PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ;;;;

ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.Έξω απο τον οικισμό ένας απέραντος σκουπιδότοπος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την προηγούμενη και την επόμενη μέρα.
Και τα έργα της επόμενης αποτελούν και την πιο εύγλωττη απάντηση, αυτή που όφειλε να δώσει η Δημοτική Αρχή αλλά της… διέφυγε!
H Ελλάδα παραμένει τραγικά πίσω σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε αποτυγχάνοντας να εφαρμόσει την κοινοτική πολιτική σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων που θέτει ως στόχο την εφαρμογή της ιεραρχίας ΠΡΟΛΗΨΗ - ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ. Υπάρχει όμως διέξοδος από το φαύλο κύκλο των σκουπιδιών και σήμερα που

ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ - ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ;

Γιατί κιτρινίζουν τα φύλλα το Φθινόπωρο;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αλλάζει το χρώμα των φύλλων στα δέντρα το φθινόπωρο; Γιατί το πράσινο γίνεται, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο; Ας μάθουμε γιατί τα δέντρα συμπεριφέρονται σαν «χαμαιλέοντες».

Το χρώμα στα φύλλα των φυτών οφείλεται σε τρεις χημικές ουσίες: στη χλωροφύλλη (που προσδίδει το πράσινο χρώμα) στα καροτενοειδή (κίτρινες, πορτοκαλί και καφετί αποχρώσεις) και στις ανθοκυανίνες (κόκκινο χρώμα).




Την άνοιξη και το καλοκαίρι παράγεται χλωροφύλλη σε μεγάλες ποσότητες. Στα φύλλα ωστόσο, υπάρχουν και τα καροτενοειδή, όμως σε μικρότερες ποσότητες και επικαλύπτονται από τη χλωροφύλλη. Γι’ αυτό το λόγο τα φύλλα έχουν

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤV 100 ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΗΣ TV 100 ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - Η ΤV1OO ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

Λάγιος Απόστολος. Μάντζιος Κώστας και Λεμονόπουλος Πλάτων στο
Litohoro Olympus Resort Villas & Spa , Πλάκα Λιτόχωρου.