PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΣΠΟΡ ΚΑΙ ...ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106,7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ"

Από δεξιά στη φωτογραφία Δημήτρης Μπόζογλου (πρόεδρος) Τάσος Λιάπης (προπονητής) Γιώργος Καραθανάσης (προπονητής) και Νίκος Ζήσης (έφορος) όλοι του Συλλόγου "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ" και τώρα της οικογένειας του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106,7
Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" 106,7 το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο Πιερίας έχει εντάξει στην οικογένεια του και τον σύλλογο "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ" που καλλιεργεί τρία αθλήματα - Άρση Βαρών, Στίβο και Τζούντο - κι έτσι κάθε Τρίτη βράδυ στις 10 θα δίνεται το στίγμα των άλλων αθλημάτων από την αγαπημένη συχνότητα.
Παρουσιαστές οικοδεσπότες θα είναι ο Γιώργος Καραθανάσης προπονητής της ομάδας κι ο Τάσος Λιάπης επίσης προπονητής.
Η Εκπομπή θα φιλοξενεί κάθε φορά ειδήσεις και σχόλια, όπως επίσης και συνεντεύξεις από όλα τα σπόρ της Πιερίας πλην Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ που έχουν ή θα έχουν το δικό τους βήμα.....
Συντονιστείτε στους 106,7 τα τρανζίστορ σας και για ιντερνετική ακρόαση ελάτε στη διεύθυνση www.athlitikos.gr κάνοντας ένα απλό κλικ! 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Σύμφωνα με το αρ. 2773/3-9-2012 έγγραφο του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.


Ύστερα από τα ανωτέρω, ορίζουμε την ημέρα αυτή να πραγματοποιηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας:

Α. Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων των Ν.Π.Δ.Δ.,Οργανισμών και Τραπεζών από ώρα 08:00’μέχρι τη δύση του ηλίου.
Β. Φωταγώγησητων Δημόσιων και Δημοτικών κτιρίων κατά τις βραδινές ώρες.
Γ. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων
Δ. Ομιλίες και εκδηλώσεις στα σχολεία σχετικές με τους ηρωικούς αγώνες του Ελληνισμού της Μακεδονίας για την Ελευθερία και τη διατήρηση της εθνικής του ταυτότητας,την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.


Το αναλυτικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ορίζεται ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2012

Ομιλίες και εκδηλώσεις στα σχολεία σχετικές με τους ηρωικούς αγώνες του Ελληνισμού της Μακεδονίας για την Ελευθερία και τη διατήρηση της εθνικής του ταυτότητας,τις ώρες που θα καθοριστούν από τις Δ/νσεις Α’/θμιας και Β’/θμιας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.


ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2012

10:00- Στον Καθεδρικό Ι. Ναό Θείας Αναλήψεως,μετά από το πέρας της Θείας Λειτουργίας,θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και ομιλία από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου.
10:30– Στο χώρο του Μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Εκπρόσωπο Βουλής των Ελλήνων, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή Π.Ε Πιερίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Π.Ε Πιερίας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής,και το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης.Επίσης στεφάνια θα καταθέσουν εκπρόσωποι Προσφυγικών συλλόγων, καθώς και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων ή άλλων φορέων που θα θελήσουν να τιμήσουν τη γιορτή αυτή.

Γενικά: Σε ότι αφορά την ιεροτελεστία παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.
Τα θέματα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.
Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου κατάθεσης στεφάνων και να διαθέσει τη φιλαρμονική.
Από τη Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τελετάρχης ορίζεται ο κ. Μιχάλης Συμεωνίδης.
Σύλλογοι και Σωματεία της Π.Ε. Πιερίας που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνια θα πρέπει να το δηλώσουν στη Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη,τηλ. 2351351261 μέχρι την Παρασκευή 12-10-2012και ώρα 12:00'.

Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΣΩΒΡΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ...ΨΥΧΗ ΤΟΥ!

Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε ρε τι άλλο να σας δώσουμε. Μας πήρατε και τα "σώβρακα" ρε. Κι ύστερα θέλετε κι άλλα; Έ φτάνει πιά.....
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΣΩΒΡΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ...ΨΥΧΗ ΤΟΥ!
Ο Έλληνας έχει ψυχή κι όταν χρειάζεται απέναντι στους προδότες δίνει και την τελευταία ρανίδα του αίματος του. Κι εκείνο είναι που φοβούνται οι κ@ργιόλιδες οι ξένοι..... Οι Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί και Αμερικάνοι.... Δεν έχει ρε τι άλλο να μας πάρετε....
Δεν έχει τι άλλο να φάτε, μόνο η ψυχή μας έμεινε κι εκείνη ρε δεν ...χαρίζεται!!!!

ΤΩΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ" ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ...ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!!

Ο Γιώργος Καραθανάσης κι ο Τάσος Λιάπης προπονητής κι αθλητής και τώρα ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ. Τους βοηθά ο Βασίλης Αγιαννίτης, ο ...γιάμπαλος
Τα παιδιά της άρσης βαρών του συλλόγου ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ τώρα ξεκίνησαν την εκπομπή τους ΤΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΜ από την αγαπημένη συχνότητα 106,7 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της Πιερίας. www.athlitikos.gr για ιντερνετική ακρόαση. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΥΡΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΣ. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ
Στο συντονισμό της εκπομπής ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ κι ο ΤΑΣΟΣ ΛΙΑΠΗΣ..... 
ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10-12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!

OTAN ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ....NG GOUDAMANIS!!!

H Φωτογραφία στην Πιερία έχει το δικό της ΟΝΟΜΑ πλέον ..... NG Goudamanis! Κι όμως. Οι αδερφοί Γιώργος και Νίκος Γκουνταμάνης είναι σήμερα στο καλύτερο σημείο της καριέρας τους καθώς το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ που λειτουργούν εκεί στην Πλατεία Ευκαρπίδη απέναντι από την Στάση των Αστικών Λεοφωρείων, πάει με ...ΧΙΛΙΑ!
Όταν μιλάμε για ΕΙΚΟΝΑ ή ΗΧΟ σαφώς και εννοούμε NG Goudamanis!!! 

Επτά επώνυμοι απευθύνονται στη Γερμανίδα καγκελάριο και λένε, μέσω του Ελεύθερου Τύπου, τι... θα της έλεγαν αν τη συναντούσαν.

Επτά επώνυμοι απευθύνονται στη Γερμανίδα καγκελάριο και λένε, μέσω του Ελεύθερου Τύπου, τι... θα της έλεγαν αν τη συναντούσαν.

Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός – συγγραφέας

«Όταν γκρεμίστηκε το Τείχος του Βερολίνου, η... κ. Μέρκελ μάζεψε όλες τις πέτρες για να χτίσει το τείχος της Ευρώπης. Ηγείται μιας διαιρεμένης Ευρώπης για την οποία ευθύνεται. Ο πρωθυπουργός θα είναι υποχρεωμένος να χαμογελάει αλλά η κ. Μέρκελ ας μην το μπερδέψει. Οι υπόλοιποι Έλληνες δεν χαμογελάνε. Η έκφραση “υγιής δημοσιονομικά” είναι ένας είδος καινούργιου οικονομικού ρατσισμού, ο οποίος θα έχει ανεξέλεγκτες επιπτώσεις. Δεν έχουμε πρόβλημα με τη Γερμανία, ούτε με το γερμανικό λαό».

Διονύσης Σαββόπουλος, τραγουδοποιός

«Πριν από τη Μέρκελ θα έλεγα στον κόσμο να απομονώσουμε προβοκάτορες και έξαλλους μη χάσουμε την ευνοϊκή συγκυρία που διαφαίνεται στην Ευρώπη. Όσον για τη Μέρκελ, είναι ανάγκη να θυμηθεί το εξής: στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η Δύση έδωσε οικονομική βοήθεια για την ανόρθωση της Γερμανίας, χωρίς κανένας πολίτης Ευρωπαίος ή Αμερικανός να διαμαρτυρηθεί που οι φόροι του πηγαίνανε σε ένα κράτος εκτός από τον εαυτό του κατέστρεψε ολόκληρη της Ευρώπη. Ζητάμε από την καγκελάριο α συναισθανθεί τις ευθύνες της ως Ευρωπαίας ηγέτιδος και όχι ως παιδονόμου».

Χρήστος Νικολόπουλος, συνθέτης

«Θα της έλεγα ότι δεν σέβεται καθόλου της Ελλάδα και δεν έκανε τις προσπάθειες που έπρεπε να κάνει για να σωθεί μια χώρα με τέτοια Ιστορία, την οποία μάλιστα η Γερμανία, με το άσχημο ιστορικό της Κατοχής, την έχει πλήξει τόσο πολύ...».

Μανώλης Μητσιάς, τραγουδιστής

«Θα τη ρωτούσα τι φταίει ο ελληνικός λαός που πεινάει; Ως Ανατολικογερμανίδα που είστε έπρεπε να δείξετε άλλη ευαισθησία και όχι αυτή τη σκληρότητα που επιδεικνύετε τώρα. Έχετε προφανώς ξεχάσει ότι όταν εσείς ήσασταν ακόμα πάνω στα δέντρα, στην Αρχαία Ελλάδα ανέβαιναν τραγωδίες και κωμωδίες, που ως σήμερα παίζονται σε όλο τον κόσμο».

Σταμάτης Κραουνάκης, συνθέτης

«Καλώς ήρθατε Μερκέλα, καγκελάριος, κιγκλιδωματάριος της ευρωζώνης στραπατσάριος, του κεφαλαίου ιμπρεσάριος, των συμφερόντων τοπαμάριος. Αισχύλος, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Αριστοφάνης, Καβάφης, Σολωμός, Γκάτσος, Σαπφώ, Μίκης, Μάνος κι εγώ σου δηλώνουμε: Μας χρωστάτε μωρή μουλαροζαργάνα, δεν χρωστάμε. Αν δεν ήταν οι Έλληνες, Μερκέλα μου, θα ΄σουν... καπάκι μπίρας».

Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης

«Η Ιστορία είναι καταγεγραμμένη. Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Γερμανία την Ελλάς από τα χρόνια του 1940 αναβιώνει τις μνήμες των Ελλήνων μέσω του προσώπου σας. Η βαρβαρότητα που μας αντιμετωπίζετε θα στραφεί στους Γερμανούς, γιατί ως αρχαία φυλή, όπως οι Εβραίοι και οι Κινέζοι, γνωρίζουμε και βρίσκουμε τον τρόπο να ορθοποδήσουμε».

Νότης Σφακιανάκης, τραγουδιστής

«Να μας επιστρέψει ο λαός της όλα όσα μας χρωστά και είναι τόσα πολλά που θα μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε αυτά που χρωστάμε, ή που λένε ότι χρωστάμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε χρήματα για να κάνουμε επενδύσεις και να μπορέσει πάλι να λειτουργήσει η πατρίδα μας, γιατί το “μαγαζί” αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν κλειστό».

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ...ΓΚΛΙΤΣΑ"

Όταν της δώρισαν της κυρίας Αντιπεριφερειάρχου την εικόνα της Παναγίας που να ήξερε τότε πως κάποια στιγμή θα της χρειαζόταν απόλυτα;;; Κι όμως.... 
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής λένε, πως η Σοφία Μαυρίδου ...γονυπετής προσευχόταν μπροστά στην εικόνα της Παναγιάς κι είχε στα χέρια της και την γκλίτσα κι έλεγε, "Παναγία μου δως μου υπομονή, κάνε να τελειώσει αυτό με τον φίλο μου Ηλία, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Κάνε να τον ηρεμήσεις κι εγώ θα ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόϊ της γκλίτσας μου, ειδ άλλως; Θα πάρω την ...γκλίτσα μου κι όποιον πάρει ο ...χάρος!

ΥΓ: Το κείμενο είναι "βουτηγμένο" σε μεγάλο ...ποτάμι χιούμορ, με την ευχή να τελειώσει κάποτε αυτή η κόντρα μεταξύ Περιφέρειας και Επιμελητηρίου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΟ ΘΕΣΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΌΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΎΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΡΕ.....

Από τις πάλαι ποτέ καλές εποχές της Σοφίας και του Ηλία
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΣΥ ΗΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ...
Η ιστορία έχει παραγίνει, δεν το νομίζεις; Μας έχει πρήξει αυτή η άνευ ουσίας κόντρα μεταξύ Ηλία Χατζηχριστοδούλου και Σοφίας Μαυρίδου. Ειδικά αυτή τη φορά; Δεν υπήρχε ούτε καν λόγος κι απ την άλλη, εξ όσων γνωρίζω η κυρία Μαυρίδου ήταν και για υποχρεώσεις της Αντιπεριφέρειας στις Βρυξέλλες... ούι αμαν...
Κι απ την ...πιό άλλη ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,γιατί από αυτή την μ@κ@κία χάνει ο τόπος....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΟ ΘΕΣΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΌΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΎΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΡΕ.....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΙ" ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;;;

Την Κυριακή στις 7 μμ στο γήπεδο του Πιερικού, η ομαδάρα μας θα υποδεχθεί τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ... Μετά το ρεπό και την ξεκούραση, ενώ όλοι οι άλλοι έδωσαν τη μάχη τους στο πρωτάθλημα χθες και σήμερα, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπροστά στο κοινό του και πάλι θα δοκιμάσει την δεύτερη ΝΙΚΗ κι όποιος αντέξει... Απ την άλλη ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ φιλότιμος και φιλόδοξος για φέτος θα χτυπήσει το μάτς.... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΙ" ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;;; Για να δούμε τι θα δούμε....


    • Κυριακή       από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ


  •  
    5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ....

Ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος στη φωτογραφία μαζί με τον Πάνο Καμμένο. Ο συγγραφέας της Πιερίας είναι μπροστά στις εξελίξεις πάντα. Κάτι έμαθα πως ετοιμάζει. Αλήθεια ή Ψέμα;;; Στην Πιερία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ο Ευγένιος Ολύμπιος κι ο Ανέστης Μυστρίδης..... κι άλλοι πολλοί... Ο Θεοχάρης είναι προ των πυλών για κάτι πολύ μεγάλο και πολιτικό. ΙΔΩΜΕΝ.... Η αγωνία κορυφώνεται.... 

ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ...ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Ο σκύλος και το αφεντικό του κάθε μέρα εκεί στα Αστικά είναι οι φιγούρες που ξεχωρίζουν, καθ ότι η εικόνα τους τρελαίνει... Σε όγκο είναι της ίδιας κατηγορίας και σε χαρητομενιές επίσης.... Το κουίζ βέβαια που προκύπτει στη θέα των δύο, σκύλου κι ανθρώπου, είναι άλλο. "ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ;" ή καλύτερα, εσύ πόσο κάνεις τον σκύλο;
Και για να πάθετε την πλάκα σας, να σας πω πως το συγκεκριμένο ζώο δεν είναι ούτε καν ...έτους! χα χα χα
ΜΗΝΩΝ, ΕΊΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ!!!
Η φωτογραφία πάρθηκε εκεί μπροστά στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 και μαζί εκεί που το χάιδευε βγήκε και φωτογραφία ο ραδιοφωνικός παραγωγός ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΝ "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

Κι εδώ η απόδειξη....
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΖΕΥΣ" ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ...ΝΗΜΑ! Ο κύριος Στυλιανού είναι μέλος της Κυπριακής Αποστολής που ήρθε στην Κατερίνη με πολλά μέλη και μάλιστα πήραν μαζί τους λόγω της καλής κατάστασης του αθλητή και το χρυσό μετάλλιο ή την πρώτη θέση στη διοργάνωση.
Βέβαια ο Χρήστος Μυστρίδης ο Πρόεδρος πήρε το "χρυσό" της διοργάνωσης για την ...διοργάνωση! Όλοι βέβαια έτρεξαν για την επιτυχία, όμως εκείνος είναι που οραματίστηκε και ...πέτυχε!!! 

Η ΩΡΑΙΑ ΚΙ Ο ....ΩΡΑΙΟΣ ΚΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

Η ωραία κι ο ....Πρόεδρος των ....Προέδρων! Άντε ρε παικταρά Μυστρίδη του ΖΕΥΣ! Ο Πρόεδρος μετά της κυρίας Μαρίας Σωτηριάδου και του πρώτου νικητή του λαϊκού Δρόμου ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Πανίκου Στυλιανού από την ομάδα της αποστολής της Κύπρου που ήρθε στην Κατερίνη μόνο για τον αγώνα! Βέβαια σ αυτή την φωτογραφία την παράσταση κλέβει η κυρία Μαρία Σωτηριάδου ή καλύτερα η ΩΡΑΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ....  Κι ο ΩΡΑΙΟΣ Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ!
Η ΩΡΑΙΑ ΚΙ Ο ....ΩΡΑΙΟΣ ΚΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

Απίστευτο – Οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό με 4.700 μηνιαίες δόσεις!!! μέχρι το 2404Απίστευτο – Οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό μέχρι το 2404Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στην Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης,
ο οποίος προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως εταιρεία-οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό των χρεών του μέχρι το 2404! Κατά την...
διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης με θέμα τον «Διακανονισμό Ασφαλιστικών Εισφορών σε Εταιρείες με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ», ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ προσκόμισε το συγκεκριμένο έγγραφο στον υφυπουργό Εργασίας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο μεγαλοοφειλέτης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ φαίνεται να πέτυχε, με βάση τον Ν. 3943/2011, έναν διακανονισμό με τον οποίον θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη του σε 4.700 δόσεις. «Έχω στα χέρια μου -υπογλώσσιο πήραμε όταν το είδαμε- έγγραφο που δείχνει ότι κάποιος πέτυχε 4.700 δόσεις, με τελευταία δόση στις 31.03.2404», είπε ο ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος εξήγησε πως οι διακανονισμοί για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ γίνονται με απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Από την πλευρά του ο υφυπουργός δήλωσε πως: «Θα πρέπει να περιέλθει σε γνώση δική μας και να πάμε στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσουμε τι είναι αυτό. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του ΙΚΑ, της αυστηρότερης δυνατής». Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ωστόσο δεν ανέφερε την επωνυμία της εταιρείας, ενώ από το σχετικό παραστατικό έχουν σβηστεί τα στοιχεία της.

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΛΥΚΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Λένε πως όταν ο "μοναχικός λύκος" θυμώσει, τότε γίνεται ...χαμός! Λέτε να είναι έτσι;;;;
Αν θα μου λέγατε να χαρακτήριζα τον φίλο μου ΕΥΓΕΝΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΛΥΜΠΙΟ με δύο λέξεις σήμερα σε σχέση με την ...σχέση του με την πολιτική και τα πολιτικά, θα τον ονόμαζα "μοναχικό λύκο"!!!
Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΛΥΚΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
Λέτε να καταφέρει ο ΛΥΚΟΣ να ΕΠΙΖΗΣΕΙ και να προσφέρει στον τόπο μας; Το επιζήσει εννοείται πως αφορά τα ...πολιτικά!!!

Ισχυρή Πιερική εκπροσώπηση στο νέο Επταμελές Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού ΤύπουΟι δημοσιογράφοι ψήφισαν ανανέωσηΣτην προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης ο Γιώργος Κουκουλιάτας, ενώ Γενικός Γραμματέας αναλαμβάνει ο Λευτέρης Μωυσιάδης. Οι εκλογείς τίμησαν με την ψήφο τους όλους τους Πιεριείς δημοσιογράφους που ήταν υποψήφιοι όχι μόνο για το ΔΣ αλλά και για την Πειθαρχική και Ελεγκτική Επιτροπή.

ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕ Ή ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΝΤΖΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ....ΕΚΠΟΜΠΗ!!! ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ON AIR

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ON AIR.... επί της Τερζοπούλου στον αριθμό 41 λίγα μέτρα από την Πλατεία Ευκαρπίδη είναι το ...ΚΑΦΕΡΑΔΙΟ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Εκεί πίνεις τον καφέ σου και δίπλα ή πίσω σου οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7 στα fm ή www.athlitikos.gr κάνουν τη δική τους εκπομπή. Εσύ απλά πίνεις τον καφέ ή το ποτό σου, όπως οι προπονητές της φωτογραφίας ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ κι αν θέλεις συμμετέχεις. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. Οι παραγωγοί σου δίνουν μικρόφωνο.....
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝ AIR
AΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7 στα fm ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Παγίδα τα sms που σας «χαρίζουν» 1,5 εκατ. ευρώ ...
Την προσοχή των πολιτών εφιστά τη Ελληνική Αστυνομία που αφορούν στην εξαπάτηση τους με μηνύματα- παραπλανητικού περιεχομένου- που αποστέλλονται μέσω κινητού τηλεφώνου.
Αυξάνονται δραματικά οι καταγγελίες των θυμάτων που λαμβάνουν μηνύματα ότι δήθεν έχουν...
κερδίσει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Σκοπός των αποστολέων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών. Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα και έχουν ως αποστολέα αριθμούς κινητού τηλεφώνου από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για παραλλαγή - εξέλιξη των νιγηριανών απατών, αφού αποστέλλονται μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλογραφίας, όπως παλιότερα.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έχει ως εξής :

«Your Mobile Number has Won £1,500,000.00 in the Euro Millions Mobile Award. To Claim Funds,Kindly Email us: FNK424756,Your Name & Number to: mobilewin@msn.com»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προτρέπει τους χρήστες του διαδικτύου να αποφεύγουν να ανοίγουν μηνύματα, στα οποία φαίνεται ως αποστολέας άγνωστος προς αυτούς αριθμός από το εξωτερικό. Επίσης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μηνύματα που τους υπόσχονται ότι θα κερδίσουν χρήματα και να μην απαντούν στα μηνύματα αυτά αφού τους προτρέπουν να δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η αστυνομία ζητάει από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα τη Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο τηλέφωνο 11012 ή στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gr

Στο 140% του ΑΕΠ το ελληνικό χρέος το 2020;...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Welt am Sonntag  έχουν επιδεινωθεί τα στοιχεία της μακροπρόθεσμης πρόγνωσης για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.
Η Έλλαδα είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να αυξηθεί το χρέος της το 2020 στο...
140% του ΑΕΠ αντί 120% που είναι ο στόχος των δανειστών της, επισημαίνει η εφημερίδα, επικαλούμενη «διαπραγματευτικούς κύκλους». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παραμένει ανοιχτό το πώς θα διαχειριστούν η Τρόικα και η ελληνική κυβέρνηση τις νέες προγνώσεις. Οι ιδέες που εξετάζονται είναι πολλές σημειώνει η Welt am Sonntag: «Από την μετάθεση των στόχων μέχρι ακόμη και την διαγραφή τους». Και οι δύο ιδέες αποτελούν αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των δανειστών, ενώ οι Έλληνες ζητούν από τους «διασώστες» παραχωρήσεις, υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα.

«Η ΕΚΤ δεν έχει δικαίωμα χρηματοδότησης κρατών»

Το στέλεχος της ΕΚΤ Γιορτγκ Άσμουσεν δεν διακρίνει καμία δυνατότητα να ικανοποιηθεί το αίτημα ου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Bild am Sonntag ο γερμανός πρώην υφυπουργός Οικονομικών δηλώνει: «Δεν μπορούμε ούτε να παρατείνουμε τις προθεσμίες των ελληνικών ομολόγων ούτε να μειώσουμε τα επιτόκια. Το ένα και το άλλο θα καταλήξουν να διαγράψουν ένα μέρος του χρέους και θα είναι μια άμεση χρηματοδότηση του ελληνικού κράτους. Η ΕΚΤ δεν έχει αυτό το δικαίωμα από νομική άποψη».

Η πιο ακριβή λύση η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Πιο αισιόδοξος εμφανίζεται ο επικεφαλής του μόνιμου μηχανισμού στήριξης ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ. Σε συνέντευξή του προς την Rheinische Post του Ντίσελντορφ, ο κ. Ρέγκλινγκ προβαίνει στην εκτίμηση ότι η ευρωπαϊκή στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης έχει φέρει αποτελέσματα και τονίζει ότι έχει διανυθεί περισσότερο από το μισό του δρόμου, μολονότι η κρίση δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί. Ο Κλάους Ρέγκλινγκ προειδοποιεί να σταματήσουν οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Μια έξοδος της Ελλάδας από την νομισματική ένωση θα ήταν η πιο ακριβή από τις πιθανές λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ESM.

Έπιασε σκούπα και φαράσι...
Δύσκολο να συνηθίσει τη νέα της ζωή στη φυλακή, η κόρη του Άκη, Αρετή. Παρ΄όλα αυτά όμως, η ίδια, το προσπαθεί.
Μαζί με την πρώην μπασκετμπολίστρια Όλια Κίρκοβιτς, η οποία είχε... αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγο καιρό, βάφει και κάνει γκράφιτι στους τοίχους (σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής"), ενώ καθαρίζει τους χώρους, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης...

Ποιους ασφαλισμένους πιάνει το όριο των 67..
Η αύξηση του γενικού ορίου συνταξιοδότησης κατά δύο έτη (από τα 65 στα 67) αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο αυξήσεων στα όρια συνταξιοδότησης όλων των ενδιάμεσων περιπτώσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ... το όριο ηλικίας για την καταβολή μειωμένης σύνταξης θα αυξηθεί από τα 60 στα 62 έτη. Ανάλογη θα είναι η αύξηση σε όλα τα λεγόμενα «ενδιάμεσα» όρια ηλικίας, ενώ συζητείται μόνο η «διάσωση» όσων ασφαλισμένων θεμελιώνουν εφέτος συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Το μέτρο αυτό αναμένεται να παρατείνει τον εργασιακό βίο για 70.000 ασφαλισμένους, οι οποίοι πιθανότατα θα υποχρεωθούν να παραμείνουν δύο επιπλέον έτη για να συνταξιοδοτηθούν.

Ο ακριβής αριθμός όσων θα «πληγούν» από τη ρύθμιση δεν είναι εφικτός πριν από την αποσαφήνιση του νέου ασφαλιστικού καθεστώτος. Ωστόσο η πρόβλεψη για εξοικονόμηση που έχει κάνει η κυβέρνηση αναφέρεται σε 1,1 δισ. ευρώ, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι το πρώτο έτος της εφαρμογής του το οικονομικό αποτέλεσμα θα είναι χαμηλότερο καθώς πολλοί ασφαλισμένοι θα σπεύσουν να αποχωρήσουν από την εργασία τους προκειμένου να αποφύγουν τον «εγκλωβισμό» για δύο ακόμη έτη.

Το μέτρο προτάθηκε ως «αντίβαρο» για να αποφευχθούν απολύσεις στο Δημόσιο και ανατροπές στα εργασιακά. Πάρα ταύτα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί ειδικό καθεστώς στον δημόσιο τομέα ώστε να αποχωρήσουν με προσυνταξιοδοτικό καθεστώς όσοι έχουν τις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ρύθμιση - εφόσον τελικώς εφαρμοστεί – προβλέπει την αύξηση της ηλικίας σε δύο δόσεις: στο 66ο έτος από 1ης Ιανουαρίου του 2013 και στο 67ο έτος από 1ης Ιανουαρίου 2014.

Στην περίπτωση αυτή η αύξηση θα αφορά τους παλαιούς όσο και τους νέους ασφαλισμένους, ενώ δεν θίγονται όσοι έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Σήμερα στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία καταβάλλεται σύνταξη σε ηλικία 65 ετών, εφόσον έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 15 έτη ασφάλισης. Η ρύθμιση αυτή ισχύει ανεξαρτήτως του έτους ασφάλισης, ωστόσο υπάρχουν μια σειρά διατάξεις που επιτρέπουν την ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη.

Η αύξηση του γενικού ορίου συνταξιοδότησης κατά μία διετία, δηλαδή από το 65ο στο 67ο έτος, αγγίζει το σύνολο των νέων ασφαλισμένων που μπήκαν στην αγορά εργασίας μετά την 1η Ιανουαρίου 1993.

Επίσης επηρεάζει και τους ασφαλισμένους που μπήκαν στην αγορά εργασίας πριν από το 1993 αλλά δεν έχουν προλάβει να θεμελιώσουν δικαίωμα. Στον δημόσιο τομέα η θεμελίωση γίνεται με τα 25 έτη ασφάλισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικό καθεστώς ενδέχεται να υπάρξει μόνο για τους εργαζομένους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Αύξηση κατά μία διετία πιθανότατα θα υπάρξει και στα ειδικά όρια συνταξιοδότησης που επιτρέπουν την έξοδο πριν από το 65ο έτος της ηλικίας. Συνεπώς επηρεάζονται και θα λάβουν μειωμένη σύνταξη, όπως και όσοι συνταξιοδοτούνται με 35 έτη ασφάλισης.

Ερωτηματικό παραμένει κατά πόσο θα υπάρξουν μεταβατικές ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους προ του 1983, οι οποίοι έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Δαμάζοντας τα κύματα..
Βλέποντας να ορθώνονται απειλητικά μπροστά τους κύματα ύψους δέκα μέτρων, οι περισσότεροι ναυτικοί θα έβαζαν πλώρη ολοταχώς για το πλησιέστερο λιμάνι. Αλλά για τον «κυνηγό καταιγίδων» Τσιαράν Μονκς τα ... πράγματα έχουν αλλιώς, καθώς όσο πιο φουρτουνιασμένη είναι η θάλασσα και τα κύματα ψηλά, τόσο πιο χαρούμενος είναι εκείνος. Ο ατρόμητος πηδαλιούχος είναι «υπάλληλος» ενός ναυπηγείου που εδρεύει στο Κορκ της Ιρλανδίας και η δουλειά του συνίσταται στη δοκιμή καινούργιων σκαφών. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, το δώδεκα μέτρων σκάφος του βρίσκεται σχεδόν στον αέρα εξαιτίας ενός τεράστιου κύματος πάνω στο οποίο θα ταλαντευτεί για μερικά μέτρα, προτού τελικά καταφέρει να το υπερπηδήσει και να επανέλθει στην επιφάνεια της θάλασσας. Για να μπορέσει να κρατήσει σε όρθια θέση το σκάφος πάνω στο κύμα, ο Μονκς επιστράτευσε όλη του τη δεξιοτεχνία στην πλοήγηση κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς έστω και ελάχιστων μοιρών απόκλιση θα είχε ως αποτέλεσμα το αναποδογύρισμά του.

Θαυματουργό χάπι υπόσχεται υγιή γηρατειά...


Ενα χάπι που θα εξασφαλίζει υγιή γηρατειά θα είναι έτοιμο μέσα στα επόμενα 30 χρόνια, προβλέπουν οι γενετιστές του University College London.
Το χάπι θα μειώνει τις... πιθανότητες εμφάνισης επικίνδυνων νόσων, όπως είναι ο καρκίνος και η άνοια, και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να γερνούν «φυσιολογικά», αναφέρει ο Νικ Κόλινς στην εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».
Η Λίντα Πάρτριτζ, γενετίστρια στο UCL, εξηγεί πως τα φάρμακα αυτά θα μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης των νόσων δρώντας κατά του βασικού αιτίου που τα προκαλεί, δηλαδή τα ίδια τα γηρατειά.
Η γιατρός παρουσίασε το σχέδιο την περασμένη εβδομάδα σε διεθνές συνέδριο στη Νίκαια της Γαλλίας. Η κ. Πάρτριτζ εξήγησε ότι πολλά υπάρχοντα φάρμακα παρουσιάζουν αναπάντεχες κι ευεργετικές παρενέργειες, όπως για παράδειγμα η ασπιρίνη που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου.
Και συνέχισε λέγοντας ότι θα αναπτυχθούν και φάρμακα που θα μιμούνται τα αποτελέσματα μιας περιορισμένης διατροφής με πολύ λίγες θερμίδες. Σε πειράματα με ζώα, η διατροφή αυτού του τύπου έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει από μια σειρά νόσων που σχετίζονται με τα γηρατειά, όπως είναι οι καρδιοπάθειες και ο διαβήτης.
«Για να αντιμετωπίσουμε τα ολοένα και περισσότερα κρούσματα σοβαρών ασθενειών που παρατηρούνται στην τρίτη ηλικία, πρέπει να στοχεύσουμε στη διαδικασία της γήρανσης, τον κύριο παράγοντα κινδύνου», λέει η ίδια στην εφημερίδα.
«Αυτό που επιδιώκουμε δεν είναι περισσότερα χρόνια ζωής με την αρρώστια, αλλά όσο γίνεται περισσότερα χρόνια καλής υγείας κι έναν ξαφνικό θάνατο. Δεν μιλάμε για αθανασία, απλά προσπαθούμε να αποτρέψουμε ή να μικρύνουμε την περίοδο που οι ηλικιωμένοι είναι άρρωστοι λίγο πριν από το τέλος της ζωής τους», συνεχίζει η επιστήμονας.
Οι γενετικές μεταλλάξεις και η διατροφή χαμηλών θερμίδων σε ζώα έχουν αποδειχθεί ότι καθυστερούν τα γηρατειά κόβοντας την επικοινωνία ανάμεσα σε τμήματα του δικτύου όπου διακινούνται οι χημικές ουσίες στον οργανισμό. Το δίκτυο αυτό ελέγχει τα πάντα, από τον μεταβολισμό μέχρι το αναπαραγωγικό μας σύστημα.
Ορισμένα φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και η μετφορμίνη για τον διαβήτη, μιμούνται τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι γενετικές μεταβολές και οι περιορισμοί στη διατροφή επηρεάζουν το σώμα μας.
Καθώς αυτές οι θεραπείες εμποδίζουν τη διαδικασία γήρανσης του οργανισμού, θα μπορούσαν επίσης να διατηρήσουν τη μυϊκή δύναμη, την καλή ακοή και την καλή κατάσταση του δέρματος.
Στις επόμενες δεκαετίες, ίσως είναι πιθανό να συνδυάσουμε τα σημαντικά ενεργά συστατικά τους σε ένα χάπι, το οποίο θα μας προστατεύει από το γήρας, λέει η κ. Πάρτριτζ.
«Αυτό που θέλουμε είναι τα φάρμακα αυτά να μιμηθούν τα ευεργετικά αποτελέσματα της διατροφής χαμηλών θερμίδων. Στην έρευνά μας διαπιστώνουμε ότι πολλά φάρμακα που ήδη κυκλοφορούν έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης από ό,τι νομίζουμε. Φαίνεται πως η περιορισμένη διατροφή μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση των ασθενειών και να μειώσει αυτή την περίοδο προς το τέλος της ζωής μας, που είναι η πιο δύσκολη», λέει η ίδια.

"Νοίκιασε" το ίδιο διαμέρισμα σε 22 διαφορετικούς ενοίκους...
...χωρίς να είναι δικό του...
Oυτε έναν, ούτε δύο , ούτε τρείς αλλά 22 ανθρώπους που ήθελαν να ενοικιάσουν ένα συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη κατάφερε να εξαπατήσει ενας 57 χρονος αποσπώντας τους χρήματα ως προκαταβόλη.
Ο δραστης που συνελλήφθη παρουσιαζόταν ως...
ιδιοκτήτης διαμερίσματος που δεν του άνηκε καν , έκλεινε συμφωνίες με υποψήφιους ενοικιαστες και έπαιρνε τα χρηματα.Με τον τρόπο αυτόν είχε καταφέρει να εξαπατησει 22 ατομα παίρνοντας συνολικά 7700 ευρω

ΕΔΩ SAVVAS ΕΚΕΙ ΣΑΒΒΑΣ, WHERE IS SAVVAS???

Ρε συ Σάββα που είσαι;;; Χάσαμε τον Σάββα stop Where is SAVVAS? stop Κάπου στον Δήμο λέτε να είστε κύριε Δήμαρχε; Κι όμως ρε παιδιά ο ΣΑΒΒΑΣ δεν μασάει, είναι εκεί κι ας τον ψάχνετε εσείς.... Ά ρε Σάββα και κυρ Σάββα και αφέντη τσουτσουλομύτη...... 

Ο παπάς έχει ξεφύγει (ΒΙΝΤΕΟ)...
Παπάς στην Κύπρο τελεί τη νεκρώσιμο ακολουθία, χορεύοντας και τραγουδώντας το άσμα «Ο κυρ Θάνος πέθανε», μπροστά από... το φέρετρο!


"...Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ..."


Ο Παρθενώνας της Ελληνικής φύσεως 
 

Όλυμπος, το βουνό των Θεών

Σκάλα
Όλυμπος: στο δρόμο προς την κορυφή

ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ...

Εχθές είδα ένα πάρα πολύ όμορφο όνειρο και αποφάσισα να το απεικονίσω..Arthur: Βασίλης Αγιαννίτης

Το «τρικ» με τις τιμές των διοδίων...

Μειώσεις στις τιμές των διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα και σταδιακές αυξήσεις στα ολοκληρωμένα είναι οι βασικοί άξονες της νέας πολιτικής διοδίων στους τέσσερις «προβληματικούς» οδικούς άξονες.

Σύμφωνα με...
την «Καθημερινή της Κυριακής» το δημόσιο θα αναλάβει να καλύψει το κόστος των μειώσεων, δεν έχει ωστόσο διευκρινιστεί αν θα αναλάβει να καλύψει και τη διαφορά ανάμεσα στις αυξήσεις που θα πραγματοποιηθούν και τις αυξήσεις που θα έπρεπε –βάσει των συμβάσεων- να πραγματοποιηθούν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των παραχωρησιούχων και του δημοσίου βρίσκονται στο τελικό στάδιο και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένονται ανακοινώσεις.

Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί η «σωτηρία» του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου (Μαλιακός-Κλειδί) και της Νέας Οδού (Ιόνια οδός και τμήμα Μεταμόρφωσης-Σκάρφειας της ΠΑΘΕ), ενώ σε κρίσιμο στάδιο βρίσκονταν οι συζητήσεις για τις άλλες δύο παραχωρήσεις, την Ολυμπία Οδό (Ελευσίνα-Πάτρα- Πύργος-Τσακώνα) και την κεντρική οδό (Ε65).

ΑΠΟ ΔΩ Η ....ΚΑΤΕΡΙΝΗ! ΧΑΙΡΩ ...ΠΟΛΥ!!!!


πόλη μας είναι η πρωτεύουσα του νομού Πιερίας και η έδρα του Δήμου Κατερίνης. Βρίσκεται στο κέντρο της πεδιάδας της Κατερίνης, που αρχίζει από τον Όλυμπο και ταΠιερία και φτάνει μέχρι το Θερμαϊκό κόλπο. Είναι το διοικητικό, πνευματικό, γεωργικό και εμπορικό κέντρο του νομού. Απ' αυτήν περνά ο αυτοκινητόδρομος και η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Είναι έδρα νομαρχίας.  Βρίσκεται 6 χλμ. από την παραλία του Θερμαϊκού,κατά μήκος της οποίας είναι χτισμένοι οι τουριστικοί οικισμοί Παραλία και Περίσταση, που τοκαλοκαίρι συγκεντρώνουν  χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι τονώνουν την πλούσια οικονομία της περιοχής.
Η Κατερίνη χτίστηκε πριν 350 περίπου χρόνια από καλόγερους από το όρος Σινά, που έχτισαν και το ναό της Αγίας Αικατερίνης, γι’ αυτό και ονομαζόταν παλιότερα και Αικατερίνη. Σιγά σιγά έγινε μικρό χωριό. Στις 16 Οκτωβρίου 1912 τα ελληνικά στρατεύματα  την  ελευθέρωσαν  από τον  τουρκικό  ζυγό.     
 To 1923, με τη συρροή προσφύγων από τον Πόντο, κυρίως, μεγάλωσε πολύ γρήγορα. Αργότερα πολλοί κάτοικοι της Κατερίνης ήρθαν από διάφορες   κοντινές και μακρινές περιοχές της  Ελλάδας συνθέτοντας έτσι έναν πολύμορφο πολιτισμό (Πόντιοι, Βλάχοι, Θρακιώτες, Κρητικοί, Ηπειρώτες κλπ).                                                                                         Μέχρι και πριν λίγα χρόνια οι κυριότερες ασχολίες των κατοίκων της ήταν η γεωργία και η κτηνοτροφία. Σήμερα οι κάτοικοί της ασχολούνται με επιτυχία και με το εμπόριο, τον τουρισμό, τη βιοτεχνία και άλλες πολλές δραστηριότητες.                                Η Κατερίνη είναι μια σύγχρονη πόλη. Έχει αρκετά καλά οργανωμένο διοικητικό και εμπορικό κέντρο αν και η ρυμοτομία της δεν είναι ιδανική.                                                                 Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, σημειώνει αλματώδη ανάπτυξη                                                          σε όλους τους τομείς ενώ έχουμε και σημαντική πολιτιστική                                                          δραστηριότητα από Φορείς, Πολιτιστικούς συλλόγους, διάφορους Οργανισμούς κλπ..                                                     Η πόλη μας  έχει ωραιότατο δημοτικό κήπο (πάρκο) 100 στρεμμάτων, κεντρικό πεζόδρομο με καταστήματα, παραδοσιακά  κτίσματα και κέντρα ψυχαγωγίας.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ....ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ 20ΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ...ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΣΑ;

"ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ... 
" (Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους)..... 
40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνε

ιο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα; Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.

Ποιος σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;

Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Για να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;

Ποιος σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!

Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.

Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!

Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!

Τι κατάφερες ρε; Τι μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 1973 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη πίσω σου;

Δεν ντράπηκες να ταπεινώνεις το δολάριο επί τόσα χρόνια; Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!

Τι σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;

Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!

Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;

Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;

Τα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;

Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.

Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;

Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιος σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;

Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιος σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδιά τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.

Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρνανε όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;

Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!

Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;

Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!

Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!

Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.

Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!

Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;

Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!

Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ρεεε! Τ’ΑΚΟΥΣ;;;


ΠΗΓΗ: http://zeretsi.blogspot.gr/2012/02/blog-post.html

ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ...ΓΡΑΦΕΙΟ!!! ΠΟΙΟ;;;;;

Να ο Κώστας Κουκοδήμος που φόρεσε τα ... χειμωνιάτικα του. Ο ΚΟΥΚΟΣ το παλεύει δυνατά και ...δυνατά! Στην Πιερία να ξέρετε πως είναι μόνο ένα το Βουλευτικό Γραφείο που δουλεύει πλέον κι όλοι σ εκείνο πηγαίνουν. Ποιό είναι αυτό; Μη ρωτάτε..... Κι ύστερα; Ύστερα δεν υπάρχει ύστερα!!!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ...ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ;;; 

Φοιτήτρια που έψησε αυγά στην Αιώνια Φλόγα τιμωρήθηκε με φυλάκιση (βίντεο)...


Σε τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε μία Ουκρανέζα φοιτήτρια, επειδή τον Δεκέμβρη του 2010 είχε τηγανίσει αυγά πάνω στην Αιώνια Φλόγα, το μνημείο για τον Άγνωστο Στρατιώτη του... Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 21χρονη φοιτήτρια Hanna Sinkova βρήκε αυτό τον πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για τις πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά κρίθηκε ένοχη για βεβήλωση μνημείου.

Η Hanna Sinkova είναι μέλος μίας ριζοσπαστικής ένωσης νέων «Η αδελφότητα του Αγίου Λουκά» και ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους βετεράνους του πολέμου.

Όπως είπε, η πράξη της ήταν συμβολική, καθώς σε λίγο καιρό οι βετεράνοι, οι ηλικιωμένοι και οι φτωχοί πολίτες της χώρας θα μαζεύονται στην Αιώνια Φλόγα για να μαγειρέψουν, καθώς δε θα έχουν πού να μείνουν, αλλά δε θα έχουν και τίποτα να φάνε.

Η Hanna Sinkova δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση.
Όπως αναφέρει το Reuters, η μέση σύνταξη στην Ουκρανία πέρυσι έφτανε τα 108 ευρώ (140 δολάρια).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ....ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ...ΘΕΪΚΑ!!!

Καλή σου μέρα Πιερία μου. Καλή σας μέρα αγαπητοί μου συντοπίτες. Κι όταν λέω να έχουμε καλημέρα το εννοώ. Εύχομαι όλοι μας να πάμε τη ζωή μας εδώ, περισσότερο ...καλύτερη! Όσοι ζούμε ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ας καταφέρουμε να ζήσουμε κι ....ΟΛΥΜΠΙΑ και ...ΘΕΪΚΑ!!!

Ογδόντα κιλά αστακού, στο πιάτο του Αμπράμοβιτς..
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν ήρθε απλώς στην Ελλάδα, αλλά έκανε και τις ζημιές του. Αλλωστε ο Ρώσος μεγιστάνας μάς έχει συνηθίσει σε οικονομικές υπερβολές -ειδικά όταν... αυτές συνάδουν με υψηλές γεύσεις και γκουρμέ εκφάνσεις-, ανάλογες με εκείνη που έκανε πριν από τρία χρόνια στο πολυτελές εστιατόριο «Εtrusco» της Κέρκυρας «υπογράφοντας» λογαριασμό αντίστοιχο με τις εισπράξεις μιας ολόκληρης σεζόν.

Η συνέχεια γράφτηκε φέτος με «χρυσούς» λογαριασμούς στην Ελλάδα του μνημονίου, όταν ύστερα από μια βόλτα σε αρκετά ελληνικά νησιά ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι επέλεξε για ολιγοήμερες διακοπές την Κω, συντροφιά με τη σύντροφό του Ντάρια Ζούκοβα και μια παρέα Βραζιλιάνων billionaires.

Οι υψηλού επιπέδου συνήθειες του κακομαθημένου Ρώσου και της καλής του έγιναν εμφανείς στο νησί με το καλημέρα: με το που άραξε η πολυτελής θαλαμηγός «Εclipse» των 170 μέτρων στο λιμάνι, μια στρατιά από το προσωπικό ξαμολήθηκε στο νησί για προμήθειες σούπερ μάρκετ που άγγιξαν το ποσό των 2.000 ευρώ: «Οι άνθρωποι στο νησί τα έχασαν με τους ανθρώπους του πληρώματος, που μπήκαν με... επιθετικές τάσεις στα μαγαζιά για τον ημερήσιο ανεφοδιασμό», λέει κάτοικος του νησιού. Παρήγγειλαν τόσα πολλά πράγματα που ήταν σχεδόν αδύνατον να μεταφερθούν με απλό αυτοκίνητο, γι’ αυτό και στο τέλος αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν φορτηγάκι! Λέγεται μάλιστα ότι για τη μεταφορά και την τοποθέτηση των εμπορευμάτων στο σκάφος χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα, γεγονός που έκανε τους κατοίκους να παρακολουθούν εμφανώς σοκαρισμένοι, προσπαθώντας να μαντέψουν τον σπάταλο αλλά και υπερκαταναλωτικό ιδιοκτήτη του.

Αφάνισαν ακόμη και τον γόνο αστακού!

Ο Αμπράμοβιτς αποδείχτηκε εξπέρ στις ορθοπεταλιές. Φορώντας τη χαρακτηριστική στολή ποδηλάτη, την προηγούμενη Κυριακή βγήκε από το σκάφος του προκειμένου να γυμναστεί αλλά και να κάνει τη βόλτα του στο νησί. Οκτώ σεκιουριτάδες τον ακολουθούσαν κατά πόδας στις περιοχές Λάμπη, Τιγκάκι, Πυλί και Καρδάμαινα, όπου βρέθηκε συντροφιά με το ποδήλατό του. Στην Καρδάμαινα τον περίμενε η υπόλοιπη παρέα, καθώς η φήμη μιας ταβέρνας με νοστιμιές που μυρίζουν θάλασσα έκανε τον Ρώσο να κλείσει ολόκληρο το μαγαζί για εκείνον και τους φίλους του.
Η «παραγγελιά» επιτεύχθηκε εύκολα, καθώς έφερε την ένδειξη «αστακοί». Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πραγματικό αφανισμό του πολυτελούς εδέσματος, αφού η παρέα των billionaires κατανάλωσε περί τα 80 κιλά αστακού, τα οποία «κατέφταναν» με βάρκες ακόμη και από κοντινά νησιά. Λέγεται μάλιστα ότι κάποια στιγμή ο καταστηματάρχης, βλέποντας ιδιαίτερα ορεξάτους τους πελάτες του, άρχισε να τηλεφωνεί για αστακοανεφοδιασμό σε κοντινά εστιατόρια, εξαφανίζοντας από το νησί ακόμη και την τελευταία αστακοουρά!

Το ασυνήθιστο φαγοπότι κράτησε περί τις τέσσερις ώρες και παρότι δεν διέρρευσε τίποτα αναφορικά με τον λογαριασμό, κάποιοι κάνουν λόγο για πενταψήφιο νούμερο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου πλήρωσε ο Ρώσος cash με ένα απλό τηλεφώνημα στον υπεύθυνο του πληρώματός του.

ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ" ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ...ΟΛΥΜΠΟΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΖΗΝΩΝ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ ΣΕ ...ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Όταν λέμε ή μιλούμε για ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ, να ξέρετε πως εννούμε ...ΟΡΑΜΑ! Κι όμως κάποιοι είναι απέναντι στο συγκεκριμένο όραμα και στην συγκεκριμένη εμπνευσμένη πράξη. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως πάει η ιστορία και πως οι πάντες (υγιείς βέβαια) έχουν υποκλιθεί μπροστά στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ. Κι όταν μιλούμε βέβαια για ΣΧΟΛΕΙΟ ή για ΟΛΥΜΠΟ, τα "γατάκια" που νιαουρίζουν να το βουλώσουν!
ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ Η ΥΓΙΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΘΑ ...ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!!!
Θα ταξιδέψει στα πέρατα της γης και το μυθολογικό αυτό όραμα θα μετατραπεί από ΜΥΘΟΣ σε ...ΑΛΗΘΕΙΑ!
Οι διαχειριστές αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ, ΠΛΑΤΩΝ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΙΚΛΟΓΛΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΟΣ και λοιποί, θα το προχωρήσουν! Πιό πάνω από το "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ" κύριοι είναι μόνο ο ίδιος ο ...ΟΛΥΜΠΟΣ! Καταλάβατε;;;;;

H EΡΤ έδωσε 1,2 εκατομμύρια, για νέες προσλήψεις...

Αυτό είναι το ποσό που έδωσε η ΕΡΤ για τους νεοπροσληφθέντες συμβούλους και τις γενικές γραμματείς των γενικών διευθυντών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των... συνδικαλιστών με βάση τα στοιχεία που αναρτήθηκαν και στη «Διαύγεια», για 25 με 30 προσλήψεις το κόστος είναι της τάξεως του 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το 5% που θέλουν να κόψουν από 2.800 εργαζόμενους της ΕΡΤ με τα νέα μέτρα, είναι περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ...ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΟΜΩΣ ΜΕ ...ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ!!!

Τι κι αν μου λείπεις, είπε ο ΜΙΜΙΚΟΣ στη ΜΑΙΡΗ του.....
Κι εκείνη του απάντησε, φεύγω κι ας σ αγαπω....
Κι εκείνος της είπε, φύγε γιατί με σκοτώνεις....
Κι εκείνη του είπε, καλό ταξίδι φως μου.....
Κι εκείνος της φώναξε, ΦΕΥΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟ ...ΦΩΣ!
ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ Ο ΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΛΑ ΚΙ Η ΜΑΙΡΗ ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ...ΚΟΣΜΟ

Αν αγαπήσεις τον τόπο σου θα αγαπήσεις και τους ανθρώπους του. Κι ύστερα μέσα από αυτό θα δεις πως και εσύ θα υπάρχεις. Πως και εσύ θα αγαπάς ...εσένα. Και μαζί με εσένα θα αγαπάς και την Πιερία μου.
Κι όμως ρε παιδιά, αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που δεν νομίζω πως έτσι ανακαλύψαμε την Αμερική. Η αλήθεια είναι μία.....
Κι η αγάπη είναι μία....
Κι η ΠΙΕΡΙΑ είναι μία.....