PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΑΠΙΘΑΝΟ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Ακούστε πώς σκέφτονται οι παμπόνηροι κυβερνώντες, που είχαν έτοιμη την υποβολή του νέου χαρατσιού εδώ και μήνες !

Όπως ξέρετε, εκτός της ΔΕΗ, με ρεύμα προμηθεύουν τα νοικοκυριά και άλλες εταιρείες (π.χ. ΕΝΕΡΓΚΑ), στα πλαίσια της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτοί λέγονται "εναλλακτικοί πάροχοι", ενώ η ΔΕΗ "διαχειριστής δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας".
Με το νόμο 3979/2011 (ΦΕΚ Α' 138/16-6-2011), νομοθέτησαν ότι:

Και οι εναλλακτικοί πάροχοι πρέπει να εισπράτουν δημοτικά τέλη, φόρους και τέλος ακινήτων, η ΔΕΗ υποχρεούται να παρέχει στοιχεία τιμολόγησης στους εναλλακτικούς και
οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεούνται να κόβουν το ρεύμα σε περίπτωση που ο υπόχρεος δεν πληρώσει τα τέλη και τους φόρους μαζί με το ρεύμα!
Δηλαδή, έκλεισαν την "τρύπα" σε όσους σκεφτόταν "δεν θα πληρώσω τη ΔΕΗ, θα πάρω ρεύμα από άλλη εταιρεία", εδώ και μήνες ! Δεν είναι ολοφάνερο ότι κάτι ήξεραν;

Δείτε το χαρακτηριστικό άρθρο 43 του παραπάνω νόμου:


διαβάστε και:

Πώς θα πληρώσουμε το νέο χαράτσι για τα ακίνητα με τη ΔΕΗ

Φρέσκο, φρέσκο και γίνεται ...χαμός!



"Τηλεφωνήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταγγέλλουν ότι τα γραμματόσημα με το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου δεν κολλάνε στους φακέλους. Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια κατά του πρωθυπουργού και τα ΕΛΤΑ έκαναν άμεσα έρευνα. Το πόρισμα κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι ...
τα γραμματόσημα δεν κολλάνε διότι οι πολίτες φτύνουν από την μπροστινή πλευρά κι όχι από πίσω...

ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΟΥ" ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.....

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΓΑΖΩΝΟΥΝ" ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ....
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΨΟΓΩΣ ΑΨΟΓΑ....
Ο ΓΙΑΛΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΕΤΣΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ... ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΕΙ....
ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΟΥ" ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.....

ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΙΑΔΑ" ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ....
ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ.....
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ....

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ...

Κι αυτός ο κόσμος, έχει....
ΦΑΡΑΓΓΙΑ...
ΛΙΜΝΕΣ....
ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΣ....
ΧΑΡΑΔΡΕΣ.....
ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΗ....
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΑΤΑΡΕΣ.....

ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ;;;;

Αντώνη μου σε έχασα, με έχασες, ή με ΞΕΧΑΣΕΣ;;;
Που σαι ΑΝΤΩΝΗ....
Που σαι ΑΝΤΩΝΗ....
ΗΘΕΛΑ ΝΑ Σ ΑΝΤΑΜΩΝΑ
ΚΙ Η ΠΕΙΝΑ ΜΟΥ ΑΣ ΛΙΩΝΕΙ....

Σε μεγάλους μπελάδες θα βάλει το ειδικό τέλος δομημένων ακινήτων πολλές επιχειρήσεις.

Σκεφτείτε π.χ. ένα ξενοδοχείο 100 δωματίων των 20 τμ. Τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν δομημένες επιφάνειες χιλιάδων τ.μ. Θα πληρώσουν οι άνθρωποι δεκάδες χιλιάδες ευρώ χειμωνιάτικα; Οι βιοτεχνίες; Τα ...μπουζουκτσίδικα; Θα γίνει χαμός Γιώργο.... Αλλά μη φοβάσαι "γιατί έχεις, το MEGA πλάι σου έχεις, το MEGA μην το ξεχνάς". Οι φύλακές σου Καμπουράκης, Οικονομέας και ...
λοιποί θα φροντίσουν να δυσφημήσουν όποιον αντισταθεί. Αλήθεια φόρο στις τηλεοπτικές διαφημίσεις θα βάλεις καμιά φορά; Όλοι πληρώνουν εκτός από τα κανάλια!

ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.

O κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με 400.000 ευρώ από την κυκλοφορία των νέων αναμνηστικών μεταλλικών κερμάτων των 2 ευρώ

τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία με αφορμή τον εορτασμό της δεκαετούς επετείου κυκλοφορίας χαρτονομισμάτων και κερμάτων σε ευρώ.


Η κυκλοφορία των νέων αναμνηστικών κερμάτων προβλέπεται από σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία.

Ειδικότερα, τα νέα αναμνηστικά νομίσματα των δύο ευρώ θα κοπούν σε ποσότητα ενός εκατομμυρίου με διαφορετική παράσταση από τα κυκλοφορούντα κέρματα της αξίας αυτής.

Ακόμη, περιμετρικά στο δακτύλιο του νέου κέρματος θα υπάρχουν τα 12 αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον πυρήνα του θα υπάρχει μια πολυσύνθετη παράσταση με κεντρικό άξονα τη Γη.

Η παράσταση αυτή συμβολίζει τον τρόπο κατά τον οποίο το ευρώ έχει «καταστεί ένας παγκόσμιος παίκτης κατά την τελευταία δεκαετία και τη σημασία του για τις ζωές των κοινών ανθρώπων». Στην παράσταση αυτή απεικονίζονται άνθρωποι (κόσμος), πλοίο (εμπόριο), εργοστάσιο (βιομηχανία) και αιολικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής (ενέργεια)».

Τέλος, περιμετρικά και στο κέντρο θα αναγράφεται: «Ελληνική Δημοκρατία» και τα έτη 2002 - 2012

Οργισμένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, με τα δυσάρεστα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός ...

Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Στις 31 Μαρτίου 2009, με κυβέρνηση Ν.Δ., δήλωνε γενναία :
"Οι εργαζόμενοι είναι αθώοι. Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που την προκάλεσαν"
Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας της 1.4.2009


Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε οι Κινέζοι, πόσο μάλλον ένα βίντεο.

Μέχρι τώρα ακούγατε και διαβάζατε για "Αστυνομοκρατία" της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σοσιαλιστή Πρωθυπουργού της χώρας. Δείτε τώρα και σε βίντεο, πώς ακριβώς ήταν η πόλη:

Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε οι Κινέζοι, πόσο μάλλον ένα βίντεο. Ο υπαρκτός σοσιαλισμός του προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής σε όλο του το μεγαλείο. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς δημοκρατία που μας δίδαξαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Share

Καρκίνος παγκρέατος ελπίδα με νέο εμβόλιο το 2014

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του πιο θανατηφόρου καρκίνου, από τις μελέτες για τη δημιουργία του εμβολίου.

Νέο, πολλά υποσχόµενο θεραπευτικό εµβόλιο κατά του καρκίνου του παγκρέατος έχει αρχίσει να δοκιµάζεται σε ασθενείς στη Βρετανία και αναµένεται να λάβει έγκριση το 2014.

Σε καμία περίπτωση η ΔΕΗ δεν θα χρησιμοποιηθεί ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός




αφού χτίστηκε για να υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι να τον εκβιάζει"
αναφέρει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος. Με αυτή τη δήλωση του προέδρου της, η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ θα αποφσίσει εντός της ημέρας τον τρόπο με....




τον οποίο θα «απαντήσει» στην επιβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου την Κυριακή ανακοίνωσε την επιβολή διετούς τέλους στην ακίνητη περιουσία (δομημένη επιφάνεια), ύψους 4 ευρώ ανά τετραγωνικό (μεσοσταθμικά) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Φέτος το τέλος για τα ακίνητα θα επιβληθεί εφάπαξ άμεσα, ώστε ταμειακά να εμφανιστεί στα έσοδα έως το Φεβρουάριο. Για το 2012 το τέλος θα καταβληθεί σε δόσεις. Το ύψος του τέλους θα εξαρτηθεί από την περιοχή και την τιμή ζώνης, τη χρήση και άλλα κριτήρια, όπως την ένταξη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ κλπ. Θα κινείται μεταξύ 0,5 έως 10 ευρώ.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.


Και τις επτά ημέρες που διήρκησε η 27η Εμποροπανήγυρη υπήρξε αθρόα προσέλευση επισκεπτών, ενώ το πολιτιστικό μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων ήταν εμπλουτισμένο με λαϊκούς και παραδοσιακούς μουσικοχορευτικούς ήχους. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Κυριακή 4 έως και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, χιλιάδες άτομα όλων των ηλικιών προσήλθαν στην εμποροπανήγυρη, αναζητώντας αγοραστικές ευκαιρίες και ψυχαγωγία ή κάνοντας απλά μια βόλτα στο γνώριμο σε όλους χώρο.

«Όλες αυτές τις ημέρες η Εμποροπανήγυρη είχε κόσμο με αποτέλεσμα να αποτελέσει και μια οικονομική ανάσα για τους 200 και πλέον εκθέτες που έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση. Παρά την οικονομική κρίση η εμποροπανήγυρη εξακολουθεί ακόμη να συγκινεί τμήμα του πληθυσμού της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής καταδεικνύοντας ότι είναι ταυτισμένος θεσμός με την ιστορία της πόλης, με τους κατοίκους όλων των ηλικιών, με τον εμπορικό κόσμο» τονίζει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκος Μπουρονίκος, ο οποίος επισημαίνει παράλληλα:

«Στηρίξαμε και θα στηρίζουμε λοιπόν την εμποροπανήγυρη, όχι μόνο για εθιμικούς και παραδοσιακούς λόγους. Αλλά και γιατί, εκτός από έθιμο ζωντανό, είναι και απαίτηση των οικονομικά αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας μας, που ειδικά σήμερα, στην περίοδο της παρατεταμένης ύφεσης, πλήττονται από την οικονομική συγκυρία».

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις από πλευράς κτιριακών υποδομών, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Κατερίνης


Η Δημοτική Αρχή εξάντλησε όλα τα περιθώρια, οικονομικά και χρονικά, προκειμένου να βελτιώσει λειτουργικά και αισθητικά τις σχολικές υποδομές, με στόχο πάντα την ασφάλεια και προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών και απώτερο στόχο να συμβάλλει εποικοδομητικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

«Η Παιδεία είναι για τη Δημοτική Αρχή της Κατερίνης πρώτη προτεραιότητα» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Σάββας Χιονίδης, ο οποίος παρέστη στην τελετή αγιασμού του νέου σχολικού κτιρίου του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και ακολούθως στον αγιασμό του σχολικού συγκροτήματος του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου. Απευθυνόμενος στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος Κατερίνης μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σας απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για μια καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά. Η Παιδεία είναι η μεγαλύτερη επένδυση στον τόπο μας. Η μόρφωση εκτός από εφόδιο για μια καλύτερη ζωή, είναι ο αληθινός πλούτος του ανθρώπου, η πηγή της πιο γνήσιας δημιουργικότητας. Στους μαθητές και τις μαθήτριες εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες, στους άξιους εκπαιδευτικούς τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο ξεκίνημα τις νέας σχολικής χρονιάς, δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία στο έργο τους. Στους γονείς καλή δύναμη για να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι συνοδοιπόρος τους, ώστε τίποτε να μην εμποδίσει το δικαίωμα της μαθητιώσας νεολαίας μας, να κοιτούν το μέλλον με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία».

Αναφερόμενος στην προετοιμασία των σχολικών μονάδων για τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Κατερίνης ανέφερε:

«Εξασφαλίσαμε έγκαιρα όλες τις προϋποθέσεις για την πλήρη και άρτια οργάνωση και στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, χωρίς προβλήματα και ελλείψεις» ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως «ο Δήμος θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπου απαιτηθούν».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των σχολικών κτιρίων, ο Δήμος Κατερίνης ιεραρχώντας τις πραγματικές ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των σχολικών μονάδων , προέβη σε μια σειρά εργασιών στη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου. Με εντολή του Δημάρχου Κατερίνης, τα συνεργεία έδωσαν προτεραιότητα στα θέματα υγιεινής, ασφάλειας και λειτουργικότητας, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης (ελαιοχρωματισμοί κλπ)

Σε όλα τα σχολικά κτίρια έγιναν έλεγχοι και επισκευές στα ηλεκτρολογικά, σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, αντικαταστάσεις πλακιδίων, συντήρηση αύλιων χώρων επισκευές υδρορροών και στεγανοποιήσεις στεγών.

Για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολείων, μέσα από μια σειρά έργων που υλοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, διατέθηκε το ποσό των 380 χιλ. ευρώ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ -ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ




ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10-9-11 ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11-9-11 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ. ΕΚΕΙ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΛΑΒΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ (ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΚΕ) ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΑΝ "ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ" ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Δημήτρης Κυριακού:
«Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι μικροί της ομάδας και με αυτά που προσέφεραν μέσα στο παιχνίδι»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου στη Χαλκηδόνα με την ομώνυμη ομάδα για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης Δημήτρης Κυριακού, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές αντιξοότητες και πολλές απουσίες από την πλευρά μας. Πέρα από την έλλειψη ολοκλήρωσης του ρόστερ, δυστυχώς αντιμετωπίσαμε την απουσία του Ιωακειμίδη από τραυματισμό με διάστρεμμα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, τα τέσσερα φάουλ και την τεχνική ποινή στο Μποχωρίδη και φυσικά το γεγονός που δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου το Μαρμαρινό, γιατί αποφασίσαμε να τον προστατεύσουμε αφού είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Δυστυχώς για μας το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χρεωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ και πολλές φορές στην αντίπερα όχθη, η Χαλκηδόνα κρατήθηκε με τις βολές τις οποίες είχε, αλλά βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά είναι παιχνίδια προετοιμασίας και για τις δυο ομάδες και από εκεί και μετά εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι μικροί της ομάδας και με αυτά που προσέφεραν μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το μέλλον μας ανήκει».

Στο πάρκο της Φιλοθέης για να κάνει τις ασκήσεις της βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Πάζιου.

Η σέξυ γυμνάστρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στο πάρκο για την καθιερωμένη της γυμναστική. Η γνωστή γυμνάστρια....




βρίσκεται πολλές φορές στο συγκεκριμένο παρκο στη Φιλοθέη, όπου προπονείται και κάνει τις ασκήσεις της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Πάμε όλοι Φιλοθέη!!

ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!




Οι στιλιστικές επιλογές της Άννας Διαμαντοπούλου δεν πέρασαν απαρατήρητες απο την ΔΕΘ.. Η ίδια δέχθηκε δεκάδες κοπλιμέντα τόσο απο άλλους συναδέλφους της, υπουργούς όσο και απο όσους συνομιλούσε κατά την διάρκεια της παρουσίας της στη ΔΕΘ. Αυτός είναι και ο λόγος που η....




Αννούλα είχε κέφια.. Σήμερα όμως ξημέρωσε μια άλλη μέρα.. Τα σχολεία ανοίγουν και οι μαθητές είναι δυστυχώς χωρίς βιβλία.. Είναι αυτό ικανό να χαλάσει την τέλεια διάθεση της Διαμαντοπούλου;; Δεν νομίζω Τάκη!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟ....

Εργασιακή Εφεδρεία: Τι είναι και οι ΟΤΑ υποψήφιοι

Οι 151 φορείς του Δημοσίου ήταν μόνο η αρχή. Ακολουθούν μέσα στον επόμενο μήνα 325 Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου στο μάτι του κυκλώνα μπαίνουν τουλάχιστον 35.000 εργαζόμενοι
Ουσιαστικά οι μόνοι που δεν θα πρέπει να ανησυχούν (προς το παρόν) είναι οι 55.000 μόνιμοι υπάλληλοι των Δήμων, ωστόσο και εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε ότι στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης έρχονται μετατάξεις και ύστερα νέα “καταμέτρηση” για πλεονάζον προσωπικό.

«Νέα δραχμή» αντί για ευρώ

«Συνεπώς, η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση καταλήγει την 16σέλιδη έκθεση της Citi για το δημοσιονομικό, και όχι μόνο, μέλλον της Ελλάδας. Η έκθεση ,που έχει ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου, και τίτλο, «Η Ελληνική έξοδος από την ευρωζώνη: Μια καταστροφή για την Ελλάδα, Μια κρίση για ολόκληρο τον κόσμο», περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, προβλέπει την υιοθέτηση ενός νέου νομίσματος, την κατάρρευση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ενώ δεν παραλείπει να ασκήσει δριμεία κριτική και στην Τρόικα.

ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΙΝΙΟΥ..

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

Εκατοντάδες άτομα επισκέφθηκαν, το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργία της, την εμποροπανήγυρη Αιγινίου, το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό γεγονός της περιοχής μας, Η επίσημη έναρξη της 85ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου έγινε το βράδυ του Σαββάτου από τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζο, παρουσία αρχών του τόπου, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στις παρεμβάσεις του δήμου για την αναβάθμιση του χώρου της εμποροπανήγυρης, καθώς φέτος προστέθηκαν επιπλέον 5.000τμ για την κάλυψη των αναγκών των εμπόρων.





Παρουσία Sfendami Mountain Festival στο Athens Bike Festival




Η διοργάνωση S.M.F Sfendami Mountain Festival θα έχει παρουσία στην 2η διεθνή έκθεση Athens Bike Festival που γίνεται στις 16-17-18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στο περίπτερο No 60 .
Θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις όπως και ενημέρωση για τους επισκέπτες σχετικά με την διοργάνωση του 2012 . Θα υπάρχει ενημέρωση γιά όλες τις αλλαγές που είναι σε εξέλιξη για το 2012 ως προς τις διαδρομές αλλά και για τον καινούριο χωρο εκδηλώσεων , καθώς και την διοργάνωση του Sfendami Νight Trail . Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας επισκεφτείτε , να γνωριστούμε , να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις προτάσεις σας σχετικά με την διοργάνωση του 2012 . Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση στο www.bikefestival.gr

Η τελετή των εγκαινίων της 85ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου





Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τελετή του καθιερωμένου αγιασμού από τον Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα και τους εφημέριους του Αιγινίου π. Γιώργο και π. Ηλία, ενώ στη συνέχεια τους καλεσμένους καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αιγινίου κα. Ξανθίππη Βασιλειάδου, η οποία χαρακτήρισε την εμποροπανήγυρη θεσμό για το Αιγίνιο και την ευρύτερη περιοχή, επισημαίνοντας πως ξεκίνησε το 1926 μετά την εγκατάσταση των προσφύγων από την Ανατολική Ρωμυλία και τη Θράκη, στον τόπο αυτό. «Ένας θεσμός που αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής εδώ και 85 χρόνια και είναι πόλος έλξης για όλους μας. Το Σάββατο άνοιξαν και επίσημα οι πύλες της ανακαινισμένης εμποροπανήγυρης Αιγινίου και προσδοκούμε να στεφθεί με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία», είπε η κα. Βασιλειάδου.

ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ:



Οι χρηματοπιστωτικές αγορές έχουν μία σίγουρη μέθοδο για να προβλέπουν το μέλλον – το δημιουργούν χειραγωγώντας το, με μοναδικό σκοπό την κερδοφορία τους. Τι γίνεται όμως εάν χάσουν, λόγω της απληστίας τους, τον έλεγχο του παιχνιδιού;

Στο κείμενο αναλύεται τι θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που μία ανεπτυγμένη χώρα δήλωνε στάση πληρωμών, με στόχο να αποφευχθούν τα οδυνηρά επακόλουθα της χρεοκοπίας - σε παγκόσμια κλίμακα. Κατά την άποψη μας, την οποία αναφέρουμε στο τέλος, μπορούμε να φτάσουμε σε ένα αίσιο αποτέλεσμα, χωρίς να προηγηθεί ένας εξαιρετικά καταστροφικός δρόμος.

Εχετε σκεφτει τι θα φατε μετα την εξαντληση των χρηματικων αποθεματων σας και οτι θα χρειαζετε μια περιουσια για ενα λιτρο γαλα η ενα ψωμι?

Πως θα κινειτε τα πανακριβα αυτοκινητα σας οταν δεν θα υπαρχει μια σταγονα βενζινης? Τα..
τζιπακια θα τα κατασχεσει ο στρατος.Ετσι οι ιδιοκτητες των δεν θα εχουν προβλημα
Οταν οι φουρνοι θα βγαζουν συγκεκριμενα ψωμια ημερισιως και οποιος προλαβει?
Οταν θα υπαρχει ηλεκτρικο μονο για 2 η το πολυ 3 ωρες την μερα?
Τι θα κανετε,πως θα ζεσταθητε τις παγωμενες νυχτες και μερες που θα ερθουν?
Οταν δεν θα υπαρχει και για τον ποιο απλο πονοκεφαλο ουτε μια ασπιρινη.....ας αφησουμε τα ποιο σοβαρα?
Οταν το μονο σαπουνι που θα εχετε θα ειναι το πρασινο?
Οταν η βρυση δεν θα εχει νερο ολες τις ωρες τις ημερας?
Οταν θα παρακαλαν τα παιδακια σας για μια καραμελα η σοκολατα?
Χωρις ιντερνετ και χωρις καθολου εξωτερικη πληροφοριση παρα μονο το ενα κρατικο καναλι και την Deutsche Welle απο τα βραχεα?
Χωρις τηλεφωνο για να μπορεσετε να ακουσετε μια ελπιδοφορα ειδηση απο καποιο γνωστο στο εξωτερικο?

Αφησα ομως για το τελος τον πραγματικο εφιαλτη ( ισως και τον μονο ) οτι οι παχυλοι μισθοι των αταραχων δημοσιων υπαλληλων δεν θα ερχονται στην ωρα τους οπως ειχαν μαθει τοσα χρονια.Τι θα μπορουν να κανουν με τα αμαθα απο δουλεια χερακια τους??

Ο καταλογος θα μπορουσε να ειναι πολυ μακρυς με ακομη ποιο σκληρα ερωτηματα που θα βαζουν στο χωρο ακομη και την δικη σας υπαρξη......

Αλλα τι μ@λ@κιες καθομαι και σκεφτομαι βραδυατικα και μετα δεν με πιανει υπνος.Αυτα τα πραματα δεν γινονται.Ειμαστε στην ενωμενη Ευρωπη ισοτιμο μελος.
Εχουμε εναν πρωθυπουργο που μαχεται με ολες τις δυναμεις του για να μην χρεωκοπησουμε ασχετα που οταν χρεωκοπησουμε θα μας λεει το εκανα για το καλο του Ελληνικου λαου για το ΚΑΛΟ ΣΑΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.....

Η «11η Σεπτεμβρίου» του ΠΑΣΟΚ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.....

κινείται σταθερά υψηλά ο ρυθμός ανάπτυξης στην Τουρκία που στο δεύτερο τρίμηνο του 2011



Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το ινστιτούτο στατιστικής (Tuik), κινείται σταθερά υψηλά ο ρυθμός ανάπτυξης στην Τουρκία που στο δεύτερο τρίμηνο του 2011 καταγράφοντας αύξηση 8,8% επιβεβαιώνοντας έτσι τις επιδόσεις που.....




καταγράφει από το 2010. Η τουρκική ανάπτυξη είχε ήδη φτάσει το 8,9% το 2010, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις της κυβέρνησης, που υπολόγιζε ότι θα κυμαινόταν στο 7,0% περίπου. Στο α' τρίμηνο εξάλλου η τουρκική οικονομία είχε απογειωθεί με 11,6%. Η Τουρκία, μια χώρα περίπου 73 εκατομμυρίων κατοίκων και 17η οικονομία στον κόσμο, διατηρεί έναν από τους ισχυρότερους ρυθμούς ανάπτυξης στον κόσμο, ενώ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ ανήλθε το 2010 σε 10.079 δολάρια, έναντι 8.590 δολάρια το 2009.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ..... ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ..... PIERIA-GR

ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ;;;

Γνωστή δημοσιογράφος το τρίτο πρόσωπο για πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz

Γνωστή δημοσιογράφος το τρίτο πρόσωπο για πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz


Και ενώ όλη η Ελλάδα μιλά για έναν έρωτα μεγάλο ανάμεσα σε δύο πολύ γνωστούς celebrities, μία πολύ γνωστή δημοσιογράφος έχει γίνει το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Η συγκεκριμένη είναι πολύ ερωτευμένη με εκείνον και τρέχει κοντά του με κάθε ευκαιρία. Η επώνυμη όμως που βρίσκεται στο πλευρό του, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, θεωρώντας πως ο καλός της, της είναι απόλυτα πιστός. Έλα όμως που ο κατά τα άλλα γοητευτικότατος κύριος το παίζει σε διπλό ταμπλό; Όποτε δεν είναι με την καλλονή επίσημη αγαπημένη του, είναι με την… άλλη, τη

Λουκέτα και στα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων στην Πιερία...



Σε 1,5 χρόνο έκλεισαν 20 πρατήρια, 1.100 πανελλαδικά, 17% πτώση στην κατανάλωση
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του σωματείου πρατηριούχων υγρών καυσίμων αι εκμεταλλευτών πλυντηρίων λυπαντηρίων Ν. Πιερίας κ. Σταύρος Ανανιάδης.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανανιάδης, οι βενζινοπώλες της χώρας γίνονται καθημερινά μάρτυρες μια ραγδαίας επιδείνωσης της κατάστασης των πρατηρίων αλλά και γενικότερα όλης της οικονομικής κατάστασης των μικρών επιχειρήσεων και των εργαζομένων.
Μάλιστα στον 1 με 1,5 χρόνο που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική όπως είπε έχουν κλείσει στην Πιερία περίπου 20 πρατήρια υγρών καυσίμων.
Λουκέτα και πτώση στην κατανάλωση
Όπως υπογράμμισε ο κ. Ανανιάδης ο

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....

Οι Γερμανοί, θέλουν, εκλιπαρούν να μας πετάξουν έξω από το Ευρώ.



Οι λόγοι; Δεν θα χρειαστεί να εκταμιεύσουν για την δήθεν στήριξη. θα εισπράξουν ενυπόθηκα πλέον και το τελευταίο Ευρώ της οφειλής μας σε υποτιμημένες δραχμές και θα μπορούν άνετα να.....

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΦΕΡΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ;;;


Ένα αυτοκίνητο Φεράρι, το οποίο ανήκε σε έναν βαρόνο ναρκωτικών και κατασχέθηκε, χρησιμοποιείται πλέον ως περιπολικό από την αστυνομία της Κολομβίας. Και αυτό γιατί η Κολομβιανή Αστυνομία, επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα στους εγκληματίες ότι τα αγαθά τους θα καταλήξουν στο δημόσιο. Το εν λόγω αυτοκίνητο , αξίας 250.000 δολαρίων, ήταν το αγαπημένο αυτοκίνητο του βαρόνου των ναρκωτικών Ερνάντο Γκόμες. Το πολυτελές όχημα ήταν μαύρο αλλά βάφτηκε πράσινο με μία άσπρη γραμμή, ώστε να είναι ομοιόμορφο με τα υπόλοιπα περιπολικά.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ...




Πριν μερικές δεκαετίες, να θυμηθούμε οι ώριμοι στην ηλικία να το μάθουν τα παιδιά μας, ΕΙΚΟΝΑ σήμαινε αφίσες και φωτογραφίες από έργα που έπαιζαν στα συνοικιακά και κεντρικά σινεμά… Ανείπωτη η υποβλητική δύναμη που μας έκανε να θέλουμε να γινόμαστε μετά την....




προβολή τα αγόρια πειρατές και cowboys, μυστικοί πράκτορες και αδέκαστοι λειτουργοί της Θέμιδος και τα κορίτσια ντίβες, γυναίκες πλανεύτρες, εξωτικές μαζί και επιθυμητές… Υπήρχε στις ταινίες του σινεμά αρχή και τέλος, υπήρχε πλοκή και δράση και μαζί όλες οι απαραίτητες προοπτικές για να εισπράξουμε κάποιο «δίδαγμα και ρητό…»

Τώρα ο σύγχρονος Δούρειος Ίππος, η TV, μπήκε στα σπίτια μας καθηλώνοντάς μας στον καναπέ να ρουφάμε άκριτα αμέτρητες ώρες από λίγα εγχώρια και πολλά, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά εισαγόμενα σήριαλ, που, όπως η εποχή μας, δεν χτίζουν πρότυπα, δεν προβάλλουν ήρωες και ηρωίδες, ούτε « δίδαγμα και…ρητό» αλλά σίγουρα βοηθούν να ξεχάσουμε … τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, τα οικονομικά προβλήματα, το καθημερινό άγχος και στρες, την ψυχοσυναισθηματική ένδεια που μας οδήγησε στην καθιέρωση ανθρώπινων σχέσεων μιας χρήσης.

Ίσως βιάστηκε ο Όργουελλ βαφτίζοντας το βιβλίο του «1984», αλλά τελικά δικαιώθηκε για τη δύναμη της Τηλεόρασης να καθοδηγεί την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ σε στόχους επιθυμητούς καθώς αποδεχόμενη την προπαγάνδα ως ενημέρωση συναρπάζεται, ακολουθεί άβουλα, αξιολογεί άκριτα, υιοθετεί ασυλλόγιστα!.. Και έτσι ζει τελευταία το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μια ιδιόμορφη τραγωδία με άγνωστες προεκτάσεις που αδυνατούμε να συλλάβουμε, να κατανοήσουμε και στο μέτρο που το επιτάσσουν οι περιστάσεις και το απαιτούν οι καιροί να ερμηνεύσουμε παραγωγικά.

Φυσικά και υπάρχουν Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες και το εντόπιο Ε.Σ.Ρ. που θέτουν, υποθέτει ο μέσος πολίτης καλοπροαίρετα, και κάποια ΟΡΙΑ στην ασυδοσία της υποβολής παιδιών, ενηλίκων και ατόμων της τρίτης ηλικίας σε ατέλειωτες ώρες ξενόγλωσσων σήριαλ που απέχουν ΠΟΛΥ, πάρα πολύ από τα πολιτιστικά και γλωσσικά, από τα πολιτισμικά δεδομένα, από τη ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας. Σίγουρα στην απίστευτα δύσκολη οικονομικά εποχή μας οι ιδιοκτήτες των καναλιών αναζητούν «εύκολους δρόμους» κάλυψης πολλών ωρών εκπομπής με ελάχιστο κόστος αλλά με την ίδια σιγουριά θα αναφωνήσω προς Κυβερνητικούς παράγοντες, Ε.Σ.Ρ. και τηλεοπτικά κανάλια:

Η ΣΕΞΥ ΠΟΖΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...



Η sexy… πόζα ανήκει στην Ελένη Μπαμπατσίκα…

Για να προστατευθεί ο Γάιος Σεπτήμιος Παπανδρέου;



Αυτό που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη των Θεσσαλονικέων, που είχαν την ατυχία να βρίσκονται το τριήμερο της έναρξης της ΔΕΘ στην πόλη, είναι η απίστευτη -και καθ' ημάς γελοία- αστυνομοκρατία, που υπήρχε στην πόλη.
Για να προστατευθεί ο Γάιος Σεπτήμιος Παπανδρέου;
Είχε ανάγκη τόσης προστασίας ο νόμιμα και..
με μεγάλη πλειοψηφία εκλεγείς Πρωθυπουργός;
Ή μήπως κάποιοι θέλουν να δείξουν "πυγμή" στον λαό; Μαντεύουν γενικευμένες εξεγέρσεις;
Να τους καθησυχάσουμε: ο ελληνίκός λαός είναι τόσο αποχαυνωμένος από την τηλεόραση, που δεν πρόκειται να εξεγερθεί με τίποτε και για κανένα λόγο, αν δεν "σαλπίσει" η τηλεόραση.

Υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι δεν ξέρετε τι είναι η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.). Είναι η εξέλιξη του Ο.Α.Σ.Α.

Η Αττικό Μετρό Εταιρία Λειτουργίας (ΑΜΕΛ) απορρόφησε το Τραμ και τους ΗΣΑΠ και..
μετονομάστηκε σε Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ). Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ ανέλαβε ο συγκοινωνιολόγος, κ. Β. Σπυράκος, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι ο κ. Κ. Βασιλειάδης, ο κ. Α. Πετραλιάς, η κυρία Χρυσή Μισιούδη, ο κ. Β. Δημαρέλος, η κυρία Δέσποινα Πολίτου και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Το μάτι μας έπεσε τυχαία στην παρακάτω εντολή αγοράς αεροπορικού εισιτηρίου, που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Μιλάει για ένα (-1-) εισιτήριο, για το μέλος του Δ.Σ. Β.Δημαρέλο και αξία 955,56 ευρώ συν ΦΠΑ, δηλαδή κάπου 1.100 ευρώ !
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε εμείς ή κάποιο λάθος έχει γίνει, αφού το εισιτήριο με επιστροφή κάνει από 100-300 ευρώ συνήθως, ανάλογα με την ώρα, την εταιρεία κλπ.
Περιμένουμε λοιπόν τις διευκρινίσεις της εταιρείας.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ........

http://1.bp.blogspot.com/-cMc6HByD7vc/Tm4gBDufdwI/AAAAAAAAbcM/sWWcODYX1vE/s1600/grafima4-thumb-medium.jpg

ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ......

φώναξαν δεκάδες αγανακτισμένοι που έκαναν "ντου" στην ταβέρνα όπου δειπνούσαν ο Φώτης Κουβέλης και τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς

και τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην πλατεία Ναυαρίνου. Ομάδα ...
των αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου βρέθηκε στο σημείο για να αποδοκιμάσει το "φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ με το προοδευτικό πρόσωπο" όπως χαρακτήρισαν τον κύριο Κουβέλη. . Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Ο Κουβέλης την κοπάνησε σε χρόνο ρεκόρ, πριν ακόμα προλάβουμε να ανοίξουμε το πανό. Οι συνεργάτες του αρχικά φάνηκε να διασκεδάζουν με τα συνθήματα, όταν όμως άκουσαν το «έξω απ' τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι» πετάχτηκαν όρθιοι, διαρρηγνύοντας θεατρικά τα ιμάτιά τους".

Δείτε το βίντεο του thestival:

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση δείχνει πως έχει μαύρα μεσάνυκτα..



Έπρεπε να γίνει το άτυπο υπουργικό συμβούλιο, για να αποφασίσουν ένα μέτρο το οποίο
αντι να γεμίσει τα....




ταμεία, θα τα αδειάσει βάζοντας μέσα την ΔΕΗ.. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος στην χώρα μας, υπερβαίνουν τις 500.000 λόγω κρίσης. Οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν.. Με το νέο αυτό ληστρικό μέτρο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί θα εκτιναχθούν στα ύψη, με αποτέλεσμα να γίνεται χειρότερη η κατάσταση την ΔΕΗ.. Οι φωστήρες της κυβέρνησης δεν μπόρεσαν να το σκεφτούν αυτό;; Η μήπως αυτός ήταν ο σκοπός τους για να ξεπουλήσουν αργότερα την ΔΕΗ;; Θα δείξει..

Αναγγέλθηκε λοιπόν το τέλος του κόσμου.



Όσοι έχουν ιδιοκτησία θα πληρώσουν ένα τέλος ιδιοκτησίας. Και όσοι δεν έχουν ιδιοκτησία, ζούνε σε νοίκι αλλά έχουν μερικά εκατομμύρια στην τράπεζα; Στην ελληνική πολιτική σκηνή, οι μεγαλύτερες αδικίες, γίνονται με μια επίφαση....