PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

"ΤΣΑΚΙΣΕ" ΤΟ ....ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΣΟΥ - ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ

Βραζιλιάνοι επιστήμονες αποκάλυψαν μια σειρά από ασκήσεις, ειδικές για να βάλετε τέλος μια για πάντα, στο ροχαλητό. Οι ειδικοί στα θέματα ύπνου, έκαναν το… καθήκον τους δίνοντας ελπίδα στα παντρεμένα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν θέμα, με απλές λύσεις που θα βοηθήσουν να επανέλθει η ηρεμία στο υπνοδωμάτιο.
«Οι ασκήσεις μείωσαν σημαντικά το ροχαλητό στην ομάδα μελέτης μας», είπε ο Γιατρός Geraldo Lorenzi-Filho, ο οποίος δημοσίευσε μια ερευνητική εργασία για το ροχαλητό και τις σχετικές ασκήσεις.
Ιδού τι πρέπει να κάνετε:

MΟTHER - MAMA - ΜΗΤΕΡΑ - MAJKA - ANJΕ.... ΟΙ 10 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΑ

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Save the Children, σχετικά με τις χώρες που είναι οι καταλληλότερες για να γίνει μια γυναίκα μητέρα, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Νορβηγία, ενώ ως χειρότερη χώρα για μητρότητα αποδεικνύεται η Σομαλία.
Όσο για την Ελλάδα, βρίσκεται και αυτή στη λίστα, και μάλιστα ψηλότερα από τις ΗΠΑ, που είναι στην 33η θέση, αλλά και τη Βρετανία, η οποία καταλαμβάνει την 24η θέση. Συνολικά, η έρευνα αυτή αξιολόγησε 179 χώρες, με βάση ορισμένα κριτήρια, όπως η μητρική υγεία, η παιδεία, το εισοδηματικό επίπεδο, αλλά και η κατάσταση των γυναικών σε κάθε μια από αυτές.
Πέρυσι, πρώτη στη λίστα ήταν η Φινλανδία, ενώ φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ την ένατη θέση έχει η Αυστραλία, η οποία αποτελεί την πρώτη χώρα εκτός Ευρώπης που υπάρχει στην πρώτη δεκάδα. Τις τελευταίες δέκα θέσεις καταλαμβάνουν αφρικανικές χώρες, όπως η Σιέρα Λεόνε, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
Επιπλέον, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη έκθεση, οι Αμερικανίδες έχουν δεκαπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν στη γέννα σε σχέση με τις Πολωνές, ενώ αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο από ότι οι γυναίκες σε οποιαδήποτε άλλη ανεπτυγμένη οικονομικά χώρα. Ακόμα, η Ουάσινγκτον έχει τα υψηλότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας, μεταξύ των 24 πλουσιότερων πρωτευουσών παγκοσμίως, με 7,9 θανάτους στις 1.000 γεννήσεις, σε αντίθεση με την Πράγα, η οποία έχει 1,6 θανάτους στον ίδιο αριθμό γεννήσεων ή τη Στοκχόλμη και το Όσλο, που έχουν 2 θανάτους ανά 1.000 γεννήσεις.
Τέλος, ως χειρότερη χώρα για να γίνει μια γυναίκα μητέρα αναφέρεται η

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ ΑΓΑΠΩ - ΟΙ ΔΕΚΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ.....

Αυτές είναι οι 10 ομορφότερες ελληνικές πόλεις - Σύμφωνα με το πολυβραβεύμενο «Μια χώρα απίστευτης φυσικής ομορφιάς, συναρπαστικής ιστορίας και πολύχρωμου φολκλόρ, η Ελλάδα έχει αναμφισβήτητα κάτι για τον καθένα» σχολιάζει το πολυβραβευμένο σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο ταξιδιωτικό site thecultertrip.com.
Ο ιστότοπος με τους 2 εκατ. αναγνώστες τονίζει για την Ελλάδα ότι διαθέτει «από γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις μέχρι ορεινά χωριουδάκια και πολυπολιτισμικές μακεδονικές πόλεις».
Ετσι, κατά τη δημοσιογράφο του συνεργαζόμενου με τους New York Times και βραβευμένου ιστότοπου από τον Guardian και τους Times του Λονδίνου, οι 10 ομορφότερες ελληνικές πόλεις είναι οι εξής:
1. Ναύπλιο

«Λίγες πόλεις αντανακλούν την πλούσια και διαφορετική ιστορία της Ελλάδας όπως το Ναύπλιο, ένας από τους πιο κομψούς και ρομαντικούς προορισμούς. Βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής Αργολίδος, περιοχής στην Πελοπόννησο. Το Ναύπλιο έχει βαθιές πολιτιστικές ρίζες στην Αρχαία Ελλάδα και στη Ενετοκρατία του 15ου και του 17ου αιώνα. Ακμασε στις αρχές του 1800 ως πρώτη πρωτεύουσα του νέου ελληνικού κράτους. Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, όμορφη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και γραφικά σοκάκια. Το τοπίο της το συνθέτουν δύο Βενετσιάνικα κάστρα, το Παλαμίδη και η Ακροναυπλία, χτισμένα σε δύο διαδοχικούς λόφους. Κάτι που δεν πρέπει να χάσετε είναι το φρούριο Μπούρτζι στον Αργολικό κόλπο. Για να φτάσετε εκεί αρκεί μια σύντομη βόλτα με το φέρι. Προσφέρει μοναδική θέα στο Ναύρπλιο και ένα ιδανικό σκηνικό για ρομαντικές αποδράσεις».
2. Πάργα

«Η γραφική πόλη της Πάργας είναι ο