PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ Μ@λ@ΚΕΣ" ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΆ Ο ...ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Από αρχαιοτάτων χρόνων ο ΔΙΑΣ υμών κι ημών εδώ στη σκιά του Ολύμπου, μας έλεγε τις δικές του αλήθειες....
Και τώρα βέβαια μας αποκαλύπτει το γιατί δεν είχαν τότε στα αρχαία χρόνια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....
ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

αυτό για να μην κράζετε για τις τρύπες στους δρόμους υπάρχουν και χειρότερα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΖΑΚΛΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΩΛΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ROCK KAI TOY ...MEZE, ΩΣ ROCK MEZE GIRLS


Όταν αυτή η εικόνα γίνεται ...ΜΑΓΑΖΙ, έ τότε ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! Κι όταν αυτή η συνταγή έχει ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΗ, έ τότε ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ROCK MEZE, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΙΤΡΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ....
ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ...ΜΕΖΕ!
ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΖΑΚΛΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΩΛΟΥ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΓΙΑ ΡΟΚ ΚΑΙ ...ΜΕΖΕ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ROCK MEZE!!!


Μια νέα εναλλακτική πρόταση  αποτελεί το «Rock Μεζέ»  που βρίσκεται στην οδό Κίτρους 3.
Έκανε «enter» το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και μας περιμένει όλους εκεί!
Ανατρεπτικό, με διάθεση που συνδυάζει το rock   και το ελληνικό τραγούδι το νέο μαγαζί υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, συναυλίες με δικά μας συγκροτήματα αλλά και λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο με λαϊκή μουσική (βλέπε μπουζούκι και όχι μόνο) και Τρίτη Πέμπτη και Κυριακή rock βραδιές.
 Και  βεβαίως ενδιάμεσα θα κατά διαστήματα και live.
Φυσικά με μοναδικούς μεζέδες με το μεράκι και τη φροντίδα των υπευθύνων, της Ελένης Μιχωλού και της Κατερίνας Καζακλάρη.

Μέσα σε μία δεκαετία ο προϋπολογισμός του Κοινοβουλίου υπερδιπλασιάστηκε, όπως και ο αριθμός των υπαλλήλων.




Από τα 97 εκατ. ευρώ το 2000 ξεπέρασε τα 221 εκατ. το 2009. Και τότε, όπως και σήμερα, ο αριθμός των βουλευτών είναι αμετάβλητος.
Οταν συμβαίνουν αυτά στη Βουλή, εύλογα μπορεί να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και τον εκτροχιασμό των δαπανών στη γενική κυβέρνηση και στις ΔΕΚΟ. Η χρονιά που οι δαπάνες αυξήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ήταν το... 2005. Ανέβηκαν κατά 19% και από τα 133 εκατ. ευρώ σκαρφάλωσαν στα 158 εκατ. Η τριετία με τις μεγαλύτερες αυξήσεις είναι μεταξύ 2004 και 2006.
Ακόμη και το 2010, τη χρονιά έλευσης της τρόικας στη χώρα, η συνολική ετήσια μείωση περιορίστηκε σε ποσοστό 1,7% (218 εκατ. από 221 εκατ. ευρώ), που βασίστηκε κυρίως στις περικοπές μισθών. Ο τρέχων......
προϋπολογισμός προβλέπει μείωση της τάξης του 9%, ωστόσο ευελπιστούν σε μεγαλύτερες μειώσεις. Οπως εκτιμούν, στο τέλος της χρονιάς υπάρχουν αισιόδοξες ενδείξεις για να κλείσει με μείωση κοντά στο 15%. Οι οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής επεξεργάζονται σχέδια επιπλέον περικοπών ενόψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού για το 2012.
Κατά την τελευταία δεκαετία, ανάλογη του προϋπολογισμού ήταν και η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων. Από τους 695, σήμερα υπερβαίνουν τους 1.300. Από τον Σεπτέμβριο του 2009 έχουν συνταξιοδοτηθεί περίπου 90 υπάλληλοι. Ζήτημα πλεονάζοντος προσωπικού ή εργασιακής εφεδρείας δεν τίθεται.
«Ο αριθμός των υπαλλήλων μπορεί να αυξήθηκε κατά την τελευταία δεκαετία, ωστόσο ακολούθησε τη δημιουργία νέων υπηρεσιών», εξηγεί ο Π. Πολίτης, πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων στη Βουλή. «Λειτουργεί ένα μεγάλο τυπογραφείο επί της Λένορμαν, τμήματα μικροφίλμ, φωτοτυπεία, οικονομικές υπηρεσίες, βιβλιοθήκες και άλλα. Παλαιότερα πολλές δουλειές δίνονταν έξω» σημειώνει ο ίδιος.
Προσθέτει ότι πλέον στο προσωπικό περιλαμβάνονται και οι ειδικοί φρουροί, αυξάνοντας έτσι το συνολικό αριθμό. Σε ό,τι αφορά στη μισθοδοσία του προσωπικού, επιμένει ότι ακολουθεί τις περικοπές των υπαλλήλων στο Δημόσιο (δώρα, άδειες, υπερωρίες κ.λπ.). «Δεν εξαιρούμαστε. Δεν υπάρχει ο λεγόμενος 15ος ή 16ος μισθός. Είναι ένα επίδομα, που αντί να κατανέμεται ανά μήνα, εμείς το λαμβάνουμε σε δύο δόσεις. Ισχύει από το 1930 και από πέρυσι κόπηκε στο μισό. Με τις αναδρομικές κρατήσεις από την αρχή του έτους, υπάρχουν μισθοδοσίες 15ημέρου, που δεν ξεπερνούν τα 150 ευρώ» αναφέρει.
*Ουσιαστικά κριτήρια, σύγχρονες προϋποθέσεις και διαφανής έλεγχος θα έπρεπε να είχαν από καιρό υιοθετηθεί για τις ατέλειες και τις αποζημιώσεις στη Βουλή. Πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι η κριτική στην κυβέρνηση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όταν, έστω σιωπηρά, συναινούν σε μια τέτοια διαχείριση του δημόσιου χρήματος;

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕΕ..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.


ΦΕΥΓΩ....ΦΕΥΓΩ..

Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΟΙΡΗΣ.

ΙΝΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ PIERIA -GR

ΤΟ PIERIA -GRείναι το μόνο site στην Ελλάδα το οποίο στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τους αναγνώστες του.
Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που το pieria -gr δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα κανενός ‘’κύκλου ‘’ (πολιτικού- οικονομικού-θρησκευτικού κτλ. ) παρά μόνο των Ελλήνων πολιτών.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι το pieria -gr ανήκει σε αυτούς . Μπορούν ελεύθερα χωρίς κανενός είδους λογοκρισία να δημοσιεύουν την γνώμη τους.
Αυτό ήταν κάτι που το είχαμε όλοι ανάγκη και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε.

Το pieria -gr χάρη στην οικονομική αλλά και ηθική υποστήριξη των αναγνωστών του και μόνο, έφτασε να είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα blog της χώρας.

NAYTΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2011





ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πραγματοποίησε τους ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2011» με τη συμμετοχή Ομίλων από τη Βόρεια Ελλάδα.

Παρά το ότι η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο τον αθλητισμό (γεγονός που είχε σαν αντίκτυπο τον σχετικά μειωμένο από πέρυσι αριθμό συμμετοχών) οι άνεμοι στάθηκαν ούριοι στην προσπάθεια των νεαρών ιστιοπλόων και η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη αγωνιστική επιτυχία.

Τα πενήντα ιστιοπλοϊκά σκάφη κλάσεων Optimist, Laser RDL και Laser 4,7 πραγματοποίησαν τρεις ιστιοδρομίες την πρώτη μέρα των αγώνων το Σάββατο και ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους την Κυριακή με άλλες τρείς ιστιοδρομίες σε κάθε κλάση. Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης διοργάνωσης και του άριστου αθλητικού κλίματος των αγώνων είναι το γεγονός ότι με το πέρας των ιστιοδρομιών δεν κατατέθηκε καμία ένσταση στην Επιτροπή Ενστάσεων.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος παρατέθηκε δεξίωση για τους αθλητές, προπονητές , εκπροσώπους και γονείς ενώ ακολούθησε η τελετή απονομών.

Aπό την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σταυρίδη Νίκου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο κατέκτησε ο Σωκράτης Γαγανέλης στα LASER 4,7, αργυρό μετάλλιο στα LASER 4,7 κατέκτησε η Ζωή Μανιώτη ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στα Optimist Αγοριών ο Δημήτρης Πασχούλης, στα Optimist Κοριτσιών η Δήμητρα Μητσοκάπα και στα Optimist Παίδων ο Ευάγγελος Βαρμπένης. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι μικροί ιστιοπλόοι Κυριακίδης Σπύρος που τερμάτισε 6ος στα Optimist Παίδων και Κοπρένσκα Σοφία 7η στα Optimist Κορασίδων

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η θέση ΦΩΤΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ι.Ο.Θ.

2η θεση ΒΑΜΒΟΥΡΑ ΑΡΕΤΗ Ο.Φ.Θ.

3η θέση ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Ν.Ο.ΚΑΤ.

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ

1η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ο.Φ.Θ.

2η θέση ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο.Φ.Θ.

3η θέση ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.Ο.ΚΑΤ.

OPTIMIST ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

1η θέση ΤΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ Ο.Φ.Θ.

2η θέση ΣΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

3η θέση ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΑΓΛΑΙΑ Ν.Ο.ΚΑΒΑΛ.

OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ

1η θέση ΜΠΟΥΤΣΕΛΙΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

2η θέση ΤΣΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

3η θέση ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ο.ΚΑΤ.

LASER 4,7 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η θέση ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

2η θέση ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ Ν.Ο.ΚΑΤ.

3η θέση ΚΑΙΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ο.Φ.Θ.

LASER 4,7 ΑΓΟΡΙΩΝ

1η θέση ΓΑΓΑΝΕΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ν.Ο.ΚΑΤ.

2η θέση ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

3η θέση ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Φ.Θ.

LASER RDL

1η θέση ANΑΣΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

2η θέση ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν.Ο.Κ.ΑΒΑΛΑΣ

3η θέση ΒΟΥΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΕΠΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST

ΦΩΤΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Το έπαθλο του νεαρότερου αθλητή των αγώνων, απονεμήθηκε στον Στέφανο Στεφάνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καβάλας Δήμου Παγγαίου γεννημένου το 2003

Στους αγώνες παραβρέθηκαν η Βουλευτής Πιερίας Μίχου Μαρία,ο τ. Βουλευτής Πιερίας Α.Καρπούζας εκπρόσωποι των Βουλευτών Κουκοδήμου και Παπαγεωργίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ο κος Τερζόπουλος Π. ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Α.Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θ.Παπαδημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημ.Ραδιοφώνου Π.Αθανασιάδης, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Έφορος Θεσσαλονίκης Α.Πατητάρος, ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ Π.Αναγνωστόπουλος, εκπρόσωποι των Ομίλων καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που παρακολούθησαν, εκμεταλλευόμενοι τις άριστες καιρικές συνθήκες, το ωραίο θέαμα που παρουσίαζαν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών.

Σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των αγώνων στάθηκαν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης , η «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ», το Επιμελητήριο Πιερίας, η Coka Cola-3E, η Μπάσδρας ΑΕΒΕ, η «Ναυαγοσωστική Λάμπρου», η «ΗΧΟΤΕΧΝΙΚΗ Μιχ.Γ.Καμανατζή» καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Το πρόγραμμα των αγώνων «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2011» συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου με τους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας, μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης 9.οο-12οο π.μ.

Με το Πανελευσινιακό το Σάββατο για τη δεύτερη αγωνιστική


Στην Ελευσίνα στις 5,00 μ.μ.

Δημήτρης Κυριακού:

«Δουλειά μας είναι να πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

και αυτό θα κάνουμε»

Με δύσκολα παιχνίδια ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 ο Πιερικός Αρχέλαος, όπως αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών στη Κατερίνη που έχασε. Όπως βέβαια και αυτό που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος και ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Έτσι, αντικειμενικά θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη οπωσδήποτε.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Κυριακού, για τον αγώνα του Σαββάτου, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος και όπως είναι γνωστό, δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβούμε στην Ελευσίνα με το μυαλό μας στο πώς να διορθώσουμε τα λάθη μας και βέβαια το να πω ότι θα προσπαθήσουμε να πάμε για τη νίκη και το να φανούμε ακόμη καλύτεροι, θεωρώ ότι είναι απόλυτα δεδομένο. Δουλειά μας είναι να πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα κάνουμε».

● Για το εφηβικό πρωτάθλημα η ομάδα Κατερίνη 2008 νίκησε την ΑΕΚ Βατανιακού Σάρισας με 52 – 34.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Κ. και Παρθενίδης Αθ.

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 16-15, 30-23, 52-34.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 (Τσαλμπούρης): Αγγέλης, Δαμαλής, Νταρλαγιάννης, Τζίντζιφας, Μητσιμπόνας, Μαγιώνας, Μαγιώπουλος, Τζιτζιφόπουλος, Παπαδόπουλος, Κεραζής, Κεσίδης, Μαλαματίδης, Σαββίδης
ΑΕΚ Βατανιακού Σάρισας (Χοτοκουρίδης): Θεοδωρής, Καραγάτσογλου, Ζήσης, Κάλφας, Πίτος, Σκούφας, Μάτλης, Κορωνίδης,
Μπράτσιος,Κουιατσίδης.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΠΑΟΚ (Γυναικεια ομαδα).






ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!!!

2nd Sfendami Night Trail 2011





ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ



Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας σήμερα στους "Νέους Φάκελους" του Παπαχελά, επεσήμανε ότι η φοροδοτική ικανότητα των ελλήνων πολιτών έχει εξαντληθεί και η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλει άλλους φόρους, αλλά πρέπει να μειώσει τις δαπάνες. Ο Πάγκαλος αλλάζει την σκληρή εως....




σήμερα στάση του απέναντι στους Έλληνες πολίτες, αλλά και όσον αφορά την οικονομική πολιτική...

Ο σεξοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την χαρά της σεξουαλικής ευχαρίστησης.


Οι υπηρεσίες του κοστίζουν 100 λίρες την ώρα και δεν είναι ζιγκολό! Ονομάζεται Mike Lousada και αυτοαποκαλείται ο "Γκουρού του οργασμού". Τώρα θέλει να βοηθήσει όλο και περισσότερες γυναίκες που έχουν ανενεργό την λίμπιντο τους και προτείνει....




στους υπευθύνους του Βρετανικού συστήματος υγείας το πρόγραμμά του να μπει στις λίστες τους ώστε να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του. Ο σεξοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την χαρά της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Τις βοηθά με τις μεθόδους του να ξεπεράσουν τυχόν σεξουαλικές κακοποιήσεις αλλά και ψυχολογικά ζητήματα. Οι μέθοδοί του περιλαμβάνουν συζήτηση, διαλογισμό και αισθησιακό μασάζ.

Εφόσον κριθεί σκόπιμο και συμφωνήσει με τις πελάτισσές του, με κάποια έξτρα χρήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει και το περίφημο μασάζ "γιόνι", μασάζ στα γεννητικά όργανα των γυναικών.
Αυτό μπορεί να ακούγεται ύποπτο αλλά ο Lousada επιμένει πως "Δεν είμαι ζιγκολό. Είμαι ένας θεραπευτής". Ο Lousada έχει εκπαιδευτεί σε εναλλακτικές πρακτικές όπως η ψυχοθεραπεία, η σεξουαλική θεραπεία και η βιοενεργητική.
Η δουλειά μου είναι να αλλάζω τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις μέσω της ομιλίας. Η θεραπεία και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στο σπίτι της "ασθενούς". "Δουλεύω με γυναίκες που έχουν προβλήματα με το σεξ" λέει ο Lousada. "Εκείνες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά επιτυχημένες επιχειρηματίες που θέλουν να ανακαλύψουν την θηλυκότητά τους.


Ο Lousada έχει πολλές μαρτυρίες στην ιστοσελίδα του από γυναίκες που έχουν επωφεληθεί από το έργο του. Τέσσερα είναι τα στάδια της μεθόδου του θεραπευτή.


Σε πρώτη φάση προσπαθεί να κατανοήσει τους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς φόβους.


Η δεύτερη φάση είναι αυτή που αποκαλεί "φυσικοθεραπεία της απελευθέρωση". Μασάζ σε συγκεκριμένους μύες ώστε να απελευθερώσει τα συναισθήματα και τις μνήμες που αποθηκεύονται στο σώμα.


Το τρίτο στάδιο είναι "δουλειά του σώματος" και "δεν είναι κατάλληλο για όλες", δηλώνει.
Η σεξουαλική αφύπνιση είναι το τελικό στάδιο. "Κάνω κολπικό μασάζ. Οι μύες του κόλπου κρατάνε την ένταση. Ενώ κάνω μασάζ με το ένα χέρι με το άλλο τους κάνω μασάζ στα μαλλιά και στο κεφάλι".

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΝΔΙΑ.

Κατά 4,3% μειώθηκε ο όγκος πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιούλιο φέτος Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_6375.html#


σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Η μεγαλύτερη πτώση των πωλήσεων καταγράφηκε στα έπιπλα- ηλεκτρικά είδη-οικιακός εξοπλισμός (-12,3%), στα καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων (-10,3%) και στα βιβλία- χαρτικά- λοιπά....




είδη (-0,8%). Στον αντίποδα, στάσιμες έμειναν οι πωλήσεις στα μεγάλα καταστήματα τροφίμων, ενώ αυξήθηκαν (8,8%) οι πωλήσεις σε φαρμακευτικά- καλλυντικά. Ο δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) στο λιανικό εμπόριο, με τα καύσιμα, σημείωσε μείωση 4,3% τον Ιούλιο 2011 έναντι μείωσης 9,3% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2010 προς το 2009 ενώ ο δείκτης κύκλου εργασιών (σε τρέχουσες τιμές), με τα καύσιμα, σημείωσε μείωση 2,5% τον Ιούλιο 2011 έναντι μείωσης 3,9% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2010 προς το 2009.

"Τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας επαρκούν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου για την κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών της χώρας.



Κανονικά θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες τον Οκτώβριο διαβεβαιώνουν στελέχη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, τα οποία καθησυχάζουν πως τα ταμειακά διαθέσιμα του Ελληνικού Δημοσίου επαρκούν έως τα....




μέσα Νοεμβρίου. "Τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας επαρκούν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου για την κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών της χώρας, μέχρι να ληφθεί η απόφαση για την καταβολή της 6ης δόσης του δανείου στήριξης", διαβεβαιώνουν πηγές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Σημειώνεται πως νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή και ψηφίσθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου, επιτρέπει τη χρήση πόρων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δημοσίου. Με δεδομένη την καθυστέρηση καταβολής της 6ης δόσης πλέον διαφαίνεται πως θα αξιοποιηθεί και αυτή η πηγή για την καταβολή μισθών και συντάξεων ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, με την πρόσφατη νομοθετική αλλαγή το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Δημοσίου Χρέους μπορούν να προβαίνουν σε παροχή εγγυήσεων προς κράτη, διεθνείς οργανισμούς ή άλλους αποδέκτες και γενικά σε κάθε ενέργεια αναγκαία για την εφαρμογή αποφάσεων της Ευρωζώνης που αφορούν τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Ομοίως, αναφέρεται πως για τα παραπάνω κάθε αναγκαία λεπτομέρεια ρυθμίζεται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

Στο ενδεχόμενο χρήσης των πόρων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχουν αναφερθεί και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα εξετάσθηκε και στο πρόσφατο Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας.

Πριν δυο χρόνια, στις 4 Οκτωβρίου του 2009, το ΠΑΣΟΚ κατελάμβανε την εξουσία και ο Γιώργος, επιτέλους γίνονταν πρωθυπουργός.



Έχω γράψει και στο παρελθόν για τις προσωπικές σχέσεις που διατηρώ με την οικογένεια Παπανδρέου, από τα φοιτητικά χρόνια, και από....

τα χρόνια της εξορίας. Σήμερα και αύριο θα σας εμπιστευτώ για πρώτη φορά τις προσωπικές και φιλικές στιγμές που είχα πριν δυο χρόνια, όταν όλοι παλεύαμε για να βγάλουμε τον Γιώργο πρωθυπουργό. Και τελικά, όπως ξέρετε, το καταφέραμε.

Εγώ ήμουν σίγουρος για την νίκη του Γιώργου. Πίστευα σε αυτόν, πίστευα στις ιδέες του, στα οράματά του. Είχα μάλιστα συμβάλει και με την εμπειρία μου, στην επικοινωνιακή στρατηγική της νίκης. Μαζί με τον Πωλ τον Γερουλάνο, είχαμε επιμεληθεί το περίφημο τηλεοπτικό σποτ, που έδειχνε τον Γιώργο να ετοιμάζεται στα παρασκήνια και να ανεβαίνει στην εξέδρα. Το θυμόσαστε. Είναι αυτό που κατέληγε με το περίφημο «Πάμε», που είχε πει ο Γιώργος.

Το «πάμε», αυτό αρχικά δεν ήταν στο σενάριο, που είχαμε γράψει με τον Πωλ. Αλλά κάποια στιγμή μετά τα πολύωρα γυρίσματα, λέει ο Πωλ προς εμένα. «Δεν πάμε να τσιμπήσουμε κάτι, εδώ γύρω και συνεχίζουμε μετά;».

Ήμασταν, στο πλατό 14 ώρες και είχαμε κάνει περίπου 80 δοκιμαστικά, μέχρι να βρούμε το σωστό. Την μία δεν φαίνονταν καλά τα μανικετόκουμπα του προέδρου, την άλλη ξεχνούσε τα λόγια του, την τρίτη κοιτούσε άλλες κάμερες, την τέταρτη αντί για κάμερα κοίταγε, μια κρεμάστρα. Την είχε μπερδέψει με κάμερα, γιατί όπως έλεγε, «ήταν ίδιες». Να την κοιτάει και να της λέει, ότι «είναι αποφασισμένος να παλέψει για να αλλάξει την Ελλάδα» και άλλα τέτοια. Όταν τα έλεγε προς τις πραγματικές κάμερες, έχανε τα λόγια του, όταν τα έλεγε προς την κρεμάστρα, ήταν άψογος. Έτσι λοιπόν, για να λυθεί το πρόβλημα, αποφάσισα, και του έβαζα δίπλα στην κάμερά του, την κρεμάστρα. 15 ώρες γυρίσματα, 15 ώρες ο πρόεδρος μιλούσε στην κρεμάστρα.

Η πρόταση του Πωλ, για φαγητό ήρθε, λοιπόν, στην κατάλληλη στιγμή. Γυρίζω προς τον πρόεδρο και του λέω: «πρόεδρε ο Πωλ λέει να πάμε για φαγητό, εσύ τι λες;». Ο πρόεδρος γυρίζει το σώμα του προς το μέρος μου, ανασηκώνει το κεφάλι του, με την γνωστή του αποφασιστικότητα και λέει, «ΠΑΜΕ». Στο στούντιο επικράτησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα νεκρική σιγή και αμέσως μετά όλοι ξεσπάσαμε σε χειροκροτήματα.

Ο πρόεδρος, χειροκροτούσε και αυτός μην καταλαβαίνοντας τι είχε συμβεί, ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς την κρεμάστρα. Ο Πωλ, έξαλλος από χαρά να φωνάζει «αυτό είναι, αυτό είναι. Θα το κρατήσουμε, ήταν τέλειο».

Έτσι λοιπόν το περίφημο ΠΑΜΕ του Γιώργου, που στην διαφήμιση, δηλώνει την αποφασιστικότητά του να πάει με τους Έλληνες μπροστά, δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά η αποφασιστικότητά του να ΠΑΜΕ για φαγητό.

Βέβαια πρέπει να πω εδώ, ότι το ίδιο βράδυ, σε σύσκεψη που είχαμε ο Πωλ, πρότεινε, το Πάμε αυτό, να το έλεγε ο πρόεδρος στα αγγλικά, για να συμβολίζαμε τον διεθνή προσανατολισμό της πολιτικής μας. «Το, let’s go, νομίζω θα ήταν καλύτερο», είπε ο Πωλ, αλλά, ο πρόεδρος, η μητέρα του Μαργαρίτα και κυρίως εγώ, ήμασταν αντίθετοι.

«Τίμιος, έχει ντίκιο», είπε η μητέρα του Γιώργου, προσθέτοντας, «προτυπουργκό Ελλάντα είναι ντεν μπορεί μιλά Αγγλικά, τουλάκιστον ντιμοσια». Είχε δίκιο η πρωθυπουργομήτωρ Μαργαρίτα, με την οποία πρέπει να σας πω ότι είχαμε άριστες σχέσεις. Την θαύμαζα πάντα, κυρίως για την αμεσότητα των απαντήσεών της. «Είναι έτοιμος ο Γιώργος για να γίνει πρωθυπουργός;», την είχα ρωτήσει μερικές μέρες, πριν τις εκλογές, σε μια περιοδεία μας στο Περιστέρι. «Όχι βέβαια», μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Γιατί», την ρώτησα ξαφνιασμένος. «Γιατί ο Γιώργος δεν είναι έτοιμος για τίποτα», μου απαντά, «ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι. Μάνα του είμαι και ξέρω», πρόσθεσε χαμογελώντας.

«Μα τι πάει να κάνει τότε;», ρωτάω πανικόβλητος. «Ότι έκαναν και οι προηγΚούμενοι» μου λέει. Και ρίχνοντας μια πασμίνα στους ώμους της συμπλήρωσε, «Μην ανησυκείς, μπορεί Γκιώργκος να μην είναι έτοιμος για προτυπουργκός, αλλά Ελληνικός λαός είναι έτοιμος, για να τον έχει πρωτυπουργκός. Αυτό μόνο φτάνει».

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

http://3.bp.blogspot.com/-RP8tJOImZqw/TorZJjDErFI/AAAAAAAAZPY/yBh1fO-ESZU/s600/DSC03904.JPG

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

http://4.bp.blogspot.com/-Mx3D5BbVK-c/TorXa2uoo2I/AAAAAAAAZOw/7T-RbXJu_MI/s600/DSC03906.JPG

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Νέα δόση κινητοποιήσεων: Καταβάλλεται στην ώρα της αύριο

2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

Νίκες του Πιερικού Αρχελάου στο εφηβικό και παιδικό πρωτάθλημα

Με νίκη ξεκίνησε το εφηβικό πρωτάθλημα ο Πιερικός Αρχέλαος. Κέρδισε τον ΓΑΣ Κορινού με 110-32.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μίχος Ν. και Χαρακλιάς Δ.

Τα δεκάλεπτα: 26 - 7, 53 - 18, 75 - 27, 110 – 32.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Βαρδακώστας 5, Γαζέτης 4, Αναγνώστου 5, Κοντσές Θ. 4, Ζωγράφος 3(1), Μπούσιος 2, Ταμουρίδης Σ 15(3), Παπαβραμίδης 10(2), Σφήκας 17 (1), Νούρης 19 (2), Χερβάτιδης 8, Μπίλας 13, Στάμος 5.


ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ (Χασιώτης): Τσόκος, Γανόπουλος 4, Νικολαϊδης 7, Κακάνας, Μπακάλης, Στεφανίδης 6, Κουλιδάκης, Σαραφίδης 13.

● Νίκη επίσης σημείωσε και η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου επί του ΓΑΣ Κορινoύ. Το τελικό σκορ που σημειώθηκε είναι 80-45.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ευφραιμίδης Στ. και Χρυσάφης Β.

Τα δεκάλεπτα: 17 - 9, 42-21, 60-32, 80-45.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Μωυσίδης Ν. 4, Χασάπης 5(1), Λαμπονίκος 15, Τσαλμπούρης 9, Γραβάνης 11, Πρισκομάτης 17, Ταμουρίδης Θ., Αναστασιάδης 3, Κελαδίτης 6, Νατσιάβας 2, Κοντσές Β. 2, Ζησόπουλος 1, Παυλίδης 2, Καπετανάκης 2.

ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ (Χασιώτης): Αγαθαγγελίδης 21(1), Κακάνας Α 4, Μαρούλας 3, Κακάνας Β 4,Ταραράς 8, Πυργίδης 1.

Πισινός εμφανίσιμης κοπέλας παρουσίασε κυτταρίτιδα από το κάπνισμα!



Οι ειδικοί λένε πως το κάπνισμα συνηγορεί στην εμφάνιση κυτταρίτιδας αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος...Ρόλο παίζουν η κληρονομικότητα, η καθιστική ζωή (κυρίως) κι η μη σωστή διατροφή (σοβαρός λόγος- περιόρισε τηγανιτά, ζυμαρικά, γλυκά). Όσον αφορά τον ποπό της εικονιζόμενης, φωτό που έστειλε αναγνώστης στην Bouru...Bouru...(muchas gracias) ,μια χαρά είναι! Με λίγη γυμναστική θα γίνει ωραιότερος!
Ωραία που περνάνε κάποιοι στις διακοπές...Ηλιοθεραπεία και πλάκες! Αυτά είναι! Το καλοκαιράκι έχει τα καλά του...ή κουλά του...Χαβαλές!
Σημείωση: Δεν έχω ιδέα τι μάρκα "καπνίζει"...χα,χα,χα...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΜΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ



Ένα αποκαλυπτικό βίντεο διάρκειας 6 περίπου λεπτών, στο οποίο φαίνεται καθαρά η παραπλάνηση του ελληνικού λαού και το πώς ο Έλληνας ψηφοφόρος έπεσε στην παγίδα του Πινόκιο....



Κι όμως είναι η Αγγελική Νικολούλη!

Πάντα τολμηρή η Αγγελική Νικολούλη! Θαυμάστε την ως Μάρλεν Ντίντριχ , Μάτα Χάρι, Λάρα Κρόφτ!


Το 2003 η δαιμόνια Αγγελική είχε φωτογραφηθεί για μηνιαίο life style έντυπο ως Μάρλεν Ντίντριχ και Μάτα Χάρι! Για την ιστορία την φωτογράφηση είχε κάνει ο Δημήτρης Ασπιώτης. Δείτε, την Αγγελική Ντίντριχ . Ακολουθεί ,φωτό από την προετοιμασία της Αγγελικής ως Μάτα Χάρι. Στην συγκεκριμένη φωτό απεικονίζονται :ο περίφημος make up artist, Γιάννης Μαρκετάκης,ο χαρισματικός στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής, η διευθύντρια του εντύπου τότε, Μάρα Ψαρράκη η οποία είχε αυτές τις ιδέες! (Της άρεσαν, οι μεταμορφώσεις! Μεταμόρφωσε πολλούς...) και την Αγγελική Νικολούλη - Μάτα Χάρι.Παρακάτω, βλέπετε την Νικολούλη ως Μάτα Χάρι σε μαυρόασπρη λήψη.
Η Αγγελική Νικολούλη ως Μάρλεν Ντίντριχ! Μια ιδέα της Μάρας Ψαρράκη.


Γιάννης Μαρκετάκης, Αγγελική Νικολούλη,
Σωτήρης Τσαγδής και Μάρα Ψαρράκη

Η Αγγελική Νικολούλη- Μάτα Χάρι.
Άλλη μια ιδέα της Μάρας Ψαρράκη!
Οι μεταμορφώσεις της Νικολούλη σε Μάρλεν Ντίντριχ και Μάτα Χάρι συζητήθηκαν κι έγραψαν ιστορία!

Εφτά χρόνια μετά, η Αγγελική φωτογραφήθηκε για το Down Town ως Λάρα Κρόφτ!


Το frame που φαίνεται η Λάρα Κροφτ-Αγγελική Νικολούλη κι η Λάρα Κροφτ-Αντζελίνα Τζολί ,

Μα , γιατί στράβωσε; Δες..





Στην αναβάθμιση και ανάδειξη του Βήματος Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη προχωρά ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού


Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε η ένταξη της μελέτης για την κατασκευή του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, να ενταχθεί Άξονα 4 του ΕΠΑΛ 2007-2013.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή περίφραξης με συρματόπλεγμα τετραγωνικής διατομής και πασσάλων κυκλικής διατομής στα σημεία όπου η υπάρχουσα περίφραξη έχει καταστραφεί. Στη συνέχεια θα γίνει ισοπέδωση και καθαρισμός της περιοχής για την κατασκευή ενός διαδρόμου πλάτους 2m και μήκους περίπου 80m με σκοπό την πρόσβαση στο εκκλησάκι. Θα ακολουθήσει κατασκευή επιχωμάτων για τη δημιουργία της βάσης του διαδρόμου και επίστρωση με κυβόλιθο.
`Επίσης, θα τοποθετηθούν φωτιστικά δεξιά και αριστερά του διαδρόμου καθώς και στις υπάρχουσες κολόνες περιμετρικά του χώρου που βρίσκεται το εκκλησάκι. Ακόμη, θα κατασκευαστεί ένα ξύλινο κιόσκι με διαστάσεις 4x6m το οποίο θα επιστεγασθεί με κεραμίδια για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Θα τοποθετηθεί πληροφοριακή πινακίδα για την εύκολη εύρεση της περιοχής του Βήματος του Αποστόλου Παύλου. Θα κατασκευασθούν και θα τοποθετηθούν σιδηρές θύρες στην είσοδο του χώρου και θα τοποθετηθούν 10 παγκάκια περιμετρικά. Τέλος, ο χώρος θα φυτευτεί με φυτά εξωτερικού χώρου.Το έργο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με την μελέτη και τις οδηγίες του επιβλέποντα τεχνικού καθώς και σύμφωνα με τους νόμους και τις διατάξεις που αφορούν τα Δημόσια και Δημοτικά έργα, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν μέχρι σήμερα.

Κάποτε ήταν οι «εργαζόμενοι - ρετιρέ».