PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ..

Κ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΑΡΘΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ


 Η πολιτική “ιδιωτικοποιείται” όταν ομάδες έχουν άμεση μη διαμεσολαβούμενη πρόσβαση στην πολιτική εξουσία την οποία χειρίζονται ως εργαλείο για ιδιωτικούς σκοπούς.
Πελατειακές σχέσεις
Με τον όρο πελατειακές σχέσεις εννοούμε «έναν συγκεκριμένο τρόπο κοινωνικής και ιδιαίτερα πολιτικής οργάνωσης της οποίας βασικό δομικό στοιχείο και χαρακτηριστικό θεμέλιο είναι το ζεύγος πάτρωνας-πελάτης» (Μavrogordatos 1983: 5).
O όρος «πελατειακές σχέσεις» από επιστημονικό εργαλείο ερμηνείας των σχέσεων κράτους – κοινωνίας σε ορισμένες κοινωνίες της περιφέρειας και ημιπεριφέρειας του σύγχρονου καπιταλισμού έχει μετατραπεί σε όρο του καθημερινού λεξιλογίου. Σε πολιτικές και δημοσιογραφικές συζητήσεις αποτελεί επωδό αντιδιαμετρικών αναλύσεων και συνολική εξήγηση της τρέχουσας αλλά και της μακροχρόνιας οργάνωσης και λειτουργίας του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Στην πελατειακή πολιτική, όσοι δρουν ζητώντας μια απάντηση ή ανταπόκριση εκ μέρους του κράτους, αξιώνουν από αυτό μια ευνοϊκή μεταχείριση σε βάρος άλλων ατόμων ή κατηγοριών ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στο δημόσιο, οι οποίοι παλιότερα συνήθιζαν να προσφεύγουν στον βουλευτή τον οποίο είχαν ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές, έμαθαν να αποτείνονται για τον ίδιο σκοπό σε μια γραφειοκρατία, δηλαδή στην κομματική οργάνωση της περιοχής ή του χώρου δουλειάς τους.

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

Πως θα σας φαινόταν η Λίτσα Γιαγκούση ως επιχειρηματίας;


Για να δώσετε μια απάντηση στο ερώτημα δεν έχετε από το να επισκεφθείτε το εστιατόριο της τραγουδίστριας.

Αποφάσισε λοιπόν να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο επιχειρηματικό χώρο και η ίδια επιβλέπει τα πάντα στο εστιατόριό της για να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες αλλά και οι επώνυμοι φίλοι της.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ν.Πιερίας.


Το "ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ" ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, όπως επίσης και το πεζοδρόμιο και ο δρόμος μπροστά από αυτό. Περίπου 100 άτομα έδωσαν δυναμικό παρόν στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία. 
  Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομη εισαγωγή της σ. Γνωσούλας Χαϊλατζίδου, η αποία στη συνέχεια παρουσίασε και τα βιογραφικά των υποψηφίων. Η βουλευτής Λάρισας Ηρώ Διώτη μίλησε για όλη την πολιτική κατάσταση, τη στάση και την απάντηση της Αριστεράς στα κρίσιμα προβλήματα του λαού μας. Η μάχη δεν τελειώνει με τις εκλογές, δεν τελειώνει στις εκλογές αλλά συνεχίζεται, μέχρι την πλήρη ανατροπή των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού, μέχρι την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, του σοσιαλισμού με ελευθερία και δημοκρατία, όπως υποστήριξε η Ηρώ Διώτη.
  Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες.
  Η Γιώτα Γκόρτσου-Ραπτοπούλου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συσπείρωσης του χώρου της κεντροαριστεράς στο Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο  του ΣΥΡΙΖΑ, και τη συμμετοχή των άνεργων γυναικών σε γυναικείους συνεταιρισμούς.
  Η Βικτωρία Γραβάνη μίλησε για τις δύσκολες περιόδους του ενωτικού μας σχήματος, για την ενδυνάμωση του χώρου μέσα από τις δυσκολίες και τη συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ ανένταχτων αγβνιστών,-τριών της Αριστεράς και των κινημάτων.

ΤΟ PIERIA -GR ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..

ΜΠΕΝΙ....

ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.



Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ Πιερίας δέχεται καθημερινά τους πολίτες, τους φίλους και ψηφοφόρους στην Κατερίνη, επί της οδού 25 Μαρτίου 8
Τηλ. Επικοινωνίας: 23510 79820,23510 79321

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ'" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 - 4 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η συνεργάτις του Δημήτρη Κεραηλίδη, Κατερίνα Νινιού με τα νέα από τις ομάδες της Αθήνας....

Τότε ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ με τον Δημήτρη Κεραηλίδη, την Κατερίνα Νινιού και καλεσμένο τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη τότε πρώεδρο της ΑΕΚ.....
Ξανά στις τηλεοράσεις....
Η εκπομπή " ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" καθώς μετά την ιστορία που έγραψε στην ΑΘΗΝΑ και στο EXTRA 3 τώρα έρχεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....
ΈΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ....
Ο Δημήτρης Κεραηλίδης θα βάλει την μπάλα ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ και η τότε συνεργάτις του ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΝΙΟΥ θα δίνει το δικό της στίγμα εκεί από την ΑΘΗΝΑ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ..ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!
Κι όλα αυτά από Δευτέρα 23 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 10 μμ από τηνΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....

"Έγκλημα" διέπραξε η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή καθώς το lip gloss της ήταν η αιτία να πεθάνει...

ένα κουνούπι. Το άτυχο έντομο κόλλησε στα χείλη της Φαίης Σκορδά και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει καθώς διαπίστωσε πως χωρίς να το θέλει το σκότωσε. Οι συνεργάτες της εκπομπής δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί μέχρι που η παρουσιάστρια ομολόγησε "Το σκότωσα παιδιά, δεν το πιστεύω! Χίλια συγνώμη, κόλλησε ένα κουνούπι πάνω στο lip gloss μου και το σκότωσα"! Το τι ακολούθησε μετά απλά δείτε το...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πολύ περισσότερο για πριγκίπισσες ακόμα κι αν αυτές είναι επικεφαλής κόμματος.




Δείτε φωτογραφία...
Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία μπορεί να διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού μετά από... τη συνεργασία της με τον Δημοσθένη Βεργή φαίνεται όμως ότι η προεκλογική εκστρατεία είναι τόσο δαπανηρή που αναγκάζεται να βάλει πωλητήριο στο ροζ υπερπολυτελές τζιπ της! Η τιμή χαμηλή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μόλις 7.5000 ευρώ. Τώρα βέβαια ποιος θα θελήσει να αγοράσει ένα ροζ τζιπ που γράφει πάνω Τζούλια είναι άλλο θέμα; Πάντως όσοι πιστοί προσέλθετε!









Στα 785.203 άτομα ανήλθαν τον Μάρτιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Οργανισμός την Παρασκευή, 343.054 είναι άνδρες (ποσοστό 43,69%) και 442.149 είναι γυναίκες (ποσοστό 56,31%). Ο... αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 1,93% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Οι 319.917 άνεργοι (40,74%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών.

Στην Περιφέρεια Αττικής αναλογεί το 35,14% των ανέργων που αναζητούν εργασία από το σύνολο της χώρας και στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας το 19,74%.

Στην ηλικιακή ομάδα από 30-54 ετών αναλογεί το 63,17% των εγγεγραμμένων ανέργων, στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 30 το 27,11% και άνω των 55 ετών το 9,72%.

Στο εκπαιδευτικό επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναλογεί το 46,92% των εγγεγραμμένων ανέργων, στο εκπαιδευτικό επίπεδο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (έως 3η Γυμνασίου) το 36,77%, στο εκπαιδευτικό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 15,16% και στο εκπαιδευτικό επίπεδο χωρίς εκπαίδευση το 1,16%.

Ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων ανέρχεται σε 302.331 άτομα και εμφανίζεται αυξημένος κατά 19.304 άτομα, ποσοστό 6,82% σε σχέση με το Φεβρουάριο.

Οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν σε 46.459, αυξημένες κατά 15,59% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (40.194) και μειωμένες κατά 11,22% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011 (52.332).

Οι απολύσεις (καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου) έφθασαν τις 22.111 (αυξημένες κατά 1,51% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 5,16% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011), οι λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου τις 13.497 (μειωμένες κατά 8,08% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 22,25% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011) και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις τις 18.415 (αυξημένες κατά 9,93% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 3,48% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011).

Το σύνολο των καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου και των λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ανέρχεται σε 35.608, το 62,10% του οποίου οφείλεται σε αποχωρήσεις από την αγορά εργασίας λόγω λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Το μέγεθος αυτό είναι μειωμένο κατά 2,36% από το Φεβρουάριο (36.467) και μειωμένο κατά 12,45% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011 (40.672).

Από τις παραπάνω ροές της μισθωτής απασχόλησης προκύπτει μείωση της μισθωτής απασχόλησης κατά 7.564 θέσεις εργασίας, έναντι 13.024 τον Φεβρουάριο και 7.419 τον Μάρτιο του 2011.

Ο καθένας ψηφίζει ότι γουστάρει, νιώθοντας πως δεν έχει σημασία ότι και να ψηφίσει...

Αυτή είναι η ανάλυση του Ντερμπεντέρη κατά την παροσουσιαση της δημοσκόπησης της GPO στο MEGA , όπου παρατηρείται μεγάλη... πολιτική ρευστότητα.
Η Νεα Δημοκρατία μπροστά με 19,1% , πίσω το ΠΑΣΟΚ 14,5 και ακολουθούν:
ΚΚΕ 8%
ΣΥΡΙΖΑ 7,3
Καμμένος 7,2
Δημοκρατική Αριστερά 5,9
Χρυσή Αυγή 4,1
ΛΑΟΣ 3,5
Δημοκρατική Συμμαχία 2,6.
Μετα ταύτα όπως λέει ο Ντερμπεντερης οτι κι αν ψηφίσει κανείς τι σημασία έχει...

ΟΙ ΕΡΖΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.


Τα δυο μεγάλα κόμματα αδυνατούν να πείσουν τον κόσμο για διαφορετικούς λόγους το καθένα, είπε στο σχόλιο του ο Στρατής Λιαρέλλης στον ΑΝΤ-1.













Το ΠΑΣΟΚ, γιατί αδυνατεί να θαμπώσει την εικόνα της τελευταίας 2ετιας (ανεργία, μειώσεις μισθών κ.λπ).
Και... η ΝΔ λόγω της εμμονής της στην αυτοδυναμία και στους αδέξιους χειρισμούς του Σαμαρά, όπως με τον Συμπιλίδη .
Η αλήθεια και οι ρεαλιστικές προτάσεις είναι τα μόνα που μπορούν να μεταπείσουν τους πολίτες.
Kαι με αυτά τα όπλα πρέπει να κινηθούν τα 2 μεγάλα κόμματα κατέληξε ο Λιαρέλλης.
Εύκολο είναι ?...

Τραγική είναι η επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

15,5% Δημοκρατική Συμμαχία, 9% η Νέα Δημοκρατία...
Τραγική είναι η επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου όχι μόνο βρίσκεται 6,5 μονάδες πίσω από τη Δημοκρατική Συμμαχία αλλά... ταυτόχρονα δίνει μάχη για τη 3η θέση με τη Δημοκρατική Αριστερά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Με την ψήφο του ελληνικού λαού είναι πολύ πιθανό στις 6 Μαΐου να γραφτεί μια ολόμαυρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού.

Η Χρυσή Αυγή, ένα φασιστικό κόμμα-τιμωρός που ... λατρεύει τις πρακτικές του παρακράτους, ετοιμάζεται να εκλέξει 10-15 βουλευτές, να εισπράξει την...


...κρατική χρηματοδότηση των κοινοβουλευτικών κομμάτων και -φυσικά- να απολαμβάνει πλέον υποχρεωτικά άφθονο τηλεοπτικό χρόνο.


Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, είναι εξαιρετικά πιθανό να στείλεις στη Βουλή κάποιον από τους παρακάτω υποψήφιους δολοφόνους με τις κουκούλες:



Στον τηλεοπτικό "αέρα" είναι πλέον το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ και του Ευ.Βενιζέλου.



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά , επέλεξε να... είναι στάσιμος και καθιστός σε γραφείο, ενώ δεν παρουσιάζεται κανένα άλλο πρόσωπο στο βίντεο.
Ο Βενιζέλος, σε πρώτο ενικό πρόσωπο,μιλάει για ανευθυνότητα της ΝΔ και κάνει λόγο για συγκυβέρνηση...

Τράτζικ...

H μαρτυριάρα η Μάγδα, ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες και πληροφορίες για την συνέντευξη.














Η... συνάντηση κράτησε 40 λεπτά .
Ιδού πως την περιγράφει η Μάγδα:

Φίλες και φίλοι, σήμερα θα σας γράψω, και θα σας αποκαλύψω όλα όσα έζησα και είδα, την Πέμπτη που μας πέρασε, πίσω από τις κάμερες της εκπομπής μας .
Ήταν μία συνάντηση για δύο, που τα είχε όλα .
Χαρά, άγχος, πίεση, αγωνία και τέλος το καλύτερο αποτέλεμα, δηλαδή ,μία ιδιαίτερη συνέντευξη που πρέπει όλοι αύριο να παρακολουθήσουν.
Τίποτα δεν έλειπε από την "ειδική αποστολή" της εκπομπής μας με τίτλο «Συνέντευξη στον Ε.Βενιζέλο » !!!
Το ραντεβού κλείστηκε δύο ημέρες πριν για την Πέμπτη το μεσημέρι στις 3:00 ακριβώς .
Και όταν λέμε τρεις, εννοούμε τρεις , γιατί το ραντεβού αυτό, είναι χρονομετρημένο από πριν, για όλους τους συνεργάτες των δύο ανδρών .
Η διάρκεια ,40΄ακριβώς . Η ομάδα της εκπομπής μπήκε σε συναγερμό για να είναι όλα έτοιμα.
Εγώ να πω την αλήθεια χάρηκα πάρα πολύ .
Αυτή την συνέντευξη, ήθελα πολύ να την δω στην εκπομπή μας.
Ο Γιώργος και ο Βαγγέλης απέναντι , σε μία κουβέντα που θα τα έχει όλα .
Σκληροί αντίπαλοι , ενδιαφέρουσα «μάχη », με δύο φίλους από τα παλιά , που ξέρουν πολύ καλά τα οικονομικά, με ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική και με σκληρές ερωτήσεις
Ο Γιώργος Αυτιάς είναι πανέτοιμος όπως πάντα .
Βρισκόμαστε στον 6ο όροφο, στο γραφείο του Προέδρου στην Ιπποκράτους, με 2 κάμερες , ηχολήπτες ,φώτα «υπερπαραγωγή ολόκληρη» όπως είπε και ίδιος και δεν είχε άδικο .
Εγώ και ο Μάνος Βελάνης ο σκηνοθέτης μας είχαμε λίγο άγχος για να πάνε όλα καλά, ο Γιώργος όπως πάντα καθόλου .
Χαλαρός, ψύχραιμος, έκανε πλάκα με τα παιδιά στο συνεργείο ,(του το χουμε πει εκατό φορές ,αν το χιούμορ και την πλάκα που έχει εκτός εκπομπής την είχε και στον αέρα θα ήταν τέλεια ) και κοιτούσε τις σημειώσεις του. Τα κορίτσια στο γραφείο (ευγενέστατα και πολύ φιλόξενα), μας προσέφεραν καφεδάκι και μας είπαν για το πρόγραμμα του κυρίου Βενιζέλου ότι είναι πολύ φορτωμένο και ο ίδιος προσπαθεί να τα προλάβει όλα.
Ο Πρόεδρος μπαίνει στο γραφείο, μας χαιρετά όλους , είναι βιαστικός και θέλει να τηρήσουμε τους χρόνους γιατί αμέσως μετά έχει σύσκεψη και συγκέντρωση στην Ν. Σμύρνη.
Η συνέντευξη ξεκινά και οι ερωτήσεις του Γιώργου πέφτουν βροχή .
Τα θέματα πολλά και ο χρόνος ελάχιστος.
Ο Πρόεδρος ξεκινάει λέγοντας «Πράγματι, είναι πολύς ο κόσμος που φοβάται πως μετά τις εκλογές θα υπάρξουν μέτρα και σκληρά μέτρα. Ας πούμε λοιπόν όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, δίνοντας και μια ρεαλιστική διέξοδο και λύση στο θέμα αυτό».
Η σύγκρουση αμείλικτη, ο ένας καλός στα νομικά και ο άλλος στα οικονομικά .
Η κουβέντα πάει στους φόρους, «Υπάρχουν πολύ έκτακτοι φόροι, εισφορές και τέλη και σταδιακά όσο θα πετυχαίνουμε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα, πρέπει να αφαιρούμε έκτακτους φόρους εισφορές και τέλη.
Γ. Αυτιάς: Για παράδειγμα ποιοι φόροι θα αφαιρεθούν; Ο πολίτης δεν αντέχει άλλο κ. Βενιζέλο.
Ευ. Βενιζέλος: Έχουμε για παράδειγμα την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, η οποία πρέπει με το που τελειώνει η περίοδος κρίσης, να αφαιρεθεί. Το Ειδικό Τέλος επί των Ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, πρέπει να αντικατασταθεί από τον ενιαίο φόρο ακινήτων που θα περιληφθεί στο εθνικό φορολογικό σύστημα.
Όποιος λέει ότι μπορεί να κάνει φορολογικές ελαφρύνσεις τώρα, άμεσα, λέει ψέματα. Διότι από κάπου θα αφαιρέσει, κάπου θα προσθέσει. Άρα το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι λανθασμένο και μπορεί να είναι και «Φρανκενστάιν».
Ο ένας προσπαθεί να ξεφύγει από τον άλλον και συνεχίζουν .
Γ. Αυτιάς: Κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή υπάρχει;
Ευ. Βενιζέλος: Υπάρχει, αλλά να σας πω γιατί υπάρχει.
Γ. Αυτιάς: Πώς υπάρχει κ. Βενιζέλο και γιατί υπάρχει;
Ευ. Βενιζέλος: Να σας πω γιατί υπάρχει, γιατί θεωρούν πολλοί, ήταν η συνέχεια της προηγούμενης παρατήρησης που κάναμε, ότι δε θα μας βγάλουν ποτέ, ακόμη κι αν μας πιέσουν να καλύπτουμε τις εσωτερικές ανάγκες με τα δικά μας λεφτά.
Η Ευρώπη δεν αποφασίζει ορθολογικά, στην Ευρώπη υπάρχουν 27 Κυβερνήσεις, 27 Κοινοβούλια, 27 λαοί, εκατοντάδες κόμματα, Κυβερνήσεις ασταθείς. Μπορεί να γίνουν κατά λάθος πράγματα τα οποία επιβάλλει δυστυχώς η αγορά, δεν είναι ορθολογικές και ελεγχόμενες οι αντιδράσεις, ούτε θεσμικές. Και πρέπει να σας πω ότι εγώ έχω ζήσει την πίεση των συζητήσεων για άλλα σενάρια, έτσι;
Οι συνεργάτες τους, και όλοι όσοι βρισκόμασταν πίσω από τις κάμερες παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον αυτή την μάχη η οποία κάποιες στιγμές έγινε πραγματικά πολύ σκληρή και οι τόνοι ανέβηκαν όταν η κουβέντα έφτασε στις βουλευτικές συντάξεις .
Γ. Αυτιάς: Η πολιτική σύνταξη χρειάζεται κ. Πρόεδρε; Δεν είναι προκλητική η βουλευτική σύνταξη; Τι δουλειά κάνεις; Δικηγόρος. Να συνεχίσεις στο Ταμείο σου.
Ευ. Βενιζέλος: Μισό λεπτό. Αυτό είναι το ένα σημείο. Το άλλο σημείο είναι ότι δεν πρέπει να επικρατήσει αυτό που λέγεται «εκφασισμός της κοινωνίας». Δηλαδή η αμφισβήτηση του κοινοβουλευτισμού. Γιατί η αμφισβήτηση του κοινοβουλευτισμού οδηγεί σε αμφισβήτηση της Δημοκρατίας. Αυτή τη στιγμή το πολιτικό σύστημα τείνει να αποκτήσει τη μορφή που είχε στη δεκαετία του ’50 στην Ελλάδα με την πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων και με την αδυναμία του πολίτη να κάνει μια επιλογή γιατί ο ίδιος είναι σε αμηχανία..
Το πολιτικό σύστημα έχει μεγάλη ευθύνη για την οικονομία. Το πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα ευθύνεται για την κρίση. Επειδή οι κρίσιμες πληροφορίες ήταν στη διάθεση πολύ λίγων ανθρώπων. Τώρα θα ήταν τραγικότερο λάθος, θα ήταν η εσχάτη πλάνη, χείρον της πρώτης, εάν η νέα μορφή του πολιτικού συστήματος συμπαρασύρει σε μεγαλύτερη κρίση και την οικονομία.
Γ. Αυτιάς: Ναι, αλλά η Δημοκρατία δεν είναι ακριβή και φθηνή. Η Δημοκρατία έχει τη δική της αξία. Δηλαδή ο μεγαλύτερος μισθός και η μεγαλύτερη σύνταξη για έναν Βουλευτή δε σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη Δημοκρατία.
Ευ. Βενιζέλος: Μα δεν αναφέρομαι σ’ αυτό εγώ. Εγώ αναφέρομαι στην ουσία του θέματος.
Γ. Αυτιάς: Ναι, αλλά ο κόσμος ξέρετε τι λέει; «Τρεις συντάξεις αυτός, μία εγώ κι αυτή είναι μισή».
Ευ. Βενιζέλος: Είμαι εναντίον των προνομίων των Βουλευτών, ξέρετε εγώ δεν ανήκω σ’ αυτούς οι οποίοι...
Γ. Αυτιάς: Θα φέρετε ολοκληρωμένο σχέδιο κ. Πρόεδρε;
Ευ. Βενιζέλος: Εγώ δεν έχω μπει στη Βουλή για ν’ αποκτήσω επάγγελμα.
Γ. Αυτιάς: Γνωστό αυτό.
Ευ. Βενιζέλος: Εγώ έχω δουλέψει στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Έχω ένσημα και ξέρετε ότι έχω μάλιστα την ευτυχία να έχω δυο επαγγέλματα, γιατί είμαι και δικηγόρος και καθηγητής Πανεπιστημίου. Δεν έχω γεννηθεί ούτε στο Κολωνάκι, έχω γεννηθεί στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ούτε μέσα στον κομματικό σωλήνα, τον κομματικό δοκιμαστικό σωλήνα. Προέρχομαι από την κοινωνία και προέρχομαι από εισοδηματικά στρώματα τα οποία ξέρουν τι σημαίνει ν’ αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα με δυσκολίες.
Άρα εδώ έχουμε μπροστά μας υπαρξιακά διλήμματα. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι υπαρξιακές. Και πρέπει η χώρα να ξημερώσει όρθια.
Ο κύριος Βενιζέλος μίλησε για όλα ,απάντησε σε όλα, και είπε αλήθειες , ήθελε να πει τις αλήθειες στον κόσμο που το έχει ανάγκη τώρα, περισσότερο παρά ποτέ .
Αύριο το πρωί στην εκπομπή μας στο ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί η συνέντευξη αυτή ολόκληρη , και πιστέψτε με θα συζητηθεί πολύ.
Και θα συζητηθεί, όχι μόνο για όσα απάντησε ο κύριος Βενιζέλος, αλλά και για όσα τον ρώτησε ο Γιώργος Αυτιάς ευθέως και χωρίς αναστολές .

Μάγδα Τσέγκου

το 97% των Ελλήνων διαπιστώνει ότι η φτώχεια αυξήθηκε στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, ενώ το 72% των Ελλήνων εκτιμά ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει

Ενδεικτικά της δραματικής πραγματικότητας που βιώνει ο ελληνικός λαός είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει πανευρωπαϊκή έρευνα για την φτώχεια, με την χώρα μας να ... κατέχει μια θλιβερή «πρωτιά», αφήνοντας πίσω της χώρες όπως η Λιθουανία, η Λετονία και η Βουλγαρία!

Είναι χαρακτηριστικό πως το 97% των Ελλήνων διαπιστώνει ότι η φτώχεια αυξήθηκε στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, ενώ το 72% των Ελλήνων εκτιμά ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει το 2012.

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται ο ένας στους δύο Έλληνες (51%) σε ότι αφορά τον κίνδυνο να βρεθεί χωρίς δουλειά στους επόμενους 12 μήνες, ενώ το 80% πιστεύει ότι, αν απολυθεί, θα δυσκολευτεί να ξαναβρεί εργασία.

Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, ο ένας στους δύο Έλληνες (45%) βρέθηκε στο σημείο να αδυνατεί να αγοράσει τρόφιμα ή να πληρώσει λογαριασμούς. Το ποσοστό αυτό τοποθετεί την Ελλάδα στη χειρότερη θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Επτά στους δέκα (73%) παραδέχονται ότι καθυστερούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Μάλιστα, για έναν στους δύο (45%) η εξόφληση των λογαριασμών αποτελεί πηγή μόνιμου άγχους, ενώ για το 28% των ερωτηθέντων η αποπληρωμή των υποχρεώσεων είναι πλέον αδύνατη.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων (63%) δυσκολεύεται πια να καλύψει τις δαπάνες περίθαλψης των ιδίων ή των συγγενών τους, ενώ το 79% πιστεύει ότι στο επόμενο διάστημα θα δυσκολευτεί ακόμη και με τα έξοδα φροντίδας των παιδιών.

Περισσότερο από κάθε άλλο Ευρωπαίο, οι Έλληνες φοβούνται ότι στο επόμενο διάστημα θα μείνουν πίσω στην πληρωμή των δόσεων του στεγαστικού δανείου ή του ενοικίου τους. Μάλιστα, ένας στους δέκα (11%) φοβάται ότι τελικά θα χάσει το σπίτι του.

Όσον αφορά τέλος το θέμα των συντάξεων, οκτώ στους δέκα ανησυχούν ότι η σύνταξή τους δεν θα επαρκεί για μια αξιοπρεπή ζωή στα γεράματα (το 28% το φοβάται και το 52% είναι σχεδόν πεπεισμένο).

ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.... ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ

Μιά φορά κι έναν καιρό ζούσε μιά αρκούδα....
Μιά αρκούδα που δεν έβρισκε στο δάσος ...δάσος!
Κι η αρκούδα, δεν κατάφερε να ζει....
Γιατί στο δάσος δεν είχε και σπηλιά!
Και έζησε κι αυτή καλά κι εμείς καλύτερα!!!

Ο καθένας ψηφίζει ότι γουστάρει, νιώθοντας πως δεν έχει σημασία ότι και να ψηφίσει...


Αυτή είναι η ανάλυση του Ντερμπεντέρη κατά την παροσουσιαση της δημοσκόπησης της GPO στο MEGA , όπου παρατηρείται μεγάλη... πολιτική ρευστότητα.
Η Νεα Δημοκρατία μπροστά με 19,1% , πίσω το ΠΑΣΟΚ 14,5 και ακολουθούν:
ΚΚΕ 8%
ΣΥΡΙΖΑ 7,3
Καμμένος 7,2
Δημοκρατική Αριστερά 5,9
Χρυσή Αυγή 4,1
ΛΑΟΣ 3,5
Δημοκρατική Συμμαχία 2,6.
Μετα ταύτα όπως λέει ο Ντερμπεντερης οτι κι αν ψηφίσει κανείς τι σημασία έχει...

ΟΧΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΡΕ.....

ΦΟΡΟΙ ΚΙ ...ΑΚΙΝΗΤΑ...
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΡΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
«Η ευτυχία είναι ένα πράγμα της ψυχής και όχι του σώματος. Η πηγή της βρίσκεται στην αφοσίωση και όχι στην ηδονή, στην αγάπη και όχι στην τέρψη.»
Ανρί Λακορντέρ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Τ



ΑΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ
ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΥΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣIΟΥΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ



1 ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ)

2 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

3 ΜΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

4 ΧΑΛΙΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

5 ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

6 ΧΑΤΧΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Πραγματικά, ΤΡΑΤΖΙΚ...

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πιθανότατα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Στην Ιπποκράτους ποντάρουν πάρα πολλά στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο πιστεύουν ότι θα ...
σηματοδοτήσει την ανανέωση του κόμματος υπό τον νέο αρχηγό κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Επίσης θεωρούν επικοινωνιακά αποφασιστικές τις συζητήσεις που θα προκαλέσει και γι’ αυτό τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν δεν διαρρέουν από καμία πλευρά, ούτως ώστε να μην καούν.

Η συμμετοχή της κυρίας Φώφης Γεννηματά θεωρείται δεδομένη. Ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει το δικαίωμα απεριόριστων εμφανίσεων στον Τύπο. Επίσης έχει θεωρηθεί επιτυχημένη επιλογή, αφού είναι αναγνωρίσιμη και παραμένει δημοφιλής σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Πιθανότατα να τοποθετηθεί στην δεύτερη ή τρίτη θέση.

Ένα άλλο πρόσωπο που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να συμμετέχει είναι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προερχόμενος από την Νεολαία του κόμματος και επιχειρηματίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης το 2007 ανήκε στους στενούς υποστηρικτές του κ. Βενιζέλου και στην πενταετία που μεσολάβησε δεν τον εγκατέλειψε ποτέ.

Ο κ. Βενιζέλος ενδέχεται να έχει στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους του πνεύματος σε εκλόγιμη θέση. Καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί που παραβρέθηκαν στην ομιλία του στο Μουσείο Μπενάκη ίσως κάνουν αποδεκτή την πρότασή του.

Μερικά από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι οι Πέτρος Μάρκαρης, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Μανουέλα Παυλίδου, Ναπολέων Μαραβέγιας.

Τέλος αναμένονται ονόματα – έκπληξη, αφού το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το έχει πάρει πάνω του και η κατάρτισή του αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό στην Ιπποκράτους.

Άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει...

Οικονομικές εξαγγελίες Σαμαρά την Κυριακή...


Κομβική σημασία αποδίδουν στη ΝΔ στην παρουσίαση, την Κυριακή, του οικονομικού προγράμματος «Ζάππειο ΙΙΙ» από τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας τα Νέα Σαββατοκύριακο, ο κ. Σαμαράς θα τονίσει ότι... το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι η «πολιτική σταθερότητα», ένα μήνυμα που εξυπηρετεί τη στόχευση για αυτοδυναμία, αλλά αφήνει και ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών.

Στη Συγγρού εκτιμούν ότι στις δύο εβδομάδες που απομένουν ώς τις εκλογές, το Ζάππειο ΙΙΙ θα καταφέρει να συσπειρώσει και να ανατάξει το κόμμα, καθώς και να δημιουργήσει ρεύμα νίκης.

Με τη βεβαιότητα ότι το οικονομικό σχέδιο της ΝΔ θα βρεθεί και στο μικροσκόπιο της τρόικας, οι ίδιες πηγές σπεύδουν να τονίσουν ότι η πρόταση του κόμματος «έχει

προσαρμοστεί στη νέα δανειακή σύμβαση» και κάθε παρέμβαση που οδηγεί σε αλλαγές σε επιμέρους προβλέψεις της συμφωνίας συνοδεύεται από ισοδύναμα μέτρα...

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ κατέστρεψαν τη χώρα...


«Τα δύο μεγάλα κόμματα ευθύνονται για το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση για το εάν θα παραμείνουμε στην Ευρώπη και παρόλ΄ αυτά δεν έχουν ίχνος τσίπας», σχολίασε στο... ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της «Δράσης» Στέφανος Μάνος και ζήτησε την καταψήφισή τους.

«Δε θα πρέπει να πάρουν ούτε 20% και τα δύο μαζί στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να σπάσουμε το καρτέλ του δικομματισμού.

Ο κ. Μάνος επεσήμανε ότι αιτία του κακού είναι το υπερτροφικό κράτος το οποίο θα πρέπει να μπει σε δίαιτα. Παράλληλα προέβλεψε ότι μετά τις εκλογές θα μπουν αναδρομικά και νέοι φόροι.

Τέλος ο πρόεδρος της «Δράσης» ξεκαθάρισε ότι δε χωρά σε κανένα κόμμα και ζήτησε να ψηφίσουμε όλοι με ψυχραιμία...

Πρόγραμμα

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...


Add To Facebook

Βενιζέλος.Βενιζέλος: "Δεν πήγαμε κι άσχημα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο


ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΥΣΤ....

Προεκλογικό Spot ΠΑΣΟΚ


Τιμώρησε τον!