PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ

Τ Η Σ Η Μ Ε Ρ Α Σ Τ Ω Ν Ε Ν Ο Π Λ Ω Ν Δ Υ Ν Α Μ Ε Ω Ν

Την 21η Νοεμβρίου 2009 θα εορτασθεί, σε ολόκληρη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην Κατερίνη, σύμφωνα με τις αριθ. 65050 & 61748/26-10-09 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί μέχρι τη Δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου σ’ όλα τα δημόσια, δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ.

2. Ώρα 12.00΄στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικος με το Ιερατείο της πόλης. Μέσα στον Ιερό Ναό μετά το τέλος της Δοξολογίας θα γίνει σύντομη ομιλία για τη σημασία της εορτής από τον Έφεδρο Αξιωματικό – μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πιερίας κ. Κωνσταντίνο Κοσμίδη.

3. Ώρα 12.30΄ στο Μνημείο Ηρώων θα καταθέσουν στεφάνια, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Εκπρόσωπος της Βουλής, ο Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, ο Νομάρχης Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης. Επίσης θα καταθέσουν στεφάνια η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας, αντιπροσωπείες των Τραυματιών, Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, Αντιστασιακές Οργανώσεις και Πρόσκοποι. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός μας Ύμνος.

4. Από τις Ένοπλες Δυνάμεις θα παρατεθεί δεξίωση στο κέντρο «ΠΙΕΡΙΔΑ» στις 13:00.

5. Το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου θα φωταγωγηθούν όλα τα δημόσια, δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ.

Σε ότι αφορά την τέλεση της δοξολογίας παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.

Τα θέματα που αφορούν την παράταξη, απονομή τιμών, την τάξη και κίνηση των τροχοφόρων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για τη διάθεση της Φιλαρμονικής του Δημ. Ωδείου Κατερίνης και τη μικροφωνική εγκατάσταση στο χώρο κατάθεσης.

Τελετάρχης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ορίζεται ο κ. Μιχάλης Συμεωνίδης.

Τελετάρχης από το Δήμο Κατερίνης ορίζεται ο κ. Γεώργιος Φυδάνογλου.

Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.

Κοινό μέτωπο για την επαναφορά στον κλάδο υγείας του ΙΚΑ
Tο Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ της Πιερίας, επισκέφθηκε τον βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Γιάννη Αμοιρίδη. Η επίσκεψη μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και να πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επανεκλογής του κ. Αμοιρίδη στη Βουλή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο πλευρές να συζητήσουν και θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ του νομού μας.

Την Κυριακή 15 Νοέμβριου στις 13.00 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 στο Συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ θα γίνει η ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά .

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη τροποποιήθηκε λόγο του θανάτου της μητέρας του Κ. Καραμανλή, Αλίκης Καραμανλή.

Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

 τέθηκε την Παρασκευή στο τιμόνι του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) μετά το τριήμερο συνέδριο του κόμματος, καλούμενος να βγάλει το κόμμα από τη σοβαρότερη μεταπολεμική κρίση του.

Σύλληψη ΝΕΑΡΆς

Ένα ακόμα άτομο προσήχθη το πρωί του Σαββάτου στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να εξεταστεί τυχόν συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πρόκειται για μια 22χρονη κοπέλα, η οποία συνελήφθη τη νύχτα στην οδό Πατησίων, βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί πριν από τρεις ημέρες.

ΜΠΛΟΓΚΑΤΕΡΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...pieria-gr.blogspot.com


ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ


ΠΑΝΙΚΑ, ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ...Ε?


APOKLEISTIKO ..!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΤΟΥ PIERIA-GR -ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑψευσει-
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ....ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ..ΝΔ.
ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...