PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

&

ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας

ενημερώνει τους επιχειρηματίες – μέλη του ότι

την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας (3ος όροφος)

θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση και στη συνέχεια εξατομικευμένες συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Πρεσβείας της Ν. Αφρικής με αντικείμενο τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και συναλλαγές με τη χώρα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

  1. Ο Πρέσβης της Ν. Αφρικής κ. Sr. Makgetla
  2. Ο Σύμβουλος της Πρεσβείας Ν. Αφρικής κ. J. Oberholzer
  3. Ο Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος κ. Αν. Μαυρίδης

Επιχειρήσεις με εξαγωγικό αλλά και εισαγωγικό προσανατολισμό, προσκαλούνται να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Με τιμή,

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Σημείωση: περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2351023210 ή στο e-mail: adviser@otenet.gr

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ...

ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ...

ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

ΦΙΛΕ ΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ....ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Γιώργος Καρατζαφέρης: Οι ηγέτες του τόπου δεν θα γίνουν «Νενέκοι»
Αύριο το μεσημέρι στη 1 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα βρίσκεται στην Κατερίνη, όπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος στην "Εκάβη".

ΠΕΡΙΜΕΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...

ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Τιμώρησε τον!


Επιπλέον 10 εκατ. ευρώ θα λάβουν τα κόμματα για τις εκλογές


Την απόφαση να λάβουν στο ακέραιο το ύψος της εκλογικής τους ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό τα κόμματα, έλαβε χθες Τετάρτη, η Διακομματική Επιτροπή υπό τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση.

«Άπιαστο όνειρο» συνεχίζει να είναι η αυτοδυναμία για τον δικομματισμό σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα».

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ


ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 26-04-2012 Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ
 Οι άποροι της Πιερίας αποκτούν ΠΛΕΟΝ το δικό τους ασφαλιστικό Γραφείο, στο οποίο θα εργάζονται τα παιδιά των οικογενειών τους. Την ιδέα αυτή συνέλαβε και υλοποιεί ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Τζήμας,    (Έφορος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας  Συντονιστής Δ/ντής Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης & Σύμβουλος Τραπεζοασφαλιστικών – Νομικής Προστασίας).
 Όπως ο ίδιος δήλωσε στις επαφές με τις οικογένειες των απόρων της Πιερίας διαπίστωσε  την τραγική οικονομική τους κατάσταση.  Οι οικογένειες αυτές έχουν παιδία τα οποία προφανώς εκ’ της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την Χώρα, μεγάλο ποσοστό ευθύνης έχουν οι πολιτικοί γι’ αυτό και με δεδομένο ότι η ανακάμψει ΔΕΝ είναι ορατή στο προσεχείς μέλλον, δεν έχουν καμία τύχη για εργασία. Έτσι με την ίδρυση του ασφαλιστικού αυτού γραφείου, τα παιδιά των απόρων θα μπορούν να εργάζονται και να εισπράττουν ένα μηνιαίο εισόδημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

Αποστασιοποιείται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το αμαρτωλό παρελθόν.


Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζει καθώς μας ενημερώνει ότι εκείνος ήταν αντίθετος με πολλά πράγματα από εκείνα που έκανε ο Γιωργάκης ο Στοχασισοπότης.
Θα σταθώ μόνον σε ένα: ήταν αντίθετος, είπε, με την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Για φαντάσου κυρ Βάγγο μου να πήγαινες λέει στη Βουλή την 06.05.2010 και να καταψήφιζες το Μνημόνιο Ι. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σήμερα.

ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,,,

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ.

Ο κόσμος δεν τους πιστεύει και τους κράζει.


Ο κόσμος δεν τους πιστεύει και τους κράζει. Γιούχα σε Αλευρά και Μπενύτο. Βαγγελιώ, να σου θυμίσω μια παλαιά διαφήμιση: "Είδες η ΔΕΗ";

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ..

O Nίκος Μπογιόπουλος σχολιάζει…

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Συμπιλίδης: Απάλλαξα την παράταξη από τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο.


Κυριάκος: 20 χρόνια περίμενε να εξαργυρώσει και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια…
Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,στην δήλωση Συμπιλίδη -που είπε πως νιώθει περήφανος που απάλλαξε την ΝΔ από τον πατέρα του και... τον προέτρεψε να πάει να κολλήσει κάποιο ένσημο-, ανέβασε την δικιά του απάντηση στο Facebook.
Διαβάστε τι είπαν:

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ.... ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;

 "ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ"
με τον Δημήτρη Παν. Κεραηλίδη
  • ΌΤΑΝ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΝΑ... ΈΤΣΙ.... ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ....
  • ΕΠΙ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΑΔΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.
  • Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ "ΚΑΝΟΥΝ" ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ....
  • ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;
  • ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ....
  • ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;
  • ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΣΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
  • ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;
  • ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ....
  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....
  • ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ...
  • ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;
  • ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ....
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσκόπηση MRB -> Στο 32,6% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου, οι άγνωστοι που του επιτέθηκαν, ανήκουν στην "Χρυσή Αυγή"...


Επίθεση δέχθηκε ο Πέτρος Ευθυμίου από αγνώστους στο Μαρούσι. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια συνάντησης με κατοίκους της περιοχής σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου έγινε στόχος ομάδας νεαρών οι οποίοι του...

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ "Διακατεχόμενος από τα ίδια αισθήματα οργής και θυμού, με όλους εσάς, αποφάσισα να είμαι στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
 
 
 
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ:
«ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ»
 
«Φίλες και φίλοι,
Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι όλοι οι Έλληνες  βιώνουμε την πιο κρίσιμη περίοδο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας  με τον πιο σκληρό και ανάλγητο τρόπο, από τις ντόπιες και ξένες δυνάμεις της νέας τάξης  πραγμάτων.
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, σηματοδοτούν την απαρχή μιας νέας πορείας,  αντίστασης, ανατροπής, αναγέννησης και δημιουργίας, νέων αγώνων για ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.
Διακατεχόμενος  από τα ίδια αισθήματα οργής και θυμού, με όλους εσάς,  αποφάσισα να

ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ..


Oργάνωση ανασύνταξης Πασοκ

από την Εθελοντική Ομάδα Πιερική Κίνηση.






Την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η παράδοση των παραγγελιών που έγιναν μέσω της Εθελοντικής Ομάδας Πιερική Δράση για τυρί φέτα και λευκό τυρί από το τυροκομείο Ολ. Παράδοση.
Η οργάνωση και η προθυμία των εθελοντών βοήθησαν έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες αμέσως
Λόγω του Πάσχα η παραγγελίες έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα επαναληφτούν σε συνδυασμό επιπλέον με κασέρι και ανθότυρο.

Συνεχίζοντας τις δράσεις της ενάντια στους μεσάζοντες και φέρνοντας σε άμεση επαφή τους καταναλωτές με του Έλληνες παραγωγούς, η Εθελοντικής Ομάδας Πιερική Δράση θα διαθέσει ένα ευρύ πλήθος προϊόντων στους κατοίκους του Νομού.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι παραγγελίες για υποστρώματα μανιταριών Πλευρώτους για καλλιέργεια στο σπίτι ενώ θα ακολουθήσει ομαδική παραγγελία για μέλι από παραγωγό της Πιερίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΧΑΣΑΠΕΤΗ






Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

ΝΟΔΕ Πιερίας


Συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Απριλίου 2012, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα με τη συμμετοχή των μελών της διευρυμένης ΝΟΔΕ καθώς και των υποψηφίων βουλευτών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Το συντονιστικό ρόλο της Επιτροπής έχουν ο κ. Κωνσταντίνος Μπόλης, πρώτος αιρετός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας καθώς και ο κ. Μόσχος Γιαλένιος, σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Δεν πρόκειται για μία τυχαία συνύπαρξη αλλά για μια συνύπαρξη ουσίας και έντονου συμβολισμού που σηματοδοτεί τη συστράτευση όλων των δυνάμεων, παλιών και νέων, της ΝΔ στην Πιερία, στην κρισιμότερη εκλογική διαδικασία της Μεταπολίτευσης.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα οργανωτικά και στρατηγικής και διατυπώθηκαν απόψεις από τους συμμετέχοντες για την καλύτερη πορεία του προεκλογικού αγώνα. Οι υποψήφιοι βουλευτές χαιρέτισαν τη συνεδρίαση και δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία του κοινού εκλογικού στόχου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Αστέριος Μπάσδρας


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Αστέριος Μπάσδρας, ένας άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινά της Κατερίνης και γενικότερα της Πιερίας, ο οποίος διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κατερίνης, νομαρχιακός σύμβουλος Πιερίας και υπήρξε δραστήριο στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας διατέλεσε γραμματέας.

Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...

Παραιτήθηκε ο Συμπιλίδης


Εκτός ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν είναι ο Γιώργος Συμπιλίδης.

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Ένα απίστευτα χαριτωμένο δελφίνι μόλις 10 ημερών βρέθηκε
από περαστικούς στην παραλία του...Montevideo, στην Uruguay. Το μωρό δελφίνι περιθάλφθηκε και τώρα είναι υγιέστατο!!!









































ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ, ΠΩΣ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;

Κάτι μου λέει πως ο Φώντας Μπαραλιάκος κατεβαίνει στις εκλογές για βουλευτής Πιερίας...
ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ, ΠΩΣ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;

Κι έτσι ο Δημήτρης Μπέης πήγε στην ΑΘΗΝΑ και τους έκανε ...Μπουρδ.#@#$ο

Ο Δημήτρης Μπέης κατέβηκε Αθήνα στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας και ποιός είδε τον ΘΕΟ και δεν φοβήθηκε.... ΧΑΜΟΣ.... Κι είχε τα δίκια του ο Καριτσιώτης διότι οι τύποι εκεί κάτω τα έκαναν μαντάρα... Από την Νότια Πιερία στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο δεν δέησαν να βάλουν ούτε έναν. Και βέβαια δεν φταίει γι αυτό ο "κοντός" γιατρός.... Φταίνε κάποιοι ΜΑΓΕΙΡΕΣ, που η ΚΟΥΤΑΛΑ δεν έκανε καλά την δουλειά της.... Κι έτσι ο Δημήτρης πήγε στην ΑΘΗΝΑ και τους έκανε ...Μπουρδ.#@#$ο!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ.... ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ.....

ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ...

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ένας άλλος Γιώργος Κωνσταντόπουλος βγαίνει μέσα από το νέο άνοιγμα στην κοινωνία της Πιερίας του πολιτικού....
Ο Υποψήφιος Βουλευτής με ΕΛΠΙΔΑ.... ΓΝΩΣΗ... ΕΜΠΕΙΡΙΑ.... βαδίζει στο αύριο του τόπου μας.
ΕΚΕΙΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.
Βέβαια ο πολιτικός είναι πλέον σοφότερος και ξέρει να κάνει αγώνες, καθώς με Εμπειρία, Γνώση και Εμπειρία περισσή, ατενίζει το μέλλον, ευοίωνο!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ...ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" 106,7

Βαγγέλης Ζαμαντζάς, Ελίνα Διαμαντοπούλου, Χρήστος Μυστρίδης, Δημήτρης Κεραηλίδης και Κατερίνα Τσαλού η ραδιοφωνική παρέα στον "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" 106,7 και στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR"
Tην ώρα που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία ξεκίνησε κι η εκπομπή του συλλόγου "ΖΕΥΣ" των δρομέων της Πιερίας στον "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" 106,7 εκεί στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΟΝ AIR" και καθώς όλο εκεί το σύστημα είναι ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ και συμμετοχικό μαζί κι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ του Νομού ως στήριξη!!!
ΕΚΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΑΝΤΖΑΣ.
ΕΚΕΙ ΚΙ Η ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΚΕΙ ΚΙ Η "ΑΡΧΗΓΟΣ' ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΗΜΕΡΗΣΙΑ"
ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ...
Οι δρομείς του Νομού Πιερίας, τα κατάφεραν και θα έχουν την εκπομπή τους κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 10 μμ.
Το δίωρο της υγείας εκεί...
Το δίωρο του αθλητισμού του ...ρομαντισμού!
Το δίωρο του συλλόγου δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"...

ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΡΟ..

Ένας ογκόλιθος της πολιτικής μας απειλεί ότι δεν θα είναι υπουργός!



«Με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του δεν αποτελεί εγγύηση για την διακυβέρνηση του τόπου» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης για τον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτοντας με έμφαση: «Εγώ σε κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπαίνω».