PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ-ΦΑΝΗ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ..


ΖΗΝΩΝ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ..


«Έκρηξη» στην παραγωγή ελιάς φέτος...




Με ικανοποίηση τρίβουν τα χέρια τους οι παραγωγοί ελιάς σε Χαλκιδική και Πήλιο, οι οποίοι βλέπουν τα δέντρα τους να έχουν μεγάλη ποσότητα καρπών.
Η συγκομιδή ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι η τελική τιμή πώλησης του προϊόντος. Στην ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση της...

Πάγκαλος: Ψήφισα Βενιζέλο γιατί δεν υπήρχε άλλος (ΒΙΝΤΕΟ)...




Μπορεί το ηλεκτρονικό βιβλίο του να τιτλοφορείται «Μαζί τα φάγαμε» αλλά ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε ότι ο σωστός τίτλος θα ήταν «Μαζί τα τρώμε» ακόμη τα τρώμε μαζί».

Μιλώντας για το περιεχόμενο του βιβλίου του αλλά και ...για τα ελλείμματα και το χρέος, ο κ. Πάγκαλος τόνισε: «Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι μας εκμεταλλεύονται οι ξένοι οι οποίοι είναι τοκογλύφοι. Ξέρετε ότι το χρέος μας έχει ρυθμιστεί; Το θέμα του χρέους έχει τελειώσει. Αυτά τα 11,5 δισ. δεν πάνε στο χρέος αλλά στην κάλυψη των ελλειμμάτων καθώς αυτήν τη στιγμή που μιλάμε το Δημόσιο παράγει ελλείμματα. Ο σωστός τίτλος δεν θα ήταν μαζί τα φάγαμε αλλά μαζί τα τρώμε. Δεν σταμάτησαν οι σπατάλες, τα ελλείμματα, οι περιττές δαπάνες...

Από τα τέλη της εβδομάδας η ενημέρωση μέσω Taxisnet για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος...




Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Taxisnet να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα, όπως είπε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χ. Θεοχάρης, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Όσοι ...

Πώς θα γίνει η εξόφληση των δόσεων στην εφορία...



Οδηγός για τα ηλεκτρονικά εκκαθαριστικά...

Από την Πέμπτη θα μπορούν οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων που καλούνται να πληρώσουν στην εφορία, μέσω του συστήματος της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).

Οι διαδικασίες διευκόλυνσης της εξόφλησης σε... επτά μηνιαίες δόσεις αφορούν όσους δήλωσαν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 60.000, αρχής γενομένης από τη δόση που λήγει 31 Αυγούστου 2012.

Τα χαμηλά νούμερα κάνουν το CNN να βολιδοσκοπεί εκπομπές «ριάλιτι»...



Μετά από τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων 20 χρόνων το CNN λοξοκοιτάζει προς το Χόλυγουντ. Μια πιθανή διέξοδος που εξετάζουν τα στελέχη του καναλιού μάλιστα μπορεί να είναι και οι εκπομπές τύπου «ριάλιτι», αναφέρει σε...

Σημάδια "εμφυλίου" στη ΔΗΜΑΡ...



Ήδη, το κόμμα το Φώτη Κουβέλη έχει χωριστεί στα δύο, καθώς, από τη μια πλευρά, στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ υπερασπίζονται τη συμμετοχή στην κυβέρνηση, ενώ, στον αντίποδα, βουλευτές στέλνουν μηνύματα στην... στην ηγεσία του κόμματος ότι ενδέχεται να καταψηφίσουν ορισμένα μέτρα.

Παραιτήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου, ο Μ. Μαυρομμάτης...




Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου υπέβαλε ο κ. Μάνθος Μαυρομμάτης, με επιστολή του στις 13 Αυγούστου 2012, όπως ανακοινώθηκε από την τράπεζα.

Η ... επιστολή παραίτησης του κ. Μαυρομμάτη θα τεθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου στην επόμενη του συνεδρία που θα γίνει στις 30 Αυγούστου 2012 σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στο καταστατικό της εταιρείας.

Ο ανταποκριτής της ιταλικής εφημερίδας στο Βερολίνο υποστηρίζει πως στην Γερμανία θεωρούν δεδομένη την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.


La Repubblica: Η Γερμανία ετοιμάζεται να πει αντίο στην Αθήνα...


Ο ανταποκριτής της ιταλικής εφημερίδας στο Βερολίνο υποστηρίζει πως στην Γερμανία θεωρούν δεδομένη την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

«Στη Γερμανία ετοιμάζονται να πουν αντίο στην Αθήνα . . . οι μεγάλες τράπεζες και οι...

Εκτοξεύτηκε στα 2 ευρώ, η τιμή της βενζίνης...




Τα δύο ευρώ "ακούμπησε" η τιμή της βενζίνης σήμερα στις τουριστικές περιοχές της χώρας. Το 1,995 ευρώ το λίτρο φτάνει η ανώτερη τιμή πώλησης της βενζίνης και αυτό συμβαίνει στον νομό Λασιθίου με τη μέση τιμή, στην ίδια περιοχή, να...

Ο κ. Κέρμπερ δεν προτείνει την... επαναφορά της δραχμής στην Ελλάδα.




Δύο «παράλληλα ευρώ» στην ευρωζώνη, ένα για τις χώρες του Βορρά κι ένα για τις υπερχρεωμένες χώρες του Νότου, προτείνει ο καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου Μάρκους Κέρμπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle.

Ο κ. Κέρμπερ δεν προτείνει την... επαναφορά της δραχμής στην Ελλάδα (αντιθέτως μάλιστα, επισημαίνει ότι η δραχμή δεν θα έλυνε τα σημερινά προβλήματα), αλλά προτείνει στη Γερμανία να εκδώσει ένα ισχυρό νόμισμα του Βορρά μαζί με άλλες τέσσερις χώρες που διαθέτουν ισχυρά πλεονάσματα και τηρούν αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία: την Ολλανδία, τη Φινλανδία, την Αυστρία και το Λουξεμβούργο.

Με ποιανού εντολή;!;



Αφορμή γι αυτό το κείμενο είναι κάτι που άκουσα στα κανάλια και με εξόργισε: Οι πωλητές συνειδήσεων, ή παρουσιαστές δελτίων αν προτιμάτε, μας έχουν πρήξει με τις εντολές Σαμαρά. Ένα όμορφο άρθρο με αστείες εικόνες κλπ παρουσιάζει μερικές απ...

Είναι αδίστακτοι: Βγάζουν και τα σπίτια στο σφυρί…




Ποτέ η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοιο παρατεταμένο εφιάλτη: Τέτοια ΦΡΙΚΗ δίχως τέλος…
Τώρα οι εντολοδόχοι των μαφιών του χρήματος (τρόικα) και τα δωσίλογα κυβερνητικά τους ανδρείκελα, ετοιμάζονται να αρπάξουν και τα σπίτια των «ιθαγενών» της αποικίας-ΕΛΛΑΣ…
Η δολοφονική αρπακτικότητα και η βουλιμία των ληστών και δημίων μας βρίσκεται σε μοχθηρή παράκρουση: Θέλουν να καταργήσουν κάθε ΣΥΝΘΗΚΗ ζωής στον ελληνικό λαό και να τον μετατρέψουν σε...
κουρελή ζητιάνο, σε ένα άθλιο υποζύγιο…
Διαβάστε το παρακάτω κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση
Τρόϊκα: Εδώ και τώρα να βγουν στο σφυρί τα σπίτια ακόμα και χαμηλοοφειλετών
Αυτοί που με τη συνεργασία των δωσιλογικών "ελληνικών" κυβερνήσεων αφαίρεσαν απο την Ελλάδα τα ψήγματα της εθνικής κυριαρχίας που μας είχαν αφήσει οι μεταπολεμικοί "σύμμαχοι" και "εταίροι", και που εκτελούν με προτεσταντική πειθαρχία και παπική σταυροφορική σκληρότητα την εξόντωση του ελληνικού λαού, απαιτούν σήμερα απο τους εντολοδόχους τους, δηλαδή την κυβερνητική κοινοπραξία Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη, να αρχίσουν να βγάζουν στο σφυρί όχι μόνο την δημόσια περιουσία αλλά και εκείνη που με αίμα και ιδρώτα απόκτησαν οι Ελληνες μικρομεσαίοι παρίες μισθοσυντήρητοι.
Να βγουν για αρχή στο σφυρί, μαζικά τα σπίτια όλων εκείνων που στράγγιξε το αίμα στις φλέβες τους απο την αφαίμαξη των τραπεζιτών και των λυκόμορφων κατοχικών φορολογητών.
Να πέσουν κι άλλο οι τιμές των ακινήτων για να έλθουν τα αρπακτικά των ξένων real estates (μεσιτικών γραφείων) να ...επενδύσουν τα φραγκοδίφραγκά τους, αγοράζοντας για ένα κομμάτι ψωμί τον κόπο μιας ζωής του Έλληνα μισθωτού.
Όταν μιλάμε για συνθήκες δουλοπαροικίας πολλοί νομίζουν ότι απλώς κάνουμε ένα σχήμα λόγου ή τέλος πάντων προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε με λεκτικές υπερβολές.
Καμία απολύτως υπερβολή.
Η χώρα μας, αν δεν αντισταθούμε εδώ και τώρα, αν δεν πούμε όχι στο κατασκευασμένο χρέος, όχι στο ευρώ και την Ευρώπη τους, όχι στις δωσιλογικές κυβερνητικές κοινοπραξίες και τους μεταλλαγμένους αριστεροδέξιους διαπραγματευτές, τότε θα γίνει όχι μόνο δουλοπαροικία αλλά χωματερή ψυχών και σωμάτων...

Κι όμως... είναι δυνατόν!

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ....ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΤΗΣ!!! ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΕΪΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ....


ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – «Barca Boys»


Ευζώνων 11 (Δρόμος από Σιδ. Σταθμό για Ολυμπιακή Ακτή)

Τηλ. 23510 21555  Κατερίνη
                                         
Από 1η Σεπτέμβρη, «ανοίγουν» την αγκαλιά τους στα παιδιά της περιοχής μας.

Με γνώση, εμπειρία ετών σε υψηλό επίπεδο, αγάπη και διάθεση.
Κατάλληλες προϋποθέσεις (2 γήπεδα με τεχνητό χλοοτάπητα, αποδυτήρια, κυλικείο, αθλητικό υλικό),
σας παρέχουμε αυτά που χρειάζεται το παιδί ώστε να διασκεδάσει παίζοντας  και να να μάθει σωστά το άθλημα του ποδοσφαίρου.


Με Τεχνικό Διευθυντή τον κο Τάσο Αναστασιάδη (προπονητής σε ομάδες Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνική της χώρας μας),
υπεύθυνο προπονητή Μπάμπη Πεΐδη (με εκπαίδευση από Έλληνες, Άγγλους και Ολλανδούς προπονητές)
και με τη συνεργασία  του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση (επαγγελματία προπονητή τερματοφυλάκων με τεράστια εμπειρία στην προπόνηση μικρών παιδιών).
                          
Ελάτε μαζί μας…

Ο ιδρώτας του έλληνα για το παιδί του θα έχει τίμημα, δυστυχώς, άφθονο αίμα για τους δωσίλογους υπαλλήλους της τρόικας που μας κυβερνούν…

Τι είναι η ΔΗΜΑΡ;;;

Αφού "Τα Φάγαμε Μαζί" γιατί ο Σάλλας πήρε μόνος του την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ...που την είχαμε μαζί;

Το αδέσποτο της γειτονιάς σου...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ..

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ :


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Στις 20/8/2012 18:30 μμ ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας της νέα αγωνιστικής περιόδου 2012/2013.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Ατρομήτου Κατερίνης.

Η διοίκηση προσκαλεί τα κορίτσια ( άνω των 12 ετών ) του νομού που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να επικοινωνήσουν με τον προπονητή Μπικούδη Ιωάννη (τηλ 6982419029) με σκοπό την ενσωμάτωσης τους στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα η διοίκηση έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός τουλάχιστον τμήματος ακαδημιών για κορίτσια από δώδεκα έως δεκαπέντε ετών από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...

Γρίτσα Λιτοχώρου :


Διαγωνισμός ψαρέματος για καλό σκοπό!

Τα ψάρια θα δοθούν σε άπορες οικογένειες

Διαγωνισμός ψαρέματος για καλό σκοπό!

Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ψαρέματος, που εκτός από ψυχαγωγία θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και άπορες οικογένειες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, στη Γρίτσα Λιτοχώρου.

Ερασιτέχνες ψαράδες θα εφοδιαστούν με εργαλεία ψαρέματος (καθετή, συρτή και τσαπαρί) και θα ανοιχτούν, από τις 5:30 τα ξημερώματα ως τις 11 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Βαρικό Λιτοχώρου για να γεμίσουν τα δίχτυα τους με μουρμούρες, σπάρους, γόπες, λυθρίνια, σαυρίδια, κυνηγούς κ.ά.

Μια ποσότητα των αλιευμένων ψαριών θα διατεθεί για την προετοιμασία του γεύματος του διαγωνισμού, ενώ τα υπόλοιπα ψάρια θα δοθούν για την κάλυψη αναγκών ιδρυμάτων και άπορων οικογενειών.


Τη δραστηριότητα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατικών Ν.Εφέσου «Ο Ηράκλειτος», μετά από σχετική έγκριση από την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Eπερώτηση με θέμα την αποκατάσταση του λατομείου Λιτοχώρου κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος της



Αριστερής Ριζοσπαστικής Ενότητας Θεοδωρόπουλος Γιώργος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: Αποκατάσταση λατομικού χώρου στη θέση «Γούρνες- Ξηροκάμπι» αγροκτήματος Λιτοχώρου Π.Ε.Πιερίας με στερεά απόβλητα της «TOSOH ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ».

Ψαραντώνης στο κάστρο Πλαταμώνα

Metal Party


Στον Σταθμό Κατερίνης


Δευτέρα 20 Αυγούστου / 7 : ΟΟ pm

Απέναντι απο το 8 Δημοτικό Σχολείο στον Σταθμό

Line Up

1-Poutses Mple

2-DOOMLINE

3-M.E.K(I.C.E)

4-Anonymous

For those who about to Rock ….Be there !!

Ο Απόστολος Λάγιος αποδέχτηκε πρόταση για ενεργή συμμετοχή στην επόμενη εκλογική περίοδο?


Ο δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος, αποδέχτηκε όπως δείχνουν τα πράγματα  πρόταση που του έγινε για ενεργή συμμετοχή στην επόμενη εκλογική περίοδο και σε τοπικό επίπεδο.

Πάντα το μυαλό μας πάει στο πονηρό όταν βλέπουμε μια τέτοια εικόνα να εκτυλίσσεται μπροστά μας.

Μια πολύ όμορφη κοπελιά να έχει στηθεί με τα υπέροχα και στρογυλεμμένα οπίσθια της και να περιμένει αυτόν τον άνδρα. Αλλά όχι για αυτό που νομίζετε και εσείς.

Διαγωνισμός ψαρέματος στην Πιερία



Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ψαρέματος, που εκτός από ψυχαγωγία θα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και άπορες οικογένειες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, στη Γρίτσα Λιτοχώρου, στο νομό Πιερίας.

Ερασιτέχνες ψαράδες θα εφοδιαστούν με αγκιστρωτά εργαλεία (καθετή, συρτή και τσαπαρί) και θα ανοιχτούν, από τις 5:30 τα ξημερώματα ως τις 11 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Βαρικό Λιτοχώρου για να γεμίσουν τα δίχτυα τους με μουρμούρες, σπάρους, γόπες, λυθρίνια, σαυρίδια, κυνηγούς κ.ά.
Μια ποσότητα των αλιευμένων ψαριών θα διατεθεί για την προετοιμασία του γεύματος του διαγωνισμού, ενώ τα υπόλοιπα ψάρια θα δοθούν για την κάλυψη αναγκών ιδρυμάτων και άπορων οικογενειών.
Τη δραστηριότητα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατικών Ν.Εφέσου «Ο Ηράκλειτος»

ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

PIERIA-GR.....ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

3o ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ

Στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, πραγματοποιήθηκε μια λιτή αλλά σημαντική εκδήλωση τιμής και μνήμης σε τρία πρόσωπα που σηματοδότησαν τη διαδρομή και δράση του Μουσικογυμναστικού – Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου.


Τιμήθηκε η μνήμη παραγόντων και ποδοσφαιριστών

Στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, πραγματοποιήθηκε μια λιτή αλλά σημαντική εκδήλωση τιμής και μνήμης σε τρία πρόσωπα που σηματοδότησαν τη διαδρομή και δράση του Μουσικογυμναστικού – Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου.

Με την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου και του προέδρου Δημητρίου Ανδριά, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου τιμήθηκε η μνήμη των:
α. Νικολάου Κατράνα, μακροβιότερου Προέδρου του Συλλόγου με δέκα ποδοσφαιρικές περιόδους.

20ο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ


Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης
«ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»
20ο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Αυγούστου 2012
Ποδοσφαιρικός Αγώνας
Παλαιμάχων ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Κατερίνης – Παλαιμάχων ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Παρασκευή 17/08/2012, γήπεδο ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, ώρα 7:00 μ.μ.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ»ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 11ΟΥ ΚΑΜΠ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Μας το έστειλε ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ..... Ευχαριστούμε πολύ
 17 με  23 Αυγούστου στον Κολινδρό το 11ο Διεθνές Camp

Νεαροί αθλητές  μαθαίνουν τα… μυστικά του Μπάσκετ!

Υπό την αιγίδα της FIBA Europe και η φετινή διοργάνωση

Νεαροί Αθλητές από επτά χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων  (Ελλάδα, Βουλγαρία, Νορβηγία, Αλβανία, Φιλανδία, Αυστρία Ρουμανία ) θα βρίσκονται από τις 17 έως 23 Αυγούστου στον Κολινδρό,
συμμετέχοντας στο  11ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Camp  Αγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολινδρού. .