PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ...

ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ....ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΚΟΥΙΖ...ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ..?

ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ....!

θρυλε θεε μου ολυμπιακε μου

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ...ΘΡΥΛΙΚΟ..!!!
ΤΟΛΜΗΡΟ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ...

MOBBING η κρυμμενη βία ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟΣ (προσεχως)

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ, πολιτική επικοινωνία

ΣΥΝ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ΙΤΣΙΟΣ -ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ΣΕ ΔΡΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Τη δέσμευσή του να προχωρήσει σε δραστικές πολιτικές για την εξυγίανση του συστήματος υγείας, εφόσον επιτευχθούν οι πρώτοι στόχοι έως τον Μάρτιο, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Εάν περάσω έως και τον Μάρτιο, στο πεδίο της πραγματικής ζωής, τις αλλαγές που είπα, μετά υπόσχομαι. Υπόσχομαι ότι κι εγώ και οι συνάδελφοί μου που θα έλθουν στο μέλλον θα μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα και για το φακελάκι στο δημόσιο χώρο, αλλά και στο χώρο της ιδιωτικής υγιείας, γιατί κι εκεί υπάρχει φακελάκι και φακελάρα μάλιστα», τόνισε ο υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στο περιθώριο διήμερης υπουργικής σύσκεψης του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
«Αν αυτό γίνει μέχρι τον Μάρτιο θα είμαι ελεύθερος μετά να κάνω πολιτικές που θα συμβάλουν στον περιορισμό αυτών των ακραίων φαινομένων, να καταργηθούν οι άχρηστες ιατρικές πράξεις, είτε είναι εξετάσεις είτε δυστυχώς είναι ακόμα κι εγχειρήσεις.»
Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται 20 χρόνια πίσω στον τομέα της υγείας σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του ΟΟΣΑ και δεν δίστασε να ομολογήσει τη δυσκολία σήμερα, του να είσαι έλληνας υπουργός υγείας, που φθάνει μάλιστα στο αίσθημα «ντροπής», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Ήταν πολύ καλή επιλογή που ήλθα, γιατί αυτές οι υπουργικές συσκέψεις δεν γίνονται συχνά, η προηγούμενη ήταν το 2004. Βρήκα μιά ευκαιρία να ακούσω τι λένε και ντράπηκα γι αυτά που έχουμε να πούμε εμείς σ' αυτό το περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε:
«Όταν οι άλλες αναπτυγμένες χώρες συζητούν για την υγεία σε εποχή οικονομικής στενότητας, συζητούν για την ανάγκη εξοικονόμισης πόρων και διεύρυνσης της ποιότητας και της ποσότητας παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Εκείνοι σκέπτονται πώς θα πρέπει να περιορίσουν το κόστος, ενώ εμείς συζητάμε για θέματα που εκείνοι, έχουν λύσει εδώ και 20 χρόνια.»
Υπογράμμισε πάντως, ότι παρά τις καθυστερήσεις τουλάχιστον 20 ετών, «δεν με νοιάζει η κριτική στο παρελθόν, με νοιάζει η φυγή προς το μέλλον και θα αφιερωθώ σε αυτήν».

Ένταση στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, παρουσία Μπιρμπίλη

Ένταση στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στο οποίο παρίστατο και η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη από ομάδα συνδικαλιστών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις αυξήσεις στα τιμολόγια. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συνδικαλιστές άνοιξαν πανό, στο οποίο αναγραφόταν "Φτηνό ρεύμα στο λαό, όχι στους επιχειρηματίες".

Στους συνδικαλιστές αυτούς επιτέθηκαν φραστικά συνάδελφοί τους και η κατάσταση ξέφυγε για λίγο από τον έλεγχο για να ακολουθήσουν διαπληκτισμοί "σώμα με σώμα". Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΙΧΟΥ

Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.


Χρειάστηκε παρέμβαση της κυβερνητικής βουλευτίνας της Πιερίας για να έρθει μηχανικός του Τμήματος Διεύθυνσης Εξοπλισμού του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων να δει πού θα μπουν οι προκάτ αίθουσες που τις υποσχέθηκε η υπουργός Παιδείας για να μην κάνουν μάθημα τα παιδιά στα υπόγεια και στους διαδρόμους!

«Ο κ. Σαββάκης», μας πληροφορεί ανακοίνωση το γραφείου τύπου της βουλευτού, «ήλθε στην Πιερία έπειτα από παρεμβάσεις που έκανε η κ. Μίχου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, προκειμένου να επισπευστούν οι εργασίες για την τοποθέτηση των προκάτ αιθουσών που απαιτούνται στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης».

«Ένα ζήτημα», προσθέτει η ανακοίνωση, «για το οποίο η Βουλευτής έχει εκφράσει το έμπρακτο ενδιαφέρον της, την τελευταία τριετία».

Δηλαδή, αν μετράμε καλά, δυο χρόνια κυβέρνησης Ν.Δ και ένα χρόνο κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, δε σήκωνε κανείς τον κώλο του να ‘ρθει από την Αθήνα στην Κατερίνη να δει το χάλι του σχολείου και τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε που ήρθε ένας υπάλληλος μηχανικός.

Και τον γυρίσαμε και σ’ όλους τους διευθυντές (στο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο και στη Κονταριώτισσα) ως να ήταν πολιτικός παράγων.

Συγγνώμη αλλά, ολίγον ανάποδα μας φαίνονται όλα τούτα.

Εντάξει, είμαστε της υπερβολής, δε λέμε, μερικά πράγματα όμως βγάζουν μάτι …από τη ρίζα.
 
 
ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
 
***ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ  -Ως ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ- ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΥΛΗΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ κ. ΜΙΧΟΥ....ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ.....

ΦΑΡΜΑΚΗΣ -ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ


Στο νέο Νοσοκομείο Κατερίνης βρέθηκε  ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικόλαος Πολύζος, προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις, τη λειτουργία και τα προβλήματα της νέας μονάδας, που ξεκίνησε ένα λειτουργεί πριν από μόλις ένα μήνα...

Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΩ …ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΙ …ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!

Αν σκεφτούμε τι …ΤΡΑΒΑΜΕ, από τα λάθη των …ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Έ τότε θα καταλάβουμε τι θα πρέπει να κάνουμε….



Σ αυτές τις εκλογές ψηφίζω …ολοκαίνουργιους κι …ανανέωση της ΟΜΑΔΑΣ, ναι στις ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΪΜΟΥ.... ΨΗΦΙΖΩ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Ή ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ!!!