PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΜΑΥΡΙΔΟΥ - ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.


Η ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..

Η ΜΑΡΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ..



ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (ΣΩΜΑΤΟ) ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ!!!

Όταν αυτή η οικογένεια είναι στο πλευρό σου τι έχεις να φοβηθείς;;;
Ο "ΚΟΥΚΟΣ" ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟ...ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ!
Με την γυναίκα της ζωής του ΛΙΑΝΑ, την αδερφούλα του ΚΑΙΤΗ και την "αδερφούλα" του ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
Από αριστερά προς τα δεξιά: ΛΙΑΝΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ.
Κι ύστερα στην πολιτική τι;;;;
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ; 
ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΣΤΕΡΑ.....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ" ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ,ΤΙ; ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ....
Εκτός αν βέβαια, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, κάνει εξωκοινοβουλευτικό Υπουργό Εμπορίου τον κουμπάρο του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.....

Οι τρεις βολευτές του ΠΑΣΟΚ του νομού μας, άβουλες μαριονέτες μιας στημένης κυβέρνησης


Οι τρεις βολευτές του ΠΑΣΟΚ του νομού μας, άβουλες μαριονέτες μιας στημένης κυβέρνησης, δεν πήραν καν χαμπάρι ότι τη φετινή χρονιά χάθηκε έτσι απλά περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ από την αγορά της Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 100 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων συμπολίτες μας που είχαν τα αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια να πάρουν απόσπαση στο νομό μας, εξαιτίας της εκδικητικής πολιτικής που άσκησε η «αξιαγάπητη» κατά τα άλλα υπουργός παιδείας μας, στα πλαίσια της οποίας αρνήθηκε απόσπαση στην Πιερία σε πλεονάζοντες ή υπεράριθμους εκπαιδευτικούς, σε εκπαιδευτικούς με συνυπηρέτηση με σύζυγο εκπαιδευτικό ή με δημόσιο υπάλληλο, σε εκπαιδευτικούς με συνυπηρέτηση και δύο ή τρία ανήλικα τέκνα, σε εκπαιδευτικούς με συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού με σοβαρές και ανίατες ασθένειες, δεν...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΑ .ΕΛΕΟΣ ...........
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!!
Σ.Τ.

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ, Ή ΟΔΗΓΕΙ ...ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;

"Χθές καθώς γυρνούσα σπίτι με την κοπέλα μου, έβγαλα το κινητό μου και τράβηξα αυτή τη φωτογραφία... Η κοπέλα μου θύμωσε άσχημα και δεν μου μίλησε όλη μέρα.... Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, Πόσο συχνά βλέπεις ΣΚΥΛΟ να ΟΔΗΓΕΙ;;;" 
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΚΟΥΙΖ.... 
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ, Ή ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ,,,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...
ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ....
 Πριν λίγο, φωτιά σε σπίτι στα Καταφυγιώτικα....
Προκλήθηκε από καμινάδα τζακιού, σε σπίτι ηλικιωμένης....
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!
Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του PIERIA-GR η Πυροσβεστική επιχείρησε με δύο οχήματα και τους ανάλογους άνδρες....
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....


PIERIA-GR Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Μπάμπη Πεϊδη για το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Άλλωστε η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ δεν έχει ΑΘΛΗΤΙΚΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Το ρεπορτάζ είναι ΕΝΑ.... Γειά σου Μπάμπη και καλή δύναμη στην νέα σου εκπομπή....

ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

Οι «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» στον Πιερικό Αρχέλαο


Ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» και μοίρασαν ημερολόγια





Αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» επισκέφθηκε πρόσφατα στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης την ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.



Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά, η διανομή των καλαίσθητων ημερολογίων που κυκλοφόρησε και φέτος ο δραστήριος σύνδεσμος που τα μέλη του σε κάθε αγώνα είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, καθώς και η εκδήλωση συμπαράστασης, για μια ακόμη φορά, στις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου.



Στη συνάντηση ήταν όλοι οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας που ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία γι΄ αυτή την εκδήλωση αγάπης και ο Δημήτρης Πόδας, μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου.



Μετά την επίσκεψη, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr οι κ.κ. Χρήστος Τομπουλίδης και Δημήτρης Πόδας, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:



Χρήστος Τομπουλίδης – έφορος συνδέσμου «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να ευχηθούμε στου καλαθοσφαιριστές μας και στους προπονητές Χρόνια Πολλά με υγεία, με νίκες και να παίΖουν όσο καλύτερα μπορούν με στόχο την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία. Εμείς σαν σύνδεσμος θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα».



Δημήτρης Πόδας – μέλος Δ.Σ. ΣΦΚ «ΠιερικόςΑρχέλαος»: «Ευχαριστούμε θερμά τους «Μελανόλευκους» που ήταν και σήμερα κοντά μας και ευχόμαστε σε όλο το φίλαθλο κοινό Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και στηρίζει την ομάδα και εμείς με τη σειρά μας πρέπει να υλοποιούμε τις προσδοκίες του. Ιδίως σε τέτοιες εποχές ο που αθλητισμός αποτελεί πνεύμονα και σημαντικό σημείο στήριξης για τη νεολαία και γενικότερα σε μια κοινωνία, όπως της πόλης μας που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες στον τομέα αυτό. Η συνεργασία μας μαζί του πρέπει να είναι αγαστή σε όλα τα επίπεδα και καθημερινά δίνουμε τον αγώνα μας γι΄ αυτό το θέμα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

Δημήτρης Γαλάνης:

«Απλά, δεν έχω δει ξανά άλλη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας να έχει και τους δυο ψηλούς της με 5 φάουλ μέσα σε 20 λεπτά (4 φάουλ επιθετικά σε pick and roll), ούτε αντίπαλη ομάδα να παίρνει 8-9 φάουλ ...επαφής»

Κώστας Μπεχλιβάνης:

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση πρώτα για μας και δεύτερο για όσους νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα κάθε Σάββατο στο γήπεδο»



Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Νέα Κηφισιά στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Κώστας Μπεχλιβάνης, αρχηγός της ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ποτέ δεν λαϊκίζω, ποτέ δεν λέω κάτι για να δημιουργήσω κάποια εντύπωση και τα παιδιά που μας σφύριξαν το Σάββατο, τα τιμώ και ειλικρινέστατα είναι και καλοί διαιτητές και καλοί άνθρωποι. Απλά, δεν έχω δει ξανά άλλη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας να έχει και τους δυο ψηλούς της με 5 φάουλ μέσα σε 20 λεπτά (4 φάουλ επιθετικά σε pick and roll), ούτε αντίπαλη ομάδα να παίρνει 8-9 φάουλ ...επαφής. Τέλος πρέπει οι διαιτητές όπου και σφυρίζουν, είτε στην Αθήνα, είτε στην Πάτρα, είτε στη Γαύδο, πρέπει να σφυρίζουν το ίδιο. Ο ρόλος τους είναι ακρογωνιαίος για το μπάσκετ, είναι ρόλος δικαιοσύνης».

Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής θέσης και των δύο ομάδων, αλλά και λόγω της αξίας του αντιπάλου μας. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη βδομάδα και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα θέλαμε, κάτι που μας βγήκε και στον αγώνα. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση πρώτα για μας και δεύτερο για όσους νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα κάθε Σάββατο στο γήπεδο».

Η 6η ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΗΧΕΙ...



"ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΜΙΑΝ ΦΩΝΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΟΣΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΛΥΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗΝ"



H κλιμακούμενη ένταση στη Μεσοποταμία(απειλές του Ιράν και η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία που προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή επέμβαση) μας θυμίζει έντονα αυτό το χωρίο της Αποκάλυψης...
Οι συνθήκες δυστυχώς δεν υποβοηθούν καθώς κάθε οικονομικής κρίσης έπεται ένας Παγκόσμιος Πόλεμος...Το θέμα είναι ότι το Ιράν το υπερασπίζονται με πάθος Ρωσία και Κίνα...Όπως και τη Συρία θα τη στηρίξει σίγουρα η Ρωσία-η οποία μη ξεχνάμε έχει ένα αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο.


"ΚΑΙ ΕΛΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΩΣΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΗΤΟ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΥΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΕΙΔΟΝ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΧΟΝ ΘΩΡΑΚΑΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΑΚΙΝΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΗΣΑΝ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΞΗΡΧΕΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΝ."


Οι Αμερικάνοι στέλνουν στη περιοχή τρία αεροπλανοφόρα...Όπως είχε δηλώσει αξιωματούχος του Πενταγώνου,τα τρία αεροπλανοφόρα σημαίνουν πόλεμο...Ο οποίος όπως δυστυχώς δείχνουν τα πράγματα αν ξεκινήσει θα γενικευτεί...


"ΥΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΘΑΝΑΤΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ
ΔΙΟΤΙ ΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙ ΟΥΡΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑΙ ΜΕ ΟΦΕΙΣ ΕΧΟΥΣΑΙ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΣΙ..."


Η Αποκάλυψη συνεχίζοντας ομιλεί για τον πλέον πολύνεκρο πόλεμο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας...Υπάρχουν πολλές προφητείες που ερμηνεύουν αυτό το χώριο και το επεξηγούν...
Εμείς είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι να το κάνουμε...Το παραθέτουμε απλά ως έχει, με κάποιες σκέψεις μας...

Όταν οι μπαλιές του Μπάμπη Πεϊδη είναι ...μελανόλευκες, γίνεται χαμός στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


Μελανόλευκες Μπαλιές...


Κάθε Σάββατο 11.οο΄με 12.3ο΄ το πρωί, "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ" στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και τους 95,3 στα fm...
Όλα τα νέα των Πιερικών ομάδων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ...
Με τον Μπάμπη Πεΐδη...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΌΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..

Ο Πρώτος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ξεκινάει τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του ...1926

Τo 1926, μέσα στον χώρο της ΔΕΘ, o Χρίστος... Τσιγγιρίδης στήνει τον πομπό του, ισχύος 400 Watt περίπου. Τον λειτουργεί μόνον κατά την διάρκεια της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο. Ο Πρώτος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι πλέον γεγονός... Ξεκινάει τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 1926, οπότε και είχε μόνο δύο ακροατές. Ο ένας ήταν στην περιοχή της πλατείας Ιπποδρομίου και ο άλλος σε ένα αγγλικό καράβι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ας μη ξεχνούμε ότι ένας ραδιοφωνικός δέκτης την εποχή εκείνη κόστιζε όσο μια μικρή περιουσία, όμως πολύ σύντομα οι δέκτες χιλιαπλασιάστηκαν.

Η αυστηρή νομοθεσία για τις ραδιοφωνικές εκπομπές υπήρχε ήδη και έτσι για αρκετά χρόνια η λειτουργία του πομπού επιτρεπόταν μόνον κατά την διάρκεια της ΔΕΘ. Οι προσπάθειες του Τσιγγιρίδη να πάρει άδεια διαρκούς λειτουργίας ήταν συνεχείς. Όμως, για πολλά χρόνια παρέμειναν άκαρπες.

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ..ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΜΑΡΩ...ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ..

ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ PIERIA -GR ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΚΑΙ Η ΣΜΑΡΩ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..

Αυτά τα μάτια Ουρανός Τα μάτια τα μεγάλα Σαν με κοιτούν ζαλίζομαι Σαν με κοιτούν πεθαίνω

ΠΩ ΠΩ ΜΑΤΑΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ...ΓΑΤΟΥΛΑ

ΠΩ ΠΩ ΜΑΤΑΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ...ΓΑΤΟΥΛΑ
Όταν τέτοια ματάκια σε κοιτούν άραγε τι να σκέφτεσαι;;;
Σκέφτεσαι τι θα σκεφτόσουν, αν σε κοιτούσαν τέτοιες ματάρες;;;


Αυτά τα μάτια Ουρανός
Τα μάτια τα μεγάλα
Σαν με κοιτούν ζαλίζομαι
Σαν με κοιτούν πεθαίνω

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΠΑΤΑΛΑ..

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ....
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ.
ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ............................................ ΆΝΤΕ ΡΕ ΣΥ ΚΟΥΚΟ ΚΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.... ΕΓΙΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;;;
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ....
ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΣΤΕΡΑ;;;;

ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ.... ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ Ή ΕΠΙ ...ΤΩΡΑ;;;;

Τότε ήταν η εποχή ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ....
Επί προεδρίας του στη ΔΕΥΑΚ όλα πήγαιναν, ρολόι... Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;
Ήταν το αγαπημένο παιδί των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ...
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ....
Ο ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΆ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΤΩΡΑ ΤΙ;
Μήπως δεν τον γουστάρουν εκεί στη ΔΕΥΑΚ οι υπάλληλοι;
Μήπως επί ΜΠΟΥΣ τα πράγματα είναι δύσκολα γι αυτούς και γι αυτό τελευταίως αδειάζουν τον Πρόεδρο;
Ά ΡΕ ΜΠΟΥΣ....
Ά ΡΕ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ ΠΡΩΗΝ ...ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕ.....

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ...


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ.... δουλευταρού ΚΑΙ εξυπηρετού ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

Έι ψιτ....
Καλέ κορίτσι.....
Μην σταυρώνεις τα χέρια σου, είναι γρουσουζιά....
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Αυτό το κορίτσι είναι από εκείνα που δεν περπατάει, όταν δουλεύει, αλλά ...ΠΕΤΑΕΙ!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ.... ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

Πως το λένε το παιδί της μαμάς που δεν το αφήνει η μαμά να κάνει...ποδήλατο και κανό;;;

Ενδεικτική αυτή η φωτογραφία του τότε....
Τότε όλοι έψαχναν θέση για φωτογραφία δίπλα στον ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Σήμερα;
ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ;
Θόδωρε, ξέρεις πως τον λένε τον κύριο με το μουστάκι δίπλα σου;;;
Για να σε βοηθήσω, είναι το παιδί της μαμάς, που δεν το αφήνει η μαμά να παραιτηθεί.....
Πως τον λένε;;;;
Για να σε βοηθήσω, το μικρό του αρχίζει από G.....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝ.

Ο ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΙ Ο ...ΛΑΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΚΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΛΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΧΛΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟΧΛΑΠΑΣ!!!

Στη σκιά του Ολύμπου.....
  • ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ.
  • ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.
  • ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΜΕΙΟ.
  • ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ.....
  • ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΛΑΕ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΚΕΙ.... ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΓΚΑ!
  • Ο ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΙ Ο ...ΛΑΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΚΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΛΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΧΛΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟΧΛΑΠΑΣ!!!
  • ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΣΥ ΦΤΩΧΕ ΜΠΑΝΑΝΕ, ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΙ....
  • Άτος εσύ πτωχέ πλην τίμιε Μπανανέ, Καγιέν αυτοί........
  • ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...
  • και για να μην ξεχνιόμαστε...
  • ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑ
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ....


Τώρα για ΜΠΥΡΑ θα δώσουμε ΜΗΛΑ και για ΦΡΑΠΕ ...ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Ά ρε εποχές......

Εμπρός ...Πίσω!
Πάμε εμπρός στο ...παρελθόν που τότε, δίναμε αυγά για να πάρουμε ψωμί και δίναμε σιτάρι για να πάρουμε λάδι!
Τώρα για ΜΠΥΡΑ θα δώσουμε ΜΗΛΑ και για ΦΡΑΠΕ ...ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Ά ρε εποχές......

ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΤΙΖΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΤΩΡΑ Η ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...
ΦΕΥΓΩ...
ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Ά ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ...ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!
ΕΜΠΡΟΣ... ΠΙΣΩ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ....


- Μπορεί να πικράναμε τον λαό, αλλά σώσαμε την χώρα...

ΑΠΕΡΓΙΑ.

Φωτιά και τσεκούρι τα νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης


thumb
Φωτιά παίρνουν τα νέα αυξημένα, έως και 71%, τεκμήρια διαβίωσης το 2012. Χιλιάδες φορολογούμενοι πρόκειται να αναστενάξουν με τη νέα φορολόγηση στα περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, κατοικίες, πισίνες, σκάφη αναψυχής) και τις δαπάνες που πραγματοποίησαν το 2011.

Τι υποσχέθηκε ο Βενιζέλος στην Διαμαντοπούλου για να την πάρει μαζί του

ΓΑΠ στο Εθνικό Συμβούλιο: «Με ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πλούτος της χώρας πάει στον πολίτη»

Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της.


Η Ελλάδα πρέπει να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της.
Η Ελλάδα πρέπει να δει κατάματα την αλήθεια ότι η παραμονή στο ευρώ δεν είναι ταμπού αλλά συνειδητή επιλογή που συνεπάγεται κόστος.
Υπάρχει κόπωση στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει η αίσθηση ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν ολοκληρώσει το έργο τους και ότι η Ελλάδα δεν κάνει αρκετά.
Θυμήθηκε και τους ανέργους.

Εκρίθηκε (κατά πλειοψηφία) η πρόταση Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Να μην κόψουν το ρεύμα σε κανένα σπίτι!

Με πλαστό έγγραφο γλίτωσε θητεία ο βουλευτής του ΛάΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης


Ο "λουφαδόρος" βουλευτής Αϊβαλιώτης πότε θα πάει φαντάρος;

Για μια ακόμη εντυπωσιακή κωλοτούμπα ετοιμάζεται ο Αντώνης Κομανέντσης –πιο γνωστός ως Σαμαράς.


Αυτή τη φορά ο αρχηγός της ΝΔ ξαναρίχνει νερό στο κρασί του, όπως ειρωνικά γράφει και το «ΒΗΜΑ» και όπως όλα δείχνουν θα πει ναι στη κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, στη κατάργηση του κατώτατου μισθού,και στη κατάργηση του τζόκινγκ στο πάρκο του Ζαππείου.

Την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αν αναλάβει την ηγεσία του, έχει υποσχεθεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην Άννα Διαμαντοπούλου.