PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Την Κυριακή 11-12-2011 πραγματοποιήθηκε η 3η κατά σειρά Λαϊκή συνέλευση κατοίκων των συνοικιών Κέντρου-Αστικών και Εργ. Κατ.Αγ Αικατερίνης.

Στη συνέλευση αποφασίστηκε:
1)Να συνεχιστεί πιο έντονα και οργανωμένα το μάζεμα υπογραφών, στο υπόμνημα με το οποίο απαιτούμε την κατάργηση του αντιλαϊκού φόρου του Ν. 4021/2011, που έχει επιβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

2)Να συμμετέχουν οι κάτοικοι των συνοικιών στην πορεία διαμαρτυρίας για το χαράτσι της ΔΕΗ, που ανακοινώθηκε ότι διοργανώνει η Λαϊκή επιτροπή του Σταθμού. Οι κάτοικοι θα συγκεντρωθούν Δευτέρα 12 Δεκέμβρη ώρα 10 το πρωί μπροστά στο κτήριο της Μέριμνας παιδιού (19ης Μαΐου), θα συναντηθούν με τους κατοίκους του σταθμού στο βενζινάδικο του Παπουτσίδη και με κοινή πορεία θα συνεχίσουν μέχρι την ΔΕΗ.
3) Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της Μέριμνας παιδιού, που είναι απλήρωτοι για πάνω από ένα χρόνο, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των εργαζομένων, που θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη ώρα 10 το πρωί στο κτήριο της μέριμνας και στην πορεία προς την περιφέρεια.
4)Να συνεχιστεί η παρουσία της επιτροπής έξω από την ΔΕΗ κάθε μέρα από τις 10 πμ μέχρι τις 12 μ., για την ενημέρωση των πολιτών ως προς τον τρόπο πληρωμής του λογαριασμού ΔΕΗ μέσω τράπεζας (αφαιρώντας το φοροχαράτσι), την συγκέντρωση των παραπάνω λογαριασμών, αλλά και υπογραφών στο υπόμνημα – αίτημα για κατάργηση του χαρατσιού.
5)Να δοθεί σε κάθε σπίτι το έντυπο με τις οδηγίες «πως μπορούμε να πληρώσουμε το ρεύμα χωρίς να πληρώσουμε το χαράτσι»
6)Να γίνει καταγραφή των ανέργων και των ατόμων ή οικογενειών με σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και να εξετάσει η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα τρόπους λαϊκής κοινωνικής αλληλεγγύης (π.χ. συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού κλπ.)
7)Σε συνεργασία με την Μέριμνα παιδιού να εξεταστεί η δυνατότητα οργάνωσης μουσικής εκδήλωσης τις μέρες των Χριστουγέννων. (πρίν ή μετά)
8)Να καταγγελθεί η ΔΕΥΑ Κατερίνης για την επιβολή του πρόσθετου Ειδικού τέλους του Ν.1069/1980, το οποίο βαρύνει υπέρογκα τους λογαριασμούς νερού και να ζητήσουμε την κατάργησή του. ( για το θέμα θα γίνουν ιδιαίτερες ανακοινώσεις.) Να μελετηθούν οι επιπτώσεις των έργων διαμόρφωσης, που εξαγγέλθηκαν για την οδό της 19ης Μαΐου, ώστε τοποθετηθούν θετικά ή αρνητικά οι κάτοικοι.
9)Συγκροτήθηκε ομάδα περιφρούρησης για την άμεση επέμβαση σε περίπτωση που οποιοσδήποτε επιχειρήσει να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας.
Η επιτροπή αγώνα θα ενημερώνει τακτικά τους κατοίκους για τις ενέργειές της, καθώς και για τις κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις που θα οργανωθούν στο επόμενο διάστημα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6979330216-6986647165-6997257481-6985647355

Η Aida Yespica, η καλλονή από τη Βραζιλία που πριν από μερικά χρόνια είχε αναστατώσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την «εκρηκτική» εμφάνισή της





Παραγωγή βιοκαυσίμων από καλλιέργεια «γλυκού σόργου»


* ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12, ΣΤΙΣ 11.00 Π.Μ., ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.
* Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α.», ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ Δ.Ε.Α.Δ.Ο.


Με αντικείμενο την καλλιέργεια του ενεργειακού φυτού «γλυκό σόργο» για την παραγωγή βιοαιθανόλης - βιοκαυσίμων, πραγματοποιείται ενημερωτικό σεμινάριο στο Λιτόχωρο την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, με ελεύθερη είσοδο.
Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον σεμινάριο που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού διακρατικού έργου «Sweethanol» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη» και αφορά αγρότες, αγροτικούς συνεταιρισμούς, επενδυτές, ενεργειακά γραφεία, παραγωγούς καυσίμων, επιστήμονες που μελετούν θέματα του τομέα ενέργειας και ανάπτυξης, φορείς υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δήμους, κλπ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα πλεονεκτήματα της καλλιέργειας του γλυκού σόργου είναι αφενός μεν οι απαιτήσεις του σε ύδρευση και λιπάσματα είναι χαμηλές, επομένως το κόστος καλλιέργειας είναι μικρό, αφετέρου δε η υψηλή περιεκτικότητα του φυτού σε σάκχαρα, γεγονός που βοηθά στην υψηλή παραγωγή βιοαιθανόλης.
Η όλη εκδήλωση αποτελεί μια συνεργασία της «Ανατολικής Α.Ε. Ο.Τ.Α.», του δήμου Δίου-Ολύμπου και της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
11.00 π.μ. Προσέλευση.
11.10 π.μ. Εισήγηση για την «εθνική στρατηγική για την προώθηση της βιοαιθανόλης ως βιοκαυσίμου». Εισηγητής: Ιάκωβος Σαρηγιάννης, μηχανολόγος μηχανικός, γενικός διευθυντής της «Ανατολική Α.Ε.».
11.30 π.μ. Εισήγηση για τον «γλυκό σόργο ως ενεργειακή καλλιέργεια για την παραγωγή βιοαιθανόλης – πλεονεκτήματα και αποδόσεις». Εισηγητής: Δήμας Κίτσιος, Δρ. γεωπόνος, αναπληρωτής καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα φυτικής παραγωγής.
1.00 μ.μ. Εισήγηση για τη «μεταποίηση του γλυκού σόργου σε σάκχαρα – αξιοποίηση βιομάζας – μονάδες μετατροπής σακχάρων σε βιοαιθανόλη». Εισηγητής: Κώστας Κωνσταντίνου, Δρ. μηχανολόγος μηχανικός, συντονιστής του ΠΕΚΚΜ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρατίθεται και μπουφές.

Δείτε ένα από τα σόου τους και θα καταλάβετε τι εννοούμε!!

Σίγουρα οι 17,000 θεατές που γεμίζουν κάθε φορά την έδρα της Zalgiris στην Euroleague, δεν πάνε μόνο να δουν μπάσκετ.....
Και αυτό το έχουν καταφέρει οι cheerleader του συλλόγου, που σε κάθε ευκαιρία ξεσηκώνουν τα πλήθη όντας πραγματικά εκθαμβωτικές.

Δείτε ένα από τα σόου τους και θα καταλάβετε τι εννοούμε!!



Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την γενναιόδωρη προσφορά σας και την εμπιστοσύνη σας προς την ομάδα μας και τις δράσεις της.

Σήμερα, Κυριακή 11.12.2011, πραγματοποιήθηκε η αναλυτική καταγραφή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο και έτσι προκύπτει ο παρακάτω πίνακας με τις κυριότερες κατηγορίες:
Οι ποσότητες σε kgr/lt
Η συγκέντρωση τροφίμων θα επαναλαμβάνεται κάθε Σάββατο, 11:00 με 13:30 στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης, μέχρι την Πρωτοχρονιά.
Οι «Αλληλέγγυοι» θα συνεδριάσουν σήμερα, Δευτέρα 12.12.2011 στις 17:30 στο café της Εκάβης για να συζητήσουν τον τρόπο διάθεσης των τροφίμων και τα επόμενα βήματα, σχετικά με την λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Η ομάδα καλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην επιτροπή που έχει συσταθεί, η οποία είναι ανοιχτή για όλες και για όλους. Σας περιμένουμε, όχι μόνο για να καταθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και για να συναποφασίσουμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

η Irina Shayk παρευερέθη στα εγκαίνια της νέας σειράς αθλητικών ρούχων του πολυκαταστήματος Macys.

Με μίνι φόρεμα και αρκετά βαθύ ντεκολτέ, η Ρωσίδα καλλονή «έκλεψε» τις εντυπώσεις τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Δείτε παρακάτω...


ΔΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ";;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Έτσι γιατί γουστάρω, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕΕΕΕΕΕ.
Οι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ του Πιερικού μας είναι τα πάντα όλα....
Είναι ένας ζωντανός οργανισμός για τον Νομό μας και τα αθλητικά του.
Τα παιδιά κάθε Κυριακή ή Σάββατο, σε ποδόσφαιρο και μπασκετ δίνου ψυχή.
ΔΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ";;;;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Σημαντική αυξητική τάση των αυτοκτονιών παρατηρείται στην Ελλάδα


Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της επιστημονικής επιθεώρησης: «The Lancet», κατά την περίοδο 2007-2009 οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 17%. Η χώρα κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις ευρωπαϊκές χώρες που παρουσιάζουν αύξηση των αυτοκτονιών.

Ειδικότερα, μόνο το πρώτο πεντάμηνο του 2011 καταγράφεται ποσοστό αύξησης που αγγίζει το 40%. Οι ειδικοί, πάντως, επισημαίνουν ότι τα αίτια της αυτοκτονίας δεν είναι πάντα, ή μόνο, οικονομικά.

Συνήθως συνυπάρχουν ή προηγούνται άλλοι παράγοντες, όπως κατάθλιψη ή προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Στην τηλεφωνική γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία, 1018, οι οικονομικοί λόγοι ήταν η συνήθης αιτία που άκουγαν οι υπεύθυνοι ψυχολόγοι από το 2007, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το κέντρο, χρονιά κατά την οποία η κρίση δεν είχε ακόμη εκδηλωθεί στην Ελλάδα. Από τότε οι κλήσεις τετραπλασιάστηκαν, για να φτάσουν πέρσι τις 2.500.

Πλέον όλο και πιο συχνά καταφεύγουν στη γραμμή παρέμβασης άνθρωποι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Εκεί στα Γαμισιανά θα τους καλωσορίσουν και ότι προκύψει....

Εν τέλει αυτή η ΧΩΡΑ είναι που περιμένει τους πολιτικούς μας....
Εκεί είναι έτοιμοι να τους υποδεχθούν κατά πως λέει και το όνομα αυτής της χώρας της ...χώρας μας.
Εκεί στα Γαμισιανά θα τους καλωσορίσουν και ότι προκύψει....
ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Agios_spiridon_main_church.jpg

ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ....


ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ!



"Χρουτσου χρούτσου χρούτσου θα σε φάω...."
λέει το ποντίκι στο καρύδι....
κι εξηγεί.
"ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ,ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΩ ...ΧΡΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΥΤΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ..." 

ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.... ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ....
ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;


ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΤΟ;
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Η Aida Yespica, η καλλονή από τη Βραζιλία που πριν από μερικά χρόνια είχε αναστατώσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την «εκρηκτική» εμφάνισή της


Η γκόμενα έχει κορμί λάστιχο και είναι πρώτη στις κωλοτούμπες. Άρα; Είναι εν δυνάμει ψηφοφόρος του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....

Η Κυρία της φωτογραφίας, δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιό κόμμα θα ψηφίσει.
ΛΑΟΣ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
Και τα δύο κόμματα το τελευταίο διάστημα είναι κόμματα κωλοτούμπας κι έτσι η όμορφη κυρία δεν ξέρει τι να κάνει. Μπερδεύτηκε....
Ταιριάζει και στα δύο κόμματα και στις δύο περιπτώσεις.
ΈΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ...ΦΙΔΙΣΙΟ!
ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...
Βέβαια ο παλιός είναι αλλιώς κι ο Καρατζαφέρης σ αυτές τις περιπτώσεις κερδίζει την καρδιά της κυρίας.
Η γκόμενα έχει κορμί λάστιχο και είναι πρώτη στις κωλοτούμπες. Άρα; Είναι εν δυνάμει ψηφοφόρος του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....

ΘΑ ...ΕΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜ ΑΚΕΣ ΣΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ!

ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΝΤΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ; ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ" ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΙ.... ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΦΤΑΜΕ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ 19ης ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ.
ΘΑ ...ΕΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜ ΑΚΕΣ ΣΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ!
Ά ΡΕ ΣΑΒΒΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ.... Ά ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΑΦΙΣΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ!!!

Είδος πολυτελείας αποτελεί πλέον το πετρέλαιο θέρμανσης, η τιμή του οποίου κυμαίνεται από τα 93 έως τα 97 λεπτά του ευρώ το λίτρο.


Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος αποτυπώνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις επιπτώσεις της παρατεταμένης ύφεσης στην πραγματική οικονομία.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης έχει μειωθεί το τελευταίο δίμηνο έως 50%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ υπάρχουν περιοχές όπου η κατάσταση είναι πραγματικά εφιαλτική.

Για παράδειγμα στο Νευροκόπι Δράμας από τους 650 καταναλωτές μόνο οι 10 αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης ενώ στην Αττική το ποσοστό της μείωσης φτάνει το 25%. Έτσι, αρκετοί πολίτες προκειμένου να ζεσταθούν, ειδικότερα στην περιφέρεια, είτε κόβουν μόνοι τους ξύλα είτε αγοράζουν για να λειτουργήσουν τις ξυλόσομπες τους.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο εφιαλτική από του χρόνου οπότε και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα ανέβει στο 1,50 ευρώ ανά λίτρο, λόγω της εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το ντίζελ κίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός του 2012 προβλέπει την είσπραξη επιπλέον φόρων 269 εκατ. ευρώ από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2012.

Οι βενζινοπώλες, ωστόσο θεωρούν ότι ο στόχος αυτός δε θα επιτευχθεί καθώς δεν πρόκειται να σημειωθεί η κατανάλωση των 620.000 χιλιόλιτρων. Οι επιπτώσεις στον κλάδο των βενζινοπωλών είναι οδυνηρές. Ήδη έχουν κλείσει 1.100 πρατήρια ενώ άλλα 500 έχουν βάλει πωλητήριο χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν βρει αγοραστές.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ "ΧΕΣΤΡΑ"! Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.

Η ΓΛΑΣΤΡΑ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ....
ΌΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ή ΧΡΩΜΑΤΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ "ΧΕΣΤΡΑ"! Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 117 ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΙ ΑΝΤΕ ΜΥΓΑ...μισω!!!

Άντε ρε μυγαΜΗΣΩ...
ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΜΥΓΑμισω...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 117 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ 240 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ...ΒΙΤΣΑ!
ΒΙΤΣΑ Ή ΜΑΣΤΙΓΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΜΥΓΑμησω ή μυγαΜΗΣΩ!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ..






Σε μια λιτή εκδήλωση τη μνήμη του Ολοκαυτώματος της Μονής Αρκαδίου, που έγινε στις 8 Νοεμβρίου 1866 τίμησε την Κυριακή, ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί".

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ κεντρικός ομιλητής εντός του ναού ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και Κατερίνης Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Οικονομίκος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικό και ιστορικά τεκμηριωμένο λόγο για την θυσία των Κρητών στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας Κωνσταντίνος Μανιουδάκης "το ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου ήταν σημείο αναφοράς και εξελίξεων για την απελευθέρωση της Κρήτης από τον τουρκικό ζυγό", ενώ πρόσθεσε ότι σήμερα οι απανταχού Κρήτες συνεχίζουν να αγωνίζονται και να διατηρούν ζωντανή την ιστορική μνήμη".

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πιερίας ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που τίμησαν την εκδήλωση, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της.
Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης
συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών "που μεταλαμπαδεύουν την ιστορική μνήμη στις επόμενες γενιές", ενώ επισήμανε ότι "οι Κρήτες έχουν αποδείξει ότι πρωτοστατούν πάντα στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερ. Σύμβουλος Νίκος Μακρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μπερεδήμας, Γιώργος Χατζηκώστας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου - Παρτσαλίδου, εκπρόσωποι βουλευτών, στρατιωτικών αρχών, φορέων, συλλόγων και πλήθος πολιτών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ...ΣΙΓΟΥΡΟΣ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Eίναι ο γιατρός των "φτωχών" κι ο γιατρός τον ΦΤΩΧΩΝ Πιεριέων.... Το όνομα του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΓΟΓΙΔΑΝΝΗΣ κι είναι ο σίγουρος πλέον υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνη η ιστορία με την Αντιπεριφέρεια δείχνει πως τον οφέλεισε και έτσι έχει στο χέρι του το ένα εισιτήριο για τις εκλογές.... Ο Αντώνης Σαμαράς εκτιμά το τότε ρίξιμο του "γαλάζιου κοντού" και έτσι η μία στις έξι θέσεις έχει ...κράτηση! Ο πρώην Αντινομάρχης και πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, είναι καθ΄ όλα έτοιμος να κάνει τον αγώνα του και να δείτε που στο τέλος θα δικαιωθεί. Ένα είναι σίγουρο. Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

Σε παραλία της Ουρουγουάης να δοκιμάζει τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες

Η 42χρονη Lopez έφτασε στην παραλία Playa de los Ingleses του Μοντεβίδιου με Βραζιλιάνους χορευτές προκειμένου να γυρίσει σκηνές από το νέο της show στην αμερικανική τηλεόραση «QViva».

Στο σόου συμπαραγωγός με την τραγουδίστρια είναι ο πρώην σύζυγός της, Marc Anthony.

ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ...ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;;;


78% Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
Θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του ΟΤΕ. Σάρωσε η ΠΑΣΚΕ.
Το ξανάπαμε: Φίλοι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, άσχετα αν είστε ΠΑΣΟΚ, ψηφίστε κάτι άλλο για "ξεκάρφωμα"!!! 
Ο κόσμος τα παίρνει άγρια στο κρανίο, βλέποντας το ΠΑΣΟΚ να παίρνει στις δημοσκοπήσεις 15,5% και στις εκλογές "βολεμένων" ...ογδοντάρια (80%). Μόνοι σας φωνάζετε, ότι ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν μόνο οι διορισμένοι...

Πέρα για πέρα «κουλή» είναι η είδηση που μας έρχεται από την μακρινή Κίνα.


Πέντε στελέχη που συμμετείχαν σε....
τηλεδιάσκεψη για την αντιμετώπιση της τεμπελιάς, συνελήφθησαν οι μεν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και οι δε να διαβάζουν «χαλλλλαρά» εφημερίδα.

Οι «αραχτοί» συμμετέχοντες, είναι υψηλόβαθμοί υπάλληλοι σε φοροτεχνικό γραφείο στη βόρεια επαρχία Σανξί και η σύσκεψη είχε αντικείμενο την βελτίωση της συμπεριφοράς των εργαζομένων.

Η εκστρατεία ενημέρωσης αποσκοπεί στο να υπενθυμίσει στα στελέχη ότι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπουν τη θέση τους, να παίζουν παιχνίδια ή να «επιδίδονται σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες» εν ώρα εργασίας.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο Ρόιτερς, οι Kινέζοι αξιωματούχοι συχνά υποχρεούνται να συμμετέχουν σε πολύωρες, κουραστικές συναντήσεις και να διαβάζουν πομπώδεις εκθέσεις με βαρετά θέματα.

Δίνουν και παίρνουν οι ληστείες στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και μέρα μεσημέρι.

alt


Τα θύματα των ληστειών μη μπορώντας να βρουν το δίκιο τους γίνονται... αστυνομικοί και ντετέκτιβ για διερεύνηση της υπόθεσης. Σήμερα, το thousandnews δέχθηκε δύο καταγγελίες πολιτών που χθες, έζησαν το δικό τους δράμα...

Το πρώτο περιστατικό συνέβη σε σουπερμάρκετ στην οδό Ολύμπου. Άνδρας, γύρω στα 40 μπήκε μέσα σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ και έβαλε κάτω από το μπουφάν του κονσέρβες, μακαρόνια κτλ. Όταν έφτασε στο ταμείο, με γοργά βήματα, την έκανε προς την έξοδο.

Η ταμείας, εξυπηρετούσε άλλο πελάτη και όταν αντιλήφθηκε τι έγινε φώναξε την άλλη υπάλληλο του καταστήματος, η οποία έτρεξε κατευθείαν από πίσω του, φωνάζοντάς του.

Ο δράστης όμως είχε εξαφανιστεί.

"Αυτός είναι γνωστός χρήστης ουσιών. Έρχεται συχνά και πάντα τον διώχνουμε. Αλλά σήμερα μας ξέφυγε", δήλωσε στο thousandnews η υπάλληλος του σουπερμάρκετ, η οποία μας εξομολογήθηκε πως φοβάται ακόμη και να απολυθεί εξαιτίας του περιστατικού. "Δεν ξέρουμε πλέον πως να αντιδράσουμε. Φοβόμαστε. Αν βγάλουν μαχαίρι, έχουμε τελειώσει", είπε. "Έχω τα μάτια ανοιχτά, αλλά αυτός που θέλει να κλέψει, θα κλέψει".

Χθες μάλιστα, η υπάλληλος μετά το περιστατικό, έγινε για λίγο αστυνομικός κι άρχισε την έρευνα... Βγήκε στη γειτονιά και ρωτούσε αν είδαν τον δράστη, αν γνωρίζουν προς τα που πήγε...

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 2:30-3:00 το μεσημέρι σε φωτογραφείο στην οδό Δημητρίου Μαργαρίτη.
Το θύμα εξιστορεί: "Με χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, καθώς έμπαινα μέσα στο μαγαζί μου και με άφησαν αναίσθητη, μου πήραν την τσάντα με την φωτογραφική μου μηχανή και τον εξοπλισμό της δουλειάς μου, το κινητό και το laptop μου. Δεν μπόρεσα να δω τίποτα γιατί ήρθαν από πίσω μου. Πρέπει να ήταν δύο "περίεργοι τύποι" που κάθονταν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη επί της Δ.Μαργαρίτη (αλλά δεν μπόρεσα να τους κοιτάξω)".

Όπως επισημαίνει, η διαφυγή τους είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς να περάσουν από κάποια κάμερα είτε των Τραπεζών είτε των καταστημάτων. Έτσι η μόνη της ελπίδα, όπως λέει, είναι οι γύρω καταστηματάρχες, τους οποίους και ενημέρωσε για το συμβάν.

Η απελπισμένη φωτογράφος, έβγαλε μάλιστα και κείμενο το οποίο κυκλοφορεί στο facebook και σε πολλά email στο οποίο αναφέρει πως η ζημία που υπέστη, είναι ανυπολόγιστη.

"Θα ήθελα να ξέρετε ότι από αυτή την στιγμή αντιμετωπίζω και το πρόβλημα του πως να ξαναπάω στο μαγαζί μου όταν κινδυνεύει η ζωή μου ακόμα και μέρα μεσημέρι Σαββάτου. Ελπίζω ούτε εσείς ούτε κανένας δικό σας άνθρωπος να βρεθεί στην θέση μου.Οι πληροφορίες σας ακόμα και ή όποια πίεση μπορεί να ασκηθεί για την επίλυση της υπόθεσης είναι ευπρόσδεκτα", τονίζει.

Μόνο την ευθανασία δεν έχουν ακόμα σκεφτεί.

Image and video hosting by TinyPic

Η Μαρία Βολoνάκη από τις πίστες στο γραφείο Τύπου της Ντόρας



Νόμιζε ο Μπερλουσκόνι ότι έχει τα πρωτεία; ...πάρτε μάτι έναν καλό λόγο για να ψηφίσετε το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη!

Πώς μπορεί ένας κ%#@ς να απογειώσει ένα επεισόδιο....

Οι καλύτερες σκηνές είναι προς το τέλος...

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2011-2012


Παρασκευή 16-12-2011 και ώρα 18:00
« Άναμμα χριστουγεννιάτικου δένδρου» στο Κίτρος με την συνοδεία της φιλαρμονικής Αιγινίου και τη συνδρομή των τοπικών φορέων.
Σάββατο 17-12-2011 και ώρα 17:30 – 20:00
«Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Κολινδρό» με τη συνδρομή του πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Λούσης Κολινδρού , της Φιλαρμονικής Κολινδρού και όλων των Σχολικών Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και του Εμπορικού Συλλόγου. Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στις 18:00. Από 18:15 – 20.00 στολισμός δένδρου με κάρτες παιδιών , χορωδία Γυμνασίου , θεατρικό δρώμενο , χορευτικό του Ν. Λούση , ερχομός του Αη Βασίλη με το τρενάκι.
Σάββατο 17-12-2011 και ώρα 20:30
Χορωδία παιδικής μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 από 11:00 – 13:00
Καλωσόρισμα της φιλαρμονικής Αιγινίου στον Κολινδρό – Θεατρικό δρώμενο του Παιδικού Σταθμού Κολινδρού – Μουσικοχορευτικά τμήματα των δημοτικών σχολείων Κολινδρού – ο Αη Βασίλης μοιράζει δώρα στην κεντρική πλατεία .
Κυριακή 18-12-2011 από 17:30 – 21:00
« Άναμμα χριστουγεννιάτικου δένδρου» στο Αιγίνιο , υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού και με την συνδρομή της φιλαρμονικής σχολής Αιγινίου.
Τετάρτη 21-12-2011 και ώρα 17:00
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κ.Δ.Α.Π. Κολινδρού στην Καστανιά.
Πέμπτη 22-12-2011 και ώρα 18:.00
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κ.Δ.Α.Π. Αιγινίου στον Καταχά
Πέμπτη 22-12-2011 και ώρα 19:00
Θεατρική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κολινδρού , του Θεάτρου Σκιών και Αφήγησης «Τα αινίγματα του γίγαντα» από το «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας» που παρουσιάζουν το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.

Παρασκευή 23-12-2011 και ώρα 12:00 και 17:00
Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και παρασκευή σοκολατένιων γλυκών στην κεντρική πλατεία Κολινδρού .
Τρίτη 27-12-2011 και ώρα 11:00
Στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού να γίνει παρουσίαση του βιβλίου «ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ» του συγγραφέα και καθηγητή Ευθυμίου Βαρλάμη . Έκθεση μεταξοτυπιών από τη συλλογή του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2000» , η οποία θα διαρκέσει από τις 27-12-2011 έως 30-12-2011 στο ίδιο χώρο τα απογεύματα.
Τρίτη 27-12-2011 και ώρα 17:00
Προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών στην κεντρική πλατεία Κολινδρού
Τετάρτη 28-12-2011 και ώρα 17:00 και 18:00
Παρασκευή γλυκών – Χιονούλες και παράσταση Καραγκιόζη στην κεντρική πλατεία Κολινδρού .
Πέμπτη 29-12-2011 και ώρα 17:00
Φτιάχνω το παιχνίδι μου στα ξύλινα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία του Κολινδρού .
Παρασκευή 30-12-2011 και ώρα 12:00 και 17:00
Πλάθω και ψήνω κουλουράκια και παίξε το παιχνίδι «Θυμήσου που είναι» στην κεντρική πλατεία Κολινδρού.
Κυριακή 1-1-2012
Το έθιμο της γκαμήλας στο Αιγίνιο με χορούς , φαγοπότι και τραγούδια παραδοσιακά με την συνδρομή των ΚΑΠΗ Αιγινίου .
Κυριακή 8-1-2012 και ώρα 15:00
Η γιορτή της Μπάμπως στο Κίτρος με την συνδρομή των τοπικών φορέων .
Χρήσιμες Πληροφορίες
Το χριστουγεννιάτικο χωριό στον Κολινδρό λειτουργεί καθημερινά από 17-12-2011 / 2-1-2012 εκτός της ημέρας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από 17:00-19:00.
Το τρενάκι λειτουργεί καθημερινά από 17:00- 19:00.
Κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να το επισκεφθείτε πρωινές ώρες από 11:00 – 13:00 από 19-12-2011 / 23-12-2011.
Τηλ.επικοινωνίας : 6944109427 και 6974780121

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας που ξεκίνησαν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Πιερίας


Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για την επίσχεση εργασίας αναφέρουν τα εξής :

"Εξαντλήσαμε κάθε όριο υπομονής, περιμένοντας άσκοπα την ανταπόκριση της υπηρεσίας μας και της ηγεσίας του υπουργείου, οι οποίοι τόσο καιρό μας εμπαίζουν. Απλήρωτοι όντας από το Δεκέμβριο του 2010 για τις εκτός έδρας μετακινήσεις και από τον Αύγουστο του 2011 έως και σήμερα για τις εξαιρέσιμες αποδοχές, αργίες και νυχτερινά, καταλήγουμε να διεκδικούμε τα δεδουλευμένα με τον μόνο τρόπο που απέμεινε, τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Η επίσχεση εργασίας αρχίζει από την Πέμπτη 8.12.2011 και ώρα 07:00 και θα λήξει με την καταβολή των χρημάτων που μας οφείλουν.
Η υπηρεσία θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.
Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε τους πολίτες της Πιερίας η χρήση των ασθενοφόρων να γίνεται από όλους μας με σύνεση και σε εξαιρετικά επείγουσες καταστάσεις".

Λαικη Επιτροπη Σ.Σταθμου


Σημερα Δευτερα 12-12-2011 εγινε συγκεντρωση και πορεια κατοικων της συνοικιας του Σιδ.Σταθμου προς τα γραφεια της ΔΕΗ. Στο υψος της συνοικιας των Αστικων προστεθηκαν και κατοικοι απο την περιοχη αυτη.
Την εκδηλωση διοργανωσαν οι Λαικες Επιτροπες Σ.Σταθμου και Αστικων με αιτημα την καταργηση των αντιλαικων χαρατσιων που πληττουν τις λαικες οικογενειες.

Με συνθηματα "παρτε πισω τα χαρατσια" και "οχι στα χαρατσια και τη φοροληστεια την κριση να πληρωσει η πλουτοκρατια" εφτασαν στη ΔΕΗ οπου αντιπροσωπεια επεδωσε κειμενο με πολλες υπογραφες στον διευθυντη του υποκαταστηματος ζητωντας να μην κοπει το ηλεκτρικο ρευμα απο καμια λαικη οικογενεια, γιατι διαφορετικα οι κατοικοι θα υπερασπισουν δυναμικα την παροχη του σε καθε σπιτι.

Λαικη Επιτροπη Σ.Σταθμου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤOΛΑΥΡΙΟ


Δημήτρης Γαλάνης:

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για τριάντα πέντε λεπτά,

αλλά ένα παιχνίδι διαρκεί σαράντα»

Δημήτρης Μαρμαρινός:

«Στον αγώνα μας με το Λαύριο ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε δυνατά»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Λαύριο στην Αθήνα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Μαρμαρινός, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για τριάντα πέντε λεπτά, αλλά ένα παιχνίδι διαρκεί σαράντα. Κρατάμε την εμφάνιση, ξέρουμε τα λάθη μας, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να λιγοψυχούμε. Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, τη Λευκάδα».

Δημήτρης Μαρμαρινός - καλαθοσφαιριστής : «Στον αγώνα μας με το Λαύριο ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε δυνατά. Το παιχνίδι το ελέγχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά τη στιγμή που έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε σ΄ αυτή την αναμέτρηση, δεν τα καταφέραμε και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε απέναντι στη μεγαλύτερη πίεση που μας άσκησαν οι παίκτες του Λαυρίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Μετά από κλήρωση που έγινε στο γραφείο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία τυχερός λαχνός αναδείχτηκε αυτός με τον αριθμό 1541. Ο παραπάνω λαχνός πουλήθηκε στην «Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης PLAYZONE» όπου και παραδόθηκε η τηλεόραση SAMSUNG από τον ταμία του ΝΟΚΑΤ κο Μπούσιο και την έφορο δημοσίων σχέσεων κα Παρλίτση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί όλους τους φίλους του που συνέδραμαν στην λαχειοφόρο αγορά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


- Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή 7 εκτροφέων του ΦΙ.Π.ΣΥ. Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης από όπου απέσπασαν 11 Πρώτες, 3 Δεύτερες και 2 Τρίτες νίκες.

- Με επιτυχία διενεργήθηκε και ο 11ος Τοπικός Διαγωνισμός στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης από τις 6 εως τις 13 Νοεμβρίου 2011 με τη συμμετοχή 250 ωδικών πτηνών διαφόρων κατηγοριών.

Η συμμετοχή των φίλων εκτροφέων που ανήκουν στη δύναμη του συλλόγου, κρίνεται ικανοποιητική παρόλο το δύσκολο των καιρών που περνάμε!

Κριτής του διαγωνισμού ήταν ο Διεθνής κριτής κ. DIETER WIRGES από τη Γερμανική Ομοσπονδία και κτηνίατρος ο συμπολίτης μας και μέλος του συλλόγου κ. Τζέγκας Λεωνίδας.

- Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2012 στην Ισπανία και θα συμμετέχει ο σύλλογος της πόλης μας με σοβαρές προοπτικές διάκρισης.

- Ανακοίνωση Νέου Δ.Σ. μετά τις εκλογές της 13/11/2011:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΙΜΒΡΟΥ ΘΩΜΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΑΜΙΑΣ - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ – ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Α’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ – ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Β’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ – ΤΖΕΓΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

- ο ΦΙ.Π.ΣΥ. Κατερίνης ΚΑΛΕΙ όλους τους φίλους που έχουν το μεράκι της εκτροφής και διατήρησης ωδικών πτηνών ή που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού συλλόγου της πόλης μας, να εγγραφούν και να γίνουν ένα με την παρέα μας!

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2351028557 - 2351021020

ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - canaryland.gr

FACEBOOK - canaryland.gr

ΔΕΙΤΕ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

Φωταγωγήθηκε το πλωτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης!

alt

Στις 6:30 αντί στις 6 η ώρα όπου είχε προγραμματιστεί, άναψαν τα φωτάκια του πλωτού χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Θεσσαλονίκη που τοποθετήθηκε στο λιμάνι, απέναντι από την πλατεία Αριστοτέλους.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης μαζί με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλη Ζορπίδη και αντιδημάρχους βρίσκονταν στην εξέδρα και έδωσαν το σύνθημα για να ανάψει το δέντρο.
Η εκδήλωση ήταν πολύ φτωχική και σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που προηγήθηκε σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκομένους. "Που είναι ο Μπουτάρης; Με καράβι θα έρθει", διερωτήθηκαν κάποιοι νεαροί.
"Σα γαϊδουράγκαθο είναι αυτό", σχολίασε κάποιος όταν άναψε το δέντρο, ενώ μια ηλικιωμένη που στεκόταν δίπλα του είπε πως το περίμενε πιο εντυπωσιακό. Κάποιοι άλλοι πάντως, ανέφεραν πως ο Μπουτάρης πρωτοπόρισε!

alt

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...

ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ..

Μετά τις κουρτίνες των 200.000 ευρώ και τις άδειες σχολικές τσάντες από βιβλία...


«Κάποιοι», τονίζει το υπουργείο, «επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές».

Αυτή ήταν η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για το πρώτο περιστατικό υποσιτισμένου μαθητή που λιποθύμισε...
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής σήμερα,το ίδιο Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο τις επόμενες μέρες για τη διανομή κουπονιών της τάξεως των 2-3 ευρώ για να μπορούν να τρώνε(ένα σάντουιτς και ένα χυμό λόγου χάρη) οι μαθητές,που προέρχονται κυρίως από κατώτερα οικονομικά στρώματα...
Απλά για να μη νομίζει η κυρία Διαμαντοπούλου ότι ξεχνάμε...Η οικονομική πραγματικότητα, που οι ίδιοι δημιούργησαν, τους "ξεβρακώνει" -δυστυχώς- με το χειρότερο τρόπο...Και λέμε δυστυχώς γιατί εκτίθενται από την αλήθεια της εξαθλίωσης που βιώνουμε...

Πού πάτε, ωρέ κλεφτόπουλα;

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

Όπως ο...πολύτροπος Οδυσσέας βρήκε τον τρόπο να επιστέψει στην Ιθάκη μέσα από τους Κύκλωπες και τους Λαιστρυγόνες, έτσι και ο Θεσσαλονικιός Οδυσσέας, βρήκε τον τρόπο να χτυπήσει την κρίση στο κεφάλι!

Άνοιξε το εστιατόριο των φτωχών και των πλουσίων της Θεσσαλονίκης...Γιατί φτωχοί και πλούσιοι έχουν το δικαίωμα να τρώνε φθηνά και ποιοτικά! Πρόκειται για ένα εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνα, που σίγουρα θα σας θυμίσει το φαγητό της μαμάς...Το μυστικό της επιτυχίας;

Σερβίρει καθημερινά 60 διαφορετικά μαγειρευτά φαγητά, όλα στο χέρι με αγνά υλικά!

Όπως είπε στο thousandnews o ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Οδυσσέας, στο εστιατόριο πηγαίνουν κυρίως φοιτητές, γιατί είναι πολύ κοντά από τα πανεπιστήμια.

Περίπου 800 άτομα ημερησίως τρώνε φθηνά και ποιοτικά. Οι τιμές είναι ασυναγώνιστες, αφού τρως χορταστικά με μόνο 3 ευρώ!

Το εστιατόριο βρίσκεται στην οδό Κασάνδρου 141 με Κλεισθένους 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 10:30 π.μ. έως 11:00 μ.μ., εκτός Κυριακής.

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

ΕΡΑΝΟΣ...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ………………………


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κλασσικό τραγούδι, από τον τενόρο Ιωάννη Φράγκο, με τη φιλική συμμετοχή της Έφης Χριστοδούλου στο βιολί και του Ανδρέα Πυλαρινού στο πιάνο. Οι τρεις καταξιωμένοι συμφωνικοί μουσικοί, συμμετείχαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην «Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση» της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες θεατές, που είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Δημαρχείο Μαρκοπούλου και Δημοτικό Κατάστημα Πόρτο Ράφτη.

Σιγά μην κάτσει να σκάσει επειδή χώρισε.

Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία από ότι φαίνεται γιορτάζει την ανεξαρτησία της με καυτές φωτογραφήσεις και αποκαλυπτικά εσώρουχα.


Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε τα… καλά της εσώρουχα και πόζαρε στο φακό με όσο σεξαπίλ διαθέτει. Με λευκά και πράσινα εσώρουχα έδειξε το πλούσιο στήθος της και τις καμπύλες της στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα στο πρώην σύζυγό της Kris Humphries.

Για να δούμε, θα συγκινηθεί από τα πλούσια προσόντα της Kim;