PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR

Η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να είχε ένα πολύ όμορφο, καλλίγραμμο κορμί αλλά προφανώς δεν της ήταν αρκετό και έτσι το έριξε λίγο παραπάνω στη γυμναστι

Δείτε τα αποτελέσματα...




Ο Γιώργος Τράγκας δεν μπόρεσε να κρύψει τη “χαρά” του για τη νίκη του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Άνοιγε σαμπάνιες, πανηγύριζε, χάριζε μπαλόνια…


Δείτε το βίντεο:



Εσυ θα το καταλάβεις???

για να δουμε...Δές στην φωτογραφία που ακολουθεί...




ΔΕΙΤΕ..

ΟΧΙ

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟ...

σήμα του ΔΟΛ...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙ..

η Ελλάδα είχε ηγέτη που φορούσε παντελόνια κι όχι… ροζ στριγκάκια


ΟΛΑ ΤΑ; ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...

25η Μαρτίου μέρα λαϊκού ξεσηκωμού!


Βγες έξω σύντροφε,
αντιμέτωπος με τα όπλα
και διεκδίκησε το μεροκάματο σου.
Σαν ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
Οπλα αρκετά οι αστυνόμοι δεν έχουν.
Μπρος στο δρόμο έξω!
Αγωνίσου!
Να περιμένεις πια δεν γίνεται,
είναι αργά πολύ!

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Αλλάζει το κέντρο της Αθήνας, αφού η οδός Πανεπιστημίου θα παραδοθεί στους πεζούς, τους ποδηλάτες και το τραμ.


Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χούντας, Λουκά Παπαδήμο, το κέντρο της πόλης πρέπει να γίνει φιλικό προς τους πεζούς, αφού –σύντομα- λεφτά για βενζίνη θα έχουν μόνο οι μεγιστάνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...

Μπεν Άλι.


Η
εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου με την γνωστή ''δημοκρατική'' παράταξη του ΠΑΣΟΚ θύμισε άλλες εποχές και άλλες χώρες όπως η Τυνησία όπου μετά από μεγάλους κοινωνικούς αγώνες κατάφεραν να διώξουν τον τύραννο Μπεν Άλι.
Γιατί όμως συγκρίνω τον Μπεν Άλι με τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;
Ο Βενιζέλος έλαβε το 98% των έγκυρων ψηφοδελτίων ''τρέχωντας'' ουσιαστικά μόνος του καθώς φρόντισε να μην υπάρξει άλλος διεκδικητής.

Κ. Σκανδαλίδη… Πού ήσουν νιότη που 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος;

Μάλλον μας θεωρούν ακόμη «άγριους» και προσπαθούν να μας «κερδίσουν» με… χάντρες και καθρεφτάκια.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR

Μεγάλο αστέρι ο Αστέριος. Μπορεί να τον έχασε το θέατρο, τον κέρδισε όμως η βουλή!

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Προς Υπουργείο Πολιτισμού


“ Σεβασμό στην Ιστορία και τον Πολιτισμό της Πιερίας”


Το Δ.Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, στην προχθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποστείλει διαμαρτυρία στο Υπουργείο Πολιτισμού, για την πρόθεσή του να καταργήσει την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας, απαιτώντας συγχρόνως την άμεση ανάκληση της προσβλητικής αυτής πράξης για την ιστορία και τον πολιτισμό της Πιερίας.


Αντί άλλου κειμένου και με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της ποίησης, αποστέλλει στο Υπουργείο Πολιτισμού τους παρακάτω στίχους του αρχαίου ποιητή Ησίοδου που αναφέρονται στην Πιερία, αναδεικνύοντας κατ΄αυτό τον τρόπο την πολιτισμική και ιστορική αξία της Πιερίας, από αρχαιοτέρων ακόμη χρόνων,
ΣΤΙΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΓΟΝΙΑ (Ησίοδος)
“ Στην Πιερία γέννησε τις Μούσες,
Σμίγοντας με το γιο του Κρόνου,
Τον πατέρα τους, η Μνημοσύνη.
Τις γέννησε κάπου κοντά,
Στην υψηλότερη κορφή
Του χιονισμένου Ολύμπου,
Όπου οι λαμπροί χοροί
Και τα πανέμορφα δώματα……”


Οι αρχαίοι ποιητές, λόγιοι και συγγραφείς, ύμνησαν την Πιερία.
Οι αρχαίοι Μακεδόνες και οι Βασιλείς, την ανέδειξαν ως κέντρο λατρείας και πολιτισμού.
Οι σύγχρονοι πολιτικοί, δυστυχώς την προσέβαλαν


Για το Δ.Σ. του ΟΡΦΕΟ
Ο Πρόεδρος
Ιάκωβος Τασχουνίδης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΑΣ-ΟΤΑ





Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ-ΟΤΑ) συνεδρίασε με σκοπό την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών στο σύλλογό μας (Σ.Δ.Υ.Π.), και τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο διάστημα.
Η εκτίμησή μας για το εκλογικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:


  • Το εκλογικό μας ποσοστό- παρόλο που αυξήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές- δεν αντικατροπτίζει το ποσοστό της επιρροής των θέσεων της ΔΑΣ-ΟΤΑ στους εργαζόμενους.
Η κριτική μας στο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα της φτώχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας, της εξαθλίωσης, η κριτική μας στην αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.-ΛΑΟΣ, στα ζητήματα των μισθών, συντάξεων, εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων, οι θέσεις μας ενάντια σε οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των ΟΤΑ και για τοπική αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του Λαού, γίνονται αποδεκτές από την πλειοψηφία των συναδέλφων και όχι μόνο από όσους έχουν ψηφίσει το ψηφοδέλτιό μας.
  • Ένα σημαντικό ποσοστό συναδέλφων (43,52%) προτίμησε να εκφράσει την αγανάκτηση και την απογοήτευσή του με την αποχή από την εκλογική διαδικασία. Εκτιμούμε ως λαθεμένη αυτή τη στάση, γιατί η αποστράτευση βολεύει το σύστημα της εκμετάλλευσης και το διευκολύνει στο πέρασμα της αντιλαϊκής του πολιτικής. Η αγανάκτησή μας πρέπει να γίνει δύναμη ανατροπής και ως ΔΑΣ σε αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε.
  • Το «ενιαίο ψηφοδέλτιο» ήταν και τυπικά και ουσιαστικά η συμμαχία όλων των άλλων συνδικαλιστικών δυνάμεων (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΣΚ) ενάντια στην ΔΑΣ-ΟΤΑ.
  • Οι συνέταιροι του ενιαίου ψηφοδελτίου κομματικοποίησαν τις εκλογές και επικαλέστηκαν τον κομματικό πατριωτισμό των συναδέλφων προκειμένου να τους ψηφίσουν. Η κάθε παράταξη για τους εκπροσώπους της και όλοι μαζί για το ψηφοδέλτιο. Πέρα από αυτό προσέδωσαν και το χαρακτηρισμό του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ με σκοπό να ενεργοποιήσουν τα συντηρητικά αντανακλαστικά των συναδέλφων, πράγμα που σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν.
  • Η παράταξή μας δεν μπόρεσε να αντιπαλέψει αυτή τη «κατηγορία», παρόλο που έγιναν προσπάθειες να εξηγηθεί ότι η ΔΑΣ δεν υποδεικνύει σε κανέναν συνάδελφο το κόμμα που θα ψηφίσει. Ότι είναι, άλλο η ταξική θεώρηση των πραγμάτων από τη σκοπιά των συμφερόντων της τάξης μας, άλλο η πολιτικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος, ως κίνημα αντικαπιταλιστικό και άλλο η κομματική τοποθέτηση του καθένα. Σε αυτό συντέλεσε και το γεγονός ότι αυτές οι εκλογές έγιναν «άρον-άρον» χωρίς να αναπτυχθεί ουσιαστικός διάλογος και αντιπαράθεση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παραβρίσκονταν 30-40 άτομα, ο αριθμός όσων ψήφισαν έφτασε τους 401.
  • Εντοπίστηκαν παρεμβάσεις ανθρώπων της διοίκησης και κομματικών στελεχών, υπέρ υποψηφίων του «ενιαίου ψηφοδελτίου», που με τον τρόπο τους, και λόγω της θέσης τους, επηρέασαν (αν δεν τρομοκράτησαν) ορισμένους συνάδελφους υπέρ του ετερόκλητου «ενιαίου». Σε κάθε περίπτωση η λογική του «ατομικού βολέματος» και του ρουσφετιού, έχει βαθιές ρίζες σε αρκετούς συνάδελφους. Αυτό βέβαια καλλιεργείται και από συνδικαλιστές των παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ, που έχουν και τις προσβάσεις σε κρατικούς και δημοτικούς μηχανισμούς εξουσίας.
  • Τέλος η ΔΑΣ-ΟΤΑ ευχαριστεί όλους όσους την εμπιστεύτηκαν και υπόσχεται ότι, τόσο οι εκπρόσωποί μας στο Δ.Σ. του συλλόγου και στην ομοσπονδία, όσο και όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για την ανάπτυξη των αγώνων και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής του μαύρου μετώπου κυβέρνησης-ΔΝΤ-Ε.Ε.-βιομηχάνων. Σε αυτή τη δράση μας δεν θα σταθεί εμπόδιο το μονοπαραταξιακό προεδρείο που συγκροτήθηκε στις 21-3-12 από την παράταξη της ΔΑΚΕ, η οποία καταψήφισε την πρότασή μας για αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο.
  • Καλούμε τους συνάδελφους σε επαγρύπνηση και αγωνιστική εγρήγορση, γιατί το πρόγραμμα των κεφαλαιοκρατών και του πολιτικού τους προσωπικού, περιλαμβάνει ακόμα πιο άγρια – αντιλαϊκά μέτρα για το επόμενο διάστημα. Θα βρεθούμε μαζί στον δρόμο του αγώνα, ενάντια στη σύγχρονη σκλαβιά που ετοιμάζουν, για μας και τα παιδιά μας...

ΔΑΣ-ΟΤΑ 21-3-20129

ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!





Το κολυμβητήριο της πόλης μας παραμένει κλειστό από τις 15 Δεκεμβρίου 2011, αφού ο Δήμος Κατερίνης ισχυρίζεται ότι δεν διαθέτει το ποσό των 12.000€ που απαιτείται για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου για τους επόμενους δύο μήνες.
Αποτελεί ντροπή για την πόλη μας το γεγονός ότι αποδεχόμαστε τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου και αναπολούμε παλιότερες εποχές που το κολυμβητήριο λειτουργούσε ακόμα και με χιόνια, ακόμα και χωρίς σκεπή, αλλά τότε οι δήμαρχοι θεωρούσαν τη λειτουργία του δώρο ζωής για τους δημότες τους.
Κολυμβητικά τμήματα
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Γ.Α.Σ .ΑΡΧΕΛΑΟΣ

"Πιερία Όλο το Χρόνο








Σε μια εποχή που η Ελλάδα, μια γνήσια τουριστική χώρα, πλήττεται από την παγκόσμια οικονομική κρίση, καλούμαστε να βρούμε τρόπους και λύσεις για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του τουριστικού μας τομέα. Η Πιερία μας είναι ένας τόπος που κατεξοχήν βασίζεται στον τουρισμό, τόσο το θερινό, όσο και το χειμερινό. Αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή την εποχή, η ΟΝΝΕΔ Πιερίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πιερία Όλο το Χρόνο - Κατευθύνσεις Τουριστικής Ανάπτυξης», όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας, καθώς και τρόποι καλύτερης αξιοποίησης των τουριστικών δυνατοτήτων της Πιερίας. Σας καλούμε λοιπόν σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Εκάβη. Ο τουρισμός είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους και οφείλουμε να είμαστε δραστήριοι και ενημερωμένοι!

Γραφείο Τύπου

ΟΝΝΕΔ Πιερίας

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...

Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα.


Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957
Στις όχθες του ποταμού Συς σήμερα 100 μέτρα από τη θάλασσα ;
Στην αρχαιότητα ο θεός έστειλε μεγάλη βροχή από τον ουρανό και ο χειμάρρος του Ολύμπου, ο Συς, γκρέμισε τα τείχη των Λειβηθρίων και παρέσυρε τα ιερά των θεών και τα σπίτια των ανθρώπων....

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ





Κάποτε ένα χρησμός είπε πως όταν ο ήλιος δει τα κόκαλα του Ορφέα, τότε τα Λείβηθρα θα καταστραφούν από τον Συν.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΥΣ ΟΡΦΕΑΣΛΕΙΒΗΘΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

Στη συντροφιά της Ποδηλατικής Απόδρασης βρέθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», μετά από την πρωτοβουλία του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου και του επιχειρηματία Βασίλη Λάμπρου, ιδιοκτήτη του Πολυχώρου Mediterannean να τους καλέσουν στο Νομό μας για ένα αφιέρωμα στην Πιερία.
Το ποδηλατικό ραντεβού δόθηκε στο Σβορώνο κι από κει αποδράσαμε στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας όπου και πραγματοποιήθηκαν λήψεις με πλάνα από την όμορφη περιοχή. Ξεναγήσαμε τη δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό συνεργείο στον περιβάλλοντα χώρο, αναδεικνύοντας έτσι μία από τις ομορφιές της Πιερικής γης.
Η εκπομπή αναμένεται να προβληθεί προς τα τέλη της εβδομάδας, οπότε όλη η Ελλάδα θα `χει την ευκαιρία να θαυμάσει το πανέμορφο Πλατανόδασος με ματιά… ποδηλατική.
Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι αξιέπαινες αυτές πρωτοβουλίες, που βοηθούν στο να αναδεικνύεται η ομορφιά του Νομού μας.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΝΤΟΠΟΛΙΑΝΗ...KAI ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ







Ετοιμάζουν κοινό μέτωπο Μπακογιάννη- Καμμένος στις εκλογές;

alt


Η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη δημοσίευση των τελευταίων δημοσκοπήσεων βλέπει την πλάτη του Πάνου Καμμένου και προσπαθεί να βρει τρόπους να βγει στην επιφάνεια…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thousandnews στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ακούγεται έντονα το όνομα του Πάνου Καμμένου.

Χθες, στη Θεσσαλονίκη, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος επί της Λεωφόρου Νίκης 11, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των στελεχών της παράταξης της Ντόρας και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως μια συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, μόνο κερδισμένους θα τους έβγαζε…

Η νέα πολιτική κίνηση του Πάνου Καμμένου έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις κερδίζοντας στις δημοσκοπήσεις το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 11% και όντας το 6ο κόμμα που μπαίνει στη Βουλή. Αντίθετα η Ντόρα Μπακογιάννη, συγκεντρώνει μόλις 2%.

Τα... παιδιά της Νέας Δημοκρατίας όμως, έχουν προηγούμενα! Η Ντόρα Μπακογιάννη σε παλαιότερες δηλώσεις της είπε ότι δεν είναι σοβαρές οι προτάσεις του Πάνου Καμμένου και ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», απάντησε ότι η κα. Μπακογιάννη λέει ψέματα. Πόσο εύκολο είναι να βάλουν νερό στο κρασί τους;

Πάντως, στο στρατόπεδο του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζουν πως η συνύπαρξη Ντόρας και Καμμένου είναι δύσκολη και επικίνδυνη…

Άλλωστε κάτι τέτοιο, θα έκαιγε στην κυριολεξία τον Πάνο Καμμένο!

Για το 2%, να… ξεπουλήσει το 11%;

Στην πολιτική όμως, ποτέ μη λες ποτέ!

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Τι συμβαίνει με τα Προνοιακά επιδόματα;

Να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που έκαναν τα ρουσφέτια.

Πρώτη είδηση στα κανάλια, με προεξέχουσα την κυβέρνηση σε σχετικές δηλώσεις της,σύμφωνα με τις οποίες δηλώσεις χιλιάδες επιδοτούμενοι ανάπηροι δεν προσήλθαν για απογραφή με συμπέρασμα ότι χιλιάδες επιδόματα αναπηρίας αφορούσαν μαϊμού αναπηρίες.

Σχετικά στοιχεία δόθηκαν και για την Πιερία όπου εμφανίζονται σύμφωνα με το υπουργείο να έχουν δοθεί το 2011από τον Δήμο Κατερίνης 590 επιδόματα τυφλότητας ενώ στην σχετική απογραφή απογράφησαν μόνο 270 τυφλοί.

Τα στοιχεία αυτά διαψεύδει ο Δήμος Κατερίνης σύμφωνα με τον οποίο τα επιδόματα τυφλότητας για το 2011 ήταν 295 και όχι 590.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να γίνεται ούτε σπέκουλα σε βάρος των δικαιούχων επιδόματος αναπηρίας αλλά ούτε να κρύβεται τοις πάσι ένας ρουσφετολογικός μηχανισμός μέσα από την παροχή επιδομάτων αναπηρίας, καλούμε τόσο το Υπουργείο όσο και τον Δήμο Κατερίνης, ως δημόσιοι φορείς, να αντιπαραβάλλουν τα στοιχεία τους ώστε να δίνουν σωστές και αψεγάδιαστες πληροφορίες και όχι να παίζουν παιχνίδια παραπληροφορώντας τους πολίτες.

Επειδή όλη αυτή η συζήτηση και στο βαθμό που υπάρχουν μαϊμού ανάπηροι αφορά πρώτα από όλα τις κυβερνήσεις που μας κυβερνούσαν μέχρι τώρα, το παραμύθιασμα που έκαναν για δεκαετίες ότι τάχα θα ελεγχθούν τυχόν μαϊμού ανάπηροι, το γεγονός ότι σε όλες αυτές τι περιπτώσεις θα δούμε πρώτα από όλα τα γνωστά μπιλιετάκια υπουργών, βουλευτών και κομματικών παραγόντων, που αύξαναν την εκλογική τους πελατεία με την παροχή μαϊμού επιδομάτων.

Επειδή δεν μπορεί, αυτές οι δικές τους παραβατικές συμπεριφορές, να χρησιμοποιούνται για να δικαιολογούν τις περικοπές των επιδομάτων αναπηρίας και την διάλυση του κοινωνικού κράτους.

Επειδή εν τέλει αρνούμαστε να δεχτούμε την επίθεση στο οικογενειακό επιδόματος για να εξασφαλίσει η Τρόικα την εξόφληση των τοκογλυφικών της δανείων στέλνοντας την πατρίδα μας στο γκρεμό της χρεοκοπίας.

Καλούμε την συγκυβέρνηση να μην βάζει χέρι στα επιδόματα Πρόνοιας των αναπήρων.

Καλούμε τους δημότες να υπερασπιστούν το κοινωνικό κράτος, το κράτος Πρόνοιας και το κράτος Δικαίου.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να δώσουν στην δημοσιότητα τα μπιλετάκια και τα ρουσφέτια που κρύβονται πίσω από τυχόν μαϊμού επιδόματα, για να αποκαλυφθούν αυτοί που στήριξαν την εκλογή τους στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, εξεταζόμενης παράλληλά κάθε ποινική τους ευθύνη.

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ...ΠΙΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ "ΟΝ ΑIR" KATA ΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

PIERIKOS 
ONE CITY ONE TEAM
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ! 


ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΤΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ON AIR!
EKEI ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΟΝ ΑΙR" EΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 41 ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ....
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" 106,7
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ "ΟΝ ΑΙR" KI ...AΘΛΗΤΙΚΑ!
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ....

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παραμένει κλειστο για τέταρτο συνεχόμενο μήνα το κολυμβητήριο Κατερίνης που απο το Σεπτέμβριο του 2011 έως σήμερα λειτούργησε μόνο για 5 εβδομάδες. Δυστυχώς ο Δήμος Κατερίνης έχει τα οικονομικά μέσα να συντηρεί όλους τους άλλους αθλητικούς χώρους, εκτός απο το κολυμβητήριο Κατερίνης. Ίσως θα πρέπει να γυρίσουμε στο 1986 όπου άλλοι δημοτικοί άρχοντες είχαν τη λειτουργία του κολυμβητηρίου σε πρώτη προτεραιότητα.
Κολυμβητικά τμήματα
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Α.Α. ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ..

απόκτημα του Αντωνάκη κωλοτούμπα θα δώσει νέα πνοή... στη νέα δεξιά


ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ..

Σρόιτερ – Ευαγγελάτος 2 – 0...


Πρώτος και πάλι με μεγάλη διαφορά ήρθε χθες στον ανταγωνισμό με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Αντώνης Σρόιτερ, σημειώνοντας 19,3% στο γενικό (και... 14,5% στα νεανικά κοινά). Δεύτερος και καταϊδρωμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος που για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας μόλις 6,2% στο γενικό (και 5,3% στα νεανικά)

Σας τα παμε το πρωί.



Δείτε και το βίντεο με τον καθηγητή Κοντογιώργη (συνήγορο του Παπαδάκη) ...

"ATHLITIKOS" Ή "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΣΤΟΥΣ 106,7 ΣΤΑ FM ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

O "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΣΤΟΥΣ 106,7 ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ....
Η ΠΙΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
"ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΑΦΑΡΙ...
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.....
ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ;
www.athlitikos.gr

ΥΓ: ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR" EΠΙ ΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 41 ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ....