PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο δεκάλογος της κρεβατοκάμαρας

Δεν φτάνει μόνο η ευχή «καληνύχτα», για να έχετε έναν ευχάριστο ύπνο.
Συχνά ακούω: «Κοιμήθηκα αρκετά, αλλά δεν νιώθω ότι ξεκουράστηκα».
Δεν είναι υπερβολή, υπάρχουν αιτίες που συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει λοιπόν, να μελετήσετε και να εξασφαλίσετε τις αναγκαίες προϋποθέσεις στο υπνοδωμάτιό σας, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας και να ξεκουράζεστε πραγματικά.

Γι’ αυτό σας προτείνουμε κάποια βασικά σημεία, που θα πρέπει να προσέξετε ...

Tο πρώτο πλωτό φορτηγάκι παγωτού στο κόσμο!!!!!


Το HMS Flake 99, είναι το πρώτο πλωτό φορτηγάκι παγωτού στο κόσμο, και ξεκίνησε να πλέει στον ποταμό Τάμεση, χθες, προσπαθώντας να προσελκύσει την προσοχή κατοίκων και τουριστών, στο Λονδίνο...

Η διατροφική αξία του καρπουζιού


Καταναλώστε άφοβα!

To καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο του καλοκαιριού που μας προσφέρει γλυκιά και δροσερή γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ αλλά και ως ελαφρύτερο γεύμα. Επίσης, λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε νερό (90%) συνιστά ιδανικό τρόπο ενυδάτωσης...

Ρόδος: δεν πήγε ο γαμπρός στο γάμο λόγω .. μποφόρ

Λογάριασαν χωρίς τα… μποφόρ. Ο γάμος που ονειρευόταν να κάνει ένα ζευγάρι στην πανέμορφη Σύμη έπεσε πάνω σε απαγορευτικό και τελικά αναβλήθηκε! Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν η νύφη και ο γαμπρός (που ζουν στη Ρόδο) ετοιμαζόντουσαν να μεταβούν στη Σύμη για να παντρευτούν.
Η κοπέλα μετέβη το πρωί με το «Δωδεκάνησος Εξπρές» μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους της και ο γαμπρός είχε προγραμματίσει να πάει με τους κολλητούς του και την οικογένεια του με καϊκάκι από την περιοχή της Καμείρου Σκάλας Ρόδου. Όμως οι μελλόνυμφοι, που περίμεναν πώς και πώς να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη Πανορμίτη της Σύμης, δεν τα κατάφεραν, καθώς ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια. Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή της Καμείρου Σκάλας «έδεσαν»...

Γέννησε υπό το φως των κινητών






Διακοπή ρεύματος στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, έθεσε σε κίνδυνο μια μητέρα και το νεογέννητο παιδί της. Η γεννήτρια δεν λειτούργησε και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με φως από μπρελόκ και κινητά!
Τριτοκοσμικές εικόνες στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όταν κινδύνεψε μητέρα και βρέφος λόγω διακοπής ρεύματος.
Η γυναίκα είχε μόλις γεννήσει το παιδί και όπως κατήγγειλε ο μαιευτήρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, 20 λεπτά μετά τη διακοπή σταμάτησε να λειτουργεί και η γεννήτρια, ενώ δεν λειτούργησαν ούτε τα φώτα ασφαλείας.
Ο μαιευτήρας ολοκλήρωσε τη διαδικασία του τοκετού με φώτα από μπρελόκ και κινητά, που κρατούσαν οι συγγενείς της εγκύου, ενώ απορίας άξιον είναι τι θα είχε συμβεί αν η διακοπή ρεύματος είχε γίνει νωρίτερα.
Μάλιστα, στο νοσοκομείο δεν λειτούργησαν ούτε τα τηλέφωνα, καθώς όταν δεν έχει ρεύμα, μπλοκάρει και το τηλεφωνικό κέντρο και έτσι ο μαιευτήρας, ειδοποίησε την αστυνομία με το κινητό του και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.
Τελικά 20 λεπτά μετά την παύση της γεννήτριας, το ρεύμα επανήλθε. Χάρη στην ψυχραιμία του μαιευτήρα, μητέρα και παιδί είναι καλά στην υγεία τους.

Το ίντερνετ παγίδα για... ανεπιθύμητες επισκέψεις






Δεν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα ληστών που χρησιμοποιούσαν το… Facebook για να εντοπίζουν άδεια σπίτια στα οποία θα μπορούσαν να «χτυπήσουν»! Η σπείρα παρακολουθούσε τα updates πιθανών θυμάτων και υπολόγιζε, βάσει αυτών, πότε θα λείπουν από το σπίτι τους. Όταν μάθαινε για παράδειγμα ότι βρίσκονται σε διακοπές, αντιλαμβάνονταν ότι υπήρχε πεδίο δόξης λαμπρόν. Τότε λοιπόν «ορμούσε» στις ανυπεράσπιστες από κόσμο κατοικίες και τις… ξάφριζε.

Το περιστατικό αυτό έχει επαναληφθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, ιδίως τις ανεπτυγμένες που το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής (δια)δικτύωσης έχουν αναπτυχθεί πολύ και είναι δημοφιλή. Για τον λόγο αυτόν, οι αστυνομικές αρχές συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγουν να δημοσιοποιούν μέσω του Facebook ή του Twitter και του Myspace προσωπικά στοιχεία που μπορούν να φανούν χρήσιμα σε επίδοξους κλέφτες, όπως πχ το χρονικό διάστημα στο οποίο θα πάνε καλοκαιρινές διακοπές και κατά συνέπεια θα λείπουν από το σπίτι.

Γιατί αυτοί μπορεί να έχουν αγνές προθέσεις και να θέλουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους τα προσωπικά τους, αλλά δεν σημαίνει ότι και όλοι οι αποδέκτες έχουν τις ίδιες διαθέσεις...

Eπτά χρόνια... Euro

Επτά χρόνια (04/07/2004) μετά τη μέρα που ο Ζαγοράκης σήκωνε στον ουρανό της Λισαβώνας το βαρύτιμο τρόπαιο πολλά άλλαξαν στην Ελλάδα, ελάχιστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά η συγκίνηση από την κατάκτηση του Euro παραμένει ίδια.


Mέσα σε επτά χρόνια, μπορεί κανείς να αλλάξει κανείς δουλειά, σπίτι και συνήθειες...

Σύσκεψη στην Πύδνα για τα προβλήματα του οικισμού Αλυκών

Με επιτυχία διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 30-06-2011, σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Πύδνας, έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητος Σιανίδη Δημητρίου, όπου έγινε ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα του οικισμού Αλυκής...

Με κάθε στείρωση δώρο ένα... αυτοκίνητο

Ένα αυτοκίνητο, μάρκας Tata Nano, μοτοσικλέτες, τηλεοράσεις και... μπλέντερ μπορεί να κερδίσουν άνδρες και γυναίκες στην Ινδία, που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε εθελοντική στείρωση.

Το “κίνητρο” αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο τρόπος που εφηύραν οι αρχές του κρατιδίου Ρατζαστάν, για να δελεάσουν τους πολίτες, να υποβληθούν σε στείρωση, η οποία κατά συνέπεια θα επιφέρει μείωση του πληθυσμού στην περιοχή.

Σημειώνεται, πως η “προσφορά” δεν αφορά μόνο τους κατοίκους του κρατιδίου, αλλά και όποιον Ινδό πολίτη ενδιαφέρεται.

Σύμφωνα με το BBC, o Σιταράν Σάρμα, γιατρός από την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, Τζαϊπούρ, εκφράζει την αισιοδοξία ότι η μέθοδος αυτή θα έχει ανταπόκριση και κατά την εκτίμησή του, τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι θα δεχτούν να κάνουν στείρωση.

Σημειώνεται ακόμη, πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις διεθνών οργανισμών, ο πληθυσμός της Ινδίας αναμένεται, μέχρι το 2030, να ξεπεράσει και αυτόν της Κίνας.

Μνήμες από τη ζωή που δεν έζησε

Οραματίζεται γεγονότα και καταστάσεις που ανήκουν σε άλλη εποχή και τα οποία δεν έχει ζήσει ποτέ. Οι γιατροί πιστέυουν ότι έχει ζήσει τη μετενσάρκωση. Διαβάστε τις απίτευτες ικανότητες του 6χρονου Κάμερον από τη Σκωτία

Ίσως κάποιοι από εμάς έχουμε μνήμες από προηγούμενες ζωές μέσα από τα όνειρά μας, ή ακόμα και στο συνειδητό κομμάτι όταν δεν κοιμόμαστε.
Όπως ο εξάχρονος Κάμερον Μακόλεϊ από την Σκωτία που το 2003 και ενώ ήταν τριών ετών άρχισε να μιλάει για μια οικογένεια, έναν τόπο κι ένα άσπρο σπίτι που ποτέ δεν είχε δει.
Ο μικρός θυμόταν και περιέγραφε μία άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, τα αδέλφια του, ένα λευκό σπίτι μπροστά στη θάλασσα, ένα μαύρο αυτοκίνητο, έναν σκύλο με βούλες κι έναν πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Η 42χρονη κοκκινομάλα μητέρα του Νόρμα Μακόλεϊ, η οποία εκτός από τον Κάμερον έχει ακόμη ένα γιο, αναστατώθηκε πάρα πολύ. Λέει ότι ο καιρός περνούσε κΑι ο μικρός περιέγραφε συνέχεια περιστατικά με πολλές λεπτομέρειες κι έλεγε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλλης
Χαρακτηριστικά λέει: "άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία" . Ο μικρός της έλεγε συνέχεια πως "δεν πρέπει να φοβάσαι τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε. Και πριν, Κάμερον με έλεγαν"!
Η επιμονή και το κλάμα του μικρού για να δει την πρώτη του οικογένεια ανάγκασε τη μητέρα του να βρει και να ενημερώσει τον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις να τους συνοδεύσει μαζί με μία κάμερα στο νησί Μπάρα.
Πράγματι βρήκαν το άσπρο σπίτι με τα τρία μπάνια ακριβώς έτσι όπως το περιέγραφε ο Κάμερον. Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί και μετά από έρευνα στο ληξιαρχείο βρήκαν πως η οικογένεια που περιέγραφε ο μικρός είχε ζήσει στο άσπρο σπίτι πριν πολλά χρόνια.
Ο μικρός είδε φωτογραφίες της οικογένειας και αναγνώρισε τα πάντα μέχρι το μαύρο αυτοκίνητο και αυτό για το οποίο μιλούσε συνέχεια, το σκυλί με τις βούλες.
Η μητέρα του είπε πως "ο Κάμερον έλαμπε από χαρά" και μετά όταν πια γύρισαν στο σπίτι τους, ο μικρός ησύχασε κι έγινε πια πολύ ήρεμος".

Το πρωί στον ζωολογικό κήπο και το βράδυ στο…σπίτι

Η «Digit», ένας 13χρονος θηλυκός γορίλας, ακολουθεί μια «παράξενη» ζωή μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στον ζωολογικό κήπο και…το σπίτι μιας οικογένειας. Η απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται κάθε βράδυ τα τελευταία 13 χρόνια στο χωριό Σαιν Μαρτάν λα Πλαίν, πολύ κοντά στην πόλη Λυών της Γαλλίας...



Μπορεί το πρωί η «Digit» να βρίσκεται σε ειδικό χώρο μαζί με άλλους γορίλες, ωστόσο το βράδυ κοιμάται στο δικό της κρεβάτι στο σπίτι του διαχειριστή του ζωολογικού κήπου, Pierre Thivillon και της γυναίκας του, Elianne, οι οποίοι τη θεωρούν μέλος της οικογένειάς τους.


Ο θηλυκός γορίλας ζυγίζει 120 κιλά και κοιμάται σε διπλό κρεβάτι. Όλα ξεκίνησαν πριν από 13 χρόνια όταν, για άγνωστο λόγο η μητέρα της «Digit» αρνήθηκε να τη θηλάσει, με το ζευγάρι να παίρνει τόσο αυτή, όσο και τον αδερφό της υπό την προστασία τους.


«Μου προκαλεί τεράστια έκπληξη αυτός ο δεσμός που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Παρόλο που αποτελεί ένα άγριο ζώο και θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αντιδράσει βίαια σε οτιδήποτε θεωρήσει ότι δεν της αρέσει, εν τούτοις δεν έχει επιθετική συμπεριφορά», δηλώνει ο κτηνίατρος του ζωολογικού κήπου, Jean-Christophe Gerard.

Δέκα συμβουλές για καλοκαιρινή οικονομία

Μειώστε τα έξοδα, απολαύστε τις διακοπές σας!


Μήνα με τον μήνα, μέρα τη μέρα, η πλειοψηφία των Ελλήνων υποχρεώνεται να κάνει ακόμα περισσότερη οικονομία. Η όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία τείνει να γίνει δεύτερη φύση μας και το καλοκαίρι. Δείτε, λοιπόν, τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μειώσουμε κι άλλο τα έξοδά μας...

Δούκισσα Νομικού- Χρήστος Χολίδης: το επεισόδιο με την Αστυνομία

Μόλις πέντε μήνες είναι «μαζί» η Δούκισσα Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη και ήδη ο έρωτας τους είναι πολύ δυνατός.Το ζευγάρι εκτός του ότι συζεί στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, μοιράζεται και πολλές οικογενειακές στιγμές.



Μια από αυτές ήταν τα γενέθλια της αδερφής του τραγουδιστή Χριστίνας, με την οποία η Δούκισσα έχουν γίνει αυτοκόλλητες.


Έτσι δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει μια έκπληξη στον «καλό» της αλλά και στην αδερφή του, ώστε να το γιορτάσουν όλοι μαζί.



Διοργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι-έκπληξη, από κοινού με μια εταιρία catering, η οποία την βοήθησε να στήσει τον μπουφέ στο χώρο της πισίνας αλλά και ένα μεγάλο δίχτυ από μπαλόνια πάνω από την πισίνα που θα έσκαγε μόλις αποκαλυπτόταν η έκπληξη.


Υπολόγιζε όμως χωρίς τον… «ξενοδόχο», καθώς ένας γείτονας ενοχλήθηκε από τα μπαλόνια και κάλεσε την Αστυνομία! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Real Life», o Χρήστος Χολίδης βγήκε έξω έκπληκτος να δει τι συμβαίνει και μόλις έμαθε το λόγο ενοχλήθηκε πολύ. Δεν μπορούσε όμως να κάνει κι αλλιώς κι έτσι αναγκάστηκε να αφαιρέσει το δίχτυ με τα μπαλόνια.
Τέλος καλό όλα καλά όμως, και το πάρτι συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα αλλά με πολλή …προσοχή!

Οι 24 καρατίων εικόνες του Μανώλη Κουπέ - Καλομοίρη

Ηλιοβασιλέματα που αντικατοπτρίζονται αυτάρεσκα σε παγωμένα νερά. Κομμάτια από πάγο που μοιάζουν να σμιλεύθηκαν από τον πιο ταλαντούχο γλύπτη. Τοπία αφιλόξενα που υποκλίνονται με περίσσια θέρμη στην τέχνη...

Ανδρέας και Γιώργος Παπανδρέου Πρωθυπουργοί κι οι δύο, ο ένας σε οκτώ εκατομύρια καγκουρώ κι ο άλλος ΑΘΕΟΣ....

“Μου γράφεις να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Τι να κάνω εγώ σε μία χώρα που κατοικείται από οκτώ εκατομμύρια καγκουρώ;”
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
(από επιστολή του στον κουμπάρο του Αδαμάντιο Πεπελάση το 1957

ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρώην γυναίκα του νυν πρωθυπουργού)
...θα γινόταν και μητέρα και ήξερε ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως γνήσιο στα ελληνικά ληξιαρχεία. Έθεσε, λοιπόν, στον Γιώργο ζήτημα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη: ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά-κοφτά ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος!

Αντί για σώβρακο, στριγκάκι στρατιωτικό...

Γυναίκες στο στρατό.


Women@army
Το ανέκδοτο που κλείνει: «Δεν έχει ψάρι, άρα είναι γκέι» το ξέρετε. Είναι γυναίκα άρα δεν κάνει για το στρατό είναι μάλλον ένας άτοπος συσχετισμός. Με την ίδια λογική μπορεί κανείς να παραθέσει πως με τις γυναίκες φανταρίνες, το σώμα θα εξελισσόταν σε έναν οργανισμό με στυλ και άποψη που πρωταρχικό στόχο θα είχε την ανθρωπιστική βοήθεια εντός και εκτός συνόρων. Κάτι σαν τις Καλόγριες ή τις Προσκοπίνες.
Κάτι τέτοια κουλά σκεφτόμουν για να κατεβάσω τους λόγους που εμείς οι γυναίκες πρέπει να πάμε στο στρατό. Και να τονίσω πως δεν είμαι φεμινίστρια. Στο άκουσμα και μόνο με πιάνει σύγκρυο..Απλά σκεφτόμουν τα εξής:
Σκέψη 1. Και που πάνε οι άντρες στο στρατό τι καλό είδαμε σε αυτόν τον κόσμο;
Σκέψη 2. Τι θα μπορούσε να πάει χειρότερα στο σώμα απ’ ότι τώρα που το υπηρετούν υποχρεωτικά οι άρρενες;
Ορίστε, λοιπόν, τι θα άλλαξε στο σώμα αν η στράτευση ήταν υποχρεωτική για τις γυναίκες:
1. Η μεταρρύθμιση του στρατού θα άρχιζε από την ένδυση και υπόδηση των στρατευμένων νεανίδων και θα τελείωνε στην διακόσμηση των στρατοπέδων. Όχι στις βρομερές αρβύλες και τα ξεχειλωμένα σώβρακα.
2. Οι στρατιωτίνες θα χαμήλωναν τους τόνους στις μάχες με αποτέλεσμα τα στρατιωτικά εγκλήματα να γίνουν πταίσματα, όπως σπάσιμο νυχιού, ξεμάλλιασμα, σκίσιμο/ τσαλάκωμα/ λέρωμα της παραλλαγής.
3. Τα στρατόπεδα θα έλαμπαν από καθαριότητα μιας και οι νοικοκύρισσες στρατιωτίνες μας θα φρόντιζαν για την τάξη και την οργάνωση. Στο ΚΨΜ θα πωλούνταν Cosmopolitan και Glamour.
4. Οι μυρωδιές αχνιστών φαγητών θα έκαναν τους φαντάρους των γειτονικών στρατοπέδων να παρελαύουν -κυριολεκτικά- έξω από τις πύλες των γυναικείων στρατοπέδων.
5. Στη θέα και μόνο μιας γυναίκας με στολή, κάθε σαδομαζοχιστής και λοιπός φετιχιστής θα ένιωθε το πατριωτικό του σθένος να ανεβαίνει!
6. Απαραιτήτως καθημερινά οι γυναίκες φαντάροι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμες, πράγμα που σημαίνει αποτρίχωση μπικίνι, φρύδια και μέικ-απ (κραγιόν και ελαφριά πούδρα) ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι σύντροφοι των κοριτσιών μας θα (εκ)τιμήσουν δεόντως την στρατιωτική αυτή λογική και πρακτική, ειδικά σε επισκεπτήρια και εξόδους. Επίσης, για να αποφύγει την κοινωνική κατακραυγή και τη μαζική υστερία των κορασίδων, το κράτος θα προσφέρει 30% έκπτωση σε ολική αποτρίχωση για τις στρατεύσιμες. Να, ο στρατός που κάνει την καινοτομία πράξη και δίνει λύσεις στο αιώνιο δίλημμα: κερί ή λέιζερ;
7. Το ΚΨΜ θα αναβαθμιζόταν και θα επιτελούσε επιτέλους το ρόλο του ως κέντρο ψυχαγωγίας. Βραδιές ταινιών, καραόκε και μιμήσεις της Βουγιουκλάκη θα αναπτέρωναν το ηθικό των φανταρίνων.
8. Η γυμναστική και η σκληρή άσκηση θα συνέβαλλαν στην καλή υγεία των Ελληνίδων και θα αποτελούσαν σωτήριο βήμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαμηλοκωλίασης.
9. Οι γυναίκες ως trendsetters θα καθιέρωναν το στρατιωτικό στυλ ως τάση της μόδας και όχι ως εμφάνιση περιθωριακών και ξεχασμένων στα ’80s.
10. Οι νύχτες στη σκοπιά θα κυλούσαν ευκολότερα για τις γυναίκες. Θα τις έβλεπαν με πιο ρομαντική διάθεση και ως μια ευκαιρία να ανασυγκροτήσουν τις σκέψεις τους
11. Οι στρατιωτικές μπάντες θα αποτελούνταν από καλλίφωνες νεαρές. Τέρμα στους κακόφωνους άντρες με accent.
12. Στις υποστολές σημαίας δε θα κινδυνεύαμε να δούμε τη γαλανόλευκη ανάποδα τύπου Ελληνοφρένεια.
13. Οι γυναίκες θα εξευγένιζαν το Στρατό. Ειδικό πρωτόκολλο και νέες εκλεπτυσμένες συνήθειες θα έκαναν την εμφάνισή τους, όπως καθαρές τουαλέτες με απαλό χαρτί υγείας και μπανιέρες (όχι ντουζιέρες) με ροζ απαλές πετσέτες, αφρόλουτρα και και άλατα.
14. Τέλος, το φανταριλίκι δε θα «έστρωνε» τις Ελληνίδες, αλλά οι Ελληνίδες θα έστρωναν το σώμα κάνοντας το πιο λειτουργικό και ανθρώπινο. Συμπερασματικά, όπως συνεπάγεται από τα παραπάνω, εάν όλα τα κράτη είχαν στρατό από γυναίκες, στον κόσμο θα υπήρχε world peace!

ΤΟΤΕ ΜΠΙΤΛΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.... ΣΚΑΘΑΡΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΘΑΡΟΓΙΩΡΓΑΣ...

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ...ΠΙΤΣΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΙΤΣΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..... ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΤΟΤΕ ΜΠΙΤΛΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.... ΣΚΑΘΑΡΟΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΘΑΡΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ....

ΠΑΡΑΛΙΓΟ!!!!

"Στάσεις" και ζώδια! Νο 2


Το άνθος κερασιάς
ΖΥΓOΣ (22 Σεπτεμβρίου – 22 Oκτωβρίου)

Η Ζυγίνα θέλει το σεξ της να είναι πάνω απ’ όλα ρομαντικό, και η στάση αυτή έχει καλές προοπτικές για θαλπωρή και τρυφερότητα.
Πώς να κόψεις το άνθος της κερασιάς: Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα ανασηκωμένα. Ζήτα του να γονατίσει ανάμεσα στα πόδια σου, καθώς πιάνεις το πέος του και το περιποιείσαι δεόντως. Καθώς διεισδύει μέσα σου, σήκωσε τα πόδια σου και τύλιξέ τα γύρω από τους ώμους και το λαιμό του, κυρτώνοντας την πλάτη σου για βαθύτερη διείσδυση. Ζήτησέ του να τραβηχτεί και μετά οδήγησε το πέος του κατά μήκος της σχισμής από τα οπίσθια μέχρι την κλειτορίδα σου. Καθώς πλησιάζεις στον οργασμό, ζήτησέ του να ωθεί πιο μαλακά και μετά φτάστε στην κορύφωση κοιτάζοντας κατάματα ο ένας τον άλλο.
Σεξο-προφίλ του Ζυγού: Είσαι μια χαμηλοβλεπούσα σαγηνεύτρια, με την ικανότητα να χτυπάς κόκκινο στο πάθος. Oιδανικός εραστής για σένα είναι κούκλος και διαθέτει εκπληκτικό πνεύμα. Η δίψα σου για την τέλεια ένωση σώματος και πνεύματος είναι μεγάλη και σε εξιτάρουν οι ερωτικές σκέψεις, καθώς και το να βλέπεις το σώμα σου να «αντιδρά» στο δικό του. Θέλεις το σεξ να έχει διάρκεια, οπότε, αν είναι οπαδός του «πεταχτού», βρίσκεται μάλλον με τη λάθος γυναίκα.
Άλλες στάσεις: Το «λυχνάρι» (Δίδυμοι) και το «ροδάκινο» (Υδροχόος) είναι επίσης καλές στάσεις για σένα – η δυναμική τους σου ταιριάζει. Η πρώτη θα ικανοποιήσει τα ιδανικά σου στο σεξ, ενώ το «ροδάκινο» θα σου χαρίσει ζουμερές εξάρσεις.
Σεξο-συμβουλή: Είσαι σκλάβα του σεξ! Ζήτα του να δέσει τους καρπούς σου, ενώ σου προσφέρει στοματική περιποίηση.

Το ανακόντα (ο κατηραμένος όφις)
ΣΚOΡΠΙOΣ (23 Oκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το σωματικό πάθος είναι αυτό που σε εκφράζει ως άτομο (όσο πιο ερωτικό, τόσο το καλύτερο).
Εξημέρωσε το ανακόντα: Αυτός ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ εσύ γονατίζεις από πάνω του με πρόσωπο στα πόδια του. Πάρε το πέος του στο στόμα και άρχισε να γλιστράς πάνω κάτω στην κοιλιά του – εξόχως ερωτικό γι’ αυτόν οπτικά και για σένα κλειτοριδικά. Σταδιακά κάθισε πάνω στο πέος του, οπότε θα μπορείς να καθορίσεις το ρυθμό αλλά και το βάθος της διείσδυσης. Ζήτα του να χαϊδέψει την κλειτορίδα σου και όταν νιώσεις ότι πλησιάζεις σε οργασμό, σκύψε πάνω του και μπροστά για ένα εκρηκτικό φινάλε.
Σεξο-προφίλ του Σκορπιού: Η σεξουαλική σου έκφραση είναι ακαταμάχητη, υποβόσκουσα και υπνωτιστική. Τρελαίνεσαι όταν παραδίδεται στο ραδιούργο πάθος σου – και συνήθως έτσι γίνεται. Επειδή βγάζεις αβίαστα αυτή την πτυχή του εαυτού σου, γίνεσαι μια ενθουσιώδης και γενναιόδωρη ερωμένη. Σου αρέσει το δεσποτικό σεξ και συνήθως εσύ είσαι η αφέντρα. Όταν το μενού περιλαμβάνει στοματική περιποίηση, δε σου αρέσει να κάθεσαι παθητικά περιμένοντας – είτε αυτός γονατίζει εμπρός σου είτε εσύ κάθεσαι στο πρόσωπό του (χάθηκαν τα έπιπλα .
Άλλες στάσεις: Το «δελφίνι» (Ιχθύες) σου επιτρέπει να υποκύψεις στην ηδονή, ενώ ο «λωτός» (Καρκίνος) σου δίνει τον έλεγχο του ερωτικού ρυθμού.
Σεξο-συμβουλή: Μια τρομακτική ατμόσφαιρα σε φτιάχνει, γι’ αυτό άναψε μερικά μαύρα κεριά και μυρωδικά στικ δίπλα στο κρεβάτι σου (η σολομωνική είναι προαιρετική).

O (ροζ) πάνθηρας
ΤOΞOΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Το σεξ είναι μια άγρια ηδονή για σένα και η ζωώδης έλξη αυτής της στάσης σού πάει γάντι.
Δαμάζοντας τον πάνθηρα: Στάσου μπροστά από το ντους. Στη συνέχεια γύρνα την πλάτη στο σύντροφό σου και σκύψε εμπρός στηρίζοντας το βάρος σου με τα χέρια, ενώ γλιστράει μέσα σου από πίσω. Άφησέ τον να καθορίσει το ρυθμό στην αρχή, ενώ μετά αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία εναλλάξ. Τώρα στάσου ίσια και κύρτωσε την πλάτη σου για να τον ακουμπήσεις. Άγγιξε την κλειτορίδα σου και με το άλλο χέρι χάιδεψε το πέος του – μετά απόλαυσε τα αποτελέσματα.
Σεξο-προφίλ του Τοξότη: Είσαι θεριό ανήμερο. Η ευχαρίστησή σου είναι ν’ αφήνεσαι στα ζωώδη ένστικτά σου. Για γρήγορα αποτελέσματα, ερέθισε την κλειτορίδα σου ενώ θα σου χαϊδεύει τις ρώγες. Σου αρέσει να γονατίζεις μπροστά του και να γλείφεις το πέος του – ειδικά σε ασυνήθιστα μέρη.
Άλλες στάσεις: Το ζώδιό σου έχει παρόμοιες… ανησυχίες με τα άλλα ζώδια της φωτιάς. Δοκίμασε το «φοίνικα» (Κριός) για πλήρη δεσποτισμό και παρατεταμένους οργασμούς. Η «καρύδα» (Λέων) θα σου υπενθυμίσει ότι είσαι η απόλυτη Λάρα Κροφτ του περιπετειώδους σεξ.
Σεξο-συμβουλή: Λατρεύεις το παρορμητικό σεξ, γι’ αυτό ένα στα γρήγορα στο ντους θα σε ανάψει.

Η (άγρια) ορχιδέα
ΑΙΓOΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Επιχειρείς με το σεξ να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για κυριαρχία, οπότε αυτή η στάση της στενής σωματικής επαφής, με σένα από πάνω, σε καλύπτει απόλυτα.
Πώς θα κόψεις την ορχιδέα: Αυτός γονατίζει ακουμπώντας τα οπίσθιά του στα πόδια ή στους αστραγάλους του. Γονάτισε μπροστά του και κάνε του στοματικό σεξ, μέχρι να ερεθιστείτε δεόντως αμφότεροι. Τώρα γύρνα την πλάτη σου προς αυτόν και κάθισε καβάλα στα πόδια του, γλιστρώντας πάνω του. Καθώς το κάνεις αυτό, χάιδεψε την κλειτορίδα σου, φτάσε στο
χείλος του οργασμού και στη συνέχεια κρατήσου. Σου αρέσει ο
ταυτόχρονος οργασμός, επειδή προσφέρει συναισθηματικό και σαρκικό δέσιμο, οπότε χρησιμοποίησε τις κυκλικές κινήσεις της λεκάνης σου όπως μόνο εσύ ξέρεις και, μόλις είναι και αυτός έτοιμος, τελειώστε μαζί.
Σεξο-προφίλ του Αιγόκερου:Η σεξουαλική σου έκφραση είναι ιδιαίτερα αισθησιακή, αρκεί ο σύντροφός σου να είναι σοβαρός, πιστός και αγαπησιάρης. Η διακριτικότητα και ο άφθονος χρόνος είναι ουσιώδη για την επίτευξη της ηδονής. Θέλεις να παίρνεις τον έλεγχο και προτιμάς το λευκό κρασί, το μασάζ και τα διακριτικά ερωτικά αρώματα για να σου δημιουργήσουν την απαιτούμενη διάθεση. Σου αρέσει να σε χαϊδεύουν, να σου μιλούν τρυφερά, να σου ξυπνούν τις αισθήσεις σ’ όλο σου το σώμα και τα προκαταρκτικά να είναι παθιασμένα και αργά. Σου αρέσει να τον κρατάς σ’ ένα υψηλό επίπεδο πόθου, με τη γλώσσα σου να χαϊδεύει επιδέξια το πέος του. Θα κυριευτείς από τον οργασμό με τα απαλά φιλιά του στην κλειτορίδα σου.
Άλλες στάσεις:Θα λατρέψεις το «φρούτο του πάθους» (Παρθένος), που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σου για σωματικό και ψυχικό δέσιμο με το σύντροφό σου. Συνδύασέ το με την αργή σαγήνη του «μονόκερου» (Ταύρος), που εστιάζει στη βαθιά και έντονη διείσδυση.

Σεξο-συμβουλή: Για έξτρα διασκέδαση, παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια με το σύντροφό σου γυμνοί και φρόντισε να κερδίσεις. Η δύναμη που θα νιώσεις από τη νίκη θα είναι απίστευτα ερωτική.

Το ροδάκινο (στο κρεβάτι, όχι στο τελάρο)
ΥΔΡOΧOOΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Σου αρέσει το ασυνήθιστο και εγκεφαλικό σεξ, γι’ αυτό το «ροδάκινο» -σκέτη σωματική πρόκληση- είναι τέλειο για σένα.
Πώς να δαγκώσεις το ροδάκινο: Σταθείτε αντικριστά ο ένας στον άλλο και αρχίστε με αμοιβαίο αυνανισμό, πριν τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τα οπίσθια ή τη μέση του και αφήσεις το πέος του να γλιστρήσει μέσα σου. Έλεγξε το ρυθμό κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη σου. Αν θέλεις, για μεγαλύτερη απόλαυση, πες του να κάνει τις ωθήσεις δυνατότερες.
Σεξο-προφίλ του Υδροχόου: Η σεξουαλική σου έκφραση είναι ήρεμη και ο διανοητικός ερεθισμός είναι το καλύτερό σου. Είσαι περίεργη και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα προκαταρκτικά, γι’ αυτό και θα υποταχτείς και θα σοκάρεις. O σύντροφός σου όμως πρέπει να σεβαστεί την εκάστοτε επιθυμία σου για ωμό σεξ ή για απλές αγκαλίτσες.
Άλλες στάσεις: Το «λυχνάρι» (Δίδυμοι) δίνει και στους δυο σας εξίσου τον έλεγχο, ενώ το «άνθος κερασιάς» (Ζυγός) προσθέτει λίγο ρομάντζο.
Σεξο-συμβουλή: Ικανοποίησε την περιέργειά σου και επισκέψου ένα sex shop.

Καβάλα στο δελφίνι (και άλλα κήτη)
ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Το «δελφίνι» προσφέρει ένα συνδυασμό σεξ και ρομάντζου.
Πώς να πιάσεις το δελφίνι:Ξάπλωσε στο πλάι, ενώ ο σύντροφός σου ξαπλώνει πίσω σου. Τώρα κούνησε τα οπίσθιά σου πάνω κάτω στο πέος του και μετά άρπαξέ τον απαλά χρησιμοποιώντας τους μηρούς σου, πράγμα το οποίο θα προκαλέσει τη στύση του και τον ερεθισμό της κλειτορίδας σου. Ζήτα του να χαϊδέψει τις ρώγες σου και νιώσε την ανάσα του στο λαιμό σου, ενώ οδηγείς το πέος του μέσα σου. Καθώς αρχίζει τις ωθήσεις, χάιδεψε την κλειτορίδα σου ή ζήτα του να σ’ τη χαϊδέψει εκείνος.
Σεξο-προφίλ του Ιχθύος:Στο σεξ σε εκφράζει ο αισθησιασμός. Ξέρεις από ένστικτο πώς να ερεθίσεις κάθε νευρική απόληξη και κάθε χιλιοστό του δέρματος του συντρόφου σου, αλλά η εξωτερική ομορφιά του παίζει μεγάλο ρόλο για σένα. Είσαι τρυφερή και χρειάζεσαι αρκετό συναίσθημα για να νιώσεις σέξι, γιατί το να κάνεις έρωτα είναι κάτι ιερό για σένα.
Άλλες στάσεις: ο «λωτός» (Καρκίνος) επιφέρει σωματική και
συναισθηματική ικανοποίηση σε σένα και στο σύντροφό σου, ενώ το «ανακόντα» (Σκορπιός) σου προξενεί ευφορία και ικανοποιεί όλες τις ερωτικές σου επιθυμίες.
Σεξο-συμβουλή: Σου αρέσει μια δόση μυστηρίου και φαντασίας στο σεξ, γι’ αυτό βάλε λίγο θεατρικό παιχνίδι στο όλο σκηνικό. Σαγήνευσέ τον, σαν να ήταν ένας όμορφος άγνωστος που μόλις γνώρισες, και απόλαυσε την ένταση του πάθους σου.



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΟΙ 300 ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ...ΡΟΪΔΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ...ΚΩΛΟ;;;

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΟΙ 300 ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΩΛΟ;;; Έ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.... ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΩΛΟ!!! ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΕ;;; ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΩΛΟ ΡΕ.... ΈΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ... ΡΕ 300 ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ...ΡΟΪΔΟ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ....

Πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου

Perierga.gr - Περίεργες στάσεις λεωφορείων!Δημιουργικές και πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου από όλο τον κόσμο. Η έμπνευση των σχεδιαστών και η συμπαράσταση των υπευθύνων οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα. Χωρίς μεγάλο κόστος μια απλή καθημερινή συνήθεια, η αναμονή στη στάση, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και η μουντή καθημερινότητα αποκτά λίγο χρώμα αισιοδοξίας...

Από πολύ μικρός είχα γκόμενες και τις πασπάτευα. Παίζαμε δήθεν... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΗΗΗ

Είναι 77 χρονών. Τα λέει στο Nitro.



«Μένω στην Αγία Παρασκευή, ξυπνάω κάθε μέρα στις 6:30 το πρωί, ασχέτως του τι ώρα έχω κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ, παίζω ρακέτες ή πηγαίνω για χειμερινό μπάνιο στη Λούτσα, τρώω φαγητό με τα φιλαράκια μου ή πηγαίνουμε για κρασάκι ή για καφέ. Γυρίζω συνέχεια, δεν κάθομαι».

«Μεγάλωσα στη Λάρισα. Από πολύ μικρός είχα γκόμενες και τις πασπάτευα. Παίζαμε δήθεν, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν στο πώς θα τις έβαζα κάτω, το μάτι μου έπαιζε συνέχεια. Από 15 χρονών, ο πατέρας μου με κυνηγούσε στα μπουρδέλα. Ήμουνα γεννημένος γυναικάς».

«Όποτε ερχόταν καμιά καλλιτέχνιδα στο Αλκαζάρ, το μαγαζί στη Λάρισα, γινόταν χαμός. Μου είχαν αναθέσει μάλιστα οι ιδιοκτήτες να πηγαίνω εγώ να υποδέχομαι τα κορίτσια, κι άμα μου άρεσε πολύ κάποια, δεν κρατιόμουνα».

«Στα γυρίσματα είχα πιάσει δυο τρεις κοπέλες γκόμενες, έβγαζα όλη τη μέρα φωτογραφίες και μετά πηγαίναμε και κάναμε τα δικά μας. Τις πλάκωνα στο πήδημα, κι αυτές το ευχαριστιόντουσαν. 19 χρονών πιτσιρικάς ήμουνα τότε, ήθελα πέντε γυναίκες το λεπτό για να είμαι ικανοποιημένος. Όταν έχω μία γυναίκα, με πιάνει κρίση, την αρπάζω, θέλω να τηνε βάλω κάτω. Δε ζω χωρίς σεξ, με αναζωογονεί».
«Από τις καλύτερες ταινίες μου θεωρώ ότι ήτανε το Sex 13 μποφόρ. Αυτές οι ταινίες είχαν καλά λεφτά, ήτανε και μέσα στο αίμα μου το σεξ, θέμα να καυλώσω σε γύρισμα δεν είχα ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να με μαθαίνει ο κόσμος. Αυτό που νομίζω ότι κέρδιζε το κοινό ήταν ο αυθορμητισμός μου, οι ατάκες μου. Ήταν όλα πολύ αυθεντικά».
«Μία μόνο φορά ερωτεύτηκα στη ζωή μου, και αυτήν τη γυναίκα την παντρεύτηκα. Παντρευτήκαμε μάλιστα δύο φορές. Η γυναίκα μου δε ζήλευε, αλλά της έβαζε λόγια η πεθερά μου, κι έτσι...
χωρίσαμε. Όταν με πήρε πάλι, δεύτερη φορά, της λέω “Γιατί ήθελες να με ξαναπαντρευτείς;”. “Γιατί μετά από σένα είναι το χάος” μου απάντησε. Πήγα με πολλές γυναίκες, πολλές από αυτές με αγάπησαν, αλλά εγώ μόνο με εκείνη ήμουνα δεμένος. Την έχασα πριν από λίγο καιρό και μου στοίχισε ψυχολογικά».
«Εκτός από τη γυναίκα που παντρεύτηκα, ποτέ δεν είχα μόνιμη σχέση. Έκανα γνωριμίες της μιας βδομάδας, το πολύ ένα μήνα, παραπάνω δεν μπορούσα, έφευγα. Έμπαινα σε σπίτια από το παράθυρο, επειδή κάποιες έμεναν με τους γονείς τους. Μου έλεγαν “Μη φωνάζεις πολύ γιατί θα μας πάρουνε χαμπάρι οι γονείς μου”, μα δεν κρατιόμουνα. Ήτανε σαν το φαΐ. Μπορείς να ζήσεις χωρίς φαΐ;»

«Το ’78 έτρωγα στου Φλόκα, ακούω χειροκροτήματα, γυρνάω και βλέπω τον Αντρέα Παπανδρέου με τη Μαργαρίτα. Με κάλεσε στο τραπέζι τους, κάθισα λίγο, την επόμενη μέρα με φώναξε μια κυρία στο γραφείο της. “Κύριε Γκουζγκούνη, τι θα κάνετε με την πολιτική; Θα σας αφήσω ένα μήνα να το σκεφτείτε”. Εγώ απάντησα επιτόπου: “Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική, είναι όλοι ψεύτες”. Την απέκλεισα».

«Δεν αφέθηκα ποτέ να καταστραφώ από γυναίκα. Ορισμένες, όταν τις άφηνα, ήθελαν να εκδικηθούν. Άλλες μου έβαζαν λεφτά κάτω από το μαξιλάρι, τους τα επέστρεφα. Εγώ να πηδήσω ήθελα, δεν ήμουνα νταβατζής. Άμα υπάρχει υγεία και λειτουργούν τα μηχανήματα, δεν έχω ανάγκη κανέναν. Μέχρι σήμερα, πάντως, τα μηχανήματα λειτουργούν άψογα»..

«Ο κόσμος δεν πηδάει σήμερα. Ο λόγος νομίζω ότι είναι ο τρόπος ζωής τους. Όλοι έχουν προβλήματα. Άμα δεν είσαι καλά ψυχολογικά, πώς θα πηδήξεις;»

«Πολλοί με ρωτάνε αν παίζει ρόλο το μέγεθος. Παίζει κάποιο ρόλο, αλλά να μην είναι και υπερβολικό το εργαλείο. 20-22 εκ., το πολύ, αρκούν. Πάνω από 24, δε σε παίρνουνε. Μ’ εμένα πολλές γυναίκες δε δεχόντουσαν να πάνε μαζί μου όταν το έβλεπαν, ήθελαν να μένουμε στο στοματικό».

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.... ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΒΟΛΟ ΑΓΩΝΑ Η "ΥΨΩΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ" ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ....

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΛΑ...
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

5 Τροφές που μας κόβουν την όρεξη!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν ξεκινάμε μια υποθερμιδική δίαιτα είναι το αίσθημα της πείνας. Δυστυχώς η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να χάσουμε βάρος χωρίς να νιώσουμε πείνα ως ένα σημείο γιατί είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού μας στην μείωση των ημερίσιων θερμίδων μας. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που είναι σύμμαχοι ...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΑΣ;;;

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΑΝΕ ΒΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΤΙ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;; ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ. ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΕΙ....

Βενιζέλος υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό ότι θ αναλάβει προσωπικά το σχετικό «μασάζ» στην Εύα μπας και η όμορφη βουλευτίνα αλλάξει γνώμη…

ΝΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ> "Αγαπητέ Βαγγέλη, δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο!.."


Έξαλλη με το Μεσοπρόθεσμο και η Ευα Καιλή, είναι έτοιμη να το καταψηφίσει.
Η νεαρή βουλευτίνα έστειλε μάλιστα και επιστολή στον φίλο της υπουργό Οικονομικών με την οποία του εκθέτει τους προβληματισμούς της για το Μεσοπρόθεσμο.
Η επιστολή καταλήγει με μια έκρηξη αγανάκτησης:
«Yπουργέ μου, εάν το ψηφίσω δεν θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι μου και να κάνω clubbing κάτι που θα μου κοστίσει πολύ. Δεν
είναι δυνατόν, νέο κορίτσι, να κάθομαι μέσα καλοκαιριάτικα από το φόβο γιουχαίσματος των πολιτών. Δεν ξέρω αν μπορώ να σηκώσω τέτοιο βάρος…»
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βενιζέλος υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό ότι θ αναλάβει προσωπικά το σχετικό «μασάζ» στην Εύα μπας και η όμορφη βουλευτίνα αλλάξει γνώμη…

Ζώδια σε ρόλο personal trainer


Κριοί εν κινήσει: Δραστήριοι και δυναμικοί, όπως άλλωστε όλα τα ζώδια της Φωτιάς, όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε γυμναστήριο, είστε της λογικής «εδώ και τώρα». Λάθος, γιατί και θα εξαντληθείτε γρήγορα αλλά και θα βαρεθείτε όταν διαπιστώσετε πως ο στόχος της πρωτιάς δεν υπάρχει στο γυμναστήριο. Για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας αμείωτο, προτιμήστε μηχανήματα που μετρούν τις επιδόσεις σας (ποδήλατο, διάδρομος) και ασκήσεις που αναδεικνύουν την υπεροχή σας έναντι των άλλων: ξιφασκία, τένις ή τάε μπο, ένα σύστημα εκγύμνασης που συνδυάζει αερόβια άσκηση με πολεμικές τέχνες. Πολύ καλοί θα είστε και στα ομαδικά αθλήματα, αρκεί να έχετε τη θέση του αρχηγού. Αποφύγετε την έντονη άσκηση που έχει να κάνει με το κεφάλι (πχ το ποδόσφαιρο), καθώς, ως γνωστόν, είναι το μέρος του σώματος όπου έχετε ..........ιδιαίτερη ευαισθησία. Και επειδή ξέρετε πως κάποια στιγμή θα το παρακάνετε, οι διατάσεις και το άφθονο νερό θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις μυϊκές κράμπες, ενώ αφεψήματα τήλιου και μαντζουράνας θα σας χαλαρώσουν.

Οι ήπιοι Ταύροι: Υλιστές, φύσει και θέση, αλλά και λάτρεις των γαστριμαργικών απολαύσεων, δεν τα πηγαίνετε ιδιαίτερα καλά με τις αθλητικές δραστηριότητες. Μια καλή λύση για να αποφασίσετε να ασχοληθείτε είναι να ξεκινήσετε ασκήσεις στο σπίτι, χαλαρά και με το πάσο σας. Στα…όσο το δυνατό καλύτερα για εσάς προγράμματα περιλαμβάνεται η σουηδική γυμναστική-slow fitness-, που βελτιώνει τη μυϊκή αντοχή και την ευκαμψία των αρθρώσεων χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Επίσης, για εσάς που ανήκετε στα σταθερά ζώδια είναι ιδανικά τα προγράμματα που έχουν να κάνουν με τη χαλάρωση, όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα. Αν τίποτα απ΄όλα αυτά δεν σας πείθει, σηκωθείτε απ΄τον καναπέ, δοκιμάστε το χορό, άλλωστε σας αρέσει η μουσική. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχουν εφευρεθεί τα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, που για εσάς μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια. Τέλος, ένα ισοτονικό ρόφημα σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας.

Οι πανταχού παρόντες Δίδυμοι: Θέλετε να βρίσκεστε συνέχεια σε κίνηση, να κάνετε γρήγορα πολλά ταυτόχρονα, θα βρείτε όμως και το χρόνο να κουτσομπολέψετε με το διπλανό σας διάδρομο. Σας αρέσουν πολύ και τα ομαδικά αθλήματα, χωρίς να έχετε το άγχος της πρωτιάς μέσα στο team. Δυνατό σημείο σας είναι τα χέρια και οι πνεύμονες, οπότε θα είστε πολύ καλοί στα υδάτινα αθλήματα, είτε αυτά είναι ατομικά (κολύμβηση) είτε ομαδικά (πόλο, σκι θαλάσσης). Δοκιμάστε επίσης ασκήσεις με λάστιχα, που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία, οπότε θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας να κάνετε διάφορες ασκήσεις ταυτοχρόνως. Κι επειδή, όπως είπαμε, έχετε μεγάλη δύναμη στα χέρια, δοκιμάστε και επαναληπτικές ασκήσεις με βάρη στον κορμό, χωρίς όμως να το παρακάνετε, γιατί πρόκειται για μονότονη άσκηση, που θα βαρεθείτε γρήγορα. Για να χαλαρώσετε από την υπερδιέγερση, δοκιμάστε αφεψήματα λεβάντας και ανθών πορτοκαλιάς.

Οι σπιτόγατοι Καρκίνοι: Αγαπάτε πολύ το σπίτι σας και αποφεύγετε την πολυκοσμία. Αγαπάτε όμως και τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες. Επειδή όμως οι τελευταίες δεν πάνε μαζί με την άσκηση, πρέπει να τη συνδυάσετε με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Αγοράστε ένα πολυόργανο γυμναστικής για το σπίτι ή δοκιμάστε να κάνετε αερόβιες ασκήσεις που προτείνονται μέσα από βιντεοπρογράμματα γνωστών γυμναστών. Επίσης, δοκιμάστε το τάι τσι, ένα πρόγραμμα γυμναστικής που βασίζεται στο συνδυασμό ήπιων πολεμικών τεχνών και ασκήσεων χαλάρωσης. Αφεψήματα από πετρόχορτο και βάλσαμο θα σας βοηθήσουν να σμίξετε αδυνάτισμα και ψυχική αρμονία.

Οι νάρκισσοι Λέοντες: Θέλετε πάντα να τραβάτε τη προσοχή των γύρω σας στο γυμναστήριο. Στα διαλείμματα, φορώντας φόρμες τελευταίας λέξης της μόδας, θα βρεθείτε μπροστά από τον καθρέφτη. Και επειδή, για να πετύχετε το τέλειο σώμα, δεν έχετε πρόβλημα να υποβληθείτε και σε αγγαρεία, είστε καλοί τόσο σε επαναλαμβανόμενες αερόβιες ασκήσεις όσο και στα κλασικά όργανα του γυμναστηρίου. Επίσης, μπορείτε να τα πάτε καλά στα ομαδικά αθλήματα, όπου, χωρίς να θέλετε απαραίτητα να είστε ο αρχηγός, θα επιδιώξετε να είστε το πιο προβεβλημένο και δημοφιλές μέλος της ομάδας. Έχετε συνήθως ευαισθησία στη σπονδυλική στήλη, οπότε είναι καλό να κάνετε ειδικές αερόβιες ασκήσεις για τη βελτίωση της στάσης του σώματός σας. Και επειδή, το είπαμε, είστε από φιλόδοξοι έως ματαιόδοξοι (με την καλή έννοια), το νέο πρόγραμμα Hollywood workout, που εξασκούν οι επώνυμοι και ήδη εφαρμόζεται στα μεγάλα γυμναστήρια, θα σας ενθουσιάσει. Τέλος, αφεψήματα από δάφνη και αγγελική θα βελτιώσουν το ευαίσθητο καρδιαγγειακό σας σύστημα.

Οι νοσοφοβικοί Παρθένοι: Με το άγχος να διατηρείτε την καλή σας υγεία, το οποίο σας κάνει κάποιες φορές «κατά φαντασίαν ασθενή» χρειάζεστε ασκήσεις που θα τονώσουν την ευεξία σας και την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Επειδή, ούτως ή άλλως, προσέχετε πολύ, οι ιδανικές ασκήσεις για εσάς περιλαμβάνουν οτιδήποτε γίνεται σ΄ένα healthy, φυσικό περιβάλλον. Τρέξιμο στο βουνό ή mountain bike, κολύμβηση στη θάλασσα, σκι στο βουνό, κωπηλασία ή κανόε καγιάκ σε μια λίμνη. Αν βρεθείτε στο γυμναστήριο, θα αποκτήσετε σχεδόν εμμονή με την καθαριότητα. Για να ενισχύσετε το ευαίσθητο γαστρεντερικό σας, προτιμήστε τους κοιλιακούς ως άσκηση. Θα σας βοηθήσουν επίσης τα αποτοξινωτικά ροφήματα, όπως το νερό με στυμμένο λεμόνι.

Οι ερωτικοί Σκορπιοί: Οι περισσότεροι με καλή φυσική κατάσταση, επισκέπτεστε γυμναστήρια και χώρος άθλησης προκειμένου να γνωρίσετε νέα πρόσωπα με ερωτικό ενδιαφέρον. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, δεν εισπράττετε ποτέ αρνητικά βλέμματα, μόνο επιδοκιμασίες και θαυμασμό. Γι΄αυτό και σας αρέσουν τα δύσκολα αθλήματα, που αναδεικνύουν ένα καλά γραμμωμένο σώμα και μεγάλες αντοχές: extreme sports και, για τους άνδρες, πολεμικές τέχνες, όπως καράτε και μποξ. Το καποέιρα, ένα πρόγραμμα που συνδυάζει χορό, μυϊκή ενδυνάμωση και πολεμικές τακτικές, το οποίο εξάλλου αναδεικνύει τον ερωτισμό των ατόμων που συμμετέχουν σ΄αυτό, σας πάει γάντι. Για περαιτέρω ευεξία και καλή διάθεση, δοκιμάστε αφεψήματα φραγκομαϊντανού και λυκίσκου.

Οι πάντα fit Τοξότες: Το πλέον αθλητικό ζώδιο! Δοκιμάζετε ό,τι καινούργιο υπάρχει στον τομέα της άθλησης, σας αρέσουν εξίσου τα ατομικά και ομαδικά σπορ, έχετε μότο σας τη φράση «η καθημερινή γυμναστική είναι υγεία και απόλαυση». Σίγουρα επισκέπτεστε συχνά το γυμναστήριο, για κάποιους από εσάς μπορεί να είναι και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας. Επιλέξτε λοιπόν κάποια πιο δύσκολα σπορ, κοντά στη φύση, όπως ράφτινγκ, ιππασία, ορειβασία και, από τις πολεμικές τέχνες, το κικ μπόξινγκ. Στο γυμναστήριο, νέα και εξειδικευμένα προγράμματα, όπως το power plate, πρόγραμμα έντονης άσκησης σε μισή ώρα που προτείνεται από τους γυμναστές για δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, θα γίνει το αγαπημένο σας. Αφεψήματα από φασκόμηλο, σικόρε, καθώς και η κατανάλωση σπαραγγιών θα βοηθήσουν όσους από σας έχετε ευαισθησία στο δέρμα σας.

Οι πειθαρχημένοι Αιγόκεροι: Όσο οι Κριοί βιάζονται να αποκτήσουν το τέλειο σώμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τόσο εσείς βάζετε μακροπρόθεσμους και σταθερούς στόχους, προκειμένου να πετύχετε καλά αλλά, κυρίως, μόνιμα αποτελέσματα. Αν επιλέξετε το γυμναστήριο, σας αρέσει η ρουτίνα του. Δηλαδή, σταθερές ασκήσεις συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, χωρίς την ελάχιστη απόκλιση από το πρόγραμμα που σας έχει ορίσει ο γυμναστής. Είστε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και επίμονοι στην προσπάθειά σας, γι΄αυτό και σας ταιριάζουν σταθερά προγράμματα αεροβικής γυμναστικής, επαναλαμβανόμενες ασκήσεις πάγκου και βαρών, ποδήλατο και διάδρομος. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τη γιόγκα, θα ενθουσιαστείτε, καθώς πρόκειται για το κατεξοχήν πρόγραμμα συγκέντρωσης και αυτοκυριαρχίας. Επιρρεπείς στους μυϊκούς «κραδασμούς», αν παρουσιάσετε κάποιο «τράβηγμα», αφεψήματα από φασκόμηλο ή λουίζα θα απαλύνουν τους πόνους. Επίσης, μια που έχετε ευαισθησία στη σκελετική δομή (κόκαλα), αναζητήστε τροφές πλούσιες σε ασβέστιο.

Οι πρωτοπόροι Υδροχόοι: Ανήκετε σε ζώδιο του Αέρα, οπότε απεχθάνεστε τα κλισέ, τα τετριμμένα και την επανάληψη, γι΄αυτό σας αρέσει οτιδήποτε νέο και επαναστατικό. Αυτό φυσικά ισχύει και στο γυμναστήριο. Πολλοί από εσάς, πάνω στις δύο εβδομάδες που θα έχουν ξεκινήσει γυμναστήριο, θα παροτρύνουν τους νέους φίλους τους να δοκιμάσουν νέα και πρωτοπόρα προγράμματα εκγύμνασης. Εκτός γυμναστηρίου, προτιμάτε οτιδήποτε συνδυάζει νερό και αέρα. Ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο σκι και, για τους πιο τολμηρούς (ελάχιστοι, είναι η αλήθεια), σέρφινγκ. Αυτό είναι βέβαια το ένα πρόσωπο του Υδροχόου, καθώς υπάρχει και το άλλο, το πιο «πνευματικό», που δεν αρέσκεται στη σωματική γυμναστική και την αντιμετωπίζει ως αγγαρεία. Αν ανήκετε σ΄αυτήν την κατηγορία, επιλέξτε πιο ήπια αθλήματα, όπως είναι το γκολφ. Η ευαισθησία σας βρίσκεται στο κυκλοφορικό σύστημα. Καταναλώστε τροφές με σκόρδο και αφεψήματα με λεμόνι.

Οι ομαδικοί Ιχθύες: Το ξέρετε ότι δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τη γυμναστική. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που σας παρακινούν, όπως οι ομαδικές δραστηριότητες και αθλήματα, καθώς σας αρέσει να βρίσκεστε σε ένα σύνολο και να συνεισφέρετε χωρίς να διεκδικείτε για τον εαυτό σας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ομαδικά αθλήματα του νερού (στοιχείο στο οποίο ανήκει το ζώδιό σας), όπως η συγχρονισμένη αεροβική γυμναστική εντός πισίνας ή το πόλο, ενδεχομένως να κινήσουν το ενδιαφέρον σας. Μια που είστε μυστικοπαθείς και έχετε τάση να ερμηνεύετε μεταφυσικά φαινόμενα, δοκιμάστε κάποιες τεχνικές διαλογισμού ή και πιο εξειδικευμένες εκδοχές γιόγκα, όπως τη χάθα γιόγκα, που με τεχνικές αναπνοών συμβάλλει στην ισορροπία σώματος και ψυχής. Το ευαίσθητο λεμφικό σύστημά σας θα βοηθήσουν να αποτοξινώσετε αφεψήματα από κάρδαμο, ραπανάκια ή μαϊντανό.

ΕΝΑΣ ΚΑΙ "ΚΟΥΚΟΣ" ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ

ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ
ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙΑ
ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΕΣ ΔΕΜΕΝΑ.....

ΚΑΒΑΔΙΑΣ....

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ... ΑΣΧΕΤΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ "ΝΤΥΝΕΤΑΙ" ΝΑΥΤΙΚΟΣ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΥΡ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΜΑΓΙΟ Ή ΛΙΜΕΝΙΚΑ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΚΑΒΑΔΙΑ....
ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΑΡ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ Ο ...ΧΛΩΡΟΣ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΩΡΑΙΑ ...ΓΑΜΠΑ

24f3a516f9dafd441702fe0a08466395



Περπατήστε ξυπόλητοι στην άμμο! Το barefoot βάδιμα αποτελεί το νέο trend του καλοκαιριού! Βοηθά στη φυσική κατάσταση, αναζωογονεί και καίει θερμίδες διασκεδαστικά σε μικρότερο χρόνο σε σχέση με το περπάτημα στην άσφαλτο ή στον διάδρομο του ...

Μάθε ποιες ώρες κοιμούνται οι φίλοι σου..

Είσαι περίεργος και θες να μάθεις πότε και για πόση ώρα κοιμούνται οι φίλοι σου ? Την απάντηση θα σου την δώσει ένα νέο σάιτ ..
το sleepingtime.org . Η σελίδα αυτή αναλύει την δραστηριότητα σας (τα τελευταία tweets) στο twitter και την τοποθεσία διαμονής , έτσι με υπολογίζει τις ώρες που την πέφτετε για ύπνο. Δοκιμάστε το ..
Επειδή δεν έχω λογαριασμό στο twitter , έβαλα έναν τυχαίο ,του Saki Rouva . Σύμφωνα με το sleepingtime.org ο Σάκης Ρουβάς κοιμάται συνήθως από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 9 το πρωί. Δηλαδή κοιμάται 6 ώρες .

Δείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο στο facebook

Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να μειώνονται, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο, αφού το facebook δε δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες, πιθανότατα για να αποφύγει τυχών διαμάχες μεταξύ «φίλων». Υπάρχει όμως ένα script/extension για όλους τους browsers το οποίο θα κάνει αυτή τη δουλειά με ονομασία Unfriend Finder...

ΕΝΑΣ ΘHΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ PRIVE ROOM OF ...ΣΑΣ ΠΑΩ ΟΛΟΥΣ! Ά ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ...

Ξεσφράγισαν το δωμάτιο του Χριστόδουλου (και βρήκαν μια περιουσία...)


Ξεσφράγησαν πρόσφατα το ιδιαίτερο δωμάτιο του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόντες, για του λόγου το αληθές, ήταν ο διευθυντής της αστυνομίας, ένας εκπρόσωπος της εφορίας, συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και..... δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Είναι απίστευτο, τί βρέθηκε εκεί μέσα....
-600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
-Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
-Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
-Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
-30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
-Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
-Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani...

Ο ...ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ, ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

ΣΕΞΥ ΚΑΙ. ....ΠΑΡΑΣΕΞΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ! Η ΚΥΡΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ; ΑΣΧΗΜΗ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΥΣΤΑΝΟΥ... ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣ... ΌΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΨΕΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ....

ΤΟ SEX PARK ΤΗΣ AIDES!!!!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

"Όσο παίζεις με ασφάλεια, τόσο περισσότερο μένεις." Ο γαλλικός οργανισμός AIDES, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για ασφαλές sex, πρωτοτύπησε και πάλι. Δημιούργησε αυτή την απίστευτα έξυπνη αφίσα για να διαφημιστεί. Σε αυτό το πάρκο, τον "κόσμο του ασφαλούς sex" μπορείς να βρει κανείς πραγματικά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Φοβερή διαφήμιση και εμπρός, όλοι για παιχνίδι!!!!!

Γαύδος: εκείνη η κουκίδα που ψάχνετε στο χάρτη



Το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, η Γαύδος είναι ένα νησί που «ανοίγει» αποκλειστικά το καλοκαίρι και αυτό που έχει να προσφέρει είναι η ανέγγιχτη ομορφιά και η απόλυτη απομόνωση που μας φέρνει στο μυαλό κάτι από τους εξωτικούς προορισμούς που αγαπάμε...

ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Και για να μην ξεχνάμε την πονεμένη ιστορία των διοδίων, να σας πω, πως με το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, λένε πως πέθανε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.... ΟΧΙ ΡΕ.... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ... ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ "ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ"

Σας ενοχλεί το «αυτί του κολυμβητή»;

να περιλαμβάνουν πόνο, οίδημα, ερυθρότητα και έκκριση πύου.
• Κρατήστε το νερό έξω από το αυτί καθώς κολυμπάτε, χρησιμοποιώντας ωτοασπίδες ή σκούφια.
Πώς θα αποφύγετε το «αυτί του κολυμβητή»:
• Στεγνώστε καλά τα αυτιά σας μετά το κολύμπι. Κλίνετε το κεφάλι σας σε κάθε κατεύθυνση, τραβήξτε απαλά τον λοβό και σκουπίστε με πετσέτα
.• Ποτέ μην βάζετε τίποτα στο αυτί (όπως δάχτυλο ή μπατονέτα).
• Χρησιμοποιείστε πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλότερη κλίμακα, για να στεγνώσετε εντελώς τα αυτιά σας.
• Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε κυψελίτιδα μόνοι σας. Αναζητήστε βοήθεια από γιατρό.

ΓΙΑΤΙ ΣΟΚΑΡΊΣΤΗΚΕ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ;;;


Τι έμαθε η Ελεονώρα Μελέτη και σοκαρίστηκε;


http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_07/tromaktiko.jpgΤα αποτελέσματα μιας έρευνα που διάβασε, σόκαραν την Ελεονώρα Μελέτη…
Η παρουσιάστρια έκανε μια… «ανακάλυψη». Ότι οι γυναίκες που είναι έγκυες είναι… ηλίθιες! Το συμπέρασμα που έβγαλε, μοιράστηκε μαζί μας στο Twitter γράφοντας: «ΣΟΚ: διάβασα έρευνα που θέλει την εγκυμοσύνη συχνά να πειράζει τις γυναίκες και να τις κάνει ηλίθιες». Που είναι το μεμπτό στην όλη υπόθεση; ότι αυτό που διάβασε, -όπως η ίδια υποστηρίζει-, ισχύει και στην πραγματικότητα: «το κακό είναι ότι η έρευνα επιβεβαιώθηκε», πόσταρε.
πηγή:star
 

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΤΕΡΑΣ! ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ AIDS ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.


Πα-τέρας βίασε και μόλυνε με AIDS το έξι μηνών αγοράκι του

Σοκαριστική και απεχθής η πράξη ενός πατέρα, ο οποίος…
συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ, επειδή βίασε και μόλυνε με τον ιό HIV, το μόλις έξι μηνών αγοράκι του.

Η αστυνομία, υποστήριξε πως ο 29χρονος Λένι Λοβ από το Σίλβερτον του Οχάιο, ήξερε πως είχε τον ιό όταν βίασε το γιο του, το Μάρτιο του 2011.
Συνελήφθη την Παρασκευή (01/07), ενώ κατηγορείται για βιασμό, για εγκληματική επίθεση καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου θα αναμένει την ημέρα της δίκης του.

Ολοκλήρωση του 1ου Summer School της ΟΝΝΕΔ


Στα πλαίσια της προσπάθειας για επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική πραγματικότητα, διοργανώθηκε από την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, το πρώτο επιμορφωτικό Summer School για μέλη της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.


Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Lito» στην Πλάκα Λιτοχώρου και συμμετείχαν 150 νέοι και νέες των οργανώσεων της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, των Ιονίων νήσων, της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από ζητήματα ιδεολογίας, πολιτικής επικοινωνίας, κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τρέχουσας επικαιρότητας.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος αλλά και μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ.

Γραφείο Τύπου

ΟΝΝΕΔ Πιερίας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2011