PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ !

Με τον καθιερωμένο αγιασμό στα σχολεία της χώρας ξεκινά τη Δευτέρα η νέα σχολική χρονιά. Συνολικά, θα λειτουργήσουν 15.500 σχολεία με 1.350.000 μαθητές και 160.000 εκπαιδευτικούς.
Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι τα κενά υπολογίζονται γύρω στα 2.645 χωρίς όμως ωστόσο αυτός να είναι ο τελικός αριθμός, ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν τμήματα με περισσότερα από τριάντα παιδιά.
Πάντως 9.000 πιστώσεις για την πρόσληψη ισάριθμων αναπληρωτών βρίσκονται στην διάθεση του υπουργείου Παιδείας για να καλύψει ανάγκες των σχολείων.

ΟΥΡΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

Ουρές δημιουργήθηκαν σε βενζινάδικα της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, μετά την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα, ζητώντας την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ...

Μέλος εθνικιστικής οργάνωσης που είχε προσχεδιάσει την επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού είναι ο 50χρονος γιατρός, που πέταξε τα παπούτσια του εναντίον του Γ.Παπανδρέου στη ΔΕΘ και συνελήφθη. Μαζί προσήχθη και η 15χρονη κόρη του που εικονίζεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης και ένας 57χρονος αγρότης. Αφέθηκαν ελεύθεροι το απόγευμα

Την παρέσυρε το ποτάμι στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Συναγερμός σήμανε χθες στη 01:30 τα ξημερώματα, όταν δύο Ι.Χ στα οποία επέβαιναν δυο ζευγάρια παρασύρθηκαν από νερά του ποταμού Ενιπέα στο Λιτόχωρο.

Οι επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου σώθηκαν μόνοι τους, ενώ ο οδηγός του δεύτερου πιάστηκε από βράχια και έγινε όλη νύχτα επιχείρηση να τον προσεγγίσουν και σήμερα το πρωί σώθηκε.


Μια νεαρή κοπέλα αγνοείται και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται...
NEWS247.GR

ΚΕΛΦΤΕΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Κλοπιμαία αξίας τουλάχιστον 200 χιλιάδων δολαρίων εντόπισε η αστυνομία της πόλης των Νάσουα των ΗΠΑ. Οι διαρρήκτες χρησιμοποιούσαν το Facebook και όταν εντόπιζαν μέσω του σάιτ κοινωνικού δικτύου ότι τα θύματα έλειπαν από τα σπίτια τους τα λήστευαν.




Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας υπήρξαν τουλάχιστον 50 διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη τον περασμένο Αύγουστο. . Οι ανακριτές είπαν ότι οι ύποπτοι χρησιμοποιούσαν τους δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook για τον εντοπισμό των θυμάτων.

ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ....ΧΑΚΕΡΣ!

Ο Στίβ Μπόγκαν, δημοσιογράφος της Ντέιλι Μέιλ ίσως ζήλεψε την πρωταγωνίστρια του Στίνγκ Λάρσον Λίσμπλετ Σαλάντερ η οποία τόσο εύκολα μπορεί να μάθει μέσω του διαδικτύου την προσωπική ζωή οποιουδήποτε.




Ο Στίβ δεν πίστευε κάτι τέτοιο και ζήτησε από χάκερ εντός μιας ημέρας να του βρουν πληροφορίες για τη φίλη του.



Και δεν ήταν κάτι δύσκολο… την επόμενη μέρα είχε στο ε-μέιλ του μια 15σέλιδη έκθεση με πληροφορίες τις οποίες δεν τις γνώριζε ούτε ο ίδιος!



Όλα ξεκίνησαν όταν για χάρη του ρεπορτάζ ζήτησε από κάποιους χάκερ να βρουν πληροφορίες για την Σουζάνα Χάλεμ με την οποία συνεργάζονται τα τελευταία 12 χρόνια στην Βρετανική εφημερίδα.



Η Σουζάνα είναι μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να διαβάζει εφημερίδες, πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά της αλλά και να επικοινωνεί με τους φίλους της μέσω του Facebook και του LinkedIn.



Τα τρομερά κενά ασφαλείας του Facebook και του LinkedIn εκμεταλλεύτηκαν οι χάκερ οι οποίοι χρειάστηκαν μόλις μια ώρα να συλλέξουν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, όπως και φωτογραφίες που μοιράζεται με φίλους της.



Την επόμενη μέρα και αφού επεξεργάστηκαν το υλικό έστειλαν στο δημοσιογράφο μια 15σέλιδη έκθεση με τη ζωή της φίλης του.



Το βέβαιο είναι ότι ποτέ δεν θα μάθει με ποιον τρόπο κατάφεραν να βρουν όλες αυτές τις πληροφορίες.



Οι χάκερ χρησιμοποιώντας τους εκλογικούς καταλόγους βρήκαν τις διευθύνσεις των γονιών της όπως και πολλών φίλων της αλλά και συναδέλφων της. Στη συνεχεία μέσω του προφίλ της στο Facebook βρήκαν τα ονόματα των συμμαθητών της, αλλά και των συμφοιτητών της όταν σπούδαζε Καλές Τέχνες στο κολλέγιο Σάιντ Μαρτίν στο Λονδίνο.



Κατάφεραν να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια τα ταξίδια στην Ευρώπη, στην Ασία αλλά και στην Καραϊβική που είχε κάνει. Αυτό το κατάφεραν απλά χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο Facebook που συνδέεται με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisοr. Κατάφεραν λοιπόν μα του δώσουν τη λίστα με τις 41 χώρες που είχε επισκεφθεί!



Ο Στίβ βλέποντας αυτή τη λίστα δεν πίστευε στα μάτια του ότι είναι τόσο εύκολο πλέον να μάθει κανείς τη προσωπική σου ζωή σε μια μόλις ώρα έχοντας απλά μόνο ένα όνομα. Γι’ αυτό προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε στο διαδίκτυο.

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Προχωρά σε 24ωρη απεργία την Τρίτη αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ που προωθεί η κυβέρνηση

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και σήμερα Κυριακή σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα και πολλά μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο

ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙΜ ΜΗΧΑΝΕΣ?

Σοβαρό ενδεχόμενο να παγώσει ξανά η αγορά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργεί η αναγγελία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης, να απόσχουν από την εργασία τους από τη Δευτέρα, καθώς θεωρούν εμπαιγμό από την κυβέρνηση τα όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση στις οδικές μεταφορές.




Οι ιδιοκτήτες φορτηγών, σε συνέλευση που έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά την πορεία με τα οχήματά τους στην πόλη το απόγευμα, αποφάσισαν από τη Δευτέρα να καταθέσουν τα κλειδιά από τα φορτηγά τους στις αρμόδιες αρχές και να μην εργαστούν.