PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ





ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ:

Αναρωτήθηκα χθες συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό στην Πέλλα : "Αν είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε μαθητές από τα Σκόπια στην Πέλλα και τη Βεργίνα για να διαπιστώσουν από μόνοι τους ότι δεν υπάρχει ίχνος άλλης γλώσσας πλην της Ελληνικής στην κληρονομιά των Μακεδόνων, θα μπορούσαν μετά να αποδεχθούν άκριτα όσα ανιστόρητα διδάσκονται στην πατρίδα τους."

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Θέμα: Ποια είναι η γνώμη σας;

Όπως διαβάζω στο blog parapolitika.gr, ετοιμάζεται η " πολιτική επιστροφή της Μαριέτας Γιαννάκου". Διαβάζω ότ στις 6 Μαίου θα γίνει η την πρώτη της εκδήλωση μετά την περιπέτεια της υγείας της - και τις εκλογές του Σεπτμέμβρη 2007- , ότι πρόκειται για την έναρξη της προσωπικής της προεκλογικής περιόδου, ότι ετοιμάζει μια άκρως συναισθηματική ομιλία, από την οποία δεν θα λείψουν και οι αιχμές για όσους συνέβαλαν καθοριστικά για να μείνει εκτός Βουλής. Και ότι η "δυναμική επιστροφή" της στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας έχει προκαλέσει πονοκέφαλο πρωτίστως στον Γιώργο Βουλγαράκη, την Άννα Μπενάκη και την Φωτεινή Πιπιλή.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Γιατί έμεινε εκτός Βουλής;
Ποιος επιθυμεί την επιστροφή της;
Γιατί αυτή η τεράστια προβολή; Από ποιούς;Και τι έκαναν όλοι αυτοί όταν έμενε εκτός ή όταν ήταν στην επικαιρότητα το βιβλίο ιστορίας που μιλούσε για "συνωστισμό Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης";

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...το πρόγραμμα

το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19:00) και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

ΑΕΚ-Άρης (Novasports 1)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)

ΟΦΗ-Εργοτέλης (Novasports 3)

Πανθρακικός-Λεβαδειακός (Novasports 4)

Πανιώνιος-Θρασύβουλος (Novasports 6)

Ολυμπιακός-Λάρισα (ΝΕΤ)

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (Alpha)

Ξάνθη-ΠΑΟΚ (ΕΤ3)

Προβάδισμα 7,5% για το ΠΑΣΟΚ

Στις 7,5 ποσοστιαίες μονάδες διευρύνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ (41,5%) έναντι της ΝΔ (34%), σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την εφημερίδα Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ. Στην τρίτη θέση ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Καραμανλής.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αστατο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη. Εντούτοις, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ




32 εκ. ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!

Εκατομμύρια άνδρες στην Κίνα δεν θα καταφέρουν ποτέ να βρουν σύντροφο: Η παράνομη τακτική πολλών ζευγαριών να προχωρούν σε επιλεκτική άμβλωση των θηλυκών εμβρύων έχει δημιουργήσει πλεόνασμα 32 εκατ. αγοριών, προειδοποιούν Κινέζοι και Βρετανοί επιστήμονες.

«Τίποτα δεν μπορεί να γίνει τώρα για να αποτραπεί αυτή η επικείμενη γενιά πλεοναζόντων ανδρών» γράφουν οι ερευνητές στο British Medical Journal.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Στην ομιλία του ο κ. Καραμανλής άσκησε και πάλι κριτική στο ΠΑΣΟΚ για ανευθυνότητα και λαϊκισμό. Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο είπε θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της υπευθυνότητας για να ξεπεραστεί η κρίση, κατηγορώντας προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου και το κόμμα του ότι δεν έχουν πρόγραμμα και αρκούνται να γίνονται αρεστοί σε όλους.

Παράλληλα έστειλε σαφές μήνυμα στην ΠΓΔΜ να πάψει να προκαλεί με τη στάση της.

«Δεν υπάρχουν παρακαμπτήριοι δρόμοι από την ομόφωνη απόφαση της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε επίσης στα έργα που εκτελούνται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2004 και μετά, είπε, έχουν υλοποιηθεί 2.092 έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,98 δισ. ευρώ. Και ο δείκτης απορροφητικότητας στην περιοχή έχει ανέβει στο 111%. Αναφέρθηκε ταυτόχρονα στα έργα που έγιναν ή βρίσκονται υπό κατασκευή στο νομό Πέλλας, όπως η νότια παράκαμψη της Εδεσσας, την οποία εγκαινίασε ο ίδιος το Σάββατο.