PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...

΄
Ξέρεις τι λέω Άκη Τάτση να ρωτήσεις σήμερα το βράδι στο δελτίο ειδήσεων της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ του Γιάννη Μαλτζάρη Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν.Πιερίας;
"ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ - ΣΥΓΝΩΜΗ;;;"

τι θέλουν οι συνδικαλιστές καθηγητές με τον πρώτο και μόνο Βουλευτή ΝΔ της Πιερίας;;;


bikiropoulos.blogspot.com ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ellas-andyindy.blogspot.com

ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 1939 ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ...ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ, ΤΩΡΑ;


ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ "ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ" ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΙ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΞΑΣΗΚΩΘΗΚΑΝ... ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑ.... ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ Μ@Μ@ΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΑΣ ...ΜΠΙΠ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΜΕΙΣ ΥΠΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γ@Μ... ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 1-1

Τα γκόλ   (Φουρτάδο 50' πεν.)-(Γκουγκουλιάς 41').

Ιωνικός: (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Σ. Παπαζούδης, Γεωργίου (63' Σιδέρης), Μπέριος, Λανγκλέ (67' Χατζηβασιλειάδης), Μπάγιτς, Φουρτάδο (52' Γάλας), Καφάσο, Κεφαλούκος, Μακράκης, Μωραΐτης.
Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης (46' Χατζηζήσης), Παντελιάδης, Εξουζίδης (66' Αγγελόπουλος), Μανουσαρίδης, Μαρτίνεζ, Μακρής, Πέντα, Φρέντερικς, Γκουγκουλιάς (80' Λαναρής), Θάνος 41' 0-1 Γκουγκουλιάς σουτ.
50' 1-1 Φουρτάδο πέναλτι (ανατροπή Κεφαλούκου από Εξουζίδη).
Με κίτρινη κάρτα τιμώρησε ο διαιτητής Αρετόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων (Ψυχογιός και Τσαρνάς οι βοηθοί από Κορινθία και Βοιωτία αντίστοιχα) τους Καλλιμάνη, Μακρή, Θάνο και Χατζηζήση, άπαντες από την πλευρά του Πιερικού.
από katerinisport

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣΕ Δούκα 92 - 77

Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας - 1η Αγωνιστική

«Χορτάσαμε μπάσκετ σήμερα», έλεγε κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας διεθνής διαιτητής και έτσι πραγματικά ήταν, αφού η εμφάνιση της ανανεωμένης ομάδας του Πιερικού Αρχελάου που νίκησε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με 92-77 δεν άφησε περιθώρια για διαφορετικά σχόλια.
Στα 10λεπτα: 27-19, 51-38, 73-53, 92-77.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Σιμητόπουλος και Ζαγορίδης.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Παπαμιχαήλ 1, Μητσάκης 7, Μόρφης 2, Γκέρος, Δαμαλής, Βίλας 2, Ράπτης 15(1), Γκογκίδης, Θεολόγου,
Ροδοστόγλου 34(5), Ψαρόπουλος 12(2), Τσουκ 19.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιαννόπουλος):Παξινός, Πασσαλίδης 8(1), Σταματόπουλος1, Μαγιντόμπε 5(1), Κακαβάς 4, Μελάς 15(2), Αχής, Υφαντής 15(1), Παπουλίδης 18,
Βερτούδος, Μπάλλας, Κουκουράς.

SMS

Τι κι αν σε κάνουν είδηση ή προτωσέλιδο; Ξέρεις πως κάποιοι σε χρησιμοποιούν... Όμως ξέρω πως εσύ νομίζεις πως τους χρησιμοποιείς... ΛΑΘΟΣ! Κι όταν έρθει η ώρα να θελήσεις κάτι εσύ απ αυτούς έ τότε θα σου γυρίσουν την πλάτη!!!

ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ "ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ...

ΠΑΣΟΚ ...ΝΔ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ - ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ...


Η ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΙΩΣ

ΚΟΥΙΖ: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΖΙ ...ΜΟΥ Έ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;


ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Εμείς δεν τα «πήραμε» ποτέ, ούτε και θα τα πάρουμε… Εμείς εργαζόμαστε εδώ για σας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ…
ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)  ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
*ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...

Του δημήτρη κεραηλίδη
  • ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ…
  • …αυτό μας αρκεί!
  • kerailidis@hotmail.com
  • Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες του PIERIA GR να συμμετέχουν με τις ανησυχίες τους στην προσπάθεια που κάνουμε για προσφορά στα ΠΙΕΡΙΚΑ πράγματα...
  • kerailidis@hotmail.com
  • Στείλτε μας επιστολές με όποια ανησυχία για τον τόπο μας... για τους ανθρώπους μας... για τις κοινωνικές μας δράσεις ή ...αδράνειες!
  • kerailidis@hotmail.com
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ...
  • ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...
  • ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
  • ...Α Φ Ι Λ Ο Κ Ε Ρ Δ Ω Σ
  • …και μην ψάχνετε γιατί, είναι τόσο, μα τόσο απλό, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ...ΑΝΕΣΤΗΣΕ!
  • Και το πάρτι συνεχίζεται…
  • Άσχετο: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑ

ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΗΣ ΝΔ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται  η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές. Στην συνεδρίαση, η οποία θα γίνει στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κ. Καραμανλής. Στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει και η εκλογή του νέου γενικού γραμματέα της ΚΟ και των πέντε αναπληρωτών του.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

...Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της κυβέρνησής του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας και είπε πως «αν δεν αφανίσουμε το χρέος, θα μας αφανίσει».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Καραμανλής


...εμφανίστηκε διατεθειμένος να στηρίξει ακόμα και «αντιδημοφιλή μέτρα» της κυβέρνησης, «αν είναι προς την σωστή κατεύθυνση και αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων».

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα


....εξέφρασε την εκτίμηση πως «το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει την ίδια συντηρητική πολιτική με τη ΝΔ». «Απέναντι σε αναιμικές απαιτήσεις και ελπίδες μπορεί να χειριστεί καλά και το εμπόριο του φόβου και της ελπίδας» είπε για το ΠΑΣΟΚ, επιρρίπτοντας ταυτόχρονα ευθύνες και στη ΝΔ, επειδή «ενίσχυσε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ με το να το κατηγορεί για παροχολογία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας


.....στην πρώτη του όμιλία στη Βουλή, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έριξε τον πήχη των προσδοκιών αμέσως μετά τις εκλογές και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι «δεν ακολουθεί την πεπατημένη, προεκλογικά να βγάζει φλας αριστερά και μετεκλογικά να στρίβει δεξιά».

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης


 άσκησε δριμύτατη κριτική τόσο στον Γ.Παπανδρέου, όσο και στον Κ.Καραμανλή, καταλογίζοντας στον τελευταίο ότι κάνει «αβάντα» στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. Επίσης, παρομοίασε τον κ. Παπανδρέου με «ασχημόπαπο, που έγινε κύκνος», λέγοντας ότι ο Κ.Καραμανλής είναι η «νεράιδα που τον μεταμόρφωσε».

ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ



Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.


Από τη Δευτέρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση με πρώτο κρίσιμο ραντεβού αυτό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τον Ευρωπαίο επίτροπο Χοακίν Αλμούνια.

Με ενδιαφέρον αναμένονται, εξάλλου, το απόγευμα οι ομιλίες της κας Ντ. Μπακογιάννη και των κ.κ. Δ.Αβραμόπουλου και Αντ.Σαμαρά, οι οποίες, όπως εκτιμάται, θα κινηθούν σε πνεύμα αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.