PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Τι μέλει γενέσθαι…..Τι θα δούμε, τι θα ακούσουμε, τι προτείνουμε και πολλά άλλα είναι τα θέματα που θα σας δίνουμε από αυτήν εδώ τη στήλη, αλλά και η δική σας συμμετοχή είναι απαραίτητη, για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση.

- Την Πέμπτη 31 Μαρτίου. Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Προϋπολογισμός 2001.

- Την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 Εκλογές στο σωματείο επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών Αιγινίου.

- Εκδήλωση Αφιέρωμα για τα 40 χρόνια της Φιλαρμονικής Αιγινίου την Κυριακή 10 Απριλίου στις 6μμ. στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου.

- Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 16 και 17 Απριλίου στη Σφενδάμη - Sfendami Mountain Festival 2011

Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 31 Μαρτίου

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 31η του μηνός Μαρτίου έτους 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα :

Προϋπολογισμός έτους 2011 του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Δήμαρχος).


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.

Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής στο σωματείο επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών Αιγινίου.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 και από ώρα 11.00 έως 14.00 στην αίθουσα του παραρτήματος του Επιμελητηρίου, στο Αιγίνιο στην πλατεία Δημαρχείου.

Αιτήσεις υποψηφιότητας μπορούν να κατατίθενται στον κ. Πέτρο Τερζή τηλ. 23530 22441 ή 6979221911 μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011.

Εκδήλωση Αφιέρωμα για τα 40 χρόνια της Φιλαρμονικής Αιγινίου.

Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 6μμ. στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, είσοδος ελεύθερη συμμετέχουν οι, φιλαρμονική Αμπελοκήπων, Μακροχωρίου και Αιγινίου.

Την οργάνωση και επιμέλεια την έχουν τα μέλη και οι φίλοι της Φιλαρμονικής υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις…

Μέσα σε μια ανοιξιάτικη πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων έχουμε στρώσει το μαγικό χαλί για να αλλάξουμε έστω και για λίγο τη διάθεσή σας. Στις 16 και 17 Απριλίου η Σφενδάμη θα γεμίσει με παλμό, αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι διαδρομές είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους ποδηλάτες και τους δρομείς των αγώνων.

Θα πραγματοποιηθούν πέντε σεμινάρια με αξιόλογους ομιλητές το Σάββατο από τις 12.00 μ.μ. έως και τις 14.00 μ.μ. Ακόμα επιδείξεις με ποδήλατα, πατίνια, μπαλονοδρομίες, ντόπιες λιχουδιές, έθιμα και μουσική θα είναι το επιδόρπιο των εκδηλώσεων.

Ο χώρος της έκθεσης γεμάτος από εκθέτες με νέα προϊόντα που θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε.

Μην ξεχάσετε το αθλητικό μας παζάρι όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα είδη που έχετε. Καλώς να έρθετε!


Το καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Π.Ε Πιερίας

Στην Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 στη Θεσσαλονίκη για το Καλάθι των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, έγινε η παρουσίαση του τοπικού αγροτικού καλαθιού της Πιερικής γής.

Ο πραγματικά πλούσιος τόπος της Πιερίας μπορεί να αναδείξει μια πλειάδα τυποποιημένων και μεταποιημένων αγροτικών ποιοτικών προϊόντων. Το καλάθι ακουμπά την αλυσίδα παραγωγής των αγροτικών προϊόντων από τον σπόρο ως το ράφι και τα σημεία κατανάλωσης.

Το τοπικό καλάθι σχεδιάστηκε για να είναι ενταγμένο σε ένα αγροτικό περιφερειακό αναπτυξιακό σχεδιασμό, με ορίζοντα τουλάχιστο δεκαετίας. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του αγροδιατροφικού μοντέλου της Πιερίας η αύξηση της κατανάλωσης των τοπικών αγροτικών προϊόντων πετυχαίνοντας τη βελτίωση του εισοδήματος του παραγωγού, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας. Το τοπικό καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι ένα αντιπροσωπευτικό καλάθι Μεσογειακής Διατροφής υψηλής διατροφικής αξίας.

Το τοπικό καλάθι αποτελείται από ποιοτικά προϊόντα πιστοποιημένα Τοπικά Προϊόντα ή προϊόντα που έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν, αναδεικνύοντας την Πιερική τους Ταυτότητα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερικής αγροτικής οικονομίας, προωθώντας την ενίσχυση των εξαγωγών και την κάλυψη των τοπικών διατροφικών αναγκών, τη βελτίωση και σταθεροποίηση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορική διαχείριση των φυσικών μας πόρων.

Το αγροδιατροφικό μοντέλο διαμορφώνει ταυτότητα, ποιότητα, αειφορία, ανταγωνιστικότητα αγροτοκτηνοτροφική ανάπτυξη. Το σχεδιασμένο καλάθι των τοπικών προϊόντων είναι ενταγμένο σε ένα στοχευόμενο επιχειρησιακό σχέδιο που θα αποτελέσει τη βάση της αγροτουριστικής ανάπτυξης για την επόμενη δεκαετία που θα συνδέσει την αγροτική οικονομία, με την μεταποίηση, την τουριστική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Ευελπιστούμε τα αγροτικά προϊόντα που συνθέτουν το τοπικό μας καλάθι να οδηγήσουν στην ισόρροπη ανάπτυξη της Πιερίας και τα αγροτικά προϊόντα «σήμα κατατεθέν» της περιοχής μας να συνδεθούν με όλο τον παραγωγικό ιστό. Για να πετύχουμε πρέπει να οργανώσουμε τις μεθόδους παραγωγής, συγκέντρωσης, τυποποίησης προϊόντων, τις μορφές μεταποίησης και πιστοποίησης, και φυσικά, την οργάνωση των πρωτοβουλιών για εμπορία, προώθηση και προβολή των προϊόντων μας. Απώτερος στόχος, φυσικά, είναι η αύξηση του αγροτικού εισοδήματος.

Η αειφορική αγροτική ανάπτυξη απαιτεί ένα συνολικό διαχειριστικό πλαίσιο με βάση τη διασύνδεση της τοπικής αγροτικής κοινωνίας με τα γεωγραφικά όρια της περιοχής. Η παραγωγή των αγροτικών προϊόντων που θα συνθέτουν το αγροτικό καλάθι της Πιερίας είναι μια ουσιαστική ενεργητική πολιτική, μια καθαρή εξωστρεφής δράση που θα συμβάλλει σημαντικά στην προστασία και ενίσχυση των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και των καλλιεργειών δίνοντας την δυνατότητα και σε νέες καλλιέργειες να ενταχτούν βιώσιμα στην αγροτική παραγωγή.

Αναλυτικά το μεγάλο ποιοτικό αγροτικό τοπικό καλάθι της Πιερικής γης που βασίζεται στην Μεσογειακή Διατροφή περιλαμβάνει:

Το μαλακό και σκληρό σιτάρι κεντρικής και βόρειας Πιερίας. Δύο είδη σίτου εξαιρετικών θρεπτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Οι Σκοτινιότικες ελιές και το υψηλής ποιότητας παραγόμενο λάδι Πιερίας από αυτές. Τα παραγόμενα προϊόντα θα μπορούσαν να πιστοποιηθούν ως ΠΓΕ.

Το επιτραπέζιο Σταφύλι Πιερίας ποικιλίας Grimson. Η Πιερία έχει παράδοση στην καλλιέργεια της αμπέλου, παράγει πλέον ονομαστά επιτραπέζια σταφύλια.

Ο Τοπικός οίνος (κρασία και Λικέρ) Πιερίας πιστοποιημένος ως ΠΓΕ. Εξαιρετικής ποιότητας κρασιά -πολλά πιστοποιημένα ως βιολογικής γεωργίας- μπορούν να έχουν λαμπρό μέλλον.

Τα παραδοσιακά τσίπουρα των επιμέτρων περιοχών της Πιερίας. Για την ανάδειξη τους είναι απαραίτητη η τυποποίηση και συσκευασία τους.

Τα Ακτινίδια Πιερίας πιστοποιημένα ως ΠΓΕ, το πλέον αναγνωρισμένο προϊόν της Πιερικής γης .

Τα Κεράσια Ράχης και Κολινδρού. Το άριστο μικροκλίμα των περιοχών ανάδειξαν τα ονομαστά κεράσια. Ετοιμάζονται να πάρουν το δρόμο για την πιστοποίηση ως ΠΓΕ.

Το παραδοσιακό τσάι Ολύμπου Sideritis scardica: (Griseb). Από τα πιο ποιοτικά αρωματικά λευκά τσάι με φαρμακευτικές ιδιότητες.

Τα Κάστανα Παντελεήμων και Βρίας. Όποιος δε τα δοκίμασε ψητά στον πεζόδρομο της Κατερίνης δεν αισθάνθηκε την γλυκιά γεύση του χειμώνα. Η πιστοποίηση τους θα δώσει την θέση που του χρειάζονται.

Η Φράουλα Σβορώνου.

Τα καρπούζια και πεπόνια Δίου. Τα μποστάνια της περιοχής όλο άρωμα γεύση και δροσιά ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό επιδόρπιο για τον επισκέπτη μας.

Τα υπαίθρια και θερμοκηπίου λαχανικά της περιοχής Κατερίνης και του Αιγινίου. Μια δυναμική αγροτική δράση για την οικονομία της περιοχής δεδομένου ότι καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγκών της.

Το Μέλι της Ορεινής Πιερίας (Ολύμπου και Πιερίων). Ο πλούτος των λουλουδιών και η μοναδική χλωρίδα των Μυθικών μας βουνών δίνουν στις μέλισσες την άριστη πρώτη ύλη για να παράγουν το εξαιρετικής ποιότητας μέλι. Η πιστοποίηση του κρίνεται απαραίτητη.

Τα τυροκομικά προϊόντα ΠΟΠ (Φέτα, Κασέρι, Μανούρι, Μπάτζιός) Εξαιρετικά πιστοποιημένα προϊόντα της ηπειρωτικής Ελλάδος με πρώτη ύλη της τοπικής κτηνοτροφίας και το παραδοσιακό τοπικό γιαουρτάκι εξαιρετικό τοπικό προϊόν ευρύτατης κατανάλωσης και άριστης υγιεινής ποιοτικής διατροφής.

Τα Αυγά Πιερίας. Από τα τοπικά οικογενειακά πτηνοτροφία, ένα θρεπτικό προϊόν για την οικογένεια.

Τα Μύδια και οστρακοειδή Πιερίας. Ένα ακόμη προϊόν πασίγνωστο σήμα κατατεθέν της Πιερίας η πιστοποίηση απλός θα τα επιβραβεύσει.

Τα Αλιεύματα Θερμαϊκού - Παράκτιας Αλιείας Πιερίας. Η παράνομη αλιεία ο μεγάλος εχθρό τους.

Τα Κοτόπουλα Κατερίνης.

Τα Ορεινά χοιρινά Βρίας. Μεγάλη παράδοση, δεκαετίες, στην εκτροφή για αυτό το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Το κατσικάκι ορεινής Πιερίας. Εξαιρετικό προϊόν της τοπικής κτηνοτροφίας.

Τα εκτρεφόμενα θηράματα των Πιερίων και τα κρεατοπαρασκευσματά τους

Τα Παραδοσιακά γλυκά της Πιερίας.

Το άριστης ποιότητας βαμβάκι και ο Καπνός τύπου Κατερίνης στα εξαγώγιμα προϊόντα.

Τα ενεργειακά φυτά ηλίανθος, ελαιοκράμβη και σόργο.

Στο καλάθι της Πιερικής γης την θέση τους μπορεί να έχουν οι πιλοτικές και νέες καλλιέργειές όπως:

Τα Ρόδια της Πιερίας

Η φυσική γλυκαντική ουσία από την επεξεργασία της Στέβιας Καινοτόμα καλλιέργεια.

Η Τρούφα από την Ορεινή Πιερία. Άρχισε να γίνεται γνωστή στα καλά εστιατόρια. Έχει ελπιδοφόρο μέλλον.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω προϊόντα μπορούν να ενταχθούν στο διευρυμένο περιφερειακό καλάθι της Κεντρικής Μακεδονίας δίνοντας το στίγμα της Πιερικής τους Ταυτότητας. Η προσαρμοστικότητα του τοπικού μας καλαθιού στις σύγχρονες διατροφικές συνθήκες της Μεσογειακής Διατροφής και στην αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων από τους καταναλωτές αποτελεί το νέο πρότυπο αγροτικής ανάπτυξης.

Το τοπικό καλάθι αποτελεί ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων σε όλα τα σημεία της Πιερικής γης, αναδεικνύοντας την γεωγραφική ποικιλομορφία, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής και την ταυτότητά της.

Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΥΑΚ

Α/Α

1

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Μπουσνάκης Aστέριος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καρατζόγλου Χαράλαμπος

2

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Παπαγιαννούλης Αντώνιος

Παπατολίκα Σιτζόγλου Βικτωρία

3

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Κεραμιδιώτης Ευστάθιος

Γκουγκουρέλας Χρήστος

4

Σύμβουλος μειοψηφίας

Mπογιατζής Χρήστος

5

Εκπρόσωπος εργαζομένων

6

Εκπρόσωπος Κοινωνικού φορέα

ΕΚΑΣΚΕΜ

7

Δημότης

Γκόλτσιος Λάζαρος

Ηλιάδου Ανδρομάχη

8

Δημότης

Τσακπουνίδου Ελένη

Καζαντζανίδου

9

Δημότης

Σιαμάγκας Γιώργιος

Ντούρος Δημήτριος

Μονομετοχική

Α/Α

1

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Παπατολίκα Σιτζόγλου Βικτωρία ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καρατζόγλου Χάραλαμπος

2

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Ντόντης Λάζος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λεμονόπουλος Χρήστος

3

Σύμβουλος μειοψηφίας

Γκούνας Αθανάσιος

4

Εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα

Σύλλογος πιστοποιημένων εργοληπτών δημοσίων έργων

5

Δημότης

Τσαβδαρίδης αναστάσιος

Ναβροζιάδου Χαρούλα

6

Δημότης

Μπάσδρας Αστέριος

Δράντζιου Ολυμπία

7

Δημότης

Μαλεζά Σοφία

Αδαμόπουλος Κώστας

8

Δημότης

Φώτης Ορέστης

Τσιβανίδης Περικλής

9

Δημότης

Παπαγεωργιάδης Ηλίας

Δεμερτζίδης Διονύσιος

Δημοτικό Ραδιόφωνο

Α/Α

1

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Αθανασιάδης Παναγιώτης ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λιακόπουλος Αθανάσιος

2

Σύμβουλος πλειοψηφίας

Κυραϊλίδης Χρυσόστομος

Παπαγιαννούλης Αντώνης

3

Σύμβουλος μειοψηφίας

Στυλιανίδης αθανάσιος

4

Εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα

ΜΕΚ

5

Δημότης

Μωυσιάδης Ελευθέριος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταυριανίδου Ολγα

6

Δημότης

Γκριμούλας Βασίλειος

Μαλεζά Σοφία

7

Δημότης

Καραγιαννίδου Τσακιρίδου Κυριακή

Σωτηριάδου Μαρία

Κοινωφελής

Α/Α

1

Λεμονόπουλος Χρήστος ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ντόντης Λάζος

2

Μπερεδήμας Παναγιώτης

Πούλιου Περδίκη Ασημίνα

3

Σύμβουλος μειοψηφίας

Μαλτζάρης Ιωάννης

4

Σπυριδοπούλου-Παπαδοπούλου Ελένη

Δράντζιου Ολυμπία

5

Κουκουλής Κων/νος

Μπάσδρας Αστέριος

6

Σωτηριάδου Μαρία

Καλαιτζίδης Γεώργιος

7

Τσιβανίδης Περικλής ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αραβίδης Γεώργιος

8

Ελευθεριάδου Συμέλα

Σιαμάγκας Γεώργιος

9

Αδαμίδης Θεοδόσης

10

Εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα

Ιατρικός Σύλλογος

11

Εκπρόσωπος εργαζομένων

Δημοτικό Ωδείο

Α/Α

1

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Μπερεδήμας Παναγιώτης ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παπατολίκα Σιτζόγλου Βικτωρία

2

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Παπαζήσης Αναστάσιος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σατραζέμης Ζήνωνας

3

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Γιουμίδης Αλέξανδρος

Κυραιλίδης Χρυσόστομος

4

Σύμβουλος μειοψηφίας

Μάντζιος Αντώνης

5

Σύμβουλος μειοψηφίας

Φωτιάδης Νίκος

6

Δημότης

Ζησοπούλου Μαρίνα

Ελευθεριάδου Συμέλα

7

Δημότης

Διαμαντοπούλου Τριανταφυλλιά

Ηλιάδου Ανδρομάχη

8

Δημότης

Παρασκευάς Πέτρος

Κεραιλίδης Δημήτρης

9

Εκπρόσωπος εργαζομένων

ΝΠΔΔ

Α/Α

1

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Παπαδημητρίου Θωμάς ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σατραζέμης Ζήνωνας

2

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Γκοτζαμανίδης Γεώργιος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παπαζιώγας Νικόλαος

3

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Καρατζόγλου Χαράλαμπος

Μπουσνάκης Αστέριος

4

Σύμβουλος μειοψηφίας

Κυριακίδης Γεώργιος

5

Σύμβουλος μειοψηφίας

Κοκαβίδης Γεώργιος

6

Δημότης

Λαζαρίδου Ζαίρα

Ελευθεριάδου Συμέλα

7

Δημότης

Κεραηλίδης Δημήτριος

Κουκουλής Κων/νος

8

Δημότης

Αρβανιτίδου Ελισσάβετ

Δράντζιου Ολυμπία

9

Δημότης

Κορομπίλης Κων/νος

Σταυριανιδου Ολγα

10

Δημότης

Πατήρ Ιωακείμ Οικονομίκος

Σιαμάγκας Γεώργιος

11

Δημότης

Ηλιάδου Ανδρομάχη

Μπαζάκου Στυλιανή

12

Δημότης

Σωτηριάδου Μαρία

Ζησοπούλου Μαρία

13

Δημότης

Μιράντα Παππά

Γκόλτσιος Λάζαρος

14

Δημότης

Μαβίνης Αργύρης

Διαμαντοπούλου Τριανταφυλλιά

15

Εκπρόσωπος εργαζομένων

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Α/Α

1

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Παπαζήσης Αναστάσιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ντόντης Λάζος

2

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Πούλιου Περδίκη Ασημίνα

Μπατάλα Τζουμέρκα Καλλιόπη

3

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Νατσιός Νικόλαος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιτσιος Γεώργιος

4

Σύμβουλος μειοψηφίας

Μπίνιας

5

Σύμβουλος μειοψηφίας

Ανανιάδης Σταύρος

6

Δημότης

Δάφκος Ιωάννης

Δράντζιου Ολυμπία

7

Δημότης

Πολυχρόνης Κων/νος

Σωτηριάδου Μαρία

8

Δημότης

Κριθάρα Μαρία

Σταυριανίδου Ολγα

9

Δημότης

Καλαϊτζίδης Γιώργος

Καραγιαννίδου Κική

10

Δημότης

Ελευθεριάδου Έλλη

Λαζαρίδου Ζαίρα

11

Δημότης

Μυρωτή Παναγιώτα

Αραβίδης Γιώργος

12

Δημότης

Τσομπανοπούλου Μαρία

Μαλεζά Σοφία

13

Εκπρόσωπος Γονέων

14

Δντης Σχολείου

Μπουκλής φώτιος

Καψάλης Αναστάσιος

15

Δντης Σχολείου

Καραίσκος Δημήτριος

Γκρίτζιας Αστέριος

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Α/Α

1

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Κυραιλίδης Χρυσόστομος ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ντόντης Λάζος

2

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Γκοτζαμανίδης Γεώργιος

Παπαζήσης Αναστάσιος

3

Σύμβουλος Πλειοψηφίας

Αθανασιάδης Παναγιώτης

Ιτσιος Γεώργιος

4

Σύμβουλος μειοψηφίας

Μαλτζάρης Ιωάννης

5

Σύμβουλος μειοψηφίας

Οφείδης Σάββας

6

Δημότης

Καλαιτζής Χρήστος

7

Δημότης

Ντούρος Δημήτριος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μπίλα Ματίνα

8

Δημότης

Αποστολόπουλος Δημήτριος

Μπάσδρας Αστέριος

9

Δημότης

Μπιτόπουλος Βασίλης

Αμανατίδου Μαργαρίτα

10

Δημότης

Αραβίδης Γεώργιος

Μαλεζά Σοφία

11

Δημότης

Βρακόπουλος Αθανάσιος

Φαρφούρης Γεώργιος

12

Εκπρόσωπος Γονέων

13

Δντης Σχολείου

Γκανάτσιος Ιωάννης

Αλεξίου Ιωάννης

14

Δντης Σχολείου

Πρίντζιος Ηλίας

Γκόρτσος Δημήτριος

15

Εκπρόσωπος μαθητών

Χιονοδρομικό

1. Γκουγκουρέλας Χρήστος αναπληρωτής Γκουτζιούλης Βαγγέλης