PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΤΩΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΟΜΑΝΙΑ


Τι θέλει ο Μάκκης Τριανταφυλλόπουλος στην Πιερία;;;
Εθεάθει από την ομάδα του ΠΙΕΡΙΑ-GR να τρώει στην ΓΥΡΟΜΑΝΙΑ μαζίμε παρέα!!!
ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ;;;
ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΙΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ και LIVE in INTERNET www.e-radio.gr RADIO ENIMEROSI 92.2 FM

CLUBBING ...KATERINI BY NIGHT..!!! GOLD NIGHTS PARALIA ...!!





GREECE, KATERINI ...YOUR HOLIDAYS HERE! CLUBBING





GREECE, KATERINI, YOUR HOLIDAYS HERE...!!!





GREECE, KATERINI ...YOUR HOLIDAYS HERE!





Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ




24 ΙΟΥΝΙΟΥ: Τα Κάστρα της Ελλάδας γιορτάζουν






































Η 24η Ιουνίου γιορταζόταν και γιορτάζεται από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, και στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη ως η Ημέρα εκείνη που γυρίζει ο Ήλιος. Κι όλοι ξέρουμε πως ‘‘για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ’’.

Την 24η Ιουνίου του έτους 1262 μετά την ήττα των Φράγκων ιπποτών στην μάχη της Πελαγονίας, οι φράγκισες κυράδες της Αχαΐας συγκεντρώθηκαν στο Νίκλι, κι αποφάσισαν να απελευθερώσουν τους συζύγους τους που βρίσκονταν σε ομηρία επιστρέφοντας τα κάστρα της Πελοποννήσου στους νόμιμους κατόχους τους. Κι από τότε ο ήλιος άρχισε πάλι να γυρίζει...

Ο Δήμαρχος Κορινθίων και η Ένωση Ελληνικών Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα διοργανώνουν την 24η Ιουνίου 2009 και ώρα 9 μ.μ. στον Ακροκόρινθο εκδήλωση όπου θα προτείνουν την κήρυξη της 24ης Ιουνίου ως Ημέρας των Κάστρων.

Κατά την Ημέρα αυτή προτείνουν όλα τα Μεσαιωνικά Μνημεία της χώρας να είναι ανοικτά στο κοινό, ακόμη και τη νύχτα και να φωτίζονται με ειδικό τρόπο. Γύρω και μέσα σε αυτά να λαμβάνουν χώρα αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές να γίνονται σε συνεργασία και με άλλες χώρες, όπου υπάρχουν Μεσαιωνικά Μνημεία.

Επίσης προτρέπουν τον Υπουργό Πολιτισμού, κ. Αντώνη Σαμαρά, να δίδονται τη μέρα αυτή βραβεία λογοτεχνίας, φωτογραφίας, ντοκιμαντέρ και άλλα, ενώ θα προκηρύσσονται εκείνα της επόμενης χρονιάς.

Επίσης να γίνονται ομιλίες για τα κάστρα και την σημασία τους από ειδικούς επιστήμονες και να παρουσιάζεται το έργο των αρχαιολόγων, των αναστηλωτών, των ιστορικών.

''Τα Γλυπτά ανήκουν στην Ελλάδα''





















Τη βεβαιότητα ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην Ελλάδα εκφράζει σε σημείωμά της η βραβευμένη με Νόμπελ Νοτιοαφρικανή συγγραφέας, Ναντίν Γκόρντιμερ, την ώρα που το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης ανοίγει τις πύλες του στο κοινό. Πλήθος προσωπικοτήτων, αλλά και εκπρόσωποι των ξένων Μ.Μ.Ε. επισημαίνουν την αναγκαιότητα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τραγωδία το απόγευμα της Παρασκευής σε σε ιδιωτική κατασκήνωση στη Λάρισα. Δύο 9χρονα κοριτσάκια βρέθηκαν πνιγμένα στην πισίνα της κατασκήνωσης, στα παράλια του Νομού Λάρισας στην περιοχή Βελίκα. Οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Τα πτώματα των δύο άτυχων παιδιών μεταφέρθκαν στον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να τους γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και ο υπεύθυνος της πισίνας. Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Την Πέμπτη, ενα εννιάχρονο αγόρι πνίγηκε σε πισίνα καφετέριας στο Aλιμο.

Προθεσμία

για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε από τον τρίτο ειδικό ανακριτή ο νεαρός που συνελήφθη την Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, έξω από το σπίτι του Βρετανού στρατιωτικού ακόλουθου, στην Κηφισιά, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2005.

Ο νεαρός θα παραμείνει κρατούμενος έως την Τρίτη και σε βάρος του ενεργοποιήθηκε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί κατ΄αγνώστων για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του ειδικού φρουρού.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί το 2006 για επίθεση σε βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου και είχε παραμείνει προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση περίπου 17 μήνες, ενώ το 2008 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 μηνών, καθώς είχε συλληφθεί σε γήπεδο και είχε διωχθεί για παράβαση του νομού περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Η αστυνομία είναι επιφυλακτική με την υπόθεσή του, καθώς δεν φαίνεται οι ισχυρισμοί του να συμπίπτουν με όσα συνέβησαν την ώρα της δολοφονίας του ειδικού φρουρού.

Για τη δολοφονική επίθεση δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης και το όπλο του άτυχου φρουρού, το οποίο εκλάπη, δεν βρέθηκε.