PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ξέχασε το αντιηλιακό


Η Ellie Goulding φαίνεται ότι δε φρόντισε να προστατευτεί όσο έπρεπε από τον ήλιο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαϊάμι με αποτέλεσμα να έχει έρθει αντιμέτωπη με τις όχι και τόσο ευχάριστες συνέπειες.

Η 24χρονη τραγουδίστρια προσπάθησε να απολαύσει το μπάνιο της σε πισίνα του ξενοδοχείου, ωστόσο η παρατεταμένη έκθεσή της στον ήλιο τις προηγούμενες ημέρες της δημιούργησαν ένα μικρό πρόβλημα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Χαλαρώνει η Heidi Montag


H Heidi Montag ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι χρειάστηκε περίπου δύο μήνες προκειμένου να μπορέσει να αυξήσει το σωματικό της βάρος και να ξεφύγει από τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας. Το 24χρονο μοντέλο και διάσημη τηλεπερσόνα έβαλε συνολικά 27 κιλά, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα διατροφής και αφιερώνοντας 14 ώρες καθημερινά στο γυμναστήριο.

Πλέον, η Heidi Montag απολαμβάνει τους κόπους των προσπαθειών της, χαλαρώνοντας στην πισίνα του γνωστού ξενοδοχείου του Λας Βέγκας.

Όλγα Λαφαζάνη: Αφοσιωμένη στην κορούλα της


Κολλημένη» με την κορούλα της είναι η Όλγα Λαφαζάνη. Η γοητευτική σύζυγος του Νίκου Οικονόμου δεν σταματάει λεπτό να ασχολείται με τη μόλις δύο μηνών κορούλα της, αφού είναι για εκείνη μια πρωτόγνωρη εμπειρία που την κάνει να αισθάνεται πανευτυχής.

«Είμαι αφοσιωμένη 100% στην κόρη μου. Είμαι όλη μέρα μαζί με τη μικρούλα μου, γιατί θέλω το πρώτο διάστημα να είμαι κοντά της» δηλώνει η παρουσιάστρια.

Η Όλγα είναι διπλά χαρούμενη, αφού στο πρόσωπο της κορούλας της βλέπει τον εαυτό της, καθώς της μοιάζει εκπληκτικά. «Μου μοιάζει πολύ. Αυτό μου λένε όλοι όσοι τη βλέπουν. Είναι σαν να βλέπεις εμένα σε μικρογραφία». Όσον αφορά στη βάφτιση της μικρής, έχει αποφασίσει με τον σύζυγό της να γίνει το μυστήριο την επόμενη χρονιά, αφού η κόρη τους είναι ακόμη μωράκι και προς το παρόν αυτό που τους ενδιαφέρει και τους δύο είναι να είναι γερή και δυνατή. «Λέμε να τη βαφτίσουμε του χρόνου τον Απρίλιο. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο τι όνομα θα της δώσουμε. Μπορεί να είναι των γονιών μας, μπορεί κάποιο άλλο, θα δούμε».

Κατά τα άλλα, η Όλγα δεν έχει ακόμη αποφασίσει πότε θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού θέλει να μεγαλώσει λίγο ακόμη η κορούλα της και στη συνέχεια να επανέλθει.

Ά ρε Γιωργακοπαπανδρέου είπαν για σένα πως. «ακόμα και σφαλιάρα να του δώσεις, θα γυρίσει, θα σε κοιτάξει...

Nitro-Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου "Τα μεγάλα πάθη και οι άγνωστες στιγμές της ζωής του

Nitro τεύχος 52, 1 Φεβρουαρίου 2000
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ"
Γιώργος Α. Παπανδρέου: "Για σκέψου να έχεις παππού πρωθυπουργό, πατέρα πρωθυπουργό και η αγωνία σου να είναι να γίνεις κι εσύ πρωθυπουργός... Μπορεί πραγματικά να σαλτάρεις νομίζοντας ότι κάτι είσαι!"



ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ...ΣΟΥΠΕΡ, ΕΤΣΙ;;;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΑ ΡΩΜΑΝΟΥ
Αν κρίνει κανείς απ' τη συμπεριφορά του, ακόμη δεν έχει φθάσει στο σημείο του προαναφερθέντος σαλταρίσματος - κι ας βλέπει την ύψιστη καρέκλα εξουσίας να του πλησιάζει σε όλο και πιο κοντινή απόσταση. Το θέμα είναι, αν τυχόν φθάσει ποτέ, θα είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε; Διότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών, ουδεμία σχέση έχει με του προκάτοχό του, του αεικίνητο και πληθωρικό κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, όστις εσχάτως έφθασε στo σημείο να του προσφωνήσει «γραικύλο» - χωρίς βεβαίως να, λάβει απάντηση. Έκπληξη; Ουδεμία! Διότι ο κ. Παπανδρέου είναι, κατά το κοινώς λεγόμενον, πολιτικός-λάιτ. Βεβαίως, προ της πολιτεύσεώς του, διετέλεσε και άνθρωπος-λάιτ. Όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε πως «ακόμα και σφαλιάρα να του δώσεις, θα γυρίσει, θα σε κοιτάξει και απλά θα απαντήσει με ένα απ' τα αγαπημένα του δοξαστικά ρήματα: «"Νομίζω πως αυτό που έκανες δεν ήταν καθόλου σωστό..."» Να...

Αντίστροφη μέτρηση για την 28η Ιουνίου


Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται πλέον οι «Αγανακτισμένοι» και οι υπόλοιποι πολίτες για την κορύφωση των κινητοποιήσεών τους την 28η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία αναμένεται η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μετά από τέσσερα πανευρωπαϊκές διαδηλώσεις και πολλές εβδομάδες στους δρόμους, οι πολίτες αναμένεται να «τρίξουν» κι άλλο τα δόντια στην κυβέρνηση, η οποία την Τρίτη αναμένει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, μετά και τον ανασχηματισμό της περασμένης Παρασκευής.

Μάλιστα, οι πολίτες για την προσεχή Tρίτη, στις 19:00 το απόγευμα, θα στήσουν τη δική τους κάλπη του Συντάγματος για ψήφο «ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, με σκοπό να περάσουν το δικό τους μήνυμα όσον αφορά τον ανασχηματισμό. Στόχος των διαδηλωτών είναι ο αποκλεισμός της Βουλής.

Διαμαρτυρία πολυτέκνων της Πιερίας


* ΛΟΓΩ ΣΕΙΡΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ

* ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πολυτέκνων οικογενειών της Πιερίας, με πορεία από τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων προς την πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια με συνάντηση του διοικητικού τους συμβουλίου με τους τέσσερις βουλευτές του νομού, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιουνίου 2011.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Η συγκέντρωση των πολυτέκνων θα γίνει στις 11.00 το πρωί μπροστά στα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας, επί της οδού Α’ παρόδου Κασσάνδρου 3, στην Κατερίνη. Από εκεί θα ξεκινήσει η πορεία προς την πλατεία και προς τα γραφεία των βουλευτών του Νομού.

Η οργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας αποτελεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου πολυτέκνων Νομού Πιερίας και η αφορμή αυτής της απόφασης σχετίζεται με μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση σε βάρος των πολυτέκνων.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους οι πολύτεκνοι υποστηρίζουν ότι τα μέτρα αυτά έχουν ως εξής:

1. Μείωση έως και κατάργηση πολυτεκνικών επιδομάτων.

2. Κατάργηση της ισόβιας σύνταξης πολυτέκνων μητέρων.

3. Κατάργηση μετεγγραφών φοιτητών πολυτέκνων οικογενειών.

Επίσης, ο σύλλογος πολυτέκνων καταγγέλλει την κυβέρνηση, επειδή, όπως αναφέρει, κατά τη διαμορφωθείσα ελληνική νομοθεσία, ένας αλλοδαπός από την Ε.Ε. χρειάζεται πέντε χρόνια παραμονής στη χώρα για να δικαιούται πολυτεκνικό επίδομα.

Αντίθετα, ο Έλληνας μετανάστης, εφόσον επαναπατριστεί, χρειάζεται 10 έτη παραμονής στη χώρα του για να δικαιούται το πολυτεκνικό επίδομα.

Η διοίκηση του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας θα καταθέσει υπόμνημα προς τους τέσσερις βουλευτές του Νομού με στόχο, αφενός μεν να κρατηθούν όλα τα κεκτημένα των πολυτέκνων, αφετέρου δε να προωθηθούν περαιτέρω μέτρα υπέρ της πολύτεκνης οικογένειας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Η πρόεδρος των πολυτέκνων Πιερίας, κ. Ασημίνα Πούλιου, με δηλώσεις της εκφράζει τη διαμαρτυρία όλων των πολυτέκνων για «τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα, καθώς και για τον πόλεμο που δέχεται η οικογένεια και η πατρίδα μας από την κυβέρνηση».

Απευθύνει δε ανοιχτή πρόσκληση όχι μόνο προς τους πολυτέκνους αλλά και προς τους τριτέκνους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση και στην πορεία διαμαρτυρίας προς την κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Όπως λέει η πρόεδρος του συλλόγου, μια δυναμική διαμαρτυρία θα αποτελεί σοβαρό δείγμα στο να πειστούν οι βουλευτές ότι θα πρέπει να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των πολυτέκνων, δηλαδή να αποτραπεί οποιοδήποτε μέτρο κινείται εναντίον τους και να εφαρμοστούν περαιτέρω ευεργετικά μέτρα υπέρ της πολυτεκνίας.

«Η πολύτεκνη οικογένεια δεν αποτελεί βάρος για τη χώρα, αντίθετα είναι ανάπτυξη για κάθε χώρα και για τη χώρα μας ιδιαίτερα, και μάλιστα σε κάθε τομέα, αποτελεί σοβαρό αντίβαρο ενάντια στην πληθυσμιακή μείωση και γήρανση της Ελλάδας.

Ο Κ. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν


Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του. Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η...



οικογένεια του. Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο. Ανάλογες πληροφορίες έπεφταν πολύ συχνά στα χέρια της ΕΥΠ, ειδικά μετά την αποκάλυξη της υπόθεσης των υποκλοπών, όμως καμιά δεν ήταν άξια αναφοράς. Εκτός από εκείνη που ήρθε από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πρότειναν να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο κρίθηκαν επαρκή. Η προσωπική ασφάλεια είχε φροντίσει να πηγαίνει από τη Ραφήνα στο Μαξίμου από διαφορετικές διαδρομές.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ οι υποκλοπές είχαν στόχο τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γκεόργκι Παρβάνοφ για την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η ελληνική κυβέρνηση.

Η έκθεση συνοδευόταν από χάρτες και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία φαινόταν πως παρακολουθούσαν των πρώην πρωθυπουργό και τη συνοδεία του. Ως σημεία εντοπισμού αναφερόταν η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Χολαργός, ο Παπάγου και το Πικέρμι. Εκτός από το Πικέρμι ο πρώην πρωθυπουργός και η συνοδεία του δεν περνούσαν από τα συγκεκριμένα σημεία.

Η Μελέτη άβαφη!!


Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στην εκπομπή της χωρίς μακιγιάζ και πραγματικά το θέαμα.. σοκάρει!! Μεγάλη διαφορά!! Δείτε!!

Κυβέρνηση... «ειδικού σκοπού»


Για την κυβέρνηση που εμφάνισε ο Γ. Παπανδρέου μετά τον ανασχηματισμό, το συμπέρασμα των περισσοτέρων, ανεξαρτήτως πολιτικής οπτικής, είναι κοινό: «κυβέρνηση του Μεσοπρόθεσμου». Δεν είναι όμως μόνον αυτό. Με τους δανειστές να πιέζουν και την κυβέρνηση να βιάζεται, πιο σοβαρά ζητήματα έχουν προτεραιότητα...

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΑ.


Ο καμεραμάν του National Geographic, Bob Poole κατέγραφε ελέφαντες όταν έπεσε σε μια απίστευτη αμμοθύελα

PLEASE, MIND THE GAP BETWEEN!!!!


ΟΚLAHOMA H' OKLA HOMA?

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ!!!!

Αποχή κήρυξαν από την εργασία τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης


Αποχή κήρυξαν από την εργασία τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης, επειδή η διοίκηση έχει να πληρώσει έξι μήνες περίπου τις υπερωρίες των εργαζομένων.

Αποτέλεσμα, η Θεσσαλονίκη στο πιο ζεστό διήμερο της να γεμίσει σκουπίδια και η κατάσταση να είναι αφόρητη.

Δήμαρχος «βαφτίζει» τουρκικό το Πανεπιστήμιο Αιγαίου!


Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη πρόκληση του Δημάρχου Αρριανών Ροδόπης, Μεμέτ Χαλίλ να… «βαφτίσει» το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Σμύρνης Τουρκίας!

«Πειραματόζωο» η Ελλάδα


«Τα τελευταία 60 χρόνια καμία χώρα της Ευρώπης δεν πτώχευσε, αλλά και καμία δεν τόλμησε να μην πληρώσει τα χρέη της», δήλωσε το πρωί ο Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Βαρουφάκης, καλεσμένος στο “Mega Σαββατοκύριακο”.

«Η Ελλάδα θα είχε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης με την δραχμή»


Πώς θα ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση; Μήπως βγαίνοντας από το ευρώ; Ο Γερμανός ειδικός σε ζητήματα διεθνών αγορών στο Ίδρυμα Επιστήμης και Πολιτικής Χέριμπερτ Ντίτερ βλέπει θετικά μια επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

D
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ !
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που διαχρονικά έχει αναδείξει πολλούς αθλητές με πανελλήνιες αλλά και διεθνείς και παγκόσμιες διακρίσεις δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες 12 ως 15 ετών που θέλουν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το άθλημα της κωπηλασίας.
Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα  9:00 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κατερίνης στην Παραλία.
Τηλ επικοινωνίας:  6944812050   
  

Τα σημαντικά θέματα που έθεσε ο Γ.Παπανδρέου


Δημοψήφισμα το φθινώπορο
25μελή επιτροπή για προτάσεις μέσω των πολιτών,του Διαδικτύου..
Νέο σύστημα για τους μαθητές και τα σχολεία
Ριζική αλλαγή στην απονομή των συντάξεων - Ενίσχυση των χαμηλων συντάξεων
Δεν θα χαθούν 400 χιλιάδες θέσεις και 65 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας
Φόρο στους Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία...
Νέα προγράμματα για την φτώχεια και την ανεργία
Ευρωπαικά Προγράμματα για την παιδεία και την Υγεία
Νέο νομοσχέδιο για τους υπουργούς και τους βουλευτές - Μάλλον την μείωση των 300 βουλευτών..

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΗΣΤΟΣΥΝΗΣ

Εμινέ Γεσήρ: Η μουσουλμάνα που πήγε στα καλλιστεία Playboy!

Η θρησκεία δεν μπήκε εμπόδιο στο όνειρό της να γίνει μοντέλο και να συμμετάσχει στα καλλιστεία Playmate. Ο λόγος για την πανέμορφη μουσουλμάνα Εμινέ Γεσήρ που κέρδισε τον τίτλο Playgirl στα φετινά καλλιστεία...

Το Spiegel κηδεύει το ευρώ - Φέρετρο με την ελληνική σημαία στο πρωτοσέλιδό του


"Ξαφνικά και αναμενόμενα" είναι ο τίτλος της έκδοσης και ο υπότιτλος "Επικήδειος για ένα κοινό νόμισμα".
Στο εξώφυλλο απεικονίζεται το ευρώ με με μαύρη ταινία πένθους πάνω σε φέρετρο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία.
Το Spiegel υποστηρίζει ότι "η ΟΝΕ εξελίσσεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο για το μέλλον της Ευρώπης"...
Στο σχετικό δημοσίευμα επισημαίνεται ότι "το ευρώ αλυσοδένει μεταξύ τους εθνικές οικονομίες που δεν ταιριάζουν. Ωστόσο οι πολιτικοί ποντάρουν σε ολοένα νέα προγράμματα. Πρόκειται για λάθος δρόμο".

Επίσης, το Spiegel εκτιμά ότι "η Ευρώπη κλυδωνίζεται οικονομικοτεχνικά και ως ιστορικό εγχείρημα έχει ήδη χρεοκοπήσει", ενώ προειδοποιεί ότι "οι πολίτες, ιδιαίτερα οι νέοι, δεν ξέρουν πια τι να κάνουν με την ΕΕ, είναι ανάστατοι με το τι κάνουν οι κυβερνήσεις με τα χρήματά τους και βγαίνουν κατά εκατομμύρια στους δρόμους".

«η Ελλάδα να γίνει


η Δανία του νότου»
Για να είσαι λαμπερή και όμορφη όλο το βράδυ ακολούθησε τις συμβουλές μας:
- Άρχισε με απολέπιση στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ. Μια ενυδατική μάσκα θα ανεβάσει τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα σου και θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα.
- Αφαίρεσε προσεκτικά τη μάσκα με ένα χαρτομάντηλο και ακολούθως χρησιμοποίησε τόνερ και ενυδατική κρέμα.

Πώς θα σκεφτόμουν αν ήμουν ΔΗΜΑΡΧΟΣ εγώ το Παπαγαλάκι της Πιερίας....

Δημαρχιακή Λογοτεχνία και απαπαπαπαπα

Όταν τον Σεπτέμβρη του 2010 μπήκε στο γραφείο μου ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και μου ανακοίνωσε :
-Kύριε Δήμαρχε έχω έτοιμους τους λογαριασμούς του νερού για ταχυδρόμηση .
πετάχτηκα από την καρέκλα μου.
Δεν είναι δυνατόν σκέφτηκα σε ένα μήνα να έχω εκλογές -να υπάρχουν Δημοτικές εκλογές για την επανεκλογή μου -και εγώ να στέλνω λογαριασμούς στους Δημότες ψηφοφόρους μου .
Μα καλά τόσο χαϊβάνι είμαι ? Ε όχι φυσικά ….
Οπότε Κύριε Διευθυντά του απάντησα :
- για λόγους αλλαγής του λογισμικού των υπολογιστών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης θα αναστείλετε την αποστολή λογαριασμών αυτό το τετράμηνο και θα στείλετε συγκεντρωτικούς λογαριασμούς ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
-Ποιά αλλαγή λογισμικού ? τι πράγμα ψέλλισε ο Διευθυντής
-Αυτό που σας λέω Κύριε Διευθυντά μου του απάντησα ορθά κοφτά .
Όταν έμεινα μόνος στο γραφείο μια δεύτερη σκέψη ακόμη πιο μακιαβελική πέρασε από το μυαλό μου
-Κοίτα τύχη σκέφτηκα !
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ : Δεν στέλνω λογαριασμούς νερού , με ψηφίζουν , αλλάζει η χρονιά άρα αυξάνω και τις τιμές χρέωσης του νερού -οπότε τους χρεώνω και το νερό που ήπιαν το 2010 με τιμοκατάλογο του 2011 άρα
ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ και τους τα ΠΑΙΡΝΩ !!!

• Εσείς πως θα σκεφτόσασταν αν ήσασταν Δημότης ενός Δημάρχου που σκέφτεται έτσι ?

*Η παρούσα ιστορία είναι παντελώς φανταστική και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ

ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΛΗΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΗΡΘΕ ΓΙΩΡΓΗ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ;;;;

Όταν ο Γιώργος Σαμαλής ΔΟΥΛΕΥΕΙ, άστε τα....
Όταν ο Γιώργος Σαμαλής ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κάτι, άστε τα....
ΌΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΛΗΣ "ΣΠΑΣΤΕΙ" ΑΠΟ ΚΑΤΙ, ΑΣΤΕ ΤΑ  ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΕ ΤΑ....
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ "ΣΚΥΛΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΕΤΗ ΚΙ ΕΤΗ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ!!!
ΑΠΟ ΤΙ;;;
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;;
Το σίγουρο είναι πως επειδή είναι καλός και μεθοδικός διαιτητής, θα φτάσει ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ, που δεν είναι άλλος από το ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ, εκείνων που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....
ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!
ΗΡΘΕ;;;;


Του φίλου του 
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Ακόμα δεν "απάντησε" ο Μάκης για την κλήση που ζήτησε να του σβήσει ο Μπουτάρης


Λες κυρ-Γιάννη, να "σκαλίσει" ο Ζούγκλας την πώληση του ξενώνα σου στον Λιακουνάκο;

@ Χάρηκε ο Βαρτζό, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ, για την αναβάθμιση των Βενιζέλου – Καστανίδη στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Αλλά δεν έμεινε εκεί. «Δυστυχέστατα η πολιτική δεν εξαρτάται από την ικανότητα των προσώπων, αλλά..

από το θεσμικό πλαίσιο στο οποίο κινείται, δηλαδή από το μνημόνιο και από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» είπε ο πρόεδρος. Ωραία δήλωση. Ψυχιάτρου!

Η κατάρευση της γαλάζιας Πολυκατοικίας

Ο έγγαμος βίος των 12 ζωδίων. No 2


Ο έγγαμος βίος του Ζυγού: Οι Ζυγοί είναι πολύ κοινωνικά πλάσματα και δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η φροντίδα του σπιτιού, την οποία βαριούνται αφάνταστα. Τους αρέσει το σπίτι τους να είναι καλά οργανωμένο, καθαρό και τακτοποιημένο και να διαθέτει όλα τα απαραίτητα, αλλά οι δουλειές του σπιτιού είναι γι΄αυτούς αγγαρεία και υποχρέωση, ένα από τα δυσάρεστα...

Σήμερα τοποθετείται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια


Σήμερα αναμένεται να τοποθετηθεί το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή του Έφιππου Πολεμιστή, όπως το αποκαλούν επισήμως οι αρχές των Σκοπίων στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Τα αποκαλυπτήρια της όλης κατασκευής του αγάλματος, σύμφωνα με τις αρμόδιες δημοτικές αρχές, θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, στις 8 Σεπτεμβρίου, κατά την 20η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας. Μέχρι τότε...

Διαδικτυακό πορνό: Πόσο κινδυνεύουν οι έφηβοι;


Ασφαλώς, όταν μιλάμε για πορνογραφία και τους ενδεχόμενους κινδύνους της σήμερα, είναι προφανές ότι εννοούμε κυρίως τη διαδικτυακή πορνογραφία. Σε αυτήν, όπως φαίνεται, έχουν πρόσβαση εύκολα, φθηνά και γρήγορα όλοι όσοι περιηγούνται στο Ίντερνετ, ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικής τάξης, μορφωτικού επιπέδου και οικογενειακής κατάστασης. Τα μόνα που χρειάζονται είναι ένας υπολογιστής, μία σύνδεση και, ασφαλώς, χρόνος κατά τον οποίο βρίσκονται μόνοι μπροστά στην οθόνη. Και, βέβαια, δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε σε επίσημες στατιστικές για να ισχυριστούμε με βεβαιότητα ότι πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των παιδιών σχολικής ηλικίας (που αυξάνεται όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία) διαθέτουν και τα τρία, και το τρίτο μάλιστα σε αφθονία.

Γνώση, η άλλη όψη...

TO ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ


Ξαπλώνεις κάτω από την ομπρέλα, αλλά αντί για ένα περιοδικό και μια κρύα καϊπιρίνια, κρατάς το κινητό και στέλνεις οδηγίες στο γραφείο; Tότε πάσχεις κι εσύ από το σύνδρομο ενοχών λόγω ελεύθερου χρόνου, την ασθένεια που καταδιώκει τους busy ανθρώπους ακόμη και στην παραλία.
Από την Αρχοντή Κόρκα

Αδερφοί Κατσιμίχα: Best Of Tour 2011

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας θα μας συντροφέψουν και φέτος! Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε και αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το φετινό καλοκαίρι...

Ακόμη και με τα πόδια έρχονται -συμβολικά- οι Σπαρτιάτες στο Σύνταγμα...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΦΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6

Απλά.. Πάγκαλος!!


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος όταν δεν συμμετέχει σε καβγάδες και λογομαχίες, περνά τον ελευθερο του χρόνο σε εστιατόρια και πισίνες.. Αυτή είναι ζωή!! Ο φακός της Real News τον συνέλαβε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, να απολαμβάνει με μαγιό τον ήλιο.. Κορίτσια, ο Θόδωρος!!

Ποιοι θέλουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


Διχασμένη είναι η ευρωζώνη αναφορικά με την αποπομπή ή μη της Ελλάδας από το ευρώ...Την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για την έξοδο της χώρα μας από την ευρωζώνη, προκειμένου να μην παρασύρουμε και άλλα κράτη στην καταστροφή, υπάρχουν και κάποιοι υποστηρικτές μας που θεωρούν ότι κατηγορούμαστε άδικα και η έξοδος της Ελλάδας θα σημάνει την πτώση του ευρώ...

Γκάλοπ της Alco: αρνητική η εικόνα της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό


Αρνητική παραμένει η εικόνα της κυβέρνησης και μετά τον ανασχηματισμό σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, που δημοσιεύεται στο real.gr, καθώς 6 στους 10 ερωτηθέντες κρίνουν αρνητικά την αποτελεσματικότητα του νέου κυβερνητικού σχήματος και μόλις το 31% απαντά θετικά.
Για πρώτη φορά σε μέτρηση της εταιρείας ALCO προηγείται η ΝΔ. Η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων φτάνει το 1,7%, ενώ η αποχή φτάνει το 15% και οι αναποφάσιστοι το 9,7%.Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ 19,6%. Ακολουθούν ΚΚΕ 7,6%, ΛΑ.Ο.Σ. 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, ΔΗ.ΣΥ. 2,4%, Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, Οικολόγοι 2,3%, Άρμα Πολιτών 1,1%...

Μπουτάρης ξεφτιλίζει Τριανταφυλλόπουλο ! Δυσφήμιση άνευ προηγουμένου!


Ο Μπουτάρης παρουσίασε τον γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο με το Cayenne, περίπου ως ζήτουλα, αφού κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ.Μπουτάρης ανέφερε, πως ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλοπουλος, του ζήτησε να του σβήσει κλήση που του...



"έκοψε" η δημοτική αστυνομία, όταν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη! Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε βέβαια οτι κλήσεις δεν σβήνονται, ούτε στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ούτε σε κανέναν άλλο!

Δεν είναι τεμπέληδες οι Ελληνες...

Financial Times Γερμανίας: Δεν είναι τεμπέληδες οι Ελληνες

Οι Γερμανοί έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο απ’ ό,τι οι Νοτιοευρωπαίοι
Financial Times Γερμανίας: Δεν είναι τεμπέληδες οι Ελληνες
Το ραχάτι στο γρασίδι δεν ταιριάζει στους Έλληνες σύμφωνα με τους Financial Times



«Ποιος είναι ο πιο τεμπέλης στην Ευρωζώνη;» είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύεται στην γερμανική έκδοση των Financial Times. Η συνέχεια μάλλον δεν είναι η αναμενόμενη για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού Τύπου που μας έχει συνηθίσει να περνά γενεές δεκατέσσερις την Ελλάδα.

Ένα βάζο ενυδρείο στο τραπέζι μας


Ένα βάζο έργο τέχνης που συνδυάζει εικόνες από λουλούδια και ψάρια.
Ένα βάζο μπορεί να περάσει εντελώς απαρατήρητο στο τραπέζι. Εκτός και αν είναι κατασκευασμένο με απίστευτη φαντασία και ευρηματικότητα.
Το βάζο Aquarius Building από την Vanessa Mitrani είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που περιλαμβάνει στο design του μικρά ενυδρεία. Τα λουλούδια μπλέκονται με τα ψάρια σε μια οπτική πανδαισία που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας! Να συμπληρώσουμε ότι κάθε κομμάτι «building» είναι χειροποίητο και παράγεται σε λίγα κομμάτια.
Η Vanessa Mitrani, πολύ γνωστή καλλιτέχνης σε διακοσμητικά αντικέιμενα, συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια σε εθνικές και διεθνές εκθέσεις.

Το άξιζε!!!



Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο, σίγουρα όμως τον άξιζε!! Ο λόγος για την Βασω Βιλεγκα που εδώ την βλέπετε να απολαμβάνει στον ήλιο σε κάποια παραλία.. Τα σχόλια είναι...

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...

Καταδικάστηκαν μέλη του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Πιερίων

Με ποινές από 8 έως 15 μήνες καταδικάστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πιερίων για την υπόθεση της απόπειρας σύστασης Δημοτικής Επιχείρησης με μεγαλομέτοχο ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η δίκη πραγματοποιήθηκε στις 16-6-2011 στη Θεσσαλονίκη και οι ποινές είναι εφέσιμες.
Η υπόθεση
Στην τετραετία 2003 – 2006, στην περιοχή των Πιερίων εμφανίστηκαν πολλοί επενδυτές οι οποίοι είχαν...

Το ξεσκόνισμα προστατεύει τα παιδιά από τις τοξικές ουσίες


Ξεσκονίζετε συχνά για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από τοξικές ουσίες, λένε οι ειδικοί.



Τορόντο
Το συχνό ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα στο σπίτι προστατεύει τα παιδιά από επικίνδυνες τοξικές ουσίες, υποστηρίζουν καναδοί ειδικοί, προειδοποιώντας τους γονείς να μην αμελούν τη «φασίνα». «Η σκόνη στο σπίτι συνιστά έναν βασικό λόγο έκθεσης των παιδιών σε τοξικές ουσίες,...

"Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης"


Στο άρθρο αυτό θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε, ποιές "κόντρες" υπάρχουν στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί κάποιοι "δεν χωνεύουν" κάποιους άλλους, ποιοί θα πλακώνονται στο ξύλο από δω και πέρα και άλλα τέτοια πολιτισμένα, με μια αναδρομή στην ιστορία, την οποία οι περισσότεροι δεν ξέρετε ή ξεχάσατε.
Ας ξεκινήσουμε με τον τίτλο, που δεν αφορά το...

SOS ΝΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΤΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΑΤΜ) ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Προσοχή στα χρήματα από τα ΑΤΜ

Πήγε η γυναίκα μου να αποσύρει κάποια χρήματα (40 ευρώ), χθες πρωϊ από τα ΑΤΜ της Εθνικής στην Πατησίων.

Τη στιγμή ακριβώς που έβγαινε η κάρτα από το μηχάνημα, ένας τύπος παρουσιάζεται ως δια μαγείας και την απασχολεί δείχνοντάς της ένα 50ευρο -ότι τάχα της έπεσε από το πορτοφόλι-.
Η γυναίκα μου έμπειρη και έχοντας ακούσει πολλές ιστορίες για τα τεχνάσματα που εφευρίσκουν οι λωποδύτες που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας, τον απωθεί με έναν μορφασμό, μα εκείνος επιμένει...

Εξωτικοί προορισμοί


Κάθε προορισμός έρχεται με τις οδηγίες χρήσης του. Ανάλογα με το είδος των διακοπών που θέλετε να κάνετε, τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, το πλήθος του κόσμου που είστε προετοιμασμένοι να συναντήσετε και τα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε, υπάρχει μια συγκεκριμένη περίοδος που είναι η ιδανική για να τον επισκεφθείτε. Διαλέξαμε τους πιο δημοφιλείς και σας προτείνουμε την καλύτερη περίοδό τους...

Η πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο twitter.


Η πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο twitter. Αφού πριν από λίγες μέρες έκανε τον απολογισμό του έργου (;) της, αφού χθες ανέβασε φωτογραφία από βράβευσή της σε εκδήλωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, χθες μας αποκαλύπτει ποια ευφάνταστη σκέψη κρυβόταν πίσω από το βαρύ...



πολιτικό έργο που άφησε. Σύμφωνα με την Άννα Νταλάρα, «δίνοντας άσυλο στους μετανάστες βοηθάμε τις υπηρεσίες να επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να γίνει νόμιμα η αποχώρησή τους από τη χώρα»!!! Άννα, πώς το σκέφτηκες αυτό; ΠΑΣΟΚ είσαι;

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6

O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 πμ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ......

Κατεβάζει διακόπτες η ΔΕΗ


Μετά το αδιέξοδο στις συνομιλίες με την κυβέρνηση και τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ξεκινά από σήμερα 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που αναμένεται να πλήξουν όλη τη χώρα με περιοδικές..

Δημοσκόπηση για τους «Αγανακτισμένους»


Η Kappa Research έκανε δυο δημοσκοπήσεις : Μια στο Σύνταγμα και μια στις υπόλοιπες πλατείες της Ελλάδας ,όσον αφορά στα πιστεύω των «Αγανακτισμένων». Οι 9 στους δέκα από αυτούς, υποστηρίζουν ότι αποτελούν ένα ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας και όχι κίνημα ανατροπής του πολιτικού συστήματος. Το 15,6% πηγαίνει...



κάθε μέρα πλατεία, το 27,8% σχεδόν κάθε μέρα και το 34,2% μια -δυο φορές την εβδομάδα. Το 88,7% των ανεξάρτητων πολιτών πιστεύει ότι οι αποδοκιμασίες ενάντια στο πολιτικό σκηνικό της χώρας , εκφράζουν το περί δικαίου αίσθημα. Όντως. Γι’ αυτό μαζεύονται ολοένα και περισσότεροι. Μπούχτισαν από τις πολιτικές φανφαρολογίες