PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ JUNIOR ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ Σ Ε ΔΡΑΣΗ,
 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Τέκνο ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΣΕ ΔΡΑΣΗ..!!!!

Θανάσης Μπίντας


Ο Θανάσης Μπίντας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Ν. Πιερίας με το συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας τη Βόρεια Πιερία, και συγκεκριμένα τα χωριά του Παλαιού Ελευθεροχωρίου, της Σφενδάμης και των Αλωνιών. Αφού συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, άκουσε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους και δεσμεύτηκε να συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση της ανάπτυξης και στην άρση του απομονωτισμού του Βόρειου αυτού τμήματος της Πιερίας.




Θανάσης Μπίντας,Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας

του συνδασμού Κυριάκου Βελόπουλου “ Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις”


ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡ, ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Ανάπτυξη δύναμης της Frontex στον Εβρο

Διευκρινίσεις για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ικανοποιήσει το αίτημα της Ελλάδας σχετικά με την ανάπτυξη δύναμης της Frontex στον Εβρο, ώστε να αντιμετωπιστεί το αυξανόμενο κύμα λαθρομεταναστών, έδωσε στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτρόπου Σεσίλια Μάλστρομ.

Σε εξέλιξη η διακαναλική

Σε εξέλιξη η διακαναλική συνέντευξη του  πρωθυπουργου Γιώργου Παπανδρέου από το Μέγαρο Μαξίμου. Αναμένεται να  διαρκεσει έως τις  22.30. 

ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ..!

ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΧΙ ΤΟΥ ΄40"


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ -ΣΤΕΚΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ "ΛΕΕΙ" ΟΛΑ.!!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ... ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

TO ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ

TO ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ




Στίχοι Ιάκωβος Καμπανέλλης

Μουσική Σταύρος Ξαρχάκος

Πρώτη εκτέλεση Νίκος Ξυλούρης




Μεγάλα νέα φέρνω από κει πάνω


περίμενε μια στάλα ν΄ανασάνω


και να σκεφτώ αν πρέπει να γελάσω


να κλάψω, να φωνάξω ή να σωπάσω.


Οι βασιλιάδες φύγανε και πάνε


και στο λιμάνι τώρα, κάτω στο γιαλό,


οι σύμμαχοι τους στέλνουν στο καλό.


Καθώς τα μαγειρέψαν και τα φτιάξαν


από ξαρχής το λάκκο τους εσκάψαν


κι από κοντά οι μεγάλοι μας προστάτες


αγάλι-αγάλι εγίναν νεκροθάφτες


και ποιός πληρώνει τώρα τα σπασμένα


και πως να ξαναρχίσω πάλι απ΄την αρχή


κι ας ήξερα τουλάχιστον γιατί.






Το ριζικό μου ακόμα τι μου γράφει


το μελετάνε τρεις μηχανοράφοι.


Θα μας το πουν γραφιάδες και παπάδες


με τούμπανα παράτε και γιορτάδες.


Το Σύνταγμα βαστούν χωροφυλάκοι


και στο παλάτι μέσα οι παλατίανοί


προσμένουν κάτι νέο να φανεί.


Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες


ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.


Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι


σαράντα με το λάδι και τι ξύδι


κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,


βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί


τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.






Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,


μην έχεις πια την πέινα για καμάρι.


Οι αγώνες που ΄χεις κάνει δεν ΄φελάνε


το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.


Λαέ μην σφίξεις άλλο το ζωνάρι,


η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,


του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί.


 
 

«Καλλιέργεια της μηλιάς στην Πιερία»

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Καλλιέργεια της μηλιάς στην Πιερία»





Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Καλλιέργεια της μηλιάς στην Πιερία»


Ονόματα προσκεκλημένων:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΟΥΡΑΣ

Φυτοριούχος γεωπόνος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Διατροφολόγος Διαιτολόγος

ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Παραγωγός μήλων

Η Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Πόζναν




Στην 21η Διεθνή Τουριστική Έκθεση “TOUR SALON” που πραγματοποιήθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2010 συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Πόζναν αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Πολωνίας και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της τουριστικής αγοράς της Ευρώπης καθώς στη διοργάνωση συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες και επιχειρήσεις από σχεδόν 40 χώρες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες.
Συνεχίζοντας και εντείνοντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νομού Πιερίας στο εξωτερικό για το 2010, οι εκπρόσωποι της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας αξιοποίησαν τις δυνατότητες εκθεσιακής παρουσίας στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ μέσα στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Πραγματοποιήθηκαν γόνιμες επαφές με τουριστικούς επαγγελματίες της Πολωνίας που επισφραγίζουν και ενισχύουν τις σχέσεις επιτυχούς συνεργασίας και φιλίας που συνδέουν τα τελευταία χρόνια τις δύο περιοχές, καθώς η Πιερία αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους Πολωνούς τουρίστες. Ακόμη, διανεμήθηκε στο κοινό της έκθεσης πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με τον φυσικό πλούτο, τα αξιοθέατα και τις τουριστικές υποδομές της Πιερίας.
 Η αποστολή της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας πλαισιώθηκε και ενισχύθηκε με την παρουσία πολλών επιχειρηματιών του τουρισμού της Πιερίας που συμμετείχαν δυναμικά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού στη γειτονική χώρα.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τον εκθεσιακό χώρο της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας επισκέφθηκε, πέραν του πολυάριθμου κοινού και των επαγγελματιών του κλάδου, ο διευθυντής του Ε.Ο.Τ. Πολωνίας, Τσεχίας και Σλοβακίας Κώστας Θεοδώρου.

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ?

Ο υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπίντας του συνδυασμού  “ Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις  επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής την "γιορτή του κάστανου" στον Παλιό Παντελεήμονα.
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΟΥΤΣΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ

Την Παρασκευή έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θανάση Μπίντα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος. Το στιγμιότυπο από την εκδήλωση όπου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης διαβάζει τον Απόστολο.

***ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ..!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ: Σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Παπαθανασίου, του επιτρέπει ο νόμος να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημάρχου;

Παρουσία πλήθους κόσμου που αποδέχτηκε την ανοιχτή πρόσκληση του Θανάση Τσιφοδήμου στην Κονταριώτισσα o υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου απεύθυνε μήνυμα ενότητας, σύνθεσης και νίκης στις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, ξεκαθαρίζοντας πως έχει επιλέξει το ρόλο του στην αυτοδιοίκηση, ενώ τόνισε πως οι πολίτες της “Κονταριώτισσας” με τη δική τους ψήφο τους θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου!


Χαρακτηριστικά ο Θανάσης Τσιφοδήμος είπε:

Κατέρχομαι στις εκλογές, γιατί πιστεύω πως τα τελευταία 4 χρόνια ως Δήμαρχος Λιτοχώρου, προσέφερα σημαντικό έργο, το οποίο και αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί, για όλους πλέον τους δημότες του νέου Δήμου.Θεωρώ, ακόμη, πως οι παρακαταθήκες που πήρα, από το περιβάλλον που μεγάλωσα, μου δίνουν το δικαίωμα να κάνω αυτήν την επιλογή. Διάθεση προσφοράς με ανιδιοτέλεια και διαφάνεια, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς σκιές, χωρίς κληρονομικά χαρακτηριστικά αποτελούν τα γνωρίσματα της έως τώρα διαδρομής μου.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εκλέγουμε το νέο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Δηλώνω ότι είτε από τη θέση του Δημάρχου είτε από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου , θα ασκήσω τα καθήκοντά μου από την πρώτη μέρα. Μπορούν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το δήμο Δίου-Ολύμπου να το ισχυριστούν αυτό;

Και επειδή δεν θέλω να μιλάω με υπαινιγμούς , ήρθε η ώρα όχι μόνο να θέσουμε αλλά και να πάρουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Πρέπει να γνωρίζουμε τι θα ψηφίσουμε σε 15 μέρες. Πρέπει να γνωρίζουμε αν αυτός τον οποίο θα ψηφίσουμε θα είναι αυτός που θα ασκήσει και τα καθήκοντα που του αναθέτουμε.

Πιο συγκεκριμένα: πριν κάποιες μέρες, ανυπόγραφες και συνεπώς καταδικαστέες καταγγελίες κυκλοφόρησαν στα όρια του Δήμου μας και αφορούσαν την υποψηφιότητα του κ. Παπαθανασίου. Παρόλα αυτά, από τη θέση μου ως Προέδρου της ΔΕΑΛ, είμαι σε θέση να γνωρίζω επίσημα ορισμένα πράγματα. Θα περιμένουμε λοιπόν από τον κ. Παπαθανασίου να μας απαντήσει στα εξής:

• Υπάρχει ή όχι παραπεμπτικό βούλευμα που τον κατηγορεί για απιστία εις βάρος της εταιρίας σε βαθμό κακουργήματος;

• Σε περίπτωση που εκλεγεί, του επιτρέπει ο νόμος να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημάρχου;

• Και αν είναι έτσι , ποιος θα τον αντικαταστήσει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, το Μάρτιο του 2012;

Τα ερωτήματα αυτά απαιτούν απάντηση. Οι δημότες του νέου Δήμου απαιτούν απάντηση. Ζητούν , και εύλογα, να γνωρίζουν πριν φτάσουν στην κάλπη.

Βρίσκομαι κοντά σας σήμερα, όπως πάντα, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, χωρίς συστατικές επιστολές και πλεονασματικές εισηγήσεις, αφού με ξέρετε και σας ξέρω καλά. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τη σταθερή μου πορεία, την ανυποχώρητή μου στάση σε ζητήματα αρχών και ιδεών, τις ισότιμες σχέσεις που για καιρό μαζί δημιουργούμε. Ξέρετε ότι εγώ, εσείς, εμείς ποτέ δεν αλλάξαμε. Και κυρίως ποτέ δεν ανταλλάξαμε. Γι’ αυτό καταφέραμε να κάνουμε διαχρονικά τη μεγάλη υπέρβαση, χτίζοντας πάνω σε στιβαρές ανιδιοτελείς και διαπροσωπικές βάσεις μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύξαμε.



Όλοι μαζί σήμερα εδώ, από τη Νέα Έφεσο ως τους Νέους Πόρους, από τα Λείβηθρα και τη Λεπτοκαρυά, ως τον Άγιο Διονύσιο του Λιτοχώρου, από το κάστρο του Πλαταμώνα ως το αρχαίο θέατρο του Δίου παρακάτω, από τη Σκοτίνα ως την Παναγία της Κονταριώτισσας, από τον Παντελεήμονα ως την Καρίτσα, και από την Πλάκα ως τον Άγιο Σπυρίδωνα και τη Βροντού στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα. Το μήνυμα της δημιουργικής σύνθεσης των τριών δήμων μας , της ισχυρής συμμαχίας των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας, της περιφερειακής αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας και της ευημερίας των οικογενειών μας.

Κατέρχομαι λοιπόν στην εκλογική αναμέτρηση απερίσπαστος από δεσμεύσεις, προσηλωμένος στο χαρακτήρα της αυτοδιοικητικής λειτουργίας που καλούμαι να υπηρετήσω, και με την πεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα από τους άλλους. Την πεποίθησή μου αυτή εδραιώνει η πορεία μου, και οι παροτρύνσεις των ανθρώπων με τους οποίους άμεσα ή έμμεσα συνεργάστηκα .

Αναφερόμενος στους ανθυποψηφίους του, υποψηφίους Δημάρχους είπε:

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν άλλες 5 υποψηφιότητες για το νέο δήμο. Μπορείτε να ρωτήσετε τους συγχωριανούς μου Λιτοχωρίτες, για τους άλλους τέσσερις υποψηφίους. Τους ξέρουν όλους πολύ καλά.

Ιδιαίτερα ξέρουν αυτούς που έχουν και παρελθόν.

Τον έκτο της παρέας , όμως, τον ξέρετε καλύτερα εσείς. Ξέρετε ποια είναι η πορεία του στα κοινά, ποια η συμμετοχή του στην πολιτική ζωή του τόπου, ποια η συνεισφορά του στους αγώνες μας, ποιες οι εγγυήσεις του για το αύριο. Μάθατε πολύ περισσότερα γι΄αυτόν και από την προχθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση. Μάθατε από αυτόν ότι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Αλεξάνδρειο συστεγάζονται. Μάθατε από αυτόν ότι η επί αιώνες κοινή πορεία της παρολύμπιας περιοχής στηρίζεται μόνο σε γάμους, νύφες και γαμπρούς. Μάθατε , ότι παρότι Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ντρέπεται τώρα για κάποιες αποφάσεις της. Αυτός λοιπόν, πρέπει να εκλεγεί και μάλιστα κληρονομικώ δικαίω;;;;;

Δεν διστάζω να σας πω, πως διεκδικώ την ψήφο σας χωρίς οικογενειακή και πολιτική προίκα, δεν διστάζω να σας πω πως είμαι ένας από σας, ότι δούλεψα στο χωράφι, ότι βοήθησα στο τσαγκάρικο του πατέρα μου και ότι παλεύω για τις ιδέες μου και σας ζητώ να με στηρίξετε στην νέα μου προσπάθεια , σε μια Πορεία Ευθύνης, στην Κίνηση Ευθύνης. Αυτή είναι η «Κίνηση Ευθύνης». Αυτό το εγχείρημα αναλαμβάνουμε. Για αυτόν τον στόχο θα αγωνιστούμε. Και θα πετύχουμε.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου αναφέρθηκε εκτενώς στις προγραμματικές του δεσμεύσεις για το σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων, τη διοικητική ανασυγκρότηση του νέου Δήμου, τις προτάσεις του για την τουριστική ανάπτυξη και τις υποδομές. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Η περιοχή μας, με έναν πλούτο αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς έχει ένα τεράστιο μήκος ακτογραμμής έχει τον Όλυμπο - βουνό των μύθων και των θρύλων με παγκόσμια εμβέλεια, έχει τέλος έναν πλούτο ποικιλομορφίας τοπίου. Έχει δηλαδή, όλα μαζί τα χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν όλοι οι Δήμοι της χώρας. Και αυτό αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Την Τρίτη το μεσημέρι, εδώ από την Κονταριώτισσα, από το Δημαρχείο του Δίου θα παρουσιάσουμε το αναλυτικά το πρόγραμμά μας.

ΑΝΝΑ ΤΣΕΛΕΜΠΙΔΟΥ





Ίσως η πιο εντυπωσιακή παρουσία σε αυτοδιοικητικά και βουλευτικά ψηφοδέλτια της Πιερίας τα τελευταία 10 χρόνια!


Η Άννα Τσελεμπίδου είναι στο πλάι του Θανάση Τσιφοδήμου στο Δήμο Δίου - Ολύμπου και είναι υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Λεπτοκαρυάς!


Καλή επιτυχία ΑΝΝΑ!!!

TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ


ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1Ο-2010


• 6μμ ΓΑΝΟΧΩΡΑ (Αλμπάνης Τάκης)


• 7μμ ΠΑΛΙΟ ΚΕΡΑΜΥΔΙ (Ζαμαντζάς)


• 8.30 μμ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ (Τσαχούρ)

''1ο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Συλλόγων''

Σάββατο 23.10.2010

Αθλητικές εγκαταστάσεις PLAYZONE

Πρόγραμμα αγώνων:

* Τμήμα 2000

Γήπεδο 2

Αριθμός παικτών: 5+1

10:00πμ 25η Μαρτίου - Άρσεναλ 4-2

11:00πμ Ακαδημία Κατερίνης - Ακαδημία Γιώτσα 3-5

12:00πμ Σβορώνος - Καλλιθέα 9-6

* Τμήμα 2002-2003

Γήπεδο1

Αριθμός παικτών: 4+1

10:00πμ Λιτόχωρο2 - Καλλιθέα 2-2

10:00πμ Ακαδημία Γιώτσα2 - Άρσεναλ 5-2

11:00πμ Σβορώνος1 - Λιτόχωρο1 2-4

11:00πμ Ακαδημία Γιώτσα1 - Ακαδημία Κατερίνης 4-2

12:00μμ Σβορώνος2 - 25η Μαρτίου1 3-5

13:00μμ 25η Μαρτίου2 - ΑΕ Ποντίων 4-10

Κυριακή 24.10.2010

Αθλητικές εγκαταστάσεις 25ης Μαρτίου

Τμήμα 1999

10:00πμ Πιερικός - Ακαδημία Γιώτσα

11:00πμ Σβορώνος - Άρσεναλ

12:00πμ Λιτόχωρο - Ακαδημία Κατερίνης

Τμήμα 2001

10:00πμ 25η Μαρτίου - Σβορώνος

11:00πμ Καλλιθέα - Λιτόχωρο

12:00μμ Ακαδημία Γιώτσα - Ακαδημία Κατερίνης - Άρσεναλ

θα παίξουν τρία 25λεπτα.

Πρόγραμμα αγώνων ΕΠΣ:

Σάββατο 23.10.2010

* Τμήμα junior

Ώρα αγώνα: 9:30πμ

Ακαδημία Κατερίνης - Ατρόμητος

* Τμήμα προπαιδικό

Ακαδημία Κατερίνης - 25η Μαρτίου 0-5

Ώρα αγώνα: 13:30μμ

Κυριακή 24.10.2010

* Τμήμα προ-junior

Ακαδημία Κατερίνης - Καλλιθέα

Ώρα αγώνα: 11:00πμ

Τελευταία ανανέωση ( 23.10.1

Δευτέρα 18.10.2010

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου και Κυριακής:

Τμήμα 1999

Αριθμός παικτών: 8+1

13:00μμ Λιτόχωρο - Σβορώνος

14:00μμ Ακ.Γιώτσα - Ακαδημία Κατερίνης 4-0

Τμήμα 2000

Αριθμός παικτών: 6+1

10:00πμ 25η Μαρτίου - Ακ. Γιώτσα

11:00πμ Ακαδημία Κατερίνης - Σβορώνος 0-4

12:00μμ Ακ. Γιώτσα - Καλλιθέα

Τμήμα 2001

Αριθμός παικτών: 6+1

10:00πμ Καλλιθέα - Ακ. Γιώτσα

11:00πμ 25η Μαρτίου - Λιτόχωρο

12:00μμ Ακαδημία Κατερίνης - Σβορώνος 17-1

Τμήμα 2002-2003

Αριθμός παικτών: 5+1

10:00πμ Σβορώνος1 - Ακαδημία Κατερίνης 0-7

11:00πμ Καλλιθέα - Σβορώνος2

12:00μμ Λιτόχωρο - 25η Μαρτίου

13:00μμ Ακ. Γιώτσα1 - 25η Μαρτίου2

14:00μμ ΑΕ Ποντίων - Ακ.Γιώτσα 6-2

Αποτελέσατα αγώνων 9-10.10.2010:

* Τμήμα 1997-1998 Ακαδημία Κατερίνης - ΑΕ Ποντίων 3-1

* Τμήμα 2001-2002 Ακαδημία Κατερίνης - 25η Μαρτίου 2-0

* Τμήμα 1995-1996 Ακαδημία Κατέρινης - Καρύτσα 9-0

* Τμήμα 2002 Ακαδημία Κατερίνης - 25η Μαρτίου 6-0

* Τμήμα 2003-4-5 Ακαδημία Κατερίνης - 25η Μαρτίου 8-8 και τελικό 5-3 στα πέναλτι.

* Τμήμα 2000 FC Arsenal - Ακαδημία Κατερίνης 9-8

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΗ

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ....!
ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ....

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΡΙΣΤΑ..?

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ....?

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ.... ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ....
Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ,
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ...
ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ....
ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ  ΠΡΟΘΕΣΗ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


ΛΥΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ...ΠΟΛΙΤΗ.

 **** ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗ,
ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,
-που το υπογραμμιζουμε δεν ειναι-
ΔΕΝ ΤΟ "ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ".
..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ....
ΤΟ ΠΝΙΓΕΙΣ...
ΕΙΣΑΙ "ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ" ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...?

***ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ...
.ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΕΛΕΥΘΕΡΑ. 

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ pieria-gr.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ -μια απο τις πολλες- ΜΕΤΑΞΥ
ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ
ΕΝΩ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΟΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....


ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.
ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ.
Ο ΣΑΒΒΑΣ "ΜΙΛΗΣΕ" ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ "ΠΡΑΞΕΙΣ".
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΡΓΟ.


ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ 203 ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ.

xexexe...

Ένας τύπος τύφλα στο μεθύσι μπαίνει σε ένα μπαρ, κάθεται και παραγγέλνειένα ποτό.
Ο μπάρμαν τον κοιτάει καλά καλά και του λέει ότι δεν θα τον
σερβίρει γιατί είναι μεθυσμένος.

Ο τύπος φανερά εκνευρισμένος φεύγει τρικλίζοντας. Μετά από λίγο, ο ίδιος
μεθυσμένος μπαίνει από την πλαϊνή πόρτα του μπαρ. Πηγαίνει στη μπάρα,
κάθεται και παραγγέλνει ένα ποτό.

Ο μπάρμαν του ξαναλέγει πως δεν μπορεί να τον σερβίρει οπότε ο τύπος
ξαναφεύγει κάνοντας οχταράκια.

Μετά, ξαναμπαίνει ο τύπος από την πίσω πόρτα του μπαρ. Κάθεται στο
σκαμπό του μπαρ και παραγγέλνει πάλι ένα ποτό.

Ο μπάρμαν τον βλέπει και του ξαναλέγει πως δεν μπορεί να τον
εξυπηρετήσει γιατί είναι μεθυσμένος και καλά θα κάνει να φύγει εκτός αν
θέλει να φωνάξουν την αστυνομία.

O μεθυσμένος έχει μείνει έκπληκτος και με το πιο παραξενεμένο ύφος
ρωτάει τον μπάρμαν:

- Καλά ρε φιλαράκο, σε πόσα μπαρ δουλεύεις εσύ;

xoxoxo...!

Κάποτε ήταν δύο πολύ άτακτα κλεφτρόνια . Η μαμά τους δεν τα άντεχε άλλο και αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει.
Ο παπάς πήρε το μικρότερο αδελφό , του πρόσφερε καρέκλα και του έκανε την πρώτη ερώτηση : " Πού είναι ο Θεός ; ".
Ο μικρός κοίταξε αριστερά , κοίταξε δεξιά , αλλά δεν έδωσε απάντηση.
" Πού είναι ο Θεός " τον ξαναρώτησε ο παπάς .
Ο μικρός ξανακοίταξε γύρω του αλλά δε μίλησε .
" Πού είναι ο Θεός σε ρωτάω ! " , είπε θυμωμένος ο παπάς .
Ο μικρός σηκώθηκε , βγήκε γρήγορα από την πόρτα , πήγε κοντά στον αδελφό του και του ψιθυρίζει στο αυτί: " Aσε μεγάλε ... υπάρχει πρόβλημα ... "
- " Τι πρόβλημα ; " , απαντά ο αδερφός ;
- " Να ... έχουν χάσει το Θεό και νομίζουν πως τον πήραμε εμείς! "

xaxaxa...

Σε μια μεγάλη ευθεία της εθνικής οδού, ένα σπουργιτάκι χτυπάει με δύναμη στο παρμπρίζ μίας νταλίκας που έτρεχε. Πέφτει αναίσθητο στην άσφαλτο και ο νταλικέρης, γεμάτος τύψεις, βγαίνει να δει αν είναι το πουλάκι ζωντανό. Το παίρνει στο χέρι του και διαπιστώνει ότι η καρδιά του χτυπάει αμυδρά. Το πηγαίνει γρήγορα στο σπίτι του να το φροντίσει και αναίσθητο ακόμα το βάζει σε ένα κλουβί με τροφή και νερό.
Το πρωί, το σπουργιτάκι ξυπνάει και, βλέποντας γύρω του κάγκελα, φωνάζει:
- "Όχι, Θεέ μου! Τον σκότωσα τον άνθρωπο!"

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΨΟΥΣ 21.000.000 ευρώ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».







Το Σβορώνο, τον Αρωνά, το Νέο Κεραμύδι, το Μελιάδι, τον Άγιο Δημήτριο, την Πέτρα, τη Χράνη, τον Κάτω Αγιάννη και την Τραπεζούντα, επισκέφθηκε και μίλησε με τους δημότες το Σαββατοκύριακο, ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» Σάββας Χιονίδης.
Στις ομιλίες του αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Κατερίνης κι επικεντρώθηκε στα έργα αγροτικής ανάπτυξης, ύδρευσης και άρδευσης του Δήμου.
«Πετύχαμε το μεγαλύτερο έργο αγροτικής ανάπτυξης στην Κ. Μακεδονία, ύψους 21.000.000 ευρώ, με σπουδαία πλεονεκτήματα: την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας, τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση της οδικής πρόσβασης και διακίνησης των προϊόντων και την αύξηση της αξίας της γης. Το έργο αφορά την άρδευση 19.113 στρεμμάτων στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, την ασφαλτόστρωση 85 χιλιομέτρων αγροτικών δρόμων, την ηλεκτροδότηση γεωτρήσεων και την πρόβλεψη δαπανών για τυχόν αποζημιώσεις. Και συνεχίζουμε. Με εμπεριστατωμένες μελέτες, προγραμματίζουμε την επέκταση του μοναδικού αυτού έργου πνοής για τον τόπο μας».
Ο Σάββας Χιονίδης, αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα έργα ύδρευσης «με προοπτική 50ετίας», που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και στην επέκταση των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Κατερίνης.
«Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο έργο που συνδέει τις νέες δεξαμενές ύδρευση τους Δήμου που βρίσκονται στο Σβορώνο με το εσωτερικό δίκτυο της πόλης. Εγκαταστάθηκε ο δίδυμος αγωγός ύδρευσης 8 χιλιομέτρων και διαμέτρου Φ600. Πρόσφατα εντάχθηκε στο ΠΕΠ Μακεδονίας –Θράκης, το έργο κατασκευής νέας δεξαμενής ύδρευσης στο Σβορώνου, με προϋπολογισμό 2.583.000 ευρώ και συνεχίζουμε με το έργο «αγωγοί μεταφοράς νερού της πόλης της Κατερίνης, με προϋπολογισμό 7.250.000 ευρώ και συνολικό μήκος 22.176 μέτρα».
Ο Δήμαρχος Κατερίνης, μίλησε επίσης για την προστασία του περιβάλλοντος, την καθαριότητα, τις παρεμβάσεις στην παιδεία και τον αθλητισμό και την κοινωνική πολιτική, στέλνοντας για μια ακόμη φορά μήνυμα ενότητας και νίκης .«Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε. Μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Οι προοπτικές ανάπτυξης του νέου Δήμου Κατερίνης είναι πολύ μεγάλες. Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη θέληση και θα πετύχουμε. Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να προσφέρω στον τόπο μας και σας ζητώ να με τιμήσετε πάλι με την ψήφο σας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Μαζί συνεχίζουμε.»

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ

Σχολή Γονέων, ετών 22!


Εικόνα
Γυναίκα, δημοσιογράφος και πανεπιστημιακός είναι η πρώτη ομιλήτρια, Άννα Παναγιωταρέα. Η κ. Παναγιωταρέα θα αναπτύξει το θέμα «Η Διαχείριση Εθνικών Θεμάτων από τα Μ.Μ.Ε.», ένα θέμα πολύ σημαντικό «με πολλές προεκτάσεις...

Παντρεύτηκε μόνη

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ


Σε κρίση απογοήτευσης από όλους τους άνδρες που είχε γνωρίσει, μία γυναίκα από την Ταϊβάν αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της, να κάνει γαμήλιο πάρτι με τους φίλους της και να φύγει μόνη για ταξίδι του μέλιτος

Μιλά για πτώχευση


ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ

Ακούγεται σαν μια μοναχική φωνή σε εφιάλτη, όμως πρόκειται για την πραγματικότητα όπως την διατυπώνει ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ο οικονομολόγος Νούριελ Ρουμπινί, που είναι κατηγορηματικός ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει.

***** ΑΜ ΔΕ..!!!

ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΘΑ ΦΑΜΕ 

ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ....

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΕΜ 

ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...! 

Στα ύψη τα στεγαστικά


TO EURIBOR ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Φωτιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό βάζει η εκτόξευση των επιτοκίων Euribor, καθώς όσοι έχουν πάρει στεγαστικά, αλλά και επιχειρηματικά δάνεια, θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

από ΤΑ ΝΕΑ)
Τα πρώτα στοιχεία για την καταβολή συντάξεων σε συνταξιούχους που δεν ζουν εντόπισε ο ηλεκτρονικός έλεγχος του υπουργείου Εργασίας.
Σε σύνολο 9.000 συνταξιούχων ηλικίας άνω των 100 ετών ανακαλύφθηκε ότι οι 320 είναι νεκροί και σε αυτούς συνεχιζόταν η καταβολή της σύνταξης.

**** ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΑ 2-3 
ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ: ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ  ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟΣ....!
ΤΥΧΑΙΟ? 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ

αφηστε ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ....
ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ....
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...
ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ...
ΗΜΙ ΑΝΑΣ....
ΠΡΟΣΧΗ...

**** ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ...
ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΔΕ ΤΟΥ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ....ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ....ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ...και ΥΜΑΣ.


ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ....ΗΧΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ....

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ
ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ....
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ
ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΓΗ...
Κλπ λπ κλπ....

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ

ΜΕ ΝΕΟ ΥΦΟΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ...ΒΑΡΙΔΙΑ
ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ....
ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ?

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..! τι θα πει αποψε ο ΓΑΠ στη Διακαναλικη ....

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ pieria-gr
ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΤΟΝΙΣΕΙ:
" ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ.... Αισθανομαι την αναγκη ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ...ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΟ 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
ΑΠΟ ΤΟ "ΝΗΣΙ".
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ....
ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ...?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΡΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ....
ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ
ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ
Ο ΓΑΠ
ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ...
ΑΠΟ ΤΟ 1981
700.000 ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ε, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΥΤΟ...ΤΕΛΟΣ...

ΛΟΙΠΟΝ,
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΚΑ....ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.."


****ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΑΠ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΛΕΧΟΥ?

το νησι...Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ 70αρια....!

για ΤΟ ΝΗΣΙ

Φέτος το Mega Μας ταξιδεύει σε ένα αλλιώτικο Νησί με Το Best Seller της Victoria Hislop.

 

 

 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΗΛΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ...ΑΝΘΡΩΠΟ

Μπράβο στον Ηλία Τσολακίδη.... Είδες Ηλία πως αν αφήσουμε στην άκρη τις ταυτότητες μας τις κομματικές, μπορεί να μας ακούσει ο κόσμος;;; Τώρα ξέρω, καθώς το είδα με τα μάτια μου πως ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΞΕΙΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ....
ΥΠΟγράφει ο δημήτρης κεραηλίδης
(που πιστεύει πως είναι ένας τρελός μες στους καλούς, δηλαδή όλους εσάς στη φωτογραφία)

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΩΤΙΚΑΣ...

ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙ
ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
...ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ".

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ -ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟ

ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΩΤΙΚΑΣ
ΜΕ ΤΟΥΣ Γ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"
Κ. ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ.

ΜΑΡΙΝΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ...

ΟΤΑΝ Η ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ...ΑΛΗΘΕΙΑ του ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ

Όταν η δημοσιογραφία συναντά την ΑΛΗΘΕΙΑ, γίνονται τέτοιου είδους εκπομπές... Να που και η τηλεόραση της Επαρχίας, δίνει μαθήματα ήθους, εντιμότητας, αλήθειας ...δημοσιογραφίας! Πολλά μπράβο στον Άκη Τάτση για την ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ που συντόνιζε!!! ΠΕΔΙΟΝ ΒΟΛΗΣ ΜΕ ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ