PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;;;

Κουίζ: που είναι ο Δημήτρης Κεραηλίδης και με ποιούς;


Είναι εντός Ελλάδος;
Είναι εκτός Ελλάδος;
Είναι με υπηρεσιακούς ενδοπαράγοντες της χώρας ή εξωπαράγοντες;;;
Κι απ την άλλη ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

μοντέλο και τραγουδίστρια, η Ρία Τσίγκα, δημιουργεί πανδαιμόνιο στο facebook κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες της από την παραλία!

Οι τελευταίες προκάλεσαν... ταραχή σε λουόμενους και αναγνώστες. Κάθεστε;


Λες και οι βολεϊμπολίστριες δεν είναι αρκετά καυτές, έρχονται και οι cheerleaders να μας αποτελειώσουν!!!




ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Δείτε περίεργα μηνύματα «κολλημένα» στα οπίσθια σέξι γυναικών....

Δείτε περίεργα μηνύματα «κολλημένα» στα οπίσθια σέξι γυναικών....


ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ...ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ....

Έχουμε παρατηρήσει πως προτιμά την πισίνα από την θάλασσα, και τα αποκαλυπτικότατα μαγιό από τα κανονικά!

Γιατί αν εσείς έχετε δει την Jennifer Nicole Lee που καταφέρνει με επιτυχία να καλύπτει μεγάλο μέρος του σώματός της τότε να ξέρετε πως εχετε παγκόσμια αποκλειστικότητα! Για ακόμη μία φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την γνωστή γυμνάστρια να πλατσουρίζει δίπλα στην πισίνα με το μικροσκοπικό της μπικίνι να τραβάει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.. Ή μήπως ήταν το περιεχόμενο που έμοιαζε έτοιμο να εκραγεί..?

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

Κολλάει η βλακεία;


Έχουν κι οι εκλογές τα καλά τους....


Σας αποκαλύπτουμε σε αποκλειστικότητα τις ασχολίες των πρώην υπουργών του ΠΑ.ΣΟ.Κ που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν:




Ο ορισμός του υποκριτή....

Κάτι ... διαφορετικό !!!





Η σεμνή κυρία δε φιλάει τον Πρόεδρο Ολάντ κατά την ορκωμοσία του, με την δικαιολογία ότι .... φοράει κραγιόν και θα τον λερώσει!!!!



ΤΟ PIERIA -GR ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

"Αλέξης Τσίπρας:

Ο άνθρωπος που κρατά την τύχη του ευρώ στα χέρια του" αναφέρει πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Guardian και έχει φωτογραφία του αρχηγού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από φοιτητική εκδρομή!

Το άρθρο έχει τίτλο "Η ... Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ" αναφερόμενο στην ανεπανόρθωτη ζημιά που θα κάνει πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.

"Από τη μια πλευρά είναι οι εργάτες και η πλειοψηφία του κόσμου και από την άλλη οι κεφαλαιοκράτες, οι τραπεζίτες κτλ. Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στους λαούς και στον καπιταλισμό...Είναι το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα και ειδικότερα των τραπεζών που κερδίζουν περισσότερα." αναφέρει στην αποκλειστική συνέντυεξη ο Αλέξης Τσίπρας.

Εντυπωσιακό είναι πως η εφημερίδα δεν επέλεξε μια φωτογραφια από πολιτική ομιλία του ή συνάντηση αλλά μια από τα φοιτητικά του χρόνια...

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!


Και δεν αναφέρομαι σε κάτι που με μετέφεραν αλλά σε κάτι που είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Και μάλιστα

σήμερα το πρωί στην... λαϊκή αγορά της γειτονιάς μου. Ο οδηγός νέος έχοντας στο πλευρό του μια εντυπωσιακή ξανθιά πάρκαρε το Πόρσε στο διπλανό από την λαϊκή δρόμο - με αλάρμ φυσικά - και βγήκανε και οι δύο για να πάνε στη λαϊκή. Ρε αδερφέ τα λεφτά της βενζίνης που ξόδεψες για να έρθεις με το Καγιέν είναι πιο πολλά από όσα και να γλιτώσεις από τα ψώνια. Το μόνο που δεν κατάφερα να δω είναι τι ψωνίσανε. Φασόλια ή φακές? Καταραμένη ανέχεια

"Ο Μιχελάκης είναι ο ίδιος άνθρωπος, που προεκλογικά, με διάφορα προσχήματα τίναξε στον αέρα το debate μεταξύ των αρχηγών"...


Εκπληξη για την πρόταση του κ. Μιχελάκη σχετικά με τη διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Είναι ο... ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά με διάφορα προσχήματα τίναξε στον αέρα το debate μεταξύ των αρχηγών», σημείωσε η κ. Γεννηματά και υποστήριξε ότι «η ξαφνική στροφή 180 μοιρών της ΝΔ δείχνει πολλά πράγματα».

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «και τότε και τώρα» θέλει να αποφύγει «όπως ο διάβολος το λιβάνι το διάλογο μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά».

«Εμείς πιστεύουμε στο διάλογο και προτείνουμε τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων για όλα τα κρίσιμα θέματα», κατέληξε η κ. Γεννηματά

Η ΔΗΜΑΡ παραμένει σταθερά υπέρ μιας προοδευτικής κυβέρνησης με φερέγγυα πρόσωπα, αλλά και προγραμματικές συγκλίσεις.

Η ΔΗΜΑΡ παραμένει σταθερά υπέρ μιας προοδευτικής κυβέρνησης με φερέγγυα πρόσωπα, αλλά και προγραμματικές συγκλίσεις, δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης, επαναλαμβάνοντας ότι στις εκλογές γίνεται προσπάθεια να στηθεί ένα κακέκτυπο δικομματισμού.

Μιλώντας στην Ημερησία του Σαββάτου, ο κ. Κουβέλης εκφράζει προβληματισμούς και...
αμφιβολίες για πολλά από όσα έχουν ήδη κατατεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελούν προτάσεις για την οικονομία.

Για το Μνημόνιο σημειώνει: «Εδώ έχουμε μια ταλάντευση από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ και μια διακύμανση των πολιτικών του θέσεων. Ξεκίνησε από το να εισηγείται την καταγγελία του μνημονίου, την τριετή παύση των πληρωμών, λίγο μετά την αναστολή πληρωμών, στη συνέχεια τη μονομερή περικοπή του χρέους, για να φτάσει με την επιστολή του προς την ΕΕ να εισηγείται την επανεξέταση του γενικότερου στρατηγικού πλαισίου. Πρόκειται για μια κυμαινόμενη με αντιφατικό τρόπο πολιτική θέση, που είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα.»

Για τη φορολόγηση του τζίρου των επιχειρήσεων επισημαίνει ότι το ζήτημα είναι να στηριχθούν οι επιχειρήσεις με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και όχι να επιβληθούν σε αυτές τις επιχειρήσεις βάρη, τα οποία εκ των πραγμάτων θα οδηγήσουν και άλλες σε κλείσιμο.

Για το αναγκαστικό δάνειο σε εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ εκτιμά ότι είναι πολλές φορές περισσότερο από το απαράδεκτο κατά τα άλλα χαράτσι που επεβλήθη στα ακίνητα...

Τι θα ισχύσει σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή


Χιλιάδες Έλληνες έχουν σπεύσει στις τράπεζες για να αποσύρουν τα χρήματά τους και να μην βγουν χαμένοι σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή. Πολλοί επιλέγουν την εύκολη λύση της αποθήκευσης των χρημάτων στο σπίτι. Όμως αυτή η λύση μπορεί να τους φέρει σε μπελάδες κι αυτό γιατί σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, τα χαρτονομίσματα του ενιαίου νομίσματος θα θεωρούνται πλέον συνάλλαγμα και η κατοχή τους θα είναι... παράνομη!

Όπως γράφει σήμερα το «Κεφάλαιο», οι Έλληνες θα κληθούν να τα καταθέσουν στην τράπεζα ή να τα ανταλλάξουν με νέες δραχμές. Η εισαγωγή συναλλάγματος θα γίνεται μόνο με την αυτόματη μετατροπή τους σε νέες δραχμές, ενώ θα τεθούν περιορισμοί στην εξαγωγή συναλλάγματος....