PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΔΝΑ..


Stand up Comedy με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο Mediterranean Village Hotel & Spa. Κυριακή 18

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΔΝΑ..




ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ...ΛΑΣΤΙΧΟ (ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ "ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.... ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ; ΟΧΙ....
Ούτε η εκπομπή των ΚΡΗΤΙΚΩΝ του νομού ΠΙΕΡΙΑΣ βγήκε την ΤΕΤΑΡΤΗ το απόγευμα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης! Ο ΛΟΓΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ...ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Και το ραδιόφωνο αυτής της ....μοναδικότερης διοίκησης όλων των εποχών, τα κατάφερε για ακόμη μία φορά!
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΦΟΥ ΣΙΓΑΣΕ ΓΙΑ 11 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ....
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ ...ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Είχε μείνει από αναπληρωτή για ζωντανές εκπομπές μετά την εγκυμοσύνη μιάς υπαλλήλου από αναπληρωτή ο ηχολήπτης και τώρα που δεν έχει ούτε ...ηχολήπτη εργαζόμενο, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ....ΛΑΣΤΙΧΟ!
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ...ΛΑΣΤΙΧΟ (ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)!!! 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΔΝΑ.





ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ "ΤΑΡΙΦΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΡΘΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗ;;;

ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ οι φίλοι μου ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ, που τώρα κι αυτοί ...χτυπιούνται! Κι από τα μέτρα και από τα ...μέτρα που τους πήραν νωρίτερα οι ΜΑΓΚΡΙΩΤΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΡΕΠΠΕΣ κι οι ΜΑΝΤΕΛΙΔΕΣ! Και τώρα;;;;
ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ "ΤΑΡΙΦΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΡΘΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗ;;;
Να ξέρετε φίλοι οδηγοί ταξί πως το PIERIA-GR σας στηρίζει....
ΌΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ...ΦΙΛΊΑ!!! 

«Δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, ούτε κατά λάθος, ούτε σκοπίμως»...






«Δεν θα υπάρξει χρεοκοπία της Ελλάδας, ούτε κατά λάθος, ούτε σκοπίμως», αναφέρει η εφημερίδα Financial Times Deutschland (FTD), σε σημερινό της δημοσίευμα, επικαλούμενη πηγές του Eurogroup.

Στο... ίδιο δημοσίευμα, η γερμανική οικονομική εφημερίδα σημειώνει ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι ζήτησε από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης «να εγκρίνουν, τουλάχιστον επί της αρχής, τη δανειακή βοήθεια» προς την Ελλάδα.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, «επειδή απόψε δεν θα υπάρξει έγκριση της από καιρό καθυστερούμενης δόσης, η χώρα θα πρέπει να λάβει επιμήκυνση για τα ομόλογα ύψους πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ που λήγουν την Πέμπτη στις ελληνικές τράπεζες και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν προηγουμένως το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ δώσει παράταση στη βοήθεια για τη ρευστότητα των τραπεζών (Πρόγραμμα ELA), με την οποία οι τράπεζες μπορούν να αναχρηματοδοτηθούν από την Τράπεζα της Ελλάδος».

Οι FTD υποστηρίζουν, ακόμη, ότι κατά το αποψινό Eurogroup θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος της έκθεσης της τρόικας, ενώ σημειώνει ότι, σύμφωνα με γερμανικές κυβερνητικές πηγές, ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών Στέφεν Κάμπετερ, έχει ήδη ενημερώσει τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Μπούντεσταγκ ότι δεν θα χρειαστεί έκτακτη συνεδρίαση της γερμανικής βουλής για την Ελλάδα, οπότε η απόφαση μπορεί να ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα, που είναι, κανονικά, εβδομάδα συνεδριάσεων.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ...ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ...ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και στην ΠΙΕΡΙΑ κανένας δεν ασχολείται με την ζωή των αδυνάτων κι αδυνάμων.... Αφήστε τους ρε να ζήσουν... Αφήστε τους ρε να ζήσουν αξιοπρεπώς.... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! 
Εκείνο που βλέπουν όλοι είναι πως εδώ στην Πιερία ζουν πολλοί με ΤΖΙΠ με ΠΟΡΣΕ ή ΜΕΡΣΕΝΤΟΜΠΕΜΒΕ και λοιπά... Τους βλέπουν να ζουν σε πολυτέλεια και σε χλιδή και μουρλαίνονται ή χαζεύουν! 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ...ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ...ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. 
Έχεις πάει κατά ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ μερία;;;; 
Είδες βίλες γύρω γύρω στην Κατερίνη; Τι; Όχι; 
Βέβαια πως να τις δεις; Έχουν εκεί γύρω κάτι μάντρες ....να! χα χα χα 

Φωτό από τον 30o Κλασικό Μαραθώνιο στην Αθήνα...






Περισσότερες εικόνες στο euro-crimes.blogspot.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ....

Όαση στα εκτός ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΜΠΑΣΚΕΤ αθλητικά η περίπτωση του ΘΟΔΩΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ για την ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!
Μετά τα μαύρα χρόνια της προεδρίας των προηγούμενων προέδρων στις χρυσές εποχές της χώρας και των επιχορηγήσεων, σας θυμίζω τις περιπτώσεις του ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΗ και του ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τώρα τα κάστανα από την φωτιά πρέπει να τα βγάλει εν μέσω κρίσης ο νυν ΠΡΟΕΔΡΟΣ και πολύ καλός παράγοντας!
Και επειδή ξέρω πως θα μου την ...πέσουν οι συγκεκριμένοι, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μάθετε την αλήθεια για τα "σκούρα" χρόνια τους είναι να ρωτήσετε αθλητές του μεγάλου ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΕΛΑΟΥ στο ΧΑΝΤΜΠΟΛ ή το ΒΟΛΕΪ ή το ΜΠΑΣΚΕΤ ή τον ΣΤΙΒΟ! Εκείνοι θα σας πουν για τις τότε εποχές....
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ....
Κι όποιος αντέξει....


Aναρτήθηκε από: TON ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Ντυμένοι στα μαύρα υποδέχθηκαν τη Μέρκελ οι Πορτογάλοι.




Πορτογάλοι διαδηλωτές που αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας έντυσαν τα αγάλματα της Λισαβόνας στα μαύρα, ενώ και οι ίδιοι φορούσαν πένθιμα ρούχα,«υποδεχόμενοι» την Καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της το μεσημέρι στη Λισαβώνα.

Τοπική...
επιχειρηματική εφημερίδα κατηγόρησε, μάλιστα, τη Μέρκελ για πολιτικές «Φρανκενστάιν» που οδηγούν την Πορτογαλία στη φτώχεια.

Η γερμανίδα Καγκελάριος προσγειώθηκε στη Λισαβώνα λίγο πριν το μεσημέρι και συναντήθηκε με τον πορτογάλο Πρωθυπουργό Πέδρου Πάσος Κοέλιο. Η Μέρκελ συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας, Άνιμπαλ Καβάκο Σίλβα.

Με το σύνθημα «Οχι στην Μέρκελ, όχι στην τρόικα» το πορτογαλικό συνδικάτο CGTP είχε καλέσει σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, μετά τις πορείες των τελευταίων ημερών για τον προϋπολογισμό και δύο ημέρες πριν την πανευρωπαϊκή απεργία της 14ης Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξή της στην πορτογαλική τηλεόραση εν όψει της επίσκεψής της, η Μέρκελ απέκλεισε το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του πορτογαλικού μνημονίου και έδωσε εύσημα για την πορεία της εφαρμογής του από την κυβέρνηση Κοέλιου.

Όταν ρωτήθηκε αν η Πορτογαλία χρειάζεται ένα νέο πακέτο διάσωσης, όπως υποστηρίζουν μερικοί οικονομολόγοι, η Μέρκελ απάντησε: «Δεν έχω αυτή την άποψη»...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΤΕ... ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Τ ΟΥΡΑΝΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΛΕΙΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑΖΙ ΤΑ ...ΦΑΓΑΝΕ!!! 
ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.... 
Για εκείνους που λένε πως η ΚΡΙΣΗ δεν έχει ονοματεπώνυμο ή έχει χρώμα ΜΠΛΕ μονάχα ή ΠΡΑΣΙΝΟ! Η ΚΡΙΣΗ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ... ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ! 
Και οι ΠΑΣΟΚΟΙ κι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ στα ίδια μπουζούκια τα μασούσανε και μιά παρέα ήτανε! 
Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ.... 
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΤΕ... ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ Τ ΟΥΡΑΝΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΛΕΙΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ 

ATHENS/25/11/1996/REF:11290
ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο Β' .ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
(PHOTO BY DIMIS ARGYROPOULOS)
***** EST - 1965 *****


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ!


Πολύ καλή δουλειά γίνεται στον νέο σύλλογο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ,  που δραστηριοποιείται στο νομό Πιερίας κι η δουλειά από τα παιδιά παει σύννεφο! Τα τμήματα που λειτουργούν είναι ο ΣΤΙΒΟΣ,  η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ,  το ΤΖΟΥΝΤΟ. 
Ειδικά στην άρση βαρών τα πάντα όλα είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ. Αρχών και ,,,κρατητής. Κρατά ισορροπίες κι δουλεύει δουλεύει δουλεύει.... 
ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ! 
Πρόεδρος είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΖΟΓΛΟΥ ο δάσκαλος και ΜΠΡΑΒΟ του...

Ακεφιές...





Δείτε τις φωτογραφίες...
Στριμωγμένος από τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Ο φωτογραφικός φακός χθες -κατά την διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας του προϋπολογισμού- τον «συνέλαβε» σε... μεγάλα ζόρια.
Η γλώσσα του σώματος, χαρακτηριστική.
Δείτε τις φωτογραφίες:






 
















Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ....ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΒΑΛΕ ...ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


O θάνατος του είναι ζωή στους κουρασμένους από τη μετριότητα του κόσμου. Ο Θάνατος του ανασταίνει τους κοιμισμένους, ταράζει τούς μαργωμένους, δυναμώνει τους αδύνατους, δροσίζει τους διψασμένους, ο θάνατος του Νέου, ο θάνατος του Ωραίου ο θάνατος του Αντρείου.......Ψυχή, ψυχή ωραία, γλυκιά πενταπάρθενη που ερωτεύτηκες το θάνατο δίδαξε μας, ω, μάθε μας να μη πονει και να μην καίει το αντίκρισμα της αγωνίας σου, ψυχή ωραία πενταπάρθενη. (Ιων Δραγούμης).  

Βουτιές στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου...





Κι όμως, οι εικονιζόμενοι κάνουν ό,τι θα έκαναν υπό φυσιολογικές συνθήκες: χαλαρώνουν στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου. Απλώς αντί για καφεδάκι, απολαμβάνουν βουτιές. Οι Βενετσιάνοι άλλωστε ξέρουν από καλές πλημμύρες – έως και...
αδιάβροχα έπιπλα έχουν εφεύρει για να μην αντικαθιστούν το νοικοκυριό τους κάθε φορά που τα νερά φουσκώνουν και περνούν το κατώφλι του σπιτιού τους. Αλλες φορές πάλι, όπως χθες το πρωί που το επίπεδο του νερού έφθασε το ενάμισι μέτρο (το έκτο υψηλότερο από το 1872) και κάλυψε το 70% της πόλης, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι μόνιμοι κάτοικοι τα έβαλαν με τη μετεωρολογική υπηρεσία επειδή δεν έδωσε σωστές προβλέψεις, ενώ οι άμαθοι τουρίστες προσπαθούσαν να διασχίσουν τους δρόμους με ξύλινες «σχεδίες» και αυτοσχέδιες μπότες από σακούλες. Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε όλη τη Βόρεια Ιταλία και τώρα μετακινείται απειλητικά προς τα κεντρικά. Μόνο που εκεί δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι να «επιπλέουν» στις λεωφόρους και στις πλατείες...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Eρχεται άγρια φοροεπιδρομή 1 δισ. ευρώ μετά τα μέτρα...




Νέα φορολογικά βάρη ύψους 1 δισ. ευρώ επιφυλάσσει το προσχέδιο του Μνημονίου στο οποίο περιλαμβάνονται δραστικές επιβαρύνσεις για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
1. Τα μεγαλύτερα βάρη θα ...
επωμισθούν -σύμφωνα με τις επικείμενες φορολογικές μεταρρυθμίσεις- οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι χάνουν το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ και θα φορολογούνται με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ και με συντελεστή 35% για τα κέρδη άνω των 60.000 ευρώ.

2.Χαμένοι θα είναι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι με παιδιά οι οποίοι χάνουν το έξτρα αφορολόγητο αλλά και το σύνολο σχεδόν των φοροαπαλλαγών που ισχύουν σήμερα.

3.Χαμένοι θα είναι επίσης όσοι έχουν εισοδήματα άνω των 25.000 ευρώ οι οποίοι θα πληρώσουν περισσότερο φόρο εξαιτίας των νέων αλλαγών.

4. Αντίθετα στους κερδισμένους του νέου φορολογικού συστήματος θα είναι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι με εισοδήματα ως 9.000 ευρώ οι οποίοι μετά τις αλλαγές δεν θα οφείλουν ούτε ένα ευρώ φόρο εισοδήματος.

Αναλυτικά για μισθωτούς-συνταξιούχους:

Καθιερώνεται νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος χωρίς το όριο των 5.000 ευρώ και με τρεις φορολογικούς συντελεστές αντί των οκτώ που ίσχυαν ως σήμερα. Οι αλλαγές θα οδηγήσουν στην εξαίρεση περίπου ενός εκατομμυρίου μισθωτών και συνταξιούχων από την πληρωμή φόρου εισοδήματος.

Φοροαπαλλαγές

Οι φορολογούμενοι θα δουν όλες τις φοροαπαλλαγές που ίσχυαν ως σήμερα να καταργούνται με εξαίρεση τις μειώσεις φόρου που προβλέπονται για ιατρικά έξοδα (10%), νοσήλεια και διατροφή πρώην συζύγων. Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές από στεγαστικά δάνεια. Καταργείται επίσης το έξτρα αφορολόγητο για όσους έχουν παιδιά.

Το μόνο θετικό που κατάφερε να κερδίσει το υπουργείο Οικονομικών είναι η αναδρομική ισχύ των συγκεκριμένων αλλαγών από τα εισοδήματα του 2012, όπως ζητούσε η Τρόικα, και οι αλλαγές θα ισχύσουν για τα εισοδήματα του 2013.

Ελεύθεροι επαγγελματίες

Καταργείται οριστικά το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ και καθιερώνεται κλίμακα με δύο συντελεστές. Από το πρώτο ευρώ θα ισχύσει κλίμακα 26% ενώ για υψηλότερα κέρδη θα ισχύσει κλίμακα 35%.

Η Τρόικα εκτιμά ότι η κατάργηση του αφορολόγητου των 5.000 ευρώ θα φέρει στα ταμεία του κράτους σημαντικά κέρδη καθώς σήμερα οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωναν εισόδημα ως 5.000 ευρώ. Με τα νέα μέτρα ο ελεύθερος επαγγελματίας που κερδίζει ως 5.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει φόρο 1.300 ευρώ.

Φορολογία επιχειρήσεων

Οι επιβαρύνσεις μειώνονται αφού προβλέπεται συντελεστής φορολόγησης των μη διανεμόμενων κερδών 26% και φόρος 10% στα μερίσματα. Τα μέτρα αυτά οδηγούν σε επιβάρυνση 33,4% από 40% που ισχύει σήμερα.

Τριπλό φορολογικό χτύπημα

Η κυβέρνηση ετοιμάζει τρία φορολογικά νομοσχέδια τα οποία θα αποτυπώνουν τις νέες φορολογικές αλλαγές αλλά και την καθιέρωση ενιαίου φόρου ακινήτων καθώς και το νέο ποινολόγιο της Εφορίας.

Οσον αφορά τον νέο φόρο ακινήτων πληροφορίες αναφέρουν ότι κλείδωσαν οι αποφάσεις για φόρο από το πρώτο ευρώ αντικειμενικής αξίας ακίνητης περιουσίας χωρίς αφορολόγητο, αλλά με πολύ χαμηλό συντελεστή της τάξης του 1 τοις χιλίοις για ακίνητα αξίας έως 100.000 ευρώ.

Στη συνέχεια θα υπάρχουν οκτώ κλιμάκια με τους συντελεστές να προσεγγίζουν ακόμη και το 3% για ακίνητα αξίας πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Ο νέος φόρος θα αντικαταστήσει το ειδικό τέλος ακινήτων (παρότι είχε δοθεί η υπόσχεση ότι ήταν έκτακτος φόρος) και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Αλλάζει επίσης και το ποινολόγιο της Εφορίας και θα καθιερωθούν πιο χαμηλά πρόστιμα με το σκεπτικό ότι πληρώνονται ευκολότερα τα πιο ήπια πρόστιμα.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...





μπούργα κιτ ...!!! *



*κιτ = για τους παλιότερους που έβλεπαν το ιππότης της ασφάλτο



ΤΕΤΟΙΟ ...ΞΥΡΙΣΜΑ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ



Τελικά ρε σεις αδέρφια η Πιέρια μου έχασε σε τρία μόλις χρόνια τόσες ΕΞΟΥΣΙΕΣ. Ω θεοί. Τι ηταν αυτό τα τελευταία χρόνια που συνέβη στην Πιέρια μου ρε φίλε; 
Εχουμε και λέμε.... 
ΠΑΕΙ Ο ΝΑΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΜΕ αντιΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΣ! 
ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 13 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 3!!!! 
ΤΟΝ ΣΕΒΣΜΙΩΤΑΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ...ΥΠΕΡΓΗΡΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΣΤΟ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ..... ΆΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΆΣΤΑ.... 
τελικά ρε αδέρφια πρέπει να είμαστε πολύ ...κάπως εδώ στην Πιέρια από πλευράς εξουσιών..... 
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;


Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

''έλα το πουλάκι''...ποίος φωτογραφίζει ποιόν ...!!!





ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΗ Ή ...ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ PIERIA-GR!!!!

Ποιός είναι ο καλύτερος Βουλευτής Πιερίας;;; Πάμε σε αριθμούς;;; Αν θέλετε να ψηφίσετε έρχεστε εδώ στο PIERIA-GR πάτε εκεί ΔΕΞΙΑ ΠΆΝΩ κι έχετε πέντε επιλογές...
  1. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ 
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 
  4. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
  5. ΚΑΝΕΝΑΣ  
Κι εσείς απλά τσεκάρατε...
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΗ Ή ...ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ PIERIA-GR!!!!

ΠΙΕΡΙΑ Ή PIERIA-GR Ο ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ευχάριστες και Καλές Μέρες σ όλους μας εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ!!! 
ΠΙΕΡΙΑ η ...ομάδα μας με όλα ...κεφαλαία! Σας ευχαριστώ που ήρθατε κι έρχεστε συνέχεια ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΆΡΑ; Είμαστε σε καλό ΔΡΟΜΟ! ΔΡΟΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ!!!

VIVAS SEVASTIS PIERIAS! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΓΛΈΝΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....


Και για να μην ξεχνιομαστε.... VIVAS στη ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, για ΓΛΕΝΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.... Εκεί στο χωριό που ξέρουν να γλεντούν διαφορετικά! Διαφορετικά κι ωραία!
Κι απ την άλλη όποιος από μας θέλει εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, ας πάει κατά ΣΕΒΑΣΤΗ Πιερίας μεριά και θα δει! Θα δει πως η διασκέδαση έχει όνομα κι επώνυμο!
VIVAS SEVASTIS PIERIAS! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΜΑΝΗ; ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΡΑΜΕΡ;

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! Ο ΜΑΚΗΣ Μ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ 25 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΘ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ....ΜΑΝΗ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΝΗ; ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΡΑΜΕΡ;

ΩΡΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ



ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.ΛΙΤΟΧΩΡΟ,ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ?

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.... ΠΟΝΑΕΙ;;;;

ΌΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΕΓΩ ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ.....
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ! 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ...ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΌΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ;

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ;;; 
ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ! 
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ! ΟΥΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ...ΣΕΝΤ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΠΕΙΝΑ, ΛΟΡΔΑ, ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ! ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ! ΠΩΣ;;;;;;;;;

ΣΙΓΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;;;; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΙΓΑΣΕΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ! ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΌΠΩΣ..... ΌΠΩΣ;;;; 

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΗΣ "ΕΚΤΕΛΕΙ" 25 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

Βράζει το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κι όλοι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που ψήφισαν τα μέτρα και έβαλαν ταφόπλακα σε 25 υπαλλήλους ΔΕ ξαφνικά....
ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΗΣ "ΕΚΤΕΛΕΙ" 25 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! Τώρα; Έρχεται η σειρά και μεγάλου αριθμού των υπολοίπων! 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΙΤΟΣΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΝ ...ΗΡΑΚΛΗ!


ΣΤοΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΙΤΟΣΕΒΙΤΣ, ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΩΡΑ; ΠΙΕΡΙΚΟΣ.... ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΝΤΟΥΣΚΟ;
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΙΤΟΣΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΝ ...ΗΡΑΚΛΗ!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 3 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΌΤΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ...ΚΟΝΤΕΡ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ; ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ....ΒΑΡΑΘΡΟ!

Προκήρυξη : ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"



Προκήρυξη
 
        
   Το Δ.Σ. της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» προκηρύσσει τη θέση ενός Λογοθεραπευτή με σύμβαση έργου για ορισμένο χρόνο για το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ανάλογων τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. της Ελλάδος ή του Εξωτερικού αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Κράτος. Θα προτιμηθούν οι έχοντες προϋπηρεσία και εμπειρία. 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στο Ε.Κ.Κ.Ε.Ε. 19ης Μαΐου 3  8 π.μ. έως 2 μ.μ. ή ταχυδρομικώς στην Τ.Θ. 94. Πληροφορίες Τηλ: 2351073919.
 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Σολδάτος



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ


«Η δικτατορία των συνταγματαρχών»
Του Ροβήρου Μανθούλη

Η προβολή γίνεται με αφορμή την επέτειο του πολυτεχνείου.
Στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται οι αιτίες και η προετοιμασία του πραξικοπήματος, η επιβολή του και το δικτατορικό φασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε στη χώρα μας, καθώς και η κατάργηση κάθε έννοιας ελευθερίας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο Περικλής Κοροβέσης, η Κίτυ Αρσένη και η Νατάσα Τσίρκα που με βάση τις καταγγελίες τους στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τα φοβερά βασανιστήρια που γίνονταν από το δικτατορικό καθεστώς σε βάρος των αγωνιστών, το Συμβούλιο της Ευρώπης αποβάλλει την Ελλάδα από μέλος του.
Την επόμενη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ το ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ διοργανώνει ομιλία-συζήτηση με τον Περικλή Κοροβέση, συγγραφέα δημοσιογράφο, με θέμα «ο φασισμός τότε και τώρα».

ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ
Α’ ΠΑΡΟΔΟΣ ΒΟΤΣΗ 5(πεζόδρομος)


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ





   ΘΕΜΑ: «Πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης του Δ.Σ. με θέμα την πιθανή ανάκληση της απόφασης του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου με αριθμό 113\2012 (Έγκριση για τροποποίηση της απόφασης περιβαλλοντικών όρων του λατομείου αδρανών υλικών) και την επικείμενη απόθεση παραπροϊόντος Η.Δ.Μ. της εταιρείας TOSOHστη θέση Γούρνες».
Λιτόχωρο, 7 Νοεμβρίου 2012.-
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Το θέμα της επικείμενης απόθεσης του αποβλήτου της εταιρείας TOSOH (μετά κι από την…«τροποποίηση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 5957/21-12-10 απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του λατομείου αδρανών υλικών που βρίσκεται εντός λατομικής περιοχής στη θέση «Γούρνες» Λιτοχώρου Π.Ε. Πιερίας ως προς τον τρόπο αποκατάστασης τμήματος λατομείου εκτάσεως 15 στρεμμάτων»), έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία σε μεγάλη μερίδα κατοίκων κι επισκεπτών της περιοχής του Δήμου μας και αποτελεί συνεχώς ένα από τα βασικά ζητήματα των προ ημερησίας συζητήσεων στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., καθώς κι αντικείμενο 3 άτυπων λαϊκών συνελεύσεων.
Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου με θέμα την πιθανή ανάκληση της ανωτέρω απόφασης, με πρόσκληση εκπροσώπων φορέων και, εφ’ όσον κριθεί αναγκαίο από τη δημοτική αρχή, εκατέρωθεν ειδικών επιστημόνων* για πληρέστερη ενημέρωση του σώματος, έτσι ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι, απολύτως ενήμεροι πια, να επανακαθορίσουν – προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση – τη στάση τους κατόπιν ψηφοφορίας.

Με τιμή

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Δίου – Ολύμπου:

Νικόλαος Αθ. Λάππας
Κουρίτα Κατερίνα
Κώστας Δημόπουλος
Χατζής Δημήτριος
Λαμπονίκος Νικόλαος
Καλαϊτζής Αθανάσιος
Ευαγγελία Μόχλα
Ζτάνης Γεώργιος
Μπατζικώστας Αθανάσιος

*Εφ’ όσον κριθεί αναγκαία και χρήσιμη η συμμετοχή επιστημόνων, θα πρέπει το Προεδρείο να ειδοποιήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη για τις δικές τους ενέργειες,
εντός 3 ημερών.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Συλλόγος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας





    ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ H ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ και συγκεκριμένα:
ΠΕΜΠΤΗ 15 Νοεμβρίου
- κλείσιμο του γραφείου προσωπικού του Δήμου Κατερίνης
- στάση εργασίας από της 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου


- κατάληψη όλων των δημαρχείων του Νομού από τις 12:00  το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου
- έκδοση ανακοίνωσης για ενημέρωση των συμπολιτών μας περί των κινητοποιήσεών μας.   
  Από την Έκτακτη γενική συνέλευση δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΙΩΝΙΑΣ




Χρήστος Ξηρομερίτης:
 «Οι νεανικές ομάδες χρειάζονται πίστωση χρόνου και υπομονή»
Μάριος Σακελλαρίου:
«Κρατάμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε δυναμικά»
 
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ιωνικό Ιωνίας που έγινε στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο βοηθός προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης, ο προπονητής του Ιωνικού Αντώνης Σκανδάλης καθώς και ο καλαθοσφαιριστής Μάριος Σακελλαρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Χρήστος Ξηρομερίτης - βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «Κερδίσαμε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια και κρατάμε όχι μόνο τους βαθμούς της νίκης, αλλά και τα αρκετά διαστήματα που παίξαμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και επιθυμία και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας που μέχρι τώρα μας έχουν στοιχήσει. Οι νεανικές ομάδες χρειάζονται πίστωση χρόνου και υπομονή».
Αντώνης Σκανδάλης - προπονητής Ιωνικού: «Χάσαμε δίκαια. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, ιδίως στον επίθεση. Συγχαρητήρια στον Πιερικό Αρχέλαο. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό για μας».
Μάριος Σακελλαρίου - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Η εμφάνισή μας ήταν αρκετά ικανοποιητική, αλλά βέβαια πιστεύω ότι έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε. Κρατάμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε δυναμικά».



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΩΤΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ







Πρόσκληση | Forum για την Πιερία




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Stand up Comedy με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο Mediterranean Village Hotel & Spa. Κυριακή 18