PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Έχεις δίκιο Δήμαρχε Βαγγέλη Λαγδάρη. Τώρα ήρθε η ώρα οι του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν θέση στο ...γκρέμισμα των διοδίων που σκοτώνουν την ΠΙΕΡΙΑ και τους πολίτες της

Το οξύ πρόβλημα των διοδίων απασχολεί ιδιαίτερα τους φορείς και πολίτες της περιοχής μας, όπως απέδειξε και ο αμείωτος αγώνας τους για την κατάργηση αυτών που είναι εγκατεστημένα στα όρια του Δήμου μας. Για το θέμα αυτό, ως Δημοτική Αρχή, γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες διαμαρτυριών εξαιτίας του υπέρογκου τιμήματος, που είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν όσοι μετακινούνται από και προς τη Θεσσαλονίκη. Η αδυναμία μάλιστα πολλών να ανταποκριθούν στη σοβαρή αυτή επιβάρυνση, τους αναγκάζει να αποφεύγουν τη νέα εθνική οδό Κατερίνης - Θεσσαλονίκης και να χρησιμοποιούν  τον παράπλευρο παλαιό δρόμο για τον προορισμό τους. Το γεγονός αυτό καθιστά «υποχρεωτική» τη διέλευση των αυτοκινήτων μέσω του Αιγινίου, επιβαρύνοντας έτσι το οικιστικό περιβάλλον και την κυκλοφορία του κεντρικού άξονα με κίνδυνο να πληρώσει η περιοχή μας βαρύ φόρο αίματος εξαιτίας του κυκλοφοριακού φόρτου και της ακαταλληλότητας της οδού. Επειδή θεωρούμε πως δεν είναι δυνατό να παραμείνουμε απαθείς στο δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας, τουλάχιστον για ένα εύλογο κόστος διέλευσης, σας προσκαλώ σε συνάντηση – σύσκεψηπου θα πραγματοποιηθεί στη 1 Μαρτίου 2015 και ώρα 17.00 μ.μ.,στο Δημαρχείο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. Στη σύσκεψη αυτή έχουν κληθεί όλοι οι επίσημοι φορείς του Νομού μας, προκειμένου να διαμορφώσουμε από κοινού ένα πλαίσιο δράσης για την αντιμετώπιση του θέματος.
  Άλλωστε, θεωρούμε πως, ύστερα από την κυβερνητική αλλαγή, διαμορφώνονται ευνοϊκότερες συνθήκες, προκειμένου να διεκδικήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των συμπολιτών μας στη χρήση έργων που διασφαλίζουν άνετη, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Ελπίζοντας στη θετική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας αυτό, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

                                                            Με τιμή
                                            Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού

Άψογο σε βρίσκω Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη.......


Βρέθηκα χτες, 14 Φεβρουαρίου 2015, στη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης, όπου συζητήθηκαν εκτός των άλλων και τα θέματα του κυνοκομείου και της Δημοτικής βιβλιοθήκης.  Παραδέχτηκε προς τιμήν του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, πως η Δημοτική Βιβλιοθήκη εδώ και χρόνια υπολειτουργεί. Παραδέχτηκε ότι «μόνο 3000 ευρώ το χρόνο διέθετε ο Δήμος για αγορά βιβλίων τα τελευταία χρόνια», ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ξόδευε πολλά περισσότερα σε καραμέλες και σε μετάλλια για αγώνες δρόμων. Προς μεγάλη μου απογοήτευση άκουσα μερικούς να πιπιλίζουν τη γνωστή καραμέλα των περικοπών (60%) στην αυτοδιοίκηση. Θα ήθελα να τους πληροφορήσω πως τα Χανιά, η Βέροια, τα Τρίκαλα, είχαν τις ίδιες ακριβώς περικοπές ως δήμοι, φρόντισαν όμως οι βιβλιοθήκες τους να είναι σημείο αναφοράς. Προφανώς για την έλλειψη οράματος εκ μέρους μερικών, δεν ευθύνεται ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Άντε και λεφτά βρεθήκανε....φαντασία ποιος θα σας δανείσει; Για ακόμη μια φορά επίσης, φτωχή αποδείχτηκε η επιλογή των μελών ενός Πολιτιστικού Οργανισμού, ο οποίος θα έπρεπε να συνθέτει απόψεις, να υλοποιεί προγράμματα και να κάνει το όραμά του πράξη αντί μονάχα να κόβει τιμολόγια και να κάνει πελατειακή πολιτική ικανοποιώντας μόνο συλλόγους και φορείς. Τα 30 αργύρια στην εποχή μας , έχουν δυστυχώς μετατραπεί σε άσκοπες υπερτιμολογήσεις και σε τεράστιες ποσότητες Α4.

ΥΓ. Συγχαρητήρια στους τοπικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων οι οποίοι ομόφωνα συμφώνησαν επί των προτάσεων για την βιβλιοθήκη και ομόφωνα επίσης αποδέχτηκαν την άσχημη εικόνα την οποία παρουσιάζει εσωτερικά κι εξωτερικά το Δημαρχείο αντιλαμβανόμενοι προφανώς το πρόβλημα.

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

Αυτός ειναι ο ξάδερφος μου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης....

Ας σας πω και μια αλήθεια για τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης τον Χρυσόστομο Κυραϊλίδη... Είναι ένα μυστικό, που μπορείς ώ δημότη Κατερίνης, να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τη δουλειά σου που εκκρεμεί χρόνια και χρόνια. Ας πούμε από την εποχή Γιάννη Αμοιρίδη και να αφορά στον τομέα των Τεχνικών Έργων. Αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως ΕΧΕΙΣ δίκιο πας και του μιλάς του Χρυσοστομου στα ίσα κι όχι δια της πλαγίου και με μέσον. Αν έχεις δίκιο θα στο κάνει. Αν όχι, τσάμπα θα παλεύεις. Γι αυτό αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως αδικείσαι, πάνε κα βρες τον να παλέψει για σενα. Ακόμα και με τον Δηπμαρχο....
Αυτός ειναι ο ξάδερφος μου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης....

Ker@ilidis

Ποιός και γιατί θέλει να βλάψει τον ΜΑΚΗ και την ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ;;;;

Μπορεί να έχω τα δικά μου κόντρα στον ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, όμως να πω και μια αλήθεια. Εκείνος έχει καιρό, που δεν με έπιασε στο στόμα του. Έτσι κι εγώ τιμώντας αυτή του την καλή στάση γράφοντας μια πολιτική αλήθεια για την πολιτική τους οικογένεια.
Τώρα που η γυναίκα του η ΑΝΝΑ Η ΜΑΝΗ, βγήκε δεύτερη πίσω από τον εκλεγέντα ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, άρα μπορεί κι αυτή της η εκλογή να θεωρηθεί μια από τις τεράστιες εκπλήξεις των τελευταίων εκλογών, κάποιοι, οι εχθροί τους, θέλουν να τους κάνουν κακό.
Να τους καθαρίσουν, καθ´ ότι το μέλλον της Αννούλας στο γαλάζιο κόμμα της δίνει προβάδισμα έναντι όλων, ακόμα κι αυτού, του ιδίου του Κούκου, οι εχθροί τους, δηλαδή του Μάκη, όρμησαν να τους φάνε.
Και τωρα στην ταμπακιέρα.
Λένε πως η ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, θα είναι η επόμενη Δήμαρχος Κατερίνης, και μάλιστα τώρα που ο Σάββας δηλώνει παντού εκεί έξω πως θα ξανακατέβει.
Αυτό, κάνει ζημία στην πρώην Βουλευτίνα και πολιτικό αλλα και στον άντρα της Δημοτκό Σύμβουλο και στέλεχος του Σάββα Χιονίδη.
Και μάλιστα αυτό δεν είναι αλήθεια.
Άρα; Ποιος θέλει να βλάψει την οικογένεια Παπαδημητριου;;;;
Γιατί;;;;

Ker@ilidis

Ο Σάββας και Κυρ Σάββας κι αφέντης Τσουτσουοομύτης κι η Κούλα του ...Χαμπίπ

Η αλήθεια να λέγετε. Δύσκολα τα πράγματα για τον Σάββα Χιονίδη, καθώς και να θέλει να παράξει έργο, πλέον με την κρίση, δεν το μπορεί.
Και πάλι καλά, σε αυτά που κάνει.
Λίγα, όμως απ το ντίπ; Καλή κι η Κούλα του ...Χαμπιπ!

Ker@ilidis

Οι φίλοι κι οι κουμπάροι του Σαμαρά, ας πάνε επιτέλους στον Καιάδα της πολιτικής.

Να τα χαίρεσαι ρε πολιτικό τίποτα της ΠΟΛΑΝ Αντώνη Σαμάρα αυτά τα μαϊμούνια που βγαίνουν στα κανάλια να σε υπερασπιστούν.
Βγήκε ένα τέτοιο τίποτα στην τηλεόραση ΑΡΤ κι είπε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ του ενός μήνα κυβερνήσεως, υποθηκεύει το μέλλον της γενιάς του...
Ανόητα λόγια ανοήτων τέκνων της παρέας Σαμάρα.
Μαζί του στο πάνελ της εκπομπής του Χάρη Καλούδη, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, που του είπε και ορθώς, πως λέει κουταμάρες.
Οι φίλοι κι οι κουμπάροι του Σαμαρά, ας πάνε επιτέλους στον Καιάδα της πολιτικής.

ker@ilidis