PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΥΓΕ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ...ΓΑΜΩΤΟ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τελικά μήπως η Πιερία μου είναι για μεγάλα πράγματα; Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε; Να αρχίσω; Ή μήπως θέλεις να τελειώσω; Έ, λοιπόν άκου. Κάνει ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης για πρώτη φορά πέρσι ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και γίνεται στην Πιερία χαμός στο ίσωμα. Κι ύστερα; Ύστερα δίνει βάση στο πανηγύρι που πριν χρόνια το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και ξεσκίζει κι εκεί. Χαμός στο άλλο ίσωμα. Και… Και υπενθυμίζω πως την πρώτη χρονιά του που ανέλαβε Δήμαρχος, είχε καταργήσει με τη μια το Καρναβάλι του Αμοιρίδη. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί… Κι ούτε βέβαια και θα το καταλάβει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος ο Σάββας. Που θα πάει όμως; Κι αυτό θα το καταλάβει κάποτε. Και θα το επαναφέρει. Σαν γιορτή, που την γουστάρουν τα παιδιά κι ύστερα οι μεγάλοι, γιατί την γουστάρουν τα παιδιά… Όχι για τίποτα άλλο. Κι ύστερα ήρθε η ώρα του κανονικού μας Πανηγυριού στην Ανδρομάχη. Κι εκεί έκανε το αυτονόητο και πάλι χαμός. Πρόσεξε τα παιδιά. Και; Και ξέσκισε και πάλι. Ενώ πριν ένα χρόνο αν περνούσες από έξω δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι κάτι έχει εκεί δίπλα στο ποτάμι, τώρα; Φέτος; Χαμός. Έκλεισαν και πάλι οι δρόμοι και χαμογέλασε το χειλάκι των …παιδιών! Πρώτα των παιδιών κι ύστερα των μεγάλων. Γιατί τα παιδιά γέλασαν. Κι ύστερα; Ήρθε το πανηγύρι του Αιγινίου. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να γράψω; Όχι βέβαια γιατί κι εκεί έγινε χαμός. Μεγάλα πράγματα. Κι ύστερα; Πάλι η Έκθεση του Χατζηχριστοδούλου, όπου κι εκεί συνωστισμός στην προκυμαία. Ναι. Κι εκεί χαμός. Μήπως τελικά η Πιερία μου, είναι για μεγάλα πράγματα, αρκεί να έχει μεγάλους πολιτικούς; Λέω μήπως… ΥΓ: Ά, ξέχασα και το καλοκαίρι μου. Που στις παραλίες μας, έγινε χαμός, γιατί εκεί έκανε μεγάλα πράγματα ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την Βαγγελιώ την Ξυπτερά και τα παιδιά της. Με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τα δικά της παιδιά. Με τους τρείς Δημάρχους… Εύγε. Κάτι γίνεται στην Πιερία μου…

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

ΟΤΑΝ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΠΤΥΧΊΟ ΣΟΥ ΕΎΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΆΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΤΑ ...ΠΑΝΤΑ

Εδώ στην φωτογραφία ο Γιάννης Αδαμόπουλος που τηλεφωνεί, μαζί με τους δύο Αντιδημάρχους Κατερίνης Παπαζιώγα και  Μπουρονίκο.....
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Ανθρωπιστικών Σπουδών -  ΤΜΗΜΑ  Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

PIERIA-GR

ΜΥΔΟΧΑΡΑ..

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 13-14-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥΟ Μορφωτικός Ποντιακός σύλλογος Κορινού Εύξεινος Πόντος ιδρύθηκε το 1976 από μια ομάδα ποντίων 2ης και 3ηςγενιάς στον Κορινό του Ν. Πιερίας. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται και καταφέρνει να γίνει η κυψέλη των δραστηριοτήτων των Ποντίων κατοίκων της κωμόπολης του Κορινού.
Μέσα από αντίξοες συνθήκες προσελκύει τις νέες και τους νέους του χωριού και καταφέρνει την ίδρυση του παιδικού και εφηβικού χορευτικού τμήματος. Ταυτόχρονα αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του, σε συνανθρώπους και κοινωνικές ομάδες, που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας.

Αντάμωμα Αηδημητρινών 2012


Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος του Αγίου Δημητρίου «Δίας»,ο Σύλλογος Αηδημητρινών Κατερίνης και ο Σύλλογος Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης «Η Πέτρα»σας προσκαλούν στις 15, στις 20, 21 και 22 Ιουλίου στο ετήσιο αντάμωμα των Αηδημητρινών που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο Ν.Πιερίας.
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον ενθουσιασμό και την επιθυμία για παρέα, τείνει να μετουσιωθεί σε σημείο ορόσημο στις καρδιές των Αηδημητρινών.
Οι πρεσβύτεροι ας γαλουχήσουν τους νεότερους με τους χυμούς της παράδοσης που ήθελε τους ανθρώπους της κοινότητάς μας σιμά, όχι μόνο σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά, με πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας.
Τις μέρες των εκδηλώσεων 15, 20, 21 και 22 Ιουλίου καλούμε όλους τους Αηδημητρινούς και τους φίλους τους στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.

ΝΕΑ ΕΦΕΣΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
Την αντιπεριφερειάρχη Κα Μαυρίδου Σοφία επισκέφθηκε  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Εφέσου κ Κατιρτζής Δημήτριος και εκ μέρους και του τοπικού συμβουλίου, της εξέθεσε τα προβλήματα του χωριού και συγκεκριμένα το φλέγον θέμα της παραμελημένης αγροτικής οδοποιίας,όπου οι αγρότες κοντεύουν να μαζέψουν τις σοδιές τους και κανένας δεν φιλοτιμήθηκε να στείλει ένα μηχάνημα για να μπορούν οι δρόμοι να γίνουν προσβάσιμοι στους αγρότες. Επίσης αναφέρθηκε στον τεράστιο κίνδυνο πυρκαγιάς που εγκυμονεί από τα ξερά χόρτα που κινδυνεύουν να πνίξουν σχεδόν ολόκληρο το χωριό, τονίζοντας ότι "είμαστε ένα χωριό που αργοπεθαίνει μόλις 3,5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Κατερίνης".
Η κ Μαυρίδου με τον συνεργάτη της κ Μπαρμπαγεωργόπουλο Θάνο επισκέφθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας την Νέα Έφεσο, ξεναγήθηκαν από τον κ Κατιρτζή στο χωριό και αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης,παραχώρησαν αμέσως το γρέιντερ της αντιπερειφέρειας για δύο ημέρες,δίνοντας έτσι μία προσωρινή λύση στο θέμα.
Σύσσωμοι, ο πρόεδρος,οι τοπικοί σύμβουλοι και οι κάτοικοι της Νέας Εφέσου, ευχαριστούν θερμότατα την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Σοφία και τους συνεργάτες της. 

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΙΑ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΛΑΜΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..


η καλύτερη λύση για τους δημοσίους υπαλλήλους !!!

για να πάτε διακοπές χωρίς τον φόβο να σας πάρουν την καρ

ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ..

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ...

ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..


Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στην Καλλιθέα...

Επιχειρηματίας αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμα του στην οδό Δημοσθένους 77, στην Καλλιθέα.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..


Ξάνθη: Χαιρέτησε τους φίλους στο καφενείο, πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε με καραμπίνα!


xanthi xairetise tous filous tou sto kafeneio pige spiti tou kai aftoktonise me karampina 1 315x236 250x180 Ξάνθη: Χαιρέτησε τους φίλους του στο καφενείο πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε με καραμπίνα..
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία.
Όλα δείχνουν ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα, ήταν οικονομικοί.
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας μέσης ηλικίας άντρας, σε πεδινό οικισμό του νομού Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης (10-07-2012).

ΠΟΣΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ?

ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....

ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ...

ΔΕΙΤΕ...


Οποιος δει αυτο το σκυλι με το...

...ψευδωνυμο ''πατριωτης αρχαιοελληνιστης''
- Και θελει ΝΕΡΟ, μην του...
δωσετε...
- Ειναι απατη!!!

Εκτελούνται ''αναπαλαιώσεις'' με φθαρμένα υλικά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙ...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ… ΣΟΥ ’ΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ...

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας, δεν πρέπει να έχουμε άλλο τέτοιο κρούσμα» φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας, δεν πρέπει να έχουμε άλλο τέτοιο κρούσμα» φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το θέμα της παραίτησης του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου.
Δηλαδή, αν ισχύει η πληροφορία, θα πρέπει να είναι τόσο προσεκτικοί όσο ήταν ο ίδιος στην υπόθεση...
Βερνίκου, που δεν γνώριζε όταν τον πρότεινε ότι με off-shore εταιρείες δεν μπορεί να ορκιστεί υπουργός και κινδύνευε ο άνθρωπος με ποινική δίωξη.
Δάσκαλε, που δίδασκες… Α.Χ.

Ο ΠΙΟΥ Ο ΠΙΟΥ...

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ

Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΜΑΣ..Ο ΑΣΧΕΤΟΣ.

"Μακρύγιαλος και Χαλάστρα βρωμάνε σαν χαλασμένα μύδια"

από το Protagon.gr
Πριν από δυο βδομάδες βρέθηκα στο Μακρύγιαλο, έναν παραλιακό οικισμό, με δυο χιλιάδες περίπου κατοίκους, είκοσι χιλιόμετρα από την Κατερίνη, για να κάνω ένα γαστρονομικό θέμα για τα μύδια. Στις βόρειες ακτές του νομού Πιερίας και λίγο πιο δίπλα, στην περιοχή της Χαλάστρας, καλλιεργείται το 90% της ετήσιας ελληνικής παραγωγής, η συντριπτική πλειοψηφία της οποίας εξάγεται με ειδικές νταλίκες στην Ιταλία και στην Ισπανία.

ΜΥΔΟΑΧΑΡΑ..

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Μουσείο της Ακρόπολης είναι από τη Μεσσηνία.


Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Μουσείο της Ακρόπολης είναι από τη Μεσσηνία. Είναι προφανές το υπονοούμενο για τον Αντώνη Σαμαρά, αφού το Μουσείο της Ακρόπολης εγκαινιάστηκε την περίοδο που ο...

ΜΥΔΟΧΑΡΑ..

ΔΕΙΤΕ..

Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνεχίζονται και στις μικρότερες κατηγορίες σε Πανελλήνιο Επίπεδο, αφού στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης για αθλητές 12-14 ετών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου στην Κέρκυρα κατέκτησε δύο μετάλλια.


Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας,υπό την αιγίδα της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στο φυσικό κόλπο των Γουβιών, στη μνήμη του Κερκυραίου Πρωταθλητή κωπηλασίας Διονύση Νικολούζου και συγκέντρωσαν 230 αθλητές και μεγάλο πλήθος γονέων και φιλάθλων.