PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Την αναστολή των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων της στα διόδια Λεπτοκαρυάς και Αιγινίου, την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων, λόγω του τραγικού συμβάντος που κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου στα Τέμπη. Η Επιτροπή Αγώνα, εκφράζει τα συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του άτυχου Διευθυντή του Έργου, αλλά και προς την Εταιρία για την απώλεια ενός συνεργάτη της.

Εναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στα σχολεία.

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να στηρίξουν το έργο της ανακύκλωσης που υλοποιεί ο δήμος Κατερίνης, απηύθυνε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, μιλώντας σε ενημερωτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και απευθύνονταν στους εκπαιδευτικούς φορείς της πόλης, ενόψει της έναρξης του προγράμματος ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στα σχολεία.

Ο δήμαρχος Κατερίνης τόνισε ότι το πρόγραμμα της ανακύκλωσης «δεν είναι απλά μια πρωτοβουλία, είναι στάση ζωής, είναι η έμπρακτη εκδήλωση του ενδιαφέροντός μας για το περιβάλλον».
Ο κ. Χιονίδης αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται από πλευράς δήμου στον τομέα της ανακύκλωσης, τονίζοντας τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των δημοτών, αλλά και τον σημαίνοντα ρόλο της εκπαίδευσης στον τομέα αυτό. «Το περιβάλλον απαιτεί περισσότερα!» επισήμανε ο δήμαρχος Κατερίνης, «και σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής μας, δημιουργώντας στην πράξη ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας».
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.» κ. Καραγώγο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Ίτσιο. Παρέστησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γ. Χατζηκώστας και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Κουκουλής.
Ο κ. Ίτσιος εξήγησε τις λεπτομέρειες του προγράμματος και τόνισε: «Το επόμενο διάστημα, με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Κατερίνης, κάνουμε ένα βήμα μπροστά όλοι μας, συμμετέχοντας οργανωμένα στην Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, με στόχο ο δήμος μας να γίνει πρότυπο καθαριότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας».
Οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών θα τοποθετηθούν εντός της εβδομάδας στα σχολεία, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί ενημερωτικό έντυπο υλικό και θα γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις με τους μαθητές.
Μέσω του προγράμματος θα ανακυκλώνονται μεγάλες οικιακές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια κλπ), μικροσυσκευές που διευκολύνουν τη ζωή μας (φωτιστικά είδη, κλιματιστικά, συσκευές τηλεπικοινωνίας κλπ), προϊόντα εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικά εργαλεία και παιχνίδια, ιατροτεχνολιγικά προϊόντα, όργανα παρακολούθησης και ελέγχου, συσκευές αυτόματης διανομής, καθώς και λαμπτήρες φθορισμού.

ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ -ΑΚΡΟΠΟΛΗ


news 24/7 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ