PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ..
ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ..."ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ" ..
ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ...

Κατακεραυνώνοντας εν χορώ την Τεχεράνη

 για εξαπάτηση της διεθνούς κοινότητας με την απόκρυψη της κατασκευής δεύτερης εγκατάστασης εμπλουτισμού ουρανίου, ο Μπαράκ Ομπάμα και οι ηγέτες Γαλλίας, Βρετανίας και Γερμανίας απαιτούν να ανοίξει η μονάδα για επιθεώρηση και προειδοποιούν με σκληρές κυρώσεις. Το Ισραήλ φέρεται να γνώριζε, η Κίνα όχι.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι η πυρηνική εγκατάσταση βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα με τούνελ σε στρατιωτική βάση που ελέγχεται από τους Φρουρούς της Επανάστασης.

2.611,56 ΤΟ Χ.Α.

Παρά την έντονη νευρικότητα και τις πολλές εναλλαγές προσήμου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής, ο Γενικός Δείκτης Τιμών σκαρφάλωσε σε νέα υψηλά έτους, στις 2.611,56 μονάδες, με οριακή άνοδο 0,09%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 272,8 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 47,3 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 62 ενισχύθηκαν, 130 υποχώρησαν και 63 παρέμειναν αμετάβλητες.

Ποινικές διώξεις,

 σε βαθμό κακουργήματος, βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου, ασκήθηκαν εναντίον των τεσσάρων συλληφθέντων από τις γιάφκες του Χαλανδρίου και του Γαλατσίου. Επιπλέον, η Εισαγγελία έκρινε θετικά το αίτημα για εντάλματα σύλληψης ακόμη έξι υπόπτων.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ....ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

NEW BUSINESS
Είμαστε η πιο εξειδικευμένη και καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ευρώπη.



Για το νέο μας κατάστημα ORA-ORA στην Κατερίνη

Ζητάμε



ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ

(Πωλήτρια)



Οι υποψήφιες πρέπει να έχουν:



• Δυναμική προσωπικότητα & Ευχάριστο χαρακτήρα

• Ευχέρεια στην επικοινωνία

• Πάθος & ενθουσιασμό για την επίτευξη στόχων

• Ηλικία έως 30ετών

• Προϋπηρεσία επιθυμητή στις πωλήσεις



Η εταιρία προσφέρει:



• Ανταγωνιστικό και πλήρες πακέτο παροχών

• Προοπτική μεγάλης καριέρας

• Συνεχής εκπαίδευση



Πληροφορίες και Βιογραφικά :



Τηλ : 23510 - 34901 Υπ.Οψην. Αχιλλέα Σαββίδη .

ΠΟΛΥΖΟΣ :

"ΗΠΙΑ  Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..."

"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ... "

"ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ".

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"...

"ΚΑΘΕ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΟΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 75 % ΤΗΣ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.."

ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ..!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ...
ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

Απαράδεκτο, χαρακτήρισε το περιεχόμενο της λεγόμενης "Μακεδονικής Εγκυκλοπαίδειας" που εξέδωσε η Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών της ΠΓΔΜ (MANU), ο Αλβανός πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε - στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ- με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Σε ανακοίνωση του γραφείου του κ. Μπερίσα τονίζεται- μεταξύ άλλων- πως ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα ήταν απαραίτητη η παρέμβαση των ανωτάτων αρχών της ΠΓΔΜ και η διατύπωση ξεκάθαρης θέσης για την ομαλοποίηση της κατάστασης, διότι "κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει ταυτότητα βασιζόμενος στη νοθεία της ιστορίας".

Από την πλευρά του, ο κ. Ιβάνοφ δήλωσε ότι μόλις επιστρέψει στα Σκόπια θα καταβάλλει προσπάθειες για την επίλυση του ζητήματος.

Οι κύριοι Μπερίσα και Ιβάνοφ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο των διμερών σχέσεων Αλβανίας - ΠΓΔΜ και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ..?
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ...!!! (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....για να μην μας ξαναπαρουν στο στομα τους)

Με υπογραφή δήλωσης συναίνεσης ο εμβολιασμός

Με δήλωση συναίνεσης θα εμβολιαστούν με το πανδημικό εμβόλιο περισσότεροι από 2 εκ. Έλληνες κατ αρχήν, αποφάσισε χθες η Επιτροπή κατά της πανδημίας της νέας γρίπης.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...?

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..


ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ" ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ?


Κ. Χατζηδάκης: Γαλάζια υπευθυνότητα κόντρα σε «πράσινους αϊβασίληδες»

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωστή Χατζηδάκη
Γαλάζια υπευθυνότητα
κόντρα σε «πράσινους αϊβασίληδες»
«Η θεραπεία του ΠΑΣΟΚ, είναι θεραπεία πολιτικών παραισθήσεων», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, εξαπολύοντας από την Κατερίνη, σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε για λαϊκισμό και ανευθυνότητα.
Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην Κατερίνη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Νέα Δημοκρατία, όπου βασικό ομιλητής ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης. Στην τελετή εγκαινίων εκτός από πλήθος κόσμου, το παρόν έδωσαν και οι έξι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, ο νομάρχης Πιερίας, αλλά και πολλοί δήμαρχοι, οι οποίοι εκλέχθηκαν με τη στήριξη του κόμματος.
Στη ψυχή του Νεοδημοκράτη, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα στηρίξει την παράταξή του στις επερχόμενες εκλογές, προσπάθησε να μιλήσει ο Κ. Χατζηδάκης, μια προσπάθεια που μάλλον στέφθηκε με επιτυχία.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφέρθηκε στις μεγάλες τομές που έχει κάνει η Κυβέρνηση κατά τα προηγούμενα χρόνια, ενώ σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο κατηγόρησε για ανευθυνότητα και άκρατο λαϊκισμό.
Ο κ. Χατζηδάκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, τονίζοντας ότι το κόμμα του «κατεβαίνει στις εκλογές με τη σημαία την αλήθεια, η οποία θα νικήσει το ψέμα και τον λαϊκισμό».
Αναφερόμενος στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυβέρνησής του, ο κ. Χατζηδάκης, έκανε λόγο για προώθηση σημαντικών διαρθρωτικών αλλαγών, όπως η παρέμβαση στα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία μείωσε από 133 σε 13, για τις μεγάλες συμφωνίες πώλησης του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής (επιβάρυνε 1 εκ. ευρώ ημερησίως τον φορολογούμενο πολίτη, είπα), για τον διπλασιασμό της σύνταξης του ΟΓΑ, τον υπερδιπλασιασμό του ΕΚΑΣ, αλλά και την κατάργηση του ΛΑΦΚΑ το οποίο είχε θεσπίσει το ΠΑΣΟΚ.
Συνεχίζοντας ο υπουργός, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να μηδενίσει το σημαντικό έργο της Κυβέρνησης Καραμανλή, μιας Κυβέρνησης που ενεργοποίησε το ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, μείωσε την ανεργία από το 11,5% στο 8,5% εν μέσω κρίσης όπως είπε. «Πάμε με ψηλά το κεφάλι, μιλάμε τη φωνή της αλήθειας και μπορούμε να απευθυνθούμε με ειλικρίνεια στους Έλληνες», είπε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι υπήρξαν λάθη και παραλείψεις. «Ο ίδιος ο αρχηγός μας έκανε αυτοκριτική παίρνοντας και ευθύνες που δεν του αναλογούν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο υπουργός ανάπτυξης, τόνισε ότι το κόμμα του έχει το θάρρος της αυτοκριτικής, «απέναντι σε ένα κόμμα που 10 χρόνια μετά, δεν δέχεται ότι υπήρχε σκάνδαλο στο χρηματιστήριο».
Συνεχίζοντας τη σφοδρή κριτική του στους αντιπάλους του, τους χαρακτήρισε «αϊβασίληδες της πολιτικής, οι οποίοι ενώ περιγράφουν μια μαύρη κατάσταση στην οικονομία, μοιράζουν δωράκια στους πολίτες», χαρακτηρίζοντας της «θεραπεία του ΠΑΣΟΚ», θεραπεία «πολιτικών παραισθήσεων».
Ο κ. Χατζηδάκης, επιχείρησε να προβάλει και τα πλεονεκτήματα του Κώστα Καραμανλή, έναντι του Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, οι Έλληνες αποφασίζουν για το ποιος πρωθυπουργός έχει τις ικανότητες να πάρει το τιμόνι της χώρας σε μια πραγματικά δύσκολη παγκόσμια κρίση λέγοντας πως «είναι προφανές ότι ακόμη και οι οπαδοί αντίπαλων κομμάτων, αναγνωρίζουν ότι θα πάρουνε μεγάλο ρίσκο ψηφίζοντας τον Γ. Παπανδρέου».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Κωστής Χατζηδάκης, εκτίμησε ότι οι Έλληνες δεν θα ρισκάρουν ψηφίζοντας τον Γ. Παπανδρέου, ενώ τόνισε ότι τελείωσε η περίοδος της άμυνας για το κόμμα του και «από δω και πέρα ξεκινάει η αντεπίθεση».
Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κ. Χατζηδάκης, κάλεσε στο βήμα τους έξι υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας.
Β.Ζ.
xatzidakis1
Από την ομιλία του Κ. Χατζηδάκη στην Κατερίνη, κατά τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας


«Η θεραπεία του ΠΑΣΟΚ, είναι θεραπεία πολιτικών παραισθήσεων», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, εξαπολύοντας από την Κατερίνη, σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε για λαϊκισμό και ανευθυνότητα.
Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην Κατερίνη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Νέα Δημοκρατία, όπου βασικό ομιλητής ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης. Στην τελετή εγκαινίων εκτός από πλήθος κόσμου, το παρόν έδωσαν και οι έξι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, ο νομάρχης Πιερίας, αλλά και πολλοί δήμαρχοι, οι οποίοι εκλέχθηκαν με τη στήριξη του κόμματος.
Στη ψυχή του Νεοδημοκράτη, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα στηρίξει την παράταξή του στις επερχόμενες εκλογές, προσπάθησε να μιλήσει ο Κ. Χατζηδάκης, μια προσπάθεια που μάλλον στέφθηκε με επιτυχία.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφέρθηκε στις μεγάλες τομές που έχει κάνει η Κυβέρνηση κατά τα προηγούμενα χρόνια, ενώ σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο κατηγόρησε για ανευθυνότητα και άκρατο λαϊκισμό.
Ο κ. Χατζηδάκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, τονίζοντας ότι το κόμμα του «κατεβαίνει στις εκλογές με τη σημαία την αλήθεια, η οποία θα νικήσει το ψέμα και τον λαϊκισμό».
Αναφερόμενος στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυβέρνησής του, ο κ. Χατζηδάκης, έκανε λόγο για προώθηση σημαντικών διαρθρωτικών αλλαγών, όπως η παρέμβαση στα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία μείωσε από 133 σε 13, για τις μεγάλες συμφωνίες πώλησης του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής (επιβάρυνε 1 εκ. ευρώ ημερησίως τον φορολογούμενο πολίτη, είπα), για τον διπλασιασμό της σύνταξης του ΟΓΑ, τον υπερδιπλασιασμό του ΕΚΑΣ, αλλά και την κατάργηση του ΛΑΦΚΑ το οποίο είχε θεσπίσει το ΠΑΣΟΚ.

xatzidakis2
Ομιλία Κ. Χατζηδάκη στην Κατερίνη

Συνεχίζοντας ο υπουργός, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να μηδενίσει το σημαντικό έργο της Κυβέρνησης Καραμανλή, μιας Κυβέρνησης που ενεργοποίησε το ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, μείωσε την ανεργία από το 11,5% στο 8,5% εν μέσω κρίσης όπως είπε. «Πάμε με ψηλά το κεφάλι, μιλάμε τη φωνή της αλήθειας και μπορούμε να απευθυνθούμε με ειλικρίνεια στους Έλληνες», είπε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι υπήρξαν λάθη και παραλείψεις. «Ο ίδιος ο αρχηγός μας έκανε αυτοκριτική παίρνοντας και ευθύνες που δεν του αναλογούν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο υπουργός ανάπτυξης, τόνισε ότι το κόμμα του έχει το θάρρος της αυτοκριτικής, «απέναντι σε ένα κόμμα που 10 χρόνια μετά, δεν δέχεται ότι υπήρχε σκάνδαλο στο χρηματιστήριο».
Συνεχίζοντας τη σφοδρή κριτική του στους αντιπάλους του, τους χαρακτήρισε «αϊβασίληδες της πολιτικής, οι οποίοι ενώ περιγράφουν μια μαύρη κατάσταση στην οικονομία, μοιράζουν δωράκια στους πολίτες», χαρακτηρίζοντας της «θεραπεία του ΠΑΣΟΚ», θεραπεία «πολιτικών παραισθήσεων».

Ο κ. Χατζηδάκης, επιχείρησε να προβάλει και τα πλεονεκτήματα του Κώστα Καραμανλή, έναντι του Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, οι Έλληνες αποφασίζουν για το ποιος πρωθυπουργός έχει τις ικανότητες να πάρει το τιμόνι της χώρας σε μια πραγματικά δύσκολη παγκόσμια κρίση λέγοντας πως «είναι προφανές ότι ακόμη και οι οπαδοί αντίπαλων κομμάτων, αναγνωρίζουν ότι θα πάρουνε μεγάλο ρίσκο ψηφίζοντας τον Γ. Παπανδρέου».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Κωστής Χατζηδάκης, εκτίμησε ότι οι Έλληνες δεν θα ρισκάρουν ψηφίζοντας τον Γ. Παπανδρέου, ενώ τόνισε ότι τελείωσε η περίοδος της άμυνας για το κόμμα του και «από δω και πέρα ξεκινάει η αντεπίθεση».
Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κ. Χατζηδάκης, κάλεσε στο βήμα τους έξι υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

ΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στην εκδήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών και υποψήφιου με την Ν.Δ. στη Μαγνησία Θανάση Νάκου, μίλησε ο δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης. Είπε πολλά και διάφορα ο δήμαρχος. Το σημαντικότερο όλων είχε να κάνει με την διαπίστωση ότι ο Καραμανλής πληρώνει τα  5 «όχι» στους Αμερικάνους. Ο Κακλαμάνης άφησε να εννοηθεί ότι ο ΗΠΑ δεν του συγχώρησαν ούτε το βέτο στο Βουκουρέστι, ούτε το άνοιγμα που έκανε στην Ρωσία.

ΓΚΑΦΑ ΠΑΣΟΚ

Φοβερή φαγωμάρα επικρατεί από το χθές το μεσημέρι στο ΠΑΣΟΚ μετά από την αποκάλυψη του Γιώργου Κουμουτσάκου ότι τα έξι από τα επτά μέτρα που προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία και την τόνωση των νοικοκυριών, έχουν ήδη νομοθετηθεί και εφαρμόζονται τον τελευταίο χρόνο! Πρόκειται για ρυθμίσεις σχετικά με την υπερχρέωση των νοικοκυριών, το πάγωμα των κατασχέσεων και τη χορήγηση επιδομάτων στις ασθενείς ομάδες του πληθυσμού τα οποία επιδόματα ύψους 500 ευρώ έχουν ήδη δοθεί από τα περασμένα Χριστούγεννα και κατόπιν το Πάσχα. Μες στον πανικό ο Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι ο Κουμουτσάκος διάβασε φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε εκδοθεί πέρυσι. Αμέσως ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. επανήλθε και ανέφερε συγκεκριμένα ότι το φυλλάδιο που παρουσίασε το πήρε σήμερα από το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και πως το ίδιο φυλλάδιο διανέμεται από τα κομματικά στελέχη πόρτα - πόρτα σε όλη την Ελλάδα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγη ώρα δόθηκε κεντρική εντολή από την Ιπποκράτους να αντικατασταθεί το φυλλάδιο αλλά μάλλον είναι αργά καθώς η διανομή του έχει ξεκινήσει από την Τρίτη.

ΣΟΟΥ....!


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....

ΤΑ  STAGE  ΕΓΙΝΑΝ  ΣΤΑΖ...

ΤΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΗ ΘΕΟΥ...

και 3 αυγά Τουρκιας...!

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..!!!

 Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβουν οι δημοσκοπήσεις που καθημερινά περιέρχονται στα κόμματα. Σύμφωνα με αυτές η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώνεται διαρκώς, ενώ αυξάνεται το ποσοστό του Καραμανλή στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. Θετικό εύρημα ότι οι Οικολόγοι διεκδικούν δυναμικά την είσοδο τους στη Βουλή ενώ ο Τσίπρας κερδίζει διαρκώς από το ΠΑΣΟΚ. Τα μηνύματα αυτά προκαλούν ανησυχία στην Ιπποκράτους γι΄ αυτό και ο Παπακωνσταντίνου σήμερα έστειλε σαφές μήνυμα ότι «ο εφησυχασμός είναι εκείνος που μας φοβίζει». Στην ουσία εκείνο που φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι αν ο Καραμανλής τους πάει σε δεύτερο γύρο, ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να αντέξει ούτε την πίεση ούτε τα ντιμπέιτ που αναπόφευκτα θα διεξαχθούν πάλι. Ήδη έχουν ματαιωθεί πολλές από τις προεκλογικές του ομιλίες καθώς στο «μπαλκόνι» χαρακτηρίζεται αρκετά νωθρός ενώ το βάρος θα δοθεί στις τρεις τελευταίες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα για τις οποίες από τώρα ετοιμάζονται στον κομματικό μηχανισμό. Από την άλλη πλευρά ο Καραμανλής βάζει παραπάνω ομιλίες στο πρόγραμμα του όντας πεπεισμένος ότι μπορεί να ανατρέψει ολοσχερώς το κλίμα έστω και την τελευταία στιγμή και τούτο προκύπτει από το γεγονός ότι μετά τις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις, η συσπείρωση αυξήθηκε κατά δέκα μονάδες.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ parapolitika.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Όλα στη ζωή αλλάζουν, μάτια μου 

λένε θα 'ρθουν δύσκολοι καιροί

μα εμένα δε με νοιάζει τίποτα 

δε φοβάμαι, έρωτα μου στα παπούτσια τα παλιά μου

έχω γράψει την παλιοζωή... 

Γιατί έχω εσένα πλάι μου έχω εσένα πλάι μου κι όλα τ' αντέχω μην το ξεχ...νάς... 

Γιατί έχω εσένα πλάι μου, έχω εσένα πλάι μου, φτάνει καρδιά μου, να μ' αγαπάς...

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ

ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΟΔΟΜΗ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΦΙΔΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ...
ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ -ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ- ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΙΕΥΣΟΥΝ... !!!

ΑΠΟΧΗ

δε θα παραστουν οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ..
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΑΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

KATERINA ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Β’ Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, επισκέφθηκε, σήμερα, τη λαϊκή αγορά Γλυφάδας, ενώ, στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).
Χθες, η Κ. Παπακώστα μίλησε στις Υπεύθυνες Γυναικών ΝΟΔΕ και Τοπικών Επιτροπών Λεκανοπεδίου, στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης, όπου, αναφερόμενη στις επερχόμενες εκλογές, υπογράμμισε το κυβερνητικό έργο για τις γυναίκες και την οικογένεια.
Το απόγευμα, στις 19.00, θα συναντηθεί με νεολαία της περιοχής, στο καφέ ‘’Brazilian’’, στην πλατεία Βριλησσίων (Αναλήψεως 3).
Για τις επόμενες ημέρες, η Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου πρόκειται να πραγματοποιήσει τις εξής επισκέψεις - συναντήσεις:
Παρασκευή, 25/9:
•Στις 09.30, θα επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά Αιγάλεω.
•Στις 10.30, θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση, στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου (Πλατεία Κάνιγγος).
•Στις 11.30, θα επισκεφθεί τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 270).
•Στις 18.30, θα μιλήσει στα γραφεία της Τ.Ο. Καματερού (Θεσσαλονίκης & Πηνειού, Πλατεία Δημοκρατίας).
•Στις 20.00, θα πραγματοποιήσει ομιλία, στην Αίθουσα του Άλσους Ηλιούπολης (Μνησικλέους & Ύδρας).
•Στις 23.00, θα συναντηθεί με νεολαία της περιοχής, στο καφέ ‘‘Καφωδείο’’, στο Μπουρνάζι (Κύπρου 73, Μπουρνάζι).
Σάββατο, 26/9:
•Στις 11.00, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση μνήμης, την οποία διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, για την επέτειο των 20 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, στο Ζάππειο.
•Στις 11.30, θα συναντηθεί με νεολαία της περιοχής, στο καφέ ‘’Το καφεδάκι’’, στην Καλλιθέα (Δημοσθένους 23 & Ακτίδων).
Κυριακή, 27/9:
•Στις 11.00, θα συμμετέχει στον πρώτο Αγώνα ‘’Greece Race for the Cure’’, τον οποίο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’, με σκοπό τη στήριξη προγραμμάτων έρευνας και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο Ζάππειο.
•Στις 19.00, θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στου Παπάγου (Πλατεία Γαρδένια).
Δευτέρα, 28/9:
•Στις 10.30, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών (Πειραιώς 31, Αθήνα).
•Στις 12.00, θα επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά Χολαργού.
•Στις 19.00, θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στο Π. Φάληρο (Πλατεία Φλοίσβου).
•Στις 20.00, πραγματοποιεί την Κεντρική της Ομιλία στο ξενοδ‘’Crowne Plaza’’, (πρώην ‘’Holiday Inn’’, Μιχαλακοπούλου 50, Ιλίσια).

SMS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CROWNE PLAZA(ΠΡΩΗΝ HOLIDAY INN, ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 50 ΙΛΙΣΙΑ) ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ BALLROOM

ΜΑΖΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!
ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ!
ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ν.Δ.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΥΡ. ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

SMS ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΗ

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΗ ΤΩΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!

ΛΙΓΟΥΡΙΑ..!!!

ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ..
Η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ...!!!

ΝΕΟΛΑΙΟΙ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ...
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 η ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65...?

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..!!

TI HTAN KAI AYTO ...STO SMALL ΑΠΟΨΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΟΙ ΕΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΤΟΚΑΣ
ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΣΔΡΑ..!!
ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ 4 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...!