PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΟΡΣΕ ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ

Να δωρίσει την Πόρσε του σε σκοπευτήριο αποφάσισε άγνωστος άνδρας, όταν κατάλαβε ότι η επισκευή της θα του κόστιζε μια περιουσία. Το πανάκριβο όχημα δέχθηκε 10.000 σφαίρες (Pics)
article 2006986 0CACDB1E00000578 18 634x424 Πόρσε σε σκοπευτήριο
Περισσότερες από 10.000 σφαίρες! Αυτή η ασημί Πόρσε 911 είχε παρουσιάσει μια σειρά από προβλήματα στον κινητήρα και το σύστημα ψύξης και επρόκειτο να κοστίσει στον ιδιοκτήτη της περισσότερα από 16.000 δολάρια για να την επισκευάσει...

Η Debra Lynn και το τρελό της Bikini!! ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1Q57uySr4

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!

Η καριέρα των ζωδίων & η δημόσια εικόνα τους.

Η καριέρα του Κριού & η δημόσια εικόνα του

Θα σκεφτόταν κάποιος για τον Κριό, ότι ένας πρωτοποριακός τύπος σαν αυτόν, θα επέλεγε τη ρήξη με τις υφιστάμενες κοινωνικές και πολιτικές δομές. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι πρωτοπόροι μεν, αλλά στο πλαίσιο των συμβατικών ορίων...

«Νέα μέτρα, που θα αγγίξουν μισθούς


και συντάξεις, δεν θα υπάρξουν»

Διαγράψτε το χρέος της Ελλάδας

Να διαγραφεί το χρέος της Ελλάδας και να δημιουργηθεί μία ασπίδα διάσωσης για επισφαλείς τράπεζες ζήτησε ο σοσιαλδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Πέερ Στάινμπρικ.
Εκτιμά μάλιστα ότι μια ήπια αναδιάρθρωση μέσω επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής ή μείωσης των επιτοκίων θα δώσει μόνο μια μικρή ανάσα.
"Από καιρό πλέον το ζήτημα δεν είναι το 'εάν' αλλά το 'πώς' για μία πραγματική διαγραφή χρέους", επισημαίνει στην έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας DIE ZEIT, που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.
Σημειώνει ακόμα ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί από τις συμφορές της χωρίς διαγραφή χρεών.
Ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός επικρίνει την κεντροδεξιά κυβέρνηση της καγκελαρίου Μέρκελ για μία εξάδα "αποδείξιμες μεταστροφές ή πιρουέτες" στην ευρωπαϊκή της πολιτική, εξαιτίας των οποίων οι χρηματαγορές, όπως σημειώνει, δεν πήραν σαφή μηνύματα.
Προτείνει ακόμα μια "πρωτοβουλία άμεσης διασφάλισης" των ευρωπαϊκών πιστωτικών ιδρυμάτων, ώστε να μην πληγούν τόσο σκληρά από ενδεχόμενη διαγραφή του ελληνικού χρέους.
Αυτό, όπως υποστηρίζει, "μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο συμφέρον από μία συνεχή δανειοδότηση της Ελλάδας με αυξημένα ρίσκα μη αποπληρωμής".

Έκθεση για τα 100χρονα του θωρηκτού «Γ.Αβέρωφ»


1911 – 2011) από την καθέλκυση και παραλαβή του από το Πολεμικό μας Ναυτικό.

Είναι το πλοίο που με τη δράση του καθιέρωσε διεθνώς το Αιγαίο ως θάλασσα αποκλειστικά ελληνική. Το αρχείο εκτίθεται πρώτη φορά από τα ναυτικά μουσεία «Ελλάδος», « Ύδρας», «Κρήτης» και «Λιτοχώρου».

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΜΙΚΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τέλος, στο ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου θα εκτεθούν και αριστουργήματα ξύλινης μικροναυπηγικής αυθεντικών πλοίων όλων των εποχών και συγκεκριμένα από τον 20ο π.Χ. έως τον 19ο μ.Χ. αιώνα, πλοία που κυριολεκτικά όργωσαν τις ελληνικές θάλασσες, συμμετείχαν σε αγώνες και δημιούργησαν μια ένδοξη παράδοση.

Πρόκειται για 12 έργα του Δημήτρη Μάρα, μηχανολόγου μηχανικού και ερευνητή της ελληνικής ναυτικής κληρονομιάς, μέλους του ναυτικού μουσείου Λιτοχώρου.

Κοντά σ’ αυτά τα έργα προστίθενται και πέντε έργα του Αστέριου Παρλίτση, ερασιτέχνη μοντελίστα ξύλινης μικροναυπηγικής και μέλους του ναυτικού μουσείου Λιτοχώρου.

Επιπλέον δε εκτίθενται ελαιογραφίες Λιτοχωρινών καραβιών του 18ου, του 19ου και του 20ου αιώνα. Έργα του τμήματος ζωγραφικής του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου (Π.Ο.Λ.).

Ο Λουκάνικος σε διαφήμιση


Ο Λουκ, ο διάδοχος του αγαπητού Κανέλλου, είναι το πιο πιστό μέλος των Αγανακτισμένων, "μπροστάρης" σε κάθε τους κινητοποίηση...

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ

Μπορεί όσα συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό να μην μας αφήνουν πολλά περιθώρια χαράς. Μπορεί πρόσφατες έρευνες να έδειξαν ότι οι άνδρες που δεν χαμογελούν είναι ελκυστικότεροι. Επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα ψυχικής υγείας, όμως, επιμένουν: Το χαμόγελο ενισχύει τη μακροζωία. Και παραθέτουν δέκα τουλάχιστον λόγους για τους οποίος πρέπει να χαμογελάμε όσο συχνότερα μπορούμε.
Το χαμόγελο μας κάνει πιο ελκυστικούς: Ποιος δεν αρέσκεται να συναναστρέφεται χαμογελαστούς ανθρώπους; Οι χαμογελαστοί άνθρωποι είναι πάντα πιο «τραβηχτικοί» γιατί δείχνουν να έχουν λόγους να μας κάνουν να χαμογελάσουμε και εμείς...

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της σε συνάντηση στο καφέ ΕΚΑΒΗ


Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της σε συνάντηση στο καφέ ΕΚΑΒΗ, το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 13.00.
Παράλληλα η Ένωση κάνει έκκληση να παρεβρεθεί στη συνάντηση και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ο κ. Παπαδημητρίου ή ένας εκπρόσωπος του Δήμου.

Με τιμή

Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Το Θρόισμα Της Λεύκας: Φανή Πανταζή


Η Μαρίνα, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε μέσα στην αγάπη, τη στοργή και την οικογενειακή θαλπωρή. Δυστυχώς, όμως, σαν σύγχρονη σταχτοπούτα, μετά το θάνατο της γλυκιάς της μητέρας, θα βιώσει την κακία και τη ζήλεια από τη μοχθηρή μητριά της, με αποκορύφωμα τον εγκλεισμό στη φυλακή, μετά το θάνατο του πατέρα της..

Δεν βλέπω ΑΝΤ1! Τον έβγαλα από το τηλεκοντρόλ μου!


Αυτός είναι ο τίλτος μέιλ που μου ήρθε πριν από λίγο και είχε λίνκ το πόστ από το μπλόγκ ολυμπία.
Διαβάστε το πόστ για να καταλάβετε γιατί στηρίζουν τα Τουρκικά Κεφάλαια τα ελληνικά ΜΜΕ:

ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 22, 2011

ΟΛΟΙ σήμερα 22/6/2011 έξω από τον ΑΝΤ1 – Η Τουρκική προπαγάνδα του ΑΝΤ1 Ελλάδος ΔΕΝ θα περάσει.

Τα βρώμικα Τουρκικά κεφάλαια στηρίζουν τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Στον τόπο μαρτυρίου της ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ γενοκτονίας, της μεγαλύτερης γενοκτονίας μετά τον β’ Παγκόσμιο πόλεμο…
Η νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 ”EZEL” είναι γυρισμένη στην κατεχόμενη Κύπρο. Ντροπή σας προδότες να διαφημίζεται μέσα από την ταινία τα παράνομα καζίνα και ξενοδοχεία που έχουν κτιστεί σε γη που ανήκει στους Έλληνες της Κύπρου.
Ο αυτοξεφτίλισμός των Ελλήνων δεν έχει όρια…Ευτυχώς ο ANT1 Κύπρου και ο ιδιοκτήτης του Λουκής Παπαφιλίππου κρατά ακόμα αντιστάσεις και κρατάει μακριά από τον σταθμό του της τουρκικές – προπαγανδιστικές σειρές του ANT1 Ελλάδος!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ :
  • Συμμετέχουμε στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΑΝΤ1 και
  • Επικοινωνούμε με τον ΑΝΤ1 για να καταγγείλουμε την απαράδεκτη ανθελληνική του στάση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:http://www.antenna.gr/webtv/contact
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ που είδαμε εδώ:
Τριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.

Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία “ΕΖΕΛ” έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων. Και όλα αυτά όχι σε κάποιο τούρκικο κανάλι, αλλά σε «Eλληνόφωνο», αφού πλέον μας κάνει να διερωτόμαστε αν είναι Ελληνικό.

Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, τους “Εφιάλτες” της εποχής μας, τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ σε μία προσπάθεια προώθησης της ελληνοτουρκικής φιλίας και την αλλοίωση της περήφανης Ελληνικής ιστορίας, με αποκορύφωμα την προβολή των κατεχομένων ως τούρκικων περιοχών από το εν λόγω σίριαλ.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, φιλμάκια αφιερωμένα στα κατεχόμενα χωριά μας, με κύριο σύνθημα το “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”. Σήμερα τα φιλμάκια αυτά έχουν εξαφανιστεί και την θέση τους έχουν πάρει οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις, και τα τούρκικα σίριαλ με σκοπό να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

Αίσχος και ντροπή.


Αίσχος και ντροπή. Ξεφτίλα με όλη τη σημασία της λέξης. Δυο τρεις γραφικοί ακροδεξιοί αντιμακεδόνες του ύφους Νακρατζά, άξιοι συνεχιστές του Τουρκικού ΥΠΕΞ, αναλαμβάνουν να …

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 3D ΤΕΧΝΗ

3D Ζωγραφιές στο δρόμο
Τα δείγματα της εντυπωσιακής τέχνης που λέγεται “3D street art” είναι πραγματικά άφθονα και κάθε φορά καταφέρνουν να μας εκπλήξουν. Απολαύστε ακόμη περισσότερες 3D Ζωγραφιές στο δρόμο στο αφιέρωμα που ακολουθεί...

ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ

Η φλόγα είτε προέρχεται από το αναμμένο τζάκι είτε από κεριά, αποτελεί ένα μοναδικό διακοσμητικό. Είναι πολύ λίγα πια τα σύγχρονα σπίτια όπου η ύπαρξη φωτιάς είναι απαραίτητη για την θέρμανση του χώρου. Όλοι μας όμως μαγευόμαστε από τον τρελό χορό της και μαγνητιζόμαστε από τα παιχνίδια της...

Οι Γερμανοί πολίτες φοβούνται την ελληνική κατάθλιψη", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος του «Spiegel – Online».


"Οι Γερμανοί πολίτες φοβούνται την ελληνική κατάθλιψη", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος του «Spiegel – Online». Η γερμανική οικονομία φαίνεται ανεπηρέαστη από την ελληνική κρίση, η οικονομία ανθεί. Ωστόσο, ο λαός αισθάνεται ανασφάλεια. Σύμφωνα με δημοσκόπηση ένας στους δύο Γερμανούς...



αναμένει ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί εξαιτίας των τεράστιων χρεών της Ελλάδας, αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας. Η γερμανική πραγματική οικονομία πάει εξαιρετικά καλά, τονίζει το δημοσίευμα. Οι γερμανικές επιχειρήσεις αύξησαν τον τζίρο τους κατά 12% και διπλασιάστηκε ο αριθμός των γερμανικών επιχειρήσεων που ανήκουν στη λίστα των εκατό πιο ισχυρών εταιρειών του πλανήτη. Ωστόσο, ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας επηρεάζει τη διάθεση των πολιτών της Γερμανίας.

Με τον χώρο των επιχειρήσεων σχετίζεται η νέα δραστηριότητα της Ζέτας Μακρυπούλια.


Με τον χώρο των επιχειρήσεων σχετίζεται η νέα δραστηριότητα της Ζέτας Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αγόρασε με τα δύο της αδέλφια Ακη και Παναγιώτη ένα νέο εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού. Μάλιστα, τα τρία αδέλφια ανακαίνισαν τον...



χώρο, προσδίδοντάς του ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και ομορφιά από εκείνη που ήδη είχε. Πριν από λίγες ημέρες, ο αδελφός της Ζέτας Μακρυπούλια Παναγιώτης με την σύζυγό του Αγγελική διοργάνωσαν στον συγκεκριμένο χώρο το πάρτι γενεθλίων της κορούλας τους, η οποία έκλεισε τα τέσσερά της χρόνια. Από τα γενέθλια δεν θα μπορούσε να λείψει και η αγαπημένη θεία της μικρούλας Ζέτα, η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να έχει στην αγκαλιά της την ανιψιά της, ενώ κατά την διάρκεια του παιδικού πάρτι η Ζέτα έγινε ένα με τα υπόλοιπα παιδιά και μοιράστηκε μαζί τους την χαρά τους.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα να μιλά στο κινητό και να στέλνει μηνύματα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ο αγαπημένος της Μιχάλης Χαζτηγιάννης εκείνες τις μέρες βρισκόταν στην Αυστραλία για συναυλίες.

Αμέσως μετά, η Ζέτα αναχώρησε για την πρεμιέρα της παράστασης Οι Απελπισμένοι, στην οποία πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος Νίκος Μουτσινάς.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝIΟΥ.

1. Πριν ξεκινήσετε την οργάνωση προετοιμαστείτε να πετάξετε ένα σωρό πράγματα. Προσοχή!
Να τα πετάξετε, όχι να τα ξαναστιβάξετε σε μια γωνιά...

Σε αναμμένα κάρβουνα για την πτώση του MEGA


ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ
ΣΡΟΙΤΕΡ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ!
Ιδιαιτέρως προβληματισμένη από το πρωί η ιδιοκτησία του Mega, καθώς για άλλη μια φορά το δελτίο ειδήσεων ήρθε δεύτερο. Οι αριθμοί είναι αμίλεικτοι. το κεντρικό δελτία ειδήσεων χθες έλαβαν :
Alter 21,2%
Alpha 19,2%
Mega 18,1%
Ant1 13,8%
Star 11,8%. Όμως...



αυτό που δεν μπορούν να καταπιούν με τίποτα οι μεγαλο-ιδιοκτήτες του Mega Β. Βαρδινογιάννης και Γ. Μπόμπολας είναι το βατερλό που υπέστη χθες το προδελτίο με το Ν. Στραβελάκη από τις 7.00 εώς τις 7.45. Η τηλεθέαση σε αυτή την ζώνη ανά τέταρτο διαμορφώθηκε ως εξής :
Alpha (με τον Σρόιτερ) 16,7%, 21% και 20,4%.
Αlter (με τον Α. Παυλόπουλος) 18,9%, 15,4% και 15,5%.
Μega (με το Ν. Στραβελάκη) με 10,4%, 7,8%(!) και 10%.

ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ

Είναι το δεύτερο σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας μετά το πλούσιο μπούστο. Ένα γεμάτο, κατακόκκινο χείλος θα σε κάνει σίγουρα να αισθανθείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βγεις με άλλο αέρα εκεί έξω! Η αισθητική χειρουργική σου δίνει τη λύση για να διορθώσεις μικρές ατέλειες ή να αποκτήσεις τα χείλη που δεν σου έδωσε το DNA...

Διάσημη τενίστρια έκοψε το ... στήθος της!


Το μεγάλο μπούστο της για χάρη του... αγωνίσματος θυσίασε η Σιμόνα Χάλεπ, η 19χρονη Ρουμάνα που είχε «σκλαβώσει» τους άνδρες θαυμαστές του τένις με τα πλούσια ελέη της! Η Σιμόνα φορούσε στηθόδεσμο 34DD και αποφάσισε να ξαπλώσει στο...

Τερμα το Viagra, τωρα προφυλακτικά


Αίτηση στις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές έχει καταθέσει η βρετανική εταιρεία Futura Μedical, για την έγκριση ενός νέου προφυλακτικού της που ενισχύει τη στύση! Το προφυλακτικό CSD500 έχει ...

PEELING ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Χρειάζεστε: Ένα μπολ, πετσέτα, βαμβακερό ύφασμα, αμυγδαλέλαιο, νιφάδες βρώμης, φέτες αβοκάντο, μπανάνας και αγγουριού και τέλος ροδέλαιο.
Βήμα 1: Γεμίστε το μπολ με καυτό νερό σκύψτε πάνω από το μπολ και τοποθετήστε την πετσέτα έτσι ώστε να παγιδεύετε τον ατμό που κατευθύνεται στο πρόσωπο σας. Εάν δεν το αντέχετε προσθέσετε λίγο κρύο νερό.
Βήμα 2: Όταν το νερό κρυώσει, βουτήξτε το βαμβακερό ύφασμα στο νερό, στύψτε το και απλώστε το στο πρόσωπο σας...

Πεθαίνουν ξένοι από νοθευμένα ποτά στην Τουρκία! Νέο θύμα 22χρονη Ρωσίδα!...


ΠΕΘΑΝΕ Η 5Η ΡΩΣΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ
Διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος της 22χρονης Ρωσίδας Βικτώρια Νικολόεβα, μιας από τις 14 ξεναγούς που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ακντενίζ με συμπτώματα δηλητηρίασης από αλκοόλ που είχαν δοκιμάσει στην περιοχή του Μπόντρουμ...

…προαγωγές


Αρχιθυρωρός της ΤρΩϊκας

ΟΙ ΒΑΡΌΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ

Άμεση σωτηρία της Ελλάδας ζητάει Ο Πούτιν


Ο Ρώσος πρωθυπουργός άκουσε σε συνέδριο και τον Γάλλο πρωθυπουργό να δηλώνει
με αποφασιστικότητα πως η χώρα του θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεφύγει από την κρίση. Ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε πως... ''Η Ρωσία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Μας ενδιαφέρει...

Απο γραμματέας τη Χίλαρι Κλίντον, έγινε.. πορνοσταρ!!



Η Sammie Spades εργαζόταν ως βοηθός στο γραφείο της Χίλαρι και έκανε όνειρα να σπουδάσει νομική και να αναρριχηθεί σιγά σιγά στα δημόσια αξιώματα. Αφού είδε όμως πως τα πράγματα ήταν σκούρα, εγκατέλειψε το όνειρο και...

Διάλογοι σοκ για τα «στημένα» – «Φάρμακο» ζητούσε από το Μάκη Ψωμιάδη ο Γιάννης Μπουρούσης!


Κάθε φαντασία ξεπερνούν οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα «στημένα» παιχνίδια και... όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tovima.gr, ο Γιάννης Μπουρούσης, φέρεται να ζήτησε...

Πώς στήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού

Συγκλονιστικοί είναι οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τη διαιτησία του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Αποκαλύπτεται με ωμό τρόπο η αδικία σε βάρος του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς.

Στη δικογραφία για το κύκλωμα των πρωταγωνιστών των στημένων αγώνων υπάρχουν καυτοί διάλογοι για την διαιτησία του ντέρμπι των...

Ο ....ΑΝΕΜΠΙΣΤΟΨΕΥΤΟΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ155 ΚΑΙ 143 ΟΧΙ...


ΠΗΡΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ.... ΜΕ 155 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 143 ΚΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΡΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΟΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΤΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ... ΚΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΡΕ ΟΥΣΤ.

ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΡΕ ΤΙΣ 200 ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;; ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ


Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ... ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;
ΠΟΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΡΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ;;;;
ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ 200 ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΓΑΝΕΣ ΤΟΥΣ;;;; ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.....
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ....
ΚΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ....
ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΕΙ....
ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΟ ΕΚΕΙ....
ΤΟ ΛΑΟΣ;;; ΑΣΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.....

– Έτσι έστηναν τα παιχνίδια


Πως στήθηκε μεγάλο ντέρμπι
- Πως ειδοποιούσαν ο ένας τον άλλο σε ποιο παιχνίδι έπρεπε να στοιχηματίσουν
- Τα παράπονα των “ριγμένων”
- Οι διάλογοι που καίνε μεγαλοπαράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές

Οι διάλογοι που έρχονται στο φως δείχνουν ότι η δικογραφία των 93.000 σελίδων περιλαμβάνει όλο το παρασκήνιο...

Ηχηρά ονόματα νυν και πρώην προέδρων ποδοσφαιρικών ομάδων, μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ηχηρά ονόματα νυν και πρώην προέδρων ποδοσφαιρικών ομάδων, μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, εν ενεργεία ποδοσφαιριστών καθώς και διαιτητών, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των δύο κυκλωμάτων, που έστηναν παιχνίδια στην Super League και τη Football League (Β’ Εθνική)...

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Σας λείπει ύπνος; Δεν είστε οι μόνοι. Σχεδόν το ένα τέταρτο των ανθρώπων δεν κοιμάται τις απαραίτητες για τον οργανισμό 6 έως 8 ώρες καθημερινά, κάτι που έχει και δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του.
Η έλλειψη ύπνου συνδέεται όχι μόνο με αυτοκινητιστικά και εργατικά… ατυχήματα, αλλά ακόμη με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης υπέρτασης, διαβήτη, κατάθλιψης και παχυσαρκίας.
Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες που δεν κοιμούνται αρκετά, υποφέρουν σωματικά και συναισθηματικά, περισσότερο από τους άνδρες.
Επιστήμονες από το Τμήμα Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Warwick ανέφεραν ότι υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της στέρησης ύπνου και της εμφάνισης υψηλής πίεσης του αίματος στις γυναίκες – αλλά καμία τέτοια σύνδεση στους άνδρες...

ΑΓΙΟ ...ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ


Μην ξεχνάτε πως το ΑΓΙΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ μας έχει μόνο απομείνει. Κουβέντα, Τσιπουράκι και μεζές κι ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ. Ένας καλός φίλος, ένα καλό μαγαζάκι και ΗΡΘΕ Η ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Αν μπορείτε φωνάξτε και κανέναν ξένο και περαστικό να κάνετε παρέα, να δείτε πως θα ακούσετε διαφορετικά και ίσως πιό ενδιαφέροντα....

Η Heidi Montag ισχυρίζεται ότι γυμνάζονταν 14 ώρες τη μέρα...



Όπως η Kim Kardashian και οι υπόλοιπες ριάλιτι περσόνες, έτσι και η Heidi Montag κοιτά να είναι στη δημοσιότητα με το να βγάζει την προσωπική της ζωή και να προβάλλει τη σέξι πλευρά της.


Για το λόγο αυτό η ξανθιά τηλεπερσόνα ισχυρίζεται ότι τους τελευταίους μήνες γυμνάστηκε παραπάνω απ΄ότι συνηθίζεται... πολύ παραπάνω για την ακρίβεια! Το σώμα της, που οι γυναίκες ζηλεύουν και οι άντρες ποθούν, χρειάστηκε-σύμφωνα με τα λεγόμενά της-14 ώρες την ημέρα γυμναστική για δυο μήνες!


Το αστείο δε, είναι ότι το αποτέλεσμα της γυμναστικής δεν την ικανοποίησε, γι' αυτό έχει κάνει και πλαστικές στο στήθος και αλλού!


Άξιζε τον κόπο; Δείτε τις φωτογραφίες...

Καλημέρα!! Ιδανική και για wallpaper!!