PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ;;;;


cancer
Ανάμεσα στις ειδήσεις που έρχονται σωρηδόν από τη Μεγαλόνησο και εν μέσω εγχώριων, πολιτικών μαχαιρωμάτων, εμφανίστηκε δειλά-δειλά κι εκείνη που έλεγε ότι «μια εξέταση εντοπίζει τον καρκίνο»…
Το να εντοπιστεί ο καρκίνος, πολλά χρόνια προτού εκδηλωθεί, αυξάνει κατά 95% τις πιθανότητες του πάσχοντος να τον νικήσει. Η εξέταση αυτή αφορά τρεις μορφές της νόσου: εκείνες του προστάτη, του μαστού και των ωοθηκών.
Οι διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα, ενώ δεν θα κοστίζουν πάνω από,περίπου, 20 ευρώ.

Έμεινα άναυδος, εκεί, στο

Έχουν μπαζώσει βασιλικό τάφο από το 2002 που ανατρέπει την ιστορία!


 Ένα βίντεο ντοκουμέντο από ανασκαφές στην αρχαία Πελλάνα βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσα από το notospress.gr. Ισως τελικά να έλυνε το «γρίφο» από πού έλκουν την καταγωγή τους οι αρχαίοι Σπαρτιάτες καθώς επίσης να διαλευκάνει και τα πιο σκοτεινά σημεία στην Ιστορία της Ομηρικής...


Σ’ αυτό αμοντάριστο υλικό των δύων λεπτών, που είναι από την ξενάγηση της σχολής των Δοκίμων Έφεδρων Αξιωματικών του Κ.Ε.Ε.Μ, 10 χρόνια πριν, είναι η μοναδική απόδειξη οπτικού και ακουστικού στοιχείου που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα, η οποία μαρτυρεί την ύπαρξη ενός μεγαλοπρεπέστατου μνημείου που μάλλον χάθηκε άδικα και ανεξήγητα. Οποιαδήποτε άλλη πηγή, πληροφορία ή ίχνος υλικού σχετικά μ’ αυτό το θέμα, δυστυχώς, καταστράφηκε και θάφτηκε για πάντα μαζί με τον μνημείο.


Λίγο πριν την συνταξιοδότηση του διακεκριμένου επιστήμονα κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου, επίτιμου εφόρου αρχαιοτήτων και διευθυντή των ανασκαφών στην Πελλάνα, είχε γίνει, από τον ίδιο, μια σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στο χωριό Πελλάνα Λακωνίας το Μάιο του 2002. Ο κ Σπυρόπουλος είχε αρχίσει τις ανασκαφές σ’ έναν αρκετά καλοδιατηρημένο Βασιλικό Τάφο δίπλα από τους άλλους που είχε βρει πριν από 22 χρόνια στη θέση «Πελεκυτή» στην ανατολική πλευρά του Μυκηναϊκού νεκροταφείου. Όταν όμως έφθασε στην είσοδο του τάφου, διαπίστωσε έκπληκτος πως αριστερά και δεξιά των τειχών του μεγάλου διαδρόμου υπήρχαν άλλοι δυο τεράστιοι τάφοι, οι οποίοι ήταν προφανώς ασύλητοι διότι

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ για την ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ επί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μπράβο παιδιάααααααααααα
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2
Τις φωτογραφίες τις "δανείστηκα" από τον φίλο μου τον Φ. Μπαραλιάκο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!

ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΕΠΤΑΧΡΟΝΗ ΧΑΡΗΝ....!!!!!


Στα επτά της χρόνια η Εμιλι Γουάιτχιντ είναι μια πρωτοπόρος: είναι το πρώτο παιδί που νίκησε τη λευχαιμία χάρη σε μια καινοτόμο θεραπεία όπου τα δικά της ανοσοποιητικά κύτταρα αναπρογραμματίστηκαν για να επιτεθούν στα καρκινικά της κύτταρα.

Μετά τη νοσηλεία της στη Φιλαδέλφεια, στις ανατολικές ΗΠΑ, πριν από 11 μήνες, η Εμιλι είναι σήμερα καλά, καθώς η νόσος είναι σε ύφεση.
Η μητέρα της διηγείται ότι η μικρούλα είναι ευτυχισμένη που

ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;;


happy
της Χριστίνας Πουλίδου για το protagon.gr

Είναι ένα κλασικό ερώτημα που έχει απασχολήσει δεκάδες ερευνητές ανά τον κόσμο: «αν αυξηθεί το εισόδημα, αυξάνεται και η ευτυχία του ανθρώπου;» Οι απαντήσεις διίστανται.
Κάποιοι λένε πως αν αυξηθεί, λόγου χάρη, συνολικά το εισόδημα όλων, ο λόγος της σχέσης του εισοδήματος ενός ατόμου προς το εισόδημα του διπλανού του δεν αλλάζει, επομένως οι προσδοκίες του δεν αλλάζουν, κατά συνέπεια η απάντηση στο ερώτημα είναι αρνητική.
Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι αν αυξηθεί το εισόδημα και άρα καλυφθούν ανάγκες που δεν εξυπηρετούνται, κάνοντας τους ανθρώπους δυστυχείς, τότε η ευτυχία δεν μπορεί
παρά να συναρτηθεί με την ευημερία.
Ορισμένοι αναλυτές επικρίνουν αυτές τις

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ.....

Κατώτατος Μισθός: Τι αλλάζει, πως θα καθορίζεται

Δεν θα υπάρχει πλέον «μόνιμος» κατώτατος μισθός αλλά θα καθορίζεται κάθε Δεκέμβριο με νόμο που θα φέρνει για ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας.

Ο νόμος θα έρχεται για ψήφιση ύστερα από εξάμηνη μελέτη και διαβούλευση με επιστημονικούς φορείς, κοινωνικούς εταίρους άλλους παράγοντες της αγοράς, υπό το ΚΕΠΕ και τον ΟΜΕΔ αντίστοιχα.

Το υπουργείο Εργασίας ήδη έχει παραδώσει τα βασικά στοιχεία του στην τρόικα προς ενημέρωση και έγκριση.

Το τελικό σχέδιο προβλέπει:

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ.....


Με κλειστή τη συσκευή αντιγράφει και διαγραμμένα δεδομένα

Ειδικό σύστημα «απορρόφησης» πληροφοριών μέσα από κινητά τηλέφωνα και φορητές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών χρησιμοποιεί με κάθε μυστικότητα τους τελευταίους μήνες η ΕΛ.ΑΣ. και άλλες διωκτικές υπηρεσίες. 

Το σύστημα αυτό -κατασκευασμένο από κονσόρτσιουμ με πυρήνα ισραηλινές εταιρείες, έχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα από τα οποία υφαρπάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα μηνύματα, τις κλήσεις, τις φωτογραφίες και όλα τα δεδομένα που έχει ο κάτοχός του. 

Μάλιστα το σύστημα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να καταγράφει τα στοιχεία που είχε διαγράψει ο χρήστης του κινητού. 

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

Κρήτη: Νέο κρούσμα απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου

Νέο κρούσμα απόπειρας αποπλάνησης ανήλικου καταγγέλθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου απέστειλε εγγραφο προς όλους τους Διευθυντές δημοτικών σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας μετά από καταγγελίες για προσπάθεια αποπλάνησης, ίσως και απαγωγής, έξω από σχολείο της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο λίγο μετά τις

Κύπρος: «Βροχή» οι προσφυγές στο Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου για το κούρεμα


image1162.jpeg
Περίπου 50 προσφυγές που άπτονται της εφαρμογής της απόφασης του Eurogroup έχουν κατατεθεί τις προηγούμενες μέρες στο Ανώτατο Δικαστήριο 
Κύπρου,η Ολομέλεια του οποίου θα συγκληθεί σήμερα για να αποφασίσει πως θα προχωρήσει η διαδικασία περαιτέρω....

Τέρμα η σιωπή, βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν και ΜΙΛΗΣΑΝ για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ


7D03D44CCE68567806933DE74E25ED9C.jpg
H αρχή του τέλους της σιωπής χιλιάδων θυμάτων σεξουαλικού βιασμού και κακοποίησης σε ιδρύματα στην Αυστραλία, διάρκειας δεκαετιών, έγινε την περασμένη Τετάρτη, όταν άρχισαν να παίρνουν θέση ενώπιον της Βασιλικής Επιτροπής, στο Ανώτατο Δικαστήριο Μελβούρνης για να αποκαλύψουν μυστικά που έκρυβαν βαθιά μέσα τους για χρόνια και δεν τολμούσαν να μιλήσουν γι' αυτά, ούτε στον ίδιο τον εαυτό τους....

Μερικοί από αυτούς, που ήταν έξω από το δικαστήριο, περιμένοντας τη σειρά τους, φορούσαν ρούχα με έντονα χρώματα, κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα, χαιρετιόντουσαν εγκάρδια και γελούσαν δυνατά, στην προσπάθειά τους να διώξουν τον οίκτο των περαστικών και να κρύψουν από το πλήθος τα τραύματά τους.
Via

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ...ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ;;;

papageorgopoulos-vasilis-eurokinissi-660
Σε προσπάθεια να γεμίσει τον χρόνο του στη φυλακή τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο οπότε και θα εκδικαστεί η έφεση της υπόθεσης του, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σκέφτεται να επιστρέψει στο αρχικό του επάγγελμα, την οδοντιατρική....

Μάλιστα όπως αναφέρει και το star φαίνεται πως την πρόταση αυτή την κατέθεσε και στο διευθυντή των φυλακών, ωστόσο για να συμβεί αυτό και ο κ. Παπαγεωργόπουλος να πιάσει οδοντιατρικό τροχό και βουρτσάκι θα πρέπει να δοθεί άδεια από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο.
VIA

ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ.... ΚΑΙ ΣΙΩΠΩ


"Δεν είναι στ΄αλήθεια τραγικό, 
μια μεγάλη ειρωνεία, 
να μιλούν για την αγάπη άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν 
και να σιωπούν εντελώς 
εκείνοι που νιώθουν την ψυχή τους 
να πνίγεται στον πόνο της;"

ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ.....

Τιμή και δόξα στα έντυπα ΜΜΕ του Νομού Πιερίας.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;
ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΜΑΣ;

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ "ΜΑΤΩΝΟΥΝ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ....
Τους στηρίζεις;;;
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ...ΠΟΤΕ!!!

ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ....ΜΠΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!!


Όταν βλέπω το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και μάλιστα "παντρεμένο" με ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, γουστάρω απίστευτα!
Από το 1981 κι εδώ η δράση του ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, που έχει ως σήμα το ΚΑΣΤΡΟ μας!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ....ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕ ΚΑΛΟ ...ΠΡΩΙΝΟ


Ίσως αν το πρωινό μας ήταν όπως έπρεπε να διώχναμε μακριά τους γιατρούς από τη ζωή μας.
Κι επειδή τώρα κάποιοι εξ ημών κι υμών ξεκινούν τη μέρα τους, ας μην ξεχνούμε πως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για όλους μας είναι το ΠΡΩΙΝΟ!
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ...ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΑΣ.
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;
Αμήν και ...πότε!!!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ 
67 ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΓΚΥΡΑ
65
ΑΚΥΡΑ
2
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   42
ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     26

ΝΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΠΙΕΡΙΑΣ

Ένα ...ρουφιανοΠΟΥΛΑΚΙ, μου είπε πως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, εν όψει εκλογών ΕΠΣΠ, έχει ήδη 43 ΣΩΜΑΤΕΙΑ..... 
Αλήθεια ή ψέμα;;; 
ΣΤΑ 66 ΤΑ 43 ΚΆΝΟΥΝ ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΗ! 
Δηλαδή κατά το ....ρουφιανοΠΟΥΛΙ 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - ΚΟΥΡΤΗΣ 43-23 
ΣΤΑΝΤΑΡ ...1
ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ "ΧΤΥΠΑΕΙ" ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ 40 ΣΩΜΑΤΕΙΑ.....
Γειά σου ΣΕΡΙΦΗ παιχταρά....
Βέβαια βγήκε πρώτος....
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ......
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ...ΦΕΡΟΜΕΝΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....ΠΡΩΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΕ!!! 
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ο Τάκης είναι φίλος μου. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! 
ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ...ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ! 
ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ....... 
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΝΤΟΥΜΟΣ, ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΝΕΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
Έτσι είχα να δω τον φίλο μου τον ΓΙΑΝΝΗ τον ΝΤΟΥΜΟ από εκείνη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ της πρώτης τους χρονιάς στη ΝΙΚΑΙΑ κόντρα στον ΙΩΝΙΚΟ, όταν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ της πρώτης χρονιάς στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ παρέμεινε στην κατηγρορία....
ΤΌΤΕ ΈΤΣΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ.... 
Το βράδυ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, τον είδα ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΟ, όμως όχι κλαμένο!!! 
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γιατί μ αυτή τη νίκη κι ο Πιερικός έχει να δει καλό......
ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ....ΠΟΤΕ!!!
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PIERIA-GR
Kαι σ αυτές τις εκλογές ότι είπαμε ΕΓΙΝΕ......
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ 42 ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ 43, ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ 42...........!!!!!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΌΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ;;;;

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΗ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πήρε τα 42 από τα 65 σωματεία που ψήφισαν και ΚΕΡΔΙΣΕ.....
ΣΦΙΧΤΟ ΚΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Και δεν άφησε περιθώριο σε αντίπαλο και ...αντίπαλο, να σηκώσει καφάλι!
11 ΣΤΑ 11 ΚΑΙ ...Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ...ΧΘΕΣ!!!!
Δουλειά για να προλάβει το χρόνο που έχασε το Πιερικό Ποδόσφαιρο!!!
ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ...ΣΚΟΥΡΟΜΑΥΡΟΓΚΡΙΖΟΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ..... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!

Μεγάλη νίκη στις εκλογές για τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ και τους δικούς του.
Έβγαλε και τους 11 δικούς του συμβούλους στο ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!
Νέα σελίδα για το ποδόσφαιρο μας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΙΕΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.....
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕ
Καθώς ο προηγούμενος ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ από ΤΩΡΑ είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Και το όνομα αυτού ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ!!!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ...ΣΚΟΥΡΟΜΑΥΡΟΓΚΡΙΖΟΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ..... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!
Να και τα αποτελέσματα, που δείχνουν το μεγαλείο της Νίκης
του ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ