PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Όχι δεν έπεσε.

όχι δεν γλίστρησε απλά είπε να κάνει ένα ιδιαίτερο χορευτικό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται!

Περίεργο βέβαια, καθώς η συγκεκριμένη τραγουδίστρια, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους χορευτικά.

Κι όμως η Χρύσπα είπα να κάνει τη διαφορά και να συρθεί στην πίστα ανάμεσα στα χιλιάδες λουλούδια.

Την συνεπήρε φαίνεται το κλίμα και ξάπλωσε για να συνεχίσει το άσμα της, αν και σύμφωνα με δασκάλους ορθοφωνίας αυτή η στάση δεν βοήθα και ιδιαίτερα να βγει η φωνή σωστά.

Έτσι λοιπόν η Χρύσπα αφού έκανε τα σκέρτσα της σηκώθηκε κι έριξε κι έναν χορό με την αγαπημένη φίλη της, Μαριάντα Πιερίδη.

η πληθωρική Kate Upton

Εκτός από τις πασαρέλες, η πληθωρική Kate Upton ξέρει να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και στις.. παραλίες με τα μικροσκοπικά της μπικίνι.


Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε σε παραλία της Φλόριντα φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι τα οποία είχε σχεδιάσει για λογαριασμό της εταιρείας Beach Bunny.

Είναι η πρώτη φορά που η Upton σχεδιάζει για την γνωστή εταιρεία και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Kate δεν είναι μόνο ένα όμορφο κορίτσι αλλά και πολύ ταλαντούχο.



Δεν είναι άδικα λοιπόν η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη Ρωσία!

Τη λένε Maria Zarring και η αλήθεια είναι ότι ο... εσωτερικός της κόσμος είναι κάτι παραπάνω από πλούσιος!


Σε κάθε φωτογραφία τραβάει όλα τα βλέμματα καθώς το στήθος της είναι πραγματικά τεράστιο και μπορεί να μην ξέρουμε αν είναι φυσικό ή αν έχει επέμβει η σύγχρονη πλαστική χειρουργική, όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο...

Δεν είναι άδικα λοιπόν η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη Ρωσία!






ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ...

H τηλεοπτική σειρά Εκείνες κι εγώ αγαπήθηκε όσο λίγες τόσο στην πρώτη μεταφορά της με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα το 1976, όσο και τη δεύτερη με τον Γιάννη Μπέζο 20 χρόνια μετά...
Ήρωας της κωμικής σειράς, δημιούργημα του θεατρικού συγγραφέα Κώστα Πρετεντέρη, ήταν το 1996, ο Ζάχος Δόγκανος, μέγας καρδιοκατακτητής και αμετανόητος εργένης.



«Έφυγε» ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης, που έδωσε σκληρή μάχη εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο. Ο δήμαρχος Τήλου είχε μεταβεί στην Αμερική για το πρ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ.....

ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

Η ΕΘΝΙΚΗ illy ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ON AIR!

s
Στον Πολυχώρο "ON AIR" τώρα, ώρα 21:34, οι ΟΜΑΔΑ illy πίνει τον ILLY της και βλέπει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....
ΆΡΑ...
Η ΕΘΝΙΚΗ illy ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ON AIR!
O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΤΕΛΗΣ ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ illy cafe ΚΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΚΙ Η ΣΤΑΣΗ "ON AIR"!!!
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟ ΒΡΕΤΤΟ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΣ....

τι έλεγε ο Αντώνης Κομανέτσης..


"Αύξηση των αντικειμενικών αξιών και φοροκαταιγίδα στα ακίνητα.

πρώτο spot του ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές!


Κε Παπαδήμο, μόνο ένα διεστραμμένο πρωθυπουργικό μυαλό θα ανέχονταν τις ουρές της ΔΕΗ κι εσείς δεν είστε!

μεταγραφή αστέρι του πολιτευτή Μεσσηνίας…


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ... Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα μετά το γιαούρτωμα...

η Ελλάδα είχε σοσιαλιστές κι όχι νεοφιλελεύθερους σοσιαΛΗΣΤΕΣ!

ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ....

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

ούτε κούκλα να ήτανε

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ....

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ...

Φανταστείτε πόσες φορές τον έχουν σταματήσει για έλεγχο!!!

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ...

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι είναι σχετικά από τα πιο νέα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα και ξεκίνησε την λειτουργία του από το 2001, από τότε βελτιώνεται συνεχώς και σήμερα έχει φτάσει σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, το κέντρο υποδοχής βρίσκετε στα 1400 μετρα και οι πίστες φτάνουν σε υψόμετρο μέχρι τα 1750 με προοπτικές να φτάσουν ακόμα περισσότερο.
Η περιοχή γύρω από το χιονοδρομικό κέντρο κυριολεκτικά είναι σαν πίνακας ζωγραφικής από την ομορφιά που έχει, κατάφυτο από πράσινο, ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν την φύση, το χιονοδρομικό κέντρο απέχει......
περίπου 35 χιλιόμετρα από την Κατερίνη, 8 χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό, 470 από την Αθήνα, και 105 από την Θεσσαλονίκη, το οδικό δίκτυο είναι αρκετά καλά και σχετικά εύκολη η πρόσβαση, στη περιοχή υπάρχουν πολλά καταλύματα για όλα τα γούστα και τσέπες.
Οι εγκαταστάσεις στο χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι είναι αρκετά σύχρονες με πανέμορφο καινούριο sale, ακόμα υπάρχουν καταστήματα ενοικιάσεις και πωλήσεις εξοπλισμού, σχολες χιονοδρομίας, υπάρχει άνετο parkink και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, ακόμα υπάρχουν 4 αναβατήρες και 6 πιστες συν πιστα για έλκηθρα και Snowboard.
Ακόμα αξίζει το κόπο να επισκεφτείτε τα γύρω χωριά που είναι πανέμορφα και όλα το ένα καλύτερο από το άλλο και να γευθείτε τοπικές σπεσιαλιτέ και καλό κρασί.


elatoxori

"Ελληνική Χορτοφαγία"

Ομοιοπαθητικός Ιατρός - Ιατρός Αιματολόγος
"Ελληνική Χορτοφαγία".

e  5-3-2012 046 Mιά "Διαφορετική" Εκδήλωση διοργάνωσε την Δευτέρα 5-3-2012 Η Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Με ομιλητές δύο γιατρούς, την κ. Μαρία Συμεωνίδου και τον κ. Στέλιο Πανταζή οι οποίοι μίλησαν στην αρχή για την ελληνική χορτοφαγία και τα πλεονεκτήματα της, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό της Σχολής Γονέων δοκίμασε υπέροχες γέυσεις απο τον μπουφέ ο οποίος παρατέθηκε απο τους ομιλητές.

Πρώτος μίλησε ο κ. Πανταζής που ασχολείται με την εναλλακτική ιατρική και όρισε τη χορτοφαγία στην αποφυγή των φαγητών που προέρχονται από θηλαστικά, πτηνά και ψάρια .Χορτοφάγος είναι λοιπόν όποιος τρέφεται με φρούτα ,λαχανικά, όσπρια, δημητριακά αναποφλοίωτα και ξηρούς καρπούς και τα περιλαμβάνει αυτά σε κάθε γεύμα. Είναι από κάθε άποψη υγιεινή η χορτοφαγία. Υπάρχουν βέβαια και οι ημιχορτοφάγοι που τρώνε τρεις φορές το μήνα κοτόπουλο, ψάρι και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Οι μελέτες απέδειξαν ότι αυξάνονται τα περιστατικά καρδιοπάθειας κατά 93% για όσους τρώνε κρέας 2 φορές την εβδομάδα και 131% για περισσότερες από 2.Η συχνή χρήση κρέατος αυξάνει τον σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση και τον καρκίνο του μαστού. Με πειράματα και μελέτες διαπιστώθηκε ότι η διατροφή με όσπρια δύο φορές την εβδομάδα μειώνει την εμφάνιση του καρκίνου του εντέρου και γενικά η χορτοφαγία μειώνει κατά 75% τον καρκίνο του πνεύμονα ακόμη και στον καπνιστή.
Απαραίτητες λοιπόν και υγιεινές οι τροφές που περιλαμβάνουν λαχανικά ,φρούτα ,όσπρια ,ξηρούς καρπούς και ζωντανό γιαούρτι-με αυτόν τον όρο εννοείται το ελληνικό, που η επιγραφή στη συσκευασία του αναγράφεται στα ελληνικά. Φυσικό ήταν ένα τέτοιο θέμα που αφορούσε στη διατροφή και την υγεία να προκαλέσει πολλές ερωτήσεις και να δημιουργήσει ένα δημιουργικό διάλογο.

e  5-3-2012 068 e  5-3-2012 051

e  5-3-2012 071
Στη συνέχεια πήρε το λόγο η κ.Συμεωνίδου που σπούδασε ιατρική και ψυχολογία της γλώσσας, χορτοφάγος για 26 χρόνια, που πρόσθεσε ότι εκτός από
τα προηγούμενα η χορτοφαγία φανερώνει αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτή η διατροφή προκαλεί λιγότερη περιβαλλοντική ζημιά .Αναφέρθηκαν αντίστοιχα
χωρία του Πυθαγόρα ,του Πλωτίνου και του Πλάτωνα που από τα αρχαία χρόνια διαπίστωσαν τα οφέλη της χορτοφαγίας ,ενώ ο γιατρός και ιεραπόστολος Άλμπερτ Σβάιτσερ συνήθιζε να λέει ότι αν είμαστε χορτοφάγοι και τη γη προστατεύουμε και τρεφόμαστε όλοι.
e  5-3-2012 019 e . 5-3-2012 048
Οι ομιλίες τελείωσαν πρακτικά με μία μικρή δεξίωση με φαγητά και γλυκά αυτής της διατροφής που οι φίλοι της σχολής Γονέων δοκίμασαν με ενθουσιασμό και επαίνεσαν την πρωτοτυπία.
Την επόμενη Δευτέρα 12\3\2012 θα μιλήσει ο κ.Αναστάσιος Μαρκουίζος, Οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου ,γνωστός στο πανελλήνιο ως Ιαβέρης με θέμα << Οδικό έγκλημα >>.Την ομιλία θα πλαισιώσει σύνολο κλασσικής μουσικής μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
e  5-3-2012 030

e  5-3-2012 057
e  5-3-2012 061

e  5-3-2012 083
e  5-3-2012 085
e  5-3-2012 095
e  5-3-2012 097
e  5-3-2012 107
e  .5-3-2012 038
e  5-3-2012 009
e  5-3-2012 007

ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Εξάντας



Τέρμα στα σενάρια που έφεραν τον βουλευτή Πιερίας Γιάννη Αμοιρίδη να κατέρχεται υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ έβαλαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Πιερία κ.κ. Κασαπίδης, Κυτίδης, Αντωνόπουλος και Δαρίβα, όταν απάντησαν σε σχετική ερώτηση. "Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ αναφέρει ξεκάθαρα ότι κανένας εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνεται δεκτός στις λίστες του κόμματος" είπε ο κ. Κασαπίδης, διαβάζοντας και το σχετικό σημείο από το κείμενο της απόφασης. Η λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ. θα καταρτίζεται από τις κατά τόπους νομαρχιακές επιτροπές.

Κατά τα άλλα η συνέντευξη τύπου από τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ Πιερίας περιστράφηκε μεταξύ άλλων γύρω από τις πολιτικές θέσεις του κόμματος ως προς την αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας άσχημης σημερινής κατάστασης, όπου οδηγήθηκε η χώρα από την πολιτική που εφαρμόσθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Τονίσθηκε ιδιαιτέρως η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και ότι η ΔΗΜ.ΑΡ τάσσεται ενάντια σε κάθε μορφής βίας και πως είναι υπέρ της εξεύρεσης λύσεων μέσα στα πλαίσια διαλόγου και δημοκρατίας.
Έμφαση δόθηκε επίσης στους δύο βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, όπως τον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα, όπου και θα δοθεί η προτεραιότητα, αλλά και σε δέκα θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ που αφορούν σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και είναι δημιουργήματα της σοβαρής οικονομικής κρίσης και για τα οποία θα καταβληθεί προσπάθεια να αντιμετωπισθούν στο μέτρο του δυνατού, σε συνεργασία όμως με την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους τοπικούς φορείς όπως το επιμελητήριο κ.λ.π.
Ήδη τα στελέχη του κόμματος άρχισαν τις επαφές για αυτά τα ζητήματα, ξεκινώντας από τον δήμαρχο της Κατερίνης, με τον οποίον έγιναν οι πρώτες συζητήσεις το Σάββατο.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αιγίνιο



Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012


Εθελοντική αιμοδοσία στο Αιγίνιο

Από τις:
9:00 έως τις 14:00

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

βροχερή μέρα στο κέντρο της Κατερίνης με τον φακό του Σάκη Χασαπέτη