PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ νΕΤΟ


Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


ΟΙ 4 ...ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ


Στο Perth της Αυστραλίας

 γινόταν χθες το βράδυ ένα πάρτι για το Helloween. Ηταν άνθρωποι μεγάλης κυρίως ηλικίας μου μαζεύτηκαν να γιορτάσουν μαζί. Το παρτι όμως εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν  το μπαλκόνι που βρισκόντουσαν πολλά άτομα κατέρρευσε. Περίπου 20 άτομα τραυματίστηκαν, κάποιοι αρκετά σοβαρά
(ΘΑ χαρουμε να επικοινωνησει μαζι μας ο αναγνωστης μασ στο PERTH...)

ΑΠΟ ΤΟΝ dr Seeng




...ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ...!!!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ



Σύμφωνα με τον εθνικό σχεδιασμό για την πανδημία γρίπης και έπειτα από πρόταση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), και του ΚΕΕΛΠΝΟ και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, αποφάσισε την παύση λειτουργίας του τμήματος Α2 και Γ3 του 8ου Γυμνασίου Αιγάλεω, από τις 31 Οκτωβρίου 2009 και για 7 ημέρες, λόγω εμφάνισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του ιού της νέας γρίπης καθώς και συρροής κρουσμάτων εποχιακής γρίπης.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ news 24/7


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ...

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009


ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ "ΑΦΕΝΤΕΥΕΙ" ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,  Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ κ. ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ...
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ..

ΤΡΕΛΛΟΜΠΛΟΓΚΕΡ...


ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΗΣΙΜΟ ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ...
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ....

ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ...!!!


«Tetro»



Η νέα ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Tetro» θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στην Ελλάδα την Κυριακή, στην τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Πανοράματος Κινηματογράφου. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, κάνει λόγο για μια «προσωπική» ιστορία ανταγωνισμού και κάθαρσης.
Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: ο νεαρός Μπένι, γόνος Ιταλών μεταναστών στην Αργεντινή, την οποία εγκατέλειψαν οικογενειακώς για να εγκατασταθούν στη Νέα Υόρκη, όταν ο μαέστρος πατέρας του γνώρισε την καταξίωση, επιστρέφει στο Μπουένος Αϊρες, αναζητώντας τον μεγάλο του αδερφό, Τέτρο, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής για πάνω από μια δεκαετία.
Η επανασύνδεσή τους όμως, δεν είναι διόλου όπως τη φανταζόταν, καθώς ο τελευταίος επιμένει να παραμένει ερμητικά κλεισμένος στον εαυτό του, αραδιάζοντας τις σκέψεις του σε ένα κομμάτι χαρτί που δε δείχνει ποτέ σε κανέναν… Το παρελθόν έρχεται έτσι στην επιφάνεια.

Tο πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 9ης αγωνιστικής:






ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Λάρισα-Άρης 16:45 ΝOVA

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 16:45 ΣΚΑΪ

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 19:00 ΝOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ηρακλής-Αστ. Τρίπολης 14:30

Καβάλα-Πανθρακικός 14:30 ΝOVA

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 14:30 ΝOVA

Εργοτέλης-ΑΕΚ 16:45 ΝOVA

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 19:00 ΝOVA



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγωνιστικές)



1. Ολυμπιακός 22

-. Παναθηναϊκός 22

3. Άρης 13

4. Εργοτέλης 12

-. ΠΑΟΚ 12

6. Αστέρας Τρίπολης 11

7. ΑΕΚ 11

-. Νέα Καβάλα 11

-. Πανιώνιος 11

10. Skoda Ξάνθη 10

11. ΠΑΣ Γιάννινα 9

--. Λάρισα 9

13. Ατρόμητος 8

14. Λεβαδειακός 7

15. Ηρακλής 7

16. Πανθρακικός 1

Ποινή φυλάκισης 19 μηνών με αναστολή

 επέβαλε το Τριμελές Εφετείο στον κ. Θέμο Αναστασιάδη και στα μέλη της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για την υπόθεση της δημοσίευσης, τον Ιανουάριο του 2008, φωτογραφιών από τις ιδιωτικές συναντήσεις της Εύης Τσέκου με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστο Ζαχόπουλο.

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους δημοσιογράφους για τις κατηγορίες των παραβάσεων των νόμων περί ασέμνων και περί προσωπικών δεδομένων.
Η κ. Τσέκου, κατηγορούμενη στην υπόθεση απόπειρας εκβίασης σε βάρος του κ. Ζαχόπουλου, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι διασύρθηκε με την επίμαχη δημοσίευση.
Σε πρώτο βαθμό οι υπεύθυνοι της εφημερίδας είχαν καταδικαστεί και πάλι σε 19μηνη ποινή φυλάκισης.

Υπέρ της εκλογής προέδρου από τα μέλη της ΝΔ τάχθηκε ο Κ.Καραμανλής



Ξεκάθαρη θέση υπέρ της εκλογής προέδρου από τα μέλη της ΝΔ έλαβε ο Κ.Καραμανλής, ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο.

Ο Κώστας Καραμανλής υπενθύμισε τη συμφωνία των τεσσάρων υποψηφίων με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει από τον επόμενο αρχηγό.
Kάλεσε όλα τα μέλη του κόμματος να μην αναλωθούν στην εσωστρέφεια, ώστε το κόμμα να εκλέξει το ταχύτερο δυνατό πρόεδρο και να ασκήσει το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο τέως πρόεδρος όρισε το τρίπτυχο πάνω στο οποίο πρέπει όλοι να κινηθούν στη ΝΔ: ενότητα, συνοχή, αλληλεγγύη.
Μιλώντας για την προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο, τόνισε ότι η παράταξη αυτή είχε πάντα την τόλμη και το σθένος να μιλά για τα σοβαρά και τα κρίσιμα του τόπου, χωρίς ποτέ να σηκώνει τη σημαία της ευκαιρίας.
Υπενθυμίσε τις θέσεις που ανέπτυξε στη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου, για την οικονομική κρίση, τις προκλήσεις στα εθνικά θέματα (αξιολόγηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας, το Κυπριακό και την ΠΓΔΜ), το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, αλλά και την τρομοκρατία.
Ο τέως πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε σειρά μεταρρυθμίσεων που δρομολόγησε η ΝΔ ως κυβέρνηση και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για αποφάσεις οι οποίες «απροσδιόριστα μετατίθενται για το μέλλον».
Σε κάθε περίπτωση, επανέλαβε ότι το κόμμα θα στηρίξει αποφάσεις της κυβέρνησης που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα βρίσκεται απέναντι σε αποφάσεις που -κατά τη ΝΔ- κινούνται σε λάθος κατεύθυνση.
«Η ΝΔ δεν θα σιωπήσει μπροστά στην ασυνέπεια και τις υπαναχωρήσεις» τόνισε χαρακτηριστικά, φέρνοντας το παράδειγμα των νέων με συμβάσεις Stage, την κατάργηση των υπουργείων Αιγαίου και Μακεδονίας-Θράκης.
Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε και στην απόφασή του να προκυρήξει πρόωρες εκλογές, υπενθυμίζοντας ότι πάντοτε έβαζε πρώτα το εθνικό συμφέρον.
Τόνισε ότι ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα και διαβεβαίωσε τα μέλη του κόμματος ότι θα είναι δίπλα τους.
Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τη συμπαράστασή τους και τις «όμορφες στιγμές» -όπως τόνισε- που πέρασαν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Μετά το πέρας της ομιλίας Καραμανλή ακολούθησαν -με αλφαβητική σειρά- οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία.

in.gr