PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μόλις τελείωσε η εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να κάνει τα πρώτα της μπάνια στην πανέμορφη Σκιάθο.

Μόλις τελείωσε η εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να κάνει τα πρώτα της μπάνια στην πανέμορφη Σκιάθο...

Μία μόνο λέξη μπορεί να περιγράψει τις σκηνές που αποτυπώθηκαν σε αυτό το ερασιτεχνικό video το οποίο έφθασε από την Κύπρο .


Μία μόνο λέξη μπορεί να περιγράψει τις σκηνές που αποτυπώθηκαν σε αυτό το ερασιτεχνικό video το οποίο έφθασε από την Κύπρο στη «zougla.gr». Κόλαση. Λάμψεις, ο υπόκωφος κρότος από τις αλλεπάλληλες εκρήξεις και κυρίως η αίσθηση της εξελισσόμενης καταστροφής. Εικόνες που θυμίζουν μαζικό βομβαρδισμό όπως στη Βαγδάτη...

Οι πιο γενναίες εκπτώσεις όλων των εποχών αναμένεται να είναι οι φετινές


Οι πιο γενναίες εκπτώσεις όλων των εποχών αναμένεται να είναι οι φετινές που αρχίζουν και επίσημα σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, ο εμπορικός κόσμος της χώρας φέρεται αποφασισμένος να δώσει ρέστα φέτος και να...

ΖΩΔΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ..


Δείτε ποια είναι τα πιο κατάλληλα χρώματα μαλλιών, σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Γυναίκα Κριός: Οι γυναίκες Κριοί είναι δραστήριες, ομιλητικές, και διακρίνονται στον επιχειρηματικό τομέα. Έχουν κομψό, καλογραμμένο σώμα. Σ΄αυτές τις ελκυστικές γυναίκες ταιριάζουν όλες οι κόκκινες αποχρώσεις μαλλιών...

Φωτορεπορτάζ από το χθεσινό 1ο Αντάμωμα Παλιαμπελιωτών



Στιγμιότυπα από του τουρνουά τέννις στον Κολινδρό

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Στιγμιότυπα από του τουρνουά τέννις στον Κολινδρό






Μυδοχαρα 2011 στον Μακρύγιαλο – Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ




Με μαζορέτες από την Ουγγαρία ξεκίνησαν οι χθεσινές εκδηλώσεις της Μυδοχαράς στον Μακρύγιαλο


ΜΥΔΟΧΑΡΑ 2011






Στη θαλάσσια περιοχή της Βόρειας Πιερίας έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια η μυδοκαλλιέργεια σε επαγγελματικό επίπεδο, με διάθεση του προϊόντος τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού, κυρίως Ιταλία. Παρουσιάζοντας έτσι μια έντονη εικόνα δραστηριότητας και οικονομικής ωφέλειας στον τόπο.
Πολλές οικογένειες ντόπιων κατοίκων, καθώς και πολλοί οικονομικοί μετανάστες έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα με την απασχόλησή τους στις μυδοκαλλιέργειες. Με την πραγμάτωση δε, του εμπορευματικού σταθμού, θα αναβαθμισθεί ιδιαίτερα ο τόπος, αφού το σημείο επιλογής της κατασκευής του θεωρείται κόμβος της ευρύτερης περιφέρειας για το διαμετακομιστικό εμπόριο.
Κάθε χρόνο, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έχει οριστεί να είναι αφιερωμένο στην γιορτή του προϊόντος του μυδιού. Για ακόμη μία χρονιά στον Μακρύγιαλο, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις με την επωνυμία «Μυδοχαρά», με σκοπό την προώθηση και προβολή του μυδιού της περιοχής. Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, έχει προγραμματίσει σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων για τις δύο μέρες, οι οποίες έγιναν στην παραλία του Μακρυγιάλου.Συγκεκριμένα συμμετείχαν το συγκρότημα από την Ουγγαρία, του ποντιακού συλλόγου «Ο Πόντος» το χορευτικό συγκρότημα Feel the Rhythm της Πηνελόπης Παπαδοπούλου. και φιλανθρωπικός σύλλογος η στέγη της αγάπης.

Η γιορτή του Μυδιού στον Μακρύγιαλο

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2011

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου


Στη θαλάσσια περιοχή της Βόρειας Πιερίας έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια η μυδοκαλλιέργεια σε επαγγελματικό επίπεδο, με διάθεση του προϊόντος τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού, κυρίως Ιταλία. Παρουσιάζοντας έτσι μια έντονη εικόνα δραστηριότητας και οικονομικής ωφέλειας στον τόπο.
Πολλές οικογένειες ντόπιων κατοίκων, καθώς και πολλοί οικονομικοί μετανάστες έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα με την απασχόλησή τους στις μυδοκαλλιέργειες. Με την πραγμάτωση δε, του εμπορευματικού σταθμού, θα αναβαθμισθεί ιδιαίτερα ο τόπος, αφού το σημείο επιλογής της κατασκευής του θεωρείται κόμβος της ευρύτερης περιφέρειας για το διαμετακομιστικό εμπόριο.
Κάθε χρόνο, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έχει οριστεί να είναι αφιερωμένο στην γιορτή του προϊόντος του μυδιού. Για ακόμη μία χρονιά στον Μακρύγιαλο, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, διοργανώνονται οι εκδηλώσεις με την επωνυμία «Μυδοχαρά», με σκοπό την προώθηση και προβολή του μυδιού της περιοχής. Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, έχει προγραμματίσει σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων για τις δύο μέρες, οι οποίες θα γίνουν στην παραλία του Μακρυγιάλου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 9 το βράδυ θα υπάρχουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή συγκροτημάτων από την Ουγγαρία, του ποντιακού συλλόγου «Ο Πόντος» και το χορευτικό συγκρότημα Feel the Rhythm της Πηνελόπης Παπαδοπούλου. Την Κυριακή, από τις 10:30 το πρωί, μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι, στην Παραλία του Μακρυγιάλου, ο τοπικός σύλλογος και ο δήμος θα προσφέρουν στους επισκέπτες αχνιστά μύδια και τσίπουρο, ενώ στις 20:30, στον ίδιο χώρο, θα ξεκινήσουν οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή συγκροτήματος από την Ουγγαρία και του φιλανθρωπικού πολιτιστικού συλλόγου Μακρυγιάλου «Η στέγη της αγάπης».

"ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011" ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

http://3.bp.blogspot.com/-fCJ8Z-g4HCc/TiBQKyZxxgI/AAAAAAAAWGg/hdh-gChIr7w/s1600/0%2B%25CE%2591%25CE%25A6%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2591%2B%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B%25CE%2599%25CE%25A5%2B%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259B%25CE%259F%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2599%25CE%25A1%25CE%2599%2B20111%2Bcopy.jpg

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

http://1.bp.blogspot.com/-i_TZEzZFvGA/TiBP8lIgCrI/AAAAAAAAWGY/e2z5jK9tj_k/s1600/00%2B%25CE%2591%25CF%2586%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25B1%2B%25CE%258C%25CF%2581%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2582%2Bgenik%2B2011.jpg

Μην το αμελήσεις! Δήλωσε συμμετοχή τώρα http://www.otoposmou.gr

Χθες, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011, υπάλληλοι του Δήμου Δίου-Λιτοχώρου, μετέφεραν και έστησαν το 3ο παρατηρητήριο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, στην Πλάκα Λιτοχώρου. Έτσι το φετινό «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011» θα λειτουργήσει συνολικά με τρία παρατηρητήρια (Ν. Πόροι, Πλάκα Λιτοχώρου, Έλαφος). Η συναρμολόγηση του νέου σταθμού εθελοντικής πυροπροστασίας θα ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου και από τη Δευτέρα 18.07.2011 θα τεθεί κανονικά σε λειτουργία.

Το παρατηρητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής του

Πρόκειται για ένα σημείο στρατηγικής σημασίας για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού από εκεί μπορεί να ελεγχθεί ολόκληρος ο κεντρικός Όλυμπος.

Οι βάρδιες του νέου σταθμού έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστοχώρο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας http://www.otoposmou.gr και η συμμετοχή των πολιτών αναμένεται να είναι μεγάλη. Το σημείο όπου έχει στηθεί το νέο παρατηρητήριο είναι άκρως ελκυστικό και ενδείκνυται ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού βρίσκεται δίπλα στο κύμα. Δικαίως λοιπόν αναμένεται να καλυφθούν οι βάρδιες σύντομα.

Ήδη 30 περίπου οικογένειες έχουν «χαρίσει» και φέτος μια μέρα από το καλοκαίρι τους στο δάσος καλύπτοντας τις βάρδιες του παρατηρητηρίου των Ν. Πόρων, το οποίο λειτουργεί από τα τέλη του περασμένου μήνα, ενώ από αύριο, 16 Ιουλίου 2011, αρχίζουν οι βάρδιες στην Έλαφο. Οι 19 συντονίστριες/συντονιστές της δημοφιλούς δράσης τηλεφωνούν καθημερινά τα μέλη της ομάδας για να καλύψουν τις ελεύθερες ημερομηνίες. Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς μιας εκπληκτικά μεγάλης ομάδας πολιτών (788 συμμετέχοντες), οι οποίοι χωρίς την παραμικρή οικονομική βοήθεια, για 4η συνεχόμενη χρονιά, επί 3 συνεχόμενους μήνες και μέσα από μια παραδειγματική οργάνωση, καταφέρνουν να προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ν. Πιερίας. Μόνο πέρυσι τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ανέφεραν 24 περιστατικά φωτιάς στην Πυροσβεστική, τα οποία αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα χωρίς να εξελιχτούν σε πυρκαγιές.

Μην το αμελήσεις! Δήλωσε συμμετοχή στη διεύθυνση http://www.otoposmou.gr στην ενότητα "Μια μέρα για το δάσος 2011". Αν είσαι ήδη μέλος της ΕΟΔνΠ, τότε τις επόμενες ημέρες ο/η συντονιστής/συντονίστρια της ομάδας σας θα σετηλεφωνήσει για να κλείσεις μία βάρδια σε ένα από τα τρία παρατηρητήρια.

Την κατασκευή του 3ου παρατηρητηρίου στην Πλάκα Λιτοχώρου χρηματοδότησε η διοίκηση των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» ενώ καθοριστική υπήρξε η βοήθεια του Δήμου Δίου-Ολύμπου και της εταιρείας «ΝΕΣΤΙΑ Ε.Π.Ε.».

Η Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας τους ευχαριστεί θερμά

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στις πλατείες όλης της Κύπρου και άναψαν ένα κεράκι για τις δώδεκα ψυχές που έφυγαν .

photo62 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στις πλατείες όλης της Κύπρου και άναψαν ένα κεράκι για τις δώδεκα ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα χθες στην έκρηξη που έγινε στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί.

Στην πλατεία Διοικητηρίου στη Λεμεσό άνθρωποι διαφόρων ηλικιών μαζεύτηκαν, κρατώντας ένα κεράκι και φορώντας μαύρη φανέλα, για να συμπαρασταθούν στις οικογένειες των άτυχων ανθρώπων που έφυγαν άδικα γιατί κάποιοι άλλοι το επέλεξαν.

photo121 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)

Μεταξύ αυτών και πολλοί φίλοι των δίδυμων αγοριών Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι «τα αδέρφια τους», όπως τους αποκαλούσαν, είχαν αυτό τον τραγικό θάνατο.
Πολλοί έκαναν λόγο για τη λεβεντιά και την ανθρωπιά του Διοικητή του Ναυτικού Ανδρέα Ιωαννίδη, που φάνηκε ήρωας αφού όχι μόνο ήταν στην πρώτη γραμμή αλλά μαζί με το Διοικητή της Βάσης Λάμπρο Λάμπρου ζήτησαν από τους στρατιώτες τους να φύγουν για να σωθούν.

photo11 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
Ένα κερί για όλους ξεχωριστά τον Κλεάνθους Κλεάνθη, τον Ηρακλέους Μιχάλη, τον Παπαδόπουλο Ανδρέα, τον Κρόκο Βασίλη, τον Τταντή Σπύρο, τον Θεοφίλου Παναγιώτη, τον Γιακουμή Γιώργο και τον Αδάμου Αδάμο.
Τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή, η οποία κράτησε περισσότερη ώρα αφού οι μνήμες από τα θύματα και τις εικόνες που είδαν τα μάτια όλων απ’ τις σκηνές μετά την έκρηξη ήταν πολλές για να τελειώσουν σε ένα λεπτό.
Μετά όλοι μαζί είπαν το Εθνικό Ύμνο στη μνήμη και τη λεβεντιά των χθεσινών ηρώων.
photo7 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
photo3 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
keria2 michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
keria michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
keri michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
limassol2 michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
limassol michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
photo4 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
photo5 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
photo9 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
sunthima michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
photo10 1024x768 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)
sunthimata michalis Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)

photo2 768x1024 Ένα κερί για τον άδικο χαμό των 12 ηρώων στο Διοικητήριο Λεμεσού (φωτογραφίες)

Απορείς γιατί και η τελευταία σου σχέση ναυάγησε

Απορείς γιατί και η τελευταία σου σχέση ναυάγησε (όπως και οι δέκα προηγούμενες) σαν τον Τιτανικό, παρόλο που είχε όλα τα φόντα για να προχωρήσει. Μήπως υπέπεσες και συ στα επτά θανάσιμα λάθη που έστειλαν τη σχέση σου μια ώρα αρχύτερα; Μάθε ποιά είναι και φρόντισε να μην τα ξανακάνεις.

1.Έκανες σεξ μαζί του στα πέντε λεπτά γνωριμίας: προφανώς και δεν υπάρχει στο παγκόσμιο δίκαιο κάποιος νόμος που να λέει πως θα τιμωρηθείς άπαξ και κάνεις σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού. Το πρόβλημα ξεκινά στο εξής: δεν είναι τόσο το ότι θα σε χαρακτηρίσει ''εύκολη'' αλλά αν κάνετε σεξ πριν του δώσεις την ευκαιρία να σε γνωρίσει, είναι πιθανό να σε κατατάξει στις σχέσεις μιας βραδιάς και μην τον είδατε μετά. Δώστου την ευκαιρία να επενδύσει και να εκτιμήσει και άλλα χαρίσματα που διαθέτεις πέρα από τα σωματικά, ώστε να θέλει να γίνεις το κορίτσι του. Δεν λέμε πως ο κανόνας των τριών ραντεβού είναι σωστός, αλλά και το να κάνεις έρωτα μαζί του εξαρχής και με φόβο μην σε χάσει, είναι ακόμα χειρότερο.

Μας έφαγε η δουλειά και η  τεχνολογία αγάπη μου!
2.Αποκαλύπτεις πολλές λεπτομέρειες για σένα πολύ σύντομα: στην αρχή της γνωριμίας ο ένας μαθαίνει τον άλλο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσεις να μιλάς και να μην σταματάς, ενημερώνοντας τον για τα δύσκολα παιδικά χρόνια σου στιγμή προς στιγμή. Είναι φυσικό να αισθάνεσαι οικειότητα μαζί του και να θέλεις να δεθείτε ακόμα περισσότερο, αλά μην βιάζεσαι. Δεν θέλεις ούτε να τον τρομάξεις, ούτε να να αισθανθεί αφόρητο το φορτίο της σχέσης μαζί σου.

3.Μην το παρακάνεις με την επικοινωνία: παρόλο που δεν ζούμε στην εποχή των ανθρώπων των σπηλαίων, οφείλεις να του αφήνεις το περιθώριο να αισθάνεται κυνηγός. Το υπερβολικό ενδιαφέρον με αμέτρητα μηνύματα, e-mail και τηλέφωνα θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα σε σημείο που θα σιχαθεί να σου μιλάει. Βάλε στην άκρη σταθερά και κινητά τηλέφωνα και άφησέ τον να ιδρώσει πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας να τον πάρεις.

4.Ο κατάσκοπος Νέλι, εσύ: μπορεί να μπαίνεις στον πειρασμό να κατασκοπεύσεις το κινητό του την ώρα που κάνει μπάνιο, αλλά δεν υπάρχει χειρότερος και γρηγορότερος τρόπος να κλονίσεις την εμπιστοσύνη του σε σένα από την κατασκοπία.

5.Προσποιείσαι τον οργασμό: νομίζεις πως μερικά ψεύτικα αχ και βαχ στο κρεβάτι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μικρά ψεματάκια που βολεύουν και τους δύο; Κάνεις λάθος. Με τον τρόπο αυτό διαλύεις τη σχέση που με τόσο κόπο έχτισες στους υπόλοιπους τομείς, αφού και εκείνος νομίζει πως κάνει τα πάντα καλά και εσύ ικανοποίηση πραγματική δεν παίρνεις.. Δηλαδή, αν καταλήξεις να τον παντρευτεί, πόσο καιρό θα υπομείνεις μια ζωή χωρίς ουσιαστική ερωτική ζωής;

6.Πιστεύεις πως θα τον αλλάξεις: όσο πιο μεγάλος, τόσο πιο απίθανο να αλλάξει ο καλός σου και να μπει στα καλούπια που του φτιάχνεις. Αν υπάρχουν πάνω από δέκα πράγματα που θα ήθελες να του αλλάξεις, καλύτερα να βρεις κάποιον άλλο παρά να χάσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να πετύχεις τα απίθανα.

7.Παραμελείς τον εαυτό σου: και δεν εννοούμε μόνο την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και όλο σου το είναι για να ικανοποιήσεις τις δικές του ανάγκες και μόνο. Μην ξεχνάς πως για να δεχτείς την αγάπη κάποιου άλλου, πρέπει πρώτα να μάθεις να αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου. Άλλωστε, ποιός άντρας θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα άβουλη με χαμηλή αυτοπεποίθηση;