PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

"Βαθύτερα στην κρίση"
«Οι Κινέζοι λένε ότι αν θες να βοηθήσεις κάποιον δεν του δίνεις ένα ψάρι αλλά τον μαθαίνεις να ψαρεύει. Δεν είναι πολιτική η πρακτική των επιδομάτων. Πολιτική είναι να εξασφαλισθεί δουλειά για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αιβαλιώτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο δανεισμό της χώρας λέγοντας: «Η όλη διαδικασία του τελευταίου διμήνου, όλα τα ταξίδια και όλες οι "επενδύσεις" της κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού στη Σύνοδο Κορυφής κονιορτοποιήθηκαν στην πρώτη έξοδο για εξασφάλιση κεφαλαίων. Τώρα προχωρούν σε έκδοση ομολόγου και σε δολάρια. Σε λίγο θα βγούμε σε αναζήτηση και κινεζικών γουάν…».

Τέλος, ο κ. Αϊβαλιώτης αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο δήλωσε: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει και παρά την οξύνοιά του, δυστυχώς κινείται σε λανθασμένες ατραπούς. Και τα προηγούμενα μέτρα και το φορολογικό νομοσχέδιο δεν μας βγάζουν απ’ την κρίση αλλά μας μπάζουν ακόμα βαθύτερα. Ο πρωθυπουργός καλείται να αναζητήσει και αλλού εναλλακτικές λύσεις».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τέσσερα νέα προγράμματα απασχόλησης για 119 χιλιάδες ανέργους προϋπολογισμού 816 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, για το ζήτημα των απολυμένων της πρώην ΟΑ.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ