PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Να η φωτογραφία του 10χρονου Λιτοχωρινού Μαθητή που έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλά

Ο μικρός μαθητής από το Λιτόχωρο Πιερίας που η Google τον έβγαλε πρώτο στην ΕΛΛΑΔΑ. Παρακάτω έχω και κείμενο με λεπτομέρειες. Όμως ετσι για να γουστάρουμε, την ξαναβάζω. 
Ηρωες είναι όσοι δίνουν δουλειά σε ΕΛΛΗΝΕΣ. Όσοι μένουν στην ΠΙΕΡΙΑ και δίνουν δουλειά έστω και σε έναν εργαζόμενο, είναι ΗΡΩΕΣ. ΌΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ. Βέβαια η ανάγκη τους κάνει να πάνε έξω να κάνουν μπίζνες. Όμως επιχειρηματίες σαν τον ΜΠΑΤΣΙΛΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΜΠΑΤΑΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (τζάκια) , ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ, ΚΟΡΦΗ, ΜΠΑΣΔΡΑ και δεν ξέρω ποιούς άλλους, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, ΗΡΩΩΝ ΥΠΕΡ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.... Πιστεύω πως κι οι βουλευτές θα πρεπει να τους στηρίξουν μπας και κάνουν περισσότερα πράγματα. Αμήν και πότε...
Το καλύτερο παιδί του εκπορικού κόσμου της Πιερίας είναι ο φίλος μου ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Βέβαια μου είπαν πως το εργοστάσιο του είναι πλέον στη Βουλγαρία; Δεν ξέρω. Μάλλον είναι ψέματα. Άκου βρωμιές που πετάνε στο πρόσωπο του προέδρου του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ να έχει διώξει τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό. ΟΧΙ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. Ο πρόεδρος δίνει δουλειά μόνο σε ΕΛΛΗΝΕΣ. Πιστεύω. Σε κρίση έφυγε από την Ελλάδα η επιχειρηση του Αρχηγού του επιμελητηρίου; Αποκλείεται. 

ΔΕ ΣΕ ΜΙΣΏ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ...ΖΉΣΩ.

Δε σε μισώ 
Για το κακό που μου έκανες
Γιατί το μίσος
Πάντα σε εμποδίζει
Να αγαπήσει σ´ τη ΖΩΗ
κι ΕΓΩ
Θέλω 
ΝΑ ΖΉΣΩ 
Η Μέριμνα του παιδιού κάνει απίστευτη δουλειά. Εκεί ο διευθυντής ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΣΙΑΡΟΣ κι η ομάδα του, οι εργαζόμενοι κι οι γονείς, κάνουν το παν για να έχουν τα παιδιά εκεί ότι τους πρέπει. Και μην ξεχνάμε πως οι εποχές ειναι δύσκολες. Κρίση ΓΑΡ. Τώρα; Φιλότιμο κι εθελοντισμός. Τι λέτε; Πάμε κι εμείς να βοηθήσουμε;;;;; Μήπως και γίνει κάτι περισσότερο πέραν της επιθυμίας για καλό; Αμήν και πότε. 
Τελικά ρε λεβέντες μου δεν είναι απίστευτη η πορεία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ του βουλευτή μας; Κι όμως. Ειδικά μετά κι εκείνη την τροπολογία είναι στους βουλευτές της αμέσσου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω. 
Δε μου λες αδερφέ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΚΑ. τι γίνεται με την περιβόητη επιστροφή στις ρίζες; Εκει στους αγρούς θα ήθελα να γυρίσει όλη η Πιερία. Γίνεται;;; ΑΝΤΕ ρε παιδιά. Βοήθεια. ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ως αρχηγός αυτής της στροφής στην ΠΙΕΡΙΑ, κανε το καλό κι ο τόπος μου να βρει την παλιά του αίγλη σ´ ότι αφορά την γεωργία. Επιστροφή στα αγορικά ή καλύτερα πλούσια αγροτικά. Αμήν και πότε. 
Πολύ κι αθόρυβη δουλειά στο κομμάτι ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, γίνεται από την Αντιπεριφερειαρχη Σοφία Μαυρίδου. Δεν έχει αφήσει έκθεση για έκθεση. Οπου της δόθηκε η ευκαιρία εκεί ήταν και μαγκιά της. ΑΝΤΕ και καλό καλοκαίρι. Αμήν και πότε. 
Τελικά ρε συ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ τι λες να κάνεις κόντρα σε εκείνους που σε θέλουν εκτός αλλά ...εντός;
Εντός ...εκτός κι επί τα αυτά.
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. 
Ερχεται Υπουργός στην Πιερία;;;;
Και μήπως δικός μας υπουργός;;;
Τι θέλει να πει ο ποιητής;;;
Αδερφέ Απόστολε Πόδα, καλό είναι να στέλνεις ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΡΗ για τον Νίκο Γκάλη, όμως μήπως να έκανες κάτι αντίστοιχο κι ΕΣΥ με το τότε του ΠΙΕΡΙΚΟΥ του Γιώργου Χελιδώνη και του Αλέκου Τσιώτσιου, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι;;;;;
Και εμείς που γουστάραμε το τότε να γουστάρουμε και το τώρα μαζί με τα παιδιά μας;;;;
Και να φτιάξουμε και τον ΠΙΕΡΙΚΟ
του ΑΥΡΙΟ;;;;
Δεν πρέπει ρε Δήμαρχε να κάνεις κάτι κι οι ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ να χαρούν τον μεγάλο πυρήνα πρασίνου στην πόλη μας; ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ; 
Το πάρκο στους ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ......
Επιτέλους......
Πολύ ΚΑΛΑ τς καταφέρνει, μετά και την ισχυροποίηση του στο συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Πάνου Καμμένου, ο δικός μας ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Ο πρώην βουλευτής Πιερίας έχει πλέον Πανελλαδικά Ηγετικό ρόλο στο κίνημα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΣΤΗ ΜΕΤΑ ....ΚΑΝΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....

Πήγε τα παλικάρια ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πρόεδρος της ΕΠΣΠ στην ΑΘΗΝΑ για τις επιλογές στις μικρές Εθνικές ομάδες και τα παιδιά μας τους έκαναν να παραμιλάν. 
Και ποδοσφαιρικά - παικτικά αλλά και ηθικοδιαπλαστικά και μαγκιά τους.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΣΤΗ ΜΕΤΑ ....ΚΑΝΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Έτσι.
Πανέμορφη Πιερία μου.
Πανέμορφη κι η Παραλία μου που φιλοξένησε τους Πανελλήνιους Αγώνες Ιστιοπλοϊας.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ΚΙ ...ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ "AGRO NEWS" Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ.
Ο Γιάννης είναι ο πλέον κατάλληλος και ο πλέον, πλέον καταρτισμένος στο αντικείμενο της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας στην Ελλάδα ολόκληρη.
Τώρα έχει μονοπώλειο τα τηλεοπτικά.
ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ....
Καλορίζικος Γιάννη Τσιμπονίδη άρχοντα των αγρών  και των ...αγροτών!!!

ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ
ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΝΕΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
Με τον Δημήτρη Κεραηλίδη κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 ζωντανά.
ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΕΊΠΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ....ΛΑΟΥ

Επειδή κάτι δεν έγινε για σένα ΤΩΡΑ, δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Αυτό να το γράψεις και να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. ΟΚ;
Κι ύστερα; ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑ.
Κι ύστερα ίσως γίνεις και καλύτερος μέσα από την αναμονή.
Αμήν και πότε.......

ΣΚΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Αρκετό κακό ρε, δε μας κάνατε;
Φτάνει πια.
Κόφτετο ρεεεεεεεε.
Κι ύστερα λέτε πως είστε δημοσιογράφοι.
ΟΥΞΟΥ ΡΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΝΑ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....

Σημαία, Θάλασσα κι ουρανός, Ήλιος και γλάροι, με τα ματάκια του δικού μας Αστέριου Ρέυνικ, 10χρονου Μαθητή εκ Λιτοχώρου που νίκησε χιλιάδες άλλους μαθητές στο διαγωνισμό της Google....
ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΡΙΑ......
Μπράβο μικρέ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ..... Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ, ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ...ΜΕΤΡΙΟΙ!!!!!


Στο Μουσείο Μπενάκη, εχθές 13 Μαϊου, ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής του παιδικού διαγωνισμού "Doodle 4 Google".
Ο Αστέριος Ρέυνικ, από το 2ο δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου, με το doodle «Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα», είναι ο μεγάλος νικητής που αναδείχθηκε από την online ψηφοφορία του κοινού στο διαγωνισμό που για πρώτη φορά οργανώθηκε φέτος και στην Ελλάδα, με θέμα «Η Ελλάδα μου». Η ζωγραφιά του 10χρονου μαθητή ξεχώρισε ανάμεσα σε 8.200 ζωγραφιές από ισάριθμα παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών από 2.334 σχολεία στην Ελλάδα στον διαγωνισμό Doodle4Google που διοργάνωσε η Google στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετείχα και κέρδισα το διαγωνισμό της Google. Για τη ζωγραφιά μου αρχικά σκέφτηκα το σύμβολο της Ελλάδας την ελληνική σημαία, σκέφτηκα τη θάλασσά μας, μετά τη βάρκα που παίρνουμε με τον παππού μου κάθε καλοκαίρι, τους δύο γλάρους, τον Πέτρο και τον Κοκκινολαίμη που έρχονται μαζί μας πάνω από τα βράχια και μας κοιτούν και τον ήλιο μας» είπε ο μεγάλος νικητής, ο δεκάχρονος Αστέριος, του οποίου το έργο εμφανίζεται σήμερα στην αρχική σελίδα της Google Ελλάδας (www.google.gr), για 24 ώρες!

Η μαμά του Αστέριου, Μαρίνα Χαρωνιτάκη, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά και στην Google που έδωσε στους μαθητές τη δυνατότητα να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Είναι σημαντικά επίσης και τα βραβεία των υπολογιστών που δίνονται στο σχολείο, γιατί έτσι προσφέρεται η δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους μαθητές να αποκτήσουν επαφή με το διαδίκτυο και να αναπτυχθεί ο τομέας της τεχνολογίας».
Ο μικρός Αστέριος κέρδισε ένα Chromebook, μια ταμπλέτα της Wacom, μία μπλούζα με το doodle που έχει σχεδιάσει και φυσικά τα εισιτήρια του για να παρευρεθεί στη μεγάλη τελετή και να παραλάβει τα βραβεία του. Επιπλέον, το σχολείο του θα αποκτήσει 30 Chromebook με σκοπό να δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τους μαθητές.
Οι φιναλίστ του διαγωνισμού Doodle 4 Google 2013: Η Ελλάδα μου με τους κριτές