριά. Σήμερα σε ό,τι αφορά στον πρώην Δήμο Κατερίνης και το τελευταίο χωριό έχει όλες τις απαιτούμενες βασικές υποδομές. Στοχεύουμε σοβαρά σε βασικές υποδομές και φροντίζουμε για την ισόρροπη ανάπτυξη και στους άλλους οικισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα καταθέσουμε αντίστοιχες μελέτες άμεσα τόσο για τον Κάτω Αγιάννη, όσο και για τη Νέα Τραπεζούντα , προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ. Στοχεύουμε μεθοδικά στην επίλυση προβλημάτων, που αφορούν βασικές υποδομές σε όλο το διευρυμένο Δήμο μας».

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Κατερίνης ευχαρίστησε την σημερινή και την πρώην διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, για την ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης τόνισε: «Ένα όραμα πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά. Το έργο αφορά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγ.Ιωάννη. Είναι μια περιοχή η οποία λόγω της φύσεως και της ποιότητας των εδαφών ταλαιπωρείται πάρα πολλές δεκαετίες. Είναι γνωστό στους κατοίκους για την μικρή απορροφητικότητα των εδαφών, που καθιστούσε αναγκαίο το έργο. Το πρόβλημα που ταλάνιζε την περιοχή λύνεται οριστικά».

Όπως σημείωσε ο κος Μπουσνάκης: «Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας ύστερα από τις συστηματικές προσπάθειες της Διοίκησης και προσωπικά του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη, αλλά και του απερχόμενου Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Ν.Παπαζιώγα. Ξεκίνησε η κατασκευή του στις αρχές του καλοκαιριού και αναμένεται βάσει του χρονοδιαγράμματος να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2012, πιστεύουμε όμως ότι θα αποπερατωθεί και θα λειτουργήσει πολύ νωρίτερα».

Χαιρετισμό στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Αγιάννη Χαράλαμπος Οφίδης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, που ο Δήμαρχός μας οραματίστηκε από το ξεκίνημα της θητείας του και κατάφερε να το εντάξει στο ΕΣΠΑ, ώστε σήμερα να υλοποιείται. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Στέργιο Μπουσνάκη, τους πρώην προέδρους Νίκο Παπαζιώγα και Περικλή Τσιβανίδη, τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Γιουμίδη, όχι μόνο για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή τους σε καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή. Επίσης, ευχαριστώ τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΚ».

Επιπλέον, ο κος Οφίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο που κατασκευάζεται στην περιοχή(μέσω του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» ύψους 21.000.000. ευρώ για την Κατερίνη και 7.000.000 για τον Άνω Αγιάννη), και αφορά την ανάπτυξη των αγροτικών καλλιεργειών, με νέες δεξαμενές, με πιεστικό, αρδευτικό δίκτυο, με ασφαλτικά σε όλους τους αγροτικούς δρόμους.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου

Το φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή δικτύου αγωγών ακαθάρτων συνολικού μήκους 6700 μέτρων που καταλήγουν σε δυο αγωγούς που είχε κατασκευάσει παλιότερα η ΔΕΥΑΚ και οι οποιοι συγκλίνουν σε αντλιοστάσιο μέσω του οποίου καταλήγουν σε φρεάτιο του οικισμού Γανόχωρας, έργο που κατασκευάζεται παράλληλα.

Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν: η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Ζ.Σατραζέμης, Δ. Βαϊνάς, Α. Γιουμίδης, N.Παπαζιώγας, η Αντιδήμαρχος Κ.Μπατάλα – Τζουμέρκα, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Κατερίνης Θ. Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Ν. Μηλιώτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ κκ. Α. Παπαγιαννούλης και Ε. Κεραμιδιώτης, ο Γ.Γ.του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου, ο πρώην Δήμαρχος Θ. Καμπερίδης, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κ. Κουκοδήμου, εκπρόσωποι των εργαζομένων της επιχείρησης και άλλοι φορείς.

Η ποδηλασία βλάπτει το σπέρμα

Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που κάνουν ποδήλατο τουλάχιστον πέντε ώρες την εβδομάδα, έχουν λιγότερο σε ποσότητα και σε δραστικότητα σπέρμα σε σχέση με όσους δεν κάνουν καθόλου ποδήλατο.

. Φιλοξενία της 1ης πανευρωπαϊκής συνάντησης μοτοσικλετών Gold Wing, στον Δ.Δίου-Ολύμπου


* ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1ο TREFFEN ΣΤΟ CAMPING «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

* ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 27 ΧΩΡΕΣ (ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΚΛΠ)

Η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing πραγματοποιήθηκε στην Πλάκα Λιτοχώρου το διάστημα από 7/9 έως και 11/9/2011.

Τη συνάντηση αυτή διοργάνωσε η ελληνική λέσχη «The Kings Riders Club» η οποία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF, σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ήταν μια συνάντηση που είχε και τουριστικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον για τον δήμο Δίου-Ολύμπου αφού το συγκεκριμένο πενθήμερο ήρθαν στην περιοχή μοτοσικλετιστές αλλά και φίλοι του αθλήματος από 27 χώρες.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες επισκέφθηκαν σημαντικές τοποθεσίες και αρχαιολογικούς χώρους του δήμου αλλά και πραγματοποίησαν μουσικές και πολιτιστικές παραστάσεις.

Επίσης, στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF καθώς και σε ιστοσελίδες των 23 συλλόγων - μελών της ομοσπονδίας έγινε διαφήμιση της περιοχής του Ολύμπου και του δήμου δεδομένου μάλιστα ότι παρουσιάστηκαν ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά και άλλα στοιχεία.

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε το 1ο treffen ήταν το bungalows camping «Ολύμπιος Ζευς» στην Πλάκα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου και η όλη διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας GWEF.

ΤΟ 1ο TREFFEN

Εξαιτίας αυτού του μεγάλου γεγονότος ήρθαν επισκέπτες από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Λίβανο, Ισραήλ και Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παρουσίας τους οι μοτοσικλετιστές σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου διοργάνωσαν παραστάσεις με πολιτιστικά και μουσικά συγκροτήματα, έγιναν όμως και επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού καθώς και ξεναγήσεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας παραδόθηκε η οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» από την εκδήλωση του ΄΄ Εν πλω΄΄


Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου παραδόθηκε στην εκπρόσωπο του Συλλόγου Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» , κ. Τζοάννα Αναστασίου, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πάρτυ που διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο καφέ ΄΄ Εν πλώ΄΄ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και την ενεργότερη δραστηριοποίησή του προς όφελος των παιδιών.

Στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011, η ιδιοκτήτρια του ΄΄ Εν πλώ΄΄ κ. Αφροδίτη Βογιατζή- Μπάλτα και ο εκπρόσωπος του προσωπικού του καταστήματος, κ. Μπάμπης Χολίδης, αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, προσέφεραν με ιδιαίτερη χαρά στην εκπρόσωπο του συλλόγου

τα έσοδα της γιορτής που στήθηκε για τα παιδιά του «Βενιαμίν».

Η κ. Μαυρίδου δήλωσε ότι η συγκεκριμένη δράση αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία και τόνισε ότι η Π.Ε.Πιερίας στηρίζει πάντοτε τέτοιου είδους ενέργειες που συμβάλλουν στο στόχο και το δύσκολο έργο του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση ενός καλύτερου παρόντος και ενός ακόμη καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης για άλλη μια φορά εξέφρασε το θαυμασμό της τόσο για το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν τα μέλη του «Βενιαμίν» όσο και για το σημαντικό λειτούργημα -που όπως τόνισε- επιτελούν και δεν παρέλειψε να συζητήσει με την κ. Αναστασίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τα μελλοντικά τους πλάνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας -παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία- που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του συλλόγου και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει στο όμορφο ΄΄ταξίδι΄΄ του εθελοντισμού, στον οποίο στηρίζει τη δράση του ο σύλλογος.

΄΄ Ο Σύλλογος Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» με γνώμονα την ηθική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη των παιδιών έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας προκειμένου να φέρει εις πέρας τον ιερό του ρόλο και να ευοδωθεί η δουλειά χρόνων΄΄ επεσήμανε η κ. Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά και διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό του συλλόγου, προκειμένου να συνεισφέρει στις δραστηριότητες που προγραμματίζουν να αναπτύξουν τα μέλη του πάντα με αίσθημα ευθύνης για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών αλλά και για ένα πιο χαρούμενο αύριο.

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟ ΓΑΜΟΥ!!!


Τα ζευγάρια που αποφεύγουν να έχουνσεξουαλικές σχέσεις πριν το γάμο, έχουν τελικά μια πιο σταθερή και ευτυχισμένη σχέση, αλλά και καλύτερη σεξουαλική επαφή. Αυτό ισχυρίζεται ότι διαπίστωσε μια νέααμερικανική έρευνα, που έρχεται να αναθερμάνει πατροπαράδοτες αντιλήψεις, τις οποίες ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πια ξεπερασμένες.
Οι ερευνητές της Σχολής Οικογενειακής Ζωής του (μορμονικού) πανεπιστημίου Μπρίγκαμ Γιανγκ της Γιούτα, υπό τον καθηγητή Ντιν Μπάσμπι, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό οικογενειακής ψυχολογίας “Journal of Family Psychology”, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», μελέτησαν περισσότερα από 2.000 παντρεμένα άτομασχετικά με την ποιότητα των σχέσεων με τον/την σύντροφό τους στο πλαίσιο του γάμου τους, σε συνάρτηση με το πότε ξεκίνησαν να κάνουν σεξ μαζί του/της.
Η έρευνα, σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, έδειξε ότι

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ;;; ΑΛΛΩΣΤΕ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

Θέλεις να κοιμηθούμε απόψε μαζί τελείως ...φιλικά;;;
ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΩΣ ΦΙΛΟΙ....
ΤΙ ΛΕΣ;;;
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΠΟΛΕΜΟ....
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ...ΤΡΙΩΤΑ
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ...ΤΡΙΛΙΖΑ;;;
ΤΙ ΛΕΣ;;;
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ;;;
ΑΛΛΩΣΤΕ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;
ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ...ΜΠΡΟΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ά ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΗΡΩΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ενώ έχουν παραγγείλει χιλιάδες γραμματόσημα με την φάτσα του GAP δεν τους έκατσε καλά.... Κατάλαβαν πως δεν θα πάει κανένα γράμμα στον προορισμό του διότι δεν θα μείνει κανένα γραμματόσημο στο φάκελλο εν τέλει....
Και ξέρετε γιατί;
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ...ΜΠΡΟΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ά ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΗΡΩΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Όπως ξέρετε τα παιδιά δεν έχουν βιβλία, αλλά DVD's κλπ.

Λέει λοιπόν ο δάσκαλος στα παιδιά:

"Παιδιά, ετοιμαστείτε. Αύριο έχουμε διαγώνισμα. Να φέρετε όλοι ένα ..άγραφο DVD".

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Nομό ΠΙΕΡΙΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ....

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ PIERIA -GR......ΟΛΑ...

Η 'ασθένεια' να λες "Ναι!"

Η τάση πολλών ανθρώπων να λένε συνεχώς ναι και να επηρεεάζονται από τις συμβουλές των άλλων οφείλεται πιθανότατα σε κληρονομικούς παράγοντες


 
Ορισμένοι άνθρωποι έχουν την τάση να λένε ναι πιο συχνά από άλλους, να είναι συγκαταβατικοί ακούγωντας τις συμβουλές και εντολές των άλλων και να είναι πιο επιρρεπείς στην καθοδήγηση από τρίτους. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, ωστόσο, η τάση αυτή πιθανώς οφείλεται σε γονιδιακές μεταλάξεις και έχει κληρονομικό χαρακτήρα.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


http://4.bp.blogspot.com/-KOagUjgUiBo/Tm4bLMWHXvI/AAAAAAAAYc8/kXdVQmb3Y4Y/s1600/CIMG1442.JPG
Εντυπωσιακή η συμμετοχή δεκάδων παιδιών στους αγώνες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου, που έγιναν στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’ΚΡΙΤΣΜΑΣ 2011’’ στην Ρητίνη.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙ......

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΥΣΗ....

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ..

Κέρδισέ τον πάλι

Τον άφησες να φύγει όμως τον θέλεις πάλι. Τι μπορείς να κάνεις για να ξανακερδίσεις την καρδιά του πρώην σου; Υπάρχει άραγε πιθανότητα να κάνεις μια νέα αρχή με μια παλιά αγάπη; Χωρίς κανέναν ενδοιασμό σου λέμε: "ΝΑΙ! Μπορείς!"
Σε ό,τι αφορά την αγάπη, είναι πολύ εύκολο κάτι που είναι παλιό να γίνει κάτι καινούργιο. Μεγάλο πλεονέκτημα έναντι μιας καινούργιας γνωριμίας, είναι το γεγονός ότι μεταξύ σας υπήρξε –και κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει ακόμα- οικειότητα και δέσιμο. Βρίσκεσαι λοιπόν μπροστά σε μια πόρτα που είναι κλειστή προς το παρόν. Το μόνο που σου μένει είναι να την ανοίξεις , ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνεις με κλωτσιές.

Γ.Φαρμάκης: Οι επιτυχίες έρχονται με διάβασμα



* ΣΕΒ. κ. ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ: ΚΑΛΗ Η ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ.

* ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ.

Με τους καθιερωμένους Αγιασμούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν εντός του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ακούστηκε το πρώτο καμπανάκι της χρονιάς και έγινε υποδοχή παλιών και νέων μαθητών, ιδιαίτερα δε έγινε υποδοχή στα λεγόμενα «πρωτάκια».

Ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης, παρακολούθησε την τελετή Αγιασμού στο γυμνάσιο – λύκειο της έδρας του δήμου, στο Λιτόχωρο. Συζήτησε δε με εκπαιδευτικούς, Ιερείς και μαθητές και έδωσε τις δικές του ευχές για μια καλή σχολική χρονιά.

ΕΥΧΕΣ ΣΕΒ. κ. ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τις τελετές των Αγιασμών αναγνώστηκε μήνυμα του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Αγαθονίκου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα σχολική χρονιά που ανοίγεται και στο «ταξίδι των γνώσεων και της διαμόρφωσης του χαρακτήρα» στο οποίο οδηγούνται τα νέα παιδιά.

Όπως είπε ο γέροντας Μητροπολίτης, αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται, είναι και η τοπική Εκκλησία δια των κατηχητικών σχολείων, για την καλύτερη διαμόρφωση της προσωπικότητας των νέων ανθρώπων. Τόνισε δε ότι από μόνη της η γνώση δεν μπορεί να διαμορφώσει χαρακτήρες, εάν δεν υπάρχει και η αρετή, ώστε η γνώση να χρησιμοποιηθεί για το καλό και όχι για το κακό.

ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Στον Αγιασμό του γυμνασίου – λυκείου Λιτοχώρου, τις λιτές και περιεκτικές ευχές τους για τη νέα σχολική χρονιά έδωσαν οι διευθυντές του γυμνασίου και του λυκείου Λιτοχώρου. Ο διευθυντής του γυμνασίου, Παναγιώτης Μυργιώτης, ευχήθηκε: «Καλή σχολική χρονιά, με υγεία. Να είμαστε καλά».

Από την πλευρά του ο διευθυντής του λυκείου, κ. Μάνος, έδωσε τις δικές του ευχές: «Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υπομονή και επιμονή. Και είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά. Το θέλετε να πάνε όλα καλά και το θέλουμε να πάτε καλά και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΠΛ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΦΑΡΜΑΚΗ

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ευχές του αναπληρωτή δημάρχου, Γιώργου Φαρμάκη: «Οι ευχές της δημοτικής αρχής του δήμου Δίου-Ολύμπου είναι μαζί σας. Σ’ εσάς τους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας. Ευχές, λοιπόν, για μια καλή χρονιά.

Ακούγοντας τους Ιερείς μας να ψάλλουν και να εύχονται για τη νέα σχολική χρονιά, μου ήρθε στο μυαλό η παροιμία που λέει: «Καλός ο Αγιασμός αλλά πάρτε και καμιά γάτα». Διότι δεν αρκούν μόνο ούτε οι ευχές των γονιών, ούτε οι ευχές της δημοτικής αρχής, ούτε και της Εκκλησίας, αν εσείς οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν στρωθείτε στο διάβασμα…

Για εκείνους και εκείνες που βρίσκονται στην τελευταία τάξη του λυκείου, ξέρω ότι είσαστε σε μια ηλικία όπου όλα «χτυπούν κόκκινο». Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί κάνουν υπομονή. Βρε, παιδιά, κάντε κι εσείς λίγο υπομονή…

Μια χρονιά είναι που απομένει, λίγο στρώσιμο στο διάβασμα παραπάνω, αξίζει να θυσιάσετε κάποιες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο, διότι στο τέλος αυτής της νέας χρονιάς θα τελειώσετε ομαλά και δεν θα «χτυπάτε» το κεφάλι σας.

Να είστε καλά κι εσείς και οι εκπαιδευτικοί σας. Καλή χρονιά, δημιουργική χρονιά και ο Θεός (να φέρνει) το καλό».

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 η Ντόρα Μπακογιάννη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ (2ος όροφος, αίθουσα C).


Την ίδια μέρα στις 17:00 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα επισκεφθεί τους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Τέλος στα πολυτελή αυτοκίνητα και λιμουζίνες. Με τρίκυκλα οι βουλευτές!

Τα νέα βουλευτικά τρίκυκλαΗ κρίση φαίνεται πως έχει φτάσει και στο κατώφλι της βουλής καθώς οι βουλευτές καλούνται να αποχωρηστούν τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις λιμουζίνες και να αφήσουν πίσω τους την χρυσή εποχή της χλιδής και της ευημερίας.
Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του για ριζικές περικοπές στα προκλητικά βουλευτικά προνόμια, οι βουλευτές θα προμηθευτούν τα νέα τρίκυκλα 50 κιβυκών της ιταλικής εταιρείας Riaggio, με τα οποία και θα κυκλοφορούν από την 1/8/2011. Το μέτρο αυτό κρίθηκε αναγκαίο καθώς η μείωση του ετήσιου κόστους, που ξεπερνούσε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, θα προσπεράσει κατά πολύ το 20%.

Αγαπημένο αξεσουάρ για τους ιδιοκτήτες μικρών ζώων!




Ο γονιός κάνει πάντα το καλύτερο για το παιδί του, είτε είναι το βιολογικό του παιδί είτε απλώς το …κατοικίδιο του!

Έτσι λοιπόν μια εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία κάποιων που έχουν στα αγαπημένα τους ζώα και κατασκεύασε μάρσιπο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, είτε αυτά είναι σκυλάκια είτε γατούλες! Για φανταστείτε να υπήρχε και μάρσιπος για άλλα κατοικίδια όπως κουνελάκια ή χάμστερ;

Anywayοι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ότι βολικότερο προκειμένου να βγει κανείς βόλτα χωρίς να σκέφτεται την …ασφάλεια του κατοικίδιού του! Η τιμή του πάντως είναι σχετικά οικονομική, καθώς δεν ξεπερνάει τα 40 ευρώ

Eνας 17χρονος έπεσε θύμα βιασμού από 10 λυσσασμένες γυναίκες, οι οποίες του επιτέθηκαν και τον βίασαν όλες μαζί, απειλώντας τον με κουζινομάχαιρα..




To παράξενο αυτό περιστατικό έγινε στην
Παπούα της Νέας Γουινέας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία, το συμβάν έγινε έξω από το επαρχιακό κέντρο της Μένδης, ενώ το όνομα του θύματος δεν έγινε γνωστό. Τελικά ο νεαρός, που ευτυχώς δεν διατρέχει καποιο κίνδυνο, επισκέφθηκε προληπτικά το νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις.

Τέλος, όπως δήλωσε ο Τέντι Τέι, αστυνομικός διοικητής της περιοχής στο Ασόσιεντεντ Πρές: "Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα. Η αστυνομία προσπαθεί να τις εντοπίσει. Περισσότερες από δέκα γυναίκες με κουζινομάχαιρα του επιτέθηκαν. Τουλάχιστον τέσσερις από αυτές είχαν σεξουαλική επαφή μαζί του".

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -GR

Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, προκειμένου να ανταποκριθεί στην επιθυμία μαθητών που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σ’ αυτό, προκηρύσσει κατατακτήριες εξετάσεις σύμφωνα με την με αρ. 60235/Γ7/26-05-2011 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας για το Σχ. Έτος 2011-12 για τις εξής κενές θέσεις: πέντε (5) στη Β΄ Γυμνασίου, πέντε (5) στη Γ΄ Γυμνασίου και πέντε (5) στην Α΄ Λυκείου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16/09/2011 και ώρα 09.00 στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης (Εθνικού Σταδίου 1). Η εξεταστέα ύλη έχει οριστεί και αναρτηθεί στο χώρο του σχολείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο τηλέφωνο 2351031444.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων μπορούν να υποβληθούν έως και την Πέμπτη 15-09-2011.

Ο Διευθυντής

του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Δημήτριος Κυριακού

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου στις 9\9\2011.


Την προηγούμενη Παρασκευή συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου με τα εξής 3 θέματα:
1) Εκλογή αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
2) Απόφαση για παραλαβή και έγκριση τευχών δημοπράτησης έργου «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Δ. Βροντούς και Δ.Δ. Καρίτσας.
3) Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» σε υφιστάμενα δημόσια σχολικά κτίρια.
Σχετικά με το πρώτο θέμα ήταν σαφές από το

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

"ΓΙΟΥΧΑ" ΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑ ...ΤΟΥΣ


Στην αντεπίθεση έχουν περάσει οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μετά την προχθεσινή μεγάλη «γιούχα» του τέως υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, απο τους υπαλλήλους στο κτίριο της οδού Νίκης, χθες οι εργαζόμενοι σε κοινωφελείς οργανισμούς του Δημοσίου, που καταργούνται ή συγχωνεύονται, πραγματοποίησαν συγκέντρωση.
Όπως τονίζουν εκπρόσωποι του συντονιστικού τους οργάνου, «πρέπει να μπει ένας φραγμός σε αυτή την επίθεση που δέχονται από τη κυβέρνηση και την τρόικα» και καλούν όλους τους εργαζόμενους να βγουν στους δρόμους μαζικά και να μη δεχτούν κανένα τετελεσμένο. Η κόντρα, πάντως, τώρα αρχίζει…