PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ.

άντε μετά να έχουμε απαίτηση να το παίξει φύλακας...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ..

Με τρελαίνουν όλα αυτά. Μου αρέσουν. Ειδικά να τα βλέπω και να τα σχολιάζω.

Το καλύτερό μου. Αυτός ο πολύ καλά "χτισμένος" τρόπος που ακολουθεί χρόνια τώρα η Ελένη Μενεγάκη για να κρατήσει με νύχια δόντια και ότι μπορεί τον κόσμο που την παρακολουθεί..
. Μόνο που φέτος δεν φτάνουν μόνο οι λησμονιές των στηθόδεσμων. Δεν φτάνουν τα τρίκ. Η Ελένη πρέπει ν' αλλάξει εκ βάθρων την εκπομπή της αν θέλει και του χρόνου να βρεί στέγη τηλεοπτική. Αλλά πέρα απ΄όλα και πάνω απ' όλα πρέπει ν΄αλλάξει η ίδια. Κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Μαθαίνω ότι το κορίτσι έχει πολλά νεύρα τις τελευταίες μέρες. Σκάει στο studio και δεν μιλάει σε κανεναν παρα μόνο στον Κουτσογιαννόπουλο μακριά απο τους λοιπούς. Ο Γκουντάρας με μια στίβα χαρτιά στα χέρια προσπαθεί να κρατήσει την ροή και η Γελαλή απο το control δαγκώνεται για να βρεί λύση στην...πτώση. Και όλοι περιμένουν την εβδομάδα που ξεκινάει σε δύο εικοσιτετράωρα. Τώρα που θα μπεί στο παιχνίδι ο Φερεντίνος και ο ΑΝΤ1 με το ίδιο προϊόν...τι θα γίνει; Βαστάτε Τούρκοι τ΄άρματα. Τι κι αν η Ελένη ενστικτώδώς προωθεί τον Άλεξ Κάβδα, ο οποίος προχθές μιλούσε για την νεοεμφανιζόμενη Κατρίν...και στο τέλος καταλάβαμε ότι η Κατρίν μόνο νεοεμφανιζόμενη δεν ήταν αφού επρόκειτο για την Κατερίνα Αυγουστάκη; Ήταν δε τόσο ενημερωμένη η Μενεγάκη που με έμφαση συμφωνούσε σε αυτά που έλεγε ο πιτσιρικάς, αποδεικνύοντας πώς δεν ήξερε τίποτε για το θέμα. Και δώστου ο μικρός να παπαρολογεί για να κρατήσει χρόνο και δώστου η Αυγουστάκη σε πλάνα η οποία έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια...Helloo Δεν θέλω να είμαι κακός. Και γι αυτό τον λόγο επέλεξα σήμερα να μοιραστώ μια άτυχη στιγμή της Ελένης. Ένα Video που δείχνει πώς ακόμη και οι πιό σωστές, οι πιο επαγγελματίες παρουσιάστριες...ξεχνούν να φορέσουν, όχι το μικρόφωνο, όχι το ακουστικό-επιστροφή-όχι τα σκουλαρίκια...αλλα ξεχνούν να φορέσουν απο την βιασύνη τους και την αγωνία της στιγμής κάτι απλό. Τον στηθόδεσμο...Απολαύστε την Ελένη σε μια...άτυχη τηλεοπτική στιγμή της...

Σοκαριστικό θέαμα!

Οι εικόνες πραγματικά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!!....

Για να προσελκύσει «πελάτες» έβαλε διμερή μελαχρινή με string να πιάνει την «μάνικα» στο βενζινάδικο.

Ψάχνουμε τον Βενζινά!!
Αναστατώθηκαν οι περαστικοί, καθώς και οι πελάτες του βενζινάδικου όταν βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα. Η γυναίκα ακομπλεξάριστη, αμέσως έπιασε την μάνικα και «έχυσε» αρκετά λίτρα βενζίνης στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.
Κοκάλωσαν έως και οι Πακιστανοί, που δούλευαν στην ίδια επιχείρηση, αφού η κοπέλα αποδείχτηκε σκέτος θησαυρός. Μόνο με τα εσώρουχα, και με τα χρυσαφικά της έκανε την δουλεία καλύτερα από τον καθένα.
Κάποια στιγμή έβγαλε και τον στηθόδεσμο καθώς ήθελε να τρελάνει ακόμη περισσότερο τους περαστικούς που έχασαν τα λογικά τους από την μελαχρινή κοπέλα..
Όπως καλά φανταστείτε, πρόκειται για το νέο σέξι πείραμα της Sirina Το τέταρτο video της σειράς Sirina Public.
Δείτε το τι έγινε στο Video που ακολουθεί:


Τι να γράψει κανείς για την Ελένη. Έχουν γραφτει τα περισσότερα.

Φροντίζει βεβαίως και η ίδια με επαγγελματική αθωότητα να μας κάνει να ταξιδέυουμε με τις εικόνες που μας χαρίζει. Και είναι πολλές οι εικόνες αυτές. Κάποιες καταφέραμε να βρούμε απο τα επαγγελματικά ατυχήματα της on air και να τις μοιραστούμε σήμερα μαζί σας. Σε ένα video συλλεκτικό...
με κομμάτια που όλοι μας θέλουμε να τα έχουμε στην βιβλιοθήκη μας. Δείτε με προσοχή το video και, όλοι όσοι έχετε πρόβλημα με τη καρδιά σας..απομακρυνθείτε ΤΩΡΑ απο τις οθόνες σας...

Φωτογραφίες της Αλίν Σκαφ Καντάφι, συζύγου του Χάνιμπαλ Καντάφι, διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω του τουρκικού blog JonTurk.com

H Αλίν Καντάφι σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα των New York Times έχει υπάρξει..
... μοντέλο, ενώ αυτή και ο σύζυγός της Χάνιμπαλ έχουν επανειλημμένα απασχολήσει τα media με πιο πρόσφατο το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά την έφοδο αντρών των εξεγερμένων στη Λιβύη στη βίλα του γιου του Καντάφι, Χάνιμπαλ στην Τρίπολη όπου βρήκαν την γκουβερνάντα των παιδιών τους να έχει υποστεί βάναυσα βασανιστήρια. Η ιστορία με την άτυχη γκουβερνάντα Μουλάχ να μιλά στην κάμερα του CNN και να αφηγείται τα όσα είχε υποστεί από την Αλίν και τον Χάνιμπαλ είχε τότε κάνει τον γύρο του κόσμου.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από το laptop του Χάνιμπαλ που είχε κατασχεθεί κατά την έφοδο στη βίλα του στην Τρίπολη, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Θυμίζουμε ότι εικάζεται ότι ο Χάνιμπαλ μαζί με άλλα δύο παιδιά του Καντάφι έχουν διαφύγει στη Αλγερία.
iefimerida.gr





ΤΩΡΑ ΡΙΞΤΕ ΠΕΤΡΑ.....

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ.

ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣΣΣΣΣΣΣ

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ......ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ....

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης βγήκε ένας ρεπόρτερ του περιοδικού "Cosmo For Guys" προκειμένου να… ξεσκεπάσει τα βλέμματα των γυναικών!

Ο Anthony τοποθέτησε 4 κρυφές κάμερες στο σώμα του προκειμένου να δείξει σε ποιο σημείο εστιάζουν οι γυναίκες όταν γνωρίζουν έναν άντρα. Στη συνέχεια τις προσέγγιζε με την πρόφαση ότι ήθελε να του δώσουν πληροφορίες σχετικά με την πόλη.

Η κάμερα κατέγραψε τις κλεφτές ματιές των γυναικών στα τέσσερα σημεία του σώματος του Anthony: η πρώτη λήψη ήταν από κάμερα τοποθετημένη στα γυαλιά του, η δεύτερη στους δικέφαλους μύες του χεριού του, η τρίτη στα γεννητικά του όργανα και η τέταρτη στα οπίσθιά του.

Κάθε φορά που η κάμερα «τσακώνει» ένα αδιάκριτο βλέμμα, η λήψη αποκτά κόκκινο χρώμα!

Δείτε το βίντεο:





Κλειστοί οι περισσότεροι δρόμοι



Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών είναι η σημερινή. Κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Αγανακτισμένων το καλοκαίρι. Οι διαδηλωτές πλημμυρίζουν όλους τους δρόμους από Πεδίον του Αρεως μέχρι Σύνταγμα. Εξαιτίας της μαζικότητας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί πορεία από τους διαδηλωτές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αθήνα!




Ίσως πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτοί που μέσα στη βουλή κατακρεουργούν τον έλληνα, την ελληνίδα, τη νεολαία!
Ένα μήνυμα και στους τραπεζίτες, μιας και η κυβέρνηση-υπάλληλος τους δεν έχει την ικανότητα να το συλλάβει…
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην δώσει εντολές καταστολής στα ΜΑΤ η τροϊκανή κυβέρνηση του γΑΠ… Δεν θα μπορέσουν κατόπιν να τους προστατεύσουν από τη Λαϊκή Οργή!
Τα συνθήματα του...οργισμένου Λαού δεν μπορούν να γραφούν... προκαλούν...

Σε κλοιό διαδηλωτών η Βουλή



Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται έξω από τη Βουλή, με τους διαδηλωτές να ρίχνουν μολότοφ, φωτοβολίδες, κροτίδες, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονται παρατεταγμένες έξω από τη Βουλή. Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση χημικών, προκειμένου να τους απωθήσουν.

Επισήμως, οι τραυματίες είναι 14 από την πλευρά της αστυνομίας και τρεις από την πλευρά των διαδηλωτών.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΚΛΕΙΣΤΑ.

http://4.bp.blogspot.com/-hD84xCp377s/Tp5h24mEJVI/AAAAAAAAZ7s/4Q2MkKxPMss/s1600/DSC04358.JPG

Η επιστολή παραίτησης του Θ.Ρομπόπουλου από Βουλευτής προς τον Πρωθυπουργό



Προς:
Τον Πρωθυπουργό
κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2011

Kύριε Πρόεδρε,

Η προσπάθεια μου να γίνω μέλος του Κοινοβουλίου άρχισε με τις εκλογές το 2000, όπου και εξελέγην πρώτος επιλαχών βουλευτής. Έχασα την έδρα για 41 ψήφους από τις 13.500 που είχα πάρει. Εάν έκανα ένσταση είχα πάρα πολλές πιθανότητες να την κερδίσω. Δεν έκανα ένσταση, δεν ήθελα να βγω βουλευτής από το Εκλογοδικείο.

Προσπάθησα πάλι το 2004 και ξαναπροσπάθησα για τρίτη φορά το 2009 όπου και εξελέγην έβδομος. Δεν θα είχα εκλεγεί βουλευτής εάν εσείς δεν είχατε παραιτηθεί από την έδρα της Θεσσαλονίκης και επιλέξει αυτή του Υπολ. Αττικής. Αυτό δεν το ξέχασα ποτέ!

Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠΑΣΟΚ με ευχαρίστηση. Πίστευα στην ιδεολογία του. Η ανταμοιβή μου είναι η εκτίμηση, η αγάπη του κόσμου και η προσπάθεια για το καλύτερο.

Εκλέχθηκα βουλευτής σε μια ιστορική στιγμή. Στις 6/5/2010 ψηφίσαμε το Μνημόνιο Ι για να σώσουμε την Ελλάδα. Το ψήφισα με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση. Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω. Όποιος δεν το ψήφισε διαγράφηκε.

Θα μπορούσα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, ώστε να γίνουν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα ανταγωνιστική, φιλική στην επιχειρηματικότητα, για να γίνουν επενδύσεις, να επιτύχουμε ανάπτυξη και να καταπολεμήσουμε την ανεργία. Αλλά δυστυχώς, παρά τα 32 χρόνια επιχειρηματίας και χρόνια επικεφαλής της παράταξής μας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, δεν ρωτήθηκα ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησα με επιτυχία.

Στις 21/12/10 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό μίλησα στην Ολομέλεια της Βουλής και είπα «ότι συνειδησιακά και τεχνοκρατικά δε μπορώ να δεχτώ τη μείωση των αποδοχών των χαμηλόμισθων και την περικοπή των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων». Πρέπει να πληρώσουν και όλοι αυτοί που έκαναν τεράστιες περιουσίες χωρίς να έχουν πληρώσει τους φόρους τους και πίεσα την κυβέρνηση να αποδώσει το αίσθημα δικαιοσύνης λέγοντας ότι ψηφίζω τον προϋπολογισμό δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία.

Τον Ιούνιο του 2011 αντέδρασα έντονα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και είπα δημόσια ότι δε θα το ψήφιζα. Οι πολιτικές εξελίξεις άλλαξαν και στις 21/06/2011 στη ολομέλεια της Βουλής ακούγοντας όλους τους βουλευτές, ακόμη και της αντιπολίτευσης (θυμάμαι τα λόγια του κ. Αβραμόπουλου που μιλούσε για εθνική συναίνεση) και νιώθοντας το βάρος της ιστορικής στιγμής, πίστεψα ότι άλλαξε το κλίμα και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, ο νέος Αντιπρόεδρος κ.Βενιζέλος θα μπορούσε να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές αλλά και ότι θα έπειθε και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να κάνουν μαζί την εθνική προσπάθεια διάσωσης της χώρας. Άλλαξα την ομιλία μου εκείνη τη στιγμή -όπως έχει καταγραφεί και στα πρακτικά- μέσα στη Βουλή και έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης.

Στις 29/06/2011 ψήφισα το Μεσοπρόθεσμο λέγοντας στην ολομέλεια:

«Η καταψήφιση αυτού του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, όπως έχει τεθεί εκβιαστικά από τους εταίρους μας, χωρίς περιθώριο συζήτησης, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε χρεοκοπία. Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου, ούτε να διαλύσω την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό πάνω από την προσωπική μου αξιοπρέπεια τοποθετώ το εθνικό μας συμφέρον με την προϋπόθεση ότι θα επαναδιαπραγματευθούμε γρήγορα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα».

Δυστυχώς oύτε το Μεσοπρόθεσμο μπορέσαμε να διαπραγματευτούμε προς το καλύτερο, αλλά ούτε και εθνική συναίνεση υπήρξε.

Κύριε Πρόεδρε, αναγνωρίζω τον αγώνα σας και όλης της κυβέρνησης σε περίοδο κρίσης. Την τελευταία διετία έγιναν και γίνονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα ελλείμματα μειώνονται, η εξοικονόμηση των δαπανών του κράτους γίνεται πράξη. Αλλά για να σωθεί η χώρα, η προσπάθεια πρέπει να είναι με πανεθνική συναίνεση όλων των κομμάτων και όλων των Ελλήνων.

Το όραμα της χώρας μας τούτη τη στιγμή πρέπει να είναι αναρτημένο παντού, στη Βουλή στης δημόσιες επιχειρήσεις, στο διαδίκτυο κλπ. Ο κόσμος ζητάει κάθαρση, θέλει δικαιοσύνη, δεν δέχεται πια να πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Με μεγάλη μου λύπη πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από το βουλευτικό αξίωμα, γιατί δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω:

Να ψηφίζω

1) Να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι.

2) Να ψηφίζω χωρίς να συμφωνώ άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο.

3) Όποιος δεν συμφωνεί να διαγράφεται.

Θα είχα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής εάν δεν μου είχατε δώσει εσείς την έδρα.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός που κατέληξα επιχειρηματίας αλλά είμαι επιχειρηματίας που έγινα και πολιτικός.

Εκτιμώ όλους τους συναδέλφους μου βουλευτές, τους συνεργάτες του γραφείου μου, τους εργαζόμενους στη Βουλή και τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου στη Θεσσαλονίκη που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θωμάς Ρομπόπουλος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΨΗΦΙΣΜΑ.

Εμείς οι απεργοί του ιδιωτικού, του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τετάρτη 19/10/2011 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης εγκρίνουμε το παρακάτω ψήφισμα:
Με οργή και αγανάκτηση διαπιστώνουμε και καταγγέλλουμε την απόλυτη ταύτιση των πολιτικών κυβέρνησης και τρόικας.
Η τρόικα εντέλλεται και η κυβέρνηση νομοθετεί και υλοποιεί παίρνοντας τα πιο σκληρά, τα πιο άδικα, αντεργατικά, αντικοινωνικά και αντιλαϊκά μέτρα
Η πολιτική της Κυβέρνησης και οι εκβιαστικές απαιτήσεις της Τρόικα οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια στην εξαθλίωση, στην απελπισία.

Μετά από τις περικοπές εισοδημάτων, μισθών και συντάξεων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τα νέα φορολογικά χαράτσια, σήμερα και πάλι με πρόσχημα το χρέος, μας στήνουν για μια ακόμη φορά στο τοίχο με τα νέα αντεργατικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας. Οι κλαδικές συμβάσεις καταργούνται και η Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. βρίσκεται στο στόχαστρο.
Ο Ιδιωτικός τομέας είναι στο έλεος της εργοδοσίας.

Ο Δημόσιος Τομέας και τα Δημόσια κοινωνικά αγαθά βρίσκονται δέχονται έντονη κυβερνητική επίθεση. Το Δημόσιο, συκοφαντείται, διαβάλλεται με βασικό στόχο το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών στους ιδιώτες και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Η προωθούμενη κυβερνητική απόφαση κατ’ απαίτηση των Τροϊκανών - Δανειστών για τις εφεδρείες – απολύσεις, οδηγεί στην απόλυση 30.000 εργαζόμενους στις Δημόσιες Υπηρεσίες για να ικανοποιηθούν οι τοκογλύφοι δανειστές. Αυτό θα έχει δραματικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους, στα δημόσια κοινωνικά αγαθά και σε όλη την κοινωνία.
Στο όνομα του χρέους και των ελλειμμάτων προωθείται η εξαθλίωση των εργαζομένων, η διεύρυνση της λίστας των ανέργων, η υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών, των δημοσιών αγαθών και των δραστηριοτήτων του κράτους, οδηγώντας έτσι τη χώρα πιο βαθιά στην ύφεση, δημιουργώντας νέα κοινωνικά αδιέξοδα.

Η Κυβέρνηση με τις πολιτικές της επιλογές οδηγεί το Κράτος σε διάλυση, τη Δημόσια Διοίκηση σε πλήρη απορρύθμιση, το Κοινωνικό Κράτος σε κατεδάφιση, την Κοινωνία σε εξαθλίωση, τους εργαζόμενους σε απόγνωση, την οικονομία σε κατάρρευση και τη χώρα σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.
Καταγγέλλουμε τη νέα βάναυση επιδρομή και την καταλήστευση των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Καταγγέλλουμε τα νέα χαράτσια που έρχονται να αποτελειώσουν και το τελευταίο ίχνος κοινωνικού κράτους.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι της Πιερίας και όλης της Ελλάδας απαιτούμε:
Να αποσυρθούν άμεσα όλα τα ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ – ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ!
Να ακυρωθούν τώρα οι σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις για την αναστολή επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων και υπερίσχυσης των επιχειρησιακών καθώς και τα μέτρα της εφεδρείας και της προσυνταξιοδοτικής περιόδου.
Να προστατευθεί και να ενισχυθεί ο θεσμός της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων
Να προωθηθούν αναπτυξιακές πολιτικές Να ενισχυθούν τα εισοδήματα, η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, η πραγματική οικονομία, η ανάπτυξη, η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Να πληρώσουν οι ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΕΣ, οι ΕΙΣΦΟΡΟΚΛΕΠΤΕΣ, οι ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ. Αυτοί που λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο και διοχέτευσαν τα υπερκέρδη και τον παράνομο πλούτο στο εξωτερικό.
Να προστατευθούν τα δημόσια αγαθά και οι κοινωνικές υπηρεσίες!
Να δοθεί τέλος στις απολύσεις, στη στοχοποίηση και ενοχοποίηση των εργαζομένων.
ΟΧΙ στην κοινωνική βαρβαρότητα των μέτρων του μνημονίου
Να καταργηθούν τα αντιλαϊκά φορολογικά χαράτσια
Να ενισχυθούν οι Δημόσιες Υπηρεσίες και επιχειρήσεις, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, επιτέλους δωρεάν δημόσια υγεία & δωρεάν δημόσια Παιδεία.
Σταθερή και πλήρης εργασία με δικαιώματα για όλους.
Μέτρα για την ανάκαμψη της οικοδομικής δραστηριότητας του Νομού μας που έχει μειωθεί πάνω από 70%.
Τήρηση του Βιβλίου Ημερήσιας Απασχόλησης σε όλες τις οικοδομικές εργασίες και λήψη ουσιαστικών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας κατά την εκτέλεσή τους.
Αυστηρές κυρώσεις στους εργοδότες που επωφελούνται από την οικονομική κρίση και παίρνουν μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, επιβάλλοντας εκ περιτροπής εργασία και κάθε μορφής ελαστική απασχόληση με στόχο την εργασία χωρίς δικαιώματα.
Απαιτούμε μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας και ανθρώπινης διαβίωσης
Απαιτούμε κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία για τους Πολίτες και ΟΧΙ για τους Τραπεζίτες.
Λέμε Όχι στην Εφεδρεία. Να μπουν στην «εφεδρεία» η μνημονιακή πολιτική, οι απολύσεις, η λιτότητα, τα αντεργατικά , αντιασφαλιστικά, αντιαναπτυξιακά μέτρα.
Ζητούμε άμεση επαναχορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης και του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.
Προστασία των δημοσίων επιχειρήσεων κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών.
Άμεση πρόσληψη ακτινολόγου και δερματολόγου στο ΙΚΑ Κατερίνης.
Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την πολιτική εκποίησης των ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας για τη χώρα όπως ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κλπ.
Ας βάλουμε οριστικό τέλος στην πολιτική που βυθίζει τη χώρα, εξοντώνει τους εργαζομένους και διαλύει την κοινωνία.
«Να σωθούν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όχι οι δανειστές και οι κερδοσκόποι»
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Εξουσιοδοτούμε τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης να στείλει το ψήφισμα αυτό στα ΜΜΕ και σε κάθε αρμόδιο.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΛΑΣΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πρωτοφανείς για την πόλη της Κατερίνης σε όγκο και παλμό ήταν οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κατερίνη.

Προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τι είναι για σας πατρίδα;

Δια χειρός Αλιθέρση

Αύριο είστε έτοιμοι να ψηφίσετε ένα ακόμη νομοθετικό έκτρωμα. Ήδη μ’ αυτά, που μέχρι στιγμής έχετε ψηφίσει, σκορπίσατε πολλή δυστυχία στο φτωχό, στον άνεργο στο μεροκαματιάρη. Σχεδόν έχετε αποτελειώσει τη μεσαία τάξη και πάτε ολοταχώς για τη διάλυσή της.

Ξεπουλήσατε και συνεχίζετε να ξεπουλάτε το δημόσιο πλούτο. Εξασφαλίζετε μεγαλύτερα κέρδη στις τράπεζες και στις μεγάλες επιχειρήσεις. Βάλατε υποθήκη ολόκληρή τη χώρα, μηδέ εξαιρουμένων και των μνημείων της! Παραδώσατε την εθνική μας ανεξαρτησία στα χέρια των λεγόμενων… «συμμάχων». Ετοιμάζεστε με την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή να παραδώσετε την εργατική τάξη και τυπικά αλυσοδεμένη στο μεγάλο κεφάλαιο.

Μας λέτε ψέματα, με πλήρη συνείδηση και προσπαθείτε συνεχώς να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο απ’ αυτά και το πιο προκλητικό είναι ότι «θυσιάζεστε» για την… πατρίδα!!!

Δε ζητώ απάντηση στο ερώτημα του τίτλου. Θεωρήστε το ρητορικό. Το τι είναι για σας πατρίδα το αποδείξατε με τις πράξεις σας. Φαίνεται από πού καθημερινά εισπράττετε τα εύγε και τα μπράβο! Φαίνεται και από την οργή ενός ολόκληρου λαού που, είτε θέλετε είτε όχι, την εισπράττετε κι αυτήν, όσο και αν προσπαθείτε να τον αποφύγετε. Δεν τολμάτε να εμφανιστείτε πουθενά.

Προχθές, στις παρελάσεις που έγιναν σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, που γιόρταζαν την απελευθέρωσή τους από τον τουρκικό ζυγό, κάποιοι από σας, που τόλμησαν να ανέβουν στις εξέδρες των επισήμων, εισέπραξαν την περιφρόνηση και την αποδοκιμασία των μαθητών, οι οποίοι σας έστειλαν κι αυτοί με τον τρόπο τους το δικό τους μήνυμα.

Μην ξαναπιάσετε τη λέξη… «πατρίδα» στο στόμα σας, εσείς που κλέψατε τις ζωές μας. Γιατί εσείς, με τον όρο «πατρίδα», εννοείτε την παράδοση ενός ολόκληρου λαού… σκλάβων στις ορέξεις των μεγάλων αφεντικών, εγχώριων και ξένων! Εννοείτε ένας ολόκληρος λαός να ζει, για να εργάζεται. Για σας «ιερό και όσιο» είναι ό,τι πουλιέται και ό,τι αγοράζεται!

Για μια τέτοια πατρίδα… «θυσιάζεστε»!

Όμως, όταν εμείς μιλάμε για πατρίδα, άλλα εννοούμε! Για μας πατρίδα είναι ο περήφανος ελληνικός λαός, που δικαιούται να ζει αξιοπρεπώς. Είναι οι κατακτήσεις αυτού του λαού. Είναι ο πλούτος αυτής της χώρας –υλικός και πνευματικός- είναι οι αγώνες του για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι οι παρακαταθήκες αυτών των αγώνων! Είναι τα ιερά της χώματα.

Είναι γεγονός ότι αυτοί, των οποίων τα συμφέροντα με πλήρη συνείδηση υπηρετείτε, που για αυτούς πατρίδα είναι μόνο το κέρδος και ο πλούτος, σήμερα σας χτυπούν επαινετικά την πλάτη. Κι από ό,τι φαίνεται, αυτό σας κολακεύει! Σ’ αυτούς, εσείς οι … «σοσιαλιστές» ακουμπάτε το δικό σας μέλλον και φυσικά το μέλλον των παιδιών σας, ξεπουλώντας το παρόν και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Αλήθεια, πώς φαντάζεστε τα δικά σας παιδιά μέσα σε μια κοινωνία εξαθλιωμένων, μισοαγράμματων και μισοκαταρτισμένων; Δε χρειάζεται να απαντήσετε. Απαντάτε καθημερινά με τις πράξεις σας. Ξέρουμε, τα δικά σας τα παιδιά τα φαντάζεστε στην απέναντι όχθη. Φυσικά, εμείς έχουμε παιδιά ενός άλλου θεού!

Όμως στους υπολογισμούς σας κάνετε ένα λάθος. Ξεχάσατε ότι για το Σύστημα, που με πάθος υπηρετείτε, είστε αναλώσιμο είδος! Όταν τους τελειώσετε τη… βρώμικη δουλειά, τότε θα τους είστε άχρηστοι! Μη νομίζετε, τους διαδόχους που θα συνεχίσουν το… έργο σας, ήδη τους έχουν έτοιμους! Εσείς θα έχετε πλέον γι αυτούς θέση στον κάλαθο των αχρήστων!

Πάρτε το μήνυμα των εκατοντάδων χιλιάδων που απεργούν και είναι στους δρόμους, αυτών που θα κυκλώσουν αύριο το Κοινοβούλιο. Μη ζητάτε τα μπράβο της Μέρκελ, του Σαρκοζί και των άλλων επιφανών διαχειριστών του πλούτου. Εσείς τους καλέσατε. Εσείς τους ανοίξατε, όχι μόνο την «κερκόπορτα», αλλά διάπλατα τις πόρτες της δικής μας πατρίδας. Τους παρακαλάτε να… «έρθουν», αλλά αυτοί σας θέτουν και τους τελευταίους όρους. Σας ζητούν να μας παραδώσετε… σιδηροδέσμιους!

Φανταστείτε τον εαυτό σας δίχως τη βουλευτική «τήβεννο»! Άλλωστε αυτό θα συμβεί άμεσα. Τότε λοιπόν που θα χάσετε και τους τελευταίους κόλακες –γιατί αυτοί θα πιάσουν αλλού δουλειά- κατά πού θα κάνετε; Και μόνο μ’ αυτήν τη σκέψη, θα σας περιλούσει κρύος ιδρώτας. Και δε μιλώ για άλλες, ακόμη πιο σκληρές σκέψεις. Αν βέβαια νομίζετε ότι θα σας προστατεύσουν οι… ευεργετηθέντες, μάλλον πέφτετε έξω. Εσείς πλέον γι αυτούς δεν θα είστε παρά μόνο ένα άχρηστο εργαλείο!

Αύριο σας δίνεται μια ευκαιρία. Να σταματήσετε το διαρκές αυτό έγκλημα, που με τα δικά σας χέρια διαπράξατε και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Ήδη μέχρι στιγμής τα εγκλήματα σας απέναντι στη δική μας πατρίδα είναι ιδιαίτερα ειδεχθή. Δεν πρόκειται ποτέ να έχετε τη συγγνώμη αυτού του λαού. Σ’ αυτόν μια μέρα θα δώσετε λόγο για όλα αυτά και μαντεύετε βέβαια ποια θα είναι η ετυμηγορία του για σας, τους Εφιάλτες.

Τη στιγμή που κλείνουν αυτές οι γραμμές, έχουν φτάσει μηνύματα από όλη την Ελλάδα. Οι πλατείες βούλιαξαν από κόσμο. Όλα τα μαγαζιά έκλεισαν. Οι πορείες δεν έχουν αρχή και τέλος. Ο παλμός τους όσο ποτέ δυνατός. Η δυναμή μας αδιαπραγμάτευτη. Το σύνθημα, «την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», κυριάρχησε από άκρη σ’ άκρη της χώρας. Η τρομοκρατία σας δεν πέρασε!

Αύριο θα ακούτε -θέλετε δε θέλετε- και τις ανάσες μας, τις ανάσες εκατοντάδων χιλιάδων, ενός ασφυκτικού κλοιού γύρω σας. Τα χνώτα μας θα βαραίνουν και αυτήν την αναπνοή σας. Η βουή των συνθημάτων μας θα πάλλει βασανιστικά τα τύμπανα των αυτιών σας!

Ξέρετε τη δύναμη αυτών, που δεν έχουν πλέον «να χάσουν τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες τους». Θα τρέμετε μπροστά τους, μπροστά μας, παριστάνοντας τα… άβουλα ανθρωπάκια, εκλιπαρώντας για έλεος!

Τι είναι λοιπόν για σας πατρίδα;

Οι προπονήσεις του Πιερικού Αρχελάου


Χρήστος Ξηρομερίτης:

«Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας»

Εντατικές είναι οι προπονήσεις του Πιερικού Αρχελάου ενόψει του αγώνα με το Πέραμα το ερχόμενο Σάββατο. Όλη αυτή τη βδομάδα οι προπονήσεις επικεντρώνονται πάνω στα λάθη και με σκοπό τη συνοχή της ομάδας.

Για την προετοιμασία, ο Χρήστος Ξηρομερίτης,βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο, δήλωσε: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και στον τρόπο που αντιδράσαμε σαν ομάδα μετά το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών, γιατί αυτά δεν θέλουμε με τίποτα να επαναληφθούν. Αυτό έγινε τόσο μέσα από το βίντεο, όσο και από την καθημερινή μας προπόνηση. Δίνουμε την προσοχή μας στην αμυντική κυρίως αντίδρασή μας και τη συνέπεια στο επιθετικό πλάνο και περιμένουμε να δούμε βελτίωση από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Περάματος».

ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ..


Αν κάποιος επένδυσε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πριν από 5 ακριβώς χρόνια 10.000 ευρώ, σήμερα έχει 237 ευρώ !!!!!!!!
(κλείσιμο 17-10-2006=14,30, κλείσιμο 17-10-2011=0,34).


Αν κάποιος επένδυσε στην Εθνική Τράπεζα πριν από 5 ακριβώς χρόνια 10.000 ευρώ, σήμερα έχει...

628 ευρώ !!!!!!!! (κλείσιμο 17-10-2006=25,92, κλείσιμο 17-10-2011=1,63).


το ΤΤ έχει 284.465.964 μετοχές και έκλεισε σήμερα στα 0,34 ευρώ, δηλαδή με 97 εκ.ευρώ το αγοράζει κανείς ολόκληρο. Πριν από 10 χρόνια, η αποτίμησή του ήταν 4 δις, δηλαδή 42 φορές επάνω !

Η Εθνική έχει 956.090.482 μετοχές και με την τιμή κλεισίματος στα 1,63, εχει χρηματιστηριακή αξία 1,5 δις περίπου, όταν πριν ένα χρόνο είχε 17 δις και μόνο η συμμετοχή της στη Finansbank της κόστισε 3,2 δις, ενώ τα ίδια κεφάλαια στον ισολογισμό της είναι 8.780.120.000, δηλαδή η λογιστική αξία της μετοχής είναι εξαπλάσια από την αξία διαπραγμάτευσης !

Στο ποσό του 1,83 δισ. ευρώ ανέρχεται η αξία που κατέγραψαν οι δείκτες ασφυξίας της αγοράς στο εννεάμηνο

Το μήνα Σεπτέμβριο πάντως, τόσο οι ακάλυπτες επιταγές όσο και οι απλήρωτες συναλλαγματικές υποχώρησαν σε μηνιαία και σε ετήσια βάση, αποτυπώνοντας κατά βάση την εξασθένηση της
οικονομικής δραστηριότητας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τειρεσίας στην περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 139.389 ακάλυπτες επιταγές, με συνολική αξία 1,66 δισ. ευρώ ενώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα ήταν 143.044 τεμάχια, με αξία 1,32 δισ. ευρώ.

Μέσα στο Σεπτέμβριο, οι ακάλυπτες επιταγές αριθμούσαν 12.978 τεμάχια, αξίας 122,95 εκατ. ευρώ. Εναντι του Αυγούστου που είχε 15.121 επιταγές ύψους 153,65 εκατ. ευρώ, σημειώθηκε μείωση κατά 14,2% στον αριθμό και κατά 20% στην αξία τους.

Οι ακάλυπτες επιταγές υποχώρησαν σημαντικά και σε ετήσια βάση. Το Σεπτέμβριο του 2010 ήταν 18.533 τεμάχια, αξίας 167,56 εκατ. ευρώ και η ετήσια μεταβολή ήταν μείωση σε ποσοστό 30% όσον αφορά τον αριθμό και κατά 26,6% στην αξία τους.

Στο εννεάμηνο, οι απλήρωτες συναλλαγματικές αριθμούσαν 111.277 τεμάχια, αξίας 175,17 εκατ. ευρώ έναντι 103.601 συναλλαγματικών, συνολικού ύψους 167,71 εκατ. ευρώ.

Το μήνα Σεπτέμβριο καταγράφηκαν 11.512 απλήρωτες συναλλαγματικές, αξίας 18,17 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 15% έναντι του Αυγούστου.

Μικρές διαφοροποιήσεις

Το σύνολο του έτους κινήθηκε σε περίπου ίδια επίπεδα με μικρές διαφοροποιήσεις από μήνα σε μήνα σε τεμάχια και αξία, με μόνη εξαίρεση τη συγκυριακή «έκρηξη» του Ιουλίου, στην οποία περιλαμβάνονταν λίγες επιταγές, περίπου 150, με συνολική αξία ύψους 208 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 53% του συνόλου.

Ο Σεπτέμβριος κινήθηκε αρκετά πιο χαμηλά και από τον καλύτερο μήνα του 2011 έως τώρα, τον Απρίλιο, που είχε 14.482 ακάλυπτες επιταγές, αξίας 137,8 εκατ. ευρώ.

Η αγορά κινείται πάνω από το επίπεδο του 2008 μεν, αλλά πολύ χαμηλότερα από το 2009, οπότε και καταφράφηκε έξαρση στα «φέσια». Οι ακάλυπτες επιταγές δεν γίνονται τόσο εύκολα δεκτές ως μέσο πληρωμών και, μάλιστα, με μεγάλη μεταχρονολόγηση.

ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ.




Δείτε το λαμπρό παράδειγμα...μετά απο πρόσκληση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ.Πάρι Κουκουλόπουλου,

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch, Traci Bingham ήρθε στη χώρα μας για να εργαστεί εθελοντικά ως οδοκαθαριστής. Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα, η απόδοσή της στη δουλειά είναι... εντυπωσιακή!!!

Το ΠΑΜΕ έχει κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος.

Το ΠΑΜΕ έχει κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος.Μπλοκαρισμένοι είναι όλοι οι γύρω δρόμοι από τους διαδηλωτές, οι οποίοι αδυνατούν να πλησιάσουν την Βουλή λόγω του κόσμου…

Είναι η εποχή του κάστανου, λοιπόν, και ετοιμαζόμαστε να το απολαύσουμε βραστό ή ψητό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που τα τιμούν δεόντως! ΠΗΓΗ: ..Ε


Γιορτές Κάστανου θα πετύχετε αν βρεθείτε στις 22 Οκτωβρίου στην Καρίτσα Ευρυμένων Λάρισας, στις 30 Οκτωβρίου στη Δαμασκηνιά Βοΐου Κοζάνης και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα, στην Καστάνιστα του νομού Αρκαδίας, στην Πελοπόννησο.

Γιορτές Τσίπουρου.
Ένα άλλο παραδοσιακό προϊόν που έχει την τιμητική του αυτή την περίοδο, είναι αυτό που κάνει τα καζάνια να...βράζουν!.
Όλη η Ελλάδα ευωδιάζει τσίπουρο μεν, αλλά σε κάποια μέρη, η .....
απόσταξή του συνοδεύεται από ιδιαίτερο κέφι, χορούς και εδέσματα.
Γιορτές Τσίπουρου θα πραγματοποιηθούν στις 16 Οκτωβρίου στο Μεσημέρι Έδεσσας, στις 28-30 Οκτωβρίου στη Δομνίστα Ευρυτανίας και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας.

Γιορτές Μανιταριού.
Αν, τώρα είστε λάτρεις αυτού του εύγευστου ....μύκητα που παίρνει πολλές μορφές και προικίζει την ελληνική φύση (μιλάμε βεβαίως για το μανιτάρι), μπορείτε να παρευρεθείτε στη γιορτή του, στις 23 Οκτωβρίου στην Ανατολή Αγιάς Λάρισας.
Λίγο αργότερα στις 4-5 Νοεμβρίου, στον Ζιάκα Γρεβενών - του πλέον φημισμένου νομού για τη σχετική παραγωγή του - θα πραγματοποιηθεί η 9η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, κατά την οποία οι μανιταρόφιλοι θα εκδράμουν, μεταξύ άλλων, στο δάσος για ανεύρεση και ταυτοποίηση μανιταριών

ΠΗΓΗ: ..ΕΞΥΠΝΑ..: Παραδοσιακ​ές γιορτές Κάστανου, Τσίπουρου και Μανιταριού​ http://www.exypna.gr/2011/10/blog-post_9593.html#ixzz1b3Jthtgh

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ..

ΔΕΙΤΕ....

Η Jaccuzzi.ch, είναι μια ομάδα της Ελβετίας που αποφάσισε (μαζί με όλα τα άλλα τρελά που έχει κάνει), να πάρει το Jaccuzzi της, στο κενό σε ύψος 180 μέτρων, στην ....υψηλή γέφυρα Gueuroz, στη δυτική Ελβετία. [ link ]

Στο αρχείο, η ποινική δικογραφία εναντίον Γ.Παπαθανασίου για τη ΔΕΑΛ


* Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟ & ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΤΑ

* ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΕΠΛΕΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ τ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΘ.ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕ.

Στο αρχείο έθεσαν δυο Εισαγγελείς την ποινική δικογραφία που στρέφονταν ουσιαστικά εναντίον α) του τ. δημάρχου Λιτοχώρου και νυν εκλεγμένου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου, β) εναντίον του τ. δημάρχου Λιτοχώρου και νυν δημοτικού συμβούλου Αθανάσιου Τσιφοδήμου, γ) εναντίον διοικούντων την τ. ΔΕΑΛ.

ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το απαλλακτικό πόρισμα εκδόθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και εγκρίθηκε – επικυρώθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Δια του πορίσματος αυτού εκπίπτουν οι κατηγορίες εναντίον του Γιώργου Παπαθανασίου για δήθεν οικονομικές και διαχειριστικές ατασθαλίες στη ΔΕΑΛ αλλά και για δήθεν σοβαρές ζημίες σε βάρος της τ. δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης Λιτοχώρου. Επίσης, απαλλάσσεται ευθυνών και ο τ. δήμαρχος Λιτοχώρου, Αθανάσιος Τσιφοδήμος.

Η κατηγορία σε βάρος του κ. Παπαθανασίου για δήθεν μεγάλη οικονομική ζημία στη ΔΕΑΛ, δηλαδή η κατηγορία που εξετάστηκε και που, κατά το εισαγγελικό πόρισμα, αποδείχθηκε ότι δεν ευσταθεί, είναι η ίδια κατηγορία με εκείνη που παραπέμφθηκε σε δίκη ο εκλεγμένος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου. Γι αυτό, ο κ. Παπαθανασίου αναμένει πλέον και την τελική δικαίωσή του από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κατά το εισαγγελικό πόρισμα, η δικογραφία (που τελικά τέθηκε στο αρχείο) είχε σχηματιστεί ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει την 1/7/2008 ο τ. δημοτικός σύμβουλος και νυν διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης, Στέργιος Φαρμάκης, με προτεινόμενους μάρτυρες κατηγορίας τον τ. δήμαρχο Λιτοχώρου Νίκο Κουκουτάτσιο και τον τ. δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Σάλτα.

Τη μηνυτήρια αναφορά του για θέματα της ΔΕΑΛ ο Στέργιος Φαρμάκης την είχε καταθέσει τρεις μήνες μετά από τη δημόσια συγγνώμη που ο ίδιος είχε ζητήσει από τον κ. Παπαθανασίου καθώς και από μέλη της ΔΕΑΛ, στα Δικαστήρια Κατερίνης.

Ήταν τότε που ο Στέργιος Φαρμάκης και ο Χρήστος Σάλτας είχαν παραπεμφθεί για να δικαστούν ως κατηγορούμενοι (2/4/2008) για συκοφαντίες που είχαν εκτοξεύσει εναντίον του κ. Παπαθανασίου και εναντίον στελεχών της ΔΕΑΛ. Την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον τους είχαν υποβάλει ο Γιώργος Παπαθανασίου, ο Γιώργος Φαρμάκης, ο Νικόλαος Καρτασίδης και ο Αθανάσιος Λάππας.

«Είναι χούντα», «πως ν αντιμετωπίσεις μια χούντα»

ΑΠΕΡΓΙΑ

Τι έγραφαν στις εφημερίδες (φυλλάδες) -σαν σήμερα- λίγα χρόνια πιο πριν… Ας δούμε!








Νομίζετε ότι την Ελλάδα την διοικεί ο Γ.Παπανδρέου; γελιέστε!


«Ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησε στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου Κορυφής να παραδώσει άνευ όρων τη χώρα στον εκλεκτό των Βρυξελλών. Η Ελλάδα πλέον αποκτά
....
“καγκελάριο” με υπερεξουσίες, που θα λειτουργεί πάνω από τον Γιώργο Παπανδρέου, και “μίνι υπουργικό συμβούλιο” με ξένους μπάστακες (κατά Σκανδαλίδη) που θα παίζουν man to man τους Έλληνες υπουργούς»...η συνέχεια εδώ http://citypress

48 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ..

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

H ΠΑΙΔΕΙΑ «ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ»


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011 ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 19,00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
-ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
-ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ Κ.ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΨΙΦΗΔΩΤΩΝ.