PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΩΧ... Κι εγώ; Κι εγώ από ΑΜΟΙΡΙΔΗ ή ΧΙΟΝΙΔΗ, πάω σε δαγκωτό ...ΧΙΟΝΙΔΗ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Οφείλεις να υποκληθείς στη μαγκιά του Σάββα και κυρ Σάββα κι αφέντη τσουτσουλομύτη, για την δημιουργία της Πλατείας Δημοκρατίας. Όμως, για εμάς τους Κατερινώτες είναι το μισό... Ναι, γουστάρω αυτό που έκανε, είναι πανέμορφο, όμως... Όμως θέλω και την Πλατεία Ελευθερίας. Πλατεία της Κατερίνης είναι η Πλατεία Ελευθερίας κι όχι η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ή ΠΛΑΤΕΙΑ ...ΧΙΟΝΙΔΗ! Που από ένα πείσμα δεν μας την φτιάχνει. Για να δείχνει εδώ και δέκα χρόνια πως αυτός είναι κι όχι όλοι μαζί οι προηγούμενοι. Με το να βλέπουμε τα χάλια της Πλατείας Ελευθερίας, αμέσως μας λέει ο Σάββας, να τι θα πάθετε αν δε με έχετε Δήμαρχο. Εγώ θα κάνω τα πάντα γύρω γύρω, εκτός από τα έργα Αμοιρίδη, Τερζόπουλου, Χαραλαμπίδη κλπ κλπ Για αυτό κάτσε ώ Κετερινιώτη καλά... Γιατί;;; Γιατί θα σε αφήσω και πάλι στα χέρια του Αμοιρίδη που έρχεται..... ΩΧ... Κι εγώ; Κι εγώ από ΑΜΟΙΡΙΔΗ ή ΧΙΟΝΙΔΗ, πάω σε δαγκωτό ...ΧΙΟΝΙΔΗ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Άστο... Κι άλλαααααααα

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Την αναστολή των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων της στα διόδια Λεπτοκαρυάς και Αιγινίου, την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων, λόγω του τραγικού συμβάντος που κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου στα Τέμπη. Η Επιτροπή Αγώνα, εκφράζει τα συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του άτυχου Διευθυντή του Έργου, αλλά και προς την Εταιρία για την απώλεια ενός συνεργάτη της.

Εναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στα σχολεία.

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να στηρίξουν το έργο της ανακύκλωσης που υλοποιεί ο δήμος Κατερίνης, απηύθυνε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, μιλώντας σε ενημερωτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και απευθύνονταν στους εκπαιδευτικούς φορείς της πόλης, ενόψει της έναρξης του προγράμματος ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στα σχολεία.

Ο δήμαρχος Κατερίνης τόνισε ότι το πρόγραμμα της ανακύκλωσης «δεν είναι απλά μια πρωτοβουλία, είναι στάση ζωής, είναι η έμπρακτη εκδήλωση του ενδιαφέροντός μας για το περιβάλλον».
Ο κ. Χιονίδης αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται από πλευράς δήμου στον τομέα της ανακύκλωσης, τονίζοντας τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των δημοτών, αλλά και τον σημαίνοντα ρόλο της εκπαίδευσης στον τομέα αυτό. «Το περιβάλλον απαιτεί περισσότερα!» επισήμανε ο δήμαρχος Κατερίνης, «και σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής μας, δημιουργώντας στην πράξη ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας».
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.» κ. Καραγώγο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Ίτσιο. Παρέστησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γ. Χατζηκώστας και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Κουκουλής.
Ο κ. Ίτσιος εξήγησε τις λεπτομέρειες του προγράμματος και τόνισε: «Το επόμενο διάστημα, με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Κατερίνης, κάνουμε ένα βήμα μπροστά όλοι μας, συμμετέχοντας οργανωμένα στην Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, με στόχο ο δήμος μας να γίνει πρότυπο καθαριότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας».
Οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών θα τοποθετηθούν εντός της εβδομάδας στα σχολεία, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί ενημερωτικό έντυπο υλικό και θα γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις με τους μαθητές.
Μέσω του προγράμματος θα ανακυκλώνονται μεγάλες οικιακές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια κλπ), μικροσυσκευές που διευκολύνουν τη ζωή μας (φωτιστικά είδη, κλιματιστικά, συσκευές τηλεπικοινωνίας κλπ), προϊόντα εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικά εργαλεία και παιχνίδια, ιατροτεχνολιγικά προϊόντα, όργανα παρακολούθησης και ελέγχου, συσκευές αυτόματης διανομής, καθώς και λαμπτήρες φθορισμού.

ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ -ΑΚΡΟΠΟΛΗ


news 24/7 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ