PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

pieria-gr.blogspot.com ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  187 ΑΤΟΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ...
ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!!!

AUSTRALIA NICK GIANNPOULOS TO MYKONOS OR MOVIE

Στη Μύκονο ο "Ελληνάρας"

Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Wog Boy 2: Οι Βασιλιάδες της Μυκόνου», με πρωταγωνιστή το δημοφιλή Ελληνοαυστραλό ηθοποιό Νίκο Γιαννόπουλο, ξεκίνησαν στη Μελβούρνη και θα συνεχιστούν μέσα στο Σεπτέμβριο στη Μύκονο.

    Η ταινία αποτελεί συνέχεια του φιλμ «Wog Boy» του Γιαννόπουλου, που γυρίστηκε το 2000 και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αυστραλία. Προβλήθηκε μάλιστα και στην Ελλάδα με τίτλο «Ο Ελληνάρας». Σ΄εκείνη την ταινία, ο Γιαννόπουλος σατίριζε την προσπάθεια ενός Αυστραλού ελληνικής καταγωγής να επιβιώσει μέσα στην αυστραλιανή κοινωνία.

    Αυτή τη φορά, συμπρωταγωνιστής του θα είναι ένας άλλος αξιόλογος Αυστραλός ηθοποιός (ιταλικής καταγωγής), ο Βινς Κολόσιμο και οι δυο τους θα υποδύονται ομογενείς δεύτερης γενιάς, που επιστρέφουν στη Μύκονο από την Αυστραλία για να διεκδικήσουν μια κληρονομιά.

    Ο Νίκος Γιαννόπουλος έχει καθιερωθεί στην Αυστραλία (θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση) ως ένας από τους κορυφαίους κωμικούς της χώρας, ενσαρκώνοντας συνήθως το «μεταναστόπουλο», που δεν το βάζει κάτω. Παρά τον ρατσισμό που υφίσταται, αγωνίζεται, αυτοσαρκάζεται, σατιρίζει τους Αυστραλούς και επιβιώνει.

    Σημειώνεται ότι ο Γιαννόπουλος ήταν εκείνος, που έδωσε την ευκαιρία στον Ράσελ Κρόου να κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη. Ο ομογενής πρωταγωνιστούσε τότε στην πολύ πετυχημένη κωμική τηλεοπτική σειρά «Acropolis Now», όταν έκανε πρόταση στο φίλο του -άσημο τότε- Ράσελ, να εμφανιστεί κοντά του, για πρώτη φορά στην αυστραλιανή τηλεόραση.

    Το 2000 ο Γιαννόπουλος ανακηρύχθηκε κορυφαίος κωμικός ηθοποιός της Αυστραλίας.

    Το σενάριο της ταινίας «Wog Boy2: Kings of Mykonos», έγραψε μαζί με τον Γιαννόπουλο, ο επίσης ομογενής Κρις Αναστασιάδης, ενώ και η σκηνοθεσία θα γίνει από Έλληνα της Αυστραλίας, τον βραβευμένο σκηνοθέτη Πίτερ Ανδρικίδη.

    Στο φιλμ θα συμμετάσχουν και ηθοποιοί από την Ελλάδα.

    «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το ταξίδι του "Wog Boy" θα συνεχιστεί στην Ελλάδα, την οποία λατρεύω και επισκέπτομαι κάθε χρόνο. Εκεί, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, δύο καπάτσοι Ελληνοαυστραλοί θα ζήσουν ανεπανάληπτες περιπέτειες», δήλωσε ο Γιαννόπουλος.

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ σας προσκαλεί στον αγιασμό που θα γίνει στις 24 Οκτώβριου ημέρα Σάββατο 16:00 το απόγευμα στην αίθουσα Πολλαπλών του δήμου για την έναρξη της νέας χρονιάς.
Η παρουσία σας τιμά και βοηθά την συνεχή ανάπτυξη του συλλόγου μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το Δ.Σ. του ποντιακού συλλόγου σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας και στην προσπάθεια του να σας κρατά πάντα ενήμερους για τις δραστηριότητες του, σας αποστέλλει το πλάνο των δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.
-Έναρξη των χορευτικών τμημάτων.
-Έναρξη των τμημάτων εκμάθησης μουσικών οργάνων (λύρα-νταούλι).
-Έναρξη τμημάτων εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου.
-Δημιουργία τμήματος γυναικείων δραστηριοτήτων
-Δημιουργία ομάδα φωτογραφίας και έναρξη πρώτου κύκλου σεμιναρίων.
-Έναρξη τμημάτων εκμάθησης ζωγραφικής (βασικές αρχές –ελεύθερο σχέδιο).

-Δημιουργία θεατρικής ομάδας.
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα παραπάνω τμήματα-ομάδες μπορούν να πληροφορηθούν και να δηλώσουν συμμετοχή κάθε Σάββατο απόγευμα από τις 16:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών του δήμου ή στα παρακάτω τηλέφωνα Ελευθεριάδης Χαράλαμπος 6974805995, Τριγώνης Γεώργιος 6972793154, Παυλίδης Παναγιώτης 6956842815.
Ενημερώνουμε επίσης ότι η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17 Ιανουαρίου 2009.
Τέλος η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2009.

Πηγή: pelekis

ο Superman


Είναι ο Superman που λέτε και ψάχνει απελπισμένα να ρίξει ένα καλό πήδημα. Εκεί λοιπόν που πετάει βλέπει τον Batman πάει προς αυτόν και του λέει: -Εεεε φίλε μου Batman, πρέπει οπωσδήποτε να βρω να πηδήξω, έχω τρελαθεί σου λέω. -Γιατί δεν δοκιμάζεις με την Wonder Woman; Κάνει τα καλύτερα πηδήματα εδώ στην χώρα των κόμικς. -Μμμ, η Wonder Woman είναι καλή μου φίλη, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, και φεύγει. Παρακάτω, βρίσκει τον Spiderman, και του λέει κι αυτού το δράμα του και τον ρωτάει αν έχει καμιά καλή πρόταση. -Θα σου πρότεινα την Wonder Woman. Είναι σίγουρα η καλύτερη. -Η Wonder Woman είναι φίλη μου, μπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, λέει και φεύγει πάλι. Τι διάολο σκέφτεται καθώς πετάει, όλους τους έχει πάρει; Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder Woman στο χωράφι από κάτω, με ανοιχτά τα πόδια σε κατάσταση έκστασης. Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό. Δε βαριέσαι σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη, θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου, θα κάνω τη δουλειά γρήγορα γρήγορα, πριν το καταλάβει θα έχω φύγει. Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder Woman, τελειώνει την δουλειά και πριν πείς κίμινο έχει εξαφανιστεί. -Τι στο καλό ήταν αυτό, λέει η Wonder Woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό. -Δεν ξέρω, λέει ο Αόρατος Aνθρωπος, αλλά ο κώλος μου με πεθαίνει.

ΟΙ 4 ΦΙΛΟΙ


Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο τις παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα.


- "Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000", λέει ο 1ος κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι.

- "Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000", λέει ο 2ος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του.

- "Σιγά τα έξοδα", λέει ο 3ος. "Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ".

Τότε βλέπουν όλοι τον 4ο της παρέας που έρχεται χωρίς να έχει ακούσει τίποτα και μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του.

- "Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ.», απαντά αυτός.

Και πως ζει τον ρωτούν οι φίλοι του; Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;

- "Αστα να πάνε! Έχει βρει 3 παλιοαδερφές, τις πηδάει και αυτές τον συντηρούν και του κάνουν και καλά δώρα. Ο ένας του αγόρασε μια ΒΙΛΛΑ, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου.", απαντά.

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!



Ένας δικηγόρος παντρεύεται κάποια η οποία προηγουμένως είχε πάρει δέκα διαζύγια.

Την πρώτη νύχτα του γάμου λέει στο νέο της σύζυγο:

"Σε παρακαλώ, να είσαι ευγενικός, γιατί ακόμη είμαι παρθένα".

"Τι πράγμα;" ρωτάει προβληματισμένος ο γαμπρός.

"Πώς είναι δυνατόν αφού παντρεύτηκες δέκα φορές;"

"Να σου πω. Ο πρώτος σύζυγος ήταν αντιπρόσωπος πωλήσεων. Συνέχεια μου έλεγε πόσο μεγάλο θα ήταν.

-Ο δεύτερος ασχολούνταν με λογισμικό.

Ποτέ δεν ήταν βέβαιος πώς λειτουργούσε αλλά είπε ότι θα το έψαχνε και θα επέστρεφε.

- Ο τρίτος ήταν από τον τομέα των υπηρεσιών. Είπε ότι όλα ήταν ελεγμένα εκ των προτέρων αλλά όμως δεν κατάφερνε να σηκώσει το σύστημα.

-Ο τέταρτος ήταν στις τηλεπωλήσεις. Αν και γνώριζε ότι είχε την εντολή, δεν ήξερε πότε θα μπορούσε να κάνει την παράδοση.

-Ο πέμπτος ήταν μηχανικός. Γνώριζε τη βασική διαδικασία αλλά χρειαζόταν τρία χρόνια για την έρευνα, την εφαρμογή και τη σχεδίαση μιας νέας εξειδικευμένης μεθόδου.

-Ο έκτος σύζυγος ήταν από τον τομέα της διοίκησης. Γνώριζε πώς, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν ήταν δική του δουλειά ή όχι.

-Ο έβδομος σύζυγος ασχολούνταν με την προώθηση προϊόντων. Αν και διέθετε ένα ωραίο προϊόν, ποτέ δεν ήταν σίγουρος πώς πρέπει να το τοποθετήσει. Ό ένατος σύζυγος ήταν γυναικολόγος. Μόνο το κοίταζε.

-Ο δέκατος ήταν συλλέκτης γραμματοσήμων.

Το μόνο που έκανε ήταν... Θεέ μου, μου έλειψε. Αλλά τώρα που παντρεύτηκα εσένα είμαι αναστατωμένη. "Καλά, αλλά γιατί;" ρωτά ο σύζυγος.

"Γιατί είσαι δικηγόρος. Αυτή τη φορά σίγουρα ... θα με κανονίσουν".

ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ


ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ?

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 2-1


Τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έβαλε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 2-1 της βελγικής Σταντάρ Λιέγης στο Καραϊσκάκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν 0-1, όμως, το «γύρισαν» στις καθυστερήσεις με ήρωα τον Ιεροκλή Στολτίδη.
Φαβορί, πλέον, ο Ολυμπιακός για την 2η θέση που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
Αρσεναλ 2-1-0 6-3 7
Ολυμπιακός 2-0-1 3-3 6
Αλκμααρ 0-2-1 2-3 2
Σταντάρ Λ. 0-1-2 4-6 1
4η αγωνιστική
04/11/2009
Αρσεναλ-Αλκμααρ
Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός

STAGE ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


Την απόφαση να μην ανανεωθεί καμία σύμβαση stage εργαζομένων στο Δημόσιο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Για την τύχη όσων επηρεάζονται από την απόφαση, που υπολογίζονται σε 12.000 άτομα, θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
«η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων»
(Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ)
Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων», του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου (εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ), συμπεριελήφθη στην έκδοση - κατάλογο βιβλίων, της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, στην έκθεση βιβλίου (21-31 Μαρτίου 2006 στη ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ) με τίτλο «αναγνώστες βουλευτές σε «δυσανάγνωστη» εποχή, μια σημαντική πρωτοβουλία που συνεχίζεται».
Τα βιβλία του καταλόγου εκτέθηκαν σε ειδικές προθήκες για το κοινό.
Στον πρόλογο του καθηγητή και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργου Μπαμπινιώτη, στη σχετική έκδοση της έκθεσης, αναφέρεται: «Εντύπωση προκαλεί φέτος, η αξιόλογη αύξηση στα απαιτητικότερα βιβλία»
«Το βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για νέους, αλλά και εν ενεργεία δημοσιογράφους και πολιτικούς. Διαβάζοντας το βιβλίο είδα πάμπολλες στιγμές και σκέψεις που έκανα κατά την πολιτική μου σταδιοδρομία, να περνούν από μπροστά μου...Μέσα από το βιβλίο του καταθέτει μια πρόταση για «ηθική επικοινωνίας.»
Γιάννης Αμοιρίδης Δήμαρχος Κατερίνης

«Η εμπειρία του και η μεθοδικότητα που χρησιμοποιεί, είναι καταγεγραμμένη ως απόφθεγμα ζωή στις σελίδες του βιβλίου. Το βιβλίο είναι ένα μικρό ευαγγέλιο για όσους ασχολούνται με την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης. Θεωρώ τιμή μου που υπήρξε συνεργάτης μου, ένας πραγματικά άοκνος άνθρωπος...»
Γιώργος Παπαστεργίου, Νομάρχης Πιερίας
«Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό για όσους εργάζονται σε Γραφείο Τύπου, με χρήσιμες πληροφορίες που δίνει ο συγγραφέας καθώς ασκεί ο ίδιος καθήκοντα Γραφείου Τύπου στον Υφυπουργό Υγείας, Γιώργο Κωνσταντόπουλο...»
ΑΥΡΙΑΝΗ, 26-11-2005
«Κυκλοφορεί «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου...»
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, μέσα & media, 4-12-2005
«Ένα βιβλίο που δίνει χρήσιμες συμβουλές για την ουσία της επικοινωνίας, ένα απόσταγμα εμπειριών που έγιναν χρήσιμο εργαλείο για πάρα πολλούς, για όσους εργάζονται σε Γραφεία Τύπου και για όλα τα δημόσια πρόσωπα που πολιτεύονται...»
Φώτης Ιγνατίου,
Δημοσιογράφος Αδέσμευτου Τύπου,
Πολιτευτής, 13-12-2005
«Απαραίτητο εγχειρίδιο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού επαγγελματία στο χώρο της επικοινωνίας, αναμφισβήτητα ένας θησαυρός γνώσης του αντικειμένου της πολιτικής επικοινωνίας ...»
Βούλα Μάλλα, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, 31-1-2006
«Μια πραγματεία, ένα από τα λίγα βιβλία στις λίστες της Ελληνικής βιβλιογραφίας για την επικοινωνία, που εξειδικεύεται ακόμη περισσότερο από τον υπότιτλο του «Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων....»
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 29-1-2006
«Ιδιαίτερα χρήσιμο σε δημάρχους, νομάρχες, πολιτευτές και βουλευτές, για μια άμεση, ουσιαστική και επιτυχημένη επικοινωνία...»
Περιοδικό ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ, Τεύχος 33 Ιαν. 2006
«Διαβάζοντας το βιβλίο είχα την ευκαιρία να αντιστοιχώ τα γραφόμενα με πραγματικά συμβάντα από την πολιτική μου εμπειρία...Είναι ένας καλός οδηγός για όποιον ασκεί διοίκηση. Χωρίς μιντιακά αντανακλαστικά, ένας σύγχρονος πολιτικός, ένας σύγχρονος επιχειρηματίας και εν γένει ένα κόμμα, υστερεί σημαντικά...»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ 14-12-2005
«Το πρωτότυπο αυτό πόνημα του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, με τη δομή και το περιεχόμενό του, παρέχει όλες τις πληροφορίες για την οργάνωση, τη λειτουργία ενός επιτυχημένου Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και την κατανόηση της ουσίας της επικοινωνίας».
ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής
(από το προλογικό του σημείωμα στο βιβλίο)
«Στο βιβλίο του Χάρη Μπικηρόπουλου οι ενδιαφερόμενοι θα βρούνε απαντήσεις σε ερωτήματα οργανωτικά, διοικητικά, επικοινωνιακά, στο τομέα φυσικά που αναλύει. Ξεφυλλίζοντάς το θα ανακαλύψουν ένα σύντροφο στις ώρες που ο νους σταματάει από το φόρτο της καθημερινότητας και το άγχος να παράγει, το μυαλό στερεύει, η πένα δεν τρέχει πάνω στο χαρτί, ο λόγος της επόμενης μέρας δεν βγαίνει. Ξεφυλλίζοντάς το θα βρούνε ένα «μυστικοσύμβουλο» να τους βοηθάει στις επιλογές τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας αλλά και μετά, όταν τα λόγια υποψηφίου θα πρέπει να γίνουν πράξη, κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας, του νομάρχη, του δημάρχου, του βουλευτή».
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων, 8-12-2005
«Τα κείμενά του –όπως και τα Δελτία Τύπου που γράφει- διακρίνονται από την ευστοχία τους και πάντα κατάφερνε να προβάλλει με σωστό και λεπτό τρόπο, το έργο του πολιτικού για τον οποίο εργαζότανε....Ένα βιβλίο, κατάθεση ψυχής, από την πολύχρονη δουλειά του σε Γραφεία Τύπου»
Γιάννης Χατζηιωάννου,
Εκδότης εφημερίδων ΗΜΕΡΗΣΙΑ& ΤΟΠΙΚΗ
«Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία της διαδικασίας της επικοινωνίας, παίζει ο τρόπος της επικοινωνίας….Αυτός αναφέρεται στο βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου….»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 13-12-2005
«Επικοινωνία, το παν, στο βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου…»
Νατάσσα Σπαγαδόρου, ΚΕΡΔΟΣ, 15-12-2005
«Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων» είναι ένας πρωτότυπος χρηστικός οδηγός (μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα), ένα εγχειρίδιο, απαραίτητο για όσους εργάζονται ή συνεργάζονται σε Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων σε Δήμους, Νομαρχίες και Βουλευτικά Γραφεία, ιδιαίτερα στην Ελληνική επαρχία, απ’ όπου «απουσιάζουν» οι εταιρείες επικοινωνίας ή επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι».
ΧΩΡΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 25-26/3/2006
«Το βιβλίο του συνεργάτη μου, Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, αποτελεί σημαντική συμβολή στην τεκμηρίωση εργαλείων διαχείρισης της γνώσης, στο πλαίσιο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. Ενσωματώνει τις αναγκαίες διαστάσεις εκσυγχρονισμού των γραφείων τύπου σε επίπεδο ρόλων, υποδομής και ανθρώπινων πόρων. Περιέχει μάλιστα ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες πρακτικού χαρακτήρα για τη λειτουργία ενός σύγχρονου γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών, προτείνοντας υποδείγματα δράσεων που απορρέουν από την μακρόχρονη ενασχόλησή του, στο σχετικό πεδίο. Ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και πάντα επίκαιρο έργο…»
Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Υφυπουργός Υγείας, 8-12-2005
«Συγχαίρω τον Θεοχάρη Μπικηρόπουλο γι' αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία σαφώς αποτελεί έναν κωδικοποιημένο πρακτικό οδηγό, εξαιρετικά χρήσιμο για όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά…»
ΆΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, 8-12-2006
«Στην εποχή της «μιντιοκρατίας» που ζούμε, ο ρόλος του Γραφείου Τύπου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Αυτός ο ρόλος αναδεικνύεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, στο οποίο φαίνεται η εμπειρία του Θ. Μπικηρόπουλου, στη λειτουργία του Γραφείου Τύπου και στους προσηλωμένους αγώνες του. Μέσα από όσα περιγράφει το βιβλίο φαίνεται ότι ο συγγραφέας διαθέτει περίσσευμα δύναμης και ενέργειας, αφού η προσδοκία του είναι να ωφελήσει αυτούς που θα το διαβάσουν. Ένα Γραφείο Τύπου είναι γραφείο σύνθετων ρόλων που διεκπεραιώνει πολλές καταστάσεις, προεκλογικές ή καθημερινής στρατηγικής. Χρειάζεσαι εφόδια για να λειτουργεί επιτυχώς. Το βιβλίο λύνει απορίες, δίνει απαντήσεις. Είναι ένα χρήσιμο βιβλίο...»
Δ. Τσάμης, Πρόεδρος ΕΡΤ-3 6-5-2006
«Ο συγγραφέας, με το βιβλίο του, μας βάζει σε έναν άλλον χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας,στα «αποδυτήρια» κι έχει ενδιαφέρον για κάθε αναγνώστη.
Όπως σε έναν αγώνα που όλοι θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στα αποδυτήρια, τι λέγεται και τι προετοιμασία γίνεται στους παίκτες πριν βγουν στο γήπεδο ή τι συμβαίνει στο ημίχρονο. Το βιβλίο έχει έναν χαρακτήρα σαν αυτό που έχουν οι Πανεπιστημιακές σχολές και ιδιαίτερα των ΜΜΕ. Βελτιώνει τα προσόντα που ήδη έχεις. Είναι ένα υποστύλωμα που βελτιώνει τις επιδόσεις».
Β. Κεχαγιάς Δημοσιογράφος 6-5-2006
«Η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας» αποτελεί ένα μοναδικό εγχειρίδιο που μπορεί να εξοπλίσει τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς, τους υποψήφιους με πολύτιμες δεξιότητες που θα βοηθήσουν στην προσπάθειά τους για την καλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες.
Νικόλαος Γρυπάρης, Οικονομολόγος,
περιοδικό ΕΜΦΑΣΗ τεύχος 26, Μάρτιος 2006
Το βιβλίο είναι διαχρονικό για όσους εργάζονται σε Γραφεία Τύπου και για όλους τους πολιτικούς. Χρήσιμο επίσης σε κάθε προεκλογική περίοδο. Είναι …επίκαιρο σαν το τραγούδι “Last Christmas” που το ακούμε κάθε Δεκέμβριο … τα Χριστούγεννα !
Σταύρος Παρχαρίδης, 1-8-2006
Δημοσιογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης

Η επικοινωνία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό το γνωρίζουν όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ασχολούνται μ’ αυτήν. «Η εξ-ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας» είναι ένας μοναδικός στο είδος του, πρωτότυπος και, κυρίως χρηστικός οδηγός για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει τις θέσεις του γνωστές στον κόσμο με τον καλύτερο (αποτελεσματικότερο) δυνατό τρόπο. Επομένως, το βιβλίο είναι απαραίτητο όχι μόνο για όσους έχουν σχέση με Γραφεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και όσους σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να κατέβουν στην πολιτική σκηνή. Την «Εξ-ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας» προλογίζει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Περιοδικό FANTOMAS -MEDIA(Book σελ. 50) τεύχος Ιουλίου 2006

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ?


ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...!
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ -ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ- ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ -ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ- ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΝΟΡΑ" ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ....
ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ Θ ΑΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ.. Α, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΝΑ..ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...?

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος,

καθώς το γερμανικό δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που έχουν εκδώσει οι ελληνικές αρχές. . Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χριστοφοράκος κατέβαλε χρηματική εγγύηση 250.000 ευρώ και είναι υποχρεωμένος να δηλώσει στις αρχές μόνιμη κατοικία.

Ενοχλημένος

 εμφανίζεται ο κουμπάρος του Καραμανλή και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στην Θεσσαλονίκη Βάκης Φραντζής, με τις διαρροές που τον θέλουν να έχει προσχωρήσει στο στρατόπεδο Σαμαρά.

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


"ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ"....ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ...

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ....
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

Π.ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ: θεματοφύλακας του «καραμανλισμού»,


Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης συναντήθηκε στη Ρηγίλλης με τον Κώστα Καραμανλή, σε μια συνεργασία που ξάφνιασε ως προς τον χρόνο εκδήλωσής της. Ο Πέτρος Μολυβιάτης θεωρείται ο θεματοφύλακας του «καραμανλισμού», καθώς διετέλεσε ο στενότερος συνεργάτης του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, και πολιτικός σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή, στα χρόνια της προεδρίας του από το 1997 και μετά.

Ο ...ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ Ο ...ΤΑΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

γεώργιε Β΄ παπανδρέου 
"σκύλος που γαυγίζει δε δαγκώνει"
αυτό αφορά τον δήθεν Θόδωρο Πάγκαλο...
τον φοβήθηκες και τον έκανες τάχα Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης...
ξεχνάς όμως πως...
"σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει" κι ότι ο λαός σου έδωσε ...160 λόγους για να ...ξεπλένεις την μπουγάδα;;;

ΣΤΓ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - του δημήτρη παν κεραηλίδη

  • Γιατί ρε φίλε δε μου λες γιατί με …λες ΜΠΟΥΦΟ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ;;;
  • Τι είναι αυτά που λες;;;
  • Εγώ είμαι αετός και μάλιστα …ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ…
  • Όχι σταυραετός μονάχους μονάχους! Χο χο χο
  • Είμαι σκέτα ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ.
  • Και ξέρεις γιατί; Επειδή γεννήθηκα στη σκιά του Ολύμπου και αναπνέω αέρα Ολύμπου!
  • Άρα δεν είμαι βαλσαμωμένος μπούφος.
  • ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΕ…
  • ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ;
  • ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ;
  • ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ;
  • ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ;
  • ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ;
  • ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;
  • ΜΕ… ΜΕ… ΜΕ…
  • Άντε ρε ΜΕ …ΈΠΡΗΞΕΣ! ΟΥΦ
  • Έ ναι ρε είμαι ΜΠΟΥΦΟΣ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΩ…
  • ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ… ΤΑΚΗ!
  • Όμως θα ξεβαλσαμωθώ κάποτε και θα ξαναγίνω ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ!
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ – ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ …ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ!
  • Άσχετο: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ
• Μετά το “ψηφίστε πονηρά” το προεκλογικό μας...
• τώρα
• “ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΝΗΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...”

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΡΑΓΕ ΦΕΤΟΣ ΤΙ;;;


Ο πρόεδρος του μπάσκετ του ΠΙΕΡΙΑΚΟΥ με τα "παιδιά" του... αυτές οι ομορφιές ανήκουν στη σφαίρα των χαρών που δίνει μόνο ο αθλητισμός... ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ!

τι έγινε ρε παιδιά ...περονόσπορος έπεσε στο μπάσκετ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ;


Ευκαιρίας δοθήσης... Τι έγινε με Δαμιανό Χρυσίδη και ΠΙΕΡΙΚΟ; Τώρα που πήρε και το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) πάει κι αυτός;;;

ο διάλογος ενός Νομάρχη κι ενός ...καλλιτέχνη!


Τι λένε Νομάρχης και Μπικηρόπουλος;
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ: Χάρη τί ομάδα είσαι;
ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Νομάρχη είμαι Ολυμπιακός... Σήμερα ειδικά ΠΟΥΛΑΩ!!! χα χα