PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ < ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2012> ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ....

Adult film actress Selena Rose appears during an autograph signing for Digital Playground at the 2012 AVN Adult Entertainment Expo

Η Louise Glover, γνωστό top model, ξεσάλωσε στο Λονδίνο μαζί με τις φίλες της και έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα με το see through φόρεμά της.

Απολαύστε την
















ΕΚΘΕΣΗ < ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2012> ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ....

Adult film actress Alektra Blue appears during an autograph signing for Wicked Pictures at the 2012 AVN Adult Entertainment Expo

ΕΚΘΕΣΗ < ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2012> ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ....

Adult film actress Alektra Blue appears during an autograph signing for Wicked Pictures at the 2012 AVN Adult Entertainment Expo

H Kim Kardashian εμφανίστηκε με αυτό το με λευκό φόρεμα στο Tao Club του Las Vegas και έκλεψε τις εντυπώσεις!!!!

Μάλλον της πάει ο χωρισμός....


ΜΜΕ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Υπάρχουν Έλληνες που θα ήθελαν να κυβερνηθεί η χώρα από ξένο Επίτροπο;

Χμμμ.... Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν Έλληνες που είχαν εναποθέσει τρομακτικές προσδοκίες στον Καραμανλή και που μετά την απογοητευτική διαπίστωση ότι δεν έκανε τίποτε, βίωσαν και το σοκ ότι λειτούργησε σαν τον καπετάνιο του Costa Concordia (πρωθύστερο, αλλά, νομίζω, σαφές).

Σίγουρα υπάρχουν Έλληνες που, όσο κι αν δεν είχαν προσδοκίες από τον Παπανδρέου, δεν πίστευαν με τίποτε ότι θα έπαιρνε το ακυβέρνητο πλοίο, θα έβαζε πρόσω ολοταχώς και θα το πήγαινε πάνω στα βράχια, πιστεύοντας μάλιστα ακόμη και τώρα ο ίδιος ότι το πήγε σε υπήνεμο λιμάνι.

Υπάρχουν Έλληνες που ανακουφίστηκαν όταν ανέλαβε ο Παπαδήμος αλλά και που γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα καλό άλλοθι για τους μέσα να κάνουν μικροπολιτική χωρίς -έτσι τουλάχιστον νομίζουν - να έχουν πια την ευθύνη. Και για τους έξω, να περνούν πιο εύκολα τα δικά τους.

Υπάρχουν Έλληνες - συγκριτικά οι πιο πολλοί - που έχουν εναποθέσει ελπίδες στον Σαμαρά, αλλά και που τον βλέπουν και να φθείρεται ... μνημονιακά, όσο περνά ο καιρός.

ΟΥΣΤ....ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ..

Τον "στρίμωξαν" οι φοιτητές σε εκδήλωση...


Εξηγήσεις αναγκάστηκε να δώσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την περίοδο που ήταν υπουργός Τουρισμού, σε εκδήλωση γνωστού κολεγίου. Οι σπουδαστές της σχολής δεν είχαν ξεχάσει τις μεγάλες σπατάλες του πρώην υπουργού και .. αμέσως του ζήτησαν το λόγο.

ΣΤΟ 1821 ΓΥΡΝΑΝΕ,,,,

ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ - ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.


Ο κύριος Ρέσλερ μας προτείνει να παραδώσουμε τα δημοσιονομικά μας στους "έμπειρους" Γερμανούς...


Φαίνεται πως θεωρεί την Άρια Φυλή ανώτερη από τις άλλες (και) στα δημοσιονομικά θέματα...
Τι να του αναλύσουμε...;;Ότι η ύφεση φέρνει ύφεση και το Μνημόνιο ήταν ένα χαρτί του κѠλ⓪υ...; Nα του πούμε ότι μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε...;

Δείτε τους. Ανεβοκατεβαίνουν στο πολιτικό βήμα.



Παρελαύνουν στη μικρή οθόνη και στα μικρόφωνα.
Μιλούν περί «ανταγωνιστικότητας». Πουλούν «μούρη» περί «υπευθυνότητας». Κάνουν μαθήματα «πατριωτισμού». Ζητούν «σύνεση». Καταγγέλλουν τις «αρρυθμίες». Ποζάρουν σαν εμβριθείς κατήγοροι των «υπευθύνων». Κηρύττουν τον «ορθολογισμό». Απαιτούν ανάληψη των «ιστορικών ευθυνών».
*
Και τι σημαίνει «ανταγωνιστικότητα», «υπευθυνότητα», «σύνεση», «εξορθολογισμός», «πατριωτισμός», «ανάληψη της ιστορικής ευθύνης»;
Μα ότι ο εργάτης πρέπει να ζει (στην καλύτερη περίπτωση) με 600 ευρώ καθαρά!
Οτι οι συνταξιούχοι πρέπει να ζουν με 300 ευρώ!
Οτι τα εκατομμύρια των ανέργων και των «απασχολήσιμων» πρέπει να δείξουν «κατανόηση»!
*
Εχουν την ξετσιπωσιά να καμώνονται ότι νοιάζονται για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.

Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΦΟΡΑ ΓΡΑΒΑΤΑ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ..

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ Ο ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ.



ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!!!

Η ΣΚΟΤΙΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΧΡΟΣ!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΟΡΦΕΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΞΕ.Π. ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ



Η Ε.ΞΕ.Π. στο πλαισιο συνεργασίας με τα μέλη της και τους τοπικούς φορείς, πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Παραλία Κατερίνης την Παρασκευή 27-01-2012 στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα Δ.Σ. των Ξενοδόχων Παραλίας, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής, της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΚΑΤ , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών Παραλίας, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παραλίας και πλήθος μελών όλων των φορέων.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ηταν η παρουσία της Πιερίας στις τουριστικές εκθέσεις που ξεκινούν άμεσα, η δημιουργία ενιαίου εντύπου και η επιτακτική ανάγκη σύστασης κοινού φορέα τουριστικής προβολής. Στη συνέχεια της συνάντησης έγιναν αναφορές από τα μέλη και τους τοπικούς φορείς σε προβλήματα που απασχολούν τους οικισμούς Κορινού, Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής. Τοποθετήσεις επί των βασικών θεμάτων συζήτησης έκαναν οι κοι Βειδαμενίδης, Καρτσιώκαλης, Συνδικιώτης, Χαρίσης, Καλπακίδης, Μελετλίδης και Ρέχας.

Κοινό συμπέρασμα της συγκέντρωσης ήταν η συμφωνία όλων των παραβρισκόμενων για συνένωση των δυνάμεων όλων των φορέων προς την υλοποίηση της πρότασης της Ε.ΞΕ.Π. δημιουργίας οργανισμού τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Τέλος το Δ.Σ της Ε.ΞΕ.Π. ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου MEDITERRANEAN VILLAGE. για τη διάθεση της αίθουσας για τη συνεδρίαση.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»






Ευχές για μια δημιουργική χρονιά αντάλλαξαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας “ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου, παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων(ακόμα και από γειτονικούς νομούς).

Ξεχωριστό φόντο στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία μελών των χορευτικών τμημάτων με τις παραδοσιακές στολές της Κρήτης, ενώ δεν έλειπαν οι γνώριμοι μουσικοί ήχοι και τα πατροπαράδοτα εδέσματα της Μεγαλονήσου.

Συμβολικό δώρο δόθηκε σε ένα από τα λιλιπούτεια μέλη του συλλόγου, που ήταν
o τυχερός της εκδήλωσης που βρήκε το φλουρί.

Σε σύντομη αναφορά του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κων/νος Μανιουδάκης, αφού έκανε μια συνοπτική αναδρομή στα δρώμενα της περασμένης πολιτιστικής περιόδου αναφέρθηκε επιγραμματικά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και ειδικά σε ό,τι αφορά στην συγκεκριμένη εκδήλωση τόνισε:«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα μέλη και τους φίλους μας, για την αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση και γενικότερα για την ενεργό υποστήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεράκι έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο για τον τόπο μας και τον σύλλογό μας σε κάθε επίπεδο».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ





Οι ασφαλιστές της Πιερίας έκοψαν την πίτα τους στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο εστιατόριο Paprica του ξενοδοχείου Μediterranean Village & Spa στην Παραλία Κατερίνης η κοπή πίτας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τ. Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης και εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Θανάση Παπαγεωργίου και κ. Κώστα Κουκοδήμου, οι οποίοι και ευχήθηκαν ότι καλύτερο στα μέλη του κλάδου.

Ο Έφορος του Συλλόγου και Συντονιστής Δ/ντής Περιφ. Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης, κ. Θανάσης Τζήμας πέραν των καθιερωμένων ευχών, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που το 2007 είχαν το όραμα να συγκροτήσουν αυτόν το Σύλλογο και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βασιλειάδη, τον αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Παππά καθώς και τον κ. Τσίτζα ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την ουσιαστική του συμβολή στην επανασύσταση του συλλόγου καθώς και στην οικονομική ενίσχυση που πρόκειται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών, από την πλευρά του Επιμελητηρίου. Κλείνοντας, προχώρησε σε λεπτομερή ενημέρωση των ασφαλιστών και πρακτόρων της Πιερίας για τις εξελίξεις στον χώρο των ασφαλειών.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας κ. Μιχάλης Βασιλειάδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της σύστασης του συλλόγου και προχώρησε στην κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τέλος, ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Καρασαββίδης ανακοίνωσε πως η διοίκηση του Συλλόγου πρόκειται να προχωρήσει λίαν συντόμως στην διεξαγωγή ενός ενημερωτικού σεμιναρίου, στις 15 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Πιερίας, με θέμα τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην ασφαλιστική αγορά.

"Ο καθένας να ελέγξει το … μαντρί του"


Δεν το είπε έτσι,αλλά σίγουρα αυτό εννοεί...Παραλληλίζει τους πολιτικούς Αρχηγούς με "τσοπάνους" ,όταν η ακριβής του φράση,αναφερόμενος στους πολιτικούς Αρχηγούς,ήταν:
"Ο καθένας να ελέγξει το … μαντρί του"


Συγχαρητήρια κύριε Καρατζαφέρη για το "πατριωτικό" και "δημοκρατικό" σας ήθος,το οποίο φαίνεται να ξεπερνά το Σύνταγμα και να τυλίγεται από την αγάπη σας για τα συμφέροντα των πιστωτών...
Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο,ομολογουμένως...

Τα σαϊνια του MEGA τώρα το πήραν χαμπάρι.

Ότι είμαστε-κι όχι, μόνο εμείς, αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη-υπό, νέα, γερμανική Κατοχή.
Όταν...

αντέδρασε ο Παπανδρέου με το δημοψήφισμα, τον βρίζαν χυδαία, επί εβδομάδες, λέγοντας στον κόσμο ότι μας ταπείνωσε απέναντι στη Μέρκελ και το Σαρκοζί.
Τώρα, με την αξίωση των Γερμανών να μας βάλουν επίτροπο, ξύπνησαν και βάλαν τον αδελφό Μανώλη απόψε να μας πει πως οι Γερμανοί θέλουν να τιμωρήσουν-να ταπεινώσουν, συμπλήρωσε ο Στραβελάκης-τους Έλληνες...

Ο Γάλλος φωτογράφος Laurent Laveder φτιάχνει εντυπωσιακά "παιχνίδια με το φεγγάρι" , αξιοποιώντας τις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Η μαγεία του κινηματογράφου και της φωτογραφίας άλλωστε είναι πολλές φορές αυτή ακριβώς η ψευδαίσθηση που μπορούν να...

δημιουργήσουν στον θεατή, και ο Laveder φαίνεται να έχει εξαιρετικό ταλέντο και φαντασία...

Οι φωτογραφίες κάνουν εδώ και κάποιες ημέρες το γύρο του Facebook.

Το Mediagate τις συγκέντρωσε και σας τις παρουσιάζει: