PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγαλοπρεπές … σπάσιμο!

Ματώνει... ο κώλος μας

Όταν τους είσαι άχρηστος σαν καταναλωτής δεν θα διστάσουν να σε κάνουν προϊόν...

Kαλημέρα κ. απευθείας αναθέσεις & σια... καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι της σιωπής... Δικαστής να φοράει παντελόνια δεν υπάρχει;

Μάγκες, τη βρουτσίσαμε...

Εχθρός του Λαού! Νεοφιλελεύθερος ταξικός αντίπαλος!



Ξέρετε ποιο κάθαρμα αποφάσισε να πάει το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,40 ευρώ το λίτρο;
Ο Παντελής Οικονόμου, τον Απρίλιο του 2012.
Γιατί λαέ οι εχθροί σου έχουν ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ και καλό είναι να...
γνωρίζεις ποιοι ευθύνονται για τα δεινά σου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία διορίζει υπουργό για την Ελλάδα...

Αλήτες, ψεύτες... Δωσίλογοι!




Γιωργάκης-Σαμαράς λένε ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ



Ο Γ.Α.Παπανδρέου το 2010 υπόσχεται ότι θα επαναφέρει συντάξεις, μόλις βελτιωθούν τα οικονομικά...
Ο Α. Σαμαράς το 2012 στη ΔΕΘ, δεν έχουν φυσικά βελτιωθεί τα Οικονομικά, αλλά πέτυχε η ληστεία του PSI αλλά επίσης υπόσχεται ότι θα επαναφέρει συντάξεις, μόλις βελτιωθούν τα οικονομικά...
Από netakias, μοντάζ Γρέκι

Πως σώθηκα από τους δίδυμους πύργους...

T' αληθινό μπόι...

ΠΙΟ ΤΟΥΡΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΨΑΡΑΣ...

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ...

ΟΛΟΙ μια γροθιά, να τελειώνουμε με τους ρουφιάνους και τα τσουτσέκια τους!



Ας δώσουμε υπόσχεση στους εαυτούς μας, ότι αυτό τον Χειμώνα δεν θα...
κρυώσει και δεν θα πεθάνει κανείς από πείνα!

ΕΟΠΥΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


στα πλαισια της επισκεψης του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης κ.Τσιπρα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) προσκλήθηκε για να συμμετάσχει, την Παρασκευή 14.09.2012, στη συνάντηση που θα έχει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας με συλλογικότητες και κινηματικούς φορείς, στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσκληση αγροτών και κτηνοτρόφων στην Πανελλαδική συνάντηση πρωτοβουλιών "Χωρίς μεσάζοντες"



Image
Φίλες και φίλοι,
Έχουμε εξηγήσει με επανειλημμένες ανακοινώσεις μας ποιοί είναι οι στόχοι της Πανελλαδικής συνάντησης των ομάδων και εθελοντικών οργανώσεων, που διοργανώνουμε στην Κατερίνη στις 15 Σεπτεμβρίου 2012.
Εκτενής ενημέρωση για τους στόχους αυτούς, περιέχεται και στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που έχουμε συντάξει και αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας.


Τα παραπάνω, δεν σημαίνουν πως η Πανελλαδική συνάντηση θα είναι κλειστή και αφορά αποκλειστικά και μόνο τις Ομάδες και τους Δήμους που υλοποιούν ή σκοπεύουν να υλοποιήσουν τη δράση «Χωρίς μεσάζοντες». Θεωρούμε επομένως την παρουσία των παραγωγών (αγροτών και κτηνοτρόφων), των Ομάδων παραγωγών και των αγροτικών Συνεταιρισμών, όχι απλώς αυτονόητη αλλά καταλυτική για την παραπέρα εξέλιξη του κινήματος, υπό τον όρο βέβαια ότι οι τελευταίοι πιστεύουν και ασπάζονται τις αρχές του κινήματός μας και ότι θα συμβάλλουν με την συνεργατική τους στάση στην εδραίωσή του.
Καλούμε λοιπόν όλους τους παραπάνω, τους Νέους Αγρότες της Πιερίας και όλους γενικά τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 15 Σεπτεμβρίου 2012.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού : Σχόλιο για τον ΚΥΡΙΟ Σ.Κ……




Βεβαιότατα αποφασιστική η συμβολή του φίλου μου Γιάννη Αμοιρίδη, γεγονός το οποίο τονίστηκε από τον Δήμαρχο στο Δ.Σ. και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Κολινδρό, καθώς και του κ. Ρουπακιώτη, Υπουργού Δικαιοσύνης,όσο για τον κ. Πρωθυπουργό, για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα ότι με όποιους μιλάει ο κ. Σαμαράς το γνωρίζει…! ή παίρνει άδεια από τον κ. Σ.Κ….!, αλήθεια σε τι υστερείτε Κύριε Σ.Κ….!και δεν τολμάτε να πείτε το ονοματεπώνυμο σας…

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού : Σχόλιο για τον ΚΥΡΙΟ Σ.Κ……




Βεβαιότατα αποφασιστική η συμβολή του φίλου μου Γιάννη Αμοιρίδη, γεγονός το οποίο τονίστηκε από τον Δήμαρχο στο Δ.Σ. και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Κολινδρό, καθώς και του κ. Ρουπακιώτη, Υπουργού Δικαιοσύνης,όσο για τον κ. Πρωθυπουργό, για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα ότι με όποιους μιλάει ο κ. Σαμαράς το γνωρίζει…! ή παίρνει άδεια από τον κ. Σ.Κ….!, αλήθεια σε τι υστερείτε Κύριε Σ.Κ….!και δεν τολμάτε να πείτε το ονοματεπώνυμο σας…

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τo Club προκηρύσει γενική συνέλευση των μελών του το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία μας με θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του Συνδέσμου αλλά και την εν γένει στρατηγική μας



Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τo Club προκηρύσει γενική συνέλευση των μελών του το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία μας με θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του Συνδέσμου αλλά και την εν γένει στρατηγική μας . Η συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που είτε έχουν διάθεση να βοηθήσουν σε μια κοινή προσπάθεια είτε θέλουν να εκθέσουν από κοντά τις ιδέες και απόψεις τους για την ομάδα και την κερκίδα. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι θα υπάρχουν προσφορές για νέες εγγραφές σχετικά με υλικά-εισιτήρια-συνδρομές-εκδρομές κ.α που θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της συνέλευσης.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ




Η οικονομοσυμβατική μελέτη και η στατική μελέτη του έργου για την αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγινίου συντάχθηκε, ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. Το τιμολόγιο και ο προϋπολογισμός του έργου έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και βάσει του εγκεκριμένουτιμολογίου του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Το έργο ελέγχθηκε ως προς την τήρηση της νομιμότητας των διαδικασιών ανάθεσης από την Αποκεντρωμένη Δ/κση Μακεδονίας– Θράκης και από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κατά τον προσυμβατικό έλεγχο.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί με λαϊκισμό να θέτει υπό αμφισβήτηση νόμιμες διαδικασίες να ενεργήσει ως ο ίδιος νομίζει.
………………………….

Εκ του Γραφείου Τύπου Δημάρχου Πύδνας –Κολινδρού  

Μερικά από τα αξιοθέατα της Πιερίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ο Πρέσβης της Πορτογαλίας κ. Joaquim Ferreira Marques και ο οικονομικός και εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας κ.Laurent Armaos κατά τη δεύτερη μέρα της παραμονής τους στην Πιερία.






Μερικά από τα αξιοθέατα της Πιερίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ο Πρέσβης της Πορτογαλίας κ. Joaquim FerreiraMarques και ο οικονομικός και εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας κ.Laurent Armaosκατά τη δεύτερη μέρα της παραμονής τους στην Πιερία.
Οι δύο επίσημοι προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου Πιερίας , συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο κ. Ηλ. Χατζηχριστοδούλου και τους συμβούλους του Δ.Σ. κα Χ. Παπαχατζή και Π. Μπατάλα , επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης το Μουσείο του Δίου , το Ναυτικό Μουσείο του Λιτοχώρου, παραλιακές περιοχές της νότιας Πιερίας με σημαντική τουριστική ανάπτυξη και γευμάτισαν σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής στο οποίο παρέστησαν και τοπικές αρχές.

Αυτό τη τριήμερο, δηλ. την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διοργανώνει τουρνουά 3 on 3.


Τουρνουά 3 on 3 από τον Πιερικό Αρχέλαο




Αυτό το τριήμερο


Αυτό τη τριήμερο, δηλ. την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διοργανώνει τουρνουά 3 on 3.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά αρχίζει στις 5 μ.μ. και τις άλλες μέρες στις 10 π.μ.

Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας και σε περίπτωση βροχοπτώσεων, στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Το τουρνουά συνδιοργανώνεται με τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» και συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Πιερικό Αρχέλαο.  

ΚΑΤΕΡΙΝΗ :


 Αναβάλλεται η διανομή φακών για την 22.09



Το πρόγραμμα της Πανελλαδικής συνάντησης πρωτοβουλιών θα διεξαχθεί κανονικά στο συνεδριακό κέντρο "ΕΚΑΒΗ"


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη διάθεση 8 τόνων φακής, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, μεθαύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012.
Η διανομή θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, το επόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Οι παραγγελίες θα ισχύσουν ως έχουν (χώρος διανομής, ώρα παραλαβής και παραγγελθείσες ποσότητες).
Θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας παρακαλούμε να ενημερώσετε φίλους και γνωστούς για την μεταφορά της δράσης στο επόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Mέλη της "Χρυσής Αυγής", έδειραν γιατρό...




Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας από μέλη της "Χρυσής Αυγής". Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πάτρας «Αλλαγή», μέλη του κόμματος έδειραν γιατρό του νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος ζήτησε..

Ο ταλιμπάν Καψής, ο Καλαματιανός του ΣΔΟΕ και τα άδεια ταμεία του κράτους!...




Και μετά τη διαπόμπευση (ενδεχομένως ορθώς) των καλλιτεχνών που ζουν με λιγότερα χρήματα και από έναν άνεργο και μετά από τις ύβρεις (ενδεχομένως ορθώς) στα social media, τι;

Για παράδειγμα, ο Μανώλης Καψής που πρωτοστάτησε στο twitter με...

Κύριε Κουίκ, θα σας κλείσω τον ήχο (ΒΙΝΤΕΟ)...




Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις...

Ένταση επικράτησε σήμερα στο κοινοβούλιο, μεταξύ του προεδρείου και του Τέρενς Κουίκ, με τον πρόεδρο να προειδοποιεί...

Κίτσος κατά Καψή...




"Αυτή είναι η γνώμη μου και την καταθέτω ακόμη και απέναντι σε αγαπημένους φίλους"...
Ο διευθυντής του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πήρε θέση για τα όσα έγραψε στο Twitter ο Μανώλης Καψής για τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Ο ...

«Καλωσορίσατε στο ανατολικό Βερολίνο»...












Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο σχολιάζουν διερχόμενοι πολίτες την τοποθέτηση του σιδερένιου φράχτη επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο Σύνταγμα.

Και...

Το ΔΝΤ ζητά μείωση συντάξεων και στην Κύπρο...




Σύμφωνα με πηγή της κυπριακής κυβέρνησης, την οποία επικαλείται το ΡΙΚ, το κλιμάκιο της τρόικας ζήτησε μεταξύ άλλων και μείωση των συντάξεων κατά 10%, ωστόσο η κυπριακή διαπραγματευτική ομάδα θεωρεί ότι τέτοιο μέτρο είναι ισοπεδωτικό.

Μάλιστα φαίνεται πως...

Έτοιμος ο τιμοκατάλογος για την ενοικίαση νησιών!...




Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) έχει εντοπίσει 40 ακατοίκητα νησιά και νησίδες, τα οποία θα μπορούσαν να ενοικιασθούν για ένα διάστημα έως...

"Κρατήστε το παιδί, δεν έχω να πληρώσω"




Απίστευτες ιστορίες δράματος εκτυλίσσονται σε καθημερινή βάση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, ιστορίες που αποτυπώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης σε ... όλο της το μεγαλείο. Ασθενείς που...

Αρχίζουν οι διαδικασίες πώλησης του 29% του ΟΠΑΠ...




Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αρχίσει η διαδικασία για την πώληση του 29% του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, κατά την επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, που θα ...