PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ- μπράβο στα κατερινιωτάκια μας!!!

 Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαρτίου στο κλειστό των Ανω Λιοσίων Αττικής διεξήχθησαν οι
Πανελλήνιοι  Σχολικοί Αγώνες Ελληνορωμαϊκής Πάλης.
 
 Στην κατηγορία των 96 κιλών κατέλαβε την δεύτερη θέση και πήρε το ασημένιο μετάλιο , όπως και την προηγούμεν χρονιά ο Κυραϊλίδης Κωνσταντίνος μαθητής της Γ Τάξης  του 2 Γενικού Λυκείου Κατερίνης , πάντα υπό την καθοδήγηση του προπονητού του Γκριζαλιώτη Ιωάννη.
 Επίσης από την Κατερίνη ο Κόσυβας Παναγιώτης αθλητής του ανωτέρω προπονητού και μαθητής του Β΄ΕΠΑΛ κατέλαβε την δεύτερη θέση και πήρε ασημένιο μετάλιο στην κατηγορία των 84 κιλών.
 Στις παραπάνω φωτογραφίες οι αθλητές με τον προπονητή τους.

ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΛΙΓΟ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ...
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ....

ΣΤΑΝΤΑΡ -ΠΑΟ 1-0 ΣΤΟ 45'

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ...

Μήνυμα στα Σκόπια

Μήνυμα στα Σκόπια να εγκαταλείψουν την αδιαλλαξία στο ζήτημα του ονόματος, αναμένεται να απευθύνει αύριο απο τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο προσυνέδριο της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ είχε, χθες το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, συνάντηση με τους προέδρους 12 Παμμακεδονικών Ενώσεων της Υφηλίου και Μακεδονικών Οργανώσεων της Ελλάδας. Στη συνάντηση μετείχαν ο επικεφαλής της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτης Σκανδαλάκης και ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Άγγελος Υψηλάντης. Ο κ. Σαμαράς άκουσε με προσοχή τις θέσεις και τις απόψεις των Προέδρων των Ενώσεων, συνεχάρη τους ιδίους και τα μέλη των Ενώσεών τους για το έργο που αναπτύσσουν και διαβεβαίωσε ότι θα έχει τακτική επικοινωνία μαζί τους.

"Βόρεια Μακεδονία"....?

Τις πληροφορίες για λύση του Σκοπιανού ζητήματος με συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ στο όνομα "Βόρεια Μακεδονια" επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην "Πρώτη Γραμμή". "Είναι γνωστό ότι και ο κ. Nimetz και στο παρελθόν έχει αναφερθεί σε μια τέτοια ιδέα, μια τέτοια πρόταση για «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»", είπε ο κ. Δρούτσας και εξήγησε ότι "η ελληνική θέση, ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό είναι γνωστή, άρα νομίζω ότι όποιος χρησιμοποιεί λίγο τη λογική θα καταλάβει ότι αυτή η πρόταση, αυτή η σκέψη που έχει εκφραστεί, είναι μέσα στο πλαίσιο των σκέψεων της ελληνικής πλευράς".




Ωστόσο είναι άγνωστο αν για αυτές τις εξελίξεις ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών έχει ενημερώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Πάντως, ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει την πολιτική της άμεσης επαφής με την πλευρά των Σκοπίων, αγνοώντας το ενδεχόμενο να μετατραπεί το ζήτημα ονομασίας της ΠΔΓΜ σε διμερές θέμα. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζεται συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ν. Γκρουέφσκι στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής μας εορτής.

Ήρθε το ΔΝΤ και αυτοί ακόμη … ονειρεύονται


«Η χώρα μας δεν ζητά και δεν θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από κανέναν. Ούτε από τους Ευρωπαίους εταίρους, ούτε από το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, που θα ήταν η ύστατη επιλογή μας».Αυτά είπε ο Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο και στο άκουσμα τέτοιων απίστευτων δηλώσεων, οι αγορές τίναξαν τα spread’s στα ύψη, εκτοξεύοντας τα στις 316 μονάδες βάσης, 16 μονάδες ψηλότερα από χθες.

32' Σταντάρ Λιέγης - Παναθηναϊκός (0-0)

Το θαύμα αναζητεί αυτή την ώρα στη Λιέγη, με αντίπαλο την Σταντάρ, ο Παναθηναϊκός (0-0) προκειμένου να προκριθεί στους «8» του Europa League.

Οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί με 3-1 στο ΟΑΚΑ και έτσι χρειάζονται νίκη με τρια γκολ διαφορά για να πανηγυρίζουν την πρόκριση, ή νίκη με το ίδιο σκορ για να στείλουν το ματς στην παράταση και να διεκδικήσουν εκεί το εισιτήριο για την οκτάδα.

«Δε θα υπάρξει περικοπή 10% στο κονδύλι εφημεριών»

Αυτό δήλωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κατευνάσει τα πνεύματα στον ιατρικό χώρο μια και συνεχίζονται οι επισχέσεις γιατρών στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης έχει υπογράψει και τα δεδουλευμένα για να δοθούν στους ιατρούς. Και μπορεί το Μαξίμου να είναι δυσαρεστημένο με τις συχνές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ενώ τα προβλήματα στο χώρο της υγείας αυξάνονται και πληθαίνονται, ωστόσο, η ίδια προσφέρει απλόχερα στήριξη στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για να εξέλθει η χώρα από την κρίση. Πιστεύει δε ότι στο τέλος θα δοθεί ευρωπαϊκή λύση και δε θα αφήσουν οι ευρωπαίοι εταίροι «να ξηλωθεί το διακύβευμα του ευρώ».

131 υπογραφές στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαμιμίκου

Σημαντικό στοιχείο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παπαμιμίκου για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, είναι το γεγονός ότι στις 131 υπογραφές που συνοδεύουν το σχετικό κείμενο περιλαμβάνονται και αυτές του γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Γιώργου Παπαδομιχελάκη, του γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αντώνη Μάγγλαρη και του υπεύθυνου ΜΑΚΙ, της μαθητικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Πάρη Σκιαδόπουλου. Παράλληλα, μεταξύ των νέων που υπογράφουν την υποψηφιότητά του είναι στελέχη της ΔΑΠ απο πολλά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Αθήνας και της Περιφέρειας, εκπρόσωποι ΤΟΣΥΝ και δημοτικοί σύμβουλοι. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την επικράτηση του Λαρισαίου νέου στα πιο μαζικά και ενεργά τμήματα της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός το οποίο αποτελεί προσωπικό του στοίχημα για την 18η Απριλίου, οπότε και θα διεξαχθούν οι εκλογές για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Η «ΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Υπουργού – Βουλευτή και συγγραφέα Αλέξανδρου Κοντού

με τίτλο



Η «ΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ





Για το βιβλίο θα μιλήσουν:



Γιώργος Παπαστεργίου, Νομάρχης Πιερίας



Σάκης Γκουντάρας, Γεωπόνος, Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας



Δημήτρης Μανώσης, Γεωπόνος, Πρόεδρος «Ακτινίδια Ζευς»



Δημήτρης Ντούρος, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ράχης «Ο Άγιος Λουκάς»



Την παρουσίαση συντονίζει ο Αντώνης Οραήλογλου, Δημοσιογράφος – Διευθυντής Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνελεύσεων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας (Χατζόγλου 48).

 
 
 

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

 προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης















ΘΕΜΑ: Λειτουργία νέου νοσοκομείου Κατερίνης



Κυρία Υπουργέ,

Οι πολίτες της Πιερίας εδώ και 25 χρόνια περιμένουν την ολοκλήρωση του νέου νοσοκομείου Κατερίνης που μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, απεντάξεις και σωρεία προβλημάτων, σήμερα έχει ολοκληρωθεί κτιριακά και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς επρόκειτο να λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010.

Η λειτουργία του όμως θα πρέπει να συνοδευτεί από τη στελέχωση με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση πολλά τμήματά του δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ή θα υπολειτουργήσουν, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Επιπλέον απομένουν εργασίες παράλληλων έργων για την ασφαλή οδική σύνδεση του νέου νοσοκομείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την Ψυχιατρική Κλινική.



Μετά από τα παραπάνω, ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

-Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της μεταφοράς του παλαιού στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης και ποιο είναι αυτό;

-Υπάρχει πρόβλεψη για τη στελέχωση με το επιπλέον προσωπικό που απαιτείται ή θα ξεκινήσει η τμηματική του λειτουργία με το υπάρχον προσωπικό;



Ο Ερωτών Βουλευτής

Κωνσταντίνος Γ. Κουκοδήμος