PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΥΓΕ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ...ΓΑΜΩΤΟ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τελικά μήπως η Πιερία μου είναι για μεγάλα πράγματα; Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε; Να αρχίσω; Ή μήπως θέλεις να τελειώσω; Έ, λοιπόν άκου. Κάνει ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης για πρώτη φορά πέρσι ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και γίνεται στην Πιερία χαμός στο ίσωμα. Κι ύστερα; Ύστερα δίνει βάση στο πανηγύρι που πριν χρόνια το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και ξεσκίζει κι εκεί. Χαμός στο άλλο ίσωμα. Και… Και υπενθυμίζω πως την πρώτη χρονιά του που ανέλαβε Δήμαρχος, είχε καταργήσει με τη μια το Καρναβάλι του Αμοιρίδη. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί… Κι ούτε βέβαια και θα το καταλάβει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος ο Σάββας. Που θα πάει όμως; Κι αυτό θα το καταλάβει κάποτε. Και θα το επαναφέρει. Σαν γιορτή, που την γουστάρουν τα παιδιά κι ύστερα οι μεγάλοι, γιατί την γουστάρουν τα παιδιά… Όχι για τίποτα άλλο. Κι ύστερα ήρθε η ώρα του κανονικού μας Πανηγυριού στην Ανδρομάχη. Κι εκεί έκανε το αυτονόητο και πάλι χαμός. Πρόσεξε τα παιδιά. Και; Και ξέσκισε και πάλι. Ενώ πριν ένα χρόνο αν περνούσες από έξω δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι κάτι έχει εκεί δίπλα στο ποτάμι, τώρα; Φέτος; Χαμός. Έκλεισαν και πάλι οι δρόμοι και χαμογέλασε το χειλάκι των …παιδιών! Πρώτα των παιδιών κι ύστερα των μεγάλων. Γιατί τα παιδιά γέλασαν. Κι ύστερα; Ήρθε το πανηγύρι του Αιγινίου. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να γράψω; Όχι βέβαια γιατί κι εκεί έγινε χαμός. Μεγάλα πράγματα. Κι ύστερα; Πάλι η Έκθεση του Χατζηχριστοδούλου, όπου κι εκεί συνωστισμός στην προκυμαία. Ναι. Κι εκεί χαμός. Μήπως τελικά η Πιερία μου, είναι για μεγάλα πράγματα, αρκεί να έχει μεγάλους πολιτικούς; Λέω μήπως… ΥΓ: Ά, ξέχασα και το καλοκαίρι μου. Που στις παραλίες μας, έγινε χαμός, γιατί εκεί έκανε μεγάλα πράγματα ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την Βαγγελιώ την Ξυπτερά και τα παιδιά της. Με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τα δικά της παιδιά. Με τους τρείς Δημάρχους… Εύγε. Κάτι γίνεται στην Πιερία μου…

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ

Τ Η Σ Η Μ Ε Ρ Α Σ Τ Ω Ν Ε Ν Ο Π Λ Ω Ν Δ Υ Ν Α Μ Ε Ω Ν

Την 21η Νοεμβρίου 2009 θα εορτασθεί, σε ολόκληρη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην Κατερίνη, σύμφωνα με τις αριθ. 65050 & 61748/26-10-09 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί μέχρι τη Δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου σ’ όλα τα δημόσια, δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ.

2. Ώρα 12.00΄στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικος με το Ιερατείο της πόλης. Μέσα στον Ιερό Ναό μετά το τέλος της Δοξολογίας θα γίνει σύντομη ομιλία για τη σημασία της εορτής από τον Έφεδρο Αξιωματικό – μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πιερίας κ. Κωνσταντίνο Κοσμίδη.

3. Ώρα 12.30΄ στο Μνημείο Ηρώων θα καταθέσουν στεφάνια, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Εκπρόσωπος της Βουλής, ο Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, ο Νομάρχης Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης. Επίσης θα καταθέσουν στεφάνια η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας, αντιπροσωπείες των Τραυματιών, Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, Αντιστασιακές Οργανώσεις και Πρόσκοποι. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός μας Ύμνος.

4. Από τις Ένοπλες Δυνάμεις θα παρατεθεί δεξίωση στο κέντρο «ΠΙΕΡΙΔΑ» στις 13:00.

5. Το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου θα φωταγωγηθούν όλα τα δημόσια, δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ.

Σε ότι αφορά την τέλεση της δοξολογίας παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.

Τα θέματα που αφορούν την παράταξη, απονομή τιμών, την τάξη και κίνηση των τροχοφόρων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για τη διάθεση της Φιλαρμονικής του Δημ. Ωδείου Κατερίνης και τη μικροφωνική εγκατάσταση στο χώρο κατάθεσης.

Τελετάρχης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ορίζεται ο κ. Μιχάλης Συμεωνίδης.

Τελετάρχης από το Δήμο Κατερίνης ορίζεται ο κ. Γεώργιος Φυδάνογλου.

Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.

Κοινό μέτωπο για την επαναφορά στον κλάδο υγείας του ΙΚΑ
Tο Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ της Πιερίας, επισκέφθηκε τον βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Γιάννη Αμοιρίδη. Η επίσκεψη μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και να πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επανεκλογής του κ. Αμοιρίδη στη Βουλή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο πλευρές να συζητήσουν και θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ του νομού μας.

Την Κυριακή 15 Νοέμβριου στις 13.00 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 στο Συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ θα γίνει η ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά .

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη τροποποιήθηκε λόγο του θανάτου της μητέρας του Κ. Καραμανλή, Αλίκης Καραμανλή.

Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

 τέθηκε την Παρασκευή στο τιμόνι του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) μετά το τριήμερο συνέδριο του κόμματος, καλούμενος να βγάλει το κόμμα από τη σοβαρότερη μεταπολεμική κρίση του.

Σύλληψη ΝΕΑΡΆς

Ένα ακόμα άτομο προσήχθη το πρωί του Σαββάτου στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να εξεταστεί τυχόν συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πρόκειται για μια 22χρονη κοπέλα, η οποία συνελήφθη τη νύχτα στην οδό Πατησίων, βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί πριν από τρεις ημέρες.

ΜΠΛΟΓΚΑΤΕΡΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...pieria-gr.blogspot.com


ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ


ΠΑΝΙΚΑ, ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ...Ε?


APOKLEISTIKO ..!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΤΟΥ PIERIA-GR -ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑψευσει-
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ....ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ..ΝΔ.
ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...