PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR" ΜΙΑ ...ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ

ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΑΘΟΣ ΚΙ ΑΓΩΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ;;;
 Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΟΝ AIR" ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ στο 41, χαμός από κόσμο κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ... 
ΆΛΛΩΣΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΣΠΟΡΤΣ ΚΑΦΕ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ATHLITIKO" TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΣΑΦΑΡΙ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ 106,7 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΩΣ ΑΜΙΓΩΣ  "ATHLITIKOS"....
ΝΑ ΚΙ Ο "ATHLITIKOS 106,7"
Στον χώρο υπάρχει το καφέ μπάρ που βλέπετε στις φωτογραφίες, ενώ ακριβώς εκεί δίπλα στους θαμώνες υπάρχει στον "αέρα" και ο "ATHLITIKOS" στα FM....

ΕΚΕΙ "ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ - ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ 

Απειλούν τους παραγωγούς να μην πωλούν απευθείας στους πολίτες φθηνά προϊόντα


Μπλόκο των μεσαζόντων στις απευθείας πωλήσεις

- Τους απειλούν ότι δεν θα αγοράσουν τα προϊόντα λέει η Επιτροπή Ανταγωνισμού
- “Σαρώνει” το κίνημα των τροφίμων σε όλη τη χώρα
Πριν καν κλείσει η δεύτερη εβδομάδα απ' την αρχή του “κινήματος της πατάτας” που αμέσως μετατράπηκε σε “κίνημα τροφίμων”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 Εν τέλει να που βρήκαμε και φωτογραφίες ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΜΠΟΥΜ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ και ξέσπασε η πυρκαγιά στην ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ του ΜΠΑΣΔΡΑ....
Σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους και περαστικούς που με μηχανάκια βρέθηκαν λεπτά μετά την φωτιά επί τόπου, ελέχθει πως ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜ.... έτσι ακριβώς το είπαν και ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ....
Στα χέρια μας έφτασαν κι αυτές οι αποκλειστικές φωτογραφίες των πρώτων λεπτών κι αυτό το καταλαβαίνουμε διότι ο καπνός, αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες είναι ΜΑΥΡΟΣ.... Όπερ σημαίνει πως μόλις τότε ξέσπασε το κακό!
Κάντε ζάπινγκ στις φωτογραφίες και θα δείτε πως άρχισε το ...δράμα!

200 € μηνιαίος μισθός

Χούντα είναι, θα περάσει!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ..

ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ...

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 75 ΤΟΝΩΝ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 75 ΤΟΝΩΝ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 75 ΤΟΝΩΝ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Δευτέρα 12-3-2012 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα μιλήσει ο γνωστός σε όλους μας οδηγός αγώνων αυτοκινήτου κ.Τάσος Μαρκουίζος (ΙΑΒΕΡΗΣ), με θέμα «Οδικό Έγκλημα» σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.
Με την ευκαιρία αυτή η εταιρεία Αφοί ΦΩΤΙΑΔΗ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «Αρτόκοσμος» www.artokosmos.com θα προσφέρει μετά από δωρεάν κλήρωση 3 δωροεπιταγές των 60 ευρώ για αγορά κράνους από την Εταιρεία ΜΟΤΟ-ΚΟΥΤΣΗΣ.
Το Δ.Σ. της Σχολής Γονέων ευχαριστεί θερμά για την ευαισθησία των χορηγών και περιμένει τους νέους μας στην Εκδήλωση της Δευτέρας 12 Μαρτίου στην ΕΚΑΒΗ.
Για το Δ.Σ.

Ο Γ.Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Μπίνιας Κωνσταντίνος Κορομπίλης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ..

Η ΔΗΜΑΡ προετοιμάζεται για τις εκλογές

Η Δημοκρατική Αριστερά θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο LIDO στο κέντρο της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέντευξη θα ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ για την Πιερία.

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο, μια φωτογραφία του αγαπητού κωμικού Βασίλη Τσιβιλίκα, που “έφυγε” από την ζωή τόσο ξαφνικά σε ηλικία 70 ετών.

Η φωτογραφία είναι από το 1961 και την ομάδα ποδοσφαίρου του... Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου “Ανατόλια” του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη.








Τότε ο 19χρoνος Βασίλης ήταν ο «βράχος» της άμυνας της ομάδας, όπως περιγράφετε σε ένα μικρό βιογραφικό, που συνοδεύεται από μια άλλη φωτογραφία από το Αμερικανικό κολλέγιο, στο οποίο επισημαίνεται και η αγάπη του για το θέατρο: “Το θέατρο επίμονα το μελετά και διακρίνεται για ζηλευτά χαρίσματα ηθοποιίας“…


Στο ίδιο αεροπλάνο Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος. Τι λέγαν...


Ήταν, πράγματι, μια ωραία ατμόσφαιρα. Οι δυο παλιοί συμμαθητές και στην μέση ο Μπενίτο. Τι λέγαν;

Οι... πληροφορίες περιορισμένες. Μόνο από τις εκφράσεις των προσώπων τους θα μπορούσε κανείς να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Αλλά και πάλι θα ήταν επισφαλές.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Ότι, από τους τρεις αυτός που μιλούσε περισσότερο ήταν ο Μπενίτο. Δεν τους άφηνε σε χλωρό κλαρί. Τους μούρλανε τους ανθρώπους...

Όλα τα λεφτά στη φόρα...


ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Μεγαλόστομες εξαγγελίες, ρηξικέλευθες προτάσεις, αλλά ο νόμος της αδράνειας είναι αυτός που τελικά χαρακτηρίζει το πολιτικό μας προσωπικό και στο θέμα που ανέκυψε με τον…. εκατομμυριούχο βουλευτή, που τελικά φαίνεται να μην είναι βουλευτής!

Νέο διαδικτυακό χτύπημα πραγματοποίησαν οι Anonymous.


Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο της ομάδας χάκερς, μπήκε η ιστοσελίδα του ΕΣΡ.

Μάλιστα, οι Anonymous στην ...

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΙ...ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ...


"Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης" χαρακτηρίζει το "κίνημα της πατάτας" σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
"Παίζουν και.... αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και προσθέτει ότι "το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα παρατηρητήρια τιμών και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού".



Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:


"Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.


Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα «παρατηρητήρια τιμών» και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού.


Η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται πρώτα και κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία. Οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ που δεσπόζουν σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η αισχρή ληστεία που κάνουν στη λαϊκή οικογένεια μαζί, κυβέρνηση μέσω φόρων και μονοπώλια εισαγωγής και επεξεργασίας του πετρελαίου, επαναλαμβάνεται στον ένα ή τον άλλο βαθμό σε όλους τους τομείς.


Η αλήθεια είναι ότι τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των φαρμάκων, της ενέργειας, και όλων όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση της λαϊκής οικογένειας. Ακόμα και εκεί που βγάζουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μεσάζοντες, το όφελος είναι γι αυτούς και όχι για το λαό που καταναλώνει.


Ο στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ. Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές. Αυτά τα μονοπώλια αξιοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η ΕΕ με την ΚΑΠ σε βάρος και της φτωχής αγροτιάς και των εργαζομένων - καταναλωτών.


Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ανάγκη άλλου δρόμου ανάπτυξης. Η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να καλύψει με επάρκεια, ασφάλεια και φθηνά, τις διατροφικές ανάγκες του λαού σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα καθώς και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Ότι αυτό δεν γίνεται καταδεικνύει πόσο είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους. Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει"...

ΤΟ PIERIA -GR ΣΤΟ SAND BAR.....


O ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ SAND BAR...

πόζες για τον Dior από την Mila Kunis

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες η ηθοποιός Mila Kunis για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης του Οίκου Dior ως πρόσωπο του οίκου.


Η 28χρονη Kunis, την οποία γνωρίσαμε στον «Μαύρο κύκνο» και στην κινηματογραφική ταινία «Friends with benefits», θα συμπληρώσει, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, το καστ της stop-motion animated κωμωδίας «Hell & Back».





Κι όμως υπάρχει μια χώρα που ζητά να πάρει ό,τι κι εμείς από την Τρόικα!

Μια χώρα που φέρεται να … «ζηλεύει» τις συμφωνίες που πέτυχε η Ελλάδα και εκτιμά πως...
έτσι μπορεί να σωθεί.



Η είδηση έχει να κάνει με την έκκληση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους ιδιώτες πιστωτές της για να επιτευχθεί μια … «ελληνικού τύπου» διάσωση της οικονομίας της χώρας της που έκανε η πρωθυπουργός της Τζαμάικα κυρία Portia Simpson Miller!

Η Τζαμαϊκανή πολιτικός δήλωσε ότι «θα ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια για τη χώρα της αν πετύχαινε μια συμφωνία διάσωσης κατά τα πρότυπα της Ελλάδας», καθώς αυτή την εποχή διαπραγματεύεται μια νέα δανειακή σύμβαση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Αν απολαμβάναμε μια διάσωση όπως η Ελλάδα, με την βοήθεια του Θεού, η Τζαμάικα θα αναπτυσσόταν και θα άκμαζε,» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζαμαϊκανή πρωθυπουργός. Το πιο απίστευτο όμως είναι πως η κυρία Simpson Miller δηλώνει ότι ακόμα κι αν δεν πετύχει όλα όσα «πέτυχε» η Ελλάδα πάλι ευχαριστημένη θα είναι: «Γνωρίζουμε πως δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε στον επίπεδο της Ελλάδας, αλλά αν μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή των χωρών του ΔΝΤ, τότε αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Το νησιωτικό αυτό κράτος της Καραϊβικής είχε εξασφαλίσει το 2010 συμφωνία ανταλλαγής των ομολόγων που είχε εκδώσει, ύψους 7,8 δισ. δολαρίων, με νέα ομόλογα πιο μακράς λήξης και με σαφώς πιο χαμηλά επιτόκια, αλλά η συμφωνία τελικώς κατέρρευσε καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση της χώρας δεν μπόρεσε να τηρήσει καμία δέσμευσή της έναντι του ΔΝΤ και των πιστωτών για σχεδόν έναν χρόνο.

Έτσι τώρα η κυρία Simpson Miller ανέλαβε να ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις με στόχο να πετύχει μια συμφωνία που θα επιτρέψει να μειωθεί το «βάρος» της χώρας που πέρυσι άγγιξε το 126% του ΑΕΠ.










ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ .





Τελικά οι Σέρβοι είναι ....αδέλφια μας!



Μάρτιος 1, 2012.

Βελιγράδι.

Ο μέσος μισθός στη Σερβία είναι ο χαμηλότερος στην περιοχή των Βαλκανίων και η πρόσφατη υποτίμηση του σερβικού δηναρίου ενισχύεται περαιτέρω η θλιβερή εντύπωση των μισθών και του βιοτικού επιπέδου, σύμφωνα με το ράδιο Β92.
Ο μέσος καθαρός μισθός στη Σερβία τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ανέρχεται στα 36.639 δηνάρια ήτοι 333 ευρώ.
Οι μέσοι μισθοί στις υπόλοιπες χώρες έχουν ως εξής:

Αλβανία- 380 ευρώ
Σκόπια- 380 ευρώ
Βουλγαρία- 390 ευρώ
Βοσνία/Ερζεγοβίνη- 450 ευρώ
Ρουμανία- 480 ευρώ
Μαυροβούνιο – 530 ευρώ
Κροατία- 800 ευρώ
Σλοβενία- 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων, οι Σέρβοι έχουν τους χαμηλότερους μισθούς στην περιοχή λόγω του μεγάλου ποσοστού των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, του μεγάλου αριθμού των συνταξιούχων, ενώ απέτυχε το πρόγραμμα της ιδιωτικοποίησης, έχει αυξημένη διαφθορά με οριακό έργο των κρατικών αξιωματούχων και χαμηλή παραγωγικότητα.

Στη Σερβία, οι μισθοί στο δημόσιο τομέα είναι 28 τοις εκατό υψηλότεροι από το μέσο όρο του μισθού στον ιδιωτικό τομέα, εκτός από ορισμένες εταιρείες που ο μισθός είναι δύο και τρεις φορές υψηλότερος, όπως στην αεροπορική εταιρεία JAT, όπου οι μισθοί είναι υψηλότεροι κατά 250% από αυτό του δημοσίου, στην επιχείρηση ‘Telecom Srbija’ 180% και στην ‘Srbija Gas’ 160% υψηλότερος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΠΑΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ....
Ο ΜΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ....
ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ...ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ! ΚΟΣΤΙΖΕΙ....
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΑΡΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ....ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!
Ά ΞΕΧΑΣΑ - ΟΠΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΕΙΑΣ.

“Σαρώνει” το κίνημα των τροφίμων σε όλη τη χώρα

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!! 2 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ....


Απειλούν τους παραγωγούς να μην πωλούν απευθείας στους πολίτες φθηνά προϊόντα

Μέγεθος κειμένου


Μπλόκο των μεσαζόντων στις απευθείας πωλήσεις- Τους απειλούν ότι δεν θα αγοράσουν τα προϊόντα λέει η Επιτροπή Ανταγωνισμού

- “Σαρώνει” το κίνημα των τροφίμων σε όλη τη χώρα

Πριν καν κλείσει η δεύτερη εβδομάδα απ' την αρχή του “κινήματος της πατάτας” που αμέσως μετατράπηκε σε “κίνημα τροφίμων” και η μαφία των μεσαζόντων αντέδρασε.

Ξεκάθαρα φάνηκε από χθες ότι πλέον οι παραγωγοί δέχονται απειλές, να μην μιλήσουν, να μην αποκαλύψουν (αν και είναι γνωστό δεκαετίες τώρα) πως οι μεσάζοντες εκτινάσουν τις τιμές και κυρίως να μην πουλήσουν.

Απειλούν ευθέως τους παραγωγούς και απαιτούν να σταματήσουν τις απευθείας επαφές με καταναλωτές, οργανώσεις και δήμους ανά την Ελλάδα και να σταματήσουν τις αποστολές προϊόντων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 δεκάδες πατατοπαραγωγοί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης... ξαφνικά δήλωσαν αδυναμία
να κάνουν έστω δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του καναλιού για το πως αυξάνονται οι τιμές.

Κάποιοι φαίνεται φοβήθηκαν την πληροφορία που θέλει την πατάτα να φεύγει απ' το χωράφι στα 15 λεπτά και να πωλείται στο ράφι στα 0,80 ευρώ!

Κάποιοι φοβήθηκαν πως ο κόσμος θα καταλάβει ότι πληρώνει τουλάχιστον 40 λεπτά στους αεριτζήδες και θέλησαν να σπάσουν τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας του κινήματος των τροφίμων.

Θέλησαν να “σπάσουν” τους παραγωγούς για μια ακόμη φορά, όπως κάνουν χρόνια τώρα.

Αν ο παραγωγός δεν πουλήσει απευθείας τότε θα γίνει αναγκαίος ο ενδιάμεσος, ο αεριτζής ο γνωστός-άγνωστος μεσάζοντας που καρπώνεται το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων...

"Αυτό κάνουν χρόνια τώρα", επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Eπιτροπής Aνταγωνισμού.

Έχουν δύναμη. Αγοράζουν ολόκληρες σοδειές, από ολόκληρες περιοχές και όχι μερικούς τόνους τμηματικά όπως γίνεται τώρα τελευταία με το “κίνημα των τροφίμων”. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού με την απειλή πως δεν θα αγοράσουν στο μέλλον τα προϊόντα των παραγωγών επιβάλλουν στόματα κλειστά, ώστε κανείς να μην μπορεί να πατάξει την αισχροκέρδεια.

Δεκαετίες τώρα. Τώρα όμως προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.

Ειδικά από τη στιγμή που κάποιοι, νέοι κυρίως αγρότες προσπάθησαν να οργανωθούν ακόμη και στο διαδίκτυο ώστε να δέχονται μαζικά παραγγελίες απευθείας από καταναλωτές οι μεσάζοντες ένιωσαν απειλή και έτσι απάντησαν με την ίδιο τρόπο.

Τα στοιχεία ωστόσο δείχνουν ότι το κίνημα των τροφίμων ήδη πάει να μετατραπεί σε... τσουνάμι ξυπνώντας ακόμη και το κράτος που ετοιμάζει διαδικτυακό δημοπρατήριο.

Σε ιστοσελίδα που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης κάθε παραγωγός θα αναρτά τα προϊόντα και τις τιμές του ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να κάνει παραγγελία απευθείας.

Τα νεότερα από το κίνημα των φθηνών προϊόντων

- Ο Δήμος Παλλήνης εξακολουθεί να δέχεται αιτήσεις για φθηνές πατάτες έως τις 8 Μαρτίου στο δημαρχείο της πόλης.

- Στον χορό μπήκε και ο Δήμος Αργυρούπολης: Εκεί θα γίνει διανομή πατάτας 50% φθηνότερα.

Με πρωτοβουλία της παράταξής "Αγώνας για το Μέλλον" και του επικεφαλής της κ. Γιάννη Κωνσταντάτου υπήρξε επικοινώνησε με τους παραγωγούς σε Νευροκόπι και Δράμα και κατόπιν μιας αρχικής συμφωνίας μαζί τους εξασφαλίσθηκαν πατάτες σε προνομιακή τιμή (σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα και τις λαϊκές) με 0,32€ το κιλό για παραγγελίες ανά 10κιλά (3,2 €). Δηλαδή 50% φθηνότερα από τις τρέχουσες τιμές.

- Ο Δήμος Γαλατσίου, καλεί τους δημότες και κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να προμηθευτούν φθηνές και καλές πατάτες να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους) τηλ. 210-2143300 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.galatsi.gov.gr, στα Νέα – Ανακοινώσεις.
Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο παραγγελίας στο ισόγειο του Δημαρχείου από τις 09:00 έως τις 17:00. Η τιμή του κιλού βγαίνει στα 0,28 ευρώ. Σημειώνεται ότι θα διατίθενται συσκευασίες των 20 κιλών με 6,40 ευρώ και των 30 κιλών με 9 ευρώ στις τιμές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 13%.

Η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μετά τις 09:00 στο χώρο του υπαίθριου παρκινγκ δίπλα στο Δημαρχείο.

ΑΝΤΩΝΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΑΣ Ο ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Όταν βλέπεις αυτή την φωτογραφία, μη μου πεις ρε Συνέλληνα πως δεν "σαλτάρεις" γιατί θα είναι ψέματα.
Όποιος την βλέπει σίγουρα αρχίζει και σκέφτεται τα περί συνκυβένησης κλπ κλπ κλπ'
ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
Μιά εικόνα 1000 και πλεόν λέξεις για τους δύο της ΤΩΡΙΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Παπαδήμου.... ΑΝΤΩΝΟΓΙΩΡΓΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.....
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

Έλληνα πλήρωνε τα χαράτσια του Μπενύτο! Του αυριανού υπουργού στην κυβέρνηση Σαμαρά!

Πλέον είμαι σίγουρος. Τα γενόσημα είναι επικίνδυνα.


Είχα αμφιβολίες για το κατά πόσο τα γενόσημα είναι επικίνδυνα για την υγεία. Μέχρι που είδα την διαφήμιση του υπουργείου Λοβέρδου που προσπαθεί να μας καθησυχάσει.

Ο ακατονόμαστος!...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ...ΞΑΝΑ;

‎'Ενας αντρας πηγε μπροστα σε ενα κοινο και τους ειπε ενα αστειο...
Ολοι γελασαν..
Μετα απο λιγο τους ξαναειπε παλι το ιδιο αστειο...
Aυτη τη φορα πολλοι λιγοι ανθρωποι γελασαν...
Μετα απο λιγο ξαναειπε το ιδιο αστειο....Δεν γελασε κανεις...
Ησυχια επικρατησε...
Τοτε ο αντρας χαμογελασε και ειπε:

Αν Δεν μπορειτε να γελατε συνεχεια με το ιδιο πραγμα...
Τοτε γιατι κλαιτε για κατι ξανα και ξανα?

ΥΠΕΡ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Ρε αρχικλεφταράδες, ρε τσανάκια του κερατά, ρε υπάνθρωποι, την Εργατική Εστία γιατί την κλείσατε; Μήπως οι παροχές της Εργατικής Εστίας βάρυναν τον κρατικό προϋπολογισμό; Δικά μας λεφτά ήταν ρε ξοφλημένοι, εμείς τα δίναμε και τα παίρναμε πίσω σε θεατρικά εισιτήρια, σε βιβλία, σε κοινωνικό τουρισμό…
Δικά μας λεφτά ρεεε…
Τώρα θα μου πείτε κι αυτά που...
μας κλέψατε δικά μ...ας δεν ήταν;
Και τα αποθεματικά της Εργατικής Εστίας τι γίνονται ρε ψοφίμια; Θα τα δώσετε κι αυτά μπαξίσι στις κωλοτράπεζες;
Υπέρ κλεφταράδων και πουλημένων τομαριών, ε;
Άχρηστοι, έ άχρηστοι… Εσείς δε μπορείτε να βάλετε σα τάξη τα οικονομικά των μπατιρισμένων κομμάτων σας και θέλετε να βάλετε τάξη σε μια χώρα που την ρίξατε στον καιάδα της μιζέρια και της απαξίωσης;
Και μας πουλάτε και «σωτηρία» από πάνω… Ε ρε κλοτσοπατινάδα που σας χρειάζεται…