PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

"Βαθύτερα στην κρίση"
«Οι Κινέζοι λένε ότι αν θες να βοηθήσεις κάποιον δεν του δίνεις ένα ψάρι αλλά τον μαθαίνεις να ψαρεύει. Δεν είναι πολιτική η πρακτική των επιδομάτων. Πολιτική είναι να εξασφαλισθεί δουλειά για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αιβαλιώτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο δανεισμό της χώρας λέγοντας: «Η όλη διαδικασία του τελευταίου διμήνου, όλα τα ταξίδια και όλες οι "επενδύσεις" της κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού στη Σύνοδο Κορυφής κονιορτοποιήθηκαν στην πρώτη έξοδο για εξασφάλιση κεφαλαίων. Τώρα προχωρούν σε έκδοση ομολόγου και σε δολάρια. Σε λίγο θα βγούμε σε αναζήτηση και κινεζικών γουάν…».

Τέλος, ο κ. Αϊβαλιώτης αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο δήλωσε: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει και παρά την οξύνοιά του, δυστυχώς κινείται σε λανθασμένες ατραπούς. Και τα προηγούμενα μέτρα και το φορολογικό νομοσχέδιο δεν μας βγάζουν απ’ την κρίση αλλά μας μπάζουν ακόμα βαθύτερα. Ο πρωθυπουργός καλείται να αναζητήσει και αλλού εναλλακτικές λύσεις».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τέσσερα νέα προγράμματα απασχόλησης για 119 χιλιάδες ανέργους προϋπολογισμού 816 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, για το ζήτημα των απολυμένων της πρώην ΟΑ.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ