PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!11

ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ..!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Τον ετήσιο Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο πραγματοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τους σπουδαστές της Επαγγελματικής Σχολής Βοηθών Νοσοκόμων του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Παρακαλούνται οι δημότες για την ενεργό συμμετοχή τους στον έρανο.

Δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας των Δήμων Κατερίνης και Μόουσμπουργκ Αυστρίας


Υποδοχή της αντιπροσωπείας της Αυστριακής πόλης στο Δημαρχείο

Δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας των Δήμων Κατερίνης και Μόουσμπουργκ Αυστρίας








Αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης με την Κατερίνη πόλης Μόουσμπουργκ Αυστρίας (και εν όψει των εκδηλώσεων εορτασμού της απελευθέρωσης της Κατερίνης), υποδέχτηκε χθες το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο Δήμαρχος  Σάββας Χιονίδης.

 

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ


Δεκαπέντε χρόνια μάλιστα συμπληρώθηκαν ήδη από την επίσημη τελετή Αδελφοποίησης των Δήμων Κατερίνης και Μόουσμπουργκ.  Με αφορμή αυτό το γεγονός και οδηγημένοι από την επιθυμία των πολιτών τους για σχέσεις ειρήνης και αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο Δήμαρχος Μόουσμπουργκ Herbert Gaggl συνυπέγραψαν πρωτόκολλο αποδοχής για την ανάδειξη της Αυστριακής πόλης, ως πόλη ειρήνης.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές με το εν λόγω πρωτόκολλο δεσμεύονται ώστε οι νέοι των δύο πόλεων, να γίνουν πρεσβευτές ειρήνης σύμφωνα με τη Δράση UNITEDPOLEIS for Peace through SPORT, και σε συνεργασία με το UNDPWAP, που προωθεί Παγκοσμίως την καταπολέμηση της πείνας και των διακρίσεων.

Η δράση στην οποία συμμετέχουν απευθείας ως πρωταγωνιστές νέοι τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, λειτουργεί με βάση  την Ολυμπιακή φιλοσοφία, πεμπτουσία της οποίας είναι η Ολυμπιακή Εκεχειρία.

Σάββας Χιονίδης: ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης έκανε μια σύντομη αναφορά για «τα 15 χρόνια κοινής πορείας –συμπόρευσης» όπως χαρακτηριστικά είπε των δύο δήμων υπογραμμίζοντας: «15 χρόνια αδελφοποίησης. Η συνεργασία ουσιαστική σε ζητήματα πολιτισμού, τουρισμού, ανάπτυξης, κοινών προγραμμάτων, συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών σε ζητήματα αυτοδιοίκησης  κ.ο.κ. Στην κατεύθυνση αυτή  δουλέψαμε με ενθουσιασμό και ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε για να  επιτύχουμε τα επόμενα χρόνια, να δώσουμε και νέες διαστάσεις στην πολυεπίπεδη σχέση των δύο πλευρών».

Herbert Gaggl : ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

Ο επικεφαλής της αποστολής της Αυστριακής πόλης Δήμαρχος Herbert Gaggl  τόνισε: «15 χρόνια φιλίας, όπου οι άνθρωποι δύο πόλεων με διαφορετική κουλτούρα συναντήθηκαν, συνεργάστηκαν με εποικοδομητικό τρόπο για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, που είμαι βέβαιος  ότι τα επόμενα χρόνια θα αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο. Σας ευχαριστούμε που κατακτήσατε τις καρδιές μας. Είμαι βέβαιος ότι θα γιορτάσουμε και στο μέλλον πολλά χρόνια ουσιαστικής επικοινωνίας και έργου σε πολλά επίπεδα ανάμεσα στις δυο πλευρές».

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΑΡΙΔΗ

Ξεχωριστή στιγμή στη διάρκεια της λιτής τελετής, ήταν η βράβευση από τον Δήμαρχο Κατερίνης του συμπατριώτη μας Δημοτικoύ Συμβούλου  Μάϊνταλ   Δημήτρη Ασαρίδη,  για την πολύτιμη προσφορά του στην αδελφοποίηση της Κατερίνης, τόσο με την Αυστριακή πόλη, όσο και με το Μάϊνταλ της Γερμανίας: «Δημήτρη Ασαρίδη σε τιμά η πόλη μας για την προσφορά σου, αποτελείς φωτεινό παράδειγμα μίμησης για όλους. Σε ευχαριστούμε από καρδιάς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Χιονίδης.

Με κολακευτικά λόγια για την προσφορά του κου Ασαρίδη μίλησαν επίσης ο Δήμαρχος Μόουσμπουργκ Herbert Gaggl, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα Αδελφοποιήσεων Ζήνων Σατραζέμης(ο οποίος του πρόσφερε έναν τόμο με θέμα τον Όλυμπο), ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ουσταμπασίδης.
 Εμφανώς συγκινημένος ο κος Ασαρίδης ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε επισημαίνοντας: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω και εγώ ένα λιθαράκι στην πόλη αυτή, που όλοι αγαπάμε και μοχθούμε για την πρόοδο της. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την γυναίκα και τα παιδιά μου που, υποστηρίζουν κάθε βήμα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Εξάλλου, αναφορές από όλους τους ομιλητές έγιναν και στις προγενέστερες διοικήσεις του Δήμου, που προώθησαν την συνεργασία ανάμεσα στους δυο Δήμους.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο Δήμων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Γιουμίδης, Πόπη Μπατάλα- Τζουμέρκα, Μάχη Ηλιάδου, o Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Άνω Αγίου Ιωάννη Χαράλαμπος Οφίδης, συνεργάτες του Δημάρχου της Αυστριακής πόλης κ.α.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με περιήγηση στην έκθεση δημιουργιών των μαθητών των αδελφοποιημένων πόλεων Κατερίνης, Μόουσμπουργκ, αλλά και Μάϊνταλ Γερμανίας, που φιλοξενείται στο  Δημαρχείο.




....203...ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!!


Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΜΕ ΤΟΥΣ 203 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ...

*** ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...

*** 203,
 203,
203, 203
203, 203203,
203, 203, 203, 203, 203
203203203,203  ....!!!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ



Η επέτειος απελευθέρωσης της Κατερίνης είναι μια συγκινητική ημέρα για όλους μας. Είναι μια ημέρα μνήμης και τιμής όλων όσοι πολέμησαν με αυτοθυσία, για να μας κληροδοτήσουν την ελευθερία μας.

Ενενήντα οκτώ χρόνια πέρασαν από τον Οκτώβριο του 1912 και η πόλη μας αποδίδει τιμή σε όλους εκείνους που αγωνίσθηκαν για Ελευθερία, Δημοκρατία, ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι πάντα επίκαιρο, ως δίδαγμα προσήλωσης σε υψηλές αξίες και ιδανικά, ως παράδειγμα τρόπου σκέψης και στάση ζωής.

Η προσφυγή στις ένδοξες αυτές σελίδες της νεότερης τοπικής ιστορίας, μας δίνει ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον. Το παράδειγμα της ενότητας και της ομοψυχίας που μας μετέδωσαν οι πρόγονοι μας καλούμαστε σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διατηρήσουμε ζωντανό.

Μήνυμα του Βουλευτή Πιερίας κ. Θ. Παπαγεωργίου

 με αφορμή την συμπλήρωση 98 χρόνων από την απελευθέρωση της Κατερίνης




Η 16η Οκτωβρίου είναι μια ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της πόλης μας.

Είναι η μέρα που ο Ελληνικός Στρατός μπήκε στην πόλη της Κατερίνης, αποτίναξε τον τουρκικό ζυγό και παρέδωσε μια ελεύθερη Κατερίνη, μια ελεύθερη Πιερία.

Οι εκδηλώσεις Μνήμης για την επέτειο της απελευθέρωσης, αποτελούν την ελάχιστη απόδοση τιμής σε όσους αγωνίστηκαν, σε όσους έδωσαν την ζωή τους στον βωμό της ελευθερίας και του κοινού καλού. Ταυτόχρονα είναι απαραίτητες γιατί ένας λαός χωρίς μνήμη, είναι λαός χωρίς ταυτότητα, χωρίς μέλλον.

Το μήνυμα εκείνων των αγωνιστών και των αγώνων τους είναι πάντα επίκαιρο. Είναι μήνυμα εθνικού καθήκοντος, συλλογικής προσπάθειας και συλλογικής ευθύνης.

Στις μέρες μας έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για έναν νέο κοινό αγώνα. Αγώνα που έχει ως στόχο την απελευθέρωση και την ανάδειξη των τοπικών δημιουργικών δυνάμεων.

Την ανάληψη της συλλογικής προσπάθειας και της συλλογικής ευθύνης από όλους τους ενεργούς πολίτες για να καταστήσουμε όλοι μαζί την Κατερίνη και την Πιερία πρωτοπόρες, όπως ταιριάζει στην ιστορία μας.

Μήνυμα του βουλευτή Πιερίας ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ


Τιμούμε την απελευθέρωση της πόλης μας και όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν στο βωμό για την Ελευθερία, αψηφώντας τις αντιξοότητες της εποχής τους.

Ήταν Τρίτη 16 Οκτωβρίου του 1912. Στις 7 το πρωί ο Ελληνικός Στρατός μπαίνει στην Ελεύθερη Κατερίνη. Άλλη μια πόλη της Μακεδονίας ενσωματώνεται στην μητέρα Ελλάδα και υποδέχεται ελευθερωτή τον Στρατό των Ελλήνων.

Η επέτειος αυτή έρχεται να μας υπενθυμίσει το ιστορικό μας παρελθόν και να μας εμπνεύσει στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμη καλύτερο αύριο.

Το χρωστάμε σε εκείνους που θυσιάστηκαν, αλλά και στις επόμενες γενιές.



Γιάννης Αμοιρίδης

Βουλευτής Πιερίας

Μήνυμα του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

για την 98η επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης



Τιμούμε σήμερα την 98η επέτειο της απελευθέρωσης της Κατερίνης, τιμούμε τους αγωνιστές που μας χάρισαν την ελευθερία.

Τιμούμε τους ανθρώπους που πολέμησαν για υψηλά ιδανικά και για περήφανους Έλληνες.

Ιστορική μνήμη σημαίνει να τιμήσουμε τους νεκρούς. Ιστορική υποχρέωση σημαίνει να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια περήφανη χώρα. Ας αφήσουμε κι εμείς κάτι σε αυτό τον τόπο.

Μήνυμα του Νομάρχη Πιερίας για την επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης


Η 16η Οκτωβρίου αποτελεί ξεχωριστή ημέρα για την πόλη της Κατερίνης και τους πολίτες της. Είναι ημέρα μνήμης και τιμής, καθώς γιορτάζουμε την απελευθέρωση της πόλης μας, της πρωτεύουσας του νομού μας, από τον τουρκικό ζυγό και το ξεκίνημα της πορείας της προς την πρόοδο, τη δημοκρατία, την ανάπτυξη στο νέο ελληνικό κράτος.
98 χρόνια, σχεδόν έναν αιώνα πια από την απελευθέρωση της Κατερίνης, οι αγώνες των προγόνων μας μάς υπενθυμίζουν πως μία ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική πολιτεία χτίζεται και αναπτύσσεται μέσα από την αυτοθυσία, τον ηρωισμό και την πίστη στα υψηλά πανανθρώπινα ιδανικά.
Τιμώντας τους προγόνους μας δεν αναβιώνουμε απλά και εθιμοτυπικά μία ακόμη εθνική επέτειο αλλά οφείλουμε να προβληματιστούμε και να αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες για τη διατήρηση της εθνικής μνήμης, υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες.
Οφείλουμε, με τους δικούς μας καθημερινούς αγώνες και το δικό μας έργο, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης και της κοινωνίας μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και να κληροδοτήσουμε στις νέες γενιές μία καλύτερη ζωή και να τους προσφέρουμε αληθινούς λόγους για να νιώθουν υπερήφανοι, ισχυροί και αισιόδοξοι για το παρόν και το μέλλον τους.


Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ.

H ανακοίνωση του Συνδυασμού του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πιερίας Θανάση Μπίντα «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις», θα γίνει την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Ορφέας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

«Οι Βαλκανικοί πόλεμοι 1912 - 1913»








Παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο, η εκδήλωση με θέμα«Οι Βαλκανικοί πόλεμοι 1912 - 1913».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλης, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, ο Δήμος Κατερίνης, ο Διοικητής της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης (Γραφείο Πολιτισμού) και ο Δ/ντής του 4ου ΓΕΛ.



Την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε : «Η προσφυγή στις ένδοξες αυτές σελίδες της νεότερης ιστορίας, μας δίνει ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον. Επιπλέον το παράδειγμα της ενότητας και της ομοψυχίας που μας μετέδωσαν οι πρόγονοι μας καλούμαστε σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να διατηρήσουμε ζωντανό».

Χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι όλων των διοργανωτών και ειδικότερα ο Αρχιμανδρίτης π.Ιωακείμ Οικονομίκος, ο Στρατηγός του Α’ Σώματος Στρατού Διοικητής κος Μποσδάνης, ο Διοικητής της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Δεβετζής Νικόλαος, ο Αντινομάρχης Δημήτρης Χριστογιάννης, ο προϊστάμενος του Γραφείου Β/θμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Αλεκάκης, ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Ιωάννης Γκανάτσιος. Όλοι οι ομιλητές έκαναν ειδική αναφορά στην πολυπληθή παρουσία των μαθητών, γεγονός που όπως είπαν γεμίζει όλους με αισιοδοξία για το μέλλον.

Επιπλέον, θετικά σχόλια από όλους απέσπασε η έκδοση(από τον Δήμο Κατερίνης) του πονήματος του συντοπίτη μας συγγραφέα και Υποδιοικητή της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχη Κλεομένη Κούρτη.





ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ



Κύριος ομιλητής, ήταν ο Υποδιοικητής της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης Κλεομένης Κούρτης. Ο ομιλητής παρέθεσε χρήσιμες πληροφορίες και παράλληλα παρουσίασε οπτικοακουστικό υλικό από τους Βαλκανικούς Πολέμους. Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Μιράντα Παππά υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτισμού και Καλλιτεχνικών Αγώνων της Β/θμιας Εκπαίδευσης. Ξεχωριστή στην εκδήλωση ήταν η παρουσία Κύπριων Αδελφών από το Παραλίμνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην αίθουσα Τέχνης του πρώτου ορόφου λειτουργεί έκθεση με φωτογραφικό υλικό σχετικό με το θέμα της εκδήλωσης, το οποίο παραχώρησε ευγενικά το Πρώτο Σώμα Στρατού.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για όλους όσοι επιθυμούν να την επισκεφθούν έως και την Παρασκευή 23/10/2010. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι: Το πρωί 09:00 π. μ. έως 13:30 μ. μ. και το απόγευμα από 18:00 έως και 20:00.

Έκλεισαν το Jumbo στα Σκόπια

Επίδειξη πυγμής από τους Σκοπιανούς: Έκλεισαν το Jumbo στα Σκόπια, επειδή δεν είχε ετικέτες στα Σλαβομακεδονικά!

Η εταιρία «VERO» στην ΠΓΔΜ (συμφερόντων του ελληνικού ομίλου Βερόπουλος) κατέθεσε ένσταση στο υπουργείο Οικονομίας της ΠΓΔΜ, κατά της πρόσφατης απόφασης της αγορανομίας για την αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες του καταστήματος παιχνιδιών «Jumbo», στα Σκόπια, με το αιτιολογικό ότι σε κάποια προϊόντα του αναφερόμενου καταστήματος δεν υπήρχαν ετικέτες περιγραφής στην σλαβομακεδονική γλώσσα, όπως προβλέπει ο σχετικός Νόμος.

Τελειώσαν τα ψέματα για τους υποψηφίους, μέχρι την Κυριακή οι συνδυασμοί


Τον βάφουν ροζ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ο Λευκός Οίκος θα γίνει ροζ για μια νύχτα, καθώς ο Οκτώβριο είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μάστιγα η ασθένεια, που απειλεί χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα και διεθνώς

http://www.citizen.gr/

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ.


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ 
ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ...


...ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ...!!!! 

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ

ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...


ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ















...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

ΟΧΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Στην Κατερίνη βρίσκεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος .
Ο κ.Μαρκόπουλος θα έχει συναντήσεις με το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη καθώς και με τους δυο υποψήφιους δημάρχους του Νομού μας που έχουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, τον Βαγγέλη Πολύζο στο δήμο Πύδνας Κολινδρού και τον Κώστα Δημόπουλο στο δήμο Δίου Ολύμπου, θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Σόφιας Μαυρίδου ενώ αργότερα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΦΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ....
Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ
ΜΙΡΑΖΕΙ 13αρια ΚΑΙ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΚΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
ΤΟ ΚΑΛΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ  ΤΟΥ..!

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΒΡΕ..!!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΒΕΣ.....
ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ..
ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ...
ή ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ....
ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΝΤΙΣΜΟΥ
η ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ..
ΠΑΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ...!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ FACEBOOK KAI SKYPE

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και η υπηρεσία κλήσεων μέσω διαδικτύου Skype ανακοίνωσαν σήμερα την ενοποίηση των υπηρεσιών τους, επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ των «φίλων» του δικτύου μέσω του Skype. Συγκεκριμένα, η ενοποίηση αυτή θα επιτρέπει την επικοινωνία των «φίλων» του Facebook στο κοινωνικό δίκτυο των 500 εκατομμυρίων χρηστών, με τηλεφωνικές κλήσεις ή με την αποστολή μηνυμάτων κειμένου..

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΦΑΣΟΥΛΑΣ:ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΔΗΜΑΡΑ

Με την αντίστροφη μέτρηση για την αυτοδιοικητική κάλπη να έχει ξεκινήσει, δε λείπουν οι δηλώσεις που προκαλούν αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό. Δηλώσεις που δημιούργησαν αίσθηση έκανε ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM». Ο κ. Φασούλας δήλωσε ότι:Θα τον στηρίξω τον Γιάννη Δημαρά, βεβαίως και θα τον στηρίξω..."
Τσίτσοοοοο
το λιμάνι ...φεύγειιιιιιιιιιιιιιιιιι
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
Πρώτα η Σοφία και μετά το ...χάος
ΨΗΦΙΖΩ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩ ΚΑΙ ...ΣΟΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ
Ο ....ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΜΟΝΟΣ, Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ
Γ@μΩ ΤΗΝ ...ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ
Έσύ ρε Γιάννη, ή Γιάννα, ή Κώστα ή Κωνσταντίνα, ή Θάνο και Αθανασία γιατί είπες πως δεν θα πας να ψηφίσεις;;;
Και θα τους αφήσεις να ...ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ;
Θα αφήσεις τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ των πέντε ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ;;
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ
Νίκος Τσακιρίδης η ...πέτρα του σκανδάλου;;;;
Κοντός ...ψαλμός αλληλούια για τον ΝΕΑΡΟ υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του Μπόλαρη
ΝΕΟΣ - ΩΡΑΙΟΣ - ΔΥΝΑΤΟΣ (με όλα τα φόντα για να τον φοβούνται όσοι είναι ....κοντοί - ωραίοι - παλιοί - γυναίκες - παιδιά)
ΜΙΚΡΕ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ...
ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ...... ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΣΔΑΡΑΣ ΚΑΙ ...ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ Ο ...ΝΕΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ
Κι επειδή τα γαϊδούρια δεν γκρέμισαν τα διόδια
Τα διόδια γκρέμισαν τους Πολιτικούς.....
εγώ δεν ξέρω τι λέτε εσείς, θα φωνάζω όπως ξέρετε ότι φωνάζω, από το 1999....
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΥΨΩΣΑΝ ΤΕΙΧΗ - ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ Κ....ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ. ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ....
Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ...ΠΟΥΛΑΚΙ!
ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ...
Ά ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....

δημήτριος κεραηλίδης
"φυλακόβιος" διοδιομάχος της πρώην Πιερίας
υποψήφιος για παρέα στο νέο διοικητήριο του Σάββα εκεί στις "φυλακές" Κατερίνης
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ "ΔΕΞΙΑ" ΠΙΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ...ΜΑΤΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ-ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΝΤΕΡΜΠΙ;;;;
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ...ΧΕΡΙ ΤΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΑΝΛΗΣ - ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ....ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΑΣΗ, ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑΑΑΑΑΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
ΚΙ ΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ Έ ΤΟΤΕ.....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΙΚΟ ΚΕΣΑΝΛΗ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ