PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

Πρόταση δημιουργίας «Του Σχολείου του Ολύμπου»

Θα αναδείξει τον πολιτισμικό θησαυρό της Μυθολογίας, της Αρχαιολογίας

και της Φιλοσοφίας πού περιέχει το ιερό βουνό τόνισαν οι εισηγητέςΤην πρωτοβουλία για την ίδρυση Διεθνούς Κέντρου Ανωτάτων Σπουδών Μυθολογίας, Αρχαιολογίας και Φιλοσοφίας με τίτλο «Το Σχολείο του Ολύμπου», την ιδέα και την πρόταση προς τους τοπικούς φορείς, παρουσίασαν χθες ο δήμος Παραλίας και το Αριστοτέλειο Διεθνές Πολιτιστικό Ίδρυμα στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης.

Με την παρουσία ειδικών επιστημόνων από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Σερβία, προσδιορίστηκε η μορφή του «Σχολείου του Ολύμπου», η επιστημονική δομή του, το πρόγραμμά του και οι θεσμικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Στόχος, των φορέων που πήραν την πρωτοβουλία είναι να δημιουργηθεί ένα σχολείο Ανθρωπιστικών Σπουδών με επιστημονικά κριτήρια, στο οποίο θα συμμετέχουν σε σεμιναριακούς κύκλους φοιτητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλον τον κόσμο, που θα έχουν ως αντικείμενο μελέτης το Μύθο και τη Φιλοσοφία που έχει σχέση με τον Όλυμπο και την Αρχαιότητα.
Το «Σχολείο του Ολύμπου», που είναι μια πρωτοβουλία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ελληνικών και ξένων Ανθρωπιστικών Φορέων, δεν επιθυμεί να ανταγωνιστεί τις Πανεπιστημιακές Σπουδές, αλλά θα δράσει συμπληρωματικά στο ακαδημαϊκό έργο και θα συνεργαστεί στενά με ελληνικά και ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Για το λόγο αυτό έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των ελληνικών πανεπιστημίων της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Στην ημερίδα, πέρα από τους χαιρετισμούς τοπικών και πανεπιστημιακών παραγόντων, μίλησαν ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Διεθνούς Πολιτιστικού Ιδρύματος Δρ Νίκος Σικλόγλου, ο κοσμήτορας του European School of Ekonomics καθηγητής Στέφανος Ντάνας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων της Ρώμης Αμεντέο Σιαταρέλα και άλλοι ειδικοί επιστήμονες.