PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ...


Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ
ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...

META ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ
ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ??????
ΒΑΜΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ...
ΑΦΟΥ....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΝΤΖΥ

χάρηηηηη κατά που πάμε;;;;;;; είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε;;;


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ


ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;



Προς τον Δήμαρχο Κορινού Νίκο Αβραμίδη - ενταύθα...
Κύριε Δήμαρχε
Τι θα κάνετε με τα παιδιά που δουλεύουν χωρίς να ...δουλεύουν στη ΔΕΥΑΚορινού;;;
Τώρα μάλιστα που ήρθε το κόμμα σας στην εξουσία και θα βάλουν τάξη, γιατί τα παιδιά δεν ...ταχτοποιούντε; Και δεν μιλούμ για ρουσφέτι, αλλά για το δίκαιο του εργαζόμενου... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ;;;;

Μια γυναίκα, δύο άντρες ή 2 ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ

«Ευτυχώς που δεν μου κάνατε ερωτήσεις». Με τη φράση αυτή, την οποία είπε ενώπιον αρκετών δημοσιογράφων μετά το τέλος της κοινής συνέντευξής του με τον Σαμαρά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος «περιέγραψε» τα ... συναισθήματα του για την απόφαση του να μετακινηθεί στο πλευρό του υποψήφιου αρχηγού της Ν.Δ. Μια γυναίκα, δύο άντρες πλέον, μετά τη σημερινή δήλωση του Αβραμόπουλου ο οποίος αποφάσισε να συν - διεκδικήσει την αρχηγία της παράταξης με τον Σαμαρά, καθώς έβλεπε τα ποσοστά του να βυθίζονται. Κι ενώ στη συνέντευξη δήλωνε : «μαζί θα αγωνιστούμε με τον Αντώνη για την αναγέννηση της παράταξης» κι ο Σαμαράς απαντούσε: «μαζί με τον Δημήτρη θα πετύχουμε την αμφίπλευρη διεύρυνση της παράταξης», αμέσως μόλις έσβησαν τα φώτα των τηλεοπτικών συνεργείων , έλεγε : «δεν έχω καμία δέσμευση από εκείνον και εκείνος από μένα». Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι δίνουν κοινό αγώνα εναντίον της Ντόρας και την επόμενη μέρα αν ο Σαμαράς εκλεγεί πρόεδρος, ο Αβραμόπουλος θα αναδειχθεί σε κορυφαία θέση στην κομματική πυραμίδα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ: ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...ΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ....

NA TI "ΨΑΡΕΨΑ" ΑΠΟ ΤΟ blog TOY ΚΟΡΙΝΟΥ


"ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ" ΣΤΙΣ 22.30 ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ  ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ... ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...
Λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά εκεί στην Πιερία δεν θα έβλαπτε... Ειδικά όταν πρόκειται για το δικό μου καλό κι όχι για το δικό σας, λίγη προσοχή και αγάπη!

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ "ΚΑΙΕΙ" ΚΟΣΜΟ...


Τι ρεπορτάζ που "καίει" θα παίξει το βράδι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού ΚΑΙ ειδικά ο "αρχηγός" ΑΚΗΣ ΤΑΤΣΗΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;;

ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τώρα αυτή τη στιγμή στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο Ευγένιος Ολύμπιος "ανακρίνει" τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη... Εγώ στην Αθήνα παρακολουθώ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από το
site: http://www.diontv.gr/
ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΙΤΕ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
κάνε κλίκ

ΣΚΛΗΡΗ "ΑΝΑΚΡΙΣΗ" ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΙΟ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ - ΤΩΡΑ
www.diontv.gr

Colpo grosso, με ηλεκτροδοτήσεις αυθαιρέτων στην Πιερία

Σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για κύκλωμα πλαστογράφων πολεοδομικών εγγράφων στην Πιερία
Με πολεοδομικά παραστατικά «μαϊμούδες» πετύχαιναν την ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ αυθαίρετων κτισμάτων, κυρίως στις τουριστικές περιοχές του δήμου Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου

EPTA_EXOFYLLO2
Μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία είχαν στήσει κάποιοι, τα τελευταία χρόνια στο νομό. Το κόλπο ήταν απλό: Προσκόμιζαν στη ΔΕΗ πολεοδομικά έγγραφα για ηλεκτροδότηση κτισμάτων προ του ’55, με όλες τις υπογραφές από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας Πιερίας και με την απαραίτητη φωτογραφία του κτίσματος. Μόνο που τα έγγραφα ήταν «μαϊμούδες».
Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της Δικαιοσύνης και βρίσκεται, από τον περασμένο Αύγουστο, στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί και το πόρισμα της Διερευνητικής Επιτροπής που συγκρότησε ο περιφερειακός Διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης της ΔΕΗ, προκειμένου να ελεγχθούν όλες οι υποθέσεις ηλεκτροδότησης κτισμάτων προ του ’55, από τη ΔΕΗ Κατερίνης, την τελευταία δεκαετία.
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΑΒΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ....ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ...
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

O Aβραμόπουλος "γέρνει" υπέρ του Α. Σαμαρά

samaras-abramopoulos.jpg


Όπως σας γράφαμε και χθες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει λάβει τις αποφάσεις του, σχετικά με το ποιον θα στηρίξει για την ηγεσία της Ν.Δ. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Ελληνικό Αρκαδίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς φίλους και συνεργάτες του. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι τον προέτρεπαν να ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη, ο Αβραμόπουλος έδειχνε (σχεδόν) αποφασισμένος σχετικά με την επιλογή του. Θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, θεωρεί ότι από τη στιγμή που θα δημοσιοποιήσει την απόφασή του, ότι θα γύρει καθοριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Μεσσήνιου πολιτικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αβραμόπουλος σκέφτεται να προχωρήσει αύριο σε δήλωση - διάγγελμα, με την οποία θα εξηγεί τους λόγους της επιλογής του. Ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα επιλέξει ο πρώην υπουργός Υγείας για να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία σύμφωνα με την οποία καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του, έπαιξε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Αριστείδης Καλογερόπουλος, και τρεις πολύ στενοί φίλοι του, που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική.
www.parapolitika.gr

Ντ. Μπακογιάννη: Nα συγκρίνετε τη διαδρομή του καθενός μας...

Ντ. Μπακογιάννη: Nα συγκρίνετε τη διαδρομή του καθενός μας


«Ζήτω να συγκρίνετε τη διαδρομή του καθενός μας και να αξιολογήσετε την προσφορά μας στην παράταξη», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, από τα Γιάννενα η υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Στη διάρκεια της ομιλίας της έκανε δε ειδική αναφορά στον Ευάγγελο Αβέρωφ, σημειώνοντας πως ήταν «ένας μαχητικός αγωνιστής, ένας αγνός πατριώτης, ένας δυναμικός πρόεδρος, που κράτησε όρθιο το κόμμα στα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του 80». Απευθυνόμενη στους συγκεντρωμένους η κ. Μπακογιάννη, ζήτησε επίσης την ενεργό υποστήριξή τους επειδή συμφωνούν με την πολιτική της πρόταση. «Επειδή συμφωνείτε κι εσείς πώς η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει. Να ανανεωθεί. Να γίνει πιο σύγχρονη. Να εμπνεύσουμε ξανά όραμα, εμπιστοσύνη και περηφάνια στη βάση μας. Και να διευρύνουμε πολύπλευρα την επιρροή μας τόσο προς τα Δεξιά, όσο και προς το Κέντρο διότι εκεί κρίθηκαν οι εκλογές και εκεί θα κριθούν και οι επόμενες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ξαναβρούμε το συγχρονισμό μας με την κοινωνία. Να απορρίψουμε επιλογές που θα οδηγούσαν την παράταξή μας στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Δεν αξίζει αυτό στη Νέα Δημοκρατία», σημείωσε.
Τόνισε ακόμη ότι το κόμμα χρειάζεται «νέα γλώσσα, νέους κώδικες» για να αποκαταστήσει την επικοινωνία με εκείνους που γύρισαν την πλάτη και ιδιαίτερα τους νέους. «Χάσαμε μια εκλογή, δεν μπορούμε να χάσουμε και μια ολόκληρη γενιά», επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη.
Δήλωσε δε ότι στόχος της είναι να γίνει ξανά και σύντομα η ΝΔ η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο.
Αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ανοιχτό, πιο σύγχρονο και ελκυστικό κόμμα. Σημείωσε μάλιστα πως «οι σύγχρονες καθαρές θέσεις και η πολυσυλλεκτικότητα, δεν είναι έννοιες που αποκλείουν η μία την άλλη. Αντίθετα, σε ολόκληρη την Ευρώπη το βλέπουμε ότι πηγαίνουν χέρι - χέρι».
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «η παρατεταμένη εσωστρέφεια και η ομφαλοσκόπηση, είναι μια πολυτέλεια την οποία δεν έχουμε. Μπροστά μας έχουμε δουλειά».
Κατηγόρησε δε το ΠΑΣΟΚ πως «καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι ανέτοιμο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών. Ανέτοιμο να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας».
Σημείωσε μάλιστα πως «ήδη αρχίζει να πληρώνει το τίμημα του προεκλογικού λαϊκισμού του. Το βλέπουμε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου για να ικανοποιήσουν ελάχιστους προνομιούχους συνδικαλιστές, εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό. Το βλέπουμε στα παιχνίδια που παίζουν με το έλλειμμα και την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας. Το βλέπουμε και στην αδιαφορία τους για τις επιπτώσεις των αποφάσεών τους στη λειτουργία του Κράτους και στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, όπως έγινε με τα STAGE».
«Εμείς όμως, οφείλουμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω, από το να τα παρακολουθούμε. Οφείλουμε να κάνουμε ουσιαστική, αξιόπιστη, δυναμική αντιπολίτευση. Ενωμένοι, συντεταγμένοι, μαχητικοί», υπογράμμισε.
«Δεν μπορούμε πια να τους αφήνουμε ελεύθερο το γήπεδο να παίζουν. Το μέλλον των Ελλήνων, η προοπτική της χώρας, το κύρος και η αξιοπιστία της δεν είναι παιχνίδι. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει δυνατά, συστρατευμένα και συντονισμένα, για να υπηρετήσει το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Όσο έπαιξαν, έπαιξαν. Τελείωσαν τα ψέματα. Αυτό είναι το ισχυρό μήνυμά μας προς την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΩΡΑ:

"ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΟΚΥΨΕΙ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ..."

...ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ , ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ, ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΕΠ, ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ, ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ"..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΩΡΑ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ...
...ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ...!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...

"Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ" ..ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣ  ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ ΕΞΩ.."


"ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "

".....ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ..."

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ "ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΟ"  ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ....

ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ..?
ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ  ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΓΩΝΕΣ....ΒΑΦΤΗΚΕ Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ...
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ...

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ Ο ΝΕΟΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ"


apo TROKTIKO

 

Η γυναίκα του εκδότη και χωρίς τίτλο σπουδών έγινε γ.γ του υπουργείου Παιδείας

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η Θάλεια Δραγώνα έγινε γ.γ του υπουργείου παιδείας. Μας ταλαιπώρησαν τόσες μέρες για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει πτυχίο και είναι καθηγήτρια!
Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και...
κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

Άντε και εις ανώτερα.

Τα βιογραφικά τι τα θέλατε; Ας παίρνατε όποιους θέλατε...



Share on Facebook